Johnny Depp teki rohkean ja älykkään ratkaisun

Kylmät kädet

Aikoinaan, kun luopui söpön pojan rooleistaan, jotka olisivat taanneet hänelle varmasti hyvät ja kiinteät tulot.

Sitä vastoin hän halusi jotain muuta, mikä tekikin hänestä lopulta super-staran.

17

246

  Vastaukset

  • aivan totta :)

  • Jos vertaa esimerkiksi Blow -elokuvan ja Saksikäsi Edwardin roolisuorituksia keskenään, ei ikinä uskoisi, että kyseessä on edes sama henkilö!

   Sama koskee Ed Woodia.

   Kun näin eka kerran tyypin Nightmare on elmstreet elokuvassa, ajattelin vain, että joku söpö poika taas kerran, tusinatavaraa. Näin se mielipide vaan katsojassa muuttuu, kun näyttelijä itse vain päättää, että hei, pystyn parempaan.

  • Suosittuimissa elokuvissaan esittäessään merirosvoa Depp on söpön pojan roolissa .

   • Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat tylsiä (imo ofc), mutta tykkään katsoa niitä nimenomaan Johnnyn suorituksien takia.

    Paitsi, ykkösessä ainakin oli myös Deppin lisäksi huippu musiikkikin:
    http://www.youtube.com/watch?v=waW6gnA2t-I


   • Kylmät kädet kirjoitti:

    Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat tylsiä (imo ofc), mutta tykkään katsoa niitä nimenomaan Johnnyn suorituksien takia.

    Paitsi, ykkösessä ainakin oli myös Deppin lisäksi huippu musiikkikin:
    http://www.youtube.com/watch?v=waW6gnA2t-I

    Potc:it ei oo tylsiä! Kaikki niittä on niin mahtavaa! Ite oot tylsä


   • Haista kylmät kädet! kirjoitti:

    Potc:it ei oo tylsiä! Kaikki niittä on niin mahtavaa! Ite oot tylsä

    Tässä sen näkee, että Johnny Depp:istä irtoaa jokaiselle sukupolvelle, niin monipuolinen hän on. Mielestäni Sam Rockwell on ainoa, joka yltää tähän kategoriaan, vaikka onkin suhteellisen uusi tulokas.

    Esimerkiksi meikäläinen pitää Saksikädestä suuresti, mutta Pirateksesta en ole koskaan kummoisesti välittänyt, siis elokuvana.


  • Jep Jack on paras. :D Sitte tokana tulee saksikäsi, en meinannu erottaa niitä toisistaan.
   Mutta kyllä rastatukka vetoaa enemmän.

  • Johnny Depp on mailman paras näyttelijä ja muutenkin oikea kameliontti, menee aina sielunsa kanssa rooliin. Esim ei meinaa erottaa J.M.Barrie(Finding Neverland), Sweeny Todd(Paholaisparturi), Jack Sparrow(Pirates of the caribbean), Saksikäsi Edward ja Willy Wonka(Jali ja suklaatehdas), Ja todellisuudessa kyseessä onkin sama henkilö!

   • Vaikuttaisikohan vahva maskeeraus siihen erottamisen vaikeuteen? Depp on tehnyt vahvoja rooleja, mutta ne ovat monesti vähän sellaisia satuhahmoja, joiden ei ole tarkoituskaan olla realistisia, vaan vahvan teatraalisia voimakkaan maskeerauksen kera. Sellaisessa roolissa voi ilveillä ja ylinäytellä ja homma toimii. Depp ei ole tainnut koskaan näytellä kunnon realistista pahiksen roolia. Sweeney Todd kuuluu näihin teatraalisiin suorituksiin myös. Esim. Joe Pesci on Lethal Weaponeissa huvittava pelle, mutta hänen mafiarooleissaan hän on todella vittumaisen ilkeä tyyppi ja hän tekee tuon ilman rekvisiittaa ja realistisesti. En usko, että Depp pystyisi näyttelemään pahista uskottavasti samalla tavalla. Mielestäni Depp on enemmän teatraalinen näyttelijä. Hän on vakuuttava draamanäyttelijä, jos täytyy näytellä tavallista Matti Meikäläistä, mutta vahvat persoonat eivät häneltä välttämättä luonnistu ilman vahvaa teatraalisuutta. En ole mikään Leonardo DiCaprio -fani, mutta hänen suorituksensa Arniena Gilbert Grapessa on helvetin vakuuttava ja hyvä, ja hän jättääkin Johnnyn suorituksen varjoonsa.

    Tämä ei sitten ole mikään mollausviesti, minulla ei ole mitään Deppiä, hänen roolisuorituksiaan, eikä elokuviaan vastaan, mutta olenpa muuten vain funtsinut, että ehkä hänen näyttelijänlahjoissaan on heikkous. Lähinnä tuo pahiksen rooli juurikin. Johnny taitaa olla turhan kiltin oloinen ollakseen tuhma poika pelkällä realistisella näyttelemisellä.


  • Kerrankin joku puhuu asiaa! :)

  • Toi DEPPbest on muuten mun vanha käyttäjä. Ja se on muuten totta, että Depp on kemeleontti. Aion muuten katsoa perjantaina ton Pienen suklaapuodin(Chocolat).

  • Se on kyllä totta. Depp näyttelee lähinnä Draama ja - Fantasia elokuvissa

  • Ok , mitä sitte ?!! :)) , Johnny on silti hyvä ... korjaan paras näylletemään just sitä mitä se haluuu :)

  • ei sil ookkaa väkii. Ne on Depin Genret, mutta kyllä se näyttelee laidasta laitaan.

  • Depp on ihana :3

  • Puhuuks Johnny suomee? Ja onks sen lempiväri keltanen? Ja lempiruoka pizza? Mä rakastan Johnnya yli kaiken

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1988