Jagage kogemusi, miks ja kui suure vaevaga olete teinud oma firma Soome. Kuidas olete läbi närinud kohaliku bürokraatia?
Eestlastest firmaomanikud Soomes
11
1083
Vastaukset
- ytlen niipalju
et siin pole võimalik raha nii palju riigi eest kõrvale matta nagu eestis kus suurem osa tuludest läheb mustalt. Enamus ehitusfirmadest eestist muidugi teevad ka siin täiega musta tööd,palgad nagu neegritel ja mingeid lisasid ja muud hyvitisi pole nagu soome töölistel. Ise oman soomes registreeritud firma,teenindan soomlasi ja kliendid 90% soomlased ja tulen ots otsaga kokku,rikkaks ei saa aga olen enda peremees. Enamus eestlastest ettevõtjaid saadaks siit pakku kodumaale ilma tagsi piletita,sulid ja petised...tutvusringkonnas neid ikka palju, väga palju.
- bürokraatia
Mis tähendab "oma firma"?
Kui oleksid tõesti huvitatud, oleksid täpsustanud, kasvõi mis alal.
Pealegi selles foorumis käib väga vähe eestlasi.
Guugelda parem: http://www.google.fi/search?rlz=1C1DVCL_enFI381FI381&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=yrityksen perustaminen- ei nimimerkki
Pole vaja guugeldada, sest mul on juba firma moodustatud. Ala ei oma tähtsust, sest bürokraatiat on juba moodustamisega küll ja küll. Minu puhul tuli veel lisaks, kuna tegelen toiduainete maaletoomisega ja müümisega. Sellise tegevuse puhul on nõudmisi idat sorti.
- muttafukkapomo
mina suur pomo soomes. kuldkell, bemm, lapseohtu sekretär, maast laeni klaasein kontoris vaatega keskuse poole, helikopter katusel, hotellid, välisreisid, kiirlennud, äri käib ja keeb, tihti kohtun suurninadega ja paljud käivad alandlikult minu juures, mina aga nii mees et vaatan näkku ja otsustan, ja üldse olen ma suhtel..grrr..gkklikn
missasja, ma kirjutan siin, laske lahti.. ah ma just võtsin tabl...gggredmm kk
(...)
..ee.. väga vabandan.. nüüd on parem.. ffrerfrsdd-.... tegelt koristan trammeVastan sulle eesti keeles.Ära pasanda ja tee eestlaste marki täis.Mina tean eestlasi.kes on tublid töötegijad.Oskavad piisavalt soome keelt ja on ka muidu head inimesed.
Pave.- miks mitte
pave51 kirjoitti:
Vastan sulle eesti keeles.Ära pasanda ja tee eestlaste marki täis.Mina tean eestlasi.kes on tublid töötegijad.Oskavad piisavalt soome keelt ja on ka muidu head inimesed.
Pave.No, ka eesti trollidega on kena tutvuda. Pole viga!
- kiitos!
Voisitteko mennä mongertamaan sitä viroa kotimaahanne?
- perkele vittu
käi persse
õpi lugema, see on eestikeelne foorum, mine tagasi soome poolel - meelsasti ei
Seda sa ei taha, sest me koristame ja ehitame Soomes (sa ise ei jaksa). Saad endale työttömyyspäiväraha ja sul on aega viriseda siin. Oi, kui kena sulle!
- paskat
ime sitta ja lämbu sellesse.
- firma soomes
Ma tulin siia lehele, et saada infot firma loomise kohta soomes ja näen, et keegi ilusti alustanud ka seda teemat,aga edasine on mingi laste kirjutatud jama. Kas keegi arukas ja ajudega inimene oskaks nõu anda, kust ma saan asjalikku infot soomes firma alustamise kohta?
Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1121226
Sinkkumiehet hukkaavat tärkeän ässän hihastaan kun
...eivät suostu kavereiksi naisten kanssa. Mikä voi olla heillä syynä? Hyväksyvät vain naisen, joka suorastaan anelee sa1201101- 138993
- 96812
"Kaikkien miesten asia" - kampanja on alkanut
Miehillä on naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamisessa merkittävä rooli. Ei riitä, ettei itse tee väkivaltaa. Miesten306787Tiedät, että en voi enää laittaa viestiä
Aikaa kulunut. Eikä se näyttäisi enää luontevalta vastata näin pitkän ajan jälkeen. Tiedän myös, että sinä et enää lait82694Lautakunta käsittelee Iisalmen kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan virkasuhteen purkua koeajalla:
Lautakunta käsittelee Iisalmen kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan virkasuhteen purkua koeajalla: "Aina valinta ei mene nap54626Kun kohtaatte rakkauden, tarttukaa siihen
Toimisinko jälkiviisaana toisin? Varmasti. Vaikka silloin kuvittelin tekeväni, niin kuin on oikein. Mahdollisimman siist49609Lienee aika luopua siitä kaikesta
mitä meillä ikinä olikaan. Hassua, koska juuri mitään ei ole edes ollutkaan. En vaan jaksa tätä mahdotonta juttua enää j64592- 75514