Utelias

Vain utelias

Miten satanistit palvovat jumalaansa? Onko jotain rituaaleja? Omia kirkkoja? Kokoontumisia? Eläin- tai ihmisuhreja? Tulee mieleen esim. "kuin tuhka tuuleen" kadonneiden ihmisten kohtalo? Käyttävätkö satanistit energiaa jolla yrittävät vaikuttaa negatiivisesti toisiin ihmisiin? Eikö saatanan palvoja ja satanisti ole eri asia vai onko?

12

337

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lkjölkjölkjlkj

   Satanistit ova vellihousuja.

  • tömpsistöm

   Totta ja pelokkaita pelkureita.

  • Elmä on

   Mina ei jummarra. Miten joku filosofia, uskonto tms tekee henkilöstä pelkurin? Ei pitäisi yleistää vaan nähdä jokainen persoonana ja yksilönä. Eikö se nyt ole kiinni vähän muista aspekteista. Olisi kiva kuulla perustelu siihen mikä tekee jokaisesta satanistista pelkurin.
   Voidaan nähdä että myös jumalaan/jeesukseen uskovat ovat pelkureita. He tukeutuvat herran armoon ja voimaan koska eivät yksin kykene kohtaamaan kovaa ja kylmää maailmaa ja jos muut hylkäävät jumala rakastaa silti eikä koskaan hylkää. Monet uskoon kääntyvät ovat huonossa elämäntilanteessa olevia jotka hakevat myös ryhmän tuomaa tukea ja turvaa mitä seurakunnista saa. Tuon voi ihan yhtlailla nähdä pelkuruutena.

   Satanismi on ateistinen uskonto joka korostaa invidualismia eikä satanisti usko kristinuskon Saatanaan tai Jumalaan vaan on oma saatanansa ja jumalansa ja vastuullinen kantamaan omien tekojensa seuraukset. Saatananpalvonta taas on käänteistä kristinuskoa. Kyllä ne useat satanistit on ihan normaaleja ihmisiä.

   • -horns-

    Church of Satan -suunnan satanismi on ateistista, mutta se ei todellakaan kata kaikkea satanismia, vaikka sen myötäilijät yrittävätkin muuta väittää.


  • poioiuoiuopi

   Pelkureita, kun eivät uskalla vastata ihan selkeisiin kysymyksiin.

  • kvltti

   He palvovat skenejohtajia nuolemalla heidän perseitään ja olemalla samaa mieltä jokaikisestä asiasta mistä skenejohtajakin. Rituaaleja on painosmääriltään rajoitettujen levyjen sekä okkultististen kirjojen ostaminen. Kirkkoina toimii keikkapaikat joissa eliitti underground yhtyeet esiintyvät ja suuret skenejohtajat kokoontuvat yhteen miettimään kuka tänään on poser eikä ansaitse ostaa jotain limited kvlt demoa. Nettifoorumeilla esitetään tosi kovaa jätkää ja kirotaan kaikki jotka edes vähän hymyilee koska hymyillessä menee uskottavuus koko kultilta, joten ne pitää kirota uhkailemalla netissä kirjoitellen. Saatananpalvojia ja satanisteja yhdistää kehitysvammaisuus sekä hyvin harhaiset kuvitelmat omasta ylivertaisuudesta muihin ihmisiin nähden.

  • samperikuvaikeeta

   Kiitos asiallisesta vastauksestasi.

  • Nita Sasti

   Mielestäni ainoa oikea vastaus on kun on satanismista kyse:

   MITÄ VITUN JUMALAA?!

   • Anonyymi

    Mitä tarkoitat? Raamatussa kerrotusta?


  • 666COS666

   Satanistit eivät usko Jumalaan, taivaaseen, helvettiin eikä Saatanaan henkiolentona. Satanisti on oman elämänsä Saatana/Jumala. Satanismi on ateistinen, hedonistinen "usko" Oikeastaan se on elämänkatsomusta ja filosofiaa. Satanistit ei tapa eläimiä todellakaan.. Luonto ja eläinten kunnioittaminen on osa Satanismia. Saatananpalvonta ja Satanismi ei liity toisiinsa mitenkään.
   Sataisteja on eritapasia.. Moderneja (Anton LaVeyn tapaisia) hengellisiä jne.. Satanisteilla on omat rituaalit mutta niissä ei kutsuta itse Saatanaa vaan etsitään sitä hyvää oloa.

  • Anonyymi

   Onko jotain rituaaleja?
   Joo.

   Omia kirkkoja?
   Joo.

   Kokoontumisia?
   Joo.

   Eläin- tai ihmisuhreja?
   Kumpiakin.

   Tulee mieleen esim. "kuin tuhka tuuleen" kadonneiden ihmisten kohtalo?
   Joo.

   Käyttävätkö satanistit energiaa jolla yrittävät vaikuttaa negatiivisesti toisiin ihmisiin?
   Joo.

   Eikö saatanan palvoja ja satanisti ole eri asia vai onko?
   Joo.
   Alkukantaisen tylsä uskonto, joka muuttuu muiden mukana aikojen mukana. Vetää mukaansa pääosin lapsellisen tyhmiä okkultismista kiinnostuneita no lifejä, jotka luulee, että vain siitä hommasta saa voimaa. No ehkä, kun pääsee koviin porukoihin, sekä sekottaa raha ukkojen systeemit.
   Ellei pääs kestä, tuloksena raskas rikollisuus, mielisairaus, narkomania ja kuolema. Varmaan paljon kiinni luonnetyypistä yms.. Jokainen raamattua lukenut tietää susista lampaiden vaatteissa. Korkeimmat piirit vetää sellasta juttua, ettei selkojärkinen kestäis sitä, koska siinä ei ole mitään järkeä noin ihmismäisesti ajateltuna, ja mitä enemmän ihmisiä, sitä vähemmän ihmisarvoa, ihan sama mitä YK ym. esiriiput antaa ymmärtää.

  • Anonyymi

   Satanismi on nyky-yhteiskuntaan sopiva, koska ihmisiä on niin paljon, muttei totuuteen - ulos luontoon sopiva, ja sitä suuremmalla syyllä, jos se kieltää Jumalaksi kutsutun voiman olemassaolon, koska ei ole kansaa joka ei siitä tietäisi. Shamaanit on parhaita opettajia.
   Satanismia voisi sanoa luonnon ääri-ilmiöksi silloin, kun ihmisiä alkaa olla liikaa.

   Jos satanismi kieltää totuuden, se ei voi olla muuta kun orjuuttava uskonto, ja menee samaan kun islami ja Mooseksenlaki. Nuoriso, joille ei ole opetettu tuntemaan itseään, on suurimmassa vaarassa, ja A luokan tapaukset saattaa heittää elämänsä hukkaan, koska kaikki elämä etsii totuutta ja toimaa kasvaa ja jatkaa sukua.
   Totuus on jokaisen ihmisen omatunnossa, ja mm. oman lapsen kautta se tulee esiin, ja voidaan katsoa olevan mielisairaus tai luonnevika, jos vaarantaa yhteisön selviytymisen. Lapsettomat ovat vain helppoja satanisteja, ja usein niitä pahimpia, koska ei ole mitään todellista omaa, jonka puolesta taistella.
   Jos ihmisellä ei pysy jalat maassa uskontoa harjottaessa, hän voi menettää järkensä ja käsityksen todellisuudesta.

   Useiden tekiöiden periaatteet perustuu esimerkkien hakemiselle ja kaavoille - kehittymättömyydelle. Kuinkahan joku voi mennä kehittämään sitä uskontoa ja sanoa, että se on paholaisen tahto? Jo raamatussakin kumotaan Mooseksen laki, että se olisi "Herralta. Kyseessä on kokoelma ihmisten jumalakäsityksistä.

   Yksi ehdoton juttu olisi kaikille tutustua ensin omaan luonnetyyppiinsä, koska se tasottaa ihmiselle tietä, ja sitten ymmärtää se, onko sotilas vai siviili luokkaan kuuluva. Eikö satanismin yksi perussääntöjä ole "tee mitä haluat"? Ja se perustuu itsetuntemukselle. Mistä halu tulee? Eikö siitä, että jotain ei ole? Haluaminen ja tarvitseminen on eri asia.

   Minun perusajatus on, että omista se, mitä voit kantaa mukanasi, ja ripaus uskontoa elämään, että voit sytyttää kynttilän tai muistaa jotakin vaikka kerran viikossa. Älä turvaa vanhempiisi, he ovat vahva side, mutta katoavaa.
   Luonnonlakeja ei voi muuttaa, joten eläkää ihmisiksi. Ellette sitä tee, niin luonto tuhoaa teidät, ja jos ajattelette sen olevan siksi vihollisenne, olette eksyksissä.

   Heikoin on armeija,
   joka ei tiedä minkä puolesta taistella.
   Perinteet eivät pysty korvaamaan ideologiaa,
   ja henkiinjäämisen periaatetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   25
   2525
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   2404
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   201
   1878
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   74
   949
  5. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   84
   938
  6. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   45
   908
  7. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   266
   871
  8. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   69
   827
  9. Voehan taivahan talikynttilät

   Kuumin misu ja haluttavin pipari olet kyllä...Nam nam totean vain 🥰 Oot 🔥♥️🔥
   Ikävä
   37
   736
  Aihe