Kuka korvaa postilaatikosta varastetun aikakausilehden?

Meidän asuinalueella on käynyt ilmi postien varastelua. Torstaina olisi mullekin pitänyt ilmestyä cosmo, mutta eipä lehteä näkynyt laatikossa. Korvaako kukaan tai mikään varastettua lehteä?

19

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukaan ei korvaa

      Heh heh. Tuskin on ryöstö ainakaan. Meinaatko että joku aseella uhaten vaati cosmosi mukaansa ja lehti lähti;) Joku näpistys korkeintaan.

    • Joo ei ollut kauhean vakava rikos, mutta laitoin sen tänne kuitenkin :)

    • 6thrfg

      Hommatkaa sellainen postilaatikko, mistä ei voi pudotusluukun kautta onkia postia pois.

      Noh, periaatteessa kotivakuutus voisi korvata, mutta tuskinpa ylittään yhden cosmon arvo edes omavastuuta.

      Kaikenlaisia kysymyksiä...

    • Ei yksi lehti nyt haittaakaan, mutta pitää keksiä jotain ettei koko vuoden lehtiä varasteta!

      Ja tuskimpa tänne opiskelija-asunto alueelle mitään postilaatikko uudistuksia tehdään :D

    • lukutoukan veli

      Opiskelija keskittyy vaan oppikirjoihin. Jätä ne lehtitilaukset myöhempään aikaan kun olet työelämässä ja kykenet hankkimaan lukollisen postilaatikon. Lue kirjastossa jos jotain lehtiä pitää lukea. Niitä saa sieltä lainatakin, tosin ei uusinta numeroa. Pidä se koulu nyt vaan ykkösasiana.

    • Jep koulu tietty ykkösenä, mutta kerkeis sitä kerran kuussa nyt yhden lehdenkin lukea! Katsotaan nyt kuinka tässä käy, ehkä keskeytän tilauksen, jos ei lehti pysy laatikossa:)

    • 1+6

      Lopeta lehden tilaaminen..Minun piti lopettaa..On köyhiä ja varkaita.Vievät kaiken..Nyt on viime aikoina katonnut laskut myös..Pitäs laittaa jonkun lainen ammus.Mikä räjähtäs silmille..Saisivat konnat ikänssä kärsiä..

      • täsmäpaukkuja vai?

        Mutta mitenkäs se postiljooni. Lentääkö siltäkin silmät päästä jos se yrittää laittaa laatikkoosi postia. Mistä ammus tietää räjähtää vain silloin kun varas on luukulla. Entäs jos se räjähtää omaan naamaasi. No, voithan sitten hankkia opaskoiran. Sen kanssa aika meneekin niin joutuisasti, että et mitään lehtiä kaipaakaan.


      • halpaa ku karkki
        täsmäpaukkuja vai? kirjoitti:

        Mutta mitenkäs se postiljooni. Lentääkö siltäkin silmät päästä jos se yrittää laittaa laatikkoosi postia. Mistä ammus tietää räjähtää vain silloin kun varas on luukulla. Entäs jos se räjähtää omaan naamaasi. No, voithan sitten hankkia opaskoiran. Sen kanssa aika meneekin niin joutuisasti, että et mitään lehtiä kaipaakaan.

        Jospa nimim. "1 6" värkkää siihen postilaatikkoon Itellan kanssa yhteistyössä jonkinlaisen sormenjälki- tai iiristunnistusjärjestelmän.


    • frost

      joku roti pitäis olla mitä varastetaan. Tiedän tapauksia joissa postin lajittelussa jo kadonnut kirjeitä ja muita tärkeitä virastojen papereita. Itsellä useita tärkeitä kirjeitä kadonnut että laskuja ja asun kerrostalossa.
      Kyllä opiskelijallakin on oikeus tilata ja entä jos lahjaksi on saanut. Niinpä niin ainakin Postin tai siis Itellan taso onkin mennyt alas kuin häränhäntä kun ei ole enään valtion omistama, kuten monissa muissa maissa.

    • afgad

      Laita hiirenloukku sinne laatikkoon;) Tai sitten laita laatikkoon lappu "sinut on huomattu!"

    • sala kuvasin

      tee niin kuin me kytättiin tekijät ,,,otettiin kuvat ja voit video kuvata,,,kiinni jäivät ei ollut mitäään puolustusta tekijöillä,,,, loppui ainakin toistaiseksi eikun kamerat käyntiin laittakaa valepostia ja kyttykseen

    • Oletko varma?

      Niin, oletko varma, että lehtesi häviää juuri postilaatikostasi? Joka tapauksessa tee reklamaatio postille ja lehden kustantajalle. Ei ole suuri vaiva ottaa yhteyttä, kustantaja lähettää todennäköisesti sinulle puuttuvan lehden.
      Moni pitää asiaa vähäpätöisenä, mutta kyseessä on varsin vakava rikos. Itselleni on sattunut aika usein, että tilaamiani lehtiä on kadonnut ja olen niiden katoamista selvityttänyt. Aika erikoisia tapauksia on osunut minun kohdalleni mm. sunnuntain Hesari alkoi aika usein puuttumaan ja yllätyin, kun se jaettiin jostain syystä sunnuntaina aivan toiseen osoitteeseen ( minun osoitteeni nro 344 ja lehti meni nro 334 osoitteeseen), ilmeisesti jollakin viikonlopun jakajalla oli lukihäiriö.
      Kokemus on osoittanut, että harva alkaa väärin jaettua lehteä palauttamaan oikealle omistajalle. Tarkkaile kuitenkin, vaikka teetkin ilmoituksen postille ja kustantajalle, että vohkiiko joku todella lehtesi. Posti on aika suojattu, että postiasi mahdollisesti nyysivät ei arvaakaan, että voi olla melkoisessa liemessä.

      • Hohhoijaa...

        "Moni pitää asiaa vähäpätöisenä, mutta kyseessä on varsin vakava rikos."

        Heh. Lehden vieminen postilaatikosta ei ole vakavaa rikosta nähnytkään.


    • Cosmon tilaaja

      Mulle kävi kanssa tässä syksyllä niin että cosmo ei tullukkaan ajallaan. Epäilin heti kans että mun postit pöllitään... Lähetin sanomamagazinelle sähköpostia asiasta ja lähettivät mulle uuden lehden kadonneen tilalle. :) Eli kyseessä voi olla vaan ihan inhimillinen katoaminen, kun kummiskin täällä Suomen maassa tota postia aika paljon jaetaan.. :P

    • Olen törmännyt mitä ihmeellisimpiin postilaatikoihin tässä jakelutyössäni.Joku postilaatikko on tehty maitokanusta ym.. miten ihmeessä esim. uusi kesäjaka voi postin jakaa maitokanuun.? Ja sitten ilmaisjakelu...on paljon ns kesäasukkaita,,tai lomalla. postilaatikko on varmasti täyttä jollei SELVÄSTI lue EI MAINOKSIA EI ILMAISJAKELUA...muistakaa nyt tämä... jos lukee ei mainoksia tähän laatikkoom ei myöskään jaeta ilmaisjakelua

      -En jaksa uskoa postin varasteluun......

      -työssäni on kuitenkin ns.vaitiolo velvollisuus eikä missään vsiheessa toimenkuvaani liity postien tarkastelu tai poistaminen. paitsi jos ilmaisjalulaatikko joka yleensä on eri paikassa on täynnä ja edellisviikon lehteni on siellä otan toki vanhat pois ja uudet tilalle

      aikakauslehdet toimittaa itella ja tuskin postin jakajalla on mitään syytä viedä ja varasstaa moista lehteä...eipä näillä palkoilla ja säällä jäädä lukemaan annaa tien reunaan....

    • Oho olipa tänne tullut vastauksia! Kiitos niistä!

      En tiedä mihin Cosmo on kadonnut, mutta mulle on onneksi luvattu lähettää uusi lehti. Ei ne edes vaivautunut sitä kummemin selvittelemään sanoivat vain että lähettävät uuden!

      Kaikille tutuille oon jo ilmoittanut, etteivät lähetä postissa mulle mitään tärkeää. Jos cosmot katoilee vielä, niin laitan varmaan loput lehdet tulemaan mun vanhempien osoitteeseen.

      • älä äitille näytä

        Kun äitisi näkee millaista lehteä tilaat se katoaa taas ja saat haukkumiset päälle. Eikös se ole vähän sellainen lehti k-yli18 v.


    • Hah kyllä äiti mun antaa cosmoa lukea! Oon sen verran iso tyttö jo :D
      Se on vähän sellanen lehti, että ei sitä kannata niin tosissaan lukea!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1935
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1868
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1393
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1133
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe