Uamu lenkillä

Ranta Ukko

Toevveita näestä miun räpläilyistä ropisoo sitä mukkoo, että pakkohan tämmään juttu on kerttoo teille.

Herräälin uamusella mökin latteelta eekä ollunna palajoo havvaantoja miten olin siihen jootunna? Vuan noostava ol ja uattelin uamu sumpit suhhattoo keetellä jotta moottor käännistys. Ka eeppään ollunna kuapissa maettoo ja maejota ee tämä ukko kahvija litki. Tääty lähtee nuapurin muatilalle maijon hakkuun ja samalla suapi raetista ilimmoo.

Pihalla ol vielä viilleetä ja kosteeta, vuan eeppää ollu kellokaa ku uamu viijen paekkeilla kun lähin tallustelemmaan tiluksille. Linnut visertel ja käk kukku mehässä kun taapertelin tietä pitkin.

Likempänä muatalloo uattelin ookasta laetumen lävite, ku se oekassoo par sattoo metrii tiluksen pihapiirriin. Ka kusettammaahan se alako siinnä laetumella ja uattelin ruilaatto ku ee ollu kettään näjöllä. Aarinko paesteli mukavasti silimmiin niimpä räpsäätin luomet silimijen etteen ja ropuluuttelin esnahkoo hieman eestakas kustessani niin et alako tatti kasvammaan. Yht äkkii tuntu alapiässä ruapasu ku oes santapaperilla vetästy mulukun piästä. No ee helevettilääne naata ol laetumella ja tul lutkuttammaan mulukkuva utarreena. Vuan suatta uskoo että tuntu hyvältä eekä siinä pitkään männä ku miun maijot lähti liikkeele, tiijättähän työ mitenkä kovat imut tuommosella elukalla on? Suatto se naata ihmetellä maijon makuja ku mällit ruiskahteli sen nielun perukoille. Vetelin hoosut jalakkaan ja jatkon matkkoo muatilalle. Kuavuin vielä liukumiinnaan tallustellessa ja tietenniin män pytinkit ihan paskkaan selekkee myöten.

Pihalla talon isäntä sano mäneväsä kaapunkille ja että navetassa on lomittaja jolta suan tilikkasen maettoo sumpin sekkaan. Kipasin navettaan kahtelemmaan minkkään näkönen lyyli se tännään lypssää kantturoeta. Sielähän se piika vilistel huivi hulumuten piässä ja pyllistellen lehmijen sejassa. Jäen toviksi kahtommaan toohuja kun sae tälleen raahassa toesen tietämätä ihhaalla noeta suloja. Tääty sannoo että alako heti veetikkakii tuasen herreemään laetumen riennon jäläkkeen uuvelleen tuota näkkyy ihhaallessa. Uattelin että noesta kannuloista irtovvaa enemmän maettoo ku yhestäkkään talon kantturasta. Piällä hällä ol semmonen tiikka vanahan ajan piikkain mekko, joka yltää poloviin yläpuolelle ja on napitettunna kiinni eestä muottoillen vielä noita kurviloeta.

Hävetti männä kyselemmään maettoo ku ite ol käännä pitkälleen lehmän paskkaan, toessaalta eippään tuola navetassa ennee löyhkkee erottanna. Kopsaatin neittoo oloka pieälle niin että hän säekähti ja liukastu häännii siinä ja tietennii suorraan lantakoorruun. Lomittaja isttuu napotti koorussa ja tuijotti seesokissa jököttävvee veetikkooni. Tokas hä siihen että nyt tul maksettavvoo tästä siivosta ja nakkasi mekon poekkeen piälttään ja otti mulukusta kiinni. Eeppään ollu lyylillä rintaliivilöitä ja jalassaan ol stingit vae mikskä ne niitä sannoo? paksumppoo siimmo on miun virvelissään ku noessa pöksylöissä.

Piika talutti miut mulukusttain kiinni piellen heenä lajon puolelle. Lajossa hä tökkäsi miut kummoon heinijen sekkaan, vetäsi pöksyt jalastaan ja hyppäsi suorraan mulukun piälle. Mittää ee hä sanonu vuan alako vettää ravia napani piällä. Mänö oli ku ameriikkalaasten laukka kisossa paetsi että tissit heilu ylös alas toemijen samalla kärpäslätkänä liiskaten tielle sattunneet kärpäset alleen. Ylleensäkkään en oo ollu ohjastettavana niimpä muljautin neijon piältäni ja pistin kontilleen heinikkoon ja kävin piälle ku sonni. Ka eehän tuota meekäläisen mulukkuu niin syvälle nais immeisen mättäässeen sua että koko vehje uppoosi juurmultinneen, hyvä jos puolvälliin suap muljaatettua.

Aekasa siinä telekuttiin, pyöriskelttiin ja taisipa jokunen pierukkii piästä niin kovaksi meno ylty. Suhhaatin sitä annaalliinnii ku ee pistännä hanttiin ja olhan tuota jo tullu paskassa pyöritty molemmat valammiiksi, muuten en ruskkeeseen reikkeen olisi koskenna. Taesi alakkoo piijalla käävä hengen piälle ku henki alako vinkummaan ja liähätys ol ku isolla koeralla kesä kuumalla. Sitten tuli se orkasmi ja mulukun piästä alako viellään lentelemmään siemennii vaekka naata imasi jo tulo matkalle ison miärän. Piika huus vaen että elä tuu sissään, elä tuu sissään! ..mittee hä lie tarkottana ja kelle lie huuvellu? Siemenet ulos hää huusi! ..sitte ymmärsin yskän ja ruiskaatin selälle loput, suihinottova ei tarvinnu jäähä oottelemmaan saati maitoja kahvin sekkaan. Sitte mie lähin, kun alako talikko koorassa lomittaja juosta ilikosillaan perässä. Suatto isäntäkkii katella pihhaan tullessaan että mikä on meininki, ku lomittaja ja maijon hakija ravovvaa ilikosillaan.

Tallustelin takaisin mökille leppäilemmään rankan maijonhaku reissun jäläkkeen.

4

4917

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Savolaesukko

      Aeka hyvä juttu.Tul ihan vanahat savolaas ajjaat mieleen.Tok laitat lissää?

    • Suomen Murre

      kirjoitella näin hyvin murteella? Näitä kaipaan lisää. Eihän näitä voi kuin ihmetellen lukea vesisilmässä hymyillen...

    • Nestori

      ...toevottaan jatkkoo!

    • mies69

      oeketten ihmisten meinninkijä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3886
    2. 209
      3078
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe