Lastenhoitajaa tarvitaan!

Christina

Lapsiperhe Espoosta (Westend) etsii lapsirakasta, reipasta ja savutonta lastenhoitajaa.Lapsia on neljä ja koiria on kolme.Mies on arkipäivisin poissa kotoa työnsä takia ja minä kotona lasten kanssa.Nuorin lapsista on vuoden alussa syntynyt tyttö ja esikoinen on 4v.Lähinnä olisit kolmen vanhimman sisaruksen kanssa.Siivouksen ja pyykit hoitaa taloudenhoitaja.Vauvanhoito vie nyt tällä hetkellä aikaani ja sinä reippaana, jos viitsisit välillä hetken katsoa myös vauvaa, että pääsisin käymään ulkona tms.Isommat sisarukset ovat helppohoitoisia ja heistä on toisilleen seuraa.Hoidon tarvetta siis arkipäiville.6-8 tuntia päivässä.Esim. klo: 08:00-14:00 tai 07:00-15:00.Sopimuksen mukaan.Tietenkin palkkatoive.Olisiko mahdollista, jos välillä katsoisit lapsia yön yli? olisi menoja.Korvausta vastaan.

2

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OpeArt-opiskelija

      Hei Christina!

      Täällä vastailee 22-vuotias toisen vuoden luokanopeopiskelija Savonlinnasta. Olen luonteeltani hyvin iloinen, vastuuntuntoinen ja luova. Minusta olisi ihana tulla lastenhoitajaksi perheellenne! Minulla on paljon erilaista työkokemusta lasten kanssa olemisesta ja lasten hoitamisesta; olen ollut mm. töissä päiväkodissa 0-3 vuotiaiden lasten ryhmässä, 1. ja 2. luokilla kouluavustajana, seurakunnan avoimissa ja 3-6 vuotiaiden lasten päiväkerhoissa sijaisena sekä kahdesti lastenhoitajana/aupairina perheessä; viime kesänä 5- ja 7-vuotiaiden poikien ja toissavuonna australiassa 6 kk 2- ja 0-vuotiaille pojille.

      Tykkään puuhastella lasten kanssa monenlaisia asioita; ulkoilla, pelata, leikkiä, laulaa, leipoa, askarrella ja tutkia yhdessä tätä ihmeellistä maailmaa. Vapaa-ajallani harrastan kitaransoittoa, tanssimista ja muuta liikuntaa, ruoanlaittoa, sisustamista ja vietän ystävieni kanssa aikaa.

      Yön yli lastenvahtiminen onnistuu myös vallan mainiosti. :)

      Minulla on tässä keväällä vielä siis koulua ja täysipainoisesti pystyisin aloittamaan työt toukokuun alussa. Huhtikuussa meillä on kuitenkin jo sen verran vähän luentoja ja harjoituksia, että silloin voisin mahdollisesti hoitaa lapsia esimerkiksi kahtena tai kolmena päivänä viikossa ja ainakin käydä muutamia kertoja tutustumassa lapsiinne.

      Ovatko muutkin lapsenne kuin nuorimmainen tyttöjä? Minkä ikäisiä kaksi keskimmäistä lasta ovat?

      Kotipaikkakunnallani Forssassa perheellämme on terhakka ja vauhtia täynnä oleva koiranpentu Lilo, jonka kanssa on tullut lenkkeiltyä ja puuhailtua, joten koirien hoitaminenkin minulta sujuu.

      En ole miettinyt sen kummemmin palkkatoivomustani, muuta kuin että toivoisin sen kattavan asumis- ja muut elämismenoni kesän ajalta ja ehkä vielä jotain jäävän talteen syksyn opiskeluja ajatellen, niin 8-9 euroa voisi olla sopiva tuntipalkka arkipäivinä. Olen kuitenkin palkan suhteen joustava. :)

      Kerron mielelläni lisää itsestäni ja olisi hauska kuulla enemmän myös teidän lapsistanne ja perheestänne! Minulle voit laittaa myös sähköpostia, osoitteeseen [email protected]

      ystävällisin terveisin,

      Annileena :)

    • antsuj

      Hei Tarvitsetko vielä lastenhoitajaa? T. Annika 0407501985

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe