Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uus digiboxi ja maksukortti

Hermot menee

En tiedä onko tää oikea osasto mutta auttakaa tässä asiassa jos tiedätte. Eli mulla on ollut Handanin digiboxi ja edellisen hajottua ostin viimeistä vuosimallia uuden saman merkkisen Handanin. On jos jonkinlaisia kirjain yhdisteitä ja mahdollisuuksia vissiin ihan mihin vain veroilmoituksen täyttöä myöden:) mutta ongelma on se että laite ei lue mun mtv3 max korttia. Siis mitä hemmettiä. Kaikki perus kanavat näkyy mutta kun törkkään kortin laitteeseen niin vaan väittää että joku conax salausjärjestelmä ja mitään ei näy. Ohjeista ei ota hullukaan selvää eikä siellä tarkkaan kirjoiteta ollenkaan miten saan maksukortin ongelmitta näkyviin. Yhden illan tappelin laitteen kanssa ja kokeilin lähes mitä vain. Näppäilin jotain pin koodeja yms mutta mitään muuta en saanu aikaiseks kun hermoromahduksen. No onneks mökillä oli vanha Handanin boxi niin vaihdoin siihen kun muuten ainoa mahdollisuus olis ollu peruuttaa koko kortin olemassa olo ja jättää maksamatta. Kai mä sitten palautan laitteen ja vaihdan tavalliseen boxiin ilman mitään hienouksia. Jos laite maksaa melkein 500e niin luulis sillä kortinkin näkevän. Jos mahdollista ja tiedätte niin helppoja vinkkejä otan vastaan kiitos!

6

1087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaiettu ominaisuus

      Niin se vaan on, että ei nuo uudet HD-boksit juurikaan osaa PlusTV:n kortteja käytellä... Samaan halpaan meinasin mennä kun pitäisi uusi tallentava boksi ostaa, mutta selvisi että ei kannata jos PlusTV:n kanavia haluaa tallennellakin.

      Kaikki esim. uudehkossa Mikrobitti-lehdessä testatut tallentavat HD-boksit kärsivät samasta vaivasta, PlusTV-kortti ei käy. TV-viihde ja muut HD-kanavia tarjoavat maksukortit kyllä käy, mutta ne kanavathan ei antenniverkossa näy kuin isompien kaupunkien lähettyvillä.

      Myyjät ei tuota puutetta liikaa mainosta, mutta netanttilan webbikaupalle plussaa siitä että esim Handanin DVB-TC9901 HD -boksin tiedoissa kerrotaan että "Huom! Ei toimi Plus-tv:n kortilla."

      • Hermot menee

        Kiitos vastauksestasi! Siis mitä hittoa! Onko tosiaan noin? Onko sellaista laitetta sitten olemassakaan millä voisin katsoa ja tallentaa mtv3 max, discowery yms kanavia? Laite lähtee giganttiin palautukseen samantien jos ja tappelemalla se on pakko onnistua ja rahat takas. Laite ei silloin toimi jos se ei lue korttia. Mikähän s bonus kortti sitten on sellainen minkä tuo h...tin kallis laite lukee? En tarvitse muita kummempia ominaisuuksia kun kortin luvun ja joitain tunteja tallennus tilaa.


    • Vaiettu ominaisuus

      Juu, noin se valitettavasti menee... Näissä uusissa HD-bokseissa pitää olla CI kortinlukijan kanssa linkityskelpoinen maksukortti, kuten esim. TV-viihteen kortti. PlusTV:n kortti ei kuulu siihen kastiin.

      Jos haluat katsella ja tallentaa PlusTV:n kanavia, niin sinun on hankittava "vanhanmallinen" boksi (kuten esim entinen Handanisi tai Humaxin 9500), jolloin tietenkin tuo HD-kanavien katselu jää haaveeksi.

      Kaupassa osaavat kyllä kertoa, että mikä boksi toimii minkäkin maksukortin kanssa (ainakin jos sitä oma-aloitteisesti kysyy).

      • Hermot menee

        Väittivät että tulee taas jotain uudistuksia ja vanhan mallinen handanin boxi jäis käyttämättömäks ja tarvii uuden mallisen. Eli jos ostan saman laitteen mikä mulla on ollut jo tuon mitä lie viisi vuotta niin pärjäänkö sillä vanhan mallisella vaikkapa tuon toisen viisi vuotta?


      • Vaiettu ominaisuus
        Hermot menee kirjoitti:

        Väittivät että tulee taas jotain uudistuksia ja vanhan mallinen handanin boxi jäis käyttämättömäks ja tarvii uuden mallisen. Eli jos ostan saman laitteen mikä mulla on ollut jo tuon mitä lie viisi vuotta niin pärjäänkö sillä vanhan mallisella vaikkapa tuon toisen viisi vuotta?

        No vanhanmallisella et tule näkemään HD-kanavia, sitä varten tarvitset HD-boksin (jonka siis olet jo "vahingossa" hommannut).

        Jos siis haluaa nähdä HD-kanavat (sikäli kun niitä asuinalueellaasi näkyy) ja samalla tallennella PlusTV:n kanavia, taitaa tällä hetkellä ainoa vaihtoehto olla se, että omistaa kaksi boksia; yhden HD-kanaville ja toisen PlusTV:lle. Tyhmäähän tuo on....

        Jos PlusTV:ltä ei halua tallentaa mitään, riittää että voi vaan katsella, niin telkkariin voi hankkia kortinlukijan jos siinä on paikka moiselle. Muistaa vaan lukijaa ostaessaan mainita että se on nimenomaan PlusTV:n korttia varten. Mahdolliset HD-kanavat ja normaalit maksukortittomat kanavat voi sitten tallentaa sillä HD-boksilla.

        Mikä tilanne on viiden vuoden päästä - eipä uskalla edes arvailla...


    • tosi remontimies

      hanki sateliitti niin uudet kanavat näkyy samaan aikaan kun helsinkissä uusia kanavia harava puolella kupataan pohjosiin kuukausitolkulla kohta irto ca-modulit ei ole enää c-moore yhteen sopivia ganaldigitaalin uuden lähetys koodauksen jälkeen kortit paritetaan virittimen kanssa niinkun viasat teki aikaa sitten tarkottaa sitä korttia ei kannata ottaa mukaan reissulle ei näytä toisen laitteessa vaikka olis ihan samanlainen ganaldikitaalin toimittama hd-handakki toimii myös vanhalla handakin harava kapulalla siis toiseen huoneeseen myös kaukosäädin diodi vain piuhan päähän kolvilla ja ei tarvi tuvan puolella juosta kanavaa vaihtamassa nokia mikropää anteenissa niin anteeni asetuksia ei tarvi muokata se hässäkkä mikä on menossa sateliitti boksin ympärillä ei ongelmaa näkyy kun turkin hihasta vetelis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe