Arkuuteni pilaa kaiken

ujomies30v

Olen kolmekymppinen sinkkumies ja ujo. Tuntuu todella vaikealta mennä juttelemaan tuntemattomalle naiselle. Muuten kyllä pystyn jutella, säästä yms arkisesta ja arkisissa tilanteissa mutta kun pitäisis "myydä" itseään niin siitä ei tule mitään. Pelkään itseni nolaamista ja torjutuksi tulemista. Itsetuntokin on ihan pyöreä nolla. Koen etten ole sellainen jota naiset haluaa, minulla ei ole mitään annettavaa. Sinällään tosi hassua ja ristiriitaista että tiedän ettei asia kuitenkaan ole niin, olen urheilullinen ja kroppa käy urheilumallista, mukava ja kiltti. Silti olen aina se joka jää yksin. Menneisyydellä on tietysi iso rooli omissa peloissani, takana kaksi suhdetta jotka molemmat oli suoraan sanottuna kamalia. Tulin petetyksi ja oli vähättelyä yms ******, narsisteja molemmat. Tosin varmasti minussakin oli vikaa.
Haluaisin niin löytää naisen joka rakastaisi mua sellaisena kuin mä olen, perustaa perheen ja asua onnellisena onnellisessa kodissa. Kai sellainen on utopiaa. Jotenkin olen jo luopunut toivosta, keskittynyt töihin ja harrastuksiin ja opiskeluun. Silti sitä hiljaa toivoo kokoajan enemmän. Baareissa en juuikaan käy, lopetin alkoholin käytönkin kokonaa, se ei tuo mulle mitään hyvää ja baarissa en tosiaankaan löydä ketään. Mutta missä sitten?
Jotenkin on sellainen tunne että en voi täyttää kenenkään odotuksia, siksi jännitän tilanteita. Näin anonyymisti kehtaan myöntää että seksikän ei suju, jännitän myös siinä ihan sikana. Hassu juttu kolmekymppisenä, eikö nää pitäs olla teinipoikien ongelmia :D No, eipä noita tilanteita ole usein enää ollukkaan, kun ei noi irtosuhteet ole koskaan ollu mun juttu. Vaikken oliskaan ujo ja jännittäis :)

211

10064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bhdszgsa

      palkkaat huoran seuraksesi.

      • tsemppiä..

        Kyllä ujoja naisiakin on varmaan olemassa, itse en niihin lukeudu mutta tiedän, että on.
        Itsetunto on asia joka tulee pikkuhiljaa, ehkä kasvatus on jo vienyt sen sinulta mene ja tiedä.
        Mutta ei kannata jäädä tuleen makamaan, jokaisella tulee ohareita se on vain niin. Unelmat ei käy yksiin jne.
        Luotettava kumppani on parempi kuin tyhjänpuhuja, ja tuskin sinäkään ujo olet , kun tutustut paremmin.


      • helppine

        Täältä. Wwww.123kotisivu.fi/makkara


    • bleiserit

      Hehe, oon ite 17v mies ja aika jännää että neuvon 30v miestä tässä, mutta katsotaanpa onko mun neuvoista apua.

      Ensinnäkin, muakin on jännittänyt ihan helvetisti mennä puhumaan täysin tuntemattomille naisille mutta kun sen tekee kerran niin seuraava kerta onkin sitten helpompi. Ensimmäisen kerran tein aloitteen lukion eka vuonna, mutta eipä tyttöä pahemmin kiinnostanut.

      Kun puhut tytön kanssa niin älä nyt mistään säästä puhu, vaan puhu niistä asioista mitkä sinua kiinnostavat ja kysele tytöltä asioita (vaikka lempiväri, harrastukset, mistä kukasta pitää eniten, musiikki jne). Puheenaiheella ei sinänsä ole väliä, vaan sinun olemuksellasi/luonteellasi. Muista myös puhua itsestäsikin.

      Äläkä mieti torjutuksi tulemista, oikeastaan se on hyvä asia jos niin tapahtuu! Et voi saada kaikkia naisia ja sekin on jo voitto että uskalsit mennä puhumaan naiselle toivottavasti opit jotain. Minutkin on torjuttu varmaan 5 kertaa, mutta olen oppinut tekemään aloitteen paljon paremmin kuin ekalla kertaa. Eivätkä naiset sinua nolaa. Minuakaan ei ole nolattu kertaakaan, jos olen kysynyt naiselta puhelinnumeron ja hän ei ole pitänyt minusta hän on sanonut aivan normaalisti että ei ole kiinnostunut minusta.

      Kerran löysin todella söpön tytön kahvilasta jota en edes tuntenut. Menin vain puhumaan hänelle ja ensimmäinen lauseeni hänelle oli ''moi, voinko istua tähän?'' ja hymyilin samalla ja tyttö katsoi minua iloisesti ja vähän hämmästyneesti, mutta sanoi ''tottakai''. Tuosta se sitten lähti ja hän oli se ensimmäinen tyttö jota suutelin (en nyt tietenkään heti, vaan pyysin tuon kahvilan juttelutuokion jälkeen hänen puhelinnumeronsa ja sain sovittua treffit). Harmi vain erosimme hiljattain ja olen taas sinkku.. mutta muistan hänet aina.

      Että siis siellä missä on naisia niin voit kokeilla onneasi, kahvilat, kaupat, vaatekaupat missä voit ehkäpä kokeilla jotain paitaa ja kysyä naisen mielipidettä paidasta ja aloittaa keskustelun siitä? Periaattessa missä vain!

      Ei muutaku onnea sulle, toivottavasti oli apua :) Eipä tässä itsekään muuta auta tehdä kuin alkaa katselemaan uutta tyttöä vaikkapa lukiosta taikka kahviloista!

      • geegee45

        Kivat neuvot alottajalle :)


      • 14+10

        He,he olet kyllä nainen!!!

        Satutäti Tuuli Tobelius.


      • juu juu

        Haha mikä feikki


      • Tiina100

        ... oon ite 17v MIES.... pikkupoikanen sinä vielä olet.. Ei se että on munat ja karvat kasvaa, että on mies.


      • zxz.

        Ei kaikki voi sietää sellaista jos nainen sanoo: Mitä sä siihen tulit, mikä sä luulet olevas, painu hemmettiin, mua ei kiinnosta pätkääkään.. Sellaisia on.

        En tekis ikinä mitään aloitetta naisten kanssa... Mutta ryyppy auttaa.....Nyt on oltu kyllä monta vuotta ilman viinaa...Ehkä vielä joskus otetaan.


    • okiujjhhhu

      Tiedän tunteen, vaikka itse olenkin nuorempi ja nainen. Olen aina haaveillut perheen perustamisesta yms. Ja on kamalaa kun tajuaa että tämä näinkin yksinkertainen ja normaali haave taitaa olla täysin saavuttamattomissa. En ole koskaan seurustellut vakavasti enkä usko että tulen seurustelemaankaan, ujona ja arkana se on niin vaikeaa..
      Yhden yön jutuilla olen koittanut lievittää läheisyyden kaipuutani (niitäkin on ollut aika vähän, mikään jakorasia en ole), mutta ei niistä ole apua, paska fiilis oikeastaan vaan jää.
      Kyllä tämä yksinäisyys on pahinta mitä voi olla..

    • 5+11

      Vau, et käytä alkoholia?! En minäkään. Mistä päin olet?

      • ujomies30v

        Pääkaupunkiseutu. Se ei oikeastaan ole niinkään mikään periaate mulle. Sitä kun vaan tarpeeksi usein huomaa miettivänsä sitä että miks mä juon? Kun en tykkää siitä miten se muuttaa mua ( ei kuitenkaan väkivaltaseks tms ), menee rahat ja seuraava päivä pilalle. Niin sit sitä tajuaa että eihän mun tarvi juoda. Tosin on siinäkin omat haasteensa kun oikeasti pelottaa sekin että miten kaverit suhtautuu kun esim duunikaverit on aika meneviä yössä. Mutta hyvin ne sen on ottanut


      • Hyvä vaan kun
        ujomies30v kirjoitti:

        Pääkaupunkiseutu. Se ei oikeastaan ole niinkään mikään periaate mulle. Sitä kun vaan tarpeeksi usein huomaa miettivänsä sitä että miks mä juon? Kun en tykkää siitä miten se muuttaa mua ( ei kuitenkaan väkivaltaseks tms ), menee rahat ja seuraava päivä pilalle. Niin sit sitä tajuaa että eihän mun tarvi juoda. Tosin on siinäkin omat haasteensa kun oikeasti pelottaa sekin että miten kaverit suhtautuu kun esim duunikaverit on aika meneviä yössä. Mutta hyvin ne sen on ottanut

        olet tajunnut ettei alkoholi vie loppujen lopuksi mitään asiaa eteenpäin ainakaan pitemmällä tähtäimellä. Sehän kertoo vahvasta itsetunnosta ja usko pois että kun siirryt diskoista oikeisiin tanssiravintoloihin, selvän miehen osakkeet nousevat kohisten. Säälittää katsoa sitä epätoivoista känniläisten yrittämistä siinä vaiheessa kun viimeisiä tanssitaan tai kun aletaan hattuja jakamaan.


    • 5+11

      Aijaa, no mulle se on periaate ja elämän filosofia. Kun siirryin kohtuukäyttäjästä absolutistiksi niin kaikki kaverit, ehkä yhtä lukuunottamatta, hävisi. Että kai se taitaa olla tosi tärkeä asia ihmisille...mutta miksi ihmeessä?!
      Oon aina tuntenut oloni epämukavaksi baareissa niin ei ole niihin mitään pointtia mennä, varsinkaan kun en enää juo. Niin en kyllä voi kuvitella kumppaniksi muuta kuin sellaista, joka ei myöskään juo.

      • Jake II

        Absolutismi on sairaus josta voi parantua! Ota rohkeasti yhteyttä lääkäriisi!


    • ujomies30v

      Nii, kai se on jonkinlainen periaate kaikille. Mut se on hyvä kysymys että miks ihmeessä se on niin tärkeää. Mulla kun jo kaveripiirissä oli absolutisti kavereita niin se kai pehmensi sitä asiaa, vaik kylhän se ihmetytti. Mut tärkeintä on tehä niinkun itsestä parhaalta tuntuu. Ja musta tuntuu hyvältä näin. Ja kun mä kuitenkin yritin baarissakin sit voittaa sitä ujoutta viinalla, no eihän se toimi :) Käyn kyl vieläkin kavereiden kanssa välillä baarissa, mut juon sit vaik vissyä tai vaik alkoholittoman oluen. Se on lähinnä sitä sosiaalista olemista kavereiden kanssa, ei mua muiden juominen haittaa.

      • sdggfgg

        mä oon kans aika ujo mutta sitten parikymppisenä uskalsin ittekseni baariin ja muutaman kertaan kun on baareissa hyppinyt joko yksin tai muitten kanssa niin alkoi kehittyä sellainen olo että kun on sitä ja tätä tehnyt kännissä niin miksei samalla tavalla vois käyttäytyä selvin päin. eli mennyt suoraan vaan juttelemaan miehen kanssa. Nythän en sitten taas juo enkä sikaile kun on mies joka ei käytä ja perhe. Itse olin vielä siellä baarissa sellainen että ihastuin aika usein ujoimpiin poikiin. Miehenhän sitten löysin seuranhakupalstalta ja hyvä sattui:)


    • mfakall

      ei se mitään pilaa, mutta vaikeuttaa..jos olisin ollut sosiaalinen saattaisi asiat olla hieman paremmin: tyttöystävä, parempi työ, vähemmän stressiä, parempi itsetunto, enemmän kavereita, enemmän harrastuksia, menestyneempi, pidetympi ihmisenä jne. jne. jne.

    • Neiti_X2

      Hei ujo mies,

      kuulostat oikein hyvältä ja kunnolliselta mieheltä, kyllä sinut monikin fiksu nainen haluaisi, ette ole vain kohdanneet. Sitä on turha miettiä voiko täyttää kenenkään odotuksia. Vastaus on: ei voi. Eiköhän me ihmiset aina odoteta vähän liikaa toisiltamme ja ennen kaikkea itseltämme! Kun kiinnostavan ihmisen löytää, joutuu luomumaan myös osasta toiveitaan, jos haluaa aitoa, pysyvää parisuhdetta ja kumppanuutta. Sitä kautta toisaalta voi saada myös toisesta ja itsestä esiin niitä aarteita, jotka vaatimusten ilmapiirissä tulisi vain piilotettua entistä enemmän piiloon. Mitä seksiin tulee, ei se koskaan ole tuosta vain - juttu, ehkä niille, joille se on pelkkä suorite, mutta ei muuten. Siinä on henkisestikin tosi alaston toisen edessä ja se saakin jännittää. Oikean ja oman kumppanin kanssa sitä sitten voi itse kukin opetella. Naurettavimpia ovat ne (pelimiehet), jotka luulevat jo kaiken osaavansa :) Eli ei muuta kuin rohkeasti eteenpäin elämässä ja kumppania katselemaan - hyville miehille on aina tilausta!

      • AlfMelmac

        Kyllä seksi ja rock`n`roll on poikaa. Ensimmäisessä lämmitellään ettei kylmiltään aleta hosumaan ja jälkimmäisessä viritellään soittimet, että svengiä löytyy. Maksullisille naisille ja miehille se on suorite: raju rynkytys ja rojut ränniin ja goodbye. Kyllä kaikki naiset ovat löytyneet kapakasta, viina vapauttaa, selvänä oleva torjuu viinalle ja röökille haisevan ja sitä paitsi selvät pelkkää mokaamista ja jutut illan aika on tosi tylsiä eli selvät katsokaa kotona tv:tä ja tuunatkaa pipoja. Ainahan sitten voi kahdesta Minnasta tai Maijasta valita siis jätkillä ja naiset voisivat kokeilla nyrkkinaintia-halvempi kuin dildo. Siis koko nyrkki sormia kerrallaan.....


      • ihmettelevä135

        Nuo kaikki on ihan totta tuohon Pelimiehet kohtaan saakka.

        Miksi te kaikki naiset sitten valitsette sen pelimiehen ja kuitenkin sitten palstoilla, forumeilla huutelette hyvien miesten perään?

        Ne hyvät miehet todellakin on juuri tämän keskustelun aloittajan kaltaisia miehiä.

        Olen itse myös samassa ikäluokassa ja samanmoisessa tilanteessa kuin ujomies30.
        Nyt on tilanne samanlainen, että teen vain töitä ja pysyttelen ihan kotosalla enemmälti. Pidän tottakai yhteyttä ihmisiin livenä en virtuaalisesti, joten ihan peräkammariin ei kannata jumittua.
        >Rohkeutta peliin vain ja juttelemaan niille tuntemattomille!
        Saat kyllä ainakin ystäviä, mutta voi käydä samoin kuin minulle, että saat niistä "luottoystäviä" jotka sitten edelleenkin tekee sitä samaa, että juokseevat niiden pelimiesten perässä ja sitten kun sinä olet se "luottoystävä" jolle voi kertoa kaikki murheet, mutta kuitenkin saat aina pakit, kun "en halua pilata tätä ystävyyttä suhteella" vaikka samassa avautumisessa sitten kysellään niiden hyvien miesten perään. Kaikki naiset ovat vaan valitettavasti valehtelijoita, mutta toivottavasti sinä löydät sen vähiten valehtelvan yksilön.


      • vauvakuuume456
        AlfMelmac kirjoitti:

        Kyllä seksi ja rock`n`roll on poikaa. Ensimmäisessä lämmitellään ettei kylmiltään aleta hosumaan ja jälkimmäisessä viritellään soittimet, että svengiä löytyy. Maksullisille naisille ja miehille se on suorite: raju rynkytys ja rojut ränniin ja goodbye. Kyllä kaikki naiset ovat löytyneet kapakasta, viina vapauttaa, selvänä oleva torjuu viinalle ja röökille haisevan ja sitä paitsi selvät pelkkää mokaamista ja jutut illan aika on tosi tylsiä eli selvät katsokaa kotona tv:tä ja tuunatkaa pipoja. Ainahan sitten voi kahdesta Minnasta tai Maijasta valita siis jätkillä ja naiset voisivat kokeilla nyrkkinaintia-halvempi kuin dildo. Siis koko nyrkki sormia kerrallaan.....

        Oon muutaman kerran ollut selvänä baarissa ja ihan yhtä kivaa oli paitsi että yksi mies meinas hakee riitaa kun sanoin että oon selvänä. Meinas heti pitää mua juomien perässä juoksijana kun kerroin että jätin massin kotiin:) No tanssia sain ja se on pääasia. Ja jaksoin vielä kotiin kävellä että olis taksia tarttenut ostaa. Muutenhan siellä olis kännipäissään ettinyt jotain jonka kumeja olis voinut puhkoa. se varmaan olis parempi?


    • Ihmiskunta Sinde

      Mä en halua arkaa miestä. Voi olla, että tämä on vain ja ainoastaan mun ongelma ja mielipide. Arkamies pilaa ulkonäköäni.
      - Jaa, nämä olikin säädetty laissa.
      Ulkonäön pilaamine on vaarallista, koska (jatka tätä lausetta:)
      Mielesä on fiktio, ja tilaa sille. Meille naisille se on erittäin tärkeää, ja sen luoma ja mukanaan tuoma yksityisyys on arkemme, arkeamme, inhimillisyydellä, empatialla ja loogisuudella. (kts. kuten demokratia)
      Mitä ongelmia arka mies luo ympäristöönsä?
      Älyttömän nesteytyksen tarpeen ja liikuntalehdet. Pöydältäni löytyy useita lehtiä, jotka tarkoin luovat arkeani, tässä samalla. Nekään eivät unohda fiktiota: "Ethän usko kaikkea, mitä näet televisiossa tai mitä lukee lehdissä?"
      Arka mies antaa itsestään tällaisen julkisen, uskomattoman lapsellisen kuvan, ettei erota, mikä on arjen todellisuus ja käyttää kyseenalaistavaa keskustelumenetelmää. Se ei ole normaalia, se ei ole sosiaalista, vaan on lähinnä surullinen kertomus kuulumisestamme eläinrotuun. Florismin sijaan....


      P.S. Joo, tää ei ollut taas ollenkaan arka, joo tää oli jotenkin erilainen.

      • Sunder

        Onneksi olkoon, osaat kirjoittaa tekstiä, mikä on silkkaa siansaksaa ja mistä ei oikeasti saa mitään selvää.
        Vai onko kirjoittajan äidinkieli kenties jokin muu kuin suomi ja tuo teksti sitten käännetty suomeksi jollakin internetin monista käännöskoneista?


      • ghndfhg
        Sunder kirjoitti:

        Onneksi olkoon, osaat kirjoittaa tekstiä, mikä on silkkaa siansaksaa ja mistä ei oikeasti saa mitään selvää.
        Vai onko kirjoittajan äidinkieli kenties jokin muu kuin suomi ja tuo teksti sitten käännetty suomeksi jollakin internetin monista käännöskoneista?

        no toihan on toi iänikunen trolli kuukausia pyörinny missä sattuu palstoilla ja kirjottanu ihme tarinoitaan :DDDDD


    • Surkumies28v

      Olen vähän samanlaisessa tilanteessa kuin aloittaja eikä kyllä ole mitään aavistusta mitä pitäisi tehdä. Itse en ole tosin koskaan seurustellut tai harrastanut seksiä...
      Ystäväni kuolema ja erinnäiset muut ongelmat saivat minut masentumaan pahasti ja vietin nuoruuteni "parhaat vuodet" yksinäisenä ja surullisena. Kun sitten lukion jälkeen kehtasin apua mennä hankkimaan pahaan olooni olikin sitten myöhäistä, olen todella ujo enkä osaa oikein luottaa ihmisiin, eihän minulla enää ole ystäviäkään ollut vuosiin.
      Nyt olen sitten tällainen 28-vuotias ukko jo, hyvä työ on löytynyt jossa voin edetä, olen saannut itseni hyvään kuntoonkin mutta naisjutuista ei sitten tule mitään vaikka naispuoliset työkaverit nyt silloin tällöin kiltiksi tai hauskaksi väittävät. Olen jo luovuttanut tämän suhteen, ikuisesti yksin.

      Aloittajalle sen verran että vaikutat juuri tällaiselta mukavalta jätkältä joka on vain liian ujo että naiset sen huomaisivat. Kuten jo aiemmin tässä on sanottu niin pitää vain harjoitella tuota. Yritä olla ajattelematta entisiä, epäonnistuneita suhteitasi sillä saatat tuhota kaiken jos alat heijastamaan niitä kokemuksia mahdolliseen uuteen naiseen.

      Onnea! Toivon mukaan löydät naisen joka arvostaa sinua!

      • ujotytsy

        Tehkääpäs kuvalliset treffiprofiilit tänne.. Ujojen on helpompi tutustua toisiinsa ensin netissä ja sitten vasta kasvotusten jos siltä tuntuu. Tosin olen kyllä itsekin aika pessimistinen tälläisen nettideittailun kanssa..


      • ujotytsy kirjoitti:

        Tehkääpäs kuvalliset treffiprofiilit tänne.. Ujojen on helpompi tutustua toisiinsa ensin netissä ja sitten vasta kasvotusten jos siltä tuntuu. Tosin olen kyllä itsekin aika pessimistinen tälläisen nettideittailun kanssa..

        Empä tiedä. Mulla on ollut eri nettitreffipalveluissa profiili 2000-luvun alusta, enkä ole kertaakaan päässyt edes treffeille.


      • itsujous
        wlfwd kirjoitti:

        Empä tiedä. Mulla on ollut eri nettitreffipalveluissa profiili 2000-luvun alusta, enkä ole kertaakaan päässyt edes treffeille.

        Miten se voi olla mahdollista?! No ehkä pk-seutu selittää kaiken...


      • elämä on..
        itsujous kirjoitti:

        Miten se voi olla mahdollista?! No ehkä pk-seutu selittää kaiken...

        Ei tarvi kun olla mies ja nettitreffit on aika lottoa. 20-30 vuotiaissa miespuolisia nettideittaajia on vaan niin valtavan paljon enemmän kuin naisia. Jotta jokainen mies pääsisi edes treffeille asti vaatisi se sitä, että jokainen nainen kävisi 10 eri miehen kanssa treffeillä. Ja vieläpä niin, ettei yksikään nainen sattuisi eksymään treffeille saman miehen kanssa.


      • Triina5
        wlfwd kirjoitti:

        Empä tiedä. Mulla on ollut eri nettitreffipalveluissa profiili 2000-luvun alusta, enkä ole kertaakaan päässyt edes treffeille.

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.


      • Nainen 1975
        wlfwd kirjoitti:

        Empä tiedä. Mulla on ollut eri nettitreffipalveluissa profiili 2000-luvun alusta, enkä ole kertaakaan päässyt edes treffeille.

        Nettideittailun tärkein osuus on profiilin luominen. Naiset on erittäin tarkkoja siitä, millaiselle profiilille osoittavat kiinnostusta. Sen pitää olla mielenkiintoinen ja oikeasti kertoa siitä henkilöstä jotain. Ja kuva on tärkeä. Kannattaa käydä vaikka valokuvaajalla otattamassa hyvä kuva, niin herättää heti enemmän kiinnostusta.

        Jos profiilin sisältö on sama kuin kaikille muillakin, niin ei erotu joukosta. Lukekaapa huviksenne noita profiileja. Kaikilla samat jutut, jopa harrastukset. Huvittavaa...


      • Onnea matkaan!
        Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Vähän rankka kommentti. Mutta ehkä se pitää ymmärtää (ainakin alku, en tuohon Dressmaniin, laseihinkaan, sano mitään) yrityksenä kertoa, että mies itse (nykyistä karvamalliaan lukuunottamatta) on varsin mukavan näköinen. Sillä onhan hän.


      • Onnea matkaan, vielä
        Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Vaatimattomimman näköisiä tyttöjä kehoitat lähestymään? Ikävä asenne. Lienet markkina-arvoteoriauskovainen.

        http://mina.suomi24.fi/wlfwd/kuvat/10130047


      • !!!!!!!!!! kohalotov

        Olin samassa tilanteessa kun olin sinun ikäisesi nyt olen sinua vanhempi
        pettymyksiä minulla suhteissa olin koulu kiusattu ja iisäni vienyt itsetuntoni.
        Vähän palautunut ja kaverit vähissä on nyt kyllä joku juttukaveri .
        kun en polta ja enkä käytä alkoa juurikaan etenkään humalajuomista harrasta-
        Kunnollinen ihan ok näköinen mies .
        Kohtalo tovereita ollaan !


      • Triina5
        Onnea matkaan, vielä kirjoitti:

        Vaatimattomimman näköisiä tyttöjä kehoitat lähestymään? Ikävä asenne. Lienet markkina-arvoteoriauskovainen.

        http://mina.suomi24.fi/wlfwd/kuvat/10130047

        No, tuossa jos on sama ihminen, niin oikein on nätti poju, mutta vieläkin nuo hiukset!! :)
        Jos olen rehellinen ja miksi en olisi, niin tuossa profiilikuvassa on aika ihme hiippari! Hymy ei maksa mitään ja usein se kyllä valaisee ihmisen kasvot! Lisäksi kun itseään kuvaa, niin pitäisi muistaa se ryhti! Usein otetaan jollain web-kameralla ja siinä sitten röhnötetään hartiat etukenossa ja kasvoijen mittasuhteet ovat oudot. Lisäksi valoa ei usein kunnolla. Päivänvaloa kantsii suosia! Vähän sitä ympäristöäkin voisi katsoa, että mitä sinne kuvan taustalle tulee. Silti kehoittasin tätä varsin kehityskelpoista nuorta miestä menemään sinne parturiin, heittään nuo omituiset pokat nurkkaan ja hommaan sillai perussiistejä kuteita! Onnea matkaan!!


      • Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Hiuksia tosiaan pitäisi hieman tasoittaa. Viimeksi olen käynyt parturissa 2007, kun autoa hitsatessa kärähti iso lovi.

        "Osta uudet muodikkaat silmälasit."

        Ensimmäistä kertaa olen saanut lasit, jotka pysyvät päässä, eivätkä valu kokoajan. Tarkoituksena on laseroida silmät, kun saan vuoden sisällä kokoon vaaditut 3500€ säästötilille.

        "Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä."

        Mitä vikaa on bootsit / farkut / t-paita / nahkatakki tyylissä?


      • Triina5 kirjoitti:

        No, tuossa jos on sama ihminen, niin oikein on nätti poju, mutta vieläkin nuo hiukset!! :)
        Jos olen rehellinen ja miksi en olisi, niin tuossa profiilikuvassa on aika ihme hiippari! Hymy ei maksa mitään ja usein se kyllä valaisee ihmisen kasvot! Lisäksi kun itseään kuvaa, niin pitäisi muistaa se ryhti! Usein otetaan jollain web-kameralla ja siinä sitten röhnötetään hartiat etukenossa ja kasvoijen mittasuhteet ovat oudot. Lisäksi valoa ei usein kunnolla. Päivänvaloa kantsii suosia! Vähän sitä ympäristöäkin voisi katsoa, että mitä sinne kuvan taustalle tulee. Silti kehoittasin tätä varsin kehityskelpoista nuorta miestä menemään sinne parturiin, heittään nuo omituiset pokat nurkkaan ja hommaan sillai perussiistejä kuteita! Onnea matkaan!!

        "No, tuossa jos on sama ihminen, niin oikein on nätti poju, mutta vieläkin nuo hiukset!! :) "

        3 vuotta vanha kuva. Edellinen kuva n. kuukauden vanha.


      • hsfsefse
        wlfwd kirjoitti:

        "No, tuossa jos on sama ihminen, niin oikein on nätti poju, mutta vieläkin nuo hiukset!! :) "

        3 vuotta vanha kuva. Edellinen kuva n. kuukauden vanha.

        Ei sillä että sussa olis mitään pahaa sellasena kuin sä oot. Mutta.

        Leikkautat vaan hiukset lyhyeks, ajat parran pois ja otat kuvan itsevarmalla ilmeellä niin etköhän pääse treffeille... Voisit myös kokeilla piilareita, elleivät ne ole ehdoton ei.. Tarkotan vaan että netissä myydään itseään, kuvassa jos näyttää ihan huoltamattomalta (parta ajamatta yms) niin se ei oo edullista markkinointiin. :P


      • hsfsefse kirjoitti:

        Ei sillä että sussa olis mitään pahaa sellasena kuin sä oot. Mutta.

        Leikkautat vaan hiukset lyhyeks, ajat parran pois ja otat kuvan itsevarmalla ilmeellä niin etköhän pääse treffeille... Voisit myös kokeilla piilareita, elleivät ne ole ehdoton ei.. Tarkotan vaan että netissä myydään itseään, kuvassa jos näyttää ihan huoltamattomalta (parta ajamatta yms) niin se ei oo edullista markkinointiin. :P

        Optikon mukaan en voi käyttää piilareita (syytä en muista).

        Hevarina vähän oudostuttaa ajatus hiusten leikkaamisesta.


      • Triina5
        wlfwd kirjoitti:

        Hiuksia tosiaan pitäisi hieman tasoittaa. Viimeksi olen käynyt parturissa 2007, kun autoa hitsatessa kärähti iso lovi.

        "Osta uudet muodikkaat silmälasit."

        Ensimmäistä kertaa olen saanut lasit, jotka pysyvät päässä, eivätkä valu kokoajan. Tarkoituksena on laseroida silmät, kun saan vuoden sisällä kokoon vaaditut 3500€ säästötilille.

        "Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä."

        Mitä vikaa on bootsit / farkut / t-paita / nahkatakki tyylissä?

        Kävin nyt katsomassa kunnolla sun kuvat! Sä et oo rokkari, etkä mikään Axel Rose!! Vaan siis suomalainen 32-vuotias mies!!! Parturissa käydään vähintään 6 vkon välein, eikä 5 vuoden välein. Yritä nyt hyvä mies jo päästä noista teinikuvioista eroon! Niin ja jos olisit joku cowboy, niin sitten kävis ne bootsit, mutta nyt sä oot enempi joku Pulkkinen-sarjan hahmo!! Normi 30-vuotias lyyli ei tahdo mitään ikiteiniä, vaan lapsilleen iskän ja aikuisen miehen!!

        Sun on rahat ja laitat mihin tahdot. Sulla on hyvät piirteet (nenä keskellä naamaa) ja ihan norminäköiset korvat, miten ihmeessä ei rillit pysy päässä? Ittelläni ollut rillit 10-vuotiaasta ja hyvin ne ovat aina päässä pysyneet!! Mä vaan käyttäisin sen 3500 euroa ihan toisin, sillä ei ne rillit sua varsiinaisesti pahenna!


      • Toinen M -81
        wlfwd kirjoitti:

        Hiuksia tosiaan pitäisi hieman tasoittaa. Viimeksi olen käynyt parturissa 2007, kun autoa hitsatessa kärähti iso lovi.

        "Osta uudet muodikkaat silmälasit."

        Ensimmäistä kertaa olen saanut lasit, jotka pysyvät päässä, eivätkä valu kokoajan. Tarkoituksena on laseroida silmät, kun saan vuoden sisällä kokoon vaaditut 3500€ säästötilille.

        "Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä."

        Mitä vikaa on bootsit / farkut / t-paita / nahkatakki tyylissä?

        Miksi suotta menet laserleikkaukseen, jos sinulla on myopia? Jos et korjauta taittovirhettä laserilla, sun tarvitsee hankkia lukulasit paljon myöhemmin, jos maltat käyttää nykyisiä silmälaseja. Saat ehkä kymmenen silmälasitonta vuotta (hinta sille about 3kEur).


      • Triina10000000000000
        Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Todella törkeä ja asiaton kommentti Triinalta. Kundissa ei ollut mitään vikaa,ihan ok. Luuletko itse olevasi joku vitun prinsessa?! Ainakin henkisesti olet helvetin ruma!


      • Onnea matkaan, vielä
        wlfwd kirjoitti:

        Optikon mukaan en voi käyttää piilareita (syytä en muista).

        Hevarina vähän oudostuttaa ajatus hiusten leikkaamisesta.

        Profiilissasi 447 vierailijaa tänään. :D
        Olipa hyvä, että linkitin tuon hienon kuvan.


      • B. Lawless
        Triina5 kirjoitti:

        Kävin nyt katsomassa kunnolla sun kuvat! Sä et oo rokkari, etkä mikään Axel Rose!! Vaan siis suomalainen 32-vuotias mies!!! Parturissa käydään vähintään 6 vkon välein, eikä 5 vuoden välein. Yritä nyt hyvä mies jo päästä noista teinikuvioista eroon! Niin ja jos olisit joku cowboy, niin sitten kävis ne bootsit, mutta nyt sä oot enempi joku Pulkkinen-sarjan hahmo!! Normi 30-vuotias lyyli ei tahdo mitään ikiteiniä, vaan lapsilleen iskän ja aikuisen miehen!!

        Sun on rahat ja laitat mihin tahdot. Sulla on hyvät piirteet (nenä keskellä naamaa) ja ihan norminäköiset korvat, miten ihmeessä ei rillit pysy päässä? Ittelläni ollut rillit 10-vuotiaasta ja hyvin ne ovat aina päässä pysyneet!! Mä vaan käyttäisin sen 3500 euroa ihan toisin, sillä ei ne rillit sua varsiinaisesti pahenna!

        "Mä vaan käyttäisin sen 3500 euroa ihan toisin..."

        Niin, sä kävisit kampaajalla vähintään 6 viikon välein. Itse olen käynyt parturissa viimeksi 10 vuotta sitten, eikä haittaa ollenkaan, että on rahaa säästynyt.

        Ja mitäs sillä iällä ja kansalaisuudella on väliä sen suhteen, diggaako metallimusiikkia?

        P.S. Axl Rose on muuten saatanan huono vertailukohde. Se naukuja on niin persiistä.


      • ................
        Nainen 1975 kirjoitti:

        Nettideittailun tärkein osuus on profiilin luominen. Naiset on erittäin tarkkoja siitä, millaiselle profiilille osoittavat kiinnostusta. Sen pitää olla mielenkiintoinen ja oikeasti kertoa siitä henkilöstä jotain. Ja kuva on tärkeä. Kannattaa käydä vaikka valokuvaajalla otattamassa hyvä kuva, niin herättää heti enemmän kiinnostusta.

        Jos profiilin sisältö on sama kuin kaikille muillakin, niin ei erotu joukosta. Lukekaapa huviksenne noita profiileja. Kaikilla samat jutut, jopa harrastukset. Huvittavaa...

        "Jos profiilin sisältö on sama kuin kaikille muillakin, niin ei erotu joukosta. Lukekaapa huviksenne noita profiileja. Kaikilla samat jutut, jopa harrastukset. Huvittavaa... "

        Niin, eli toisin sanoen naisille ei kelpaa tavallinen mies. Kuvassa täytyy olla helvetinmoinen adonis ja tiedoissa täytyy olla jotain viitteitä lompakon lihavuuteen, ennen kuin sytyttää.


      • Onnea matkaan, vielä
        wlfwd kirjoitti:

        "No, tuossa jos on sama ihminen, niin oikein on nätti poju, mutta vieläkin nuo hiukset!! :) "

        3 vuotta vanha kuva. Edellinen kuva n. kuukauden vanha.

        Ota se kuukauden vanha kuva profiilikuvaksesi.


      • ;)
        wlfwd kirjoitti:

        Optikon mukaan en voi käyttää piilareita (syytä en muista).

        Hevarina vähän oudostuttaa ajatus hiusten leikkaamisesta.

        minäkin ensimmäisen kerran piilareita hankkiessani menin optikolle, ne laittoivat minut istumaan johonkin ihme koneeseen jonka piti mitata lukemia - no se kone ei saanut otettua lukemia ja optikko tuumasi että me emme voi hankkia sulle piilareita. Kävin sitten silmälääkärillä ja se tutki ja no problema, vähän hajataittoa eikä muuta ja ei estettä piilolasien käytölle. Menin sitten toiselle optikolle jolla oli perinteisemmät laitteet ja sain piilarit ....


      • vanha ja kokenut
        Triina10000000000000 kirjoitti:

        Todella törkeä ja asiaton kommentti Triinalta. Kundissa ei ollut mitään vikaa,ihan ok. Luuletko itse olevasi joku vitun prinsessa?! Ainakin henkisesti olet helvetin ruma!

        Juu kaveri on ihan ok. Pidä vaan tuo tyyli. Ei kannata välittää jonkun merkonomipissiksen neuvoista.


      • Onnea matkaan, vielä kirjoitti:

        Ota se kuukauden vanha kuva profiilikuvaksesi.

        siis profiilikuva on se kuukauden vanha. Tosin naama ollut karvaton lauantaista alkaen.


      • ;) kirjoitti:

        minäkin ensimmäisen kerran piilareita hankkiessani menin optikolle, ne laittoivat minut istumaan johonkin ihme koneeseen jonka piti mitata lukemia - no se kone ei saanut otettua lukemia ja optikko tuumasi että me emme voi hankkia sulle piilareita. Kävin sitten silmälääkärillä ja se tutki ja no problema, vähän hajataittoa eikä muuta ja ei estettä piilolasien käytölle. Menin sitten toiselle optikolle jolla oli perinteisemmät laitteet ja sain piilarit ....

        Varmaan karsastus syynä ja se että toinen silmä huomattavasti heikompi (-3.25 ja -5.25).


      • näinonnäpeliykset
        Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Ja Triina5 varmaan onkin sitten supermallin näköinen, tai niin ainakin itse kuvittelee. Tyypillistä naisten prinsessa kuvitelmaa.


      • näinonnäpeliykset
        Nainen 1975 kirjoitti:

        Nettideittailun tärkein osuus on profiilin luominen. Naiset on erittäin tarkkoja siitä, millaiselle profiilille osoittavat kiinnostusta. Sen pitää olla mielenkiintoinen ja oikeasti kertoa siitä henkilöstä jotain. Ja kuva on tärkeä. Kannattaa käydä vaikka valokuvaajalla otattamassa hyvä kuva, niin herättää heti enemmän kiinnostusta.

        Jos profiilin sisältö on sama kuin kaikille muillakin, niin ei erotu joukosta. Lukekaapa huviksenne noita profiileja. Kaikilla samat jutut, jopa harrastukset. Huvittavaa...

        No näkisitpä ne naisten profiilit. Samaa copy-pastea täynnä ja profiilin omistajallakin vielä sellainen prinsessakompleksi, että hyvä jos yhteen viestiin sadasta jaksaa vastata, että "joo".


      • Triina5 kirjoitti:

        Kävin nyt katsomassa kunnolla sun kuvat! Sä et oo rokkari, etkä mikään Axel Rose!! Vaan siis suomalainen 32-vuotias mies!!! Parturissa käydään vähintään 6 vkon välein, eikä 5 vuoden välein. Yritä nyt hyvä mies jo päästä noista teinikuvioista eroon! Niin ja jos olisit joku cowboy, niin sitten kävis ne bootsit, mutta nyt sä oot enempi joku Pulkkinen-sarjan hahmo!! Normi 30-vuotias lyyli ei tahdo mitään ikiteiniä, vaan lapsilleen iskän ja aikuisen miehen!!

        Sun on rahat ja laitat mihin tahdot. Sulla on hyvät piirteet (nenä keskellä naamaa) ja ihan norminäköiset korvat, miten ihmeessä ei rillit pysy päässä? Ittelläni ollut rillit 10-vuotiaasta ja hyvin ne ovat aina päässä pysyneet!! Mä vaan käyttäisin sen 3500 euroa ihan toisin, sillä ei ne rillit sua varsiinaisesti pahenna!

        6 viikon välein?

        Minä käyn 2 kertaa vuodessa lyhennyttämässä. Vuosibudjetti parturissa käymisiin 40 euroa.


      • Triina5
        B. Lawless kirjoitti:

        "Mä vaan käyttäisin sen 3500 euroa ihan toisin..."

        Niin, sä kävisit kampaajalla vähintään 6 viikon välein. Itse olen käynyt parturissa viimeksi 10 vuotta sitten, eikä haittaa ollenkaan, että on rahaa säästynyt.

        Ja mitäs sillä iällä ja kansalaisuudella on väliä sen suhteen, diggaako metallimusiikkia?

        P.S. Axl Rose on muuten saatanan huono vertailukohde. Se naukuja on niin persiistä.

        Siis sitten täällä itketään kun ei oo naista, mutta ei tosiaan tarvi ihmetellä. Mä en henkilökohtaisesti tunne yhtään naista, joka erityisesti etsii ja haluaa epäsiistin miehen! Äijän pitää olla puhdas, hiukset siistit ja ne voivat olla siis pitkätkin, mutta hoidetut. Aika harva sitä tykkää mistään epäsiististä risuparrasta. Hiukset kasvaa kuukaudessa n. 2 cm, joten ei se ole mitenkään liioiteltua käydä parturissa 6 vkon välein. Jos niitä heavysutturoita jostain löytyy yli 3-kymppisiä, niin kiinni vaan!! Mä kyllä vähän epäilen!! On eri asia tykkätä musiikista kun alkaa siis itse pukeutuun sillai kun ne ns, rokkarit!! Sitten kyllä se miehilläkin alkaa vaan näkymään naamassa kaljan kittaaminen ja tupakan käryyttäminen! Enkä oikein tajua onko se jotenkin hienoa laittaa ittestään "silmä mustana" kuvaa?? Naisena ajattelen ainakin, että joopasta joo...semmonen tapaus!

        Minulla on ollut ihan tarpeeksi vientiä elämäni aikana. Nyt jo 25 vuotta saman miehen kanssa!! Ujojen ihmisten seukkaaminen koskettaa sen vuoksi, että pikkusiskoni on ujo ja hänen on ollut kovin vaikeaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. No, hän löysi rakkauden ja on nyt naimisissa ja kahden lapsen äippä. :) Saman ikäinen kun heppu, jonka kuvaa olen kommentoinut! Harmittaa vaan kun monien nuoren aikuisten elämä lipuu ja lipuu. Itse eivät näe mitä muutosta tarvitaan. Yleensä aletaan vetään psyykennappia jo 20-vuotiaana, eikä siis auta tippaakaan yksinäisyyteen, eristäytymiseen ja siihen, ettei näe itselleen tulevaisuutta. Ihminen on laumaeläin ja tahtoo olla toisten kanssa. Kilpailu on kuitenkin kovaa noilla naintimarkkinoilla! Vilpitön auttamisen halu oli minulla, mutta ei se tietty tunnu kivalta kun joku sanoo suorat sanat! Kantsisi miettiä, miksi se samalla luokalla olevan "Kaitsun tai Jaken" elämä meni toisin? Vieläkö ne käppää lähipubissa tukka liehuten vai mitä??


      • Nainen 1975
        ................ kirjoitti:

        "Jos profiilin sisältö on sama kuin kaikille muillakin, niin ei erotu joukosta. Lukekaapa huviksenne noita profiileja. Kaikilla samat jutut, jopa harrastukset. Huvittavaa... "

        Niin, eli toisin sanoen naisille ei kelpaa tavallinen mies. Kuvassa täytyy olla helvetinmoinen adonis ja tiedoissa täytyy olla jotain viitteitä lompakon lihavuuteen, ennen kuin sytyttää.

        Ei tarvitse olla adonis eikä mitenkään ihmeellinen, mutta persoonallinen. Ja naisten profiilit on ihan yhtä syvältä. Miksi laittaa ilmoitus, jos ei edes sen vertaa viitsi, että vaivautuu kirjoittamaan siihen jotain järkevää?

        Itse olen vastannut useisiin kuvattomiin profiileihin, joissa ei ole edes tulotietoja/koulutusta/viitteitä työhön tms. mainittu, joten näkemyksesi ei ainakaan minun kohdallani pidä paikkansa. Mutta saattaahan tuo yleisesti ollakin totta.

        Vinkkini tämän keskustelun aloittajalle onkin, että ei kannata sortua samaan kuin ne tuhannet muutkin ja kirjoittaa mitäänsanomaton turha samat asiat sisältävä profiili kuin kaikilla muillakin on. Persoonallisuutta peliin ja johan alkaa viestejä tulla!


      • Kaksin kaunihimpi

        Asutteko aloittajan kanssa samalla paikkakunnalla? Miksette menisi yhdessä baariin etsimään itsellenne mukavat naiset?


      • ihme tyyppi
        Triina5 kirjoitti:

        Siis sitten täällä itketään kun ei oo naista, mutta ei tosiaan tarvi ihmetellä. Mä en henkilökohtaisesti tunne yhtään naista, joka erityisesti etsii ja haluaa epäsiistin miehen! Äijän pitää olla puhdas, hiukset siistit ja ne voivat olla siis pitkätkin, mutta hoidetut. Aika harva sitä tykkää mistään epäsiististä risuparrasta. Hiukset kasvaa kuukaudessa n. 2 cm, joten ei se ole mitenkään liioiteltua käydä parturissa 6 vkon välein. Jos niitä heavysutturoita jostain löytyy yli 3-kymppisiä, niin kiinni vaan!! Mä kyllä vähän epäilen!! On eri asia tykkätä musiikista kun alkaa siis itse pukeutuun sillai kun ne ns, rokkarit!! Sitten kyllä se miehilläkin alkaa vaan näkymään naamassa kaljan kittaaminen ja tupakan käryyttäminen! Enkä oikein tajua onko se jotenkin hienoa laittaa ittestään "silmä mustana" kuvaa?? Naisena ajattelen ainakin, että joopasta joo...semmonen tapaus!

        Minulla on ollut ihan tarpeeksi vientiä elämäni aikana. Nyt jo 25 vuotta saman miehen kanssa!! Ujojen ihmisten seukkaaminen koskettaa sen vuoksi, että pikkusiskoni on ujo ja hänen on ollut kovin vaikeaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. No, hän löysi rakkauden ja on nyt naimisissa ja kahden lapsen äippä. :) Saman ikäinen kun heppu, jonka kuvaa olen kommentoinut! Harmittaa vaan kun monien nuoren aikuisten elämä lipuu ja lipuu. Itse eivät näe mitä muutosta tarvitaan. Yleensä aletaan vetään psyykennappia jo 20-vuotiaana, eikä siis auta tippaakaan yksinäisyyteen, eristäytymiseen ja siihen, ettei näe itselleen tulevaisuutta. Ihminen on laumaeläin ja tahtoo olla toisten kanssa. Kilpailu on kuitenkin kovaa noilla naintimarkkinoilla! Vilpitön auttamisen halu oli minulla, mutta ei se tietty tunnu kivalta kun joku sanoo suorat sanat! Kantsisi miettiä, miksi se samalla luokalla olevan "Kaitsun tai Jaken" elämä meni toisin? Vieläkö ne käppää lähipubissa tukka liehuten vai mitä??

        Anteeksi nyt, mutta mitäs v*ttua?

        Pitääkö jokaisen ihmisen valua samaan sovinnaiseen muottiin viimeistään siinä kolmenkympin tienoilla? Käsittääkseni ihminen voi olla vastuullinen aikuinen, oli pukeutumistyyli mikä hyvänsä. Vaikka onko kaikki vähänkään massasta poikkeva heti kapinaa ja teiniuhoa? Tuo ajattelutapa, jos mikä, on lapsellista.

        Sama kai se, miten pukeutuu, jos vaatteet ovat siistit. Eikö nahkatakki voi olla siisti (paitsi jos se on "pappamallia")? Entä jos se vihreä tuulipuku ei vain sovi? Miksi parturissa pitäisi käydä silpomassa pari senttiä pois 6vk välein? Entä jos tyyppi haluaa kasvattaa hiuksiaan pidemmäksi? Pitkät hiukset ovat miehellä aina huonot?

        Kai se sitten sun mielestä on niin, että 30v miehellä pitää olla ne siniset farkut, harmaa neule ja marketin untuvatakki, tai muuten kaikki uskottavuus katoaa...


      • ihme tyyppi
        ihme tyyppi kirjoitti:

        Anteeksi nyt, mutta mitäs v*ttua?

        Pitääkö jokaisen ihmisen valua samaan sovinnaiseen muottiin viimeistään siinä kolmenkympin tienoilla? Käsittääkseni ihminen voi olla vastuullinen aikuinen, oli pukeutumistyyli mikä hyvänsä. Vaikka onko kaikki vähänkään massasta poikkeva heti kapinaa ja teiniuhoa? Tuo ajattelutapa, jos mikä, on lapsellista.

        Sama kai se, miten pukeutuu, jos vaatteet ovat siistit. Eikö nahkatakki voi olla siisti (paitsi jos se on "pappamallia")? Entä jos se vihreä tuulipuku ei vain sovi? Miksi parturissa pitäisi käydä silpomassa pari senttiä pois 6vk välein? Entä jos tyyppi haluaa kasvattaa hiuksiaan pidemmäksi? Pitkät hiukset ovat miehellä aina huonot?

        Kai se sitten sun mielestä on niin, että 30v miehellä pitää olla ne siniset farkut, harmaa neule ja marketin untuvatakki, tai muuten kaikki uskottavuus katoaa...

        Unohtui tuosta lopun "miehisestä ihanteesta" pois vielä se kahden sentin sänkitukka.

        Joka tapauksessa about niin harmaa tavistallukka kuin voi olla. Mutta eihän se haittaa, sehän on vain vastuullista aikuisuutta...

        *naur*


      • Panosta pikkusen
        wlfwd kirjoitti:

        Empä tiedä. Mulla on ollut eri nettitreffipalveluissa profiili 2000-luvun alusta, enkä ole kertaakaan päässyt edes treffeille.

        aluksi vaikka ulkonäköösi, olet jotenkin vähän rotan näköinen, anteeksi vaan. Jos naisen mielipidettä kysyt niin ensivaikutelma sinusta ei ole kovinkaan houkutteleva. Sääli sillä saatat olla lopulta aivan mukava ja kunnollinen mies.


      • Katatonia.
        Triina5 kirjoitti:

        Onko tuo sinun oma kuvasi? Ensinnäkin hiuksesi tarvitsevat pitkaisesti leikkausta ja varmasti myös jotain väriä. Pitkä, rasvainen ja väritön letti tekee jokaisesta pliisun näköisen. Sinulla on selkeästi ohenevat hiukset ja pakenee tuo hiusraja jo uhkaavasti. Siis ei ikinä tuollaista taaksepäin vedettyä lookkia, se vaan korostaa otsaa!!

        Osta uudet muodikkaat silmälasit. Aja välittömästi tuo huonosti kasvava viiksijuttu pois. Luulen, että vaatteesikin tarvitsevat päivittämistä. Dressmannista saa edullisia hyvännäköisiä vaatteita. Anna myyjän valita koko, ettet vahingossa osta liian isoja tai pieniä vaatteita. Voi pyytää valitsemaan koko asukokonaisuuden, niin värit sopivat toisiinsa tai pyydä sellainen kun mallinukella on jo päällä jos arkailet!

        Sittenkin muista lähestyä niitä vaatimattomimman näköisiä tyttösiä.

        Joo, tee noin jos haluat muokata ulkonäkösi samanlaiseksi kuin kaikilla muilla. Oot sitten yksi aikuisteinipissis/tavis muiden joukossa. Massaan kuuluminen kun on joillekin se elinehto.

        Ihan oot ok:n näkönen jätkä - tosin oon itekin jätkä, joten mun sana ei paljoa paina, mutta et ole epämuodostunut ja et saa minua oksentamaan, joten olet varmasti voiton puolella. Se on nyt vain kyse siitä, millaisen naisen haluat. Aikuispissikset kun on sellaisia joihin ei vetoa kuin muut pissikset, ja hevilettejä ei paljoa muut kiinnosta kuin toiset lettipäät mustissa, että etsi vaan omasta laumasta - mihinkä tunnistaudut, mikä on se juttu, jota teet. Jos olet esim. larppaaja, niin sieltä seuraa ettimään. Löydät omien piirien kautta sitä laatua ja varmasti omankaltaisia ihmisiä.


      • Triina5 kirjoitti:

        Siis sitten täällä itketään kun ei oo naista, mutta ei tosiaan tarvi ihmetellä. Mä en henkilökohtaisesti tunne yhtään naista, joka erityisesti etsii ja haluaa epäsiistin miehen! Äijän pitää olla puhdas, hiukset siistit ja ne voivat olla siis pitkätkin, mutta hoidetut. Aika harva sitä tykkää mistään epäsiististä risuparrasta. Hiukset kasvaa kuukaudessa n. 2 cm, joten ei se ole mitenkään liioiteltua käydä parturissa 6 vkon välein. Jos niitä heavysutturoita jostain löytyy yli 3-kymppisiä, niin kiinni vaan!! Mä kyllä vähän epäilen!! On eri asia tykkätä musiikista kun alkaa siis itse pukeutuun sillai kun ne ns, rokkarit!! Sitten kyllä se miehilläkin alkaa vaan näkymään naamassa kaljan kittaaminen ja tupakan käryyttäminen! Enkä oikein tajua onko se jotenkin hienoa laittaa ittestään "silmä mustana" kuvaa?? Naisena ajattelen ainakin, että joopasta joo...semmonen tapaus!

        Minulla on ollut ihan tarpeeksi vientiä elämäni aikana. Nyt jo 25 vuotta saman miehen kanssa!! Ujojen ihmisten seukkaaminen koskettaa sen vuoksi, että pikkusiskoni on ujo ja hänen on ollut kovin vaikeaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. No, hän löysi rakkauden ja on nyt naimisissa ja kahden lapsen äippä. :) Saman ikäinen kun heppu, jonka kuvaa olen kommentoinut! Harmittaa vaan kun monien nuoren aikuisten elämä lipuu ja lipuu. Itse eivät näe mitä muutosta tarvitaan. Yleensä aletaan vetään psyykennappia jo 20-vuotiaana, eikä siis auta tippaakaan yksinäisyyteen, eristäytymiseen ja siihen, ettei näe itselleen tulevaisuutta. Ihminen on laumaeläin ja tahtoo olla toisten kanssa. Kilpailu on kuitenkin kovaa noilla naintimarkkinoilla! Vilpitön auttamisen halu oli minulla, mutta ei se tietty tunnu kivalta kun joku sanoo suorat sanat! Kantsisi miettiä, miksi se samalla luokalla olevan "Kaitsun tai Jaken" elämä meni toisin? Vieläkö ne käppää lähipubissa tukka liehuten vai mitä??

        "Sitten kyllä se miehilläkin alkaa vaan näkymään naamassa kaljan kittaaminen ja tupakan käryyttäminen!"

        Olut ei maistu, ei ole koskaan maistunut ja muutenkin käytän alkoholia n. kerran kuussa.
        Tupakkaan en ole koskenut 6 vuoteen ja sikareitakin poltan tosi harvoin.

        "Enkä oikein tajua onko se jotenkin hienoa laittaa ittestään "silmä mustana" kuvaa?? Naisena ajattelen ainakin, että joopasta joo...semmonen tapaus!"

        Juu, myönnän. Pitäisi varmaan laittaa kuvateksti kamppailulajiharrastuksesta. Tappeluun en ole koskaan joutunut.


      • B. Lawless
        Triina5 kirjoitti:

        Siis sitten täällä itketään kun ei oo naista, mutta ei tosiaan tarvi ihmetellä. Mä en henkilökohtaisesti tunne yhtään naista, joka erityisesti etsii ja haluaa epäsiistin miehen! Äijän pitää olla puhdas, hiukset siistit ja ne voivat olla siis pitkätkin, mutta hoidetut. Aika harva sitä tykkää mistään epäsiististä risuparrasta. Hiukset kasvaa kuukaudessa n. 2 cm, joten ei se ole mitenkään liioiteltua käydä parturissa 6 vkon välein. Jos niitä heavysutturoita jostain löytyy yli 3-kymppisiä, niin kiinni vaan!! Mä kyllä vähän epäilen!! On eri asia tykkätä musiikista kun alkaa siis itse pukeutuun sillai kun ne ns, rokkarit!! Sitten kyllä se miehilläkin alkaa vaan näkymään naamassa kaljan kittaaminen ja tupakan käryyttäminen! Enkä oikein tajua onko se jotenkin hienoa laittaa ittestään "silmä mustana" kuvaa?? Naisena ajattelen ainakin, että joopasta joo...semmonen tapaus!

        Minulla on ollut ihan tarpeeksi vientiä elämäni aikana. Nyt jo 25 vuotta saman miehen kanssa!! Ujojen ihmisten seukkaaminen koskettaa sen vuoksi, että pikkusiskoni on ujo ja hänen on ollut kovin vaikeaa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. No, hän löysi rakkauden ja on nyt naimisissa ja kahden lapsen äippä. :) Saman ikäinen kun heppu, jonka kuvaa olen kommentoinut! Harmittaa vaan kun monien nuoren aikuisten elämä lipuu ja lipuu. Itse eivät näe mitä muutosta tarvitaan. Yleensä aletaan vetään psyykennappia jo 20-vuotiaana, eikä siis auta tippaakaan yksinäisyyteen, eristäytymiseen ja siihen, ettei näe itselleen tulevaisuutta. Ihminen on laumaeläin ja tahtoo olla toisten kanssa. Kilpailu on kuitenkin kovaa noilla naintimarkkinoilla! Vilpitön auttamisen halu oli minulla, mutta ei se tietty tunnu kivalta kun joku sanoo suorat sanat! Kantsisi miettiä, miksi se samalla luokalla olevan "Kaitsun tai Jaken" elämä meni toisin? Vieläkö ne käppää lähipubissa tukka liehuten vai mitä??

        Taidat olla itse tyypillinen pissis. Kaikki, jotka eivät ole ulkoisesti, kuin sinä, ovat automaattisesti "luusereita". Metallipiireissä ollaan huomattavasti suvaitsevampia, eikä ruveta tekemään johtopäätöksiä esim. puhtaudesta hiusten pituuden, tai pukeutumisen perusteella. Ulkonäkö kertoo myös, kuka sairastaa tippuria, eikö? On itselläkin pitkä tukka ja nahkarotsikin, mutta röökiä en kisko, enkä ole ollut kertaakaan elämässäni edes humalassa, vaikka sinä automaattisesti vedät muita johtopäätöksiä, ennakkoluuloinen ihminen kun olet, kuten pissaliisat yleensä.

        "On eri asia tykkätä musiikista kun alkaa siis itse pukeutuun sillai kun ne ns, rokkarit!! "

        Pitäisikö ruveta pukeutumaan samalla tavalla, kuin te pissikset, jotka otatte mallia näistä poppareiden viimeisimmistä trendilookeista? Minä en hypi trendien perässä, kuin orja, enkä myöskään pompi lokerosta lokeroon tietyn iän mukaan, vaan pukeudun juuri sellaisiin kledjuihin, jotka miellyttävät itseäni ja iästä huolimatta vielä, voitkos kuvitella?

        Ja niitä "heavysutturoita" löytyy kuin löytyykin kolkyt plussana, katsos kun kaikki eivät halua pomppia niissä lokeroissa, heillä kun oma tahto.


      • ..................
        Nainen 1975 kirjoitti:

        Ei tarvitse olla adonis eikä mitenkään ihmeellinen, mutta persoonallinen. Ja naisten profiilit on ihan yhtä syvältä. Miksi laittaa ilmoitus, jos ei edes sen vertaa viitsi, että vaivautuu kirjoittamaan siihen jotain järkevää?

        Itse olen vastannut useisiin kuvattomiin profiileihin, joissa ei ole edes tulotietoja/koulutusta/viitteitä työhön tms. mainittu, joten näkemyksesi ei ainakaan minun kohdallani pidä paikkansa. Mutta saattaahan tuo yleisesti ollakin totta.

        Vinkkini tämän keskustelun aloittajalle onkin, että ei kannata sortua samaan kuin ne tuhannet muutkin ja kirjoittaa mitäänsanomaton turha samat asiat sisältävä profiili kuin kaikilla muillakin on. Persoonallisuutta peliin ja johan alkaa viestejä tulla!

        Järkevää? Eikös se, että kertoo minkälainen on, ole juuri se homman nimi? Meinaatko, että pitää ihan valehtelemaan ruveta, että erottuisi joukosta?


    • Tiina-Hki

      tuttuu toi ujous ei oo helppoa :/

      • --m79--

        Onhan se tuttua vaikka onneksi ihan pahin ujous iän myötä hieman karissut. Mut kyllähän sitä mielellään tuollaisen ujon tytsyn kanssa kahville lähtisi. :)


    • emili-a

      Jos pyytää ujoa kahville niin lähteekö vai sanooko ei, koska on jo mielessään käyny koko jutun läpi etukäteen ja tuominnut sen epäonnistumaan? Vai pyörtyykö ujo mies kauhusta jo kysyttäessä? Peruu viimehetkellä, kun uskoo hikoilevansa paitansa kuitenkin piloille tapaamisella?

      Mites se jatko? Jos selviääkin ekasta tapaamisesta? Mitä ne yleensä kohteliaasti kestää, tunnin pari? Mitä jos nainen ei näytäkkään Scarlet Johanssonilta? Eikä ole yhtä yllättävä ja mielenkiintoinen kuin netti?

      Onhan se kamalaa jos joutuu antamaan aikaa tapaamiselle jostain paljon tärkeämmästä kotiaskareesta.

      • Riippuu varmaan mieh

        estä että lähteekö vai ei, mutta jos ei nyt jotenkin mielenvikainen ole niin varmasti ilahtuu.


    • Nautiskelija 30+

      VBoi wattu kun näen tuossa tekstissä taas itseni. Ei voi mitään kun eteenpäin, sano mummo lumessa!

    • _______________

      Ujo nainen löytää seuraa ihan siinä missä rohkeampikin (tai siis miehet löytää naisen), ujon miehen on turha edes haaveilla sinkkuuden maailmasta poistumisesta ennen kuin on päässyt eroon ujoudestaan. Elämän faktoja.

      • _____________

        Niin ja mitä nettiin tulee, niin samalla tavalla ne sosiaaliset (ja mahdollisesti myös komeat) miehet kiinnostaa naisia kuin oikeassakin elämässä. Eli ujoilla ei saumaa. Miksi näin karut mielipiteet? Sen takia, että olen itsekin ujo (ja ennen olen ollut vielä enemmänkin). Vähitellen olen pääsemässä tuosta sairaudesta eroon ja vähitellen itsetunto kasvaa. Ujous ON sairaus miehessä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tottakai voi tuudittautua ajatukseen, että "se on osa minua ja luonteenpiirre".


      • __________________

        Ja mitä vielä miesten vaatimuksiin tulee, niin eiköhän valtaosa miehistä halua tutustua ihan tavallisen näköisiin naisiin? Jokseenkin turha aina vedota siihen, että miehet kuolaisi vain isotissisten blondien perään. Ujo mies kyllä yleensä tietää todella tarkkaan tasonsa, ne on hiukan erityyliset miehet jotka missejä ja malleja lähestyy. Naisilla samanlaista ominaisuutta ei ole, koska jokainen nainen ulkonäköön ja kokoon katsomatta voi saada ainakin yhdeksi yöksi sen baarin komeimman panosonnin.


      • emili-a
        _____________ kirjoitti:

        Niin ja mitä nettiin tulee, niin samalla tavalla ne sosiaaliset (ja mahdollisesti myös komeat) miehet kiinnostaa naisia kuin oikeassakin elämässä. Eli ujoilla ei saumaa. Miksi näin karut mielipiteet? Sen takia, että olen itsekin ujo (ja ennen olen ollut vielä enemmänkin). Vähitellen olen pääsemässä tuosta sairaudesta eroon ja vähitellen itsetunto kasvaa. Ujous ON sairaus miehessä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tottakai voi tuudittautua ajatukseen, että "se on osa minua ja luonteenpiirre".

        Onnittelut

        Mut en näkisi ujoutta sairautena. Se on ominaisuus ja siitä pitää itse tahtoa muuttua. Kukaan ei voi toisen puolesta tehdä sitä. Hyvä palaute yrityksestä voi rohkaista. Ujoudessa on joskus myös osa laiskuutta ja mukavuudenhalua, josta ei halua luopua. Ujoudessa on paljon hyvääkin.


      • shy and nice
        _____________ kirjoitti:

        Niin ja mitä nettiin tulee, niin samalla tavalla ne sosiaaliset (ja mahdollisesti myös komeat) miehet kiinnostaa naisia kuin oikeassakin elämässä. Eli ujoilla ei saumaa. Miksi näin karut mielipiteet? Sen takia, että olen itsekin ujo (ja ennen olen ollut vielä enemmänkin). Vähitellen olen pääsemässä tuosta sairaudesta eroon ja vähitellen itsetunto kasvaa. Ujous ON sairaus miehessä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tottakai voi tuudittautua ajatukseen, että "se on osa minua ja luonteenpiirre".

        Ujous on temperamenttipiirre. Ujous on arkuutta uusissa sosiaalisissa tilanteissa. Ujot ovat usein empaattisia ihmisiä, ottavat muutkin huomioon.

        Olen ollut aika ujo nainen. Naiselle ujous on Suomessa ihan yhtä haitallista kumppanin löytymisen kannalta kuin miehelle.


      • tasonsa oppinut
        __________________ kirjoitti:

        Ja mitä vielä miesten vaatimuksiin tulee, niin eiköhän valtaosa miehistä halua tutustua ihan tavallisen näköisiin naisiin? Jokseenkin turha aina vedota siihen, että miehet kuolaisi vain isotissisten blondien perään. Ujo mies kyllä yleensä tietää todella tarkkaan tasonsa, ne on hiukan erityyliset miehet jotka missejä ja malleja lähestyy. Naisilla samanlaista ominaisuutta ei ole, koska jokainen nainen ulkonäköön ja kokoon katsomatta voi saada ainakin yhdeksi yöksi sen baarin komeimman panosonnin.

        No johan puppua lykkää... Väite, että joillekkin miehille kelpaa se tavallinen (mitä se sitten onkin) voi pitää paikkaansa, mutta ne ujoista tyypeistä eriävät puheliaammat versiot (ei komeammat siis) hakeutuvat aika usein sinne "kaunislaihaisotissiblondiosastolle" jonne ne ujotkin aivan varmasti haikailevat suuntaavansa ja jonne se katse ainakin harhailee.
        Naiselle kun kiloja on kerääntynyt enemmän kuin normipainon verran niin saa kyllä olla baarissa hyvinkin rauhassa ja sitä kertapainostakaan on turha haaveilla saavansa, edes sitä "surkeinta" versioita, edes yhdeksi yöksi . Tälläinen on minun mielipiteeni ihan useammalta vuodelta, kokemuksen syvällä rintaäänellä.


      • shy and nice kirjoitti:

        Ujous on temperamenttipiirre. Ujous on arkuutta uusissa sosiaalisissa tilanteissa. Ujot ovat usein empaattisia ihmisiä, ottavat muutkin huomioon.

        Olen ollut aika ujo nainen. Naiselle ujous on Suomessa ihan yhtä haitallista kumppanin löytymisen kannalta kuin miehelle.

        Tutut ujot naiset (kaikki kaksi) ovat itse sitä mieltä että ujojen naisien on huomattavasti helpompaa löytää kumppani.


      • Ja ainoastaan naiste
        _____________ kirjoitti:

        Niin ja mitä nettiin tulee, niin samalla tavalla ne sosiaaliset (ja mahdollisesti myös komeat) miehet kiinnostaa naisia kuin oikeassakin elämässä. Eli ujoilla ei saumaa. Miksi näin karut mielipiteet? Sen takia, että olen itsekin ujo (ja ennen olen ollut vielä enemmänkin). Vähitellen olen pääsemässä tuosta sairaudesta eroon ja vähitellen itsetunto kasvaa. Ujous ON sairaus miehessä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Tottakai voi tuudittautua ajatukseen, että "se on osa minua ja luonteenpiirre".

        n takia se ujous tuntuu miehestä sairaudelta. Naisten vaaleanpunaiseen prinsessa maailmaan, kun ei sovi että ritari olisikin ujo. Sen sijaan itse prinsessa kyllä saa olla minkälainen huvittaa eikä mistään tarvitse välittää.


      • näinonnäppylät
        shy and nice kirjoitti:

        Ujous on temperamenttipiirre. Ujous on arkuutta uusissa sosiaalisissa tilanteissa. Ujot ovat usein empaattisia ihmisiä, ottavat muutkin huomioon.

        Olen ollut aika ujo nainen. Naiselle ujous on Suomessa ihan yhtä haitallista kumppanin löytymisen kannalta kuin miehelle.

        Se on sitä vain jos nainen ei tee itse yhtään mitään. Jo yksikin ilmoitus naiselta esim. Suomi24:n poikii satoja vastauksia, joiden joukossa varmasti useita kelpo tapauksia. Miehellä sen sijaan ilmoitus poikii yleensä ehkä yhden naisen puolelta tulleen aloitteen vuodessa ja noin 90 prosentissa tapauksia tämäkin nainen on joku venäläinen google-translaten käyttäjä.


      • Eikös se ole
        tasonsa oppinut kirjoitti:

        No johan puppua lykkää... Väite, että joillekkin miehille kelpaa se tavallinen (mitä se sitten onkin) voi pitää paikkaansa, mutta ne ujoista tyypeistä eriävät puheliaammat versiot (ei komeammat siis) hakeutuvat aika usein sinne "kaunislaihaisotissiblondiosastolle" jonne ne ujotkin aivan varmasti haikailevat suuntaavansa ja jonne se katse ainakin harhailee.
        Naiselle kun kiloja on kerääntynyt enemmän kuin normipainon verran niin saa kyllä olla baarissa hyvinkin rauhassa ja sitä kertapainostakaan on turha haaveilla saavansa, edes sitä "surkeinta" versioita, edes yhdeksi yöksi . Tälläinen on minun mielipiteeni ihan useammalta vuodelta, kokemuksen syvällä rintaäänellä.

        jo aika hyvä syy alkaa laihduttamaan jos ei kerran kelpaa edes panopuuksi. Itsetuntokin nousee kilojen karistessa. Enkä sano tätä pahalla vaan kokemuksesta.


    • pekkapuupää..

      Minä kyllä osaan puhua ventovieraidenkin kanssa mutta sitten on yksi josta olen tosi kiinnostunut niin menee ihan lukkoon. Siis joku ihan totaalinen aivohalvaus ja paniikki.

    • kuhanjuttelen

      ei sitä kannata ehkä heti ajatella, että voi ei mitä jos tästä ei tuukkaan mitään vaan menee rohkeesti juttelemaan ihan vaikka arkipäiväsiä asioita ja sitten siitä kattoo jos alkaa juttu luistamaan niin jatkaa eteenpäin. Ja sitten jos juttu ei luista niin mitä sä siinä oot hävinny? Voit vaan onnitella itteäs, että uskalsit ja pystyit siihen tai sit jos se juttu jatkuukin seuraavaan tapaamiseen mutta silti ei natsaa, niin kuka sanoo, että sen pitää olla "se oikea" heti se kenen kanssa puhut. Parhaimmillaan se voi olla, mutta jos ei oo ni saatpa uuden kaverin siitä silti.. Eli ei siinä useimmiten mitään häviäkään. ;)
      Tuulta päin vaan ja niin päin pois!

    • hiljainen mies paras

      Olen 35.v. nainen, kerron nyt mitä minulle tuli kirjoituksestasi.
      3 asiaa hei havaitsin.
      1.Haukuit ex;t, uusi nainen ei halua tulla ex ;äksesi jos narsistiksi myöhemmin haukut.

      2. Kroppasi on urheilumallinen, MINKÄ URHEILUN MALLIIN NYT ITSESI KATEGOROIT; painonnostaja-roteva / uimari-harteikas /l uistelia-jänteikkäät reidet / kilpatanssija-tiukkapeppuinen / vai muuten laiha lökäpöksy vaan?

      3. Pettäneet ex;t, kerroitkin sinulla ongelmia seksin suhteen, jonkun aikaa nainen hyväksyy epäonniset yhdynnät muttei joka toisella kertaa....lääkäri auttaa sellaiseen vaivaan, suosittelenmaikuisen oikeasti käntymään asiantuntijan juttusille.

      • ....................

        Tuo kakkoskohta näyttää jälleen kerran sen, kuinka turhamaisia naisten kriteerit ovat.


      • Joo mutta
        .................... kirjoitti:

        Tuo kakkoskohta näyttää jälleen kerran sen, kuinka turhamaisia naisten kriteerit ovat.

        asialle voi onneksi tehdä paljonkin jos vain sitkeyttä riittää. Parin talven säännöllinen kuntosalitreenaus saa ihmeitä aikaan sekä fyysisesti että psyykkisesti.


      • .................
        Joo mutta kirjoitti:

        asialle voi onneksi tehdä paljonkin jos vain sitkeyttä riittää. Parin talven säännöllinen kuntosalitreenaus saa ihmeitä aikaan sekä fyysisesti että psyykkisesti.

        Niin, eli pitää ruveta ihan rehkimään naista miellyttääkseen. Muijat luulevat, että on ihan sama asia pistää vähän pakkelia turpaan, kuin pumpata rautaa niin, että on ihan piipussa.

        Mutta ongelmahan tässä on se, että vaikka kuinka treenaisi, niin oletkin saattanut treenata väärällä tavalla, kuten tuon nimim. "hiljainen mies paras" kakkoskohta osoittaa.


    • grgesseg

      voisinpa ehkä neuvoakkin sinua, en tiedä miksi muttaon mukava levittää hyvää mieltä.

      okei olen siis 23v mies eikä minulla ole koskaa ollut tyttöystävää, mutta usko tai et minua näiden vinkkien kanssa.

      1. ensinnäkin ole oma itsesi.
      2. miksi olet ujo? ja jos olet ujo niin mitä se tarkoittaa? et halua jutella naisten kanssa? pelkäät miesten reaktiota?
      3. onko sinulla traumoja/ pelkoja? kohtaa pelkosi ja voita ne, usko minua se ei tule olemaan helppoa, välttämättä emme edes tiedä mitä pelkäämme.

      kun pääset näistä yli on oikeastaan iha sama mitä muut ajattelee sinusta naiset/miehet, menet vain paikalle ja katsastat tilanteen. jos ketään ei kiinnosta se on sinulle ihan sama, jos jotain kiinnostaa sekin on sinulle ihan sama. ei kannata nostaa mitään pulttia aiheesta.

      4. ei kannata olla kyyninen
      5. ei kannata mielistellä muita miehiä, toki se on riskin ottamista, mutta sitä se vaatiikin jos haluaa itselleen jotain hyvää joutuu myös kohtaamaan huonoa.

      näistä kenties tärkein ohje kuitenkin on suhteesi jumalaan, koska hän on säätänyt meille jokaiselle oman tehtävän eikä se välttämättä tarkoita että jokainen meistä olisi hirveä elokuvien naisten hurmaaja. joku on joku ei ole.

      yritä välttää syntejä ja asioita jotka tekevät sinua negatiiviseksi.

      6. elä pelkää muita ihmisiä

      näihin kaikkiin tuloksiin pääset kuin vain luet raamattua ja aidosti haluat parantua siitä pahasta mikä tuntuu vaivaavan sinua elämässäsi. sinun tulee uudistua päivittäin.

      7. tule pois siitä maailmasta ja näe se maailma missä me muut elämme (elä mailmassa jossa sinä olet voittaja ja onnistut kaikessa mitä teet)

      8. älä anna sisäisen tulesi sammua, vaan tee asioita jotka tekevät sinut vahvaksi

      9. eiköhän nämä vihjeet jo riitä antamaan vinkkejä siitä mitä tarkoitan?

    • Jortsuihin:)

      Auttaisiko siihen ujouteen ettei liikaa miettisi miltä minä näytän tai kuulostan? Olisi enemmän kiinnostunut jututettavasta, hänen tekemisistään ja ajatuksistaan tai päivän puheenaiheista? Ei ruikuttamalla ketään saa iskettyä, mutta leuhkiminenkaan tai tyrkyttäytyminenkää ei ole suotavaa.
      Mitä jos opettelisit tanssimaan? On muunkinlaisia tanssipaikkoja, kuin kapakat ja tanssiin haku on ihan kiva tapa kohdata ihmisiä.

    • tsiigaillut

      Ujo mies.. Niin usein olen elämäni varrella toivonut, että olisin valinnut toisin! Saattaisin olla onnellisesti naimisissa mukavan, älykkään, hyväluontoisen ja huumorintajuisen, elämääkin kokeneen, miehen kanssa, mutta ei, vastasin hänen kosintaansa kieltävästi! Oma olematon itsetuntoni vaati minua lähtemään ns. alfa-uroksen matkaan, jonka kanssa tosin päädyin naimisiin, sain lapsen ja elin onnellisesti for ever after..noot! Sen jälkeen elämä onkin ollut yhtä helvettiä, miehen ego kun on kaikkein tärkein. Väkivalta, huumeet,mielenterveysongelmat jne. paljastuivat vasta häiden jälkeen ja elämäni on mennyt tuhanneksi palaseksi. Nyt, ujo miesw, etsit sen pienen rohkeuden jyvän joja päivälle ja menet ihmisten pariin sanoen itsellesi: olen tasavertainen ja luultavasti älykkäämpi kuin useimmat näistä pintaliitäjistä! Siis nöyryydellä, jonka vain aidosti ujo osaa.. Olet rohkeampi kuin uskotkaan..

      • skepsis

        Ja tämä ylläolevahan on mitä ilmeisimmin(ujon) miehen kirjoittama viesti.


      • hupsuttelija
        skepsis kirjoitti:

        Ja tämä ylläolevahan on mitä ilmeisimmin(ujon) miehen kirjoittama viesti.

        ..mikäs sinut niin sai päättelemään..? Minäkin päättömänä aattelen: Tämä ylläolewahan on ilmeisesti (NUOREN&KOKEMATTOMAN) henkilön viesti jollekulle saman henkiselle, sikälimikäli kukaan kehtaa sellainen myöntää olevansa:)


    • Minimalisti

      Rupea harrastamaan seuratansseja. Kursseilla tapaa naisia. ERi terapioilla, esiintymisharjoituksilla ja vaikka jossain harrastuksessa voi päästä ujoudesta eroon.

    • ArkojenVoima

      Arkojen kannattaa pyrkiä yhdessä tuhoamaan etuilijat ja ryöhkeät kyynärpää taktiikkaa käyttävät teeskentelijät

      Arat ovat enemmistö ja HE PÄÄTTÄVÄT - KAIKESTA

      • säälittäväää.....

        älytön kommentti - ujojen suurin estekö, on normalit sosiaalist ihmiset.... hae apua jatukinjoihin, kyynerpäinesi -


    • Gmmv

      Aloittaja. Tuijota rohkeesti naisen avonaista rinta-aukkoa aamiaispöydässä. Jos jäät kiinni, niin sano katselevasi ohi pöydän kulmaa :) Menee täydestä. Peloista pääsee kun menee DTM diskoon lauantaisin. Siellä kun käy muutaman kerran, niin avartuu maailmankuva. Huomaa, ettei kaikki ole niin mustavalkoista. Tuijota reilusti mielenkiintoisia pullistuksia ja sano vaan katselevasi vaikka tankotanssin terästankoa.

    • Ujot miehet... <3

      Mielestäni ujot miehet on kaikkein parhaimpia, on niin hellyttävää ja suloista nähdä kun mies ujostelee ja punastelee sellaisen naisen seurassa josta on kiinnostunut, niin SÖPÖÄ! Ei siis ainakaan mun mielestä ujous tee miehestä mitenkään huonompaa tai epähaluttavampaa muihin verrattuna, päinvastoin!

      • onko minulla toivoa?

        Entä jos se ujo mies on myös masentunut, kyyninen ja kriittinen?


    • elämä hallintaan.

      Mitä te oikein olette elämässänne tehneet - tuijottaneet tietoloneruutua, vai!? Miten voi puuttua nuo alkeellisimmat asiat - kuten lähestyä ihmisiä ja puhua heille...ei ymmärrä. Ja tuolla seksi palstoilla, aivan ihmeellisiä juttuja - epävarmuudesta sänkypuuhissa ym. (osa on tietenkin, lasten kirjoittamia, mutta silti)
      Ottakaahan nyt elämä hallintaanne ja jos se ei onnistu itsekseen, varatkaa hyvä terapeutti ja kokeilkaa aluksi lyhytterapiaa, jostainhan on apua saatava, maailman luonnollisempiin asioihin.

      • ujo mies kanssa

        ei tollaset tarapeutit paranna mitään. Ujous on pysyvä sairaus. Itellä on vielä asperger joten eipä kukaan nainen ole kiinnostunut, mutta enpä ole onnkesi ainoa mies joka elää elämänsä yksin.


      • itse voi vaikuttaa
        ujo mies kanssa kirjoitti:

        ei tollaset tarapeutit paranna mitään. Ujous on pysyvä sairaus. Itellä on vielä asperger joten eipä kukaan nainen ole kiinnostunut, mutta enpä ole onnkesi ainoa mies joka elää elämänsä yksin.

        vai jo on ujous, jo medikalisoitu... terapiasta ilmeisesti kokemusta kun noin, varma asiastasi olet,
        tahdotkohan ujoudestasi eroon olenkaan, kun hyväksyt sen noin.
        kuuleppa jos ei itse yritä tehdä asioille jotain - voit sitten käpertyä tuoliisi ja alkaa homehtua.


      • dam dam nus

        no mä ainakin oo tuijottanu ruutuu jo 15v kaiken vapaa-aikani

        eipä sillä, ne naisetkin on siel paljon parempia

        pornomalli vakipanona ois kiva


    • ujo mies kanssa

      Netistä ei ainkaan ujot mihet seuraa saa. Ei mitään vastausta. Tai jos saa vastuksen niin homma menee jossain kohtaa poikki siten, että nainen ei vastaa mihinkään soittoihin ja viesteihin.

      • Netti-deitit on yhtä huijausta,sielä mellastaa kakarat!!


    • yksinäinen...

      Samanlaisia tuntemuksia myös täällä, poikkeuksena että olen 23 vuotias nainen. Tännekin kaivataan neuvoja kumppanin etsintään.

      • nupa nipa

        mee bariin jakaan pillua :) kyl sä sillee jonkun saat


    • ei teeskentelyä

      Tallinnasta löytyy mukavia naisia jotka osaavat arvostaa miehessä sellaisia asioita joita Suomineidot ei kuunapäivänä tajuakkaan. Pian 12 vuotta aviossa Eestittären kanssa, ja hyvin mennyt elämä.

    • annika-89

      Mulla on sellai ongelma etten uskalla jutella poikien kanssa "siihen sävyyn", koska mistä voin tietää jos kyseinen henkilö onkin varattu?!!

      • mihin sävyyn???????

        Taivas varjele - eiköhän se siinä keskustellessa selviä???


    • eipä muita kehuta..

      ujous ei ole sairaus, silloin tämän maan asukkaat olis sairaita suurin osa, sillä me ollaan ujoja laidastaan, siksi ulkomaalaiset viehättää, mutta myös varallisuus voi viehättää..

    • Onhan se ikävää ettei pysty tekemään aloitteita ujouden takia, mutta tällaisena nettideittailijana ja etsiskelijänä olen huomannut että se ei ole edes suurin ongelma.
      Itse olen ollut tosi ujo nuorempana, eikä minulla vieläkään ole valtavasti kokemusta miehistä, mutta ujouden olen kyllä onnistunut voittamaan sitkeästi yrittämällä kaikenlaista ja menemällä paikkoihin kaikesta huolimatta. Asuin ulkomailla, ja sinne lähtiessä olin ihan kusi sukassa, miten ikinä selviytyisin yksin vieraassa maassa jossa en tuntenut ketään. Mutta pakon edessä sitä tutustuu naapureihin ja kaikenmaailman junamatkustajiin, ja samalla oppii että selviää vaikeistakin tilanteista vaikkei kaikki aina onnistuisikaan.
      Suosittelen että kehitä itsetuntoasi persoonasi kautta. Mielestäni monet netissä tapaamani miehet ovat olleet jotenkin tylsiä tai yksinkertaisia, jotenkin persoonattomia. Kokeile vaikka erilaisia harrastuksia tai mene johonkin harrastusryhmiin, siellä tapaat erilaisia ihmisiä ja pääset harjoittelemaan kommunikaatiotaitoja ilman liiempiä paineita. Sitten vaan etsit netistä sitkeästi seuraa tai rohkaistut ja puhut jollekin kadulla. Itse olen ainakin paljon otetumpi jos joku juttelee vaikkapa metrossa tai junassa minulle kuin yhteydenotoista netissä. Ajattele vaikka näin että jos juttelet kymmenelle naiselle, heistä viidellä on jo joku ja he torjuvat sinut siksi. 4 torjuu sinut koska et ole heidän mieleensä ja se on parempi sinullekin. Mutta se yksi voi sanoa 'kyllä' treffeille.
      Tsemppiä etsintöihin!

    • neito88

      Internetin välityksellä voi olla ujon hyvinkin helpompi lähestyä kiinnostavaa ihmistä kuin livenä. Suosittelen lämpimästi. Teet hyvän profiilin ja kerrot rehellisesti itsestäni, niinkuin nyt aloituksessasi. Olet oikein kunnollisen tuntuinen mies ja ujous ei ole häpeä todellakaan, se on vain suloinen ominaisuus, niinkuin moni täällä sanonut jo sanonutkin.

      Kiltit ihmiset saattavat vetää valitettavasti narsistisia ihmisiä puoleensa. Ja hankalaa että heitä ei heti alkuun tunnista. Voi olla erittäin miellyttävän ja hurmaavan tuntuinen ihminen alkuun. Luulen että kun sulla kokemusta tällaisista naisista, osaat jatkossa varoa enemmän. Kokemuksia viisaampana. Et alistu kenenkään kynnysmatoksi enää. Etsi itsellesi empaattista ja lämminsydämistä naista, sellainen ihminen ei voi olla narsistinen.

      Hienoa ettet käytä alkoholia ja käy baareissa! Voit olla huoleti että täytät monen naisen odotukset. Ja sekin hienoa että tiedät jo että haluat perheen, moni ikäisesi mies ei vielä tunnu tietävän mitä haluaa elämältä eikä kykene sitoutumaan..

      • Nyt rohkenen olla hieman eri mieltä kanssasi. Se ei auta mitään vaikka kertoisi totuuden profiilissaan, kun suurinta osaa täällä tai missään muuallakaan ei kiinnosta yhtään.

        Oikeasti kiinnostaisi tietää mitä te naiset oikein etsitte? Jos omaa hyvän kasvatuksen, käytöstavat, on luotettava ja kaikkea mitä ikinä voi listata hyviä ominaisuuksia niin ei. Aina on jotain vikaa.

        Ehkä se pitää sitten vain hyväksyä, että no can do.

        Kyllä, olen seurustellut, ollut jopa kihloissa vaikka nykyisin olenkin sinkku.

        Juu, saa laittaa viestiä :) Profiili löytyy nimimerkin avulla.


    • ggrrg

      jotku ei saa naista koskaa mut mitä sitte

    • Vähän ymmärrystä

      "Eiköhän se siinä keskustellessa selviä".

      Meet iskemään poikaa ja se sanoo jossain vaiheessa et "sori, mulla on jo tyttöystävä". Ei kovin miellyttävä tilanne, etenkin jos olet tehnyt selväksi että olet aidosti kiinnostunut. Varsinkin jos takana on jo useampia pettymyksiä, niin minusta tuo on ihan todellinen huolenaihe.

      Älkää tuomitko ja vähätelkö niin herkästi.

      • helpoimmat

        Nuohan ovat pakeista niitä helpoimpia, en ymmärrä mitä valitat


      • rssrhrwn
        helpoimmat kirjoitti:

        Nuohan ovat pakeista niitä helpoimpia, en ymmärrä mitä valitat

        niin.. kyllä se on pahempaa kuulla olevansa ruma, tyhmä tai muuten vaan mitäänsanomaton


      • vaikeetaonlähestymin
        rssrhrwn kirjoitti:

        niin.. kyllä se on pahempaa kuulla olevansa ruma, tyhmä tai muuten vaan mitäänsanomaton

        Eikä ole myöskään mukavaa, jos menet esim. salilla tai jossain julkisella paikalla juttelemaan/kysymään jotain ja saat vastaukseksi paskasta naurua tai sitten nainen ei ole sinua näkevinään/kuulevinaan.


    • cika

      Eihän kukaan mies ole varsinaisesti varattu. Kyllä voi puhua siihen sävyyn jos ei oo ketään lähellä. Jos nainen tekee alotteen, ni mies 100 varmasti tykkää siitä. Oli ujo tai varma käytökseltään.

    • Olet mielisairas
    • Näin minä teen

      Olen sinua vanhempi nainen ja ujo luonteeltani, nuorempana siitä on ollut aika laillakin haittaakin. Minua eniten ovat lähestyneetkin ei-ujot miehet, siksi kai sitä on onnistunut seurustelemaan. Pidän kyllä enemmän ujoista miehistä, herkkyys on minusta kaunista.

      Omana reseptinä juttelemisen vaikeuden aloittamisessan olen (tai yhdessä kavereiden kanssa) pokkana mennyt istumaan samaan pöytään mukavan oloisten miesten kanssa. Jossain vaiheessa iltaa keskustelu alkaa luistaa itsestään. Kannattaa mennä pöytään jossa on useampia toisen sukupuolen edustajia, todennäköisyys siihen että joku kiinnostuu on suurempi. Jos tulee hiljainen hetki, voi heittää juttua jonkun toisen pöydässäolijan kanssa. Sitten voi jo suunnitella yhteisiä jatkobileitä jonnekin koko porukalla, ei sitä koskaan tiedä mitä seuraa :)

    • 777 333 888

      Helpottaa, kun muistat, että nainen luotiin miestä varten,
      eikä miestä naista varten

    • Mä vaan

      Hei, voin kertoa suuren salaisuuden, me naiset ollaan melkein samanlaisia kuin te miehetkin...

      Jos oikein onnistaa, puhutaan jopa samaa kieltäkin, jos liikuskelet Suomen puolella, moi, miten menee - lauseet ymmärretään samoin kuin miespuoliset kulkijatkin. Mutta jos se helpottaa, voisit vääntää vaikka enkkua tai ruotsia?

      Tsemppiä, ei naiset yleensä pure : ) Ei ainakaan silloin, kun ollaan kylläisiä.

    • ujous hiipi sydämeen

      Nuorena miehenä alle 28 vuotiaana en ollut ujo ja seurustelinkin pitkään mut nyt 35 vuotiaana en uskalla enään naisille mennä juttelee. Kun on saanut kaikkii kamalia kommentteja ulkonäöstä ja muusta niin kyllä sitä alkaa ujoksi ihan väkisinkin. 6 vuoteen en ole naisille edes puhunut kuin muutaman sanan.

      • plutous

        *Ujous Hippi Sydämmeen


      • ruma mies

        Jos on ruma niin se on ujoutta pahempi juttu. Ruma ei saa naista vaikka ei olisikaan ujo. Naiset kun ei rumiin miehiin halua tutustua. Tämän olen kokemut monta kertaa.


      • ...................
        ruma mies kirjoitti:

        Jos on ruma niin se on ujoutta pahempi juttu. Ruma ei saa naista vaikka ei olisikaan ujo. Naiset kun ei rumiin miehiin halua tutustua. Tämän olen kokemut monta kertaa.

        Aika kova väite. Onhan se tietysti niinkin että naiset eivät näe ujoutta yhtä pahana kun rumuutta, mutta... jos on joskus ollut oikeasti ujo niin tajuaa ettei se ole mikään pikkujuttu vaan aivan helvetin tuskaista kun kaikki arkipäiväiset "normaalit asiat" jännittävät ihan saatanasti.


      • m34v
        ruma mies kirjoitti:

        Jos on ruma niin se on ujoutta pahempi juttu. Ruma ei saa naista vaikka ei olisikaan ujo. Naiset kun ei rumiin miehiin halua tutustua. Tämän olen kokemut monta kertaa.

        Minulla onkin molemmat ominaisuudet eli olen ujo ja ruma. Eipä ihmekään etteivät naiset ole koskaan lähestyneet ja itse kun lähestyy, niin saa yleensä vaan tylyä käytöstä. Nykyisin en oikeastaan edes uskalla katsoa naista, kun yleensä saa takaisin "älä edes yritäkään mitään" katseen. Siis tarkoitan tällä hapanta/vihaista katsetta. Varmasti asiaan vaikuttaa paljon se, että itsellä on alkanut hymy hyytyä...


      • Jos et edes puhu

        naisille missään tilanteessa, sinua pidetään varmasti vähän omituisena. Ei hyvä kontaktien kannalta.


    • jl

      kuulostaa tosi tutulta ,itse kärsin samasta asiasta ja oon 24v

    • No meikäläisellä ihan samat fiilikset..

    • ihana tanssi

      Ujot menkää kaikki tanssimaan tai opettelemaan.
      Tanssiminen on hauskaa ja sieltä kyllä löytää ystävän ja ujouskin häviää.

      • ChineZ

        HEI TARTU DIC* II EI KU mikkii

        lähtee paineet ku paineppesurista konsanaannnäässsnääs

        esiinntyminen jo kolmellekkin ihmiselle on haaste ujoudes ^^


      • Agne_Agent£#€¤¤$$¤¤
        ChineZ kirjoitti:

        HEI TARTU DIC* II EI KU mikkii

        lähtee paineet ku paineppesurista konsanaannnäässsnääs

        esiinntyminen jo kolmellekkin ihmiselle on haaste ujoudes ^^

        Rumuus ei sinänsä liity esiintymiseen mitenkään koska rumakin on kaunista ja kaunis on rumaa

        Emt...


      • .........

        No kun se kynnys onkin juuri siinä, että moni ujo näkee tuollaiset asiat aivan saatanan ahdistavana, ja sitten jos ei saakkaan mennyksi ekalla kerralla, niin negatiiviset tunteet vain syvenevät.


    • Yhtä ujo poikamies

      Tuo nyt on maailman yleísimpiä ongelmia. Suomessakin on satojatuhansia meitä samanlaisia kuin sinä. Itse olen yli 40-vuotias. Vuodet menevät hujauksessa. Mitään ihmelääkettä ongelmaan ei ole. Itse laitoin jopa treffikutsun tuntemattomalle naiselle tekstarilla, kun pari tuttavaa rohkaisi. Vastaus oli kohtelias ei, mutta sekin rohkaisi minua. Ehkä teen jatkossakin niin. Itsensä nolaamista ei kannata pelätä, koska mitään hävittävää ja hävettävää ei ole.

      • yks Erkki,,

        Vanhempana miehenä neuvoisin että mene naistentansseihin.
        Ensin kuitenkin laitat valkoisen paidan,solmion ja tumman puvun.
        Ennen lähtöä voisit ottaa pohjalle puolpulloa tai melkein pullon
        kossua. Kun sitten aamuyön tunteina horjut kotiin niin mä
        takaan että sinulla on molemmissa kainaloissa nainen.


      • ei.erkele
        yks Erkki,, kirjoitti:

        Vanhempana miehenä neuvoisin että mene naistentansseihin.
        Ensin kuitenkin laitat valkoisen paidan,solmion ja tumman puvun.
        Ennen lähtöä voisit ottaa pohjalle puolpulloa tai melkein pullon
        kossua. Kun sitten aamuyön tunteina horjut kotiin niin mä
        takaan että sinulla on molemmissa kainaloissa nainen.

        Kossulla naisia, voi elämänkevät Erkkisetä.
        Juoppojako naiset haluaa??


    • jk

      vai inn

    • Law of attraction

      Kumma juttu, itse olen 26vuotias ja edellinen suhteeni oli aivan paska. Erosimme 3vuotta sitten, aluksi harmitti tietysti ja tunsi olonsakin välillä vähän yksinäiseksi, nykyään en oikeastaan enää haaveile mistään tuollaisesta turhasta rakkaudesta.
      Eli naisen kaipuu on vähentynyt kokoajan, ja nykyään sitä on täysin tyytyväinen omaan sinkkuuteen, kun muistaa ne turhat mustasukkaisuuskohtaukset ja stressin jota seurustelu on tuonut mukanaan.

      Tottakai sitä välillä seksiä haluaa, ja se tuntuukin olevan ainoa asia mikä motivoi iskemään joskus yöseuraa. Kun ei ole samalla aaltopituudella kenenkään naisen kanssa, ja jostain kumman syystä minuun ei luoteta vaikka en ole pettänyt kenenkään naisen luottamusta(esim käynyt vieraissa) koskaan.

      Ehkäpä se sitten on vaan se kokemuksista jäänyt pelko ettei minuun luoteta, joka tekee seurustelusuhteista negatiivisen kuuloisia=

      Täten antaisinkin sinulle seuraavan neuvon:Law of attraction, eli niität mitä kylvät. Toisinsanoen, ei voi olettaa jotenkin sattuman kaupalla saavansa sitä täydellistä parisuhdetta koska ei itse usko siihen, eli velloo niissä negatiivisissä ajatuksissa.

    • ole oma itsesi

      Lakkaa miellyttämästä muita ja miettimästä, et ihmisten pitäs pitää sinusta, silloin et ole oma itsesi. Keskity omiin vahvuuksiisi ja vahvista niitä. Oikeasti me ollaan kaikki lihaa ja verta, lopulta kuollaan kuitenkin, ja siinä mielessä ollaan kyllä kaikki samanarvoisia. Kannattaa altistaa itsensä tilanteille, joissa itsetunto joutuu koetukselle - jos lähdet sutta pakoon, tulee karhu vastaan, joten kohtaa pelkosi ja opettele elämään niiden kanssa, hyväksy tosiasiat.
      Voisit kuule etsiä seuraa hieman varttuneemmista naisista, heidän kanssaan varmasti ujous unohtuu ja saat itsevarmuutta, he osaavat heittäytyä, joten se tarttuu, eivätkä mieti koko ajan miltä näyttävät, eivätkä aseta miehillekään niin kovia vaatimuksia kuin nuoremmat naiset.

    • entinen ujo

      Älkää hyvät ihmiset lakatko elämästä täysillä ujoutenne tähden. Jos ujoudelle antaa periksi, siis pelkää ,että se näkyy pahasti ja tekee sinusta säälittävän tai naurettavan, välttelet vaikeita tilanteita ,olet tuhoisalla tiellä.

      Sinun ei pidä välittää eikä ennakkoon pelätä punastumista, vapinaa yms. Annat tärinän näkyä. Se on tilanteesi nyt, mutta ei enää tulevaisuudessa.Et ole itse valinnut kiusallista seuralaistasi, ujoutta. Se on todella inhottava tunne ja voi invalidisoida sinut, jos tarkkailet liiaksi ujouttasi.

      Elä täysillä, mene ihmisten joukkoon osallistumaan vaikka kuinka pelottaisi. Pelko sammuu vähitellen. Siihen voi mennä aikaa, mutta sammuu. Tiedän kokemuksesta.

      • En lakkaa, kun en ole koskaan alkanutkaan.


    • ....................

      Olen parikymppinen nainen ja tapasin vuosi sitten miehen, jonka itsetunto oli miinuksilla (myös pahoja kokemuksia existään, ja muutaman heistä tavanneena, anteeksi vain, mutta ymmärrän hyvin..), oli ujo ja kuulemma oli miettinyt ettei hänellä ikimaailmassa olisi mahdollisuuksia minunkaltaiseen naiseen (kuinka imartelevaa :D). Hän oli jotenkin jännittynyt seurassa, mutta yritti olla mahdollisimman itsevarma. Mies vaikutti enemmänkin salaperäiseltä, koska pystyi kuitenkin pitämään itsensä kasassa ja keskustellessamme tuomaan hyvin persoonaansa esiin.
      Olimme kahvilassa kahdestaan, aloimme jutella, ja yhtäkkiä juttelimme iltaan asti niistä näistä, aivan kuin vanhat tutut. Loppuillasta luonani juttelimme, nauroimme, katseltiin telkkaa. Olimme rentoja ja aitoja. Kaikki vaan loksahti kohdalleen! Seuraavana päivänä näimme jälleen ja mies kuulemma joutui keräämään rohkeutta koko päivän uskaltaakseen suudella mua.
      Ajan kanssa rakkaus on vain kasvanut. Mies itse on kiittänyt minua siitä, että olen kasvattanut hänen itsetuntoaan ja elämäniloaan. On ihana huomata kuinka hauska, rento, hellä, mutta intohimoinen mies ujon kuoren takaa löytyi ja se kuulemma on suurelta osin ansiotani. En haluaisi kenekään, en ujon enkä itsevarman tyytyvän yhtään vähempään. Olkaa omia itsejänne ja tuokaa persoona esiin. Tuokaa mielipiteenne esiin. Niiden avulla oppii jo paljon ihmisestä. Tutustukaa ihmisiin, antakaa mahdollisuus jos yhdessäolo tuntuu helpolta. Jos ei, älkää turhaan stressatko. Huonoon suhteeseen ei kannata ruveta. Antakaa itsellenne aikaa. Jos millään ette saa itseänne rennoksi toisen seurassa niin ehkä se seura ei sovi teille?
      Onko se yhä jotenkin miesten juttu toimia naistennaurattajina, keksiä iskulauseet, lähestyä, olla luonteva, availla ovia ja hurmata? Ei tarvitse ajatella, että naiset vain lahnaavat ja miehenä pitäisi keksiä äkkiä jotain nokkelaa sanottavaa. Keskustelun voi toki aloittaa, mutta yksipuolista keskustelua on turha jatkaa. Kyllä naisia riittää maailmassa ja varmasti löytyy nainen, joka antaa vastakaikua niin, että ujouskin häviää.

      Mitä tulee tuohon seksiin, kumppanin täytyy olla idiootti, jos ei ymmärrä, että toista voi jännittää. Mullakin on ollut tilanteita, jolloin mies on ollut jännittynyt, mutta yleensä olen pyrkinyt laukaisemaan jännitystä olemalla itse rento ja rauhallinen, ja antamalla esim. hieronnan (mikä voi jo auttaa paljon). Lähinnä on pyritty antamaan asioiden tapahtua omalla painollaan. Sitten kun molemmilla on hyvä fiilis, voidaan olla rennosti ja esimerkiksi keskustella tai heittää hieman huumoria keskenämme, sitten kun ei ole mitään suorituspaineita, on molemmat valmiita. Ei sänkyyn tarvitse hypätä ekasta yhteisestä illasta.

    • Nainen43vvv.

      Hei ujo nuorimies! Tässä on toki monenlaisia mielipiteitä ja ohjeita tullut, mutta kerronpa minäkin omani: kunkin henkilön ulkonäöstä voidaan olla montaa mieltä, mutta minusta kyseessä on oikein mukavan näköinen nuorukainen:). Minua ainakaan ei pitkä tukka tai parta haittaa, mutta älä hyvä ihminen peitä partaan noin kaunista suuta ja leukaa! Tuohon hymy päälle ja puhtaat hiukset ponnarille niin avot. Samoin muissakin asioissa, esim.pukeutumisessa, on hyvä tunnistaa omia parhaita puolia ja vahvuuksia ja tuoda niitä esille. Oman tyyliset ja siistit silmälasit korostavat omaa persoonallisuutta, ei siihen leikkauksia tarvita. Ja lopuksi tärkein; naisille on tärkeää, että mies tuoksuu hyvälle. Ei tartte läärätä litroittain partavettä; puhtaat vaatteet, puhdas mies ja kainaloissa raikas dödö riittää:))

      Ihmisiä kohdatessa voi ajatella, että tutustelee vain ihmisiin, juttelee ja katselee ympärilleen, eikä ole ketään naista erityisesti etsimässä, niin tilanteet voivat olla paljon rennompia.

      Zemppiä sinulle ja mukavaa kevään odotusta!

      • Älä kuitenkaan sekoita mua ketjun aloittajaan.


      • julia_
        wlfwd kirjoitti:

        Älä kuitenkaan sekoita mua ketjun aloittajaan.

        Tätä en tajua, sulla on profiilikuvana tosi urpo kuva, kun voisit valita profiilikuvaksi vaikka sen kuvan missä sulla on hiukset kiinni ja karvaton naama. On todella hyvä kuva. Kun laitat VAAN sen kuvan näkyviin (ja poistat kaikki mustasilmä/pullo/tupakka- kuvat) niin AIVAN VARMASTI saat yhteydenottoja (tai sun viesteihin vastataan) Eipä elämä ole oikeasti niin ulkonäkökeskeistä, mutta alkuun pääsemistä helpottaa että näyttää kivalta.


      • julia_ kirjoitti:

        Tätä en tajua, sulla on profiilikuvana tosi urpo kuva, kun voisit valita profiilikuvaksi vaikka sen kuvan missä sulla on hiukset kiinni ja karvaton naama. On todella hyvä kuva. Kun laitat VAAN sen kuvan näkyviin (ja poistat kaikki mustasilmä/pullo/tupakka- kuvat) niin AIVAN VARMASTI saat yhteydenottoja (tai sun viesteihin vastataan) Eipä elämä ole oikeasti niin ulkonäkökeskeistä, mutta alkuun pääsemistä helpottaa että näyttää kivalta.

        Ei ainakaan aikaisemmin tullut yhteydenottoja yhteisö tai treffit puolella kun se oli ainoa kuva.


      • erikoista...
        julia_ kirjoitti:

        Tätä en tajua, sulla on profiilikuvana tosi urpo kuva, kun voisit valita profiilikuvaksi vaikka sen kuvan missä sulla on hiukset kiinni ja karvaton naama. On todella hyvä kuva. Kun laitat VAAN sen kuvan näkyviin (ja poistat kaikki mustasilmä/pullo/tupakka- kuvat) niin AIVAN VARMASTI saat yhteydenottoja (tai sun viesteihin vastataan) Eipä elämä ole oikeasti niin ulkonäkökeskeistä, mutta alkuun pääsemistä helpottaa että näyttää kivalta.

        Erikoista kommentointia, kun ainoana naamalla esiintyvänä tässä keskustelussa mulle ainakin näkyy kuitenkin jonkun ihan fiksun näköisen ihmisen naama... Viiskyt muuta kommenttia omat vastineeni lukien, on sitten nimimerkittömiä.


      • erikoista... kirjoitti:

        Erikoista kommentointia, kun ainoana naamalla esiintyvänä tässä keskustelussa mulle ainakin näkyy kuitenkin jonkun ihan fiksun näköisen ihmisen naama... Viiskyt muuta kommenttia omat vastineeni lukien, on sitten nimimerkittömiä.

        Vaihdon profiilikuvan.


    • Mäkin olen ujo 29 vuotias.Mullakin on vaikeata lähestyä naista. Mun ujous ja itsevarmuuden puute juontaa lpasuuden / nuoruuden tapahtumista ja asioista. Oli aikoinaan vaikeata jutella miestenkin kanssa. Ajan kanssa onneksi sentäs miesten kanssa jo onnistuu jotenkin puhumiset mutta naisten kanssa ei. En tiiä miten sitten lähtisi löpinät jos joku nainen ensiksi lähestyisi ja aloittaisi. Mulla ei ole vielä ensimmäistäkään varsinaista suhdeta takana. En käytä alkoholia ja en tupakoi, ei kummallakaan ole mitään käyttöä omalla kohdalla ja mielestäni. Ne haittaavat liikunta harrastuksia ja muutenkin terveyttä. Toki kukin saa käyttää niitä jos niin haluaa ettei tästä nyt kukaan ota nokkiinsa. Omat "ominaisuuteni" kehittyneet pikku hiljaa mutta jos normaaliin vertaa niin jäljessä ollaan ja pahasti, kait ne itsetunnot ja muut saa joskus kohtuulliselle tasolle..

    • MansMan

      Arka mies tarvitsee kunnon parrua ;)

    • businessguy22

      Ujot luuserit Thaimaaseen shemalejen kanssa kokeilemaan. Palaatte Suomeen parempina ihmisinä.

    • vakka ja kansi

      Ujo?
      On ujoja miehiä JA NAISIA.
      Tasapeli siis.
      Mutta yksi asia on varma:
      Kotiin tietokoneen ääreen ei kannata käpertyä/piiloutua.
      Siispä; ylös, ulos ja harrastusten pariin!
      Jo mennessäsi SE "oikea" saattaa kävellä vastaan ensimmäisen kulman takana?
      Ja harrastusten parista moni on löytänyt "elämänkumppaninsa".
      Silmät ja korvat siis auki - joka paikassa.
      Ja se hymy - se ei maksa mitään, mutta sillä voi voittaa vaikkapa "päävoiton"!
      Tervehdysten (hyvää huomenta, hyvää päivää, hyvää iltaa) toivottaminen kuuluu yleissivistykseen. Samalla paljastat mielenkiintoisen äänesi. Sekin voi herättää vastakaikua ja kiinnostusta?
      Pieni Suomikin on täynnä ihmisiä. Erikoisesti ruuhka-Suomessa. Ja tilastot/faktat kertovat, että sinkkuja on melkoinen määrä sekä että naisia on selvästi enemmän kuin miehiä.
      Eli; kunnollinen mies löytää varmasti "elämänsä naisen". Supisuomalaisenkin.
      Onnea etsintään!

      • osta wow

        Minä käperryn kotiin tietokoneen viereen koska tärkeysjärjestyksessä mennään:80levelin paladin wowissa.

        Eli aikaa ei jää naisille, ja kuka sitä nyt haluaisikaan sellaista kun on elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin naiset.


    • ujomies 60v

      Hei ujomies 30v,
      jos menisit tansseihin? Siellä on naistenhaku....
      Sieltä minäkin bongasin vaimon itselleni. Avioliittoa vuosikymmeniä takana ja nyt jo aikuisia lapsia 4 kpl sekä 1 pojanpoika.
      Kirjoituksesi oli kuin oma tarinani.
      Tsemppiä sulle!

    • Varma nakki

      Kannattaa kokeilla homobaaria!

    • sdafbxc

      Katsele ulkomaalaisia naisia, suomalaiset pissishoratsut kelpaa vain yhdenyön panoihin (kumin kanssa kuitenkin).

    • :/

      sama probleema. Mä uskallan vaan 1,5%-> humalassa mennä, mutta kaikki menee yleensä pieleen jostain kumman syystä.

    • johannakkkkkk

      Voit liittyä johonkin ryhmään jossa harjoitellaan sosiaalisia tilanteita. En uskaltanut ennen katsoa ihmisiä silmiin, nyt olen hyvin sosiaalinen. Kannattaa katsoa aina ihmisiä silmiin ja puhua rehellisesti. Äläkä ole liian kiltti.

      takeninhand.com

      • nonono

        Fuck you weirdo.


    • Just joo

      Taidat olla täällä markkinoimassa vaan itseäsi. Kun lukee sun juttusi niin sinustahan (muka) löytyy ne kaikki toive vävyn aineet. Narsisti taidat olla etkä lainkaan ujo? Ilmeisesti joku gigolo siellä markkinoimassa itseään ja hyvin homaasi osaat... aivan huomaamattomasti nostat esiin itsestäsi juuri niitä asioita mitä naistet haluaakin mieltä löytyvän...

      Kumma kun et laittanut yhteystietojasi mukaan niin kyllä olis kohta "aloittelevalle" sänkypuuhajalle naisia ihan jonoksi asti mutta varmaan jono pikkuhiljaa vaihtaa suuntaa kun huomaavat todellisen luonteesi. Ja siksi sun suhteesi ei ole koskaan toimineetkaan...

      Aika säälittävä olet!

      • ei ap eikä narri

        Ai ai aika paha dissaus. Todellinen isku vyön alle. :}


    • Se ainoa oikea

      Luonnonvalinta voikin olla myös sellainen että, kaikki palaset loksahtaa sitten paikalleen
      ikäänkuin "itsekseen" sen kummemmin asijoita miettimättä eikä milloinkaan tartte sitte
      erota siitä.

    • ie

      Vejä kunnon känni, laulele pornolauluja, ja kehu ihteäs, totuudella ei ole niinkään väliä. Pierase peiton alla heti toisen panon jälkeen, jos ei muija lähe, niin se on sinuun hirveästi rakastunu. Eikun perhettä perustamaan, mutta muista usein ne kunnon kännit.

    • .........

      ujoksi tulee kun kohtaa mielenkiintoisen ihmisen, näin se on, muistakaapa miten sitä joskus nuorena punastu vaan sen ihanan ihmisen seurassa :)

    • merta edemmäksi

      Kannattaa etsiä seuraa ulkomailta näin internetin aikakaudella. Jos pidät Aasialaisista naisista, niin sieltä löytyy todella paljon suomalaisista miestä ja rauhallista elämäntapaa arvostavia naisia. Ja jos vielä et käytä alkoholia niin se on vain eduksi.
      Suosittelen aloittamaan etsinnän Japanista, he ovat tositarkoituksella liikenteessä eivätkä ole rahan perässä. Itselläni on japanilainen vaimo ja olemme viihtyneet toistemme seurassa erinomaisesti yli 10 vuotta.

      • Japanilaiset naiset

        samoin kuin kiinalaiset ovat suurimmaksi osaksi susirumia.


    • Seuraava tekosi

      Viestisi perusteella olet pohtinut asiaa itseksesi kauan, etkä ole löytänyt mitään keinoa omin voimin. Jos edelleen haluat kumppania ja sitä estävät omat ominaisuutesti - tai valitset kumppaniksesi jatkuvasti sinulle sopimattomia, on seuraava osoite esimerkiksi terveyskeskuspsykologi, jolta voit käydä kysymässä neuvoja. Arkuus estää sinua toimimasta ns. normaalilla tavalla, josta syystä olet varmasti oikeutettu kunnalliseen apuun.

      • m30vfgdhedhb

        Itse kävin parikymppisenä terveyskeskuspsykologilla ujouteni takia ja tämä nainen yritti vaan selvittää, että olenko homo. Lopuksi sitten sanoikin, että vaikutan ihan normaalilta mieheltä. Eipä ollut siitä psykologista mitään hyötyä. Psykiatrilla on myös tullut käytyä ja tämä määräsi lääkkeitä ujouteen. Niistäkään ei ollut apua, vaan lähinnä väsyttivät.


    • Kaikille hyvä ohje

      Opettele tuntemaan Jeesuksen Isä ja Jumala ja Pyhä Henki. Jumalan vanhurskaudessa ja valtakuntansa lapseudessa saat sellaisen tuen kaikkiin asioihin, niin hengellisiin kuin sielullisiin kuin muihinkin, tärkeimmistä vähemmän tärkeisiin.

      Uudestisyntymäsi jälkeen ja oppiessasi tuntamaan Jumalaa hän sinua johdattaa ja auttaa kaikessa ja voit kaikki asiasi jättää hänelle kiitoksen kanssa.

      Et mistään voi saada niin hyvää apua kuin Jumalalta, sillä hänessä sinä nytkin elät ja toimit vaikka et vielä tuntisikaan. Ano myös Jumalta parasta puolisoa, niin hän sen sinulle antaa, mutta ennen sitä kannattaa oppia tuntemaan tahtoaan, sillä tahtoo sinuakin käyttää ja ennenkaikkea valtakuntaansa lunastaa.

      Jumalan siunausta Jeesuksen nimessä elämääsi ja kaikille muillekin sekä lukijoille että lukemattomille kaikillle muille.

      Jeesus on hyvä Paimen ja häneen turvaavalta ei mitään hyvää tule puuttumaan, toki tärkeää on meidän vaeltaa tahdossaan ja on parasta meille kaikille.

      • Israelson (Ei kirj.)

        Shalom!

        Tiedän tämän todeksi! Useat uudestisyntyneet naiset ja miehet ovat jopa vuosia rukoilleet Herralta itselleen kristittyä uudestisyntynyttä puolisoa. Jumalan mielestä parasta puolisoa, mutta eivät ole sitä löytäneet.

        Miksi heillä ei ole ollut Herran johdatusta löytää puolisoa, en tiedä? Kristittyä siis uskovaa, ei kehoiteta ottamaan puolisoksi uskosta osatonta jumalatonta ("vieraasta heimosta").

        Miksi näin käy ? Elämmekö jo niin lopunaikaa että ei kannata enään avioliittoon mennä, en tiedä?
        Tämän tiedän... Jahve Elohim Abba Isämme on Rakkaus ja hänellä on ihmisiä kohtaan hyvä tahto! :)

        Tutkimattomat ovat Herran Jeshuan tiet!


        Abba Jahven, Siunausta ja varjellusta sinulle ja muille lukijoille. Adonai Jeshua HaMashiach nimessä.


      • :SSSSS
        Israelson (Ei kirj.) kirjoitti:

        Shalom!

        Tiedän tämän todeksi! Useat uudestisyntyneet naiset ja miehet ovat jopa vuosia rukoilleet Herralta itselleen kristittyä uudestisyntynyttä puolisoa. Jumalan mielestä parasta puolisoa, mutta eivät ole sitä löytäneet.

        Miksi heillä ei ole ollut Herran johdatusta löytää puolisoa, en tiedä? Kristittyä siis uskovaa, ei kehoiteta ottamaan puolisoksi uskosta osatonta jumalatonta ("vieraasta heimosta").

        Miksi näin käy ? Elämmekö jo niin lopunaikaa että ei kannata enään avioliittoon mennä, en tiedä?
        Tämän tiedän... Jahve Elohim Abba Isämme on Rakkaus ja hänellä on ihmisiä kohtaan hyvä tahto! :)

        Tutkimattomat ovat Herran Jeshuan tiet!


        Abba Jahven, Siunausta ja varjellusta sinulle ja muille lukijoille. Adonai Jeshua HaMashiach nimessä.

        en tarvitse puolisoa :P


    • Moi
      Onko tullut kokeiltuu sitten naisten tapaaminen netin kautta?
      Itse olen ujo, enkä ole kyllä useesti mennyt vieraan jätkän luo puhumaan, tietämättä siitä henkilöstä mitään. Netin kautta tapaaminen on sitten pehmentänyt tota puhumista jotenkin. Ei pelkää yhtä paljon et se ihminen kattoo sua oudosti tai ettei kiinnostais puhua sun kans. Eihän niitä tarvitse myöskään tavata vaan kiinnostuksen takia, kaverimielessäkin käy yhtä hyvin. Olen tavannut aika monta netin kautta ja se on sit myös auttanut puhumaan jätkien kanssa netin ulkopuolelta. Sen kautta on myös löytyny noita kavereita, mitä on jätkiä, kenen kans puhuu yhtä helposti kuin tyttö kavereille. Ja toki treffipalstalt tavannu ehkä 2-3 jätkää, sieltä löytyi myös mun nykyinen poikaystävä kenen kans ollu vuoden.:)
      Ja onhan baarissakin kiva käydä juomattakin mitään, onhan siel aika monta mitä on selvinpäinkin. Seuraa sielt ei oo toki ikinä löytyny. Kivahan siel on silti puhua.
      Kokeile vaikka jotain treffipalstaa jos et muuta uskalla.

      • kokemusta on

        Kelle sä puhut? Jos puhut miehelle, et selvästikään ole asioista perillä. Hyvin monet naiset eivät tajua naisten ja miesten erilaista tilannetta parinhaussa. Sillä, että sinä olet löytänyt netistä seuraa, ei ole mitään tekemistä miehen seuranhaun kanssa. Sama kuin sanoisit vaikka että "Minä olen käynyt uimakoulussa ja uintitaitoni on parantunu, siksi sinun kannattaisi kokeilla löytää seuraa netistä".

        Vaikka miehellä olisi vuosia useita profiileja eri sivuilla ja hän lähettäisi sadoittain viestejä naisille ja yrittäisi tuntikausia päivässä löytää chateista seuraa, niin hän ei ehkä pääse tapaamaan ketään. Voi olla jopa, ettei saa yhtään vastausta! Eikä auta vaikka profiilista tekisi niin hyvän kuin osaa ja laittaisi parhaimman kuvansa profiiliin ja käyttäisi monta tuntia yhden viestin kirjoittamiseen tehdäkseen siitä mahdollisimman hyvän.



      • kokemusta on kirjoitti:

        Kelle sä puhut? Jos puhut miehelle, et selvästikään ole asioista perillä. Hyvin monet naiset eivät tajua naisten ja miesten erilaista tilannetta parinhaussa. Sillä, että sinä olet löytänyt netistä seuraa, ei ole mitään tekemistä miehen seuranhaun kanssa. Sama kuin sanoisit vaikka että "Minä olen käynyt uimakoulussa ja uintitaitoni on parantunu, siksi sinun kannattaisi kokeilla löytää seuraa netistä".

        Vaikka miehellä olisi vuosia useita profiileja eri sivuilla ja hän lähettäisi sadoittain viestejä naisille ja yrittäisi tuntikausia päivässä löytää chateista seuraa, niin hän ei ehkä pääse tapaamaan ketään. Voi olla jopa, ettei saa yhtään vastausta! Eikä auta vaikka profiilista tekisi niin hyvän kuin osaa ja laittaisi parhaimman kuvansa profiiliin ja käyttäisi monta tuntia yhden viestin kirjoittamiseen tehdäkseen siitä mahdollisimman hyvän.

        Kultaseni, vaikka olen nainen, niin minäkin luovuin siinä etsinnässä. Olin ainakin 9kk etsimättä kun tämä mun nykyinen poikaystävä alkoi puhumaan mun kans kaverimieles meses. Ennen sitä annoin jopa pakit, koska hän oli aikasemmin jo löytäny yhden neidin, niin en ollu kiinnostunu. Siitä se lähti sit pikkuhiljaa mutta kesti se ennenku edes tavattiin. Oisko menny 7kk. Osa syynä oli tämä pitkä välimatka.
        Ja uskot etten oo puhunu satojen jätkien kanssa? Eihän se silti tarkoita et ne ois kaikki ollu prinssejä ettimäs sitä oikeeta naista itelleen.


      • Sunder
        krisun kirjoitti:

        Kultaseni, vaikka olen nainen, niin minäkin luovuin siinä etsinnässä. Olin ainakin 9kk etsimättä kun tämä mun nykyinen poikaystävä alkoi puhumaan mun kans kaverimieles meses. Ennen sitä annoin jopa pakit, koska hän oli aikasemmin jo löytäny yhden neidin, niin en ollu kiinnostunu. Siitä se lähti sit pikkuhiljaa mutta kesti se ennenku edes tavattiin. Oisko menny 7kk. Osa syynä oli tämä pitkä välimatka.
        Ja uskot etten oo puhunu satojen jätkien kanssa? Eihän se silti tarkoita et ne ois kaikki ollu prinssejä ettimäs sitä oikeeta naista itelleen.

        Tässähän se tilanne tulee hyvin esille, sinun ei tarvinnut häntä etsiä vaan hän etsi sinut.
        Miesten on netin kauttakin todella vaikeaa päästä treffeille, ellei omaa ulkonäköä joka vastaa kiiltokuvamaisesti prinssi-rohkeaa. Olet epäilemättä puhunut satojen jätkien kanssa, miehet lähettävät viestejä sadoille naisille, joista lopulta pääsevät keskustelemaan vain muutaman kanssa.
        Esimerkiksi olen itse pitänyt Suomi24:ssä profiilia neljä vuotta, tämän neljän vuoden aikana olen välillä etsinyt seuraa täältä aktiivisemmin, välillä vähemmän aktiivisesti, tänä aikana olen käynyt treffeillä kahden naisen kanssa. Suurin osa lähettämistäni viesteistä on kaikunut suoraan kuuroille korville ja jäänyt ilman vastausta. Tähän on syy todella yksinkertainen, jokainen nainen saa satakertaisen määrän viestejä eri miehiltä deittisivustoilla verrattuna määrään, jota miehet saavat.
        Mikäli olet ujo ja ihmissuhteissa kokematon, se heijastuu myös siihen miten kirjoitat naiselle ja näkyy epävarmuutena, liikana innokkuutena tai liikana passiivisuutena. Kokonaisuus on kuitenkin sama, nainen kokee sinut hieman omituisena ja valitsee turvallisemman vaihtoehdon.


      • Sunder kirjoitti:

        Tässähän se tilanne tulee hyvin esille, sinun ei tarvinnut häntä etsiä vaan hän etsi sinut.
        Miesten on netin kauttakin todella vaikeaa päästä treffeille, ellei omaa ulkonäköä joka vastaa kiiltokuvamaisesti prinssi-rohkeaa. Olet epäilemättä puhunut satojen jätkien kanssa, miehet lähettävät viestejä sadoille naisille, joista lopulta pääsevät keskustelemaan vain muutaman kanssa.
        Esimerkiksi olen itse pitänyt Suomi24:ssä profiilia neljä vuotta, tämän neljän vuoden aikana olen välillä etsinyt seuraa täältä aktiivisemmin, välillä vähemmän aktiivisesti, tänä aikana olen käynyt treffeillä kahden naisen kanssa. Suurin osa lähettämistäni viesteistä on kaikunut suoraan kuuroille korville ja jäänyt ilman vastausta. Tähän on syy todella yksinkertainen, jokainen nainen saa satakertaisen määrän viestejä eri miehiltä deittisivustoilla verrattuna määrään, jota miehet saavat.
        Mikäli olet ujo ja ihmissuhteissa kokematon, se heijastuu myös siihen miten kirjoitat naiselle ja näkyy epävarmuutena, liikana innokkuutena tai liikana passiivisuutena. Kokonaisuus on kuitenkin sama, nainen kokee sinut hieman omituisena ja valitsee turvallisemman vaihtoehdon.

        Argh! Luulet et se elämä on tanssimista ruusuilla naisille, olet väärässä.
        Ei sen toisen ettiminen ole helppoa. Eikä kaikki aina vastaile naisillekaan. Mut en anna sen häiritä. Ja kiva puhuu kaikkien kans ja heittää läppää, ilman et vaatis toiselt mtn.
        Etsin seuraa netin kautta ennen ku oli ajokorttii nii älä valita. Eikä se ulkonäkö oo täydellinen ja moni ei tykkää mun muotoisista naisista.
        Sanotaanko viel näin et mun oli viel vaikeempi löytää seuraa koska ujostutti suomenkielen puhuminen, näin ruotsinkielisenä. Kun alkoi käyttämään sitä vasta ylä-asteen jälkeen, ennen sitä ei ollu tarvetta.
        Ei kiinnosta tää välttely enää...
        Anyway, hyvää ystävänpäivää


      • ujojen puolustaja
        krisun kirjoitti:

        Argh! Luulet et se elämä on tanssimista ruusuilla naisille, olet väärässä.
        Ei sen toisen ettiminen ole helppoa. Eikä kaikki aina vastaile naisillekaan. Mut en anna sen häiritä. Ja kiva puhuu kaikkien kans ja heittää läppää, ilman et vaatis toiselt mtn.
        Etsin seuraa netin kautta ennen ku oli ajokorttii nii älä valita. Eikä se ulkonäkö oo täydellinen ja moni ei tykkää mun muotoisista naisista.
        Sanotaanko viel näin et mun oli viel vaikeempi löytää seuraa koska ujostutti suomenkielen puhuminen, näin ruotsinkielisenä. Kun alkoi käyttämään sitä vasta ylä-asteen jälkeen, ennen sitä ei ollu tarvetta.
        Ei kiinnosta tää välttely enää...
        Anyway, hyvää ystävänpäivää

        Et edelleekään tajunnut peruspointtia jutussa.

        Naisen elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta parisuhdemarkkinoilla 99% naisista voi selvitä ihan hyvin ilman mitään kykyä aloitteisiin. Joka tapauksessa joku mies tulee yrittämään. Tietenkin se on eri asia, kelpaako heppu vai ei. Aloitteisiin kykenemättömät miehet saavatkin sitten seurata sivusta parisuhdesirkusta, koska se pieni murto-osa aloitteellisista naisista hakee itselleen jotain muuta kuin "ujoa nössykkää". Vaikka nämä ujot miehet pääsisivät netin avulla treffeille, homma kariutuisi viimeistään siinä vaiheessa, kun tyyppi ei saa livenä sanaa suustaan ja hermoilee.

        Etää näin.


      • Sunder
        krisun kirjoitti:

        Argh! Luulet et se elämä on tanssimista ruusuilla naisille, olet väärässä.
        Ei sen toisen ettiminen ole helppoa. Eikä kaikki aina vastaile naisillekaan. Mut en anna sen häiritä. Ja kiva puhuu kaikkien kans ja heittää läppää, ilman et vaatis toiselt mtn.
        Etsin seuraa netin kautta ennen ku oli ajokorttii nii älä valita. Eikä se ulkonäkö oo täydellinen ja moni ei tykkää mun muotoisista naisista.
        Sanotaanko viel näin et mun oli viel vaikeempi löytää seuraa koska ujostutti suomenkielen puhuminen, näin ruotsinkielisenä. Kun alkoi käyttämään sitä vasta ylä-asteen jälkeen, ennen sitä ei ollu tarvetta.
        Ei kiinnosta tää välttely enää...
        Anyway, hyvää ystävänpäivää

        Hyvää ystävänpäivää.. tosiaan sellainenkin..

        Sinulta tosiaan meni nyt tuo jutun pointti ohi, eli en tarkoittanut sanoa, että oikean kumppanin löytyminen olisi naisille helppoa tai yleensäkään ruusuilla tanssimista, mitä yritin sanoa, on se, mitä "ujojen puolustaja" myös sanoo. Eli ainakin profiilikuvasi perusteella olet ihan perusnätti nainen, joten sinuun kuitenkin otetaan yhteyttä, osa varmasti lopettaa yhteydenpidon jossain vaiheessa jos ei koe sinua kiinnostavana tai viehättävänä, mutta siitäkin huolimatta, sinuun otetaan yhteyttä vaikka et itse aktiivisesti ottaisi yhteyttä keneenkään.
        Miehillä nettideittailu ei toimi samoin, vaan ns. normaalin näköinen mies saa naisilta yhteydenottoja vuodessa määrän, joka on todennäköisesti laskettavissa kahden käden usein jopa yhden käden sormilla. Ja vastaavasti omia yhteydenottoja naisiin saattaa olla samassa ajassa satoja, joihin tulee myös vastauksia vain määriä, jotka ovat laskettavissa sormilla. Näistäkin iso osa kariutuu jo muutaman viestin jälkeen, mikäli mies ei selkeästi erotu joukosta edukseen ja onnistu näin voittamaan kaikkia muita miehiä jotka myös viestittelevät samalle naiselle.
        Tämä on kylmää faktaa, miehien profiileja on yli kymmenkertainen määrä naisten profiileihin verrattuna, lisäksi miehet myös lähettävät viestejä naisille huomattavasti ahkerammin kuin naiset miehille.


    • jk

      vai iin

    • Pursula

      Pilaa se kaiken. Todella vastenmielistä yrittää vahvistaa toisen itsetuntoa ja tsempata eteenpäin! Hanki terapiaa!

    • 132312132132123

      Kaikki täällä inisevät siitä että kun oli lapsuudessa ja menneisyydessä sitä ja tätä...

      Oletteko te vieläkin lapsia ettekä osaa käyttää lainkaan aivojanne siihen mihin ne on luotu?

      Tässä on kylmää faktaa teille. Ujoudesta ei parane jos sille ei tee mitään. Kun lopetat ajattelemasta että "ai ku oon niin ujo en voi uskalla pelkään pelkään" niin lopetat olemasta ujo. Tottakai kun ensimmäistä kertaa alkaa olemaan jotain muuta kuin ujo, niin se on hankalaa, ensimmäisen askeleen ottaminen on AINA hankalaa, mutta siitä ujoudesta ei pääse eroon jos vaan nysvää kotona eikä koskaan tee asialle mitään.

      Ja nyt varmaan ajattelette että helppo se on sanoa jos ei ole ujo. Minä OLIN ujo, olin koulukiusattu 15vuotta, huonoja kavereita, vanhemmat olivat mitä oli... Olin ihan hemmetin ujo, hyvä että uskalsin koulussa tunnilla edes vastata opettajalle, silloinkin hyvin hiljaisella äänellä.

      Mutta nyt olen AIKUINEN, olen oppinut KÄSITTELEMÄÄN menneisyyttäni ja oppinut kasvamaan ihmisenä. En ymmärrä miten ihmiset väittävät itseään aikuisiksi, vaikka samaan aikaan käyttäytyvät ihan samalla tavalla kuin 15v ikäsinä eivätkä lainkaan osaa parantaa huonoja tapojaansa.

      Ja mitä tulee vastaukseksi. Tottakai on ihmisiä jotka voivat seurustella ujon ihmisen kanssa, mutta minä en ainakaan itse voisi. En itse jaksaisi aina sellaista miettimistä että uskalsiko se toinen nyt oikeasti sanoa mitä mieltä hän on tai haluaako hän oikeasti nyt mennä elokuviin,vai sanoiko vain joo koska ei uskaltanut sanoa ei. Ja sitten saa ihmetellä että miksi tämä henkilö mököttää, näemmä kun olisi pitänyt oppia lukemaan ajatuksia.

      Tässä pieni miettiminen itsellesi. Sanot että kummatkin ex:äsi olivat narsisteja. Olet ottanut itsellesi marttyyrin aseman, vaikka sanotkin että sinussakin oli "varmasti vikaa". SINUSSA OLI VIKAA. Nyt mene taaksepäin ajassa ja yritä nähdä mitä sinä itse teit väärin, koska kyllä sinäkin jotain teit väärin. Tai jätit tekemättä.

      Niin kauan kun pidät ITSEÄSI uhrina, et saa toimivaa suhdetta.

    • tositarina

      Oli pakko kirjoittaa omasta kokemuksesta.
      Olen itse 28v nainen ja nyt jo 8v naimisissa mieheni 39v kanssa.
      Hänkin oli hyvin ujo eikä ole koskaan seurustellut ennen minua. Ensin opiskelu vei hänen huomionsa sittemmin hän jo luopui toiveesta löytää jonkun ja paneutui vain työhönsä. Suurimman osan vapaaa-ajastaa hän luki, katsoi kulttielokuvia ja kuunteli heviä.
      Kun tapasimme hän ei ollut mielestäni mikään komistus, mutta oli todella mukava juttuseura. Hän tiesi paljon ja osasi kertoa hyviä tarinoita.
      Kaikki niin sanotut "treffit" sovin minä koska hänen mielestä olin liian nuori (19v silloin) ja hän ei uskonut siihen, että voisin olla kiinnostunut hänestä enemmän kuin vain ystävänä (kun hän on niin vanha).
      Noin kahden kuukauden "tapailun" jälkeen ymmärsin, että olin rakastumassa, mikä ei ollut minulle mitenkään tuttua. Olin tottunut siihen, että minuun on rakastuttu. (Tiedän sen, että mikäli hän silloin olisi ilmastanut rakastuneensa minua aikaisemmin, olisin varmaan jättänyt hänet hyvin pian sen jälkeen.)
      Aloin vihjailla, että en näe häntä pelkkänä ystävänä. Sitten sanoin sen suoraan, kun olin vihainen siitä, että hän ei reagoi siihen mitenkään. Hän oli hyvin yllättynyt tällaisesta tunnustuksesta, mutta seuraavalla kerralla, kun nähtiin hän jo halasi minua ja me suudeltiin silloin ensimmäisen kerran. Menimme hänen asuntoonsa ja suudeltiin sielläkin,sitten hän halasi minut ja ... nukahti. (( Mitä!? Tuntui todella oudolta. Olen tahallani kävellyt edes takas, mukamas hakemassa jotakin pelkissä alusvaateissa, mutta hän ei edes yrittänyt tehdä aloitteen. Sittemmin kysyin millainen oli hänen ensimmäinen kertansa, johon hän kysyi leikkeisästi, että mikä olisi parempi, että hän olisi homo vai se, että hän olisi neitsyt? Vastasin: Hyvä, saan siis valita. Me nauroimme ja hän tunnusti olevansa neitsyt.
      Täytyy tunnustaa, että ensin seksistä ei tullut ihan sellaista kuin odotin. Mutta siitä alkaen hänestä on tullut hyvin taitava sängyssä.
      Vieläkin olemme toistemme kimpussa. Luulin tällaisen suuren tunteen häilyvän ajan mittaan, mutta näin ei ole vielä ainakaan tapahtunut. Olemme temperamentiltamme joksekin erilaisia, hän on rauhallinen ja minä impulssiivinen. Toisaalta meillä on myös paljon yhteistä, hänelläkin on leikkeisä puoli olemassa, me myös ymmärrämme toisiamme hyvin.
      Ja tuosta ulkonäöstä vielä. Kirjoitin, että tavatessani hän ei ollut mielestäni komistus. Nyt näen kyllä, että iho ei ole tasainen, suu on vinossa, on jo ryppyjä, mutta katsoessani häneen, näen hänet hyvin komeana miehenä. Kauneus kun on katsojan silmissä.

      Haluaisin vain osoittaa, että maailmaan mahtuu paljon rakkaustarinoita. Joskus jopa sellaiset, jotka eivät näytä sopivan toisilleen voivat rakastua ja elää onnelisina.

    • Dr. Laav

      Tuli vain mieleen, että ehkä aluksi pitäisi jättää se elämänkumppanin etsiminen vähemmälle ja treffailla vain muuten mukavia naisia. En minäkään heti ensi tapaamisella ajatellut puolisostani, että tuon kanssa menen naimisiin vaan ajattelin vain, että mukavan oloinen typykkä. Luulen, että olet liian "tarkoitushakuinen".

      Ehkäpä voisit kehittää itsellesi "deittipersoonan". En nyt tarkoita mitään Jekyll&Hyde -tyyppistä juttua, mutta että yrittäisit peittää sosiaalisia tilanteita varten epämiellyttäviä/rajoittavia tekijöitä luonteestasi. Esim. samaan tapaan kuin ihmisellä on työpersoona (töissä käyttäydytään ammattimaisella tavalla), lienee kai mahdollista kehittää itselleen "sosiaalisten tilanteiden persoona".

    • UKKomies

      On luonnollista että ujo jakojäännös ei saa pillua.

    • 26vsinkkunainen

      Ei mitään feikkausta. Olet oma itsesi. Ujous on luulotauti, josta pääsee eroon... minä olin todella ujo nuorempana, enkä uskaltanut lähestyä miehiä... Sitten sain päähäni ihan hassun elämän ohjeen. Ystäväni kysyi minulta: mikä on pahin mahdollinen asia, mitä voi käydä, jos lähestyn miestä? No minä sitten kelasin kaikki pahimmat skenaariot torjutuksi tulemisesta, nolaamiseen...ja totesin, että ei mulla oikeastaan ole mitään menetettävää. Ei siis sullakaan. Joskus ei kemiat tai maailmat kohtaa ja se on normaalia. Silloin tunne on yleensä molemmin puolinen, joskus tulee torjutuksi. Joskus tass läppä lentää niin paljon, että huomaat löytäneesi oikean helmen ystäväksesi ja joskus taas välillä kipinöi niin kuumasti, ettei sitä tiedä miten päin olisi. Ihmiset, niin naiset kuin miehetkin haluavat että heitä lähestytään. Älä määrittele heti alkuun, että haluatko naisesta rakastajan, elämänkumppanin vai vaan yhden illan ystävän. Näin tilanne etenee omalla painnollaan eikä tule liikaa paineita...

      Itse seurustelin lähes 10 vuotta ja nyt olen ollut kaksi kuukautta sinkkuna. Varsinaisesti en edes etsi miestä, vaikka olen ollutkin jo kolmesti "treffeillä" eri miesten kanssa. Haluan hyvän miehen ja lapsia ja kaikkea... mutta huomaan, että aika montaa sammakkoa pitää suudella, että löytäis sen oman prinssinsä... eli nyt vaan mies unohdat olevasi ujo ja lähestyt naisia OMANA itsenäsi... ilman paineita siitä mitä välillänne kehittyy... Sitten kun olet naisen kanssa toisilla tai kolmansilla treffeillä, voit alkaa miettiä asiaa pidemmälle... Tsemppiä!

    • true christian

      Suosittelen vapaasrk ja helluntaisrk nuorten aikuisten iltoja ja muitakin tilaisuuksia...itse löysin sieltä elämäni kunnollisimman naisen...ei polta, juo, kieroile, juoruile ja kunnioittaa miestä perheen päänä. Itse olen vaikeista taustoista uskoon tullut ja mikäs sen parempaa ku Jumalalta tuli uuden elämäni mukana vielä kelpo vaimo kaupanpäällisiks...

    • ai jaa?

      No huono provo. Voin lohduttaa, että moni on sinkku ihan siksi, ettei halua ketään. Ujous luonteenpiirteenä on kyllä söpöä - ainakin jos liittyy hyvin käytöstapoihin. Ujous voi joskus kertoa siitä, että ihminen miettii niin tarkkaan mitä toiselle sanoo, ettei ikinä haluaisi loukata ketään. Itsekin olen ikäni ollut aika ujo, mutta moni vaan ei usko sitä, koska olen sanavalmis - en koskaan ja missään jää sanattomaksi. Jos joku on ujo, kehoittaisin kehittämään ilmaisukykyjä. Millään vaikka pleikkarin pelaamisella tai autotallissa auton ronkkimisella ei kehitetä sosialisia kykyjä, vaan perehtymällä siihen että miten tää yhteiskunta toimii, että mitä tässä tapahtuu. Jos on erityisen ujo, pitää pakottaa itsensä tilanteisiin, missä joutuu tekemisiin ihmisten kanssa. Parisuhteiden osalta en usko, että kukaan ujouden vuoksi jää yksin.

    • Aito oikea

      Ujous ei välttämättä ole huono asia, se voi oikealla tavalla olla söpöäkin (ts. kiinnostavaa, erilaista, aitoa), ei kaikkien tarvitse olla kovaäänisiä tyhjänpuhujia, niitä on jo ihan tarpeeksi. Mutta sen verran pitäisi jokaisella olla itseluottamusta (eli itsearvostusta) että uskaltaisi kuitenkin toimia jotenkin eikä jähmettyisi, koska se on taas turhauttavaa ja raskasta toiselle osapuolelle jos hän joutuu tekemään kaiken "työn", sillä kyllä suhteisiin ja vuorovaikutukseen tarvitaan molemmat, ei siitä muuten mitään tule pidemmän päälle.

      En oikein ymmärrä tätä nykypäivän väkisin treffailua, ei tunteita voi pakottaa, ne tulevat luonnostaan jos ovat tullakseen. Kai siinä on kyse epätoivosta, kun ei haluta olla yksin joten kaikkensa tehdään jotta saisi edes jonkun viereensä. Itse en tällaiseen kykenisi koskaan, sen verran hyvin tiedän mitä haluan ja arvostan itseäni etten haluaisi tuhlata omaani enkä toisen aikaa valheelliseen suhteeseen. Voihan sitä tietysti hengailuksikin kutsua ja jokainen saa tehdä kuten haluaa, mutta voidakseni itse sitoutua suhteeseen siinä täytyy(!) olla sitä jotain, aitoa kemiaa, rakkautta, molemminpuolista, että ollaan ne ainoat oikeat toiselle eikä ole tarvetta vilkuilla muita, koska omasta suhteesta saa sen minkä tarvitsee, ja molemmat voivat luottaa että toinen myös tarkoittaa mitä sanoo.

      Naisena koen iskuyritykset toki imartelevana ensin mutta jos en selkeästikään ole kiinnostunut kyseisestä henkilöstä, mutta hän ei vain tajua lopettaa vaan jatkaa tyhmillä jutuillaan, niin se alkaa vähitellen ärsyttää. Ja tällaisille henkilöille haluaisinkin vinkkinä sanoa että lopettakaa hyvät ihmiset ajoissa ennenkuin teette itsestänne täysin naurettavia! Kyllä te huomaatte onko toinen kiinnostunut, ja jos ei niin uutta matoa vaan koukkuun (koska ei se mieli siitä muutu miksikään) ; )
      Tämän takia kannattaisi ennemmin vaan antaa asioiden mennä luonnostaan, ja useimmiten silloin se oikea sattuu kohdalle, ja onko ihanampaa kuin molemminpuolinen ihastus? Silloin ei tarvitse väkisin yrittää mitään, voi olla ihan vaan oma itsensä ja katsoa mihin se johtaa..

      Lyhyesti sanottuna, älkää yrittäkö niin epätoivoisesti vaan eläkää rauhassa omaa elämäänne ja katsokaa mitä vastaan tulee : )

    • Onko kukaan miettiny ,että siinä ujoudessa on myös jotain mahtavaa ja sellasta puoleensa vetävää :)
      Tälläsenä 30:nä ukkona alkanu ,ettiin sellaisia ,mutta niitä on vaikeempi löytää.
      Noi pikku tollaset yhdenyön halaukset ei oikeen lämmitä pitemmän päälle ja muutenkaan ei tunnu omalta.
      Kyllä sitä kaksin kaunihimpi ,mutta aina tulee törmättyä vääränlaisiin prinsessoihin.

    • ookkona oulusta

      ja pelekääkkönä polliisiia?

    • Anti

      Mä en ole ite ujo, enemmänkin epäsosiaalinen ja kömpelö sosiaalisissa tilanteissa. Että en pysty aloittamaan keskustelua kun pää vetää tyhjää. Ei tule mitään sanottavaa mieleen. Ja näin siis tuntemattomien kanssa.

      Jos vaan tutustuisi johonkin ihmiseen, josta tietäisi edes jotain perusjuttuja, esim. ammatin tai opiskelujen tiimoilta, niin olisi heti helpompaa aloittaa keskustelemaan.

      Halusin vain tulla tänne kirjoittamaan, että jotkut eivät ymmärrä ujoutta, ja joidenkin mielestä se on sairaus ja luonnevika, joka täytyisi korjata. Sitä tehdään nykyään kouluissa ja työpaikoilla: painotetaan ryhmätyötä, sosiaalisuutta ja yritetään lopettaa ujous väkisin. Mutta ujoudessa ei ole mitään vikaa! Monet suuret taiteilijat on ujoja. Ja uskoisin omien kokemuksieni pohjalta, että ujot on paljon empaattisempia kuin monet sosiaaliset ihmiset.

      Itse epäsosiaalisena ihmisenä tykkään ujoista naisista, koska ujot naiset antavat tilaa hengittää, eivät ole hallitsevia mm. keskusteluissa, joten molemmat saavat puhuttua ja ennen kaikkea molemmat kuuntelevat toisiaan. Kuunteleminen ja mietiskely ovat jaloja taitoja, jotka tulee ujoilla ihmisillä melkein luonnostaan. Että älkää ujot ikinä antautuko ja taipuko: olette täydellisiä juuri sellaisina kuin ootte. Muut saavat haistaa pitkät. Jokaisella on vapaus olla sellainen kuin on.

      Ja mä kehotan ujoja etsimään seuraa toisista ujoista. Toivotan onnea.

    • naisrepeämä savannil

      Sopikaa neutraali tapaamispaikka.Minä jännitän aina kotiintuloa joltain mieheltä.

      Kahvila, lounasbuffét tai Stockan kellon alta...Sieltä mä bongaan tuttuja ja uusia tuulahduksia.

      Muutenkin aion itse käyttää upouutta Esprit Club-korttiani siihen, että ainakin on jotain varoja enemmän säästössä ja voi nähdä tuttuja kaupungin sykkeessä.

      Kotona mulla on erittäin kaoottinen sisustus ja ovikellon ääni häiritsee minua, en mieluiten avaa ovea.Sen sijaan lähtisin söpön miehen kanssa aika nopeassa viivassa juuri Stockan kellon alle.

      Ei kannata myöskään jännittää kavereita, jos ovat mukana...Itse testaisin niillä, onko huorittelua tai possuttelua ilmassa.Jos on, se täytyy keskeyttää sanomalla, ettei sitä siedä.

    • Rajoitteita on monenlaisia, arkuudella tämä ketju on otsikoitu ja se niputtaa hyvin alleen ujoutta, kokemattomuutta, epäsosiaalisuutta, ikäviä kokemuksia menneisyydestä jne jne.

      Itsekin olen pian kolmekymppinen mies, joka ei vain millään löydä sopivaa naista itselleen. Tähän mennessä ne vakavammat ihastukset on lopulta päättyneet mm. naisen aloittamaan tupakointiin, liialliseen viinaan menemiseen, toiseen mieheen. Selityksenä kahteen ekaan, tupakointia ei tule kenenkään sietää kumppaniltaan, ellei itsekin ole suunnitellut tappavansa itseään ennenaikaisesti tupakalla. Viinaa puolestaan en itse käytä, joten en kestä olla ihmisen kanssa jonka on saatava alkoholia säännöllisesti.

      Tässä 30 kriisin kynnyksellä voi vain todeta nykyisen tilanteen, on säännöllinen työ, auto, asunto, harrastuksia, mutta sosiaalinen elämä on heikkoa. Vahvat suojamuurit olen ympärilleni koonnut ja minun on vaikea lähestyä muita ja kai siksi myös muiden minua. Keskusteleminen työasioissa sujuu täysin normaalisti erilaisten ihmisten kanssa, mutta jos pitäisi small talkia vetää niin olen täysin pulassa.
      Sikäli tilanteeni ärsyttää, koska kaikkien yhteiskunnan mittareiden mukaan minun pitäisi olla tällä hetkellä perheellinen mies, mutta enpä ole, vaan elän sinkkuna vailla tietoakaan parisuhteesta saati lapsista.
      Kai tässä alkaa oikeasti tajuta mitä 30 kriisillä tarkoitetaan ainakin näin ujon ihmisen kohdalla.

    • maruna

      Näin sinkkuna sanoisin sinulle, että unohda ne ympäristön ja sukulaisten luomat pakotteet. Älä pakota toisten ihmisten muottiin. Minäkin uskoin kolmikymppisenä, että pitää olla omakotitalo, mökki ja kaksi, kolme kakaraa. Sitten tajusin.
      Miksi pitäisi?
      Harrasta ja elä hyvä ihminen. Matkusta. Näe maailmaa. Kenties löydät tytön toisesta maasta, sellaisen, joka ei vaadi rahaa ja mammonaa sukunsa tähden.
      Ole onnellinen. Ei kaikkien tarvitse lisääntyä.
      Jos kaikki sen olisivat tehneet,tällä hetkellä tämä planeetta olisi jo tuhoutunut.

      Kuollut.

    • I

      Jos olet ujo, mutta urheilullinen, tee kuten minä: aloita jokin perinteinen itsepuolustuslaji, ja ota tavoitteeksi musta vyö. Itsellä kesti siihen 6 vuotta, mutta koska kestin sen rääkin, kehityin matkan varrella sekä henkisesti että fyysisesti aivan erilaiseksi. Molemmat on tärkeitä (erityisesti miehen) itsetunnolle ja kyvyille. Eikä pelkästään urheilussa mutta myös opiskelussa, työelämässä ja ihmissuhteissa.

      Itse saavutin periksiantamattomuuden avulla lopulta jonkinlaisen tasapainon ja itsehyväksynnän, tosin vasta menestyttyäni kansainvälisissä kisoissa. Tämän jälkeen en ollut enää ujo, ainoastaan hyvin menestyvä (ja kehtaan väittää suosituksikin) introvertti. Baareissa en kyllä käy nytkään, en sieltä seuraa etsisikään.

      Tosin, kaikille ei ole tähän tapaan aikaa, rahaa, kuntoa tai kärsivällisyyttä. Toinen tapa on opetella esittämään itsevarmaa, jos on tarpeeksi hyvä niin kyllä sekin naisiin uppoaa.

    • Nina.84

      Tekstisi luettuani sinusta tulee nörtti-vaikutelma. Sellainen tyypillinen "päähänpotkittu" tapaus, missä naiset ovat olleet ilkeitä sinua kohtaan. Ei sinulla tarvitse olla urheilumallin kroppaa, eikä sinun pitäisi olla yli mukava ja kiltti. Vaikket yllättäen pidäkään juopottelusta, niin kuitenkin ottaa muutama drinksu? Ei me naiset kännisistä ääliöistä pidetä, mutta kyllä miehessä pitää olla itsevarmuutta. Kiltit reppanat ei valitettavasti ole kovassa huudossa.

      Sosiaalisissa kontakteissa voi tulla vahvemmaksi vain olemalla enemmän tekemisissä ihmisten kanssa. Sinun tapauksessasi se tarkoittaa, että sinun pitäisi vain rohkeammin ottaa yhteyttä kiinnostaviin naisiin. Naisiin ei myöskään vetoa kuvailemasi kaltainen itsensä surkuttelu. Kiltti pehmonalle voi olla sitten jossain vaiheessa kun suhde on pidemmällä, muttei sellainen alkuun kiinnosta montaakaan naista.

      Mun mielestä vaikuttaa, että sun pitäisi ottaa klassisesti "itseäsi niskasta kiinni". Lopettaa itsesääli ja kasvattaa itsetunto pikku hiljaa kohdalleen. Puolipakota vaikka itsesi sosiaalisiin tilanteisiin naisten kanssa aluksi. Kyllä se rohkeus ja itsetunto sieltä vielä tulee. Tsemppiä sulle!

      • Sunder

        "Naisiin ei myöskään vetoa kuvailemasi kaltainen itsensä surkuttelu. Kiltti pehmonalle voi olla sitten jossain vaiheessa kun suhde on pidemmällä, muttei sellainen alkuun kiinnosta montaakaan naista."

        Itsensä surkuttelu julkisesti tietysti asia erikseen, mutta tuo on tavallaan ikävää, koska se mitä sanot tarkoittaa käytännössä sitä, että mies ei saa olla oma itsensä tehdessään tuttavuutta naiseen, vaan aluksi pitää esittää jotain mitä ei ole ja vasta kun suhde on pidemmällä, saa paljastaa millainen oikeasti on.


      • no voi hyvää päivää

        Tämän akan kommentti olikin sitten just sitä sorttia mitä voin suoraan sanoa VIHAAVANI.

        Pehmous ja itsesääli ovat kaksi eri asiaa. Nyt niputit ne törkeästi yhteen. Ilmaisesti mielestäsi miehen kaikenlainen herkkyys on myös pahasta. Kaiketi sinulle miehen pitää olla äärimmäisen itsevarma JÄTKÄ, joka tietää mitä tahtoo ja rehvakkaasti ottaa sen, vaikka joku toinen jäisi jalkoihin. Ja tietty ammattina joku raksapatu tai vartijanmulkero, kun nyt kerran yleistämisen vauhtiin pääsin.

        Tottakai miehen pitää olla tuollainen, naista suojellakseen. Mutta valitettavasti tuon kaltainen ajatusmaailma kuuluu kivikaudelle.


    • True_Black

      Syökää kaikki pask aa

      • näinhän se,.

        Syökää kaikki pask aa

        Tääliäiset sitten kiinnostaa naisia jotka kirjoittaa tälläistä. Muistakaa se naiset, että ujot miehet ei koskaan käytä kirjosanoja.


    • kalkali22

      Vittu teijän valkonaamojen ongelmii :DD

    • että kommenttia...,,

      Mulle oikeasti ainoa asia, mitä tästä aloituksesta tuli mieleen, oli ton jonkun järkyttävän hevosennaamaisen naisen kuva tossa etusivulla tähän aloitukseen johdatteluna - ties mistä ylläpito senkin rääpinyt, koska hullujahan näemmä tän foorumin ylläpidossa on.:/ Hirveetä, jos nätti nainen ei tajua, että ei isonaamaiselle sovi mikään punkkaritukka shokkiväreillä, vaan tyyppi olisi sata kerta paremman näköinen, jos leikkaisi vaikka klassisen polkan ja lopettaisi hiustensa värjäämisen epäluonnollisiin sävyihin. Kyllä jos kulmakarvat ovat hiiren väriset, niin sitten kandee miettiä, että oikea väri hiusten värjäykseen ei ole ainakaan pikimusta tai hutsublondi.

    • sessy

      Olen rakastumassa täydellisesti ujoon mieheen. Juuri se herkkyys ja tunneäly, mitä ujoilla on, viehättää todella paljon. Ujoilla on taipumusta omassa, joskus hiljaisessa maailmassaan, ehtiä miettimään paljon asioita (toisin kuin puhekoneilla) ja useimmat on erityisen empaattisia, erityisesti minun kultani. Ja kun tutustuu, kyllä se ujouskin siinä häviää. Uskon, että kyllä ujokin voi kumppanin löytää siinä missä rohkeammatkin. Ns. röyhkeät yrittelijät ei kiinnosta. Tsemppiä vaan aloittajalle, kyllä se pari on löydettävissä, pakko on vaan vähän uskaltaa ja laitettava itseään likoon, vaikka ei aina onnistaisikaan. Netti ja kännykkä on oiva tapa aluksi tutustua...

    • muuten vaan

      En osaa smalltalkia ja hyväksyn sen. Vitut siitä. Jos joku ei hyväksy minua sen takia, niin ei kiinnosta. Olen tuttujen mielestä varsin mukava sälli, vaikka olenkin ollut pitkään masentunut ja erakoitunut.

    • Toivonsa menettänyt

      USKOKAA JO EI SIITÄ UJOUDESTA VOI PARANTUA VAAN SE ON LUONTEENPIIRRE JOKA SEURAA RIESANA KOKO ELÄMÄN AJAN!!!

      • pysyvä sairaus.

        Joo ei voi parantua. Eikä aspergerin syndroomasta. Pysyviä sairauksia jotka estää naisen saamisen.


    • Yök!

      Olet atm ja kuulut sinkut palstalle.

      • bwahahahahuaa

        Niin sinäkin!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe