Kuulokkeet hankinnassa

apua tarvitseva

Elikkä kuulokkeet olisi hankinnassa ja olisin todella kiitollinen avusta. Itse en ole kovin kokenut kuulokkeiden kanssa, joten siksi kaipailen mielipiteitä ja ehdotuksia. Tässä lista vaatimuksistani:

- Mieluusti n. 150€ maksavat, max 170€
- "Tasapainoiset/neutraalit" kuulokkeet eli ei mitään ylimääräistä vahvistusta bassossa, mitä olen lukenut esim. Beyerdynamicin DT770 olevan
- "Erottelevuus" ja "paljastavuus" pikemminkin negatiivisena asiana, luettuani ettei kappaleesta tule kuunnellessa oikein kokonaisuutta. Asiaa valaisevat kommentit ovat tervetulleita
- Kuuntelen mp3-soittimella, enkä halua käyttää kuulokevahvistinta

Musiikkia kuuntelen laidasta laitaan, joten sen puoleen ei ole mitään sanottavaa.

6

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • S-heiser

      Itselläni on Sennheiser HD 555, hyvin kuuluu kaikki genret popista klassiseen. Audiofiilikuulokkeet ovat yleensä avoimet, vältä suljettuja jos vain suinkin voit. HD500-sarjan kuulokkeet toimivat ilman kuulokevahvistinta, 600-sarja korkeampi-impedanssisena tykkää vahvistuksesta.

      • HD 580

        Kannattaa enemmän hankkia HD 580 (taitaa olla valmistus vastikään lopetettu ja 595 tullut tilalle, ja sen saa nykyään tosi edullisesti tilattua reilulla satasella). Sen ääni on vielä huomattavasti parempi kuin HD 555:ssa, mutta vähemmän eroa on kalleimpiin 600-sarjan kuulokkeisiin. Koekuuntele vaikka kaupassa.


    • Kuulokekuuntelija

      Minulla on mm. Beyerdynamic DT 770 PRO (80 ohmia) ja Sennheiser HD 580 (nykyään vastaava malli on HD 600). Kummatkin ovat hiton hyviä kuulokkeita, mutta kyllä se on Beyerdynamic jolla tulee kuunneltua ja 80 ohminen toimii myös mobiililaitteilla. Osta Beyerdynamic DT 770 PRO ja takaan että et tule katumaan sekuntiakaan. Hintakin vain 145,- postikulut: http://www.thomann.de/fi/beyerdynamic_dt770_pro80_ohm.htm

      Jos taas haet kuulokkeita jotka on helppo ottaa maailmalle mukaan niin äänenlaadullisesti Koss Porta Pro on hyvä vaihtoehto. Eihän se mitenkään pärjää yllämainituille äänenlaadussa, mutta käyttöympäristökin on hieman eri.

      • HD 580

        Kyllähän 580 toimii kännyköissäkin. Tyttöystävälle oli tajunnanräjäyttävä kokemus kuunnella Nightwishin uusinta levyä kännykällä ja HD580 kuulokkeilla.


    • hiffisti69

      Grado SR-80i on äänenlaadultaan yksi parhaita ellei paras 150 € kuuloke ja sopii erinomaisesti mp3 käyttöön.

      Äänentoisto on tasapainoista ja tarkkaa. Bassot eivät ole korostuneet eivätkä missään tapauksessa 'jumputa', vaan soivat todella tarkasti ja melodisesti.

      Tuo bassoissakin ilmenevä tarkkuus on läsnä koko taajuusalueella, mikä tekee kuulokkeista melko erottelukykyiset. Todella huonosti äänitettyä/tuotettua tai aivan pilalle kompressoitua kuraa noilla ei välttämättä halua kuunnella.

      Minusta tuo erottelukyky ei ole millään tavalla häiritsevää, vaan musiikki kuulostaa nautittavalta, mutta ihan kaikki eivät pidä Gradojen soinnista. Kuuntele siis ennen ostopäätöstä. Tässä hintaluokassa tietenkin mitä tahansa kuuloketta kannattaa kuunella ennen ostopäätöstä.

      Kuulokkeet sopivat erinomaisesti mp3 käyttöön ilman erillistä vahvistinta. Niiden impedanssi on 36 ohmia, ja impedanssikäyrä on lähes tasainen, mikä tekee niistä helpon kuorman lähteelle kuin lähteelle. (Eikä lähteen sisäinen impedanssi aiheuta vääristymiä ääneen tuosta tasaisesta impedanssikäyrästä johtuen.)

    • haistelija.

      aloitus 'haiskahtaa'.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe