Varoitus Goldcar Rental!!!

Varokaa kyseistä vuokrausfirmaa. Upgreidaavat auton ja laittavat kalliin lisävakuutuksen kyselemättä mitään vuokraustilanteessa, vaikka olisitte maksanut jo ennakkoon. Olkaa tarkkana mihin laitatte nimenne. Ottavat allekirjoituksen koneelle ennen sopimuksen näyttämistä!

Homma toimii täysin ammattimaisesti kusettamalla. Jos yritätte kysyä jotain 'asiakaspalvelija' heittäytyy puhumattomaksi ja osoittelee takana jonottavia asiakkaita.

Paljon on reissattu ja autoja vuokrattu, mutta nyt meni vanhakin vipuun ja tuli kiireessä huijatuksi. Vaan eipä tule enää. Levittäkää varoituksen sanaa muille matkaan lähtijöille.
1
Ilmoita


85 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


http://www.holidaycheck.com/view-Travel forum-Warning don´t use Goldcar Rental when in Spain-id_67939.html?page=1#paginateAnchor
1
Ilmoita
Olen vuokrannut noin 25 kertaa ko firmalta auton. koskaan ei ole ollut ongelmia ja aina on kysytty otetaanko vakuutus. Kerran emme ottaneet ja aamulla oli pienellä kujalla tyhjätty auton rengas...
Ilmoita
Googleta goldcar warning, kyseisestä firmasta löytyy loputtomasti karua luettavaa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
googletin ja tosiaan tuli 8400 vastasuta, sitten katsjoin mitä löytyy AVIS WARNING ja todellakin 3 740 000 löytyi. TODELLA PELOTTAA MILLAISTA TOUHUA TUO AVIS SITTEN HARRASTAA, SAATI HERTZ 6 370 000 TULOSTA GOOGLELLA. IHAN HIRVEETA MILLAISIA NUO OVAT!!!!!!!!!!
2 VASTAUSTA:
Kannattaisiko noita lukea, eikä vain katsoa määrää? Aviksen ja Hertzin kohdalla suurin osa johtuu siitä, että nuo kaksi sanaa sattuvat olemaan samassa lauseessa. Goldcarin tapauksessa kyseessä on lähes aina varoitus siitä, että Goldcar kusettaa tavalla tai kolmannella.
Rhodium ja Goldcar ovat samalla tiskillä ainakin Lissabonissa (kentällä). Alkuperäistä autoa "ei löydy" ja jauhavat tunnin aiheesta, palvelevat jonossa muita asiakkaita kunnes olet "pakotettu" hankkimaan kalliimman auton. Ääni siis sille että Goldcarin tiskillä huijataan. (Rekkua laitoin varaussivulle josta autoni otin - siis holidayautos)
+Lisää kommentti
paska firma..yhden kerran vuokrannut auton firmasta (malagasta) enkä toista kertaa vuokraa...netti vuokrauksessa näkyy muka lopullinen hinta ja autoa haettaessa vuokraaja sanoi että kyseessä auton takuu maksu ja raha palautetaan tilille..ja paskat..tein valitukseen firmaan voivottelivat vaan että ovat pahoillaan aiheuttamastaan mieliharmista
1
Ilmoita
Sama firma kusettaa Kanarian saarillakin. Ottivat dieselistä etukäteen maksun ja loput olisi hyvitetty, kun autoa palauttaa. No eihän hyvitys onnistunut, koska autoa vastaanottava taho ei yllättäen osannut englantia. Vakuutuksen kanssa oli myös kusetusta. Auto saikin kenkää ja kolhua koko rahan edestä.
1
Ilmoita
Olen vuokrannut Goldcarin auton kahdesti sen oltua edullisin vaihtoehto.
1. kerta nettivarauksella Mallorcalla 2013 kaikki meni ok. Uuden noin 2000 km ajetun Berlingon moottorin häiriövalo syttyi ja sain toisen noin 3000 km ajetun tilalle.
2. kerta Lanzarotella 3/2014, hinta neuvoteltiin tiskillä. Sopimuksen loppusumma oli 77 euroa suurempi, johtuen virkailijan mukaan täyden polttoaineen panttimaksusta.
Pantti luvattiin hyvittää, jos auto palautetaan tankattuna. Palauttivat kuitenkin 21 euroa liian vähän. Vaikuttaa selvästi suunnitellulta rikokselta, harva viitsii ryhtyä tuota summaa vaatimaan takaisin. En minäkään, luettuani edellä olevasta holydaycheckin linkistä, jotta yleensä eivät edes vastaa reklamaatioihin.

Samalla varoitus Herzin Puerto de la Cruzin vuokraamosta. Se on diileri, jonka vanhoissa romuissa ei ole edes Herzin tarroja. Autojen vastaanotto ja luovutus tapahtuu vilkkaalla kadulla ajoradalla odotellen, parkkipaikat kadun varrella usein varattuja. Jos vakuutukset ostaa muualta (omavastuiden poisto), niin nappaavat luottokortilta 1100 euron varauksen, jonka palautus kesti ainakin viikon. Tiedusteluihin virkailija vastaa "You must wait" ja lyö luurin korvaan, häntä ei edes kiinnosta kuka asiaa kyselee ja mihin sopimukseen liittyen.
1 VASTAUS:
Polttoaineen takuumaksusta jäi palauttamatta 34e. Huijauksen makua, autoa hakiessa vasta selvisi että ottavat takuumaksun (125e), palautettiin tankki piripintaan täytettynä viereisellä asemalla mutta silti tuo 34e maksu.
Muuten OK, uusi Audi niinkuin oli varattu ja palautus vaivaton.
+Lisää kommentti
Vuokrasin auton hintaan 195€ Car Trawlerista. Palautin auton tankki piripintaan täytettynä. No, Visalta oli veloitettu vielä GoldCarin toimesta uudet 191€ ja auton tankkauksesta 69€. Tuo 191 euroa vielä selittyy sillä, että otin lisävakuutuksen autoon, mutta summa piti olla minulle "tarjoushintaan" annettu 104 euroa.
Auton saaminen kaikkine kuljetuksine kesti yli 2 tuntia, oma vaivansa siinäkin lasten kanssa kello 3 yöllä.
3 VASTAUSTA:
Kusetusta kaikin puolin, tulee ERITTÄIN kalliiksi tämä autovuokraamo. Mikään ei pidä paikkansa. Asiakasta kusetetaan kaikillatavoin ja annat siihen valtuutuksen allekirjoituksella ja luottokortilla. Polttoainetemppu, vakuutustemppu, hiekkaa takakontissa temppu etc. näitä on loputtomasti. Vuokrauksesi voi maksaa tuhansia euroja satasien sijaan.
GoldcarMalaga kirjoitti:
Kusetusta kaikin puolin, tulee ERITTÄIN kalliiksi tämä autovuokraamo. Mikään ei pidä paikkansa. Asiakasta kusetetaan kaikillatavoin ja annat siihen valtuutuksen allekirjoituksella ja luottokortilla. Polttoainetemppu, vakuutustemppu, hiekkaa takakontissa temppu etc. näitä on loputtomasti. Vuokrauksesi voi maksaa tuhansia euroja satasien sijaan.
Joukkokanne tarvittaisiin ja laajempi keskustelu.
Aivan saman koin Malagan Goldcar firmassa. Olin maksanut välittäjälle, Easy Terralle, jo kaiken ja varmistanut, että siihen sisältyy kaikenvaravakuutus. Autoa noutaessani Goldcar vaati minua allekirjoittamaan 327 euron sitoumuksen, johon sisältyi merkillinen Cobertura Super osio. Virkailija selitti minun saavan takaisin maksamani, kun auto palautuu tankki täynnä ja ehjänä. Tämä on ollut yleinen käytäntö muillakin yhtiöillä, on otettu joku takuusumma, enkä näinollen osannut epäillä mitään huijausta. Summasta palutettiin 73 euroa, joten vuokraukseni maksoi 4 kertaa sen, minkä olin maksanut välittäjälle. Välittäjä Easy Terra pesi myös kätensä, vaikka varmasti tietävät Goldcar-yhtiön yleisen huijaustavan.
+Lisää kommentti
VAROITUS! ÄLÄ KOSKAAN KÄYTÄ GOLDCAR rentalia !!! Puoli vuotta jälkeenpäin käyttivät luottokorttitietoja ja veloittivat 80€ suoranna luottokortilta, vaikka olimme maksaneet paikanpäällä n 300€ kolmen päivän vuokrasta bensoineen , vakutukseineen.
Tilasimme auton etukäteen netistä ja maksoimme silloin 3pv n 150€. Lentoasemalla kuitenkin meiltä veloitettiin vielä 300€ JA LISÄKSI puoli vuotta myöhemmin 80€
Korttitapaktumahetkellä olimme kotona, emmekä olleet käyttäneet vuokrauspalvekua huhtikuun jälkeen!!!!
Heti luottokortti kiinni ja päätös EIKOSKAAN enään tämän firman palveluja! Tämä tapahtui Italiassa Bolognan lentoasemalla. VAROITUS!!!!
Asia laitetaan pian petostutkintaan !
1
Ilmoita
Ei kyllä kusetettu!
Tuore kokemus Malagan Coldcarilta parin viikon takaa. Kaikki toimi hienosti. Käyttämättä jäänyt bensakin maksettiin tilille parissa päivävässä.
Ilmoita
Eilen palautin GoldCar auton Las Palmasin lentokentälle viikon vuokra-ajan jälkeen. Palvelija otti auton vastaan nopeasti. Tänään tuli sähköposti jossa tehtiin kyseistä polttoainemaksun palautusta, mutta olivat päättäneet että auto tarvitsee erikoissiivousta koska siellä oli muutama roska ja kadulta tullutta hiekkaa matoilla. Pidättivät polttoaineesta noin 28 euroa ja palauttivat 42 euroa joka on ok, koska en kerinnyt tankkaamaan ennen palautusta. Erikoissiivouksesta pidättivät 30 euroa. Tein asiasta valituksen ja katsotaan saanko koskaan vastausta.
Joka paikassa jossa olen autoa vuokrannut niin en ole koskaa olettanut että turistin pitäisi käydä kaupasta ostamassa imuri ja imuroida vuokra auto ennen palautusta.
Tässä lukemat:
- Maksoin rentalcars.comille vuokraa noin 90 dollaria. (vasta tämän jälkeen luin kyseisestä firmasta että huijaavat auton palautuksessa ilmenneistä vioista. Olin lentokoneessa hitaalla yhteydellä varatessa)
- Tarjosivat minulle lisävakuutusta 75 euroa jonka sitten päätin ottaa etteivät alkaisi tuhansia veloittamaan autossa jo olevista lommoista ja ettei tarvitsisi alkaa turhaa säätämään lomalla.
- Ilmoittivat että tankki on täynnä ja myivät tankillisen bensaa 70 eurolla jonka saa takaisin jos tankki on täysi.

Hätäisesti laskettuna maksoin autosta ja polttoaineen ylihinnoittelusta johtuen yhteensä noin 200 euroa tuon 76 euron sijaan (91 USA dollaria).

Käytännössä tällä kertaa lähes kolminkertainen hinta alkuperäiseen markkinoituun hintaan nähden !!!

Hyvää bisnestä toi kusetus !!!
3 VASTAUSTA:
Aivan samaa kokemusta kyseisestä COLDCAR firmasta. Otimme auton malagasta ja tein varauksen Rentalcarsin kautta. sain rentalcarsilta tuplavakuutuksen takaisin mutta kuitenkin tuli suhteettoman kallis kokonaisvuokra. Tankki besaa maksoi 91 EUR mihin tuli vielä verot päälle ja jokin 11 EUR dieseltauto maksu. Todella surkea kokemus. Tuuletin myös tuttavaperheelle kun tein varausksen että saatiin hyvä varaus mutta toisin kävi eikä kukaan ollut tässä kohtaa tyytyväinen.

Eli kannattaa katsoa detskut näiden jauhopäiden kanssa hyvin tarkkaan.
Höynäytetty suomalai kirjoitti:
Aivan samaa kokemusta kyseisestä COLDCAR firmasta. Otimme auton malagasta ja tein varauksen Rentalcarsin kautta. sain rentalcarsilta tuplavakuutuksen takaisin mutta kuitenkin tuli suhteettoman kallis kokonaisvuokra. Tankki besaa maksoi 91 EUR mihin tuli vielä verot päälle ja jokin 11 EUR dieseltauto maksu. Todella surkea kokemus. Tuuletin myös tuttavaperheelle kun tein varausksen että saatiin hyvä varaus mutta toisin kävi eikä kukaan ollut tässä kohtaa tyytyväinen.

Eli kannattaa katsoa detskut näiden jauhopäiden kanssa hyvin tarkkaan.
Marras/joulukuun vaihteessa vuokrasin Alicanten kentältä Coldcarin auton. Kaikki OK. Ystävällinen palvelu. palauttivat 20€ bensasta.
Olen vuokrannut ainakin 10 kertaa Coldcarilta auton, ei koskaan ole ollut mitään ongelmaa minun vuokrauksessani. Tenerifalla pari vuotta sitten paluttivat minun luottokorttitililleni bensasta 5,68€, olin laskenut jotta olen sujut bensasta, joten rehellisesti toimivat.

Muutama vuosi sitten olimme miesporukan kanssa Tenerifalla. Kaverini vuokrasi auton netistä Coldcarilta meille auton viikoksi, hänellä ei ollut ajokortti mukana, ei osannut sanaakaan mitään muuta kieltä kuin suomea, hän oman mielipiteensä mukaan tuli huijatuksi, kun maksoi tiskillä täys-vakuutuksen, lisäkuljettamaksun minusta. Minun mielestä ei olut mitään filunkia, mutta ....

Meitä on moneksi vuokraajaksi, moni on ensimmäistä kertaa asialla. Itse ole vuokrannut autoja jatkuvasti ympäri maailman jo 70-luvun alusta saakka, joten tiedän mistä maksan ja mitä haluan vaikka ei ole kieli-maisteri, pitää tulla toimeen insinöörikoulutuksella.
+Lisää kommentti
Huono kokemus. Varasin rentalcars.com kautta Alicantesta viikoksi 119€.lla. Sen piti sisältää vakuutuksen 0-omavastuu. Tiskillä sanoivat että ei sisällä. Olisi pitänyt maksaa 138€ lisää. En maksanut. Tankkaus piripintaan. Palauttivat 23€ vähemmän. Toki summat nyt löytyvät kun tutkin vuokraehtoja. Nyt odotan 950€ luottovarauksen purkamista. Takuulla ei tullut uusia kolhuja ja pidin autoa vaimon kanssa siististi.

Ei ikinä enää. Olen työmatkoilla käyttänyt Herziä tai Europcaria kymmeniä kertoja ilman kitinää. Aina on tankattu ja ei mitään ongelmia palautuksissa. Mieluummin maksan tuplahinnan suoraan.
Ilmoita
Keväällä 2015 vuokrattiin auto Malpensan kentältä, kaikki piti mennä Ok. Nyt viime viikolla oli Visalta lähtenyt 40 € Goldcar Rentalille ? Onko kukaan törmännyt moiseen, voisiko joku 40 € olla jäsenmaksu, vai mikä ihme kun on niin sopivasti tasaraha.
Ilmoita
Kyllä olen testannut firmaa juuri viikko sitten että varasin auton Vaikka omakin on, lopputulos oli että vuokrahinnaksi osottautui hyvin paljon kalliimmaksi kun taas vertailun vuoksi suosikkini "autoreisen" ja "top car autoreisen" ovat luotettavia firmoja j edulliset vuokrahinnat. Goldcar iskillä sanoin että "haistakaa vittu, pitäkää paskanne " mulla on jo auto ja heiluttelin avainia...en siisedes antanut heille mitään korttia, kyselin vaan lopullista hintaa tiskiltä jonka olin netustä varannut !

Kyllä, kerran kun he saavat luottokorttis numeron alkavat he jälkeenpäin repiä luotoltasi rahaa koko loppuelämäsi pienissä paloissa, vedoten keksittyihin kolareihin ja muihin vaurioihin jotka ovat muka sinun syysi, ja heillä kun on luottokorttinumerroita vanhoilta asiakkailta lukemattomia ja joka päivä repii jokaiselta pieniä summia, he tienaavat miljoonia päivässä !
Ilmoita
Käyttänyt aina vain avis/hertz/europcar/sixt. Ongelmia ei ole ollut.
Ilmoita
Tässä kun on lueskellut erilaisia kokemuksia Gold Carista, niin tuntuu ilmeiseltä tuo jälkirahastusvaara. Vakuutusleikki taas tuntuu kytkeytyvän aina brokerien käyttöön - hehän eivät myy vakuutusta, vaan hyvityspalvelua. Onko kukaan vuokrannut suoraan GoldCarilta? - siellä on full/full-tankkausoptio & heidän oma vakuutuksensa, jonka hinta nostaa auton hinnan about samalle tasolle kuin autoeuropen hyvitysoptioissa. Herzin ja muiden ns luotettavien toimijoiden hinnat taas lähestulkoon tuplaavat hinnat - ja niissäkin jää vielä 900-2000€ omavastuuksi.
Ilmoita
18.1. vuokrasin auton tältä huijaus firmalta enkä koskaan enää tarvitse heidän palveluja.
112 € piti maksaa, mutta veloittivat 217 €.
Olimme kuudentena jonossa ja kaikki edellä olevat lähtivät päätä pyöritellen kun kuittasivat heille tuplahinnan luottokortilla.
Oli sen verran yöllä jonoa etten kysynyt heiltä muuta kuin mistä pitää maksaa. Virkailija sanoi että teillä on vain autolle vakuutus.
1
Ilmoita
Auton vuokraus Coldcarilla tuli kolme kertaa kalliimmaksi kuin piti. Tosin pahemminkin olisi voinut ilmeisesti käydä:
http://www.telegraph.co.uk/travel/advice/Is-this-the-worlds-worst-car-hire-horror-story/
http://www.theguardian.com/money/2011/feb/19/car-hire-holidaymakers-goldcar
1
Ilmoita
Tosiaan,
goldcar näkyy olevan huijauksella toimiva firma. Minulta onnistuivat viemään varausmaksun varsinaisen vuokran päälle. Keinona kaikenlainen kiireellä ja huonolla ymmärryksellä vedättäminen.
Varausmaksuhan menee holidaycarsille mutta vuokraaja on coldcar. Silti varaus annetaan ainakin ymmätää olevan osa vuokraa vaan ei niin ollut.
Ilmoita
Goldcarin liiketoimintalogiikka on huijaus. Netissä hinnat on halvat, mutta perillä nostetaan hinta yli kaksinkertaiseksi ylimääräisillä vakuutuksilla (vain heidän vakuutus kelpaa vaikka olisi jo toinen otettuna), toimistomaksuilla, bensatankin vakuusmaksulla (eivät palauta rahaa, vaikka auto palautetaan täydellä tankilla) ... Seuraavalla viikolla alkaa tulla ylimääräisiä puhdistusmaksuja. Viimeinen kerta kun annan tälle firmalle luottokorttini numeron.
1
Ilmoita
Miksei tuota huijarifirmaa saada pois markkinoilta? Annoin todella raskaan palautteen Rental cars.comille, jonka kautta sain tuon surkean Gold carin. Sanoivat vaan, että hyvittävät seuraavalla kerralla, kun vuokraan Rental cars.comin kautta. Enpä enää käytä Rental carsinkaan palveluja ollenkaan. Paras vuokrata paikan päällä joltain yksityiseltä.
1
Ilmoita
Minulle tapahtui täsmälleen samaa. Olin tavattoman väsynyt kun kävin noutamassa auton, ja kalliin lisävakutuuksen huomasin vasta kun oli liian myöhäistä. EI MILLOINKAAN ENÄÄ GOLDCARIA. Kun autoa poisviedessäni valitin vakuutuksesta, jota en ollut ostanut, "asiakaspalvelija" heittäittyi hankalaksi. Hyvä, ettei käynyt päälle. Ammattimaista huijausta.
Ilmoita
Alkaa vähän jännittämään kun pitäisi ylihuomenna vuokrata Mallorcan GOLDCAR:ilta auto. Ehtoja olen lukenut kuin piru raamattua. En ota lisävakuutusta, ja tankki täydestä täyteen.

Raportoin kuinka homma onnistuu.
Ilmoita
Niinpä. Sama täällä. Vuokrasin AutoEuropen kautta 23.3.2016 auton ja firmaksi valikoitui Goldcar, halvan hinnan takia tietysti. 8 päivää(24.3.2016-1.4.2016)153€ nolla omavastuulla. No, nyt on luottokorttitilillä 153€ 191€ 120€ eli 310€ enemmän kun olla piti. Aivan täyttä kusetusta! Olen reklamoinut AutoEuropelle, Goldcarille ja Luottokuntaan, saas nähdä miten käy... tuo 120€ on erikoissiivous, auto oli aivan normaalipölyinen ei siis likainen viikon käytön jälkeen. Ilmesty Visatilille puoltoista viikkoa palautuksen jälkeen. Autoa on tullut vuokrattua Tanskassa ja Saksassa ja ajettukin enemmän eikä mitään ylimääräisiä veloituksia...HUIJARIFIRMA..VAROKAA!!!
Ilmoita
En tajua miten joku menee vuokraamaan toistamiseen goldcarilta. En tosin tajua sitäkään miten tälläinen organisoitu huijarifirma voi toimia Euroopassa vuodesta toiseen
Ilmoita
Sama vaiva Rahikaisella.

Netistä Norwegianin sivujen kautta vuokrattu auto + otettu 50 euron vakuutus, joka kattaa kaiken ja laskee omavastuun nollaan euroon.

Gold Carin tiskillä Mallorcalla ensin reilun tunnin jonotus ja auton lisäksi yli 100 euron Gold Carin vakuutus mukana, joka "kattaa kaiken"..

Otettiin täydestä täyteen Diesel ja sen hyvitys tuli pari päivää auton palautuksen jälkeen normaalisti tilille. Kun reklamoin ns. turhan vakuutuksen niin sain saman jargonian kuin kaikki muutkin asiakkaat. Reklamoin asian kuluttajavalituslautakuntaan.

Googlesta ja Facebookista löytyy haulla Gold Car Scam ihan riittävästi aineistoa.
Ilmoita
Kannattaisiko asioida vuokrafirmojen omien sivujen kautta?
Goldcar ja Centauro aina toimineet hyvin.
Ilmoita
Vuokrattiin auto malagasta lentokentältä ja palautettiin lentokentälle. Ennen palautusta tankki täyteen lentokentän huoltoasemalla ja sit parin päivän päästä tulee lasku että 64€ velotettu josta 24€ polttoaineeseen ja 40€ tankkauspalvelusta... Kyllä vi****aa mut enpä näemmä oo ainut jolle käy näin :(
Muuten kyllä kaikki kävi hienosti jne.
Ilmoita
Todella varovainen pitää olla tämän huijarifirman kanssa. Ottavat extraa heti jos et osaa kuvioita ja todista toisin. Kaikki printit ja dokumentit mukaan. JA ottakaa tarkat kuvat autosta saadessa ja palauttaessa. Meille tuli viikko varauksen jälkeen meiliin kuvia naarmuista joita emme varmasti olleet aiheuttaneet ja nyt yrittävät pidättää n 800 euroa ómavastuupantista. Kannaattaa varoa tätä firmaa,
Ilmoita
Luottokorttiyhtiö hoitaa. Se on näissä aina turvana. Olen peruuttanut useat huijauslaskut.
Ilmoita
Juu, näin meilläkin sattui!
Espanjassa, Palman Mallorcalla oleva autovuokraamo: Palman Lentokentän Goldcar, jonka asiakkaana olimmekin joulukuun 5.-9, jolloin vuokrasimme auton heiltä.

Autonvuokra oli maksettu jo etukäteen Rentalcar.com:in kautta, eli Goldcar veloitti ainoastaan ns. "takuusumman", (219,95e), joka piti palautua kokonaisuudessaan myöhemmin. Tiliotteesta käy ilmi, että palautusta on suoritettu, jostain syystä vain osa, (127,00), jolloin maksua on jäänyt palautumatta 92,95e.

Auton palautus sujui moitteetta, eli tankki oli tupaten täynnä, ei roskia tai muutoin likaa, ei naarmuja, ei navigaattoria, tms, mitään ylimääräisia lisäpalveluja. Vain pelkkä autonvuokraus.

Auton välittänyt firma, Rentalcars.com, ei ole vastannut kyselyyni, ja he väistävät nettisivuillaan vastuunsa kokonaan, mikäli vuokrafirman ja asiakkaan välillä tulee jotain ongelmia. (kas kummaa....olikohan odottevissa!)

Olen lähettänyt tapahtuneesta @-postia Goldcar:ille, ilman vastausta. Toisekseen en edes tiedä, meneekö sähköpostini perille, vaikka mitään virhe- perillemeno ilmoitusta ei tulekkaan, mutta seuraaviin osoitteesiin, koska Palman Lentoaseman Goldcar-vuokraamon yhteystietoja ei netistä saa.

- info@goldcar.er
- info@goldcar.com

Puh.numero löytyy, mutta en lähde soittelemaan, koska palveluhinnat voivat olla mitä vain, toisekseen, musiikkia voin kuunnella halvemmallakin ja parempia biisejä, kuin MAMBOLAIJJAATA! Ei enää koskaan Goldcaria ei!
Ilmoita
Juupa, auton välittänyt firma: Rentalscars.com vastasi eilen, että olimme kuulemma sopineet 1400 €:n korttilukituksen sijaan, jostain paikallisesta "extravakuutuksesta", vaikka nimenomaan, ilmoitimme että EMME ota mitään lisä, - tai extravakuutuksia autoomme! Eli on täysin Goldcar:in oma virhe, jos eivät korttilukitusta tehneet!
Mitään lisävakuutusta EI tarjottu, sitä EMME pyytäneet, EMMEKÄ sitä olisi ottaaneet, vaan kuten jo edellä kerroin, ilmoitimme että ei mitään extraa!
Vaimoni seisoi koko ajan vierelläni, joka voi todistaa!
Katsotaan mitä luottokorttiyhtiö voi asiassa vielä tehdä?
Ilmoita
Aivan rikollista toimintaa. Autoeurope sekä Coldcar molemmat. Valitusprosessi vielä kesken. Laitan tuohon meidän surullisen autonvuokrausreklamaatiomme heille:

Malagan lentokentän ColdCarin palvelutiskillä emme saaneet palvelua asiallisella englannin kielellä ja meidät pakotettiin maksamaan alla olevan laskun mukaiset maksut, josta bensiinin osuus 77,00 € kylläkin myöhemmin palautettiin.
Onko AutoEurope todella sitä mieltä, että tuo lisälasku on oikeutettua toimintaa.
Lisämaksu: 274,90 €
Olette varmasti tietoisia ko. ongelmasta koska ohjeissanne mainitsitte tuollaisesta pakkomyynti -lisäveloitus mahdollisuudesta. Käytännössä heidän toimintansa tiskillä on lähempänä rikollista toimintaa kuin autonvuokrausta.
Ei voi olla niin, että jokaisen vuokraajan on soitettava teille ja alettava tinkimistaisto ColdCarin kanssa.
Ilmoitimme heille, ettemme halua mitään lisävakuutuksia ja olemme teidän kanssamme maksut jo hoitaneet. He vaativat digitaalisen allekirjoituksen ennen kuin huomasimme tuo kauhistuttavan lisäsumman. Autoa ei olisi saanut ilman näitä epämääräisiä maksuja vastaan lainkaan vuokralle.
Vaadimme, että neuvottelette ColdCarin kanssa ja saamme meiltä vääryydellä laskutetut rahat takaisin.
Lisäksi auto oli kolhuja täynnä ja niiden kännykkäkuvaamiseen meni ainakin puoli tuntia ennen kuin pääsimme väsyneinä jatkamaan matkantekoa.

t.seppo virtanen
Ilmoita
Ehdottaisin joukkokannetta ko.firmaa vastaan!
Ilmoita
Tämä meidän "case" päättyi sitten lopulta hyvin- tosin piiiitkien ja monenkertaisten selvitysten kera! Auton välittänyt Rentalcars.com vastaili vain vakiolauseitaan, etteivät ole olleet paikalla, jne, eli ei mitään järkevää- saati ohjeita tullut heiltä! Tuntuukin, että ovat TÄYSIN tietoisia Goldcar:in petos- ja vilppitoiminnasta, kun eivät esim vastaa suoriin kysymyksiin, että eivätkö tiedä, ole lukeneet, saati kuulleet näistä lukuisista varoituksista mitä Goldcar:ista on kirjoiteltu nettiin!

Itse Goldcar ei koskaan vastannut mitään, ja AINOA mistä saimme sitten lopulta avun, sekä hinnanoikaisun, oli luottokortti-osuuskunta! Kiitos vielä heille ja Siunausta!

Mutta varoittakaa ihmeessä naapureitanne & tuttavianne, kuinka tuollainen "monikansallinen ja iso"- firma voi tehdä tuollaista petos- ja vilppi toimintaa häikäilemättömästi, ilman että kukaan siihen puuttuu!
2 VASTAUSTA:
Joo, melkoista käsien pesua Rentalcars.com:ilta. Kolme vuotta sitten Lanzarotella vaimon kanssa vuokrattiin Goldcarin auto, joka oli varattu Rentalcars.comin kautta jo Suomesta. Kaikki meni päin peetä. Piti esim. ottaa vielä ylimääräinen vakuutus jo Suomessa maksetun lisäksi, bensasta jouduimme maksamaan ainakin kaksi kertaa todellisen kulutuksen verran. Lisäksi luottokortilta oli pidätetty epämääräisiä lisiä.

Heti Suomeen palattuamme soitin Rentalcars.com:iin ja kerroin kaiken. Siellä ihmeteltiin, että eivät he ole koskaan kuulleet mitään negatiivista Goldcarista. Sanoin vielä, että internetkin on täynnä Goldcaria koskevia huijauskertomuksia, niin suomalaisia, kuin kansainvälisiäkin, valitettavasti minäkin perehdyin niihin vasta Suomeen palattuamme. Siellä vaan ihmeteltiin. Sen verran tulivat vastaan, että lupasivat jonkin verran alennusta seuraavasta Rentalcars.com:in kautta tekemästämme auton vuokrauksesta. Sanoin, että valitettavasti seuraavaa kertaa ei tule, eikä ole tullut.

Merkillistä käytöstä Rentalcars.com:ilta. Jos niillä on listoilla yksi huijarifirma, niin yhtä hyvin niitä voi olla muitakin. Ja tällainen maine leviää, kuten nyt täälläkin.
VAROKAA COLDCAR VUOKRAAMOA JOKA PAIKASSA MISSÄ HE TOIMIVAT,
OVAT TÄYSIÄ ROISTOJA; BLOKKAAVAT LUOTTOKORTILTA SATUMOISIA PERUSTEETTOMIA SUMMIA MILLOIN MISTÄKIN!!
ERITOTEN ROOMA FIUMICHINO !!

PLEASE ALL PEOPLE IN EUROPE ;

AVOID ALL THID RENTALCOMPANY!!!!!!!!!!!!
ARE TAKING BLOCKED 700-800 EUROS FROM CREDIT Cards, WITHOUT REASONS!!!!!!
+Lisää kommentti
erittäin hyviä kirjoituksia ja varoituksia mm. minulle, joka aioin vuokrata auton rentaicarn kautta coldcarilta, vaan enpä vuokraakkaan vaan suoraan noilta neljältä suuremmalta, vakkakin kallimmalla
1
Ilmoita
Täysin totta mistä puhut! Samoin kävi meidän perheelle. Varoituksen sana kaikille jotka tämän lukevat. Ei ikinä Goldcaria. Rosvojoukko eikä mikään autonvuokrausfirma.
Ilmoita
Goldcarin harjoittaman huijauksen täytyy olla ylemmältä taholta johdettua toimintaa. Yhden vuokrausfirman kohdalle ei mitenkään voi osua tuhansia ja taas tuhansia huijaustapauksia yksittäistapauksina. Nettikin on pullollaan valituksia Suomesta ja monesta muusta maasta. Ihme, että tuollainen toiminta saa jatkua vuosikausia. Siitähän kärsii muutkin, kuten esim. koko Rentalcars.com, jonka asiakas minäkään en tule koskaan enää olemaan.
Ilmoita
Lueskelin näitä huijaustapauksia, joita riittää!! Minkä firman kautta sitä uskaltaa vuokrata auton. Olemme heinäkuussa menossa Banalmadenaan ja aikomus on vuokrata Malagan lentokentälle valmiiksi auto 6:lle hengelle. Aurinkomatkojen kautta voi varata täältä : cars.cartrawler.com. Onko tietoa tuosta?
1 VASTAUS:
VAROKAA COLDCAR VUOKRAAMOA JOKA PAIKASSA MISSÄ HE TOIMIVAT,
OVAT TÄYSIÄ ROISTOJA; BLOKKAAVAT LUOTTOKORTILTA SATUMOISIA PERUSTEETTOMIA SUMMIA MILLOIN MISTÄKIN!!

PLEASE ALL PEOPLE IN EUROPE ;

AVOID ALL THID RENTALCOMPANY!!!!!!!!!!!!
ARE TAKING BLOCKED 700-800 EUROS FROM CREDIT Cards, WITHOUT REASONS!!!!!!
+Lisää kommentti
Hei,

tiskiltä varattaessa meille sanottiin että palauttaessa auto täydellä tankila saamme palautuksessa takaisin125 € maksamastamme 285 € + etukäteen 57 € varauksestamme. Saimme takaisin 87 € ja kyselyymme miksi näin vähän emme ole saaneet vastausta ensinnäkin puhelinpalvelusta (jossa toistettiin jotakin liturgiaa) ja varsinkaan sähköpostitse josta ei ole tullut mitään vastausta. Kahden auton osalta jäimme siis 76 € köyhemmiksi. Ensi keralla joku muu vuokraamo, esim. Firefly tai muu.
Ilmoita
Sama firma operoi nimella Rhodium tai Rhodium Promo. Kuuluu mm Bravofly:n paketteihin.

Kun tajusin homman nimen, olen yrittänyt perua viisi kertaa etukäteen. Nyt olen myös tehnyt valituksen Luottokorttiyhtiöön.

Tekevät kaiken mahdollisen:
1. Varauksessa väärä puhelinnumero
2. Nettisitellä ei voi perua, ilmoittaa että tiedot on väärin
3. Puhelinnumeroissa puhutaan englantia
4. Antavat puhelinnumeroita, jotka eivät enää käytössä ja niissä kerrotaan tämä ranskaksi tai italiaksi
5. Lupaavat palauttaa rahat, mutta eivät sitä tee (Viisi kertaa jo nyt tehty, joten kyse ei ole sattumasta)
Ilmoita
On se kumma, että Rentalcars.com ei ole tietävinäänkään Goldcarin touhusta. Kun soitin sinne, sanottiin vaan, että ai, ei me olla mistään huijauksista kuultu. Kyllähän asia on niin, että jos Rentalcars.com pitää listoillaan yhtä huijarifirmaa, saattaa niitä olla muitakin. En siis koskaan enää vuokraa autoa Rentalcars.comin kautta.

Kannattaa vuokrata auto joltain yksityiseltä vuokrausfirmalta. Oltiin juuri vaimon kanssa Madeiralla ja siellä meillä oli paikallisen, Madpoint rent a car-vuokraamon auto koko viikon ajan. Kaikki toimi jopa paremmin, mitä olimme odottaneet. Auton pystyi varaamaan netissä jo Suomesta käsin. Ei tarvinnut antaa mitään luottokorttitietoja etukäteen, vaan sai maksaa joko käteisellä, tai pankkikortilla paikan päällä, eikä edes mitään etumaksuja. Auto tuotiin meille lentokentälle, jonne myös palautimme sen. Hinta oli 25euroa/vrk, sisältäen kaikki vakuutukset.

Näimme ajellessamme useita Goldcarilta vuokrattuja autoja ja totesimme, että voi turistiparkoja, eivät tiedä vielä, mitä tuleman pitää. Kolme vuotta sitten Lanzarotella meillä oli Rentalcars.comin kautta vuokrattu Goldcarin auto ja kokemus oli karmea. Juuri tuota samaa vedätystä, mistä tässäkin ketjussa kerrotaan. Silloin päätimme, että ei enää ikinä yhtään Goldcaria, eikä yhtään Rentalcars.comin välittämää autoa.
1 VASTAUS:
Täytyihän tätä Goldcaria kokeilla kun sitä on niin paljon parjattu. Meitä oli isompi porukka liikenteessä eli tarvitsimme kuusi autoa, joista neljä vuokrattiin golcarilta ja kaksi rentalcarsin kautta europecarsilta. Viisi autoa vuokrattiin Roomasta ja yksi Milanosta. Kaikki goldcarin varaukset tehtiin suoraan heidän omilta sivuilta ja niihin otettiin heidän" super relax covery" lisävakuutus.
Ennen varausta luin kohdan terms and conditions. Sieltä selviää lisämaksut ja muut ehdot. nämä kannattaa lukea!! Meidän oma varauksemme oli Seat Leon tai vastaava. Hintaa varaukselle tuli yhdeltätoista päivältä seuraavasti. Auto 137,28€ ja vakuutus 211,46€. Varausta päivitin kaksi kertaa kun heidän sivuillaan oli erikoistarjouksia. Tässä ei ollut mitään ongelmia, poistin vain vanhan varauksen ja tein uuden edullisemman. Varmistin ennen varauksen tekoa tämän heidän asiakaspavelijaltaan chätissä ja vastaus tuli saman tien, että ok sulla on oikeus perua varaus 24h. ennen ajankohtaa.
Milanossa tiskillä maksoin vuokrauksen ja vakuutuksen. Auto oli full full systeemillä ja tankista tehtiin varaus luottokortille 126€. Muuta varausta ei tehty kun oli super relax. Viereisellä tiskillä oli mies joka oli tehnyt varauksen rental carsin kautta ja hänelle virkailija yritti pakkomyydä vakuutusta. Kolmesti kysyi ennenkuin uskoi, että kaverilla oli vakuutus toista kautta. Kysyin omalta virkailijalta vielä, että mitä jos tulee lommoja autoon? Tähän vastasi, että "ei mitään huolta, sulla on vakuutus!".
Viimeiset kuusi kilometriä majapaikkaamme piti ajaa soratietä pitkin, jossa oli paljon irtokiveä.Niinpä tietysti pari kiveä sinkosi helmapeltiin ja seurauksena kaksi lommoa. Jossain parkkipaikalla myös joku peruuttanut keulaan ja puskuriin tuli pieni painauma. Kun palautin auton kysyin näistä ja sama vastaus. Hei sulla on vakuutus, no poblem!
Ennen kun lähtee liikenteeseen kannattaa auto kuvata tarkkaan, koska luulen, että nämä lommot jotka vakuutus kattaa, saatetaan kyllä yrittää rahastaa joltakin muulta. Itse en tällä kertaa edes kuvannut autoa, koska oli se vakuutus.
Myös eräs toinen autokuntamme onnistui pyyhkisemään puskurinkulman betoniseinään josta jäi jäätäävät naarmut. Tästäkään ei seurannut extraveloitusta. Automme tankkasin piripintaan viimeisellä huoltoasemalla ennen lentokenttää ja siitäkään ei tullut seuraamuksia.
Kokemuksemme goldcarista oli myönteinen. Millekkään porukalle ei tullut jälkikäteen veloituksia. Kaikki mitä oli sovittu varausta tehdesä piti paikkansa.
Neuvona voin sanoa, että älkää pihistekö niitä viimeisä euroja, vaan ottakaa se vakuutus!!
Minä maksan mielellään pari sataa, kun ei tarvitse kahta kolmea kuukautta vuokrauksen jälkeen tapella omavstuista. Niin Ja kannattaa tehdä se varaus suoraan goldcarin omilla sivuilla!

Ps.Huono kello on tainnut kuulua kauas; sillä ruuhkat oli jossain muualla kun goldcarin tiskillä!!
+Lisää kommentti
Kiertäkää tämä firma kaukaa! Sori kun teksti englanniksi. Kirjoitin sen trustpilottiin, enkä jaksa kirjoittaa myös suomeksi.
Avoid-avoid-avoid!!!! Rented a car in Nice France for a couple of days. It eventually costed me around 500 euros for a small citroen! Booked online and payed 180 euros for the whole car hire with full insurance. Everything should have been set. When we went to colect our car at the airport they said that the insurance I bought online was no good and we had to pay an extra 80 euros to get full coverage. Then after our trip I reseived an email from goldcar saying I had received a speeding ticket and they had to charge me extra 55 euros of administration fees. They adviced me to wait for the fine to come by post and then pay it. Just 8 days later there was an identical email sent and again 55 euros of admin costs charged from my bank account. And again "pay the ticket as it arrives by post".
I was panicking, were they going to charge me again and again 55 euros while I was left to wait for the ticket!? What could I do? After googling I found a page online where I could pay the fine. The fine was at first 17 euros but now that it was not payed in time, it was 117 euros!
Have sent many many mails to goldcar asking them to return me atleast the one admin charge for what has happened. Also had to make a costly phone call to the customer service. But they wont do anything.
Just now I received an email saying "thank you for your feedback.. wait for the ticket to arrive by post and pay it then". Such bad customer service and will now recommend everyone to avoid this company!
Ilmoita
VAROKAA COLDCAR VUOKRAAMOA JOKA PAIKASSA MISSÄ HE TOIMIVAT,
OVAT TÄYSIÄ ROISTOJA; BLOKKAAVAT LUOTTOKORTILTA SATUMOISIA PERUSTEETTOMIA SUMMIA MILLOIN MISTÄKIN!!

PLEASE ALL PEOPLE IN EUROPE ;

AVOID ALL THID RENTALCOMPANY!!!!!!!!!!!!
ARE TAKING BLOCKED 700-800 EUROS FROM CREDIT Cards, WITHOUT REASONS!!!!!!
Ilmoita
Hyviä kokemuksia Goldcarista! Alicantesta otettu auto 2015 kuukaudeksi ja 2016 kolmeksi viikoksi. Nyt tarkoitus jouluna taas lähtea Torreviejaan. Onhan se vakuutus kallis, mutta kun kolmen lapsen kanssa reissaa ja paljon ajetaan niin aika stressitön vaihtoehto. Nolla omavastuu ja auton voi vaan palauttaa kentälle. Kukaan ei edes tarkasta sitä. Avaimet postilaatikkoon. Viimeksi olivat palauttaneet polttoaineesta muutaman kympin, vaikka tankki oli melkein tyhjä. Ainoa tärkeä vinkki on että jos vuokraa Rentalcarsin kautta, niin ei kannata ottaa mitään lisävakuutusta. Goldcar myy sen sitten tiskillä. Viimeksi olin ottanut, mutta antoivat puhelinumeron tiskillä josta sain sen peruttua. Jos kolmannella kertaa tulee ongelmia niin palaan tänne reissun jälkeen tammikuussa. -Jarno
Ilmoita
Goldcar ja norwegian yhdessä huijaavat omalta osaltaan. Myydään vakuutuksien vakuutuksia päällekkäin. Polttoaineen piti kuulua mutta laskuttivat vielä erikseen tämänkin teneriffalla. Älkää vuokratko autoa norwegianin kautta tai ainakaan goldcarista.
Ilmoita
KIERTÄKÄÄ KAUKAA!!!!!!SAMANLAINEN HUIJAUS JATKUU EDELLEEN. KESÄKUUSSA VERONAN LENTOKENTÄLLÄ
GOLDCARIN VIRKAILIJA SAI MEIDÄTKIN MENEMÄÄN HELPPOON. LISÄVAKUUTUS OLI KUULEMMA OTETTAVA JA SE MAKSETAAN TAKAISIN ,JOS MITÄÄN VAHINKOA EI TAPAHDU. YLLÄTYS , YLLÄTYS MITÄÄN EI SAATU TAKAISIN JA JOULUKUUN ALUSSA VELOITETAAN VIELÄ JOSTAIN LISÄMAKSUA TILILTÄ.

ÄLKÄÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KÄYTTÄKÖ GOLDCARIN PALVELUJA. JA KERTOKAA SE MYÖS TUTTAVILLENNE.
1 VASTAUS:
Aiemmin olen käyttänyt Goldcarin palveluita kaksi kertaa ilman ongelmia. Nyt kolmannella kerralla laskutettu tuplasti ylimääräistä. Enää en vuokraa täältä.
+Lisää kommentti
HEI !
Olen täysin samaa mieltä nytkin oli papereissa kuukauden pituisesta vuokrauksesta että luottokortilla sisään jäävä varausraha on 1100 mutta sitten se olikin yht äkkiä 1440 ? ja maksoin tankillista naftaa 70 € ja vielä ryökäleet ottivat uudenman maksun 62,64 vaikka tankkiin jäi noin 25 l ( tankin koko 55) ja minun olisi kuulunut saada hyvitystä tuosta 25 l
petollista kaupankäyntiä , voisiko tuon se hyvä EU komissio laittaa yhtenäisiä säännöksiä, nytkin auto piti olla ford mutta olikin katumaasturi fiat 500 joka oli huono pienillä teillä
että COLDCAR OVEA JA PALVERLUKSIA EMME TARVITSE TOISTA KERTAA
KIITOS
Ilmoita
Vuodenvaihteesta on kokemus, jossa jälkikäteen veloitettiin luottokortilla 200€ "lommosta". Auto oli erittäin kolhuinen jo vuokratessa, eikä uusia kolhuja tullut. Autoa palauttaessa ei ollu mitään puhetta lommosta. Nyt jälkikäteen Goldcarilta ei oikein saa palautetta. Luottokorttiyhtiölle tein oikaisupyynnön, kun asia ei edisty ollenkaan. Näyttää , että en ole yksin (ks. esim. Trustpilot).
Ilmoita
Nettisivustoilla Goldcar tarjoaa autojaan erittäin halvoin vuokrahinnoin, mutta veloittaa lisärahaa luottokorttitiedot saatuaan asiakkaan luottokortilta jälkeenpäin ilmoittamatta miksi se sitä tekee, rahaa vain häviää kortilta. Jos joutuu asioimaan Goldcarin kanssa, niin kyseinen luottokortti on syytä lopettaa ja ottaa käyttöön uusi luottokortti. Goldcar ei vastaa kyselyihin puhelimitse, joten on erittäin vaikea tietää mistä on kyse. Jos seuraa kansainvälisiä sivustoja Goldcarista, niin huomaa, että Goldcar on ongelmayritys ja sen kanssa asioivilla ihmisillä on suuria ongelmia Goldcarin kanssa.
Ilmoita
Jep, aikalailla pitää ylläolevat varoitukset kutinsa. Odottelen 1500€ takuusumman palautusta pääsiäisen ajalta. Auto oli kyllä hyvä, tosin hieman korotettu alkuperäisestä tiposta tuliterään Audi A3 80€ lisämaksulla Rentalcarsin varaukseen 253€ 8 pv. sisältäen täyden vakuutuksen ilman omavastuuta. Vakuutus korvaa myös vuokraamon lisäveloitukset johtuen esim. konerikon hinauskuluista yms. Pitäisi olla selvä peli. Tiskillä alkaa sitten vääntö ja nitinä. Millään sovitulla ei ole merkitystä. Venkoillen vakuutuksien kanssa, onko voucheria yms. Annoin iPadin ja kerroin, että on. Onko paperista? Ei, katsotaan koneelta. Ei kelvannut, olisi pitänyt ottaa heiltä 90€ vakuutus tai 1500€ takuusumma. Valitsin takuusumman, koska alkuperäisessä sopimuksessa on selvät vakuutuspaperit. Vielä ei ole palautusta näkynyt. Tankkauksesta ei kannata puhua, bensat oli myyty etukäteen. Auton palautus tapahtui siten, että jannu näytti postilaatikkoa johon avaimet jätetään. Yksi virkailija autohallin kopin tiskillä palveli noin puoltakymmentä asiakasta kyseisen kaverin lisäksi. Kysyin, että tuleeko mitään papereita? Vastaus oli, että ei. Palautus oli noin yhdentoista maissa illalla. Tuota vakuutuskauppaa kyllä vääntää Malagassa ainakin Hertz aivan samoin. Rentalcars, booking ja muut syö varausbisnestä ja myy omat vakuutukset. Vuokraamot ovat todennäköisesti painettu aikaa tiukalle ollakseen mukana vertailevasta tarjonnassa ja vakuutuksia yritetään myydä päällekkäin paikkaamaan tulosta. Asiakkaan kannalta tosi kurjaa puliveivausta. Suoraan vuokraaminen ilman ennakkovarausta saattaa olla parempi tai sitten ei. Pitää kokeilla, nykyinen lentolippujen yhteydessä varaaminen alkaa kyllästyttää.
1 VASTAUS:
Missähän maassa tuo tapahtui? Varasitko ehkä Rentalcars.comin kautta?
+Lisää kommentti
Varasin Auto-Europen kautta Goldcarilta auton ja maksoin täyden Super Cover vakuutuksen etukäteen huhtikuun alussa. 23.4-18 menin Alicanten kentältä hakemaan autoa. Ok, anna voucher sanoi lady tiskillä ja veloitti yhdensuunnan maksun (palautus toiselle paikkakunnalle). Tämän jälkeen ilmoitti että koska sinulla ei ole vakuutusta otat 300€ kattavan vakuutuksen tälle vuokraukselle. SIIS MITÄH?? En ota minulla on SUPERCOVER - kattaa kaiken. EI OLE-ON-EI OLE jatkui vähän aikaa jonka jälkeen ilmoitin että perun kaiken. Kysyi ymmänkö että menetän kaikki rahani jotka olen jo maksanut Auto-Europelle. Ymmärrän kyllä mutta Goldcar ei saa enää latiakaan minulta. Goodbye -minä otan taksin.
Otin yhteyttä Auto-Europeen, joka alkoi selvitellä asiaa. Ilmoitti päivää myöhemmin palauttavansa maksamani summan. Samalla selvisi että on muutama vuokraaja jotka koko ajan yrittävät samaa "pissautusta" mutta he eivät sitä hyväksy missään tapauksessa.
Tällä hetkellä alla Auto-Europen kautta Centaurolta vuokrattu auto ja kaikki tässä vaiheessa niinkuin pitääkin.
Ilmoita
VAROKAA GOLDCARIA!!

Meillä seuraavanlainen kokemus Rentalcarsin kautta Goldcarista.

Viikko auton palautuksen jälkeen veloittivat luottokortilta melkein 400e ja lähdimme selvittämään asiaa. Lopulta he ilmoittivat että autosta on löytynyt vaurioita vaikka todellisuudessa mitään vaurioita ei ollut syntynyt. Palauttivat omavastuun pantin slilloin ihan normaalisti muutama päivä palautuksen jälkeen ja kaikki oli silloin palautushetkellä kunnossa, mutta viikon päästä ei ollutkaan. Asiasta on reklamoitu ja jätetty lasku maksamatta ja mielenkiintoista nähdä miten asiassa edetään. Tämä kortti katsotaan loppuun saakka.

ÄLKÄÄ VUOKRATKO KYSEISESTÄ FIRMASTA JOS HALUATTE MUKAVAN LOMAN!
Ilmoita
Älkää käyttäkö noita brokereita, ne vasta kusettaa osaavatkin. Itselläni ei huonoja kokemuksia Goldcarista, mutta brokereista sitäkin enemmän. Niillähän ei ole muuta tekemistä kuin myydä halpoja autonvuokrauksia, jotka eivät riitäkään sitten oikealle autonvuokraajalle. Brokeria ei enää koskaan, mutta luultavasti kyllä Goldcar.
Ilmoita
Rentalcars ja goldcar tuplalaskuttavat. Varmaankin suunniteltua kusettamista. Rentalcars pesi kätensä kun alettiin selvittämään asiaa. Näitä kumpaakaan ei kannata käyttää.
Ilmoita
Laitanpä tämän tännekin jos tämä auttaisi välttämään kuvion toistumisen taas jollekin. Heti alkuun: Mikäli jo varasit auton Rentalcar.com:n kautta edullisesti ja vuokraamo on Goldcar, harkitse vakavasti varauksesi peruuttamista.

Avoid Goldcar, Never use Goldcar, Älä vuokraa Goldcar, Huonoja kokemuksia Goldcar, Älä autovuokraamo Goldcar

Heinäkuu 2018 Barcelonan lentoasema, Rentalcars.com ja Goldcar yhdistelmä. Samaa tarinaa kuin niin monella muullakin ja täysin samaa toimintaa henkilökunnan toimesta. Erotuksena ehkä se, että vaikka autoon otettiinkin lisävakuutus vielä palvelutiskillä niin joku katevaraus muilutettiin kuitenkin meidän tietämättä luottokorttitilille. Tämä ilmeni paluulennon laskeuduttua Suomeen kun laitoin puhelimen päälle. Sähköpostissa 300e:n lasku muka meidän viikon aikana kadottamasta Ford Focuksen hattuhyllystä. No ei sitä tietenkään ollut autoa hakiessammekaan. Kyseistä 300e:n katevarausta ei luottokorttitilillä näkynyt, mutta päätin soittamalla sulkea koko luottokortin. (Tyhmänä googletin Goldcar:n vasta laskun nähtyäni ja samantien kortti sulkuun.) Ajattelin ehtiväni ajoissa, mutta yölentomme vajaan neljän tunnin aikana oli kuitenkin kirjautunut tilille 148e + 152e tapahtumat, eli Goldcar oli toiminut välittömästi selkämme käännettyämme 300e:n velotuiksella. Mielenkiintoista, että summa oli otettu kahtena eri veloituksena. Rentalcars.com kautta tehty varaus, vakutus, Economy bookersin lähettämä voucheri auton noutamiseksi jne jne, samaa soopaa tässäkin tapauksessa. Eli tämä alunperin Rentalcar.com:n kautta vuokrattu 236e/vk maksanut Goldcar -yhtiön musta Ford Focus tuli maksamaan 236e + 245e + 148e + 152e = 781e. Olen vuokrannut autoja reissuilani kolme kertaa aiemmin, eli en ole ns. ”ammattilainen” ja kaikki on mennyt hienosti. Aajatus oli tällä kertaa vuokrata ja maksaa auto ennakkoon ja noutaa se Barcelonan lentoasemalla toimivalta yritykseltä koska pidin sitä jotenkin luotettavampana paikkana kun ns. pientä kadunvarsivuokraamoa. Kuinkakohan moni muu meistä on tuonkin hattuhyllyn maksanut.
Tämä on vakavaksi varoitukseksi muille, ei sen kummempaa. Aiemmista kirjoituksista kukin saa kyllä hyviä ohjeita miten tulee toimia, enkä siis ohjeistusta kaipaa enää itselleni. Tyydyn kiittämään varoituksista ja ohjeista joita en siis lukenut ajoissa. Olen nyt siinä käsityksessä, että vaikka toimit miten Goldcar:n palvelutiskillä ja vaikka valitset mitä tuotteita heidän repertuaaristaan niin henkilöpapereittesi käytyä luottokorttisi kanssa yhtiön työntekijän tiskillä ja naarmutettua kuittauksesi siihen elektroniseen allekirjoitusalustaan, Pandoran lipas on auki ja vain heidän alhainen mielikuvitus rajana.
Nerokasta tässä systemissä on se pieni portti jonka asiakas mielellään jättää auki: Mahdollinen polttoainepalautus maksetaan tilillesi. Kukapa sen toivossa menisi korttinsa kuolettamaan heti reissusta palattuaan. Eri foorumeilta voi sitten lukea kuukaudenkin päästä veloitetuista siivousmaksuista jne. koska et voi tietää kuinka kauaksi aikaa sinun tietämättä tehty esim. 1000e:n katevaraus on avoin.
Ilmoita
GoldCar Huijari yritys, en koskaan vuokraa enää autoa heiltä.
Toivottavasti ihmiset Boikotoivat yritystä niin oppivat tavoille.
Ilmoita
Edelleen totta. Pysykää erossa Goldcarista ja Rhodiumista.
2 VASTAUSTA:
Kannattaa vuokrata suoraan firman omilta sivuilta ja ottaa täyskasko. Ja tietysti full/full vaihtoehto. Aina on toiminut eikä ikinä ole tullut mitään yllätyksiä. Vakuutusehtoihin kannattaa perehtyä huolella, niin ei tule yllätyksiä tiskillä. Välittäjät antavat väärän kuvan siitä, mitä myymäänsä pakettiin kuuluu.

Eikä nuo hinatkaan ole pahoja täyskaskolle esim Goldcarilla. Eihän se ole mitään realismia, jos vuokraus satasen viikolta eli saman kuin täällä päivässä.
Samaa mieltä. Miksi nämä huijatuksi tulleet eivät vuokraa suoraan vuokraamoiden sivuilta, vaan käyttävät välittäjiä. Koskaan ei oo ollut ongelmaa kun ottaa parhaan vakuutuksen ja suoraan vuokraajalta. Saa jopa hymyn.
+Lisää kommentti
VAROKAA tätä Coldcar vuokraamoa. Varasin auton Renalcars`n kautta . Hinta oli edullinen ja otin myös täysvakuutuksen. Las Palmasin kentältä hakiessani autoa siellä ei ollutkaan antaa varaamaani autoa vaan pienempi "sitikka". Luottokortilta ottivat polttoaine vakuuksen jota eiollut velottu vaan korttilaskulta vasta huomasin että oli velottu vakuutuksia lähes 200 €. Niistä puhuttu autoa hakiessa mitään. Se siitä edullisesta vuokrasta!!!
Ilmoita
Tässä lisää Goldcar ihanuutta

https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/be6b0e64-0142-41d9-9b58-2af21db2b99d

Ei muuta kun vuokraamaan!
Ilmoita
Espanja Alicante. Suosittelivat tiskillä että kannattaa jättää auto heille tankattavaksi koska aamulla ei ole besa-asemia auki lähistöllä. Kuitenkin oli (1.huijaus). Halusin kuitenkin sopimuksen että auto palautetaan tankattuna. Sanoivat palauttavansa 126 euroa kun palautan auton tankattuna. Ei ollut ketään paikalla ja 126 euroa jäi saamatta. Lisäksi meni rahaa tankilliseen bensaa.
Ilmoita
Espanja, Malaga helmikuu 2019. Kiertelin ovelta ovelle kysymässä tarjouksia neljästä eri firmasta auton vuokrauksesta viidelle päivälle. Kallein tarjous oli 380 euroa ja halvin Goldcar 175 euroa. Diili tehtiin Goldcarin kanssa Super Relax -vakuutuksin. Polttoainepanttia halusivat 70 euroa ja kertoivat että se veloitetaan luottokortilta, mutta palautetaan jos tankki on täynnä autoa palautettaessa. Auton vaurioita ei sen tarkemmin katsottu lähtiessä, koska Super Relax. Kuitenkin sähköpostiin lähettivät vauriokuvauksen, mikä vähän pisti miettimään että miksi.

Palautin auton tankki täynnä, mitään lisäkuluja ei tullut ja homma hoitui juuri niin kuin oli sovittu. Polttoainepantin veloitus ei edes näkynyt luottokortilla, eli meni vähän toisin kuin kertoivat, mutta lopputulos oli sama.

Opiksi varmaan kaikille se, että Goldcarin toimintamalli on se, että haluavat myydä tuon Super Relax vakuutuksen vuokrauksen ohella. Ottakaa se, tai sitten vuokratkaa jostain muualta,
1 VASTAUS:
Oletus on suurten epäonnistumisien äiti. Goldcariin eivät päde tavanomaiset säännöt, jos seuraa myös Goldcaria arviovia kansainvälisiä nettisivuja. Siitä vaan kokeilemaan Goldcaria seuraavalla kerralla, onko onni myötäinen autonvuokrauksen suhteen. Moni ei kokeilisi onneaan näiden nettisivustojen mukaan.
+Lisää kommentti
Goldcar on todella kansainvälisesti tunnettu kusetuksestaan.

Tässä brittilehden juttu ko. firmasta:
https://www.driving.co.uk/news/goldcar-hire-firm-stamp-mis-selling-sunday-times-investigation/
Ilmoita
Otimme auton holiday car:n kautta. Kyseinen firma välitti meille auton gold carilta. Neljän päivän hinta oli 100e sis täys kaskon 0e omavastuulla. Paikan päällä he ottivat 300e pantti summan josta myöhemmin palauttivat 90e. Sähköposti kyselyihin ei vastattu ja puhelimessa perusteltiin ryöstöä lentokenttä veroilla, automallin muuttumisella ja palvelumaksuilla. En suosittele holiday caria ja gold caria kenellekkään.
Ilmoita
Kahdesti vuokrattu auto Mallorcalla, 207 ja 2018, aina kattavalla vakuutuksilla, aina saatu uudenveroiset autot eikä mistään ole valitettu. Helppoa ja siistiä toimintaa.
Ilmoita
Pitääkö paikkansa, että nykyään Goldcarin omistaa autonvuokrausyhtiö Europcar? Goldcarin meno näyttää jatkuvan samanlaisena kuin aina ennenkin. Tarkoittako tämä sitä, että Goldcarin epämääräinen yrityskulttuuri tunkeutuu myös Europcariin, jos Goldcarin toimintaa ei saada normaalin autonvuokrausyrityksen kaltaiseksi toiminnaksi niinkuin näyttää tapahtuvan? Pitääkö tässä ruveta välttämään myös vuokraamasta autoa myös Europcarista? Onko muilla palstalaisilla kokemuksia Europcarista?
Ilmoita
VAROKAA KYSEISTÄ FIRMAA JA RENTALCARS.COM!!!!! Toimivat luultavasti yhdessä rikollisella tavalla, jos tässäkin ketjussa on jo 2012 käynyt sama kuin meillä nyt heinäkuussa, eikä kumpikaan firma tee toimenpiteitä jotta asia saataisiin kuriin. Kuinka vaikeaa on laittaa koneesta tulostumaan paperi jossa on asiakkaan omalla äidinkielellä, tai edes englanniksi kerrottu että mitä hän on allekirjoittamassa, ennen kuin hän lyö koneelle nimensä. Mutta eihän sitä tehdä kun firmalta jää rikollisella tavalla ansaitut eurot saamatta. Ja kuinka pöyristyttävää ettei Suomessa tähän toimintaan ole puututtu, kun kyseessä on kumminkin iso toimija ja äärimmäisen julmalla tavalla ihmisiltä varastetaan rahat. Ikävä kyllä luotin Rentalcar’s yritykseen ja valitsin halvimman tarjoajan siitä syystä kun ylimääräistä rahaa ei ole, ja sen takia nämä ylimääräiset varastetut sataset kirpasee meidän perhettä kovasti.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Varoitus Goldcar Rental!!!

Varokaa kyseistä vuokrausfirmaa. Upgreidaavat auton ja laittavat kalliin lisävakuutuksen kyselemättä mitään vuokraustilanteessa, vaikka olisitte maksanut jo ennakkoon. Olkaa tarkkana mihin laitatte nimenne. Ottavat allekirjoituksen koneelle ennen sopimuksen näyttämistä!

Homma toimii täysin ammattimaisesti kusettamalla. Jos yritätte kysyä jotain 'asiakaspalvelija' heittäytyy puhumattomaksi ja osoittelee takana jonottavia asiakkaita.

Paljon on reissattu ja autoja vuokrattu, mutta nyt meni vanhakin vipuun ja tuli kiireessä huijatuksi. Vaan eipä tule enää. Levittäkää varoituksen sanaa muille matkaan lähtijöille.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta