Kokemuksia Nordcom Oy:stä?

MVP

Olisiko kenelläkään kokemuksia kyseisestä yrityksestä?

14

1310

Vastaukset

 • Olen siellä hommissa ja homma toimii hyvin. Jeesii ja tukea saa sitä mukaan kun tarvii.

  Ei ole mikään Tieto mutta tulee perässä hyvän vikkelyyden, monipuolisuuden sekä tekemisen meiningin mukaisesti.

  Lisäksi ei tarvii myydä pelkästään muitten tuotteita vaan löytyy mielenkiintoisia ja houkuttelevia omia tuotekonsepteja.

  Hommia joutuu tekee mutta se myös palkitaan. Eli jos haluaa tehdä ict-myynti työtä niin kannattaa pyörähtää paikanpäällä.

  PS: Myynti rules

 • Ihme paskan jauhantaa. Mistään aikatauluista ei tunnu pitävän kiinni eikä sovittuja asioita hoideta. En voi suositella kyllä kenellekkään. Laskut tulevat kyllä ajallaan, mutta mitään vastinetta niille ei tunnu saavan,.

 • samat sanat myös olin töissä tuolla ja oli semmonen kusetuslaari!

 • Meille kanssa luvattii vaikka mitä! Mutta edes perusasioita ei ole hoidettu. Olen ajatellut oikeustoimilla.

 • Käy paikan päällä sitten se selviää

 • hei kirjoitin tänne siitä että nordcom oy stä on huonoja kokemuksia ja heti poistettii ja tää pekka222 joka on varmasti nordcom oy:n kätyri kommentoi heti tilalle. Onko se väärin että ilmaisen kokemukseni täällä siitä on ehkä hyötyä niille jotka ovat harkitsemassa nordcomin kanssa yhteistyötä eli älkää jaksako valittaa näistä totuuksista keskustelupalstan ylläpitoon vaan annetaan olla täällä kaikkien luettavana jos firmalla on hyvä maine ja hyvä tuote miksi se pelkää vapaata sanaa?

 • ex fintelecom service sama porukka

 • peruskännykän hankkiminen kestänyt kuukausia, kun en nokiaa suostunut ottamaan, ei kuulema ole valikoimissa. Hinnatkaan ei kilpailukykyisiä joten miksi ostaa heidän kautta ??? Ehkä voivat laittaa myyntipuheen tänne, jotta ymmärtäisin miksi ihmeessä yrityksemme heihin ovat ikinä päätyneet

 • Juu, outoo porukkaa. Myyntipäällikköä ei saa kiinni ja jos saa ei hoida hommiaan. Mitään ei tehdä niin kuin sovitaan, kun ollaan saatu asiakkaaksi. Saa olla koko ajan soittamassa ja kyselemässä perään. En suosittele kenellekään!!!

  • Hieman ihmettelen tätä ketjun asiaa. Me olemme ainakin todella tyytyväisiä heidän palveluihinsa samoin mobiilivaihteeseen.
   Monta vaihdetta on `kokeiltu`ja tämä on ehdottoman paras.

   terv. pk- yrittäjä


 • outo juttu, että heti kirjoituksen jälkeen alettiin tätä ketjua tiputtaa...

 • Kiitokset oikein paljon palautteesta! Meille Nordcomissa asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on todella tärkeä asia.

  Toimitamme lukuisia kännyköitä ja matkapuhelinliittymiä sekä muita tuotteita sekä palveluita moniin yrityksiin joka päivä ja joskus saattaa tulla toimituksessa viivettä, mutta tämänkaltaiset tapauksia pyritään totta kai minimoimaan.

  Pahoittelemme suuresti jos omalle kohdallesi on sattunut harvinainen viivästynyt toimitus. Pyrimme kokoajan parantamaan ja tehostamaan toimintaamme saadun palautteen ja asiakaskokemuksen perusteella.

  Kaikkiin tiedusteluihin ja sähköpostiviesteihin kyllä vastataan, joten kannattaa ehdottomasti ottaa suoraan yhteyttä vaikkapa kotisivujemme http://www.nordcom.fi/ kautta tai Facebook-sivujen kautta osoitteessa: https://www.facebook.com/pages/Nordcom-Oy/521183884634817. Näin voimme auttaa mahdollisimman nopeasti ja selvittää probleema tapaukset.

  Ystävällisin terveisin,
  Nordcomin väki

  • Nordcom/Callstarin palveluista kannattaa pysyä kaukana! Palvelu on ennen kaikkea umpisurkeaa, enkä millään tavalla voi suositella muille. Kun saavat sopimukseen nimen paperiin niin hanskat putoavat! Luulisi oikeasti että tää päivänä yritys tekisi enemmän asiakastyytyväisyyden takaamiseksi mutta ei ainakaan tämä yritys!


 • kirjoitin tänne tänää aamulla että maksaako yritys palkat että onko alkanut tulla ajoissa? ja sitten tämä poistettiin kai ny sen verran puulaakin ylpeyden on kestettävä että uskaltavat olla rajoittamatta perustulain takaamaa sananvapautta

  saan itse ainakin sellaisen kuvan että talossa kuohuu propleemia kun täytyy viestit saada piiloo jos puulaakilla menee hyvin ei näistä höpöistä välitettäisi en usko että nokia seurailee keskustelupalstoja ja pyytelee poistamaan viestejä

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  5981
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  153
  1834
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  31
  771
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  26
  463