Help. parkkivalot

parkkivalo123

Ostin tässä itselleni opel vectra 2,0 cd sport vm.97 ja tässä tutkittuani autoa huomasin, että pelkkiä parkkivaloja ei saa auton ollessa käynnissä päälle eli siis parkkivalot palaa kyllä kun laittaa parkkivalot päälle säätimestä, mutta ajovalot eivät sammu vaikka niiden kuuluisi. Parkkivalot palavat auton ollessa sammuksissa normaalisti, mutta heti kun käynnistää syttyy lisäksi myös ajovalot. Autossa on valoautomatiikka. Ajovalot ei siis sammu säätimen missään asennossa kun auto on käynnissä.

Katsoin entisen omistajan kytkentöjä umpioille ja oli ottanut liittimeltä tulevan valkoisen johdon virraksi parkkivaloille.

kokeilin myös, että käytin valoautomatiikan sulaketta pois josko se boxi olis jotakin sekoillut, mutta se ei ainakaan auttanut. tätä enempää en ole asiaa vielä tutkinut, mutta jos nyt joku tietää miten oikeaoppisesti ne parkkivalot kytketään nii ois hyvä. =)

1

216

  Vastaukset

  • Eiks ne parkkivalot pitäis palaa aina, mutta ajovalot vain 0 (päiväasento mm. mittarivalot ei pala) ja 2 asennossa, 1 asennossa pitäis palaa vain parkit, toivottavasti viisaat vastaa paremmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   68
   4135
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   72
   2445