Teininainen ja Viaton Mies

Écrivain

Oli poikamainen mies joka alkoi iältään lähestyä sitä pistettä että kolmaskymmenes ikävuosi olisi kahtakymmentä lähempänä eikä hän ollut hirveän 'kokenut'. Toisena ihmiskohtalona taas suojaiän rimaa ylittämään käyvä tyttö/nainen. He olivat toisilleen perhetuttuja, useamman vuoden ajalta vaikkakin välimatkat aiheuttivat sen etteivät he nähneet hirveän usein. Poika uskoi pitkään tytön olevan hänen serkkunsa mutta lopulta hänelle valkeni etteivät he ole sukua vaan tyttö hänen tätinsä miehen edellisestä liitosta syntynyt.
-
Tämä olikin omiaan hivenen lievittämään ja luonnollistamaan nuoren miehen epävarmuuden tunteita ja paineita koska hän muisti joskus vuosia sitten (jolloin hän oikeutetusti arveli tytön tulleen biologiseen naisen ikään) ajatelleensa häntä masturboidessaan. Itse asiassa on myönnettävä että vielä nykyäänkin tytön kasvot toisinaan piirtyivät miehen tajuntaan kliimaksin hetkenä...miehen ollessa yksin, ja tuolloin nuo kasvot olivat jo uudempien tapaamisten kautta piirtyneet kypsemmän näköisiksi... aikuisen kasvoiksi mutta ei yhden ihosolun vertaa ihanteellista vanhemman näköiseksi.

Siitä lähtien kun tyttö oli karistaa androgyyniä lapsen ulkonäköä, mies oli tuntenut etenevässä määrin jännitettä omasta olemuksestaan ja käyttäytymistään hänen kanssaan samassa ympäristössä ollessa, vaikkakaan se ei ollut hänelle mitenkään erityisen vaikeaa. Hän pystyi luettelemaan ja yhdistämään erilaisia kokemuksia suoraan vuosilukuihin..."vuonna 200X olimme siellä kesämökillä..." "200X syksyllä pelasimme sitä videopeliä". Hän muisti miten tytön ulkonäkö oli aina vähän muuttunut tapaamisten välillä ja hänenkin käytöksensä hieman vakavoitunut ja saanut tiettyä arvokkuutta ja pidättyväisyyttä. Kuitenkin aina alusta asti heillä oli tapana vähän kiusoitella ja kovistella toisiaan ja tämä sopi hyvin koska nuori mies oli....mies ja tyttökin sukupuoleensa ja ikäänsä nähden sopivan fyysinen ja rohkea. Niinpä he olivat mm.pelanneet sulkapalloa ja harrastaneet muuta leikkisää urheilua virallisia sääntöjä kiertäen (videopelien lisäksi) jolloin he olivat myös koskettaneet toisiaan, lähinnä vahingossa mutta kuitenkin... eikä se tuntunut luonnottomalta yhdestä tai toisestakaan osapuolesta.
-
Uusi kohtaaminen lähiaikoina vaikutti todennäköiseltä. Oli heinäkuu ja yksinäistä elämää viettävä mies oli kutsuttu vierailulle tätinsä perheen toimesta. Bussimatkaa myöhemmin mies olikin taas paikalla ja sukulaiset vastassa. Taloon astuttuaan mies kohtasi ennen pitkää myös 'tyttökaverinsa' joka oli ollut miehelle rakkain "serkku". Jälleennäkemisen hetki oli hermostuttavan kutkuttava mutta miehen itseluottamus melko korkealla...Hän oli useita viikkoja työstänyt itseään kesäkuntoon käymällä salilla (kuten ennenkin) mutta syömällä erityisen siististi ja lisäten aerobista liikuntaa ja venyttelyä. Olipa hänellä uusittu hiustyylikin. Siispä hänen askeleensa oli kevyt ja notkea mutta toisaalta t-paita ei onnistunut peittämään hänen kehittynyttä lihaksistoaan. Mikä tärkeintä, kasvot olivat turvotuksesta vapaat ja elinvoimaiset. Tätä hän ei ollut tehnyt varsinaisesti ketään yksittäistä naista varten...eikä sen koommin tätä itseään paljon nuorempaa tyttöä. Olihan tyttö käytännöllisesti katsoen hänelle eräänlainen kunniasukulainen ja olisi tuntunut nololta tehdä aloitteita häntä kohtaan vaikka mies ei niin välittänytkään toisten mielipiteistä mitä tuli naisten tavoitteluun.
-

5

4447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Écrivain

      -
      Neitonen poistui omasta huoneestaan, oven jäädessä auki niin että mies näki sinne sisään, ja tervehti miehen kohteliaasti mutta kypsän teini-ikäisen pidättyväisyydellä. Hänessä oli taas vähän erilaista...osittain varmaan syistä joita miehen olisi hieman vaikeaa hahmottaa ja noloa tiedustella. Hänen hiuksensa näyttivät hivenen vaaleammilta kuin ennen (ollessaan vaaleanruskeat) ja niissä tuntui erottuvan haaleita raitoja. Kasvot olivat kauniit ja niissä hieman pidätetty, toispuoleinen, suupieltä ja poskea jännittävä hymy. Mies päätteli hänen olevan kevyesti meikatun. Päällä lainehti leveähelmainen, vaalea, kaula-aukoltaan V-mäisen suippo paita jonka hihat olivat löysän suuret, ja kaula-aukosta roikkuivat silmälasit. Mies ei osannut identifoida paitaa yhdeksi tai toiseksi laaduksi mutta arveli sen olevan arvokas ja tytön nopeasti silmissään mitatessaan näki sen peittävän hänen housujensa haaroja; housujen joita hän ei sen koommin osannut varmuudella nimetä mutta ne näyttivät ohuilta ja olivat valkoiset. Sukat puuttuivat jalasta.

      Mies näki tytön huoneeseen ja sen seinät olivat koristellut erilaisilla julisteilla, pistotöillä ja jokunen taulukin sinne ehkä mahtui. Siellä oli tietokone, pieni sohva, kirjahylly, paljon tyynyjä joista osa vaaleanpunaisia ja osa punaisia ja violetteja ja sängyn laidalta, pöydältä ja sohvalta erottui pehmoeläimiä jotka katsoivat miestä takaisin herkeämättä mutta tuomitsematta. Vaikka huoneessa oli paljon kaikenlaista tavaraa, sen yleisilme oli huoliteltu ja siisti ja mies mietti että sängyssä olisi varmaan nautinnollista nukkua ja kuvitteli sen mitä hygieenisimmäksi ja hyväntuoksuisemmaksi paikaksi.

      Koitti aika jolloin tytön perhe oli lähdössä lomamatkalle, vaikka olikin hyvälaatuinen kesä, ja miehen oli määrä astua bussiin ihan samoja aikoja ja kuljettaa itsensä takaisin omalle paikkakunnalleen ja kämpilleen. Miekkonen oli jo kerennyt kiitellä sukulaisensa (mukaanlukien tätinsä miehen) vieraanvaraisuudesta ja heidän aikataulunsa vaati heidän lähtemistään hieman ennen miestä niin että hän joutui huolehtimaan bussiin selviytymisestään yksin. Kävikin vain sen verran hassusti että hän myöhästyi bussista unohdettuaan asian ja oli jo liian myöhäistä tehdä matkaa asemalle talosta käsin kun hän itselleen harmistuen huomasi asian. Tyttö jäi yksin kotiin mikä oli oletettavasti hänelle mieluista vaihtelua, varsinkin kulkuyhteydet kaupunkiin olivat hyvät (hän ei ollut vielä ajokortti-ikäinen mutta omisti kyllä skootterin) ja toisaalta asumus oli sopivasti syrjässä niin että hän saisi esim.kuunnella musiikkia niin kovaa kuin haluaa.
      -
      Onneksi vieraanvaraisuusvaihe oli jäänyt hänelle päälle ja hän ilmoitti empaattisesti että mies voisi jäädä yön yli koska kyytejä hänen kotiinsa ei enää mennyt. Tyttö ilmoitti että hän saisi nukkua hänen vuoteessaan ja tyttö itse voisi nukkua muualla. Mies ei äkkiseltään osannut muuta kuin kiittää kohteliaisuudesta.
      Illan myötä he katsoivat tv:tä yhdessä ja melko hiljaa kunnes keskustelu vähän rentoutui ja he avautuivat toisilleen viime näkemisen jälkeen eletystä elämästä.
      He katselivat toisiaan kohteliaisuussyistä silmiin tasaisin väliajoin, ja yhdessä vaiheessa oli hiljaista ja mies katsoi syvemmin hänen harmaisiin silmiinsä kunnes sitten värähti kuin sähköllä iskettynä ja käänsi katseensa pois häveliäisyydestä koska se tuntui liian intiimiltä. Tytön katse oli empaattinen ja mietteliäs.

      • Écrivain

        Ennen pitkää paikat vaihtuivat; tyttö kestitsi miestä keittiössä ja sen jälkeen vei hänet huoneeseensa jossa esitteli hänelle koulukirjojaan ja kokeneempana ja viisaampana mies pääsi pätemään tiedoillaan ja neuvoillaan. Heillä kummallakaan ei ollut sen kummempaa tekemistä ja toisaalta myös jonkinlainen tarve huomioida toinen toisensa ihan kohteliaisuudesta joten tyttö esitteli hänelle tietokoneensa matkakuvia ynnä muita sellaisia ja antoi miehen käyttää nettiä. Ennen pitkää tyttö kirjautui myös meseen ja jutteli siellä kaveriensa kanssa iltaisista kuulumisista, ja tuli maininneeksi ajankohtaisesta asiasta eli vieraastaan. Tämä kiinnosti myös hänen kaveriaan ja hän kysyi olisiko hänestä poikaystäväksi. Tyttönen antoi miehen seurata heidän keskusteluaan vähän kaverinsa jutuista nolostuen ja vastasi jotain sopivan kohteliasta ja säädyllistä. Miestä kieltämättä jännitti ja kuumotti keskustelu mikä toi mieleen asioita mitä hän oli tytöstä ajatellut ja hän jäähdytti ohimennen poskeaan kämmenellään tytön selän takana kumarassa seisten...kun tyttö taas kirjoitteli tuolilla istuen.
        -
        Tytön kaveri keksi myös yllyttää häntä laittamaan webkameran päälle koska halusi nähdä tytön mutta erityisesti hänen 'poikaystävänsä' ja heidät yhdessä. Tyttö sitten suostuikin hihitellen asiaan mutta kiltteyttään kysyi toki ensin mieheltä lupaa.
        Mies tietysti suostui ja samalla näki myös tytön nätin kaverin joka selvästi kiusoitteli tyttöä kehumalla miestä sekä puhumalla heistä leikillään parina. Tyttö tietysti toppuutteli kaveriaan mutta myös naureskeli jutuille melko rennon oloisesti ja mies pääsi istumaan hänen viereensä. Vaikkei mies halunnut osallistua keskusteluun peläten asettavansa paineita tytölle, hän koki että tytön kaverin jutut paransivat hänen asemiaan tytön silmissä ja rentouttivat ilmapiiriä. Mesetyttö vaati heitä istumaan ihan lähekkäin ja mies laittoi kätensä tytön ympärille koska ei halunnut olla tylsimys vaan osoittaa leikkimielisyytensä.
        -
        Lopulta saapui jo nukkumisen aika ja mies ei raaskinut ajaa tyttöä pois hänen omasta huoneestaan vaan arveli että he mahtuisivat samaan sänkyyn. Vaikka tilanteessa oli eroottista jännitettä, mies sekä tyttö yrittivät artikuloida toisilleen mahdollisimman neutraalisti. Mies riisuutui vähäeleisesti paidastaan ja housuista...aloittaen sukista sängyn laidalla istuen ja selin tyttöön päin niin että hän saisi samalla aikaa riisuutua, poistua huoneesta tai mitä sitten keksisikin. Mies livahti sutjakkaasti peiton alle bokserit suojanaan ja kun kerran seuraavan kerran kääntyi katsomaan...oli tyttö jo reisiä shortsien verran peittävässä, haalean vaaleanpunaisessa yöpaidassa. Mies katsoi häntä pää tyynyllä ja tunsi olevansa hyvässä paikassa kun tyttö asteli sängyn reunalle ja nosti peittoa valmiiksi käydäkseen sen alle ja heidän lantionsa, jalkansa ja hartiansa koskettivat. Huoneessa ei ollut valoja mutta näki kuitenkin kohtuullisesti kesän valoisuudesta johtuen. Heidän päänsä olivat aivan lähekkäin ja mies yritti käydä mahdollisimman pieneksi ja ohueksi jotta tyttö mahtuisi hyvin sänkyynsä ja sanoi mahdollisimman virallisella äänensävyllä että hän voi kiertää jalkaansa miehen ympärillä sekä päätään miehen ylle, jolloin näin osittain tapahtuikin ja tytön pää oli lähes miehen kainalossa. Mies tunsi nenässään hänen hiustensa miellyttävän tuoksun ja mietti millaisesta shampoosta tai hoitoaineesta se johtuu.
        -
        He toivottivat toisilleen hyviä öitä ja mies katsoi alas hänen päähänsä sekä ylös kattoon ja hymyili hyvää oloaan. Tyttö nukahti aiemmin tai niin mies päätteli hänen tasaisesta hengityksestään ja näennäisestä liikkumattomuudesta kun taas mies itse joutui vähän korjailemaan asentoaan ja oli mieleltään levottomampi. (Jatkuu)


      • Écrivain
        Écrivain kirjoitti:

        Ennen pitkää paikat vaihtuivat; tyttö kestitsi miestä keittiössä ja sen jälkeen vei hänet huoneeseensa jossa esitteli hänelle koulukirjojaan ja kokeneempana ja viisaampana mies pääsi pätemään tiedoillaan ja neuvoillaan. Heillä kummallakaan ei ollut sen kummempaa tekemistä ja toisaalta myös jonkinlainen tarve huomioida toinen toisensa ihan kohteliaisuudesta joten tyttö esitteli hänelle tietokoneensa matkakuvia ynnä muita sellaisia ja antoi miehen käyttää nettiä. Ennen pitkää tyttö kirjautui myös meseen ja jutteli siellä kaveriensa kanssa iltaisista kuulumisista, ja tuli maininneeksi ajankohtaisesta asiasta eli vieraastaan. Tämä kiinnosti myös hänen kaveriaan ja hän kysyi olisiko hänestä poikaystäväksi. Tyttönen antoi miehen seurata heidän keskusteluaan vähän kaverinsa jutuista nolostuen ja vastasi jotain sopivan kohteliasta ja säädyllistä. Miestä kieltämättä jännitti ja kuumotti keskustelu mikä toi mieleen asioita mitä hän oli tytöstä ajatellut ja hän jäähdytti ohimennen poskeaan kämmenellään tytön selän takana kumarassa seisten...kun tyttö taas kirjoitteli tuolilla istuen.
        -
        Tytön kaveri keksi myös yllyttää häntä laittamaan webkameran päälle koska halusi nähdä tytön mutta erityisesti hänen 'poikaystävänsä' ja heidät yhdessä. Tyttö sitten suostuikin hihitellen asiaan mutta kiltteyttään kysyi toki ensin mieheltä lupaa.
        Mies tietysti suostui ja samalla näki myös tytön nätin kaverin joka selvästi kiusoitteli tyttöä kehumalla miestä sekä puhumalla heistä leikillään parina. Tyttö tietysti toppuutteli kaveriaan mutta myös naureskeli jutuille melko rennon oloisesti ja mies pääsi istumaan hänen viereensä. Vaikkei mies halunnut osallistua keskusteluun peläten asettavansa paineita tytölle, hän koki että tytön kaverin jutut paransivat hänen asemiaan tytön silmissä ja rentouttivat ilmapiiriä. Mesetyttö vaati heitä istumaan ihan lähekkäin ja mies laittoi kätensä tytön ympärille koska ei halunnut olla tylsimys vaan osoittaa leikkimielisyytensä.
        -
        Lopulta saapui jo nukkumisen aika ja mies ei raaskinut ajaa tyttöä pois hänen omasta huoneestaan vaan arveli että he mahtuisivat samaan sänkyyn. Vaikka tilanteessa oli eroottista jännitettä, mies sekä tyttö yrittivät artikuloida toisilleen mahdollisimman neutraalisti. Mies riisuutui vähäeleisesti paidastaan ja housuista...aloittaen sukista sängyn laidalla istuen ja selin tyttöön päin niin että hän saisi samalla aikaa riisuutua, poistua huoneesta tai mitä sitten keksisikin. Mies livahti sutjakkaasti peiton alle bokserit suojanaan ja kun kerran seuraavan kerran kääntyi katsomaan...oli tyttö jo reisiä shortsien verran peittävässä, haalean vaaleanpunaisessa yöpaidassa. Mies katsoi häntä pää tyynyllä ja tunsi olevansa hyvässä paikassa kun tyttö asteli sängyn reunalle ja nosti peittoa valmiiksi käydäkseen sen alle ja heidän lantionsa, jalkansa ja hartiansa koskettivat. Huoneessa ei ollut valoja mutta näki kuitenkin kohtuullisesti kesän valoisuudesta johtuen. Heidän päänsä olivat aivan lähekkäin ja mies yritti käydä mahdollisimman pieneksi ja ohueksi jotta tyttö mahtuisi hyvin sänkyynsä ja sanoi mahdollisimman virallisella äänensävyllä että hän voi kiertää jalkaansa miehen ympärillä sekä päätään miehen ylle, jolloin näin osittain tapahtuikin ja tytön pää oli lähes miehen kainalossa. Mies tunsi nenässään hänen hiustensa miellyttävän tuoksun ja mietti millaisesta shampoosta tai hoitoaineesta se johtuu.
        -
        He toivottivat toisilleen hyviä öitä ja mies katsoi alas hänen päähänsä sekä ylös kattoon ja hymyili hyvää oloaan. Tyttö nukahti aiemmin tai niin mies päätteli hänen tasaisesta hengityksestään ja näennäisestä liikkumattomuudesta kun taas mies itse joutui vähän korjailemaan asentoaan ja oli mieleltään levottomampi. (Jatkuu)

        Hänkin sitten nukahti, herätäkseen tuntemattomana ajankohtana uudelleen ja päätellen elävänsä yhä yöaikaa. Kenties hänen unensa laatu oli muuten vain hauras tai sitten tyttö töytäisi häntä niin että hän heräsi. Hänen asentonsa oli vaihtunut hieman ja hän kuuli tytön tuhahtelevan, inahtavan ja jopa puhuvan muutaman sanan jotain mistä hän ei saanut selvää. Ehkä jotain koulussa opittua kieltä tai sitten vain nukkuvan siansaksaa. Tytön ääntely viehätti miestä ja hän silitti tämän päätä, arvellen hänen näkevän jotain outoa unta.
        -
        Mies katseli ympäri huonetta ja näki tätin tytön päivälliset vaatteet siististi sohvan päälle taiteltuina. Samassa hän huomasi myös niiden päällä lepäävän vaaleiden rintaliivien ja pikkuhousujen. Ajatus siitä että tyttö oli tullut nukkumaan ilman alusvaatteita, vain lyhyt yöpaita päällä, tuli voimakkaana hänen mieleensä ja hän tunsi perhosparven lähtevän lentoon vatsassaan...katsoen samalla epäluuloisesti vieressä nukkuvan tytön päätä.
        Mies katsoi kelloa ja havaitsi ettei vielä olla edes erityisen lähellä aamuyötä. Linnun sirkuttelu tuntemattomalla kielellä rikkoi hiljaisuutta.
        Hän tunsi tarvetta heittää vettä ja ryömi varovaisesti pois sängystä, sängyn hieman narahtaen miehen painosta tuohtuneena. Hän asetteli tytön pään minimalistisin
        mutta varovaisin elein tyynyn päälle ja peitti häntä häveliäästi peitolla. Häntä jännitti suuresti kulkiessaan takaisin huoneeseen ja sänkyä kohti
        ja hän tunsi sydämensä iskeytyvän lujasti rintaansa vasten kun hän tiesi joutuvansa taas yrittämään tytön läheisyyteen herättämättä häntä.
        Hän onnittelikin itseään mielessään hiivittyään melko kissamaisesti takaisin sänkyyn ja painautui rohkeasti tyttöä vasten, muistaen helposti ettei se ollut
        hänelle nukkumaan mennessäkään...Hän ei kuitenkaan yrittänyt ottaa tätä syleilyynsä vaan tyytyi vartalonsa läheiseen kuumotukseen.
        Sitten hän vajosi taas pinnalliseen uneen, hivenen peiton alla kiihottuen...ajatellen edellistä iltaa ja fantasioiden siitä minkälaista tulevaisuus voisi olla.
        Jossain vaiheessa hän tunsi ja päätteli tytön olevan kippurassa hänen kyljessään kiinni, hieman asentoa vaihtaneena ja hänen päänsä oli hollilla siten
        että jos he olisivat pari, hän olisi varmaankin suudellut tämän otsaa. Seuraavaksi mies havahtui kellon näyttäessä jo aamua ja tuntien painoa bokseriensa etumuksella.
        Hän näki tytön tilassa jonka päätteli edelleen olevan mitä suurimmalla todennäköisyydellä unta ja peiton alle kurkatessaan näki hänen kämmenensä ja hoikkien sormiensa
        lepäävän miehen jalkovälissä. Hän 'kauhistui' tätä onnettomuutta kaikista mieluisammalla tavalla eikä halunnut liikkua paikaltaan vaan asettui mahdollisimman mukavaan asentoon ja nojasi tyynyynsä painaen silmänsä kiinni.
        Vaikka asento nosti hänen itseluottamustaan entistä enemmän, hän arveli sen kuitenkin olevan vahinko mutta ei toisaalta halunnut korjata tytön virhettä vaan
        jäi teeskentelemään nukkuvaa ja päätti antaa tytölle mahdollisuuden herätä ja korjata virheensä.
        Tässä vaiheessa mies tunsi että hänellä olisi jo viimeistäänkin oikeus rentoutua ja jännittämisen sijaan hän liikutti
        lantiotaan lähes huomaamattomasti ja antoi peniksensä kiemurrella estoitta kankaan alla, jäykistyen ja kohottaen sekä kangasta että
        manipuloiden marginaalisesti tytön käden asentoa joka ei keveydessään olisi estänyt erektion kehittymistä.
        Mies tunsi syvää, kutkuttavaa hyvän olon tunnetta vatsassaan ja peniksessään jota käsi suurpiirteisesti sivulta ojentuen kosketti.
        Välillä tilanteen jännittävyys ja epäilykset saivat kalun hieman pehmenemään kunnes positiiviset ajatukset ja tytön ihon välillinen kosketus
        sai sen taas vankistumaan lähes pakottavuuteen asti ja tämä toistuva prosessi herkisti miehen elintä sillä tavalla
        ettei hän tuntenut olevansa, pienenpuoleisesta stimulaatiosta huolimatta, kaukana pisteestä jossa hänen hermostonsa olisi käynnistänyt purkautumisreaktion.
        Hän toivoi että tytön sormet koukistuisivat bokserien etumuksen ympärillä tai mikä parasta, ajautuisivat sepaluksesta sisään mutta tiedosti että tämä vaatisi
        sitä että tyttö olisi hereillä ja leikissä mukana...Ei! Ei mukana vaan varsinainen leikin aloittaja ja toteuttaja.


    • ruusutapetti

      hyva novelli! toivottavasti saadaan jatkoa pian ja kuvat mukaan, pliis! tietysti tama saitti ei ole ihan kaikkeen sopiva.

      • jooninpaniin

        etta alkaa kaikika kuvia ihmiset hyvat taalla esitelko ruusutapetti sanoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe