Siperia opettaa

nakusa

No niin tässä minun aloitukseni uudestaan jonkun muun kirjoittamana
Uskonnot ja uskomukset / Ateismi / Ateistit, islam ja kristinusko
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10440609

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10440609/#comment-53560404
24 Vastausta92 Lukukertaa
Ateistit, islam ja kristinusko
sfawfewa
8.2.2012 04:10
0

Miksi ateistit tykkäävät enemmän islamista kuin kristinuskosta?

ja joku toinen kirjoitti saman vastauksen kun minä kirjoitin uskontopalstalle kysymyksenä, ja tietty se minun just poistettiin
Alffa-Omega
8.2.2012 17:36
0
Sulje
Varmaan samasta syystä kun kristityt pitävät enemmän islamisteista kuin ateisteista.
_______________________________________________________________

== eli tavallaan asia jota ihmettelin on nyt ihmisten mielissä se on hyvä, mutta siltikin miksi just minä en saa näistä asioista jutella?

Ettehän te allerin porukka vaan hieman syrji fenno.maania ?
Kaikki mitä olen kirjoittanut olen kirjoittanut vain hyvyyttäni, eli oikeesti tyhmyyttäni.

Näköjään ruotsalainen aller vihaa suomalaisuutta ihannoivaa asennettani.

Se että joku on päättänyt vihata fenno.maania ja levittää perättömiä valheita, ei nyt varmaan ole mitenkään uutta tässä tai varsinkaan tässä armaassa Suomemme maassa. Sitähän se on ollut aina!

Tiedän jopa tapauksia että ihmisistä on puhuttu niin paljon pahaa että ne ovat tappaneet itsensä tai sellainen valehtelun kohde on hakattu pahanpäiväisesti.

Minutkin kerran n 7v yritettiin mutta valehtelija sai itse turpaansa – siltä jengiltä, joka meinasi syyttä hakata minut. – Minä en ymmärtänyt yhtään mitään, mutta se jengi jopa kysyi tahdonko mitä hakata sen valehtelijan – ei kiinnostanut ja onneksi muutettiin sieltä pois!

Ja näitä tapauksia kohtasin nuoruudessani käsittämättömän paljon, en kyllä omalle kohdalleni tuon jälkeen. Mutta minä kyllä ymmärrän kun 1 ja 2 lasta vetää turpaa ja 50 katselee kun valehtelija saa turpaansa!

Sitä se elämä on ja Siperia opettaa.

Ei tämä valehtelu minulle mitenkään uutta ole!
Vaikka minulla olisi ollut miljoonittain maailmaa parantavia hyviä juttuja – niin ymmärrän ettette te tahdo minun juttujani, koska te tahdotte pahaa.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin niin

      Toivottavasti joskus opettaa allerillekin jotain!!

    • Hei käyttäjät,

      Kiitos palautteestanne. Pyrimme kaikkien käyttäjiemme tasapuoliseen kohteluun. Kohtelun määrittävät käyttöohjeet ja -säännöt. Valitettavasti tietyt henkilöt sortuvat toisia useammin näiden sääntöjen rikkomiseen ja silloin tällaiselle käyttäjälle voi tulla kokemus, että häntä syrjitään.

      Asiallisiakin viestejä poistetaan välillä inhimisillisestä erehdyksestä. Tällöin kirjoittaja voi olla yhteydessä asiakaspalveluun esimerkiksi lomakkeella.

      Alleriin voitte halutessanne tutustua tarkemmin oheisesta linkistä http://www.aller.fi/.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • nakusa

      Kiitti vastaamisesta Elina, ja Hyvää Nimipäivää!

      Tämä on nyt vastaus vähän sinne toiselle palstalle tulleeseen , kun et näemmä saa vastata minulle suoraan. http://keskustelu.suomi24.fi/node/10306393#comment-53599195, mutta minä kirjoittelisin mieluiten omassa laatikossani, koska minua vihataan niin paljon, enkä minä tahdo kiusata muita.

      Nyt vaan asia on niin että minua mustamaalataan ja jokainen omista syistään, minulle ei vaan asiasta puhu nämä muut kirjoittajat sen enempää ylläpitokaan tietty. Sitä on se vallan kihahtaminen päähän!
      Kuten jossain lukee ettei sheriffin tarvi perustella poistoja, siis poistot perustuu kunkin shefun mielivaltaan ja jos se sattuu olemana narsisti, sen pahempi.
      En kirjoita enää nimellä nimellä, fenno.maani, koska te anoitte kaikenlaisten pahojen ihmisten pahuuttaan liata hyvän hauskan nimeni ja sen upean merkityksen mikä siinä nimessä oli. Nyt kun tiedän että aller on ruotsalaisen super-rikkaan perheen omistama yhtiö, niin jotenkin vihanne suomalaisuutta kohtaan sai ymmärryksen!
      Hyviä mielipiteitä poistetaan ja minut joko kiusallaan tai tahallaan ymmärretään väärin, jotta saataisiin riitaa aikaiseksi.
      Varsinkin sheriffit eivät ikinä tahdo edes yrittää ymmärtää mitä tarkoitan. Varsinkin Mover (rasismi-p) vääristää keskustelut. Ei siellä voi jutella menettämättä järkeä. Pakko-islamistaminen on tyyli ja ”somalit on ihania” –tyypiset aloitukset jätetään, varmasti hyviä syitä rasismiin.

      ONGELMANI vain on se että kuka vaan antaa minusta poistokehotuksen niin aller poistaa sen! Joten te aller olette vastuussa ihan kaikesta.
      Tahdoin jutella Ateismi palstalla ateismista ja uskonnosta, mutta ateistit haukkuu minua uskovaiseksi ja ”ei ton kaa kannata jutella se on hullu rasisti natsi homofobinen” , ja uskovaiset haukkuu minut ateistiksi, eikä kukaan juttele kanssani ASIASTA! Vaan tärkeintä on se mikä minä olen ja mihin uskon tai en usko.

      Minun jokainen mielipide on vain haukuttu ja aina. Toi joku nim ”sivusta seuraaja” sanoi jotain että olisin jonkun ketjun kaikki haukkunut. TOTUUS ON: minut on aina ENSIN vääristelty tai haukuttu, minulle ei ikinä yksikään ole osoittanut yhtään hyvyyttä ateismi-palstalla, jossa sentään todellakin TYHMYYTTÄNI luulin olevani omieni joukossa. Hämmästyksekseni kaikki olivat minulle vain PAHOJA! Siltikin olen aina ollut valmis juttelemaan ASIASTA – henkilöstä riippumatta.
      Esim ” safirella” on kirjoittanut täälläkin teille Hän sanoi minulle ensisanoikseen : voi kun olet lapsellinen 56 ei ikinä uskoisi. Sitä ennen hän sanoi minulle rumasti kun tahtoi ymmärtää väärin sanomani laitan sen seuraavaan laatikkoon.
      Rasismi-palstan nim ” – mutta” kaa juttelin asiasta vaikka oltiin erimieltä, se onkin ainut jonka kanssa voi jutella erimielisyyksistä huolimatta itse ASIASTA.
      Minä olen sanonut sata kertaa että huuhaa palstalla jossa sana on vapaa, minulta poistettiin aloitus ”musiikista” ja” Hyvää pyhäinpäivää, muistakaa viedä kynttilä haudalle” Olette sanoneet että ne voidaan palauttaa, enpä jaksa enää välittää kun kun kuitenkin taas poistetaan.

      Rasismista on poistettu paljon joita kirjoittelin tunteja niin siitä vaan poistetaan.
      Ei silloin voi jutella mitään järkevää, kun selkeästi huomaan että talon isäntä , eli Aller vihaa vain minua ja syrjii poistaen kaikki minun kirjoitukseni!
      Hullujen kanssa pärjään niistä on minulla kokemusta, sillä Suomessa asuu 5 miljoonaa hullua, ja itse varmasti yksi hulluimmista, mutta kuten olen sanonut : ” ihmisen on pakko olla hullu tai täys-hullu kun tällasessakin pakkasessa tahtoo asua, heikkopäät ei Suomea rakasta!”
      Jos teidän tarkoitus on antaa ihmisille sanan vapaus – niin minun kohdallani se ei toimi!

      Te isäntä ja aller olette poistaneet minun kirjoituksiani varmasti tuhansien tuntien työt mennyt hukkaan.
      Kesken jäi yritys saada uskonto / ateistein välille ymmärrystä ja rauhaa. = allerin poistolinja on ala-arvoinen.
      Ja se kaikista suurin eli lasten ja nuorten valtakunnallinen kiusaamisen poistamisyritykseni, johon minulla olisi varmasti käytännön kokemusta tuhansia miljoonia asioita, ehdotuksia ja kokemuksia ja tietoa enemmän kuin kaikilla Suomen asiantuntijoilla yhteensä. Joku Liisa Keltinkangas-Järvinenkin on niin pihalla kuin vain olla ja voi, mutta jos minä alan noin pitkää asiaa juttelemaan täällä tietäen että kuitenkin kaikki poistetaan, niin enhän ole niin hullu että hyviä neuvojani antaisin josta palkaksi saan vain poistamistanne!
      jatkuu …..

    • nakusa

      jatkuu …..

      Nytkin keksin ihan heti miten turvavälit saisi pidettyä pitkinä ! Siitäkin olisi kiva kirjoitella, mutta kun se on niin turhaa kun te vaan poistatte kuitenkin.
      Jokainen suuri persoonallisuus on hieman keskimääräistä hullumpi, muuten ei muutosta saisikaan aikaan. Myös Einstein oli seinähullu! On pakko olla hullu, muuten ei voi keksiä mitään. Sillä lampaat ei tee uutta, ne vaan tottelee.
      Tulin tänne rauhan välittäjäksi! Jokaisen ihmisen aivoissa on paljon uutta käyttämätöntä kapasiteettia, niin minullakin olisi, mutta Allerin viha minun henkilöäni kohtaan ei anna aihetta jatkaa, kun pitkät sovintoyritykseni tosta vaan poistetaan.

      Menin myös rasismi-palstalle tarkoituksenani saada maahanmuuttajien ja suomalaisten välille yhteisymmärrystä, (saatan itsekin olla kaukaisesti arabi-taustainen) , mutta Moverin ym niiden humanistein käytös teki minusta todella mamu-vihamielisen.

      Itse te valitsette sheriffinnen / moderattorinne, joten kannatte itse vastuunne, siitä vihasta jonka kirjoittajat teidän poistolinjanne takia kohdistavat tälle suomi24-oorumille , joka on erittäin harhaanjohtava nimi!! Se on aller24.fi

      PS hyvät kehitysideani te deletoitte jo!

      Laitan jutun tästä nakusa´sta profiiliini joskus

    • nakusa

      Tässä se juttelu ateismi-palstalla vuonna 2010

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9401199
      Pitkä aloitus jossa paljon kysymyksiä kirkon olettamuksista ateisteista ja seuraavassa
      Siitäkin saa sen käsityksen että Ateistit tekee hyvää, eli eivät ole Saatanan, eli pahuuden palvojia.

      1.vastaus : Oletko pöljä trolli?

      **** vuoden kuluttua uusi yritys :

      fenno.maani
      21.7.2011 18:22
      Jumantsuide, kiitti noista mielipiteistä.
      Vain ehkä yksi väärin, tiedätkö mikä?
      Se mikä aina, eli analyysi minusta, ei ikinä osu kohdilleen kenelläkään, mistäköhän se johtuu?

      ...............................

      safirella 21.7.2011 19:09 vastaa näin :
      Millainen leima otsassa?Pedon merkki!666!

      fenno.maani
      21.7.2011 19:41
      Ookko sää sitten sellanen Saata*nan palvoja?
      Palvokko sää sitten miten, mutta eihän se ole tän palstan aihe.
      Oletko sä pedon palvoja.
      Yrittäkää nyt pysyä aiheessa!!
      Minäkin menen jo ihan sekaisin.
      Kauniita kukkia saanko poimia?

      safirella
      21.7.2011 20:00
      Ajattele ihan vapaasti vaan,senkin pentu!En minä tollaselle jaksa vastailla.Kai sulla on aivot?

      safirella 21.7.2011 20:10
      Anteeksi,mummo!Ootpa sä lapsellinen.56,ei voi olla totta:D

      _______________________________________________

      MITEN TÄSTÄ JATKAA, kun jokainen aina haukkuu minut ?
      Ja te aller poistatte minun jutteluni vihamielisyyttänne, koska uskotte höpöjä.

      Varmaan muistat nim ” safirella” hän täällä pyyteli että sheriffillä voisi olla apulainen
      Hieman ihmettelin miksi nim ”safirella” joka minuakin herjasi vahvasti pyytää ateismi-palstalle sheriffin apulaista – kun eihän siellä pitänyt olla YHTÄKÄÄN sheriffiä ???
      Kyllä minua ei niin vaan huijata – on teillä pelit ja jutut, minulla on vain pieni järkeni, sillä minä yritän tulla toimeen.

    • nakusa

      Laittakaa tulemaan tänne linkkeineen yksikin fenno.maani´n eli minun kirjoitukseni jossa haukun asiallisen vastauksen.
      Ja olisi kiva tietää mistä ketjusta se nim ”sivusta seuraaja” puhui. En usko sellaista olevan.
      Minun tapoihini ei kuulu haukkua, muut kuin minut ensin haukkuneet ja sanojeni tahalliset vääristelijät.
      Yleensä jopa kiitän haukkumisistani, jos ne on haukuttu ASIASTA



      Mutta ei tässä hätää tän suurempaa, opin jo etten aijo täällä enempää kirjoittaa.
      Aijon poistaa kaikki kymmenet nimimerkkini. Siinä menee hieman aikaa. Odottakaa vaan rauhassa kyllä poistun.


      Enkä ainakaan enää kirjoita järkevyyttä uhkuvia juttujani. Teidän aller takia, en noiden kirjoittajien vaan kaikki tämä minun osallistumiseni kaatui teidän käsittämättömän syrjivään poistamis-linjaanne.

      2 asia
      Ja kun nim ” UskonnotonLähimmäinen ” sanoi minulle hen.koht. viestissään, että älä ota niin henkilökohtaisesti niitä juttuja että ateismi-palstalla onkin tarkoitus ajaa pois muut kirjoittajat.

      Onko tämä sitten allerin hyväksymä linja ” ajaa pois muut kirjoittajat” ?
      Nim ” UskonnotonLähimmäinen ” linja se on siis ajaa muut pois kettuilemalla uusille.

      Joten vielä kerran Miksi en saa ilmoitusta Nim ” UskonnotonLähimmäinen ” viestistä minulle
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10412618/#comment-53369452 ?

      Miksi te uskotte häntä niin paljoin että suljette minut ulos, eli viestien lähettelyn?

      Olette sen nyt näemmä avanneet mutta vain uusien osalta, minun omat viestini ystävän koneella ei ole tulleet vieläkään minulle!!

    • nakusa

      Taas todiste ateistien pahuudesta :

      Yleistä uskonnosta / Hyvälle nimi haussa
      5 Vastausta27 Lukukertaa
      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin
      brown-eyed.girl 7.2.2012 17:57

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10439617#comment-53590361 HÄN palautti sen
      Ei se mitään, mutta todistipahan vain ateistisen pahuutensa.

      En vain katsonut että tuossakaan juttelussa on yhtään mitään järkeä jatkaa juttelua tuolta pohjalta, vai olisiko?


      Olisiko tuon loan jälkeen kannattanut viedä odotella jotain fiksua juttelua siitä mikä minä olen kun en tahdo olla paha vaikken nyt niin kreisinä uskokaan Jumalaan. Eikä uskovaisten uskominen ole minulta mitään pois!

      Mutta ateistit on pahoja olen sen monin eri tavoin todistanut ja itse he sen parhaiten todistavat, eikö?

    • nakusa

      Tässä taasen eräskin ateisti todistaa miten paha se on

      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin
      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin
      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin
      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

      Uskonnot ja uskomukset / Yleistä uskonnosta / Hyvälle nimi haussa
      6 Vastausta27 Lukukertaa
      Kirjoittaja on poistanut tämän viestin
      brown-eyed.girl
      7.2.2012 17:57

      Mutta tämäpä pisteillä kirjoittaja palautti sen ihan omaa ateistista pahuuttaan!
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10439617/#comment-53590361

      Ei se mitään ei se minua häiritse.
      En vaan nähnyt mitään järkeä jatkaa kirjoittelua tuolta ateistisen herjaamisen pohjalta.
      Vai olisiko pitänyt vielä odottaa jos joku viisas olisi tuonne jotain ehdottanut?

      Ettekö te näe sieltä kirjoittajan koneen IP tunnusta että edes te näkisitte kuka tuo kiusanhenki / poistaja on ?

      Ja jos kun se oletettavasti on safirella tai uskonnoton Lähimmäinen niin onko teidän pakko uskoa sen valehtelijan valheita? Luulen sen olevan safirella, ei Usk.Lähis ole noin ala-arvoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe