En saanut mitä varasin..........

*kummastunut*

Varasin hiihtolomaksi lomaosakkeen Himokselta ja nyt tällä viikolla minulle soitetaan Holiday Clubilta ja ehdotetaan vaihtoa johonkin Himoslomien mökkiin joka ei mielestäni ole ollenkaan samaa tasoa kuin varattu majoitus. Kun tiedustelin syytä, kerrottiin että lomaosake on myyty. Miten oikein toimii tämä Holiday Clubin systeemi? Eikö oikeasti voikaan luottaa siihen, että jos jotain varaat niin sitä et sitten välttämättä saakaan? Eikö se riitä, että on tehnyt varauksen jo hyvissä ajoin syksyllä ja majoitus on maksettu? Onko majoituksen Holiday Clubin kautta varannut jotenkin kakkossijalla? Kuinka voi olla mahdollistaettei majoitusta jota varaa olekaan saatavilla vaikka se varatessa oli? En tunne tätä systeemiä, mutta pettymys tuli asiasta kyllä.

7

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap

      Kiitos vastauksesta, täältä ei asiallisia vastauksia ilmeisesti saa, eikä kukaan myöskään näemmä tunne Holiday Clubin systeemiä.

    • kkk'''

      Nämä vuokralle annettavat osakkeet ovat aina myymättömiä osakkeita. Nyt on ilmeisesti mennyt kaupaksi, joten se ei ole enää vapaana. Eli tuohon sovittuun osakeeseen teillä ei luultavasti ole enää asiaa, jos omistaja haluaa itse asua. Kyllä Holiday sitten antaa vastaavan majoituksen kuten teillekin on tarjottu.

      • -vs8d79nfma

        Itse olisin kyllä kuluttajaviranomaisiin yhteydessä tällaisessa tapauksessa, jos Holiday Club on teille kyseisen viikon vuokrannut käyttöön, niin voisi äkkiä kuvitella että viikon voisi myydä vasta seuraavasta vuodesta alkaen kun tämän vuoden käyttöoikeus on jo myyty.

        Jos tuon saat kirjallisena niin uskon sinun olevan asiassa aika vahvoilla jos tosiaan joudut tuosta syystä tyytymään heikompitasoiseen majoitukseen (ei tarkkaa tietoa näiden varatun ja tilalle tarjotun kohteen ykityiskohdista, joten vaikea sanoa että saatko parempaa vai huonompaa tilalle).

        Itse sinuna neuvottelisin kyllä ensin Holiday Clubin kanssa kompensaatiosta jos tarjottu majoitus oikeasti on jollain tavoin huonompi kuin varaamasi, mutta jos ei tyydyttävää ratkaisua löydy (ja kyllä muutenkin) olisin yhteydesää kuluttajaviranomaiseen ja kyseenalaistaisin tällaisen viikon kahteen kertaan myymisen (jos sen käyttöoikeus tälle vuodelle on jo kerran myyty, niin onko firmalla oikeus sitten myydä se toiseen kertaan kun löytää paremman ostajan joka ostaa sen pysyvästi itselleen) jo ihan periaatteen takia.

        Olisivat edes keksineet jonkun paremman selityksen kuten vahingossa järjestelmässä tapahtunut tuplabuukkaus tmstms... mutta tuo on mielestäni aika härskiä toimintaa.... No sanoivatpa asian rehellisesti....


    • ap

      No enpä antanut asiassa periksi vaan rupesin peräämään oikeuksiani. Soitin Holiday Clubiin ja kysyin asiaa hoitaneen henkilön esimiesten nimet, sain myös valitukseni suoraan heidän hoitoonsa ja seuraavana päivänä sitten tulikin ilmoitus: majoitusasianne on nyt kunnossa eli voitte majoittua alun perin varaamaanne huoneistoon. Syvästi pahoitellen aiheuttamaamme hämminkiä ja Oikein mukavaa lomaa Teille.
      Asia järjestyi parhain päin mutta outo maku tuosta kuitenkin kaikesta huolimatta jäi.

    • Urpå_____

      No täännehän tästä ensimmäiseksi kannattaa valitta.

      • *kaiken maailman...*

        Jos nämä palstat ovat sinusta sitä varten ettei tänne saa mitään negatiivista kirjoittaa niin suosittelen ettet käy täällä niitä lukemassa jottei sinun tarvitse omaa mieltäsi pahoittaa.


    • Anonyymi

      Osakkeen omistajat ensin ja vuokraajat sitten, jos jää tilaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3719
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      168
      2322
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2029
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1914
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      399
      1328
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1114
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      990
    Aihe