Kyllä ne halpenevat

tili tulee

Aivan kaikella tyytyväisyydellä, odottelen hintojen laskua. Pian ne talouden kiristykset ja leikkaukset alkavat. Silloin hinnat putoavat. Se on se nautinnon paikka meikäläisille, jolla raha vielä makaa ja odottaa kohteitaan. Kolme pyörää on ennestään, mutta kuten kaikki pyöräharrastajat tietävät, aina sitä on muutamalle pyörälle tilaa ;-D. Mitä enemmän väkeä pistetään katuja mittailemaan, sitä enemmän meikäläisellä vetää suuta hymyyn :-)

19

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7000max

      Juhannuksen jälkeen alkaa ale. Nyt alan itsekkin uskoa pieneen jättialeen....

      Jokohan wild star löytäis tiensä talliini?

      • ajajajajaja

        Toiset ajaa taas kohta ja toiset puhuu .....se vissi ero jahkaajilla !


    • haaveile 50vuotta

      Joopa joo,tuotahan minäkin olen toivonut jo aikuisiästäni lähtien että bensa halpenisi tai kunnon jenkkiautot joita tahtoisi tai Harley Davidsonikin kelpaisi..mutta täytyy myöntää että on tapahtunut bensa/dieselin suhteen vaan nousua vaikka miten laskisi ja autojen moottoripyörien suhteen on kyllä hinnat alentuneet ostovoimaan verrattuna sitten 80-90 luvun mutta ei silti niin paljon että olisivat ikinä täällä tavoitettavissa tavallisella duunarilla kohtuudella.
      Tokihan jokapoika saa senverta euroja että jonkun Saksasta laivatun ongelmajätteen saa eli ison rippikouluikäisen bemun tai mesen mutta kun tahtoisi vaikka USA pick-up,van tai Mussen,Challengerin tms jotka maksavat uutena ja käytettynäkin tähtitieteellisen summan polttoaine,vakuutukset ym kulut täällä tuhoavat idean lopullisesti.
      Käytettyjä kyykkypyöriä ja muuta muovipulkkaa saisi kyllä kohtuuhintaan mutta kun ei kiinnosta nuo tusinaprätkät ja HD on kallis uutena tai käytettynä ja samat sanat vaikka uudehkoilla uusilla Indianeilla ym klassikoilla Triumpheista jne lähtien
      Ongelma on ollut pakko ratkaista harrasteajoneuvoilla eli vanhalla jenkillä ja vanhalla klassikkoprätkällä jotka MR.
      Muuhun ei pysty,tyyli on juuri sopiva eikä ufo tekniikkaa,siis voi korjatakkin ja parempi tuhat kertaa kuin vain haaveilla hintojen alenemisesta....

    • forty-eight?

      Samaan pyrin minäkin! Eli kohtuu vanha jenkki tallissa,ei mikään muskeli klassikko mut omaa silmää mielyttää. Pyörän kun vielä joskus saisi niin sit olis "kaikki"

      • HD hd HD hd HD hd

        Minulla taas on ihan toisin päin:) mulla Harrikka (uusi) tallissa odottamassa kevättä ja vielä kun saisin hankittua jonkun makeen avojenkin tai vanin yms niin sitten alkaisi palikat loksahdella paikoilleen:)


    • Hyvä jytke

      Kysyntä/tarjonta hinnat määrää. Sama se on esim. asunnoissa, kuin pyörissäkin. Jos on kova kysyntä, niin hinnat tietysti nousee ja toisinpäin.
      Autokauppakin käy nyt juuri, kun ihmiset ostaa ennen ensikuun veromuutosta, mutta sen jälkeen hiljenee, vaikka muuten kevät onkin vilkasta aikaa. Loppuvuodesta voi olla jo hyvin hiljasta ja mitä pyöriin tulee, niin niitähän saa aina syksyllä mukavimpaan hintaan.

      • jahnukainen,,.

        Heh,nyt kannattaakin jo ootella syksyä,niin ja ens kesänä taas edukkaampia vuoden vanhempina.


    • uusi pyörä tallissa:

      Asia on valitettavasti kyllä niin että hinnat nousevat nyt päivittäin kun ollaan menossa kohti kevään kuumempia ostohetkejä. Hinnat pysyvät normaaleina aina syys-lokakuulle saakka ja sitten voi joitain pyöriä omistajan luopumisen johdosta saada hivenen halvemmalla ja korostan sanaa hivenen. Mitää alamäkeä ei pyöräkauppaan todellakaan ole tulossa ja sellaista on ihan turva edes uneksia. Pyörä pitää ostaa silloin kun on sen aika:) Elämä on muutenkin liian lyhyt ja miksi pitäisi alkaa pähkäillä jonkun n 200- 500euron säästön takia ja siirtää pyörän ostamista vuodella?

      • on jo konepyörä

        Aloittaja pähkäilee lopunikäänsä,eikä tule koskaan ostamaan mitään.
        Pitäs olla ostaessa nääs rahaa,eikä turhia haaveita.


    • tili tulee

      "on jo konepyörä" osaa näköjään kirjoittaa, mutta ei lukea :-)
      Kyllä siinä aloittaja selvästi kertoo, että kolme pyörää jo on, kuin onkin. Että ei ne ostot silti haaveeksi ole jääneet, vaikka pyöräkantaa ei enää yhdelläkään lisäisi. Mutta on niitä enemmänkin ollut ja myyty pois.
      Toki uusistakin hankinnoista haaveilen, mutta huom.; haaveilu uusien hankinnoista ei ole lainkaan turhaa. Se tekee elämän elämisen arvoiseksi.
      Ja vain siitä haaveillaan, mikä on toteutettavissa helposti. Mitään "todellista" tarvetta uusien ostoon ei ole, eikä muutakaan pakkomiellettä. Mutta jos sopivasti on tarjolla, teen kuin se Vileeni "ostin kun sain halvalla" ;-D ;-D. Muuten pyöräkanta on jo niin kasvanut, että senkin takia niistä on kohta ylitarjontaa, joka on jokaiselle pyörän ostajalle iloinen uutinen :-) Myyjiä tietysti ketuttaa, heh heh.

    • uuuuuuuuuuu

      Pyöriä myynnissä aivan käsittämättön määrä. Ikinä ei ole ollut tälläsitä määrää. Tottakai hinnat laskee. Ehkä eniten tavispelit
      Uskon että tonni tippuu viiden tonnin prätkästä.

      • juupajuuuuu

        Toiveunia nuo,miksi olisi pyynnissä noin paljon ilmaa jos tosissaan eroon haluaa ehjästä pyörästä ?


    • toiset vaan puhuu..

      Lukekaapa piruuttanne Mikko Hamusen Tuontipyörät sivustolta hänen kommenttinsa näistä jotka tuumii koko elämänsä ostaakko nyt keväällä,kesällä vai syksyllä tai ens vuonna tai mahdollisesti vasta sitten kun on vielä halvempaa ja rikastut tai kun täytät 50....

    • Jepulis jeee!

      Mutta miettikääs tätä: Seinäjoen Moto rakentaa todella suurta ja näyttävää hallia jossa jopa kaksi kerrosta ja kahvio Yms Yrityksen on tarkoitus muuttaa uusiin tiloihin kesällä 2012:) Kuka vielä väittää että ala on laman kourissa:) Päinvastoin! Kauppa käy ja uusia ja hyviä käytettyjä myydään pilvin pimein ja ainaiset tuumailija jää jalkoihin kun tosi miehet täräyttävät pöytään kasan euroja:))

    • Nyt menee rahaa...

      Viikko sitten tein yhden tarjouksen pyörästä. Hp 8490e(myynnissä ainakin joulukuusta alkaen). Heitin 5min tutkimisen jälkeen et maksan 7000e.
      Empi ja köhi et nyt noin halvalla ikinä, vastatarjous 7500. Vielä jäi hautumaan.....Todella paha tarjous melkein joutu ostaan.....

    • zzr 1100

      lujassa istuu 90luvun fakta. Silloin saatoit ostaa pyörän 30000markalla ja myydä samaan rahaa parin vuoden päästä. Pyöriä kun ei juuri ollut. Ostajat lähes kilpailivat kuka saa sen keltasen pörssin ainoan 1100kawan.

    • kiirejokoht

      Ny alkaa olee viime hetket edulliseen ostokseen,kysyntä alkaa lisääntymään tästä hiljalleen kevättä kohden,viime kesänä ei ees jussin jälkeen tapahtunu mitään hinnantiputuksia kun vast syksyllä muutama edukkaampi tuli myyntiin.

    • loppuuuuuu...

      Tietenkin hinnat laskee,ei nyt keväällä mut kesä-heinkuussa ja lisää elo-syyskuu.
      varmasti 10000motoristia lopettaa harrastuksensa

    • HDhdHDhdHDhd.....

      Turha on odotella hintojen laskuja? Elämää pitää elää nyt ja täysillä, mitä se ketään oikeastaan hyödyttää jos muutaman satasen saa jostakin japanilaisesta alennusta ja on kyylännyt sitä kuukausia? Harrikoista on turha odottaa alea, sillä niitä ei koskaan myydä ns alekopassa ja sen sanoo jo sekin että oletkos koskaan nähnyt hd tavaraa ja kampetta yhdessäkään alekopassa?, joo en minäkään:) Maailmassa on kahta eri pyörää on HD ja muut ja jokainen tietää kenelle kunnia kuuluu:) ja sori jos joku taas vetää herneen nenään, mutta tosiasiat vaan on näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1701
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1442
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      109
      963
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      936
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      41
      773
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      708
    7. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      671
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      661
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      31
      636
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      613
    Aihe