Teneriffa,auton vuokraus kentältä vai matkatoimistolta?

Amalia Armas

Maaliskuulla mennään Teneriffalle ja aiotaan vuokrata auto koko viikoksi,kannattaako vuokrata esim Easy Terran kautta suoraan kentälle vai ottaa oman matkatoimiston kautta? Hotellimme on Iberostar Torviscas Playa,tästä myös haluaisin kommentteja kävijöiltä. Kiitos!

15

5958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CICAR, suosittelen

      Autonvuokrauksesta: miksi maksaisit turhaan matkatoimistolle? Itse vuokrannut pari kertaa CICAR:ilta, www.cicar.com. Toimii hyvin ja ongelmitta, ei pahan hintainen.

    • nannahh

      meneekö tuo cicarin vuokraus 0 omavastuulla?

      • Teneriffaa

    • Joulukuussa 2010 vuokrasin auton matkatoimiston sivujen kautta lentokentälle. Oli ihan kiva ja näppärä hypätä lentokentältä vuokra-autoon ja ajaa hotellille.

      Lentokentällä on toki autovuokraamoja mutta homma hoitui nopeammin kun paperit ja auto olivat jo valmiina. Ei tarvinnut kuin näyttää ajokortti ja allekirjoittaa vuokrapaperit.

      Ainakin matkatoimiston kautta tilatessa vuokra-auton hinta tuplaantuu (20 eur -> 40 eur), jos sen ottaa ilman omavastuuta. Hyvä puoli tuossa on ettei tarvitse syynätä autoa kovin tarkkaan ennen liikkeelle lähtöä. Jos otat auton osittaisella omavastuulla, kannattaa auto valokuvata joka kulmasta ennen ajoon lähtöä.

      Matkatoimiston kautta varatessa saa myös mahdollisissa ongelmatilanteissa apua oppailta. Kyllä minä silti uskaltaisin vuokrata auton paikanpäältäkin ilman välikäsiä mutta pikkaisen enemmän olen valmis maksamaan matkatoimiston välittämästä vuokra-autosta.

      Minuakin kiinnostaa se, että paljonko esimerkiksi tuolla Cicar-autovuokraamolla maksaa auto ilma omavastuuta. 700 euron omavastuulla autoa tuskin saa Cicariltakaan kovin paljon alle 20 euron per vuorokausi?

      • Unohdin, että luottokortti piti tietenkin myös näyttää vaikka olin jo maksanut matkatoimistolle auton vuokran. Passinkin halusivat nähdä.


      • blues_brother kirjoitti:

        Unohdin, että luottokortti piti tietenkin myös näyttää vaikka olin jo maksanut matkatoimistolle auton vuokran. Passinkin halusivat nähdä.

        Vastaan itse itselleni. Cicarin nettisivuilla kohdassa free services lukee "Our insurances are 100% full comprehesive, without excess." Tuo without excess tarkoittaa ilman omavastuuta. Eivät näköjään veloita lisämaksua myöskään kakkoskuljettajasta tai lasten istuimesta. Tulee siis puolet halvemmaksi kuin suoraan esimerkiksi Aurinkomatkojen kautta.


      • CICAR, suosittelen

        Itse päädyin ensisijaisesti CiCARiin sen takia, että sieltä oli helppo löytää sopivan kokoinen auto järkihintaan - 4 - 5 henkeä matkatavaroineen tarvitsee tilaakin.

        Viikkohinnat tuollaisille ovat sitten luonnollisesti yli pienimpien. Zafira tai farkku-Astra 250/viikko. Kerran oli Opel Compo, samaan hintaan.

        Lisäksi ekstra-plussaa CICARille erittäin nopeasta ja ystävällisestä palvelusta - email-kyselyihin vastaukset tunnissa ja hyvällä englannilla. Yllättävää oli se, että varausta ei edes vahvistettu luottokortilla, mutta aina on sovittu auto ollut alla.

        Parin viikon päästä GC:lle ja CICARilta taas auto alle.


    • Amalia Armas

      Kiitos vastauksista!
      Varattiin nyt kumminkin matkatoimiston kautta vaikka halvemmalla olisi päässyt ilman välikäsiä. "Säästää"siinä ainakin lentokenttä kuljetusten hinnan ja omia hermojaan kun saa heti lähteä kentältä menemään omaan tahtiin hotellille päin eikä tarvitse odotella linja-auton lähtöä.

    • Olisitte tuo sikarin kauttakin saaneet auton tilattua kentälle. Sikarilla on toimisto niin Gran Canarian kuin Teneriffan eteläisellä lentokentällä (ainakin). Mutta hyvä noinkin.

    • Amalia Armas

      Juu kyllä olis onnistunut Sikarin kautta ,Easy Terra on hyvä sivusto josta saa parhaat hinnat etsittyä ja auton halutessaan kentälle, mutta tälleen tälläkerralla .

    • nannahh

      Taidan päätyä sitten tuolta cicarilta auton vuokraukseen,miten muuten navig suhteen,otatteko täältä mukaan vai vuokraatteko paikan päältä.

      • CICAR, suosittelen

        Kanarialla ei navigaattoria kauhean paljon tarvitse, ehkä joku Las Palmasissa ajelu on poikkeus. Navilla ei ole helppo suunnitella ajoreittejä, joten kunnon kartta kannattaa olla joka tapauksessa.

        Itsellä on kuitenkin oma tomppa mukana, Länsi-Euroopan kartoilla. Lisäksi kännyssä Navi ja Kanarian kartat ladattu muistikortille. Sanoisin, että vuokraus ei kannata kun tuonkin navigaattorin saa reilulla satkulla.

        Muuten, noiden kaupunkien nimien löytäminen ei aina ole kauhean helppoa, ainakaan Tom-Tomissa.


    • Cicarcarcar

      Cicarilta vuokrasimme myös me auton,jonka sai suoraan lentökentältä.Ëtuihin laskisin myös sen että taitaa olla ainut yhtiö joka antaa viedä autonsa myös muille saarille ,jos haluaa tehdä visiittejä.

    • anzibanzi

      Olimme Teneriffalla tammikuussa 2014 ja vuokrasimme auton lentokentältä, kun saavuimme. Cicarin palvelu oli erinomaista ja matkamme meni hyvin. Suosittelen paikallista toimijaa omasta kokemuksesta! Sen kuitenkin huomasin, että kannattaa varata auto jo edeltävästi Suomesta käsin, koska itse jäimme melkein ilman autoa suuren kysynnän vuoksi (kaikista muista autovuokraamoista oli autot vuokrattuna).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3852
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      119
      1514
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      272
      1358
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1319
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1204
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1078
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1061
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      57
      1001
    Aihe