Päijät-Hämeeseen jäävät Heinola ja Lahti

K o k o o muslainen

5

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lahti lypsää Hollola

      Lahti tarvitsee nyt maksajia velkoihinsa, jos Hollola ja moni muu esitetty kunta liitettäisiin "suur-lahteen", kuten Henna Virkku esittää. Tämä olisi Lahdelle oiva apu. Lahti tarvistisi kipeästi maksajia, sillä Lahden pussi on tyhjä. Isot velat niskassa. Siksi vanhustalon rakentamisen Jalkarannasta peruttiin. Tarvitaan rahaa kalliiseen toriparkkiin, MM-kisoihin - jo pelkästään haut miljoonajuttuja. Koulut homeessa - lapset sairaana. Lastensuojelu hoidetaan huostaanotoilla, ei virkailijan tarvi vaivata päätään minkään kotihoidon ja tuen kanssa. Maksaa Lahdelle, mutta maksakoot, tuumaa sossuvirasto. Ja on se maksanut, kun yksityiset ulkomaiset hoitoyhtiöt rahastaa. Siinähän Lahdella vankat perinteet, terveyskeskuksissa häärää reppulääkärifirmat, hyvällä voitolla. Kaupungin terveysjohdon suojeluksessa. Kyllä Lahti romuttaa ympäristökuntien toimivan terveydenhullon. Sitä moni kuntaa osaa jo pelätä - ja aiheesta. Tätä on Lahti! Vanhukset vain taakka. Kuolkoot - se on motto minun havaintojeni mukaan. Hollolan terveydenhuolto on sentään länsimaisella tasolla. Lahdessa Romanian käytännöt - valelääkäri jne. Kuolkoot väki kadulle. Lääkärin aikaa ei heru. Ja kaikki on hyvin ei mene (laiteta) rahaa terveyspalveluihin. Hienot tilastot - halvalla hoidosta!!! Onkos joku eri mieltä - mahdollisesti ?

      • Lisää Lahti-kuplasta

        Niin ja Lahden piti hoitaa toriparkki yksityisellä rahalla. Niin julisti heti alussa Mikkelin ex-kaupjohtaja J. Myllyvirta Lahdessa yrittäjälounaalla. Mutta toisin kävi. Kukaan yksityinen ei tullut, ei ollut edes tulossa.
        Nyt parkkirakentaminen hoituisi Lahden lainarahalla. Siis Lahden oman konsernipankin kautta. Eli on Lahden rahaa. Tällainen hämäystemppu.

        Tässä tämä Lahden autuus on. Ei se Lahti nyt kauheasti tuloja ole muuten tehnyt. Valtion apuja, tontteja myynnyt tai paremminkin vuokrannut. Hiljakkoin kaupungin nerokas virkamies aiheutti 133 000 euron tappion Kariston sähkkölinjan verokikkailussa. Ei sitä rahaa Lahdessa oikein synny! Eli lahti kaipaa ymp.kuntien (Hollolan ja Heinolan (sähköosakerahoja) säästöjä.


      • L L L

        Ja teilläkö sitten siellä Hollolassa on rahaa....buahahhaaaa... Mitä siellä muka oikeasti on? Ei ole investoitu mihinkään. Kuntakeskuskin jyrätään kohta maantasalle jonkun hämeenmaan Prisman tieltä. Keskon Cittari alkaa rakentua rajalle.. Siis Hollola on vain pelkkä lähiö. Lahti rakentui aikoinaan rautatien ansioista ja tuli omat energialaitokset, ym valtava omaisuusmassa. Väkilukukin yli 5 kertainen. Kuitenkin Hollolassa on valtaisat paineet nostaa veroprosenttia.. Eli olkaahan vähemmällä nyt. Ihan oikeasti.


    • rajat kuntoon

      Hollola ja Heinola voisi yhdistyä! Siinä kaksi yhtä tasokasta paikkakuntaa, väkilukukin melkein sama, noin 20000.

      • Kukaa ei huoli Lahte

        Lahti on koko seutukunnan velkaisin, jos sillä mitataan jotakin. Lahdesta ei ole mihinkään. Lahti pitäisi liittää tässä välivaiheessa Mäntsälään. Helsinki ei Lahtea huoli, koska ei halunnut esimn. MM-hiihtojen hakuunkaan Lahden kanssa. Viisaasti tehty, sillä Lahti polttaa rahaa MM-kisojen hakuun jatkuvasti, mutta edes Hki - suurempana - ei hullaantunut siihen hiihtop a s k a a n, jossa Lahti piehtaroi kalliisti.
        Lahdessa kaupunginjohtajalla kabinetti johtajineen, joka "lobbaa" ja lobbasikin Hennalan varuskunnann sulkeutumaan 2014. Viisumikeskus meni Kouvolaan. Eikö nämä riitä osoittamaan millainen mätäpaise Lahti on!
        Ennenkaikkea Lahden terveyshommat p e r s e e s t ä. Tällaista täällä tarjotaan kaupunkilaisille. Teil on paljo paremmin siellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe