Outo uni

kirppunen123

En tiedä mille palstalle tämä kuuluu, mutta tännepä tämän nyt pistin. Näin muutama yö sitten todella omituista unta, siinä oli tunnelma erilainen kuin yleensä, sellainen, että jotain on tapahtumassa pian. Luulin sitä aluksi ihan vain normaaliksi painajaiseksi, kunnes ajattelin syvemmälle, kerron unen sellaisena kuin sen muistan:

Olin lapsuudenkotini pihalla, oli kesäyö ja sumuinen sellainen. Kävelin takapihalla ja päätin käydä sisällä tervehtimässä perhettäni. Seisahduin yllättäen kun puun oksalla istui kaksi pikkutyttöä, toinen vielä vauva ja toinen pari vuotias, he pitivät toisiaan kädestä kiinni ja jo unessa se tuntui hassulta. He tuijottivat suoraan minuun, kun kävelin ohi. Menin sisälle jossa ei ollutkaan ketään, talo oli tyhjä huonekaluistakin, aloin soittamaan isälleni ja ulos päästyäni katsoin taakseni. Ne kaksi tyttöä istuivatkin nyt talon katolla.

Sitten heräsin hikisenä ja huohottaen. Meni kymmenisen minuuttia tasata hengitys normaaliksi ja rauhoittua. Jostakin ihmeen syystä minun oli pakko tarkistaa heti valokuva-albumini. Unen vanhempi tyttö oli täysin oudon näköinen, mutta pienempi oli täsmälleen samannäköinen kuin pikkusiskoni oli vauvana. Siskollani on aina ollut erittäin vahvat kasvonpiirteet ja vauvakuvistakin ne tulee hyvin esille. En tiedä onko asialla mitään tekemistä, että pikkusiskoni on perheeni ainut joka on koko ikänsä asunut siinä talossa, hän siis syntyi kun olimme muuttaneet sinne.

Osaisiko joku kertoa onko unellani syvempi merktitys vai pelkästään tavallinen painajainen, olen miettinyt untani siitä asti ja olisi mukava saada tietää jos se tarkoittaa jotakin.

3

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirppunen123

      Ja mainittakoon vielä se, että nämä tyttöhahmot olivat "värittömiä" kuin mustavalkoisesta valokuvasta. Syynä ehkä se sumu, joka oli koko uneni ajan

    • :)

      jos sulle jäi tunne että uni koettaa kertoa että jotai tapahtuu nii luota tuoho tunteeseen. unet koettavat kertoa tuo hetkistä tilaa.

      maapallo luonno kautta o muutoksessa rajummi kui ennemmi ja muutos nopeutuu loppuvuotta kohti. tuo o ollu ihmiste tiedossa perimätietona jo kaua.

      kaikessa rauhassa voi katsoa mitä tuleva tuo tullessaa. ei tarvi pelätä koska tuleva o paljo parempi mitä ihmiste onnistuu tällä hetkellä ymmärtää.

      oma tulevaisuus o tällä hetkellä miksi oma tulevaisuude tekee. rauhaa o hyvä ylläpitää koska kaikki ei ollu tässä vaa tarina jatkuu ja voi jatkua myös fyysisesti elossa ja ainoastaa mikä ihmistä voi alkaa pelottaa o luonto koska tämä vuosi o jo ny ollu luonno kannalta vähintää raju jos o seurannu suodattamattoma uutisoinni kautta joka enteilee jo ny vauhdikasta loppuvuotta.

      apu tulee ja kesä o hienoa aikaa niille jotka ovat elossa todistamassa kesää ja apu o tällä hetkellä niille jotka ovat elossa ja myös niille jotka ovat kuollu. luontoa parhaillaa puhdistetaa teknologia avulla josta ihmiste o onnistunu vaa unelmoida ja luonto palautetaa alkutilaa uude alu kautta ja ihmine uudellee sijoittuu elävänä ja autettuna ja ohjattuna jollo ei tarvi pelätä eikä odottaa muutosta eikä jäädä tietämättömänä ymmärtämättömyyde varjoo.

      katso mitä tapahtuu nii tiedät. oo valmis tai valmistaudu nii ettei mikää mitä tapahtuu oo järkyttävää tai pelottavaa tai masentavaa vaa hieno juttu koska paremmi voi olla. ihmiste perspektiivistä katsottuna vielä ei näytä oleva paremmi mikää mutta ku o myöhemmi paremmi nii o nopeasti paremmi ettei ihmine ehdi kaikkea huomata ku o jo paremmi koska nii nopea o muutos lopulla ku ei alkuunkaa mihi oltii totuttu.

      • :)

        tärkeintä o mitä unet kertoo eikä kaikki yksityiskohdat mitä unessa o. oma tulkinta oma tuntee kautta o joho voi luottaa oma une suhtee.

        lottonumerot unessa eivät tee rikkaaksi jos ei muista lottonumeroita herätessää. tarkoittaa että jos uni kertoo että muutos tulee nii ei kannata unohtaa valvetilassa että muutos tulee tai ei tuu rikkaaksi ku unohtaa lottonumerot mitä unessa kerrottii :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      232
      2046
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1787
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      106
      1209
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1095
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1015
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe