Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mitä jos koirapuisto on tosi kaukana?

koirankakkapussi00

Meillä on sellanen tilanne, että lähin koirapuisto on erittäin kaukana monen kilometrin päässä, ja kaiken lisäksi aivan keskellä metsää, eli sinne on ihan turha yrittää mennä sitten vaikka autolla!

Olisiko teillä antaa vinkkejä kuinka koira voisi sitten nauttia välillä hihnattomastakin temmeltämisestä ulkona, sekä miten koira saisi sitten tärkeitä sosiaalisia kontakteja. Meidän koira haukkuu todella paljon muille koirille, varmaan koska se näkee niitä niin harvoin, eikä oikein tiedä miten niihin pitäisi suhtautua. Mutta se ei ole pääasia vaan se, että mitenkäs kannattaa toimia jos ei oikeen ole mahdollisuutta mennä koirapuistoon?

Ja sellaisille yleisille ruikuttajille tiedoksi, en ole laiska, jos ei muuta sanottavaa niin voitte jättää sanomatta, koska laiskuus ei liity tähän mitenkään.

Kiitos! :)

3

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvoni

      Kävele sinne puistoon -näin yksinkertaista... Jos et kerta ole laiska, niin tee puistoreissu lenkin yhteydessä... Oletan sun tekevän koirasi kanssa useitten kilometrejen lenkkejä joka tapauksessa. Se on muutenkin parempi koirapuistoon mennessä, että koira on liikkunut ja purkanut energiaansa ennen sitä, niin ei reagoi niin voimakkaasti puistoon mennessä. Se on rennompi puistoon mentäessä, ja näin ollen tod. näk. käyttäytyy paremmin ja kokemus on sille ja muille miellyttävempi.

    • 2+2

      Jep munkin vinkkini on että kävele sinne puistoon ,uuten et lain puitteissa voi koiraa irti pitää ja ilmeisesti koiraa ei muutenkaan kannata pitää irti jos ei ole sosiialistettu. Eli puistoon kokeilemaan että onnistuuko ylipäätänsä .

      Muistahtan että myös puistossa koiran täytyy olla hallinnassasi !

    • Vinkki

      On meilläkin puisto 45 minuutin matkan päässä. Sinne vaan käveltiin ennen monta kertaa viikossa ja joskus jos sopivia kavereita ei ollut jatkettiin seuraavaan jonne meni 15 min ja kotiin taas se 45 min. Helpostihan siitä tuli parin tunnin reissu, mutta miten ihana kun loppupäivänä ei tarvinnut miettiä pidemmälle iltalenkille lähtemistä kun koirat väsyneitä. Nyt on aita omalla pihalla niin koirakaverit tulee usein tänne tai leikkivät keskenään- metsässä tehdään pidemmät lenkit sitten.

      Todellakin ylempänä kirjoittanut oli oikeassa, että pitkä lenkki ennen puistoilua ei ole muuta kuin hyväksi. Oman herkästi haukkuvan ja pelokkaan koiran kohdalla olen huomannut että turha mennä autolla. Ero on niin selkeä kun koira on ensin purkanut energiaansa kuin että hyppää suoraan autosta muiden sekaan.

      Jos sulla ei kaikesta huolimatta ole mahdollisuutta mennä koirapuistoon niin tee lenkkejä hihnassa jonkun muun koiran omistavan kanssa. Älä anna välttämättä tutustua heti vaan kävelkää yhdessä. Kysy apua muilta jotka omistavat hyväkäytöksisen koiran. :)

      ota rauhassa, koiran käyttäytymisen muokkaaminen voi viedä aikaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe