Utelias

Vain utelias

Miten satanistit palvovat jumalaansa? Onko jotain rituaaleja? Omia kirkkoja? Kokoontumisia? Eläin- tai ihmisuhreja? Tulee mieleen esim. "kuin tuhka tuuleen" kadonneiden ihmisten kohtalo? Käyttävätkö satanistit energiaa jolla yrittävät vaikuttaa negatiivisesti toisiin ihmisiin? Eikö saatanan palvoja ja satanisti ole eri asia vai onko?

12

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkjölkjölkjlkj

      Satanistit ova vellihousuja.

    • tömpsistöm

      Totta ja pelokkaita pelkureita.

    • Elmä on

      Mina ei jummarra. Miten joku filosofia, uskonto tms tekee henkilöstä pelkurin? Ei pitäisi yleistää vaan nähdä jokainen persoonana ja yksilönä. Eikö se nyt ole kiinni vähän muista aspekteista. Olisi kiva kuulla perustelu siihen mikä tekee jokaisesta satanistista pelkurin.
      Voidaan nähdä että myös jumalaan/jeesukseen uskovat ovat pelkureita. He tukeutuvat herran armoon ja voimaan koska eivät yksin kykene kohtaamaan kovaa ja kylmää maailmaa ja jos muut hylkäävät jumala rakastaa silti eikä koskaan hylkää. Monet uskoon kääntyvät ovat huonossa elämäntilanteessa olevia jotka hakevat myös ryhmän tuomaa tukea ja turvaa mitä seurakunnista saa. Tuon voi ihan yhtlailla nähdä pelkuruutena.

      Satanismi on ateistinen uskonto joka korostaa invidualismia eikä satanisti usko kristinuskon Saatanaan tai Jumalaan vaan on oma saatanansa ja jumalansa ja vastuullinen kantamaan omien tekojensa seuraukset. Saatananpalvonta taas on käänteistä kristinuskoa. Kyllä ne useat satanistit on ihan normaaleja ihmisiä.

      • -horns-

        Church of Satan -suunnan satanismi on ateistista, mutta se ei todellakaan kata kaikkea satanismia, vaikka sen myötäilijät yrittävätkin muuta väittää.


    • poioiuoiuopi

      Pelkureita, kun eivät uskalla vastata ihan selkeisiin kysymyksiin.

    • kvltti

      He palvovat skenejohtajia nuolemalla heidän perseitään ja olemalla samaa mieltä jokaikisestä asiasta mistä skenejohtajakin. Rituaaleja on painosmääriltään rajoitettujen levyjen sekä okkultististen kirjojen ostaminen. Kirkkoina toimii keikkapaikat joissa eliitti underground yhtyeet esiintyvät ja suuret skenejohtajat kokoontuvat yhteen miettimään kuka tänään on poser eikä ansaitse ostaa jotain limited kvlt demoa. Nettifoorumeilla esitetään tosi kovaa jätkää ja kirotaan kaikki jotka edes vähän hymyilee koska hymyillessä menee uskottavuus koko kultilta, joten ne pitää kirota uhkailemalla netissä kirjoitellen. Saatananpalvojia ja satanisteja yhdistää kehitysvammaisuus sekä hyvin harhaiset kuvitelmat omasta ylivertaisuudesta muihin ihmisiin nähden.

    • samperikuvaikeeta

      Kiitos asiallisesta vastauksestasi.

    • Nita Sasti

      Mielestäni ainoa oikea vastaus on kun on satanismista kyse:

      MITÄ VITUN JUMALAA?!

      • Anonyymi

        Mitä tarkoitat? Raamatussa kerrotusta?


    • 666COS666

      Satanistit eivät usko Jumalaan, taivaaseen, helvettiin eikä Saatanaan henkiolentona. Satanisti on oman elämänsä Saatana/Jumala. Satanismi on ateistinen, hedonistinen "usko" Oikeastaan se on elämänkatsomusta ja filosofiaa. Satanistit ei tapa eläimiä todellakaan.. Luonto ja eläinten kunnioittaminen on osa Satanismia. Saatananpalvonta ja Satanismi ei liity toisiinsa mitenkään.
      Sataisteja on eritapasia.. Moderneja (Anton LaVeyn tapaisia) hengellisiä jne.. Satanisteilla on omat rituaalit mutta niissä ei kutsuta itse Saatanaa vaan etsitään sitä hyvää oloa.

    • Anonyymi

      Onko jotain rituaaleja?
      Joo.

      Omia kirkkoja?
      Joo.

      Kokoontumisia?
      Joo.

      Eläin- tai ihmisuhreja?
      Kumpiakin.

      Tulee mieleen esim. "kuin tuhka tuuleen" kadonneiden ihmisten kohtalo?
      Joo.

      Käyttävätkö satanistit energiaa jolla yrittävät vaikuttaa negatiivisesti toisiin ihmisiin?
      Joo.

      Eikö saatanan palvoja ja satanisti ole eri asia vai onko?
      Joo.
      Alkukantaisen tylsä uskonto, joka muuttuu muiden mukana aikojen mukana. Vetää mukaansa pääosin lapsellisen tyhmiä okkultismista kiinnostuneita no lifejä, jotka luulee, että vain siitä hommasta saa voimaa. No ehkä, kun pääsee koviin porukoihin, sekä sekottaa raha ukkojen systeemit.
      Ellei pääs kestä, tuloksena raskas rikollisuus, mielisairaus, narkomania ja kuolema. Varmaan paljon kiinni luonnetyypistä yms.. Jokainen raamattua lukenut tietää susista lampaiden vaatteissa. Korkeimmat piirit vetää sellasta juttua, ettei selkojärkinen kestäis sitä, koska siinä ei ole mitään järkeä noin ihmismäisesti ajateltuna, ja mitä enemmän ihmisiä, sitä vähemmän ihmisarvoa, ihan sama mitä YK ym. esiriiput antaa ymmärtää.

    • Anonyymi

      Satanismi on nyky-yhteiskuntaan sopiva, koska ihmisiä on niin paljon, muttei totuuteen - ulos luontoon sopiva, ja sitä suuremmalla syyllä, jos se kieltää Jumalaksi kutsutun voiman olemassaolon, koska ei ole kansaa joka ei siitä tietäisi. Shamaanit on parhaita opettajia.
      Satanismia voisi sanoa luonnon ääri-ilmiöksi silloin, kun ihmisiä alkaa olla liikaa.

      Jos satanismi kieltää totuuden, se ei voi olla muuta kun orjuuttava uskonto, ja menee samaan kun islami ja Mooseksenlaki. Nuoriso, joille ei ole opetettu tuntemaan itseään, on suurimmassa vaarassa, ja A luokan tapaukset saattaa heittää elämänsä hukkaan, koska kaikki elämä etsii totuutta ja toimaa kasvaa ja jatkaa sukua.
      Totuus on jokaisen ihmisen omatunnossa, ja mm. oman lapsen kautta se tulee esiin, ja voidaan katsoa olevan mielisairaus tai luonnevika, jos vaarantaa yhteisön selviytymisen. Lapsettomat ovat vain helppoja satanisteja, ja usein niitä pahimpia, koska ei ole mitään todellista omaa, jonka puolesta taistella.
      Jos ihmisellä ei pysy jalat maassa uskontoa harjottaessa, hän voi menettää järkensä ja käsityksen todellisuudesta.

      Useiden tekiöiden periaatteet perustuu esimerkkien hakemiselle ja kaavoille - kehittymättömyydelle. Kuinkahan joku voi mennä kehittämään sitä uskontoa ja sanoa, että se on paholaisen tahto? Jo raamatussakin kumotaan Mooseksen laki, että se olisi "Herralta. Kyseessä on kokoelma ihmisten jumalakäsityksistä.

      Yksi ehdoton juttu olisi kaikille tutustua ensin omaan luonnetyyppiinsä, koska se tasottaa ihmiselle tietä, ja sitten ymmärtää se, onko sotilas vai siviili luokkaan kuuluva. Eikö satanismin yksi perussääntöjä ole "tee mitä haluat"? Ja se perustuu itsetuntemukselle. Mistä halu tulee? Eikö siitä, että jotain ei ole? Haluaminen ja tarvitseminen on eri asia.

      Minun perusajatus on, että omista se, mitä voit kantaa mukanasi, ja ripaus uskontoa elämään, että voit sytyttää kynttilän tai muistaa jotakin vaikka kerran viikossa. Älä turvaa vanhempiisi, he ovat vahva side, mutta katoavaa.
      Luonnonlakeja ei voi muuttaa, joten eläkää ihmisiksi. Ellette sitä tee, niin luonto tuhoaa teidät, ja jos ajattelette sen olevan siksi vihollisenne, olette eksyksissä.

      Heikoin on armeija,
      joka ei tiedä minkä puolesta taistella.
      Perinteet eivät pysty korvaamaan ideologiaa,
      ja henkiinjäämisen periaatetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe