Naisiaan pettävät bi-miehet

Betrya...

Olen homo ja vihaan bi-miehiä. Ei pidä koskaan yleistää, mutta minun tielle on varmaan sitten sattunut jo kymmenen idioottia peräjälkeen. Uskon kuitenkin, että kunnollisiakin bi-miehiä on, mutta suurin osa on varmasti pettäjäsikoja. Seuraavaksi puhun siis näistä pettäjistä. Miksi hitossa on pakko pettää tyttöystävää/vaimoa? On monilla otsaa valehdella olevansa sinkku ja jotkut sanovat myös olevansa homoja, jotta pääsisivät sänkyyn, sillä moni homo ei halua biseksuaalin kanssa minkäänlaista toimintaa. Biseksuaalisuus on se pinttynyt tahra vähemmistöjen keskuudessa, joka saastaa ja pilaa samalla homojenkin mainetta, koska petetyt naiset, jotka saavat tietää miehensä touhuista julistavat eronsa syyksi sen, että mies onkin homo, vaikka oikeasti olisi bi. Suurin osa seksin etsijöistä kaikenmaailman sivustoilla on joko ukkomiehiä tai naisen kanssa parisuhteessa olevia bi-miehiä. Aina etsitään salaseuraa ja suurin syy siihen miksi pitää olla niin hiton salaista, on se, että näillä miehillä on naikkonen odottamassa kotona.

En voi sietää tuollaista moraalitonta toimintaa. Eri asia jos olette keskustelleet naisenne kanssa asiasta ja se on heille ok, että kokeilette miestä. Yksi asia suututtaa myös; ette käytä edes kumia! Toki en minä olen sen parempi ihminen jos suostun seksiin ilman kumia, mutta minulla ei ole naista jota menisin paskaisella kyrvällä sitten panemaan jälkeenpäin ja käyn testeissä säännöllisesti. Yleensä kuitenkin ehdotan kumin käyttöä, mutta jos toinen osapuoli ei suostu niin ei sitä välttämättä sitten tule hurmioissa välitettyä vaaroista. Mutta te petturimiehet vedätte aina kolmannen osapuolen, eli tyttöystävänne riskitilanteeseen mukaan. Sitten naisenne siinä ihmettelee kun on hiivaa ja ties mitä tulehdusta. Kuinka te oikeasti voitte olla niin välinpitämättömiä? Erotkaa naisestanne ja pankaa sitten rauhassa muita miehiä niin paljon kuin sielu sietää.

Tästä lähtien aloitan itse kieroilun. En enää välttele biseksuaaleja, mutta etsin juuri ne jotka seurustelevat ja käräytän ne tavalla tai toisella heidän naisilleen seksin jälkeen. Valokuvia sekstailusta vaikka todistusmateriaaliksi. Teen kaikkeni saadakseni heidän henkilöllisyytensä selville. Onneksi monet idiootit antavat sähköpostiosoitteensa jolla ovat rekisteröityneet facebookiin ja haun avulla he löytyvät. Sitä kautta saa usein selville heidän todellisen parisuhdestatuksensa ja usein myös tyttöystävänkin nimen. Etsitte "luotettavaa" seuraa, vaikka itse ette ole luottamuksen arvoisia. No te saatte maistaa sitä miltä tuntuu kun lupaus petetään. Voi että tulen nauttimaan siitä ku joillakin alkaa parisuhdehelvetti, mutta totuuden on tultava esiin. Samalla vapautan nämä miehet kahleista, jotta he pääsevät panemaan toisia miehiä kun sitä niin kovasti haluavat. Säälin niitä kärsiviä naisia, mutta he varmasti arvostavat sitä, että edes joku on heille rehellinen ja paljastuu millaisia pettureita heidän moraalittomat miehensä ovat.

35

2667

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jfnvgggg

   Juu, no itselläni olisi varmaan samat ajatukset ja aikeet tuossa vaiheessa, mutta eri asia onko se lopulta kenenkään kannalta kivaa ruveta tuohon... Saatat saada vain pahan mielen itsekin.

   • Betraya..

    Asia voi olla niinkin. Eniten minua vaivaisi jos kohteellani olisi lapsia. Joutuisin ehkä harkitsemaan käräyttämistä. Lapsien kannalta voi olla parempi, että perheidylli ei mene rikki, mutta toisaalta se valhe ja petos. Nainen kuvittelee rakastamansa miehen olevan kaikkea muuta kuin oikeasti on. Jos lapset olisivat aikuisia niin sillä ei olisi niinkään väliä. Mutta toisaalta pahoja ongelmia voi silti olla perheessä, joten ei voi tietää olisiko parempi, että valhe paljastuu vai että kaikki elävät tiedottomana, mutta tyytyväisinä. Itse haluaisin kuitenkin vastaavassa tilanteessa tietää ehdottomasti totuuden. Mutta lasten takia saattaisin pakottaa itseni elämään kuolleessa liitossa kunnes he olisivat kaikki aikuisia tai ns. valmiita kohtaamaan totuuden ja vanhempien eron. Mutta silti minusta on vain niin hirveää ajatella, että niin monen naisen selän takana heidän miehensä pettävät ja kieroilevat.


  • been hetsku vaimo

   Toivottavasti "osut" oman ukkoni kohdalle. Haluan saada hänet kiinni valheistaan. Mulla on todisteita, mutten voi vielä niitä käyttää.
   Eräs bi-mies sanoi täällä hienosti, että on aivan sama, vaikka onkin bi. Kumppania ei ole oikeus silti pettää. Parisuhteessa kuuluu olla vain kaksi ihmistä, on he seksuaalisesti miten tahansa suuntautuvia.
   Se on kuulemma yleistä, että keski-ikäiset ukkomiehet alkaakin yhtäkkiä haluta miestä. Olin ihmeissäni, kun tämä asia selvisi mulle. Ei olisi tullut mieleenkään epäillä jotain tällaista.

  • miki-66

   Oikeaa puhetta! Jokainen naisen kanssa naimisissa oleva mies joka vehtaa toisen miehen kanssa niin pitää käräyttää ihan vaan jo tautien leviämisen takiakin!

   • Kuinkas se homous on suhun vaikuttanut negatiivisesti?

    Eihän homous periydy, ja homoja on ollut aikojemme alusta asti.
    Jos se olisi tauti, niin senhän voisi hoitaa pillerillä?

    Käytä järkeä!


  • liikkuu

   Petturisika ? mikä se on? onko se jotenkin sama kuin = katkerahomppeli joka on jäänyt psyykkisesti teinin tasolle ?

   • ap...

    Ja mitähän sinä tuolla tarkoitat? Yritätkö saada hyväksyntää pettämisellesi?


  • Miksi "kakkosta"?

   Bi seksuaaleja on naisissa ja miehissä. Raukkamaisinta on tietysti tuo asenteesi ja "akkamaisuutesi". Naiset juonivat ja kieroilevat sekä juoruilevat. Naisellinen ominaisuus ei yleensä mies tee noin. Miksi sitten olet miesten ja varsinkin ukkomiesten kanssa jos tuollaista teet? Sinulle varmaan olisi parasta seuraa "pintaliitäjä" bubbe- pojat ei siis ukkomiehet. Jotain vikaa sinussakin on kun toimit noin!

   Voi kun tietäisitte kuinka paljon naiset ja miehet pettävät. Miehet miesten/naisten kanssa ja naiset naisten/miesten kanssa. Sellaiseksi se maailma on mennyt. Naiset vaihtavat miestä tuon tuosta ja mikä surkuhupaisaa niin hankkivat vielä lapsia useamman eri miehen kanssa. Ja lapset kärsivät eniten kun ei tiedä kuka on isä ja isovanhempia useita.

   Eikö ole sama jos kerran pettää onko se mies vai nainen. Koska miehethän useinkin "pitävät" siitä kakkosesta vaikka olisi nainenkin vastapuolena. Mistähän tämä kertoo miesten kohdalla. Heteromiehetkin ovat alkaneet oivaltaa olisi se sitten miehen tai naisen "kakkonen" niin se maistuu jostain kumman syystä? Aina on petetty niin miesten kuin naistenkin keskuudessa ei tuossa mitään ihmettä ai uutta ole.

   Minusta eläköön kukin omalla tavallaan ja nauttikoon asioista. Mutta ilmeisemmin maailma muuttuu ja ihmiset sen mukana.

   Mitä tulee tautien leviämiseen niin kyllä eniten erilaisia veneerisiä tauteja leviää hetero, peppu ja etenkin naisten alapäänkautta. Miettikää jo kuinka paljon erilaisia bakteereita on alapäässä saati sitten suuseksissä.

   • Ap..

    "Miksi sitten olet miesten ja varsinkin ukkomiesten kanssa jos tuollaista teet?"

    Ymmärsitkö jotenkin väärin? En minä ole aikaisemmin ollut tarkoituksella ukkomiesten kanssa, koska he ovat valehdelleet joko olevansa homoja tai sinkkuja. Olen myöhemmin saanut selville, että mikä heidän parisuhdestatuksensa oikeasti on ja totta kai se alkaa suututtamaan kun toinen on valheisiin verhoutuneena halunnut sänkyyn. Eli miehelle on siis ominaista valehtelu ja naiselle kieroilu? Eli sinusta on aivan hyväksyttävää, että miehet pettää, mutta naiset eikä muut miehet saisi kieroilla? Miehet oli heteroita tai homoja osaavat kieroilla ihan yhtä lailla kuin naisetkin ja se on nähty niin monet kerrat. Monet miehet tekee petoksia työelämässäkin.

    Naisten kieroilu eroaa usein vain sillä, että halutaan kieroilulla kostaa tai aiheuttaa toiselle vahinkoa oman edun tavoittelemiseksi, mutta miehet osaavat molemmat ihan samalla tavalla. Aivan turha yrittää luoda sädekehää miehille sanomalla, että naiset kieroilevat, kun samaan aikaan monet miehet valehtelevat sen minkä kerkiävät. Onko muka kieroilu pahempaa kuin valehtelu? Ne on erittäin lähellä toisiaan. Miehet eivät todellakaan ole moraalin ja omatunnon osalta naisia yhtään sen parempia ihmisiä. Uskon kuitenkin, että miehet pettävät enemmän kuin naiset, koska monet miehet menevät sinne minne alapää ohjaa.

    Joo pettämistä on ollut iät ja ajat, mutta se ei tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää, koska kyse on LUOTTAMUKSESTA!!!! Mitään negatiivista käytöstä ei voi tehdä hyväksyttäväksi sen perusteella, että sitä on ollut aina ja tulee olemaan. Ei se tunnu kivalle kenestäkään joutua petetyksi, jos on valat vannottu alttarilla, luvattu toista rakastaa ja olla uskollinen. Harva jää siinä vaiheessa suhteesseen ja jotkut jäävät liittoon lasten ja taloudellisen tilanteen vuoksi. Mutta kuinka paljon se petetty osapuoli kärsiikään. Te moraalittomat ihmiset ette osaa samaistua siihen rooliin ennen kuin teitä petetään joko parisuhteessa tai jollain muulla tapaa. Toivottavasti vaikka paras ystävänne puukottaisi teitä selkään pahasti niin tietäisitte miltä tuntuu kun luottamus menee!

    "Jotain vikaa sinussakin on kun toimit noin!"

    Vai että minussa vikaa kun en siedä moraalitonta käytöstä ja haluan rangaista pettäjiä? Eli minun pitäisi vain niellä se, että olen joutunut valehtelijan kohteeksi eikä tuntea siitä katkeruutta? Olet varmaan näitä pettäjiä itse ja tämän aihe osui sinua ikävästi ja yrität jollain "olet akkamainen" korttia lyödä pöytään. Olkoon keinot mitkä tahansa akkamaiset tai miesmäiset.. Kirjoitat juuri samalla tyylillä kuin monet varsinkin vanhemmat ukkomiehet. Aina kun olen maininnut joillekin siitä, etten heidän kanssa suostu mihinkään, koska seurustelevat naisen kanssa niin vastalauseena on tullut: "Onpa ikävää kun noin nuori mies on niin ahdasmielinen", "pettämistä on ollut iät ja ajat" tai "Ethän sinä ole ketään pettämässä, älä viitsi olla tiukkapipo vaan tartu tilaisuuteen :)". Tuosta jälkimmäisestä voin sanoa, että pettäisin itseäni osallistumalla jonkun muun pettämiseen. Te olette saastoja jotka ansaitsette joutua häpeään. Olisi oikein, että pettäminen tulisi esiin sekä ystäville, että vanhemmille ja muulle perheelle, jotta kaikki lähipiirissäkin tietäisivät.


   • Anonyymi
    Ap.. kirjoitti:

    "Miksi sitten olet miesten ja varsinkin ukkomiesten kanssa jos tuollaista teet?"

    Ymmärsitkö jotenkin väärin? En minä ole aikaisemmin ollut tarkoituksella ukkomiesten kanssa, koska he ovat valehdelleet joko olevansa homoja tai sinkkuja. Olen myöhemmin saanut selville, että mikä heidän parisuhdestatuksensa oikeasti on ja totta kai se alkaa suututtamaan kun toinen on valheisiin verhoutuneena halunnut sänkyyn. Eli miehelle on siis ominaista valehtelu ja naiselle kieroilu? Eli sinusta on aivan hyväksyttävää, että miehet pettää, mutta naiset eikä muut miehet saisi kieroilla? Miehet oli heteroita tai homoja osaavat kieroilla ihan yhtä lailla kuin naisetkin ja se on nähty niin monet kerrat. Monet miehet tekee petoksia työelämässäkin.

    Naisten kieroilu eroaa usein vain sillä, että halutaan kieroilulla kostaa tai aiheuttaa toiselle vahinkoa oman edun tavoittelemiseksi, mutta miehet osaavat molemmat ihan samalla tavalla. Aivan turha yrittää luoda sädekehää miehille sanomalla, että naiset kieroilevat, kun samaan aikaan monet miehet valehtelevat sen minkä kerkiävät. Onko muka kieroilu pahempaa kuin valehtelu? Ne on erittäin lähellä toisiaan. Miehet eivät todellakaan ole moraalin ja omatunnon osalta naisia yhtään sen parempia ihmisiä. Uskon kuitenkin, että miehet pettävät enemmän kuin naiset, koska monet miehet menevät sinne minne alapää ohjaa.

    Joo pettämistä on ollut iät ja ajat, mutta se ei tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää, koska kyse on LUOTTAMUKSESTA!!!! Mitään negatiivista käytöstä ei voi tehdä hyväksyttäväksi sen perusteella, että sitä on ollut aina ja tulee olemaan. Ei se tunnu kivalle kenestäkään joutua petetyksi, jos on valat vannottu alttarilla, luvattu toista rakastaa ja olla uskollinen. Harva jää siinä vaiheessa suhteesseen ja jotkut jäävät liittoon lasten ja taloudellisen tilanteen vuoksi. Mutta kuinka paljon se petetty osapuoli kärsiikään. Te moraalittomat ihmiset ette osaa samaistua siihen rooliin ennen kuin teitä petetään joko parisuhteessa tai jollain muulla tapaa. Toivottavasti vaikka paras ystävänne puukottaisi teitä selkään pahasti niin tietäisitte miltä tuntuu kun luottamus menee!

    "Jotain vikaa sinussakin on kun toimit noin!"

    Vai että minussa vikaa kun en siedä moraalitonta käytöstä ja haluan rangaista pettäjiä? Eli minun pitäisi vain niellä se, että olen joutunut valehtelijan kohteeksi eikä tuntea siitä katkeruutta? Olet varmaan näitä pettäjiä itse ja tämän aihe osui sinua ikävästi ja yrität jollain "olet akkamainen" korttia lyödä pöytään. Olkoon keinot mitkä tahansa akkamaiset tai miesmäiset.. Kirjoitat juuri samalla tyylillä kuin monet varsinkin vanhemmat ukkomiehet. Aina kun olen maininnut joillekin siitä, etten heidän kanssa suostu mihinkään, koska seurustelevat naisen kanssa niin vastalauseena on tullut: "Onpa ikävää kun noin nuori mies on niin ahdasmielinen", "pettämistä on ollut iät ja ajat" tai "Ethän sinä ole ketään pettämässä, älä viitsi olla tiukkapipo vaan tartu tilaisuuteen :)". Tuosta jälkimmäisestä voin sanoa, että pettäisin itseäni osallistumalla jonkun muun pettämiseen. Te olette saastoja jotka ansaitsette joutua häpeään. Olisi oikein, että pettäminen tulisi esiin sekä ystäville, että vanhemmille ja muulle perheelle, jotta kaikki lähipiirissäkin tietäisivät.

    Kuulostat kyllä todella katkeroituneelle, etkä millekään muulle. Käy mielessä oletko saanut pakit, jäänyt itse pettämisestä kiinni tai onko kumppanisi käynyt pettämässä bimiehen kanssa sinua. Ja mitä kumin vaatimiseen tulee, on kaksinaismoralistista vaatia sitä toiselta ja itse puuhata muualla ilman.


  • pekkakarvonen 69

   Muistakaa pestä sonta pois esinahan ja kynsien alta ennen ruokapöytään menoa. Suupieletkin syytä tsekata.

  • Bring it on!!

   Loistavaa! Olen itsekkin ihmetelly samaa, jo vuosia!! Kuinka härskisti sitä vaan pannaan miehiä ja kotona odottaa vaimo ja mahd. lapsia..Tuollaiset SIAT saa mun puolesta käräyttää saman tien.Kyllä se paljastuu vaimolle ennemmin tai myöhemmin ja mieluummin ennemmin!
   Kauheempaa ja nöyryyttävämpää olisi olla suhteessa vuosia tietämättään että mies on jo vuosia etsinyt salaista miesseuraa!

   Annan kirjottajalle täyden tukeni!
   Anna PALAA VAAN!!!

   • Anonyymi

    Saman voisi tehdä myös homoille, jotka pettävät myös hyvin usein,


  • fjlföködflgf

   Myös julkkikset bi-mies pettäjät valokeilaan! Niitä tiedän itsekkin muutaman. Toinen juuri mennyt naimisiin ja saanut lapsenkin..Bi-miehet on maailman itsekkäimpiä ihmisiä!!

  • 16teen

   En jaksanut lukea koko viestiäsi, koska siinä on relatiivilause virheitä. Opiskele edes kieliopin alkeet. Kiitos.

   • Sixteen

    Sixteen babylle;

    Ei tämä olekkaan mikä kielikylpylä eikä keskenkasvuisten pentujen lukunurkkaus.

    Nuorten yleinen vika onkin se, että he eivät jaksa mitään lukea loppuun vaan plakioivat kaiken eli mitä helpommalla pääsevät sen parempi. Asioiden ymmärrys kärsii ja asioiden käsittely vaikeaa.


   • kuka se osaa? :D:D

    Ja itse näytät hallitsevan yhdyssanat täydellisesti. Heh heh. Opiskele edes kieliopin alkeet. Kiitos.


  • B-rapun kansalaiset

   Bi-seksuaali on oikeasti homo mutta se on naisen kanssa vain siksi kun yhteiskunta ei hyväksy homoja. Eli hän teeskentelee nauttivansa naisen kanssa seksistä. Toisen miehen kanssa kun ei voi saada lapsia. Moni on vain siksi naisen kanssa, että hän tekee lapsia. Bi:llä on kauhea pelko leimautumisesta homoksi. Heitä on joukossamme paljon. Jokaisella työpaikalla on monta bi miestä, jotka on olevinaan onnellisesti naimisissa. Minunkin työpaikalla on monto sellaista. Kotona vaimo ja monta lasta. Iltaisin sitten etsitään miesseuraa parkkipaikoilta ja tarvittaessa kytätään homodiscon edessä parkissa ja viedään väsynyt nuori mies kotiin autolla. Konstit on monet sanoi kissa kun hännällä pöytää pyyhki :)

   • bipalli

    Nyt taidat sekoittaa bi-miehet ja kaappihomot (tai kaappibit) keskenään. Muutenkin vaikutat katkeralta ja tietämättömältä tyypiltä. Vähän saisi ottaa asioista selvää ennenkuin kirjoittaa tuollaista potaskaa.


  • Hmm,
   Nyt siis tehtiin suuri numero pelkästään bi-miehistä, ja bi-naiset ovat siis täysin uskollisia?

   Miksi mies pettää?
   Miksi bi-mies saa helpomin miestä?
   Jos aloittaja on asenneongelma, ja on itse tullut petetyksi, kenties pettänyt itse bi-miestä, ja on mustan kipeä.
   Putkinäköinen huomioonottamaan todellisia bi ihmisiä.
   Perusteettomat väitteesi ja väitteet, niitä tässä palstassa on rutkasti.
   Pohtikaa.

   • Ap..

    Tuskinpa homomiehenä teen numeroa bi-naisista kun ei ole heistä minkään sortin kokemusta. Varmasti sitä pettämistä on puolin ja toisin oli homo, hetero tai bi, mutta oam närkästymiseni koski enemmän pettäjämiehiä.


  • dindinding

   Onhan se mukavaa että enempi ihmisiä on kiinnostunut miestenvälisestä ja homoja saisi olla lisää, niin miehiä kuin naisiakin.

   Mutta on kyllä ärsyttävää noi bi-ukkomiesten pettämisleikit.

  • HoHoHoHoGuggenheim

   Toisil on ja toisil ei.

   ruskia pili tekee elämästä maistuvampaa.

  • jurpsio

   Olin kerran sängyssä bi-ukkomiehen kanssa ja kysyin tietääkö vaimo että hänellä on seksiä miesten kanssa. Ei tiedä. Vaimo oli muutaman kerran kysyny jos hän pettää johon mies oli vastannut : En ole koskaan pettänyt sinua toisen naisen kanssa! Että silleen....

   • biuadee

    Ehkä voisi kysyä tuota ennenkuin menee sänkyyn. Jos on niin kiire sänkyyn jokaisen kanssa niin ei toisen taustat kauheesti näytä kiinnostavan.


  • kierrätetään

   Kaikille homomiehille vois sitten vastapainona tehdä sen, että outtaa ne niiden työpaikalla ja sukulaisten kesken... raukat kun ei uskalla tunnustaa väriään... ja sitten taatusti se kerrotaan jos ne pettää poikakaveriaan...

  • halukas

   Olen ukm ja mieli tekee miestä. Mutta en petä luottamusta. Siksi katselen vain netistä homopornoo ja runkkailen. Siihen on tyydyttävä. Salaisuuksiahan voi olla, jos toista ei vahingoita...

   • sur2234nnn

    Moi ukkomies joka tyydyt homopornoon ja runkkailet: hyvä valinta, elämässä ei koskaan saa kaikkea. Kyllä heteronkin voi tehdä mieli naapurin rouvaA jne. Pidä oma suhde naiseksi läheisensä ja luottamuksellisen. Jos voit kerro tuonnoistasi naisellesi Ehkä voitte yhdessä ottaa huomioon halujasi ( Starp tms ) Mun mies ei tyytynyt kuvitelmii ero tuli ja välit meni. Luuli että saa kaiken eikä kärähdä. No nyt voi vapaasti tehdä mitä vaan.


  • Todella surullista luettavaa tekstisi ja ymmärrän kyllä osin tunteesi. Pettämistä en missään muodossa suvaitse, vaikka sitä kaikissa ryhmissä tapahtuu. Toisilla on avoin suhde joka mahdollistaa pettämisen luvan kanssa. Tämä on taas homoilla yleistä. Silti on julmempaa pettää samaa sukupuolta olevan kanssa heterosuhteessa. On siinä selkeä ero, myönnän. Silti ei pidä tuomita yhtä ryhmää kokonaan noin voimakkaasti. Jos vihaat bi-miehiä, sinulla on siihen täysi oikeus, tottakai, mutta myös kunnollisia miehiä löytyy. Kuten joka seksuaalisuuden lokerosta, löytyy mätiä omenoita.


   "Biseksuaalisuus on se pinttynyt tahra vähemmistöjen keskuudessa, joka saastaa ja pilaa samalla homojenkin mainetta, koska petetyt naiset, jotka saavat tietää miehensä touhuista julistavat eronsa syyksi sen, että mies onkin homo, vaikka oikeasti olisi bi."
   Aika raju veto. Jokaisessa väestöryhmässä on pettäjiä, jotka pilaavat maineen. Onhan homoillakin maine seksihurjastelijoina, jotka panevat kaikkea, vaikkei näin ole. Miehet vaan ovat seksuaalisempia kuin naiset. Ja tiettyjen asenteet muita kohtaan myös pilaavat kaikkien mainetta.

   "En voi sietää tuollaista moraalitonta toimintaa. Eri asia jos olette keskustelleet naisenne kanssa asiasta ja se on heille ok, että kokeilette miestä. Yksi asia suututtaa myös; ette käytä edes kumia! "
   Olen aivan samaa mieltä. Luvan kanssa kokeilu on aivan toinen asia kuin toimia selän takana. Mutta kuinka moni mies oikeasti kehtaa/uskaltaa puhua aiheesta kumppaninsa kanssa? Jäin miettimään asiaa kääntäen: homoparista toinen haluaa kokeilla naista. Miten helppoa toisen olisi hyväksyä ajatus, etenkin asenteiden perusteella, joita täällä palstalla kirjoituksissa näkee? Ja mitä kumin käyttöön tulee, kannattaisi sitä muutenkin käyttää.

   "Toki en minä olen sen parempi ihminen jos suostun seksiin ilman kumia, mutta minulla ei ole naista jota menisin paskaisella kyrvällä sitten panemaan jälkeenpäin ja käyn testeissä säännöllisesti. Yleensä kuitenkin ehdotan kumin käyttöä, mutta jos toinen osapuoli ei suostu niin ei sitä välttämättä sitten tule hurmioissa välitettyä vaaroista."
   Tämä on aika kaksinaismoralistista. Syytät toista kumin käyttämättömyydestä ja itse kuitenkin siihen suostut? Miksi menet suostumaan suojaamattomaan seksiin, etenkin kun riskit ovat suuret?

   "Mutta te petturimiehet vedätte aina kolmannen osapuolen, eli tyttöystävänne riskitilanteeseen mukaan. Sitten naisenne siinä ihmettelee kun on hiivaa ja ties mitä tulehdusta. Kuinka te oikeasti voitte olla niin välinpitämättömiä? Erotkaa naisestanne ja pankaa sitten rauhassa muita miehiä niin paljon kuin sielu sietää."
   Noita tauteja nainen saa jo muutenkin kuin miehen takia. Noita voi ilmetä esim kun aloittaa seksielämän pitkän tauon jälkeen terveen kumppanin kanssa jne, joten asia ei ole ihan noin suoraviivainen tautien kohdalla. Samaten pettävä bimies voi tartuttaa myös miespuoliseen kumppaniinsa taudin, jonka takia minusta kumin on täysin ehdoton tällaisissa tilanteissa. Nyt kyseinen mulkku riskeeraa kaksi ihmistä lisäkseen. Ja olen taas samaa mieltä, ero ennenkuin toisen kanssa sänkyyn menee.

   "Tästä lähtien aloitan itse kieroilun. En enää välttele biseksuaaleja, mutta etsin juuri ne jotka seurustelevat ja käräytän ne tavalla tai toisella heidän naisilleen seksin jälkeen."
   Kannattaako? Maksaako vaivaa? Kyllähän moni mailinsa antaa, mutta yleensä se on anonyymi olettaisin, jonka jäljittäminen voi olla hankalaa. Ja kuinka moni kertoo koko nimensä tmv, jolla löytäisit heidät facebookista? Ymmärrän osin motiivisi, muttei se kosto ole oikea tie.

   "Samalla vapautan nämä miehet kahleista, jotta he pääsevät panemaan toisia miehiä kun sitä niin kovasti haluavat. Säälin niitä kärsiviä naisia, mutta he varmasti arvostavat sitä, että edes joku on heille rehellinen ja paljastuu millaisia pettureita heidän moraalittomat miehensä ovat."

   Millä tapaa tämä vapauttaa kahleista? Näkisin päinvastaisena tämän. Petetty nainen laittaa tiedon eteenpäin ainoastaan ja osa kavereista hylkää miehen, kun kuulevat asiasta kautta rantain. Ja tällä voi taasen olla pahemmat seuraukset. Omat sympatiani ovat naisen puolella, koska he ansaitsevat parempaa kuin pettävän miehen, mutta silti. En usko sinun heitä vapauttavan kahleista, päinvastoin.

  • Kuulostaa pikemminkin naiselta joka on tullut petetyksi kun mies on paljastunut homoksi.

  • Anonyymi

   Hyvä ! Arvostan.
   Sinä löydät hyvän oman rakkaasi varmasti.

   Terv. Nainen, se petetty

  • Anonyymi

   Itse usein miettinyt miksi niin homo pettää selän takana? Eikö avoin suhde olisi paras malli?

   • Anonyymi

    Samaa mietin. Itselläni vähintäänkin sellainen.


  • Anonyymi

   Vihaan avomiestäni.
   Aluksi tuhkimotarina, hiipui sisarukselliseksi pyytämättä ja yllättäen...
   Helvetti, mikä tyyppi.
   Nykyisin enää inhoan, vaikka hän minua omalla tavallaan palvookin.
   Valhetta kaikki.

   Jos ei ole munaa olla suora ja rehellinen alusta pitäen, on turhaa enää kolmen-neljän vuoden jälkeen.
   Tiedän faktan.
   Hän ei myönnä taipumustaan.

   Huom. Minä olisin suostunut suhteeseen rehellisin ehdoin.
   Nyt tunnen vain, että minua on petetty ja petetään koko ajan.

   Pian muutan. Syytä en edes vaivaudu kertomaan.

   Hän arvaa, että tiedän. Olen sen hänelle heittänytkin...
   Mitään epäselvää ei enää ole.

   En rakasta pettäjää. Häntä omana itsenä olisin rakastanut.

  • Anonyymi

   Ainahan homot vihaavat kaikkia muita. Sinusta vissiin on ihan ok, että homot sarjapettävät?

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken tappo

   "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
   Henkirikokset
   157
   27590
  2. Kuka oli tekijä?

   Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
   Valkeakoski
   202
   17562
  3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

   Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
   Maailman menoa
   352
   9220
  4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

   Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
   Poliisi
   27
   6338
  5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

   Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
   Maailman menoa
   19
   4123
  6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

   Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
   Valkeakoski
   193
   3761
  7. Onko tekijän nimi tiedossa?

   Joko tiedetään?
   Valkeakoski
   21
   1684
  8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

   https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
   Valkeakoski
   43
   1457
  9. Miten meidän käy

   Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
   Ikävä
   49
   1205
  10. Toivottavasti tekijää ei suojella

   Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
   Valkeakoski
   50
   1144
  Aihe