Cosmopolitan

Mie vaan

Matka varattu toukokuun lopulle ja hotellina cosmopolitan. 8kk, 4 ja 8v lasten kanssa. Lueskelisin mielellään kokemuksia ko. hotellista...meillä superior kolmio, millainen taso huoneistoissa, hotellin palveluista yms...ja onko hotellin läheisyydessä ehkä hyviä ruokapaikkoja tms.
Ja yleisestikin Marmariksesta, millainen paikka lasten kanssa, ravintola ja shoppailuvinkkejä. Ja tietysti menovinkkejä lasten kanssa...
Kiitokset jo etukäteen jos joku innostuu vastailemaan =)

15

620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuujoloma

      Hotelli on oikein hieno ja allasalueet loistavia. Huoneet olivat mielestäni tosi hienoja, etenkin uudella puolella, ihana kylpyamme yms. Hotellin palvelu ihan ok, iso hotelli, joten väliillä joudut odottelemaan. Lasten kanssa varmasti oikein sopiva hotelli, lapsille oli altaalla ohjelmaakin. Lähellä on kyllä katu, jonka varressa useita ruokapaikkoja, niiden tasosta en osaa sanoa. Dolmuksella pääsee kätevästi keskustaan. Hotellin hintataso jonkin verran kalliimpi kuin yleensä. Noin pienten lasten kanssa en osaa oikein antaa menovinkkejä, itsellä kun lapset paljon vanhempia. Vesipuistoa löytyy ja retkiä vaikka minkälaisia. Marmariksesta tykkään valtavasti, ihana paikka, varmasti viihdytte. Lapset otetaan joka paikassa hyvin huomioon ja lämmintä piisaa.

    • Asparan

      Meidän perheen ehdoton suosikkipaikka: http://www.asparanrestaurant.com/ing/ . Eläimiä, suuri leikkipaikka ja paras aamupala! :) Hyviä kuvia gallery:ssa. Sijaitsee 8 kilometrin päässä Marmariksesta.

    • Mie vaan

      Kiitos vastauksista ja vinkeistä =) Onkohan superior kolmiot missä osassa hotellia? Ja miten on lastenruokien ja vaippojen laita, löytyykö esim hotellin läheisestä Kipasta ja mikä mahtaa olla hintataso?
      Lisää vinkkejä otan innoissani vastaan, on kiva nostatella matkakuumetta lukemalla kivoja vinkkejä kohteesta =)

    • Asparan

      Kipasta löytyy kaikkea. Esim. Pampersin prima vaippapaketti maksaa alle 20 liiraa (n. 8 euroa). Purkkiruuat (bebelac, hipp jne.) maksaa 2-4 liiraa.

      Atlantis vesipuisto tosin kannattaa testata ja isoin lapsi viihtyisi varmaan jeeppisafarilla? Minigolffia löytyy ja Point Centeristä pelejä ja härveleitä.

      Mukavaa lomanodotusta! :)

    • Marmaris 2011

      Oltiin perheen kanssa syyskuussa 2011 kyseisessä hotellissa viikko superior kolmiossa. Mukana 2-, 6- ja 9- vuotiaat lapset. Olimme todella positiivisesti yllättyneitä hotellista ja yleensä Marmariksesta.
      Hotelli todella siisti ja rauhallinen. Iltaohjelmaa joka soveltui niin lapsille kuin aikuisille kuutena päivänä viikossa.
      Meidän huoneisto oli uudella puolella, hyvin varusteltu ja erittäin siisti ja iso. Siivous 7 krt/vk ja niin hienoja taideteoksia olivat siivoojat kyhänneet pyyhkeistä vuoteille, että oli useana päivänä pakko mennä antamaan 10 liiraa riksaa.
      Ruoka erittäin hyvää ja mitään vatsaoireita ei ilmaantunut kenellekkään meistä, eikä muillakaan suomalaisilla joita oli silloin hotellissa n. 20 hlö. Meillä oli silloin täysihoito, joka maksoi vain reilut 300€ koko porukalta (5hlö). Tällä kaudella täysihoito on näköjään muuttunut All inclusive-paketiksi ja hinta noussut aika reilusti. Uima-altaat (2kpl) ovat hyvät ja ainaskin lapset viihtyivät myös liukumäissä (3kpl).
      Hotellissa myös kampaamo, hyvä ja edullinen ja pieni vaatekauppa jossa hinnat myös kohtuulliset, lähes basaarialueen tasolla.
      Ainoa paikka jossa koin hotellissa pettymyksen, oli hotellin oma hamam. Siellä etukäteen sovittu hinta ei meinannut olla enää voimassa käsittelyn jälkeen. Jouduin ärähtämään ja jäi kyllä juomarahatkin antamatta. Itse 1.5h pesu ja hieronta oli pääasiassa odottelua (n. puolet ajasta) eli heidän ilmoituksen mukaan rentoutumista. En suosittele.
      Rahaa sai vaihdettua hotellin respasta ilman komissiota ja yhtä hyvällä kurssilla kuin keskustan rahanvaihto paikoissa, joissa muutamissa oli esiintynyt pientä huijaamista.
      Tosiaan Kipa-market n. 150m päässä, edullista tavaraa pullollaan, elektroniikkaa (lähes Suomen hinnoissa), vaatteita, ruokaa, juomaa ym.
      Hotellin kohdalla tien toisella puolella myös pieni kauppa josta saa esim. jäätelöä puolet halvemmalla kuin hotellilta.
      Jos jotain miinusta Hotelli Cosmopolitanista täytyy sanoa, niin sijainti lievästi huono, 1,5km rannalle ja keskustaan. Käveltiin kyllä pari kertaa, eikä tuntunut pahalta vaikka lämpöa oli parhaillaan 38 C astetta. Tosin taksi hotellin edestä maksaa vain 15 liiraa (n. 6€) suunta keskustaan tai rannalle. Marmariksen ranta ihan riittävän hyvä, ainakin meille, vaikka paljon haukuttu.
      Kaiken kaikkiaan neljä tähteä Hotelli Cosmopolitanille ja samat tähdet myös Marmarikselle.
      Olisimme itsekin voinneet mennä uudestaan Hotelli Cosmopolitaniaan heinä-elokuussa, mutta saimme n. 500€ halvemman matkan Huoneistohotelli Margaritaan Alanyaan heinäkuun lopulle ja myös All inclusive-paketilla.

      Ei muuta kuin oikein hyvää lomaa näin etukäteen ja vastaan kyllä kysymyksiin.

      P.S. Kannattaa ehdottomasti mennä Marmariksen kiertoajelulle jos on vielä olemassa, hinta 5€ aikuinen ja lapsilta ei mitään ja sisälsi vielä illallisen. (Hinta perustuu "pakkokäyntiin" nahka- ja koruliikkeessä, mutta ei ostopakkoa.)

      • kraahkrr

        Mielestäni sijainti oli tosi hyvä, vaikka en sitä varatessa silloin aikanaan tajunnut. Kipa ja Tespo ihan vieressä ja vähemmän sellaista "basaari-tyrkytys" -menoa mitä rannan seudulla oli. Joten vaikka ennakkoon sijainti voi näyttää huonolta niin se ei sitä välttämättä sittenkään ole.

        Meidänkin perheessä oltiin todella tyytyväisiä Cosmoon eikä tullut oikeastaan huonoja puolia mieleen.


    • Mie vaan

      Suurkiitokset vastauksista =)
      Markkinoita vielä mietiskelin, että mistä löytyy ja minä päivinä? Alanyassa olemme käyneet markkinoilla ja olisi kiva käydä Marmariksessakin!
      Ja onko kuka vieraillut vesipuistossa, onko hyvä paikka 4 ja 8 vuotiaille pojille?

    • Marmaris 2011

      Markkinat taisivat olla torstaina ja matka sinne sujui kävellen kymmenessä minuutissa. Paikka oli Hotelli Cosmopolitanilta keskustan suuntaan vajaa kilometri. Jos en väärin muista, niin myös tiistaina oli markkinat, mutta paikka oli eri ja matkaa sinne oli reilusti enemmän ja kyllä yhdet markkinat meille riittivät.
      Vesipuistoon ei ehditty tutustua, vaikka oli aluksi meidän ohjelmassa, mutta aika meni niin siivillä ja viikko ei meinannut riittää alkuunkaan kaikkeen.

    • Mie vaan

      Utelias taas täällä kyselee kun alkaa matka jo häämöttää parin viikon päässä =)
      Onko Cosmopolitanin välittömässä läheisyydessä kauppaa joka olisi auki vielä puolenyön aikaan -jälkeen? Saavutaan hotellille tosiaan puolenyön maita ja mietin että pitääkö jo Helsinki-Vantaalta ostaa pullovedet yms mitä siinä nukkumaankäydessä vois kuvitella tarvitsevansa...
      Ja löytyykö ruokakaupoista vielä nan korvikejauhetta, Alanyassa oli viime kesänä, mutta luin jostain että Nestle olisi lopettanut maahantuonnin Turkkiin...
      Muutakin kivoja vinkkejä olisi vielä viime hetkessä mukava lueskella =) Esim lisää vinkkejä lapsiperheelle, kivoja nähtävyyksiä, jos jollain on kokemusta Rhodoksen retkestä niin siitä myös jajajajaja... =D

    • huone 105

      meillä ollut superior kolmio kaksi kertaa,tilaa riittää,makkarit isoja sekä kaksi tilavaa vessaa kylpyammeineen.Erittäin mukava ja hyvätasoinen hotelli isoine parvekkeineen. Suihkuissa riittää vettä oli kellonaika mikä hyvänsä. Me hypättiin taksiin ja ajettiin jahtisatamaan ,siellä parhaat ruokapaikat ja vaikka mainostettu kalliina, niin loppu viimein erot muualla syömisessä minimaalinen. taksi satamaan n.5e. hotellin aluella varmasti lapset viihtyy ja hotellin allas baarista saa päivisin hyvää pika ruokaa pizzaa ym. hotellilla mukavaa iltaohjelmaa ja myös siellä voi ruokailla iltaisin. kipa marketista saa mitä vain ,sama kun marssis suomessa sokokselle .150m hotellilta.

      • lyhyt kauppamatka

        Nyt on uusi iso marketti Tansas valmistumassa aivan hotellin naapuriin aidan taakse jotta vastaisuudessa parvekkeelta voi ojentaa ostoskorin marketin takapihalle ja lastauslaiturille. Kauppamatka on nyt vaan 20 m. Helppoa.


    • Mie vaan

      Kiitos vastauksista =) Ihana kuulla että huoneisto on tilava ja muutenkin positiivista hotellista!
      Vielä oisin kiinnostunut tietämään noista kauppojen aukioloista, onko joku "lähikauppa" auki vielä puolen yön jälkeen? Vai tointaako roudata evästä helsinki-vantaalta =)
      Ja sit tuosta vauvanruokapuolesta jos jollain vielä ois tietoo, eli löytyykö esim nan korvikejauhetta marketeista?
      Vielä sellastakin et osaisko joku suositella hyvää veneretkeä? Sellainen kokopäiväretki johon sisältyy ruuat, juomat tms!
      Onko hotellin hamamista kokemusta? Tai osaako joku suositella muuta hamamia jossa hyvä hinta-laatusuhde?
      Kiitokset etukäteen, matkakuume nousee =)

      • perhematkalla

        Marmaris ja Cosmopoltian hyvä paikka. Ainut miinus on ranta.

        Kipa hyvä reilun kokoinen market - kaikkea löytyy, myös wc tilat.

        Käykää markkinoilla Iclemerissä, ovat ISOT ja hyvat.
        Liikkuminen Dolmuksella vaivatonta. Me menimme lasten kanssa Iclemerin markkoinoilla dolmuksella, ja samalla tutustuttiin my;s Iclemeriin, siella hienot rannat.


      • 23+3
        perhematkalla kirjoitti:

        Marmaris ja Cosmopoltian hyvä paikka. Ainut miinus on ranta.

        Kipa hyvä reilun kokoinen market - kaikkea löytyy, myös wc tilat.

        Käykää markkinoilla Iclemerissä, ovat ISOT ja hyvat.
        Liikkuminen Dolmuksella vaivatonta. Me menimme lasten kanssa Iclemerin markkoinoilla dolmuksella, ja samalla tutustuttiin my;s Iclemeriin, siella hienot rannat.

        Mikäs 5 kilometrin rannasta miinuksen tekee? Varmasti löytyy jokaiselle oma paikka. Icmelerin ranta on ihan sama, mutta pienempi ja hiljaisempi.

        Kipa on suomalaisittain normaali Prisma. Kaikkea toki löytyy, siellä käyvät paikallisetkin.

        Samat markkinat ne on tiistaisin sitelerissä ja torstaisin markkinatalolla, eli ei ne Icmelerin markkinat sen isommat ole. Samat kauppiaat!

        Dolmus= sanotaan myös ihan bussiksi. Toki se on vaivatonta, mikä bussilla liikkumisesta vaivalloisen tekee?


    • Marmaris2012

      Onko tietoa et millanen on tän hotellin all inclusive? Millaista ruokaa on tarjolla? Ollaa ensviikolla lähössä miehen ja 2v pojan kanssa kyseiseen hotelliin :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      58
      2362
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1980
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      187
      1825
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1747
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1629
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1534
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe