JM Suomi

ostaisiko???

Hei!

Onko kenelläkään kokemuksia JM Suomesta? Ilmeisesti ei kovin paljon ole Suomeen rakentanut, muihin Pohjoismaihin kylläkin.

60

12640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valvoova..

      Ruotsin yksi johtavista asuntorakentajista.Suomeen kaiketi tulleet -07.Pääasiassa gryndaavat,elikä edullisimmista materiaaleista/halvin työvoima tehtyjä taloja.Myyvät sitten hyvällä tuotolla.Jonkinlainen refedenssi kohde niillä ilmeisesti keravalla ollut.Todennäköisesti samaa vedätystä kuin muillakin suurilla rak.firmoilla tänäpäivänä :))

    • Miettivä mies

      Onko referenssejä?

    • en ostaisi

      Tusinatavaraa rakentavat.Selviteltiin ko. firman yhtä kohdetta tarkemmin. Aluksi hehkuttivat,miten räätälöivät asukkaiden näköisen kodin ja tekevät muutoksia. Kun sitten laitoimme listaa muutoksista ääni muuttui kellossa ja mitään eivät suostuneet muuttamaan. Valmiista laatikoista rakentavat ja todella epäkäytännöllisellä pohjalla

      • hohhoijjaaa

        Ko. kommentoija olisi ilmeisesti halunnut rakennuttaa omakotitalon keskelle kerrostaloa? Melko rajattua on räätälöinti, viemäriroilot ei liiku, ulkoseinien aukot ei liiku, märkätilat ei liiku, mutta melkeinpä kaikki muu onnistuu kun vain ostajalla persekestää. Poreallas olohuoneessa on haaste, samoin takka jos sen haluaa kerrokseen 4/8.

        Mutta juu, urpo citykani saa haukkua rauhassa firman kuin firman, mutta vain insinööritaustaisella (ei-IT) on valmius ajatella asioita reaalimaailman kautta.


    • rak.tark.

      Todella hyvää Suomalaista laatua edullisesti. Ei mitään pakettitaloja vaan kaikesta voi sopia. Tietysti jos on jotain epäkurantteja ehdotuksia, niin niitä ei asiakasta edun vuoksi voi tehdä.

      Tälle yhtiölle annan papukaija merkin.

      • en ostaisi

        Taitaa rak.tark. olla JM:n agentti... :D

        Meidän muutokset eivät olleet epäkurantteja vaan ammattilaisen meille suunnittelemia. Myös tämä tuttu arkkitehti ihmetteli JM:n epäkäytännöllistä pohjaa. Eli joustoa ei sitten löytynytkään, vaikka puheet olivat suuria..

        Mutta hienoa, jos muut löytävät unelmakodin JM:n asunnosta.


    • timbermanni

      aivan täyttä paskaa rakentavat ja ylihinnoiteltuja kohteita. itse ole muutaman kohteen käynyt katsomassa rakennus alan ammatilaisena ja aivan alaarvoista työn jälkeä!!! en suosittele.

      • rakennustarkastaja

        Laatua ja erittäin kohtuuhinnalla. Viedään käsistä.
        Sanot noin kun ei ole varaa ostaa luksusta. Kateellisena vain haaveilet siitä miten kunnon ihmiset asuvat omassa.


    • rakennusmestari2

      yhdellä tämän rak.liikkeen kohteessa olen ollut työskentelemässä ja ihan alkoi säälittämään tulevia asukkaita.
      maksetaan puoli MILJOONAA asunnosta joissa esim. seuraavia virheitä...
      -parketti lattiat kolhuilla kauttaaltaan
      -kantavat väliseinät ei suorakulmassa
      -kevyet väliseinät ei suorakulmassa
      -pääsääntöisesti jokainen levysauma paistaa tasoitteen alta
      -nurkka ackryyli sauma nakin paksuinen
      -paneloinnit/laatoitukset kiilaavat "johtuen seinien vinouksista"
      -seinät ei pysty suorassa
      -listoitus työ ala arvoista
      -kosteiden tilojen kaadot väärin
      -kylmäsiltoja rakenteissa

      kaikki materiaalit halvinta mitä löytyy ja työvoima ammatitadotonta/vastuutonta virolaista :(

      • rakennuttaja

        olet tainnut saada lopputilin kyseiseltä työmaalta tai tulla ne virolaiset tekeen jotka oikeesti osaa tehdä hommat kunnolla eivätkä kuseta niikuin suomalaiset rakentajat


      • Ostin... Kadun

        Rakennusmestari2 taisi käydä meidän talossa. Itse tyhmänä maksoin tuon puoli miljoonaa talosta, jossa kyseiset viat ja paljon muuta. Korjauksien kanssa pelkkää vänkäämistä ja asukkaan kiusaamista sekä aikaisemmin sovittujen asioiden pyörtämistä.

        En suosittele kenellekään ja jos jonkun on pakko JM:ltä ostaa niin olkaa todella tarkkoja sopimuksien kanssa, koska vaikka ne olisi kirjallisia niin he kiistävät ne välttääkseen selkeidenkin virheiden korjaamista. Työntekijöille on ilmeisesti opetettu että ensimmäinen vastaus asukkaan virheilmoituksen tulee aina olla että virhe on suunnitelmien mukainen vaikka näin ei olisi.


      • Anonyymi

        Melkein kuin Bonava. Ilmastointia ei saa säädettyä ja mukavuuslattialämmitys kylmänä.
        Liesituuletinta ei voi säätää kovemmalle ja avokeittiön puustellin kaapit perseestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkein kuin Bonava. Ilmastointia ei saa säädettyä ja mukavuuslattialämmitys kylmänä.
        Liesituuletinta ei voi säätää kovemmalle ja avokeittiön puustellin kaapit perseestä.

        Bonavan erikoisuus järkyttävän kallis hoitovastike.


    • rakennuttaja

      eiköhän jm suomella samaa ole kuin muillakin ihan perushyvää materiaalia ja työvoima vaikka onkin virolaista niin todella hyvää itselläni ollut kodissa virolaisia töissä ja niillä on sentään ammattitaito ja ammattiylpeys tallella!! eivät piiloita pinnan alle rakennusvirheitä vaan korjaavat myös suomalaisten "ammattimiesten" tekemiä töppäyksiä. suomalaisilla tuntuu ammattiylpeys rakennusalalla olevan katoava luonnonvara toisin kuin etelänaapurillamme.

    • Rakennustarkastaja

      Hyvää tulosta JM on tehnyt. Siinä näkee miten ruotsalaiset osaa homman.

    • asflkhljhkl

      Joukkoteilausta liikeellä....

    • Uuteen mieleni..

      Olen ostamassa JM: än rakentaman paritalon Vantaan Kivistöstä. Mitenköhän rakennettuun taloon olen muuttamassa ???
      Kommentteja kiitos !!

      • asukasminäkin

        Espoossa asun JM:n rakentamassa asunnossa ja jos olisin tiennyt, mitä virheitä rakennusliike tekee (ja kieltää ne kaikki!), tuskin olisin ostanut. Nyt sitten yhtiö vie rakennusvirheet kuluttajariitalautakuntaan, kun muuten ei asiat hoidu.


    • 69er

      Ollaan myös harkitsemassa ostoa Espoossa (Uusmäki) sijaitsevaa asuntoa.
      Onko pahoja virheitä todella paljon? esim. vesieristeet? sähkötyövirheet? yms.
      Onko asunto lämmin (pienlapsia perheessä)?

    • Rakennustarkastaja-

      Suomalaiset ovat vain niin hysteerisiä kaikkiin pieniin esteettisiin pikkupuutteisiin, jotka eivät merkitse mitään. Laatua tuo JM tekee.

    • Ostaja2016

      Miten Espoon kohteessa kuluttajariita-asia on edennyt?
      Onko JM:llä useitakin riitautumisia? Korjaako virheet?

    • Raksainssi

      Itsellä ei ole asunnoista kokemuksia, sillä itse toiminut heidän kanssaan vaan suunnitteluhommissa. On kyllä aikamoisia veijareita kauttaaltaan :) Suunnittelussakin haetaan aina ne kaikista halvimmat ratkaisut (vaikka ovatkin huonoja). Lisäksi kaikki mitä voidaan tilataan virosta.

      Mutta kuten sanoin, niin asuntojen näkyvästä laadusta ei tietoa ole :)

    • JM-laatuun-pettynyt

      Omat kokemukset ovat valitettavasti huonoja! Vikoja on AIVAN TAJUTTOMAN paljon. Meidän asunnossa on ollut vikoja oikeastaan kaikessa, ja aina joutuu tappelemaan, että saa korjauksia aikaan. Totaalisen surkeaa laatua. Itse asunto on kiva, ja hyvin suunniteltu, mutta rakentaminen on täyttä sekundaa. Vikoja en viitsi edes luetella, kun asioita on kesken vielä, ja pitää saada JM tekemään tarvittavat korjaukset.

    • Samaamieltä12

      Yhdyn muihin mielipiteisiin omakohtaisen kokemuksen perusteella. Älä missään nimessä osta uudiskohdetta Jm suomi oyltä. Se tuo mukanaan vuosikausien tappelun pahoista rakennusvirheistä ja huonosta laadusta. Tämä vaikuttaa myös asunnon jälleenmyyntiarvoon joten pahimmassa tapauksessa tämän firman kanssa käytät tuhottomasti aikaa ja teet vielä tappiokaupat.

    • 3333

      Joo, kyllä varmaan JM:llä menisi huomattavasti paremmin jos johtaja asemassa ei olisi narsistia tuotantopäällikköä ja kaikki työmailla puhaltaisivat yhteen " hiileen " tosin se on vaikeaa kun yksi dominoi niin on vaikeaa siinä pullikoida vaikka kenttäväki tietää ettei ko. henkilön pöytä ole ihan puhdas, ehkä kannattaisi nostaa "kissa" pöydälle ja katsoa mikä on kunkin tehtävä alue eikä hypitä toisten tonteille, niin eiköhän se asunto tuotanto paranisi huomattavasti niinkuin jäljeltään, eihän tämä voi olla yhden henkilön hiekkalaatikko ?

    • JuL25

      Ei hyvältä kuullosta, kun on ostamassa asuntoa Kuninkaantammesta. Onko todellakin täyttä sekundaa??

      • Asukas7878

        Ei ole sen enempää sekundaa kuin muillakaan. Pieniä virheitä on aina joita sitten takuuseen korjataan - kun puhutaan selkeistä virheistä eikä makuasioista.


    • Jamesilainen

      Älkää ostako!!!
      Ostettiin asunto Espoosta, virheitä talo täynnä! Niinkin pahoja että vesieristeissä reikiä ja paikallisia vuotoja havaittu!

      Parhaimillaan odotetaan kuluttajariitalautakunnasta päätöstä jos saataisiin kaupat purettua.

      Laatu ja materiaali on sekundaa. Ei kestä käyttöä ja kaikki irtoilee ja halkeilee.
      Ja jos rakentamisen yhteydessä jokin meni rikki niin peitetään massalla ja maalilla (ja toivotaan että ostajat eivät huomaa)

    • TohtoriNo

      Yhdestä JM:n uudiskohteesta kokemuksia. Viimeistely hyvätasoista, muutama virhe korjattiin mukisematta. Yleisesti ottaen asuntojen pohjat pääsääntöisesti mielenkiintoiset ja toimivat kilpailijoihin verrattuna. Talot myös ulkoapäin tyylikkäitä. YIT jämähtänyt 80- 90-luvulle. Sietäisi hävetä rumia pienillä ikkunoilla varustettuja ohuella ja kapealla laudalla verhoiltuja hökkeleitään. Vienyt toki asuntojen toimivuuden aivan uudelle koirankoppitasolle, kun 5h ängetään kahteen tasoon 80 neliöön. Lapti on kehittänyt toimivan konseptin. Eri puolille pks:ää rakennetaan sama ruma talo karmeilla pohjaratkaisuilla. Eipähän tarvitse maksaa oikeille arkkitehdeille. Ylihinnoittelun mestari asuntopuolella on SRV. Köyhästi varustellut asunnot 20% muita kalliimmat. Lehto noudattaa osin Laptin kaavaa, mutta positiivisia poikkeuksiakin löytyy. Mielenkiintoisia (=halpaa) rakennratkaisuja ovat huoneistojen väliset kipsilevyseinät. Tuo kummasti läheisyyttä naapurin kanssa. Menee kaupaksi kuin häkä niin kauan, kun tuulipuvut ostavat ensimmäisiä sijoitusasuntoja pää märkänä ja jatkuu niin kauan, kunnes asumistuen muodossa tehtäviin tulonsiirtoihin on pakko puuttua.

    • asuntovelallinen

      Yhdestä asunnosta kokemus. Rakenteita ja viemäreitä en osaa arvioida, toivottavasti ovat kunnossa. Pinnoissa paljon huolimatonta työtä ja piittaamattomuutta. Korjaustarvetta vähätellään; jos uudessa asunnossa ennen luovutusta on kynnys halki, niin halkeamaan laitetaan liimaa - no, vuosikorjaua on edessä. Huolellista ammattiylpeydellä tehtyä - ei ole. Asiakas ei vaan ymmärrä.

    • voikoollatottakaan

      Yhdestä asunnosta ja asuntokaupasta on kokemus, hiljan valmistunut. Luulisi että kalliimman puoleisessa asunnossa ja asuntokaupassa kaikki olisi kunnossa ja asiat sujuisivat vaivatta. Mutta ei, enimmät asiat hoidetaan amatöörimäisesti, ja osa on pc:stä. Koko porukka toimistomarsuja myöten kuin ensimmäistä päivää töissä. Ai niin, yksi mesu ja maalari olivat tosi ystävällisiä ja yritteliäitä.

    • onnetonasuja

      Voi jospa olisin lukenut nuo kommentit ennen omaa asuntokauppaani! Niin ehkä en olisi näin pahassa tilanteessa nyt. JM Suomi on syvältä. Älä osta älä osta.

      • Ostamassa

        Hei, kertoisitko tarinasi?


    • Zambooni

      Huono kokemus!

      Materiaalit ovat sekundaa ja rakennuslaatu on hyvin eritasoista eri asuntojen välillä.
      JM on poistanut keskusteluosion omalta Facebook sivultaan. Alkoi olemaan niin paljon negatiivista palautetta.

      Montakohan tapausta tällä firmalla on meneillään kuluttajariitalautakunnassa...

    • asuntoaostamassa

      Voiko tietää jostain paljonko JM:llä on Kuluttajariitalautakunnassa tapauksia? ovatko julkisia?

    • pettynytpetetty

      surkeaa rakentamista, vielä surkeampaa korjaamista. yhtiö välttelee vastuuta, ei vastaa alihankkijoiden tekemisistä. ei vastaa viesteihin. pullareseptejä vaan face-bookissa jakaa, ehkä se olisi jmsuomelle parempi toimiala

    • äläosta

      Samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Suosittelen harkitsemaan vakavasti ennen JM:ltä ostamista. Paljon puutteita ja vikoja asunnoissa. Luvataan korjata, mutta perutaan lupauksia. Korjausten yhteydessä tehdään uusia virheitä, eikä oteta näistä vastuuta. Kuluttajariitalautakunta/käräjäoikeus kutsuu.

      • Raivostunut

        En suosittele. Vuosikorjaukset kestäneet jo 2 vuotta. Yhteydenotto pyyntöihin ei vastata. Hermot menee.


    • trött

      JM SE JM Suomi. Nej nej NEJ aldrig i livet!

    • Anonyymi

      Älkää koskaan, ikinä, milloinkaan sortuko ostamaan mitään tältä firmalta! Täyttä paskaa laatua, huonoa rakennusjälkeä ja virheistä ei oteta vastuuta. Sähköposteihin ei vastata tai vastaukset ovat todella tökeröitä ja kaikki heidän tekemät virheensä laitetaan ostajan syyksi. Käräjäoikeus kutsuu.

      Yksi neuvo: PYSYKÄÄ KAUKANA!!!

    • Anonyymi

      Yhdyn edellisiin, JM Suomi Oy:n rakennusjälkeä ja menettelyjä moittiviin asiakkaisiin.

      He eivät vastaa lupauksiinsa. Myyvät asuntoja, joissa on virheitä, ja niiden korjaaminen ontuu. Vastuuta ei kanneta. Oma kokemus on ollut, että he käyvät omilla avaimillaan sisällä asunnoissa.

      Korjausaikatauluissa ei jousteta, jos asiakkaalle ei sovi aikataulut, ei mennä ollenkaan silloin kun asiakas on paikalla. Mennään sisälle tiirikoimalla nimenomaan silloin, kun asukas on poissa.

      Ei todellakaan kannata ostaa tältä firmalta yhtään mitään. Epärehellistä sakkia.

      Sitäpaitsi, tod.näk. rikollisuudessa mukana, koska palkkaavat ketä sattuu ja pääsy tyhjiin asuntoihin. Ulkomaiset rakennusmiehet hoitavat ”matkakeikat”.

      Helppoa rahaa, JM Suomi Oy.

      • Anonyymi

        .... vastaan hänelle, joka kirjoitti että mennääm ”tiirikoimalla” sisään. Tuota varten jouduin hankkimaan turvalukon ja sisäpuolelle ketjun, joka on aina päällä kun ollaan kotona. Tulevat tosiaan ilmoittamatta ja edes ovikelloa soitamatta.


      • Anonyymi

        "Myyvät asuntoja, joissa on virheitä, ja niiden korjaaminen ontuu." Minkä tyyppisiä virheitä, kiinnostaisi tietää tarkemmin mistä on kysymys, pintavaurioista vai isommista rakenteellisista ongelmista? Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Myyvät asuntoja, joissa on virheitä, ja niiden korjaaminen ontuu." Minkä tyyppisiä virheitä, kiinnostaisi tietää tarkemmin mistä on kysymys, pintavaurioista vai isommista rakenteellisista ongelmista? Kiitos.

        Sekä että. Pinnat tehty epäsiististi ja ongelmia mm. kylpyhuoneissa. Korjauksia saa odotella useamman vuoden, mitään ei tapahdu. Edes viesteihin ei vastata. Ja jos vastataan, niin vähätellään ja syyllistetään ostajaa.

        En enää ikinä osta asuntoa tältä firmalta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekä että. Pinnat tehty epäsiististi ja ongelmia mm. kylpyhuoneissa. Korjauksia saa odotella useamman vuoden, mitään ei tapahdu. Edes viesteihin ei vastata. Ja jos vastataan, niin vähätellään ja syyllistetään ostajaa.

        En enää ikinä osta asuntoa tältä firmalta!

        Lisäksi huono asiakaspalvelu. Ei hoideta sitä mitä luvataan, huijaustahan se on.

        Ihmisten rahat kyllä kelpaavat, mutta ei se mitä on luvattu. Paljon varmaan järjestäytynyttä toimintaa; yksi höynäyttää ostamaan asunnon, toinen kartoittaa omistukset ja kolmas taho huolehtii siitä, että tavarat katoavat. Järjestäytynyttä rikollisuuttahan tuo on.

        Kukaan ei tiedä, mistä maasta rakennusmiehet ovat. Firma huseeraa kaupungin tonttibisneksessä, ja varmasti on arvovaltaiset (poliittisesti) tukijatahot niin että bisnes kulkee! Yleensä vaan se, mikä menee ylös tulee myös alas, varsinkin näin läpimädässä bisneksessä.

        Ja omilla avaimilla käydään ihmisten kotona heidän poissaollessaan. Tällaista JM Suomen touhut ovat.

        Kannattaa pysyä tästä firmasta mahdollisimman kaukana (toivottavasti en nyt saa firman palkkaamaa mafioosoa perääni ja parvekkeelleni)! Hui!

        Myös se kiinnostaisi tietää, kuinka paljon kys firma tekee yhteistyötä poliisin paritusrinkien kanssa. Sekin bisnes kukoistaa tyhjissä asunnoissa. JM Suomi on vähän niin kuin sutenööri :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Myyvät asuntoja, joissa on virheitä, ja niiden korjaaminen ontuu." Minkä tyyppisiä virheitä, kiinnostaisi tietää tarkemmin mistä on kysymys, pintavaurioista vai isommista rakenteellisista ongelmista? Kiitos.

        .. hänelle joka kysyi ”pintavaurioista vai isommista” ... sadevesiä menee rakenteisiin, ovet putoavat paikoiltaan, paskaviemäreissä rakennusjätettä ja viemärit tukossa, viemärivedet tursuavat asuntoon, tiskialtaiden vedet menevät alla olevaan kaappiin, saunankiukaat kiinni yhdellä ruuvilla...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        .. hänelle joka kysyi ”pintavaurioista vai isommista” ... sadevesiä menee rakenteisiin, ovet putoavat paikoiltaan, paskaviemäreissä rakennusjätettä ja viemärit tukossa, viemärivedet tursuavat asuntoon, tiskialtaiden vedet menevät alla olevaan kaappiin, saunankiukaat kiinni yhdellä ruuvilla...

        JM-Suomi Oy, alihankkijoina toimivien itä-eurooppalaisten/ex-neuvostoliittolaisten aliurakoitsijoiden valerakennusmiesten tekemiä talojahan nämä kaikki ovat! Laatu kaukana hyvästä, mutta uudisrakennusten valmistuksesta pääkaupunkiseudulta tulevat voitot kyllä taskuihin sujahtelevat, eivätkä mitenkään korruptiovapaasti. Tuossa firmassa toki paljon ihan kanta-suomalaisiakin töissä, joko hyödyllisinä idiootteina, taikka sitten vaan ei-niin-väliä-mistä-palkka-tulee palkansaajina...

        JM SUOMI OY, KANNATTAA VÄLTTÄÄ JOS EI VÄLTTÄMÄTTÄ HALUA ISKEÄ KÄSIÄÄN PASKAAN!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäksi huono asiakaspalvelu. Ei hoideta sitä mitä luvataan, huijaustahan se on.

        Ihmisten rahat kyllä kelpaavat, mutta ei se mitä on luvattu. Paljon varmaan järjestäytynyttä toimintaa; yksi höynäyttää ostamaan asunnon, toinen kartoittaa omistukset ja kolmas taho huolehtii siitä, että tavarat katoavat. Järjestäytynyttä rikollisuuttahan tuo on.

        Kukaan ei tiedä, mistä maasta rakennusmiehet ovat. Firma huseeraa kaupungin tonttibisneksessä, ja varmasti on arvovaltaiset (poliittisesti) tukijatahot niin että bisnes kulkee! Yleensä vaan se, mikä menee ylös tulee myös alas, varsinkin näin läpimädässä bisneksessä.

        Ja omilla avaimilla käydään ihmisten kotona heidän poissaollessaan. Tällaista JM Suomen touhut ovat.

        Kannattaa pysyä tästä firmasta mahdollisimman kaukana (toivottavasti en nyt saa firman palkkaamaa mafioosoa perääni ja parvekkeelleni)! Hui!

        Myös se kiinnostaisi tietää, kuinka paljon kys firma tekee yhteistyötä poliisin paritusrinkien kanssa. Sekin bisnes kukoistaa tyhjissä asunnoissa. JM Suomi on vähän niin kuin sutenööri :)

        Prostituutio seksin ostaminen Suomessa on laillista. Ruotsissa laitonta. En usko että poliisi tai JM on mukana missään prostituutio asioissa. Prostituutiot voivat elää Suomessa joko omassa asunossa tai vuokralla. Jos sitten yksi prostituutti asuu sinun kerrostalossa et voi tehdä sille mitään.

        Ne muut ongelmat mitä sanoit jo no siitä en ota kantaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        .... vastaan hänelle, joka kirjoitti että mennääm ”tiirikoimalla” sisään. Tuota varten jouduin hankkimaan turvalukon ja sisäpuolelle ketjun, joka on aina päällä kun ollaan kotona. Tulevat tosiaan ilmoittamatta ja edes ovikelloa soitamatta.

        Tuo tosiaan tuntuu olevan firman käytäntö, että tullaan yleisavaimella sisään ilmoittamatta, tai tosiaan edes ovikelloa soittamatta. Kun talon valmistumisesta on jo useampi vuosi, niin rikoshan se on. Jossain muussa maassa tuollaiset sisääntulijat ammuttaisiin kynnykselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JM-Suomi Oy, alihankkijoina toimivien itä-eurooppalaisten/ex-neuvostoliittolaisten aliurakoitsijoiden valerakennusmiesten tekemiä talojahan nämä kaikki ovat! Laatu kaukana hyvästä, mutta uudisrakennusten valmistuksesta pääkaupunkiseudulta tulevat voitot kyllä taskuihin sujahtelevat, eivätkä mitenkään korruptiovapaasti. Tuossa firmassa toki paljon ihan kanta-suomalaisiakin töissä, joko hyödyllisinä idiootteina, taikka sitten vaan ei-niin-väliä-mistä-palkka-tulee palkansaajina...

        JM SUOMI OY, KANNATTAA VÄLTTÄÄ JOS EI VÄLTTÄMÄTTÄ HALUA ISKEÄ KÄSIÄÄN PASKAAN!

        Hyvin luonnehdittu persu-urpoja, joita kokkelipetosmiehet komentaa.

        joko hyödyllisinä idiootteina, taikka sitten vaan ei-niin-väliä-mistä-palkka-tulee palkansaajina...


    • Anonyymi

      Norjassa tehneet paljon

    • Anonyymi

      Itse antaisin kiitettävän ko firmalle

    • Anonyymi

      Surkeaa laatua tekevät, ja välttelevät vastuitaan. En suosittele.

    • Anonyymi

      Todellisia kusettajia. Vähättelevät ja kiistelevät asunnon virheitä ja taloyhtiö on joutunut viemään selviä virheitä kuluttajariitalautakuntaan. Mikäli haluat vastuullista ja kunnollista rakentamista, kannattaa etsiä muualta.

      Taloyhtiössäni on asuttu jo kaksi vuotta, mutta JM:n remppamiehet tulevat, menevät, tekevät ja korjaavat kuin talo olisi edelleen heidän työmaataan. Mistään ei viestitä etukäteen ja avaimella tullaan asuntoon ilmoittamatta.

      Kesäsin asunnossa ollut peräti 31-32 asteen sisälämpötila, vaikka sälekaihtimia pidetään kiinni 24/7. Tolkuttoman kuumia taloja toteuttavat, joten tämän puolesta jopa terveydelle vaarallisia varsinkin iäkkäämmälle väestölle.

      • Anonyymi

        4 vuotta valmistumisesta ja vielä korjaillaan, jos viitsitään, enimmäkseen ei viitsitä.


    • Anonyymi

      Räppänän korkuiset huoneet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hei Onko teillä työpaikka

      • Anonyymi

        Teillä ei pian ole.


    • Anonyymi

      JM rakentaa laadukkaita asuntoja, suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe