Aihe

rehellinenkö/ asiantuntevako varaosamyyjä AUTO ARTIKKELI OY

Juha Seppänen

Soitin tänään kyseiseen yritykseen kysyäkseni -03 lagunan 88Kw kuskinpuoleista vetoniveltä.
-Ei saa pelkkää niveltä, vaan koko akseli pitäis ostaa, hinta 290e 40€ pantti. Tähän ei saa irtoniveltä, eli murrosta, KOSKA NIVEL IE LÄHDE MITENKÄÄN POIS AKSELILTA!!
-Hmmm... aika kummaa, koska istuin sillä hetkellä keittiön pöydän äärellä juoden kahvia ja pöydälle oli levitetty paperia, jonkä päällä oli kyseisen auton kuskin puoleinen vetonivel! Minusta aivan normaali murrosnivel.
Vänkärin puoleinen olisi maksanut 150€, mutta sitä taas ei voinut kuullemma mitenkään hyödyntää, koska se nivel ei lähde mitenkään pois akselilta... hmm..
no, minua alkoi niin naurattamaan koko touhu, että kiittelin kovasti hienosta tiedosta ja lopetin puhelun.

3

616

  Vastaukset

  • Katso Motonetin sivuilta siellä se pelkkä vetonivel maksaa alle 90e ja koko hoito
   noin 250e ja lähettävät vaikka Matkahuollon kautta.

   • juu, katsoin joo, mutta ei saa vielä sieltä, maahantuojan varasto tyhjä. Tilasin saksasta Ebayn kautta koko akselin, maksoi sen 145e posteineen, siis uusi. kävi paikoiolleen ja toimii kuin junan vessa taas. Alkuperäinen olis maksanut Kotka Autosalvassa 380e. ;-) koko akseli. No nyt kunnossa. tuli vaan mieleen kirjoitella tännekin asiasta.. Oli myös pelkkiä murroksia myynnissä ebaissa 45e-78e välillä, mutta eipä niistä tiedä sattuuko sopiva olemaan, vaikka hammasluku olisi oikein niin voi sisäreikä olla sen isompi, ettei lankasokka pidä.


  • loistava palvelu ja asiantuntejuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1755