Joku??? takoo yli 1000 €/pv pienirahaisimmissa pöydissä.

Äimän Käkenä....

Tapoin aikaa erään pokerihuoneen 0,02/0,04 €:n pöydässä. Huomio kiinnittyi pelaajaan joka vei potteja tiuhaan tahtiin käsittämättömillä ohivedoilla ja myös osumilla flopissa. Kun joku sai hyvän käden ja panosti ok, niin erittäin usein tuli takkiin juuri tälle pelajalle. Niin kävi minullekin. Muiden suorat hävisivät värille riverillä tuon tuosta, tai kun jollakin oli AAKK, tuli hepulle kolme samaa jne.... Alle puolen tunnin tuotto olemattomassa rahapöydässä oli selvästi yli 10 €. Sitten heppu häipyi.

Tein uteliaisuuttani haun n. 10 min. kuluttua pöytiin missä kaveri pelasi. Ihan sama peli jatkui samankokoisissa pikkurahan pöydissä. Saldot reilusti yli 10 €, ja max sisäänosto on 4 €. Laskin että 8-15 €/ 15 min/ pöytä. Eikä tässä mitään, mutta aivan kuin heppu olisi tiennyt jonkun varjostavan, sillä postui välittömästi pöydistä vaikka kortti kulki upeasti sen mitä ehdin näkemään. ...Satumaltako häippäsi?

Hain uudestaan vähän ajan päästä, ei näkynyt. Parin tunnin kuluttua pelasi heppu jälleen kahdessa pöydässä. Mutta kun ehdin seuraamaan pari jakoa, poistui hän pöydistä kuin taikaiskusta muhkeat yli 10 €:n voitot mukanaan molemmista pöydistä.

Meni tunti eikä näkynyt pelaamassa... Useita tunteja myöhemmin tyyppi pelasi 10:tä eri pöytää joissa muutamissa oli voittoa jälleen reilusti yli 10 €, ja yleensä oli selkeästi voitolla liki pöydissä. Noin10 minuuttia siitä kun aloin seuraamaan pöytiä, lopetti kaveri jälleen pelaamisen kaikista pöydistä.

Pelaaja teki alkuillasta kolmessa 0,02/0,04 €:n pöydässä yhteensä n. 30-50 €:n tuntipalkan. Myöhemmin 10 pöydän pelissä tuotto oli n. 50-150 €/ tunti. Jos ajatellaan että kyseessä olisi supertaitava pelaaja, niin miksi hän ei pelaa ison rahan pöydissä? Jos taasen ajatellaan, että ohjelmisto huijaisi, niin siinä tapauksessa se takoisi 100 % varmuudella tekijälleen tasaista tahtia yli 1000 €/ päivä. ...Ja kun blindit ovat 0,02/0,04 ei kukaan ikinä epäile että joku nörtti voisi huijata noin olemattomassa pelissä.

...Katsonpa huomenna jälleen mitä näkyy.

18

517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihda pelipaikkaa!

      Pokerihuoneen oma pelaaja/botti, ja siellä ei kannata kyllä muutenkaan pelata.

      • Äimän Käkenä

        Ei ole pelaajaa näkynyt tuon voittoputken jälkeen. Jotakin mätää on Unibetilla, kun tuollainen pineimmissä kätiespöydissä hurjaa voittoa tekevä pelaaja katoaa. Seuranta jatkuu....


    • ei vaikeeta

      no kato nimimerkki ja mene pokeredge .com näät koko pelihistorian ja voitolla vai tappiolla.

    • Olipa hauska tarina.

      Noissa blindeissä ei juuri pääse "rikastumaan".

      Yleensä pelaajat ovat tuolla tasolla aloittelijoita ja joko

      a.) supertiukkoja
      b.) lätkivät kaikki sisään

      Vähän isommilla limiiteillä saattaa olla jopa helpompaa pelata koska täysin aloittelijat pelaavat yleensä erittäin tiukasti ja sen takia pöydässä pitäisi istua "tunteja" että saisi jotakin tulostakin aikaan (ihan noissa alimissa limiiteissä).

      Tuurilla voikin noissa pöydissä päästä pitkälle ja muutama ohiveto saattaa aiheuttaa sen että vastustajat laittavat rahojaan sisään herkemmin.


      Olen isommissakin pöydissä nähnyt sellaista pelaamista että tyyppi on vetänyt lähes "joka kädellä sisään" ja hävinnyt pöydästä n. 100-300€:n kanssa (vaikka alunperin oli jotakin 10-25€:a).

      Joskus hyvä tuuri saattaa käydä mutta yleensä ei.

    • kohdattu on

      muuten on kokemusta kyseisetä hepusta.vei yks päivä 3/4 potista osumalla 2-4 outisella.
      mietin aivan samaa että mikäs helvetin bootti tää on.

    • Nettipokerionjees

      Yhdellä Entraction saitilla on parikin Suomalaista pelaaja, jotka vetävät mikroissa totaalisen omituisia ohivetoja ja maksuja.
      Ikään kuin hän tietäisi mitä muilla on käsissä. Onhan se todella epätodennäköistä, mutta minusta ainut selväjärkinen selitys heidän menestykselleen.

    • tällä

      zdenekyrgl....tuntuu ainakin lappu käyvän kuin elokuvissa, pelailee pokerihuoneen micro omppua

    • karheahkoa

      Ei minun mielestä ole mahdottoman tuntuinen ajatus eli joku joka duunailee jaot sekä toimittaa pelejä toisille pelaajille tekisi pika tienestiä. vaikka uudehkoon Bemariin.

      Toimii hyvin kunnes jää varmasti kiini.

    • 2012?

      ihmettä jos jotkut pieni porukka saa pelata vapaasti jättävät jopa päivätyönsä ja vielä vaan rahapeli luistaa et on vaan ja elelee

      sitten on se toinen ryhmä epäilijöitä joka saa pelailla vapaasti tapiota viikko tolkulla mut kun alkaa asjat sujumaan yhteys poikki palvelimeen tai hämärä vika tietokoneessa yhteyksissä tai peli ei aukea ilman mitään selventävää syytä tai voittoja ei makseta ja muutenkin saavat elellä ilman kunnolista työtä ja perusasjoita.

      Sitten on kolmas pommiryhmä joka voittaa kohtalaisen suuren määrän rahaa ja häviävät kaiken takaisin jopa voitto rahoilla hankitun asunnon ja siinä jossain väissä on ehditty ottaa lopputilikin työstä.

    • 26tonen

      Voihan tässä olla kyse sopupelaamisesta 9-max pöydässä pelaat tiimiä vastaan ja olet yksin 8 muuta pelaaja vastaan jotka näkee melkeen jo puolet korteista siinä sulle edge, kun ei kukaan valvo kuka menee pöytiin istumaan...tai joo valvoja jos kutsutaan apuun ja sillonkin suht vaikea arvioida kuka pelaa yhdessä mesen välityksellä

    • kelpaako vastaus

      "Jos ajatellaan että kyseessä olisi supertaitava pelaaja, niin miksi hän ei pelaa ison rahan pöydissä? "


      Sami K lämmittelee

      • Asiantuntijja

        Sami K kusettaa. Taidoilla kun ei ole mitään tekemistä näiden ohivetojen kanssa.


    • reesusapina

      Joo sopupelaamista 0,02/0,04 pöydässä....muut jakaa voitot...voi voi taitaa olla parempaakin bisnestä.

      Kyllä noilla tasoilla saatte maksuja ihan miltä ja ei tunnu perusjannulle missään maksaa ai tilannetta. Varsinkin jos perusjamppa voittaa muutaman tuuri maksunsa niin lopputulos on yllättävä. Hävinnyt "oikein" pelannut itkee täällä ja toinen taas häviää lopulta kaikki pois. tosin myönnän etten esim ole nähnyt pokerihuoneen kuuluisia jakoja, niistä on täällkin paljon kirjoiteltu.

    • nuo mainiot jaot

      Lieneekö sekään täysin uskottavaa että täydessä pöydässä pokerstarsilla jokaisessa jaossa esim omahassa kahdella on väri, kolmella on suora ja kolmella on täyskäsi.

      Ja kaikki seitsemän paukuttavat rahaa pöytään sormet turvoksissa. Flopatuilla kahdella parilla, suoralla, värillä tai ässäkolmosilla ei tee mitään. Aina pitää katsoa riverille saakka josta mystinen kortti paukahtaa pöytään pistäen kaikki hiljaiseksi. Yksi outti riittää vallan mainiosti suuriin voittoihin.

    • kujflföfög

      Uskokaa jo nettipokerilla ja oikealla pokerilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Nettipokerissa pelataan aina ohjelmaa vastaan, aivan kuin rayn pokerikoneita pelaisi.

      • nojihguio

        mitähän ohjelmaa vastaan oot pelannu? Videopokeria vai? :D


    • uk.jgbätgäöföiyh

      kusetusohjelmaa

    • JormaPokeritietäjä

      Itse pelaan ainoastaan foliohattu päässä, niin ei tule ohivetoja.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe