näkymättömät simit sims 3 pelissä!

apuva

simeistäni suurin osa katosi yllättäen näkyvistä, kyllä, heitä voi ohjailla mutta tavarat vain liikkuu itsekseen eikä simejä näy.mitä ihmettä voisin tehdä?
en ole lataillut mitään netistä peliin tms.ihan vaan normaalisti pelannut, sain asennettua unelmaduuni lisälevyn joka toi mukanaan kaikenlaisia kummia ongelmia :O mutta simit tahdon näkyviin....ne katosi kun ensin koko peli jumitti.sitten lähti pyörii ja simeistä jopa 5 on kadoksissa 8 henkisessä perheessäni..

10

481

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • apuva

   ahaa resetsim koodi palautti simit mutta ne tuppaa katoamaan aivan jokainen aamu..mistähä se voisi johtua?

  • AlSimhara

   Ensinnäkin resetSim koodia ei pidä käyttää usein, ainoastaan hätätilassa, sillä sen liika käyttö murentaa pelitiedostojen eheyttä.

   Tuo katoaminen...

   1. Jos pelissä on ladattuja, kokeile ilman ja poista samalla cache tiedostot:

   CasPartCache.package
   compositorCache.package
   scriptCache.package
   simCompositorCache.package

   -> Kannattaa myös kokeilla muuttaa perhe toiselle tontille.

   2: Jos ongelma jatkuu, kokeile pelata pelitallennuksen varakopiolla. Eli Siirrät varsinaisen pelitallennuksen työpöydälle ja uudelleen nimeät varakopion niin, että poistat sen nimestä ".backup" osan.

   3. Jos ongelma edelleen jatkuu, kokeile uudella perheellä/simillä ja uudessa naapurustossa. Näin näet rajautuuko ongelma alkuperäiseen perheeseen vai koskeeko se koko peliä.

   4. Jos ongelma koskee koko peliä, niin uusi käyttäjätiedostot.


   - Jos ongelma rajoittuu vain tuohon alkuperäiseen perheeseen, niin ota perheestä kopio ja aloita kokonaan uusi peli tuolla kopioperheellä, sillä suurimmalla todennäköisyydellä perhetiedosto on korruptoitunut.

  • apuva

   oi voi ei millään jaksaisi muuttaa tai aloittaa alusta tuolla perheellä mutta kokeilen tätä kaikkea.kiitos paljon neuvoista! :) kokeilen niitä tänään illemmalla kun kokeilen taas pelata.harmittaa jos joutuu muuttamaan kun just saanut hienon talon rakennettua ja sisustettua meren rannalle.nyyh :(

  • Meiza

   Mulla ainakin palas takasin viimistään puolen tunnin pelaamisen jälkeen? Mut muuten en osaa auttaa, oon itekki aina pulassa ku tulee jotain bugeja :/

  • apuva

   nyt oli niin paha et jouduin asentaa pelin uudelleen :( aikalailla ongelmat alkoi koodin käytön jälkeen.mietin olisko se syypää tähän....

  • Ääliö-.-
  • Ääliö-.-
  • AlSimhara

   Kuten sanoin, vastasin jo tuolibugi viestissä.

  • apuva

   jollain on hätä...hah.

  • Anonyymi

   Mistä johtuu kun sims 3 katoaa 1 sim perheestä pois? Ja miten sen pystyy palauttamaan takaisin? Suhteissa näkyy mutta en pysty kutsumaan sitä kylään koska sille ei pysty soittamaan. Se tapahtui silleen kun ennen kun lopetin pelin niin lähti myöhässä töihin ja samalla vaimo tuli kotiin. Niin mä en ymmärrä miks hävisi tyhjästä kun lähti musiikki uran töihin. Ja simini asuvat laiva talossa. Ja mun simini ei suostu mennä nukkumaan ilman miestään. Mä en tiedä miten saan simin nukkumaan kun laitan sen sänkyyn nukkumaan niin se nousee ylös kun laitan sen sohvalle nukkumaan se pysyy siellä. Tietääkö kukaan mistä se vois johtua?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2314
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   317
   1543
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1377
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1215
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   42
   1156
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   84
   1059
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   67
   953
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   49
   908
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   840
  Aihe