Eläinlääkäri pääkaupunkiseudulla?

28

Onkohan kellään tietoa mikä olisi hyvä eläinlääkäri pääkaupunkiseudulla?
Siis sellainen josta saisi heti koiralleen asiallista apua rotuun tai ikään katsomatta.

Espoossa on ainakin muutama paikka (taitaa olla samaa ketjua) jotka rahastavat tahallaan käynneillä. Sekarotuiset tai paperittomat koirat ovat siellä pohjasakkaa ja apua ei saa vaikka ravaisi kuinka monta kertaa. Onkohan heillä joku parin tonnin kiintiö, ettei ennen sitä voi kertoa millä koiralle saisi apua. Yksi koira kuoli jo sen takia ja nyt on toisella ollut vaivoja johon suhtauduttiin todella tylysti kyseisessä paikassa.

81

26396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitos heille

      SIIS ,mitä tarkoitat heti? sopulitien el.lääk.asema on hyvä:=))
      Ja siellä on ainakin minun koirani tutkittu heti,eka käynnillä kunnolla,vai tarkoitatko tuolla heti;eka käynti kertaa?

      • Anonyymi

        Ymmärtäisin "heti" tarkoittaa sovittuna aikana. Tulin ajoissa ja pyydettiin odottamaan, 40 min sovitusta ajasta istuin, itsekin työpäivän ruokatunnilla, kyllä pistää kiehumaan.


    • Murkku3

      Tutustuppa el.asema Mevettiin. Ollaan käytetty omaa kodinvaihtajaa vajaan vuoden aikana 9 kertaa ja hoito ja palvelu on loistavaa. Jos sulla on vakuutukset et joudu edes hirveesti maksamaan käynnistä. Hätätapaukset ottavat vastaan jonojen ohi päivystys myös viikonloppuisin. Suosittelen lämpimästi !

      • NOIS RAHA PALAA

        MEVET=KALLIS KALLIS,IHAN HIRVEET HINNAT&SAMA TIMO TALVIO,JÄRKYTTÄVÄÄ...


      • Anonyymi
        NOIS RAHA PALAA kirjoitti:

        MEVET=KALLIS KALLIS,IHAN HIRVEET HINNAT&SAMA TIMO TALVIO,JÄRKYTTÄVÄÄ...

        Huono kokemus Mevetistä. En ikinä tule enää menemään sinne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huono kokemus Mevetistä. En ikinä tule enää menemään sinne.

        Juuri näin!! Meidän pentu jäi silletielle rutiinissa tähystysleikkauksessa. Kyseistä eläinlääkäri asemaa suositeltiin meille suomen parhaana. Tottakai halusimme valita sen vaikka asumme 100km päässä. Aika karua kuulla että pentu kuoli leikkauksessa. Ei koskaan enään sinne!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin!! Meidän pentu jäi silletielle rutiinissa tähystysleikkauksessa. Kyseistä eläinlääkäri asemaa suositeltiin meille suomen parhaana. Tottakai halusimme valita sen vaikka asumme 100km päässä. Aika karua kuulla että pentu kuoli leikkauksessa. Ei koskaan enään sinne!

        Meidänkin koira kuoli Mevetissä rutiinitoimenpiteen yhteydessä saamiinsa vammoihin. Kieltävät aiheuttaneensa vammat, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole. Ei ikinä enää sinne!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidänkin koira kuoli Mevetissä rutiinitoimenpiteen yhteydessä saamiinsa vammoihin. Kieltävät aiheuttaneensa vammat, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole. Ei ikinä enää sinne!

        Meidän koira kuoli rutiinitoimenpiteessä massiivisen trauman aiheuttamaan sisäiseen verenvuotoon. Kaiken kielsivät, mutta ei ole muita vaihtoehtoja.


    • Murkku3

      Ja höpöhöpö "nois raha palaa". Esimerkkikäynti; yli 30kg koiran rauhoitus, röntgen, verikokeet ja lääkkeet 138 euroa omavastuuosuus. Missä sitä rahaa ei palais?

      • NOIS RAHA PALAA

        OMAVASTUUOSUUS 138? huh huh!!!

        Ja ei muka kallis????

        Ku meil ainaki omavastuu 25 prossaa laskusta ku laskusta.


    • Apex Malmilla

      Itse ollaan oltu tosi tyytyväisiä Malmin eläinklinikka Apexiin. Välillä on jouduttu käymään muualla, mutta aina palattu Apexiin, eikä enää syrjähyppyjä kokeilla. Asutaan nyt Tuusulassa mutta Apexille kannattaa ajaa sieltäkin asti.

      Koirallamme on ollut pari isompaa ongelmaa, jonka takia eläinlääkärissä on jouduttu käymään usein ja on saatu tosi hyvää ja lämminhenkistä palvelua ja ajat itselle sopiviksi. Myös äkillisissä tilanteissa aika on saatu samalla päivälle. Yhden kerran äkillisessä tilanteessa ei saatu samalle päivälle aikaa, ja jouduimme menemään muualle (Herttoniemen ell.asema, sekin ihan hyvä mutta kalliimpi).

    • 16+3

      Mevet ihan paras ja mielelläni maksan

    • Vantaalla edullisempia, esim: Vantaan pieneläinsairaala, pieneläinlääkäri Laakso. Haarajoella oli joku...
      siis jos kantti kestää vanhemmat, kokeneet lekurit, jotka saattavat sanoa todella... eikun sanovat suoraan, turha odotella aina psykiatriaa omille ahdistuksille.
      käyty ja todettu ettei tule ylimääräsiä vaan se mitä tarvitsemme.

    • Elä/in/mä kallis

      Keravan Kauris on koettu hyväksi, jopa ilman ajanvarausta on heti palveltu. Tosi mukava ilmapiiri.

      Vakuutukset ovat koirakohtaisia ja perustuvat koiran hankintahintaan ja siihen paljonko haluaa maksaa omavastuuta. Missään ei pääse halvalla, ei edes Viikin eläinsairaalassa, vaikka on yliopistollinen eli julkinen laitos.

    • poppis1337

      Eläinlääkäriasema Tikki on ollut minulle hyvä valinta jo pitkään. Hyvä ja asiantunteva palvelu. Suosittelen!

    • ...
    • Bomax
    • tuffiwuffi

      jos tuo tikki on se pakilan ell. niin en suosittele. mut espoossa nuottaniemen eläinlääkäriasema tai espoon eläinlääkäritalo on hyviä. espoon eläinlääkäritalo melko kallis mutta esim. parempi varustelu kun nuottaniemes, esim rtg, labra, uä ym. viikin pieneläinklinikka on ylihintainen ja tekee mielellään kalliita tutkimuksia turhaan..

      • helsinki

        Miksi et suosittele Tikkiä?


      • tavtollo

        Totta, Viikki kallis ja siellä oli ihmeellistä tohellusta. Ehdottivat kalliita tutkimuksia, kun taas koiratuttu eläinlääkäri sanoi suoralta kädeltä puistossa, että tilanne on harmiton. Ja harmittomana on pysynyt.


    • Raivostunut

      Sopulitien eläinasema on ollut todella hyvä ja kohtuuhintainen. Nettisivuilta löytyy hinnasto perustoiminnoista. Mutta esim. kissalta anestesiassa useamman hampaan poisto sekä hammaskiven putsaus kipul. antibiootti, yht 100e.

      Viikistä on yksi sitäkin huonompi kokemus. Kissani oli tippunut parvekkeelta ja todella pahoin loukkaantunut. Pelastuslaitos toimittanut Viikkiin. Siellä heti alkuun todettu todella pahat vammat. Sanottakoon kauniisti, että mm. alapää ei toiminut enää lainkaan, avomurtumia, nivelet rikki, vatsa todella pinkeä ja kipeä (=sisäistä vuotoa). Labrat osoittanut maksan ja munuaisten olevan sökönä. Kuitenkin lähdetty vielä ultraamaan (täysin turhaa) ja sen jälkeen pidetty kipulääkkeen voimin hengissä vielä monta tuntia. Yhteensä melkein 8h.

      Kävimme sitten tunnistamassa kissan löytöeläintalossa ja sain hoitotekstin mukaani. Soitin seuraavana päivänä pieneläinsairaalaan ja kysyin miksi kissaa on näin kauan hengissä pidetty kun tyhmempikin tajuaa, ettei mitään ole ollut tehtävissä. Kuulema vain siksi, että on odotettu omistajan yhteydenottoa, jota ei sitten tullut ennen lopetuspäätöstä. Onko se, ettei omistaja ole tiedossa, muka peruste kissan kiduttamiselle?? Törkeää toimintaa ja eläinrääkkäystä.

    • Rotukoira

      Tämän palvelun avulla voi etsiä Pääkaupunkiseudulta eläinlääkäriä ja eläinklinikkaa http://www.elainlaakarihaku.fi
      Hintatietoja siellä ei ole, mutta muuten näkee kivasti itseä lähimmät eläinklinikat ja yhteystiedot.

    • Viilis

      Me kävimme myös aiemmin tuolla Espoon Eläinlääkäritalossa, mutta ei enää. Jotenkin töykeää palvelua, KALLISTA, aina eri eläinlääkäri ja muutenkin hiukan outo paikka... Nyt ollaan käyty ihan meidän lähellä olevassa Eläinlääkäriasema Arkissa, se on kiva paikka! Pieni mutta kaikki olleet tosi ystävällisiä ja palvelleet ja selittäneet aina asiat juurta jaksain. Ja hinnatkin paljon kohtuullisemmat...

      • Anonyymi

        Joo en todellaan suosittele tätä paikkaa. Jäi niin paska maku - mieslääkäri pelkäsi kissaa eikä saanut kunnolla tutkittua - silti rahastettiin.


    • kakskoiraajamä

      Pitääkö olla vantaalainen että voi viedä koiransa vantaan kunnalliselle eläinlääkärille? Helsingin puolella kallista :(

    • surullinen

      Meillä huonot muistot Espoon Eläinlääkäritalosta. Kävimme kissan korvapunkki epäilyn vuoksi tuolla (oli lähin meille). Samalla kuunneltiin sydän ym.. ja kaikki oli kunnossa! Kun kissastamme jouduimme luopumaan, sain syyt niskoilleni uudesta kodista. Heidän vaki elänlääkärinsä oli tutkinut kissan ja todennut sillä sydämessä sivuäänen joka ultrattiin ja todettiin sydänviaksi. Myöhemmin he ilmoittivat minulle kissan kuolleen sydänkohtaukseen :,( Olen vieläkin todella pettynyt ettei tämä elänlääkäri muka sitä sivuääntä kuullut silloin. Todella ikävää myös, että uusi omistaja sai minusta kuvan että olisin heille tarkotuksella antanut sairaan kissan. Tietysti sitä yritti selittää heille, mutta missä todiste totuudesta.

    • Shangrilah

      Mikä sun koiraasi vaivaa? Jos se ontuu, käy ortopedilla. Jos sillä on rankaongelmia, niin heti Aistiin. On yhden alan hyviä lääkäreitä ja sitten taas toisen alan hyviä lääkäreitä.

    • kata11

      Huonoja kokemuksia Perkkaan Eläinlääkäriasemalta.
      Kohdallemme osui siellä mieslääkäri, jolta saimme osaksemme
      epäasiallista ja tylyä kohtelua. Eipä ole vastaavanlaista sattunut kohdallemme
      aikaisemmin, vaikka lemmikkejä ollut kuitenkin yhtäjaksoisesti jo n. 20v.
      Varmasti muut lääkärit ovat siellä oikein hyviä ja asiallisia,
      mutta tämä kohdallemme osunut lääkäri oli valitettavasti ihan omaa luokkaansa.
      Toinen juttu, kannattaa ehdottomasti tehdä hintavertailua näiden
      eläinlääkäriasemien kesken. Säästimme itse satoja euroja, kun menimmekin
      toimenpiteeseen toisaalle.

      • kissafani93

        onko hintavertailulta perkkaan el.asema hyvä? asun aivan vieressä,mutta uuteen paikkaan meneminen aina jännittää?


    • Ahmaan

      Eläinklinikka Ahma (www.eahma.fi), Viikissä Valintalon luona. Ehkä paras, ja todella edullinen. Ei ota edes kaikista käynneistä maksua, esim kontrollit, joissa ei joudu esim. verikokeita ottamaan. Vaikka kontrolli kestäisikin 2h.

      Suositellut kaikille tutuille ja ollut enemmän kuin tyytyväisiä.

      • Kyllä Ahmassa putsattiin hammaskivi ja seuraavaksi poistettiin seitsemän hammasta. Koira tietty nukutettiin.
        Siitä on nyt pari vuotta ja luulen että taas on joku hammas joka vinoilee.

        Tilaan huomenna ajan ja edellisiin hoitoihin olin hyvin tyytyväinen.


    • samaa mieltä

      Sama täällä - Ahmasta todella hyviä kokemuksia. Rauhallinen ilmapiiri ja edullinen paikka. Kaikenlisäksi kerrankin sellainen tunne että eläinlääkäri tietää mitä tekee. Suosittelen!

    • ekakertalainen

      Meidän 10vuotiaalla Kleini neidillä on ikävästi tulehtuneet ja mätänevät kulmahampaat.. :( olemme viikon päästä menossa Eläinlääkärille, Eläinklinikka Ahmaan. Ja kysyisinkin kun en ole sielä aikasemmin asioinut lemmikin kanssa, ja puhelimessa sanottiin että hampaiden poisto tilanteesta riippuen maksaisi molemmista hampaista YHTEENSÄ 400€-500€ ? pitääkö paikkansa? kun sitten taas Herttoniemeen eläinlääkäriin kun soitettiin, sanoivat että se olisi 400€ PER hammas O.o

      minulle suositeltu myös tuota EL Ahmaa, ja siksi siis sinne menemme :)

    • Anneli66

      Hei, tiedättekö Vantaan Kivikko/Kivistö alueella hyvää koirien hampaisiin erikoistunutta eläinlääkäriä ? en löytänyt soveluksesta enkä Googlen avulla

      Kiitos avusta

    • entinen asiakas

      Kirjoitanpa tähän oman kokemukseni Perkkaalla sijaitsevasta Espoon Eläinlääkäriasemasta. Olen ollut todella pitkään eri eläinten kanssa asiakas ja "vanhasta tottumuksesta" ja varasin sitten ajan lonkkakuvaukseen. Aikaa ei saanut ihan heti, joten se meni parin kuukauden päähän. Sattuipa sitten sairastelukierteet perheessämme, kaikki vuoronperään influenssassa. Olin itse sairastupavuorossa, kun soittivat ja totesivat, että olin unohtanut käynnin ja siksi velvollinen korvaamaan PUOLET käynnin hinnasta. Olin aika yllättynyt, sillä en tiennyt moisesta "unohdusmaksusta". Totesivat tiedon olevan heidän tiskillään. No kappas, kun en ollut puhelimella aikaa varatessani sitä siinä huomannut.... ja aiemmin siellä asioidessani olen vaan ilmoittautunut ja maksanut - en tutkinut heidän esitteitään. Lasku tuli ja oli yli satasen! Soitin kuluttajansuojalautakuntaan ja he kehoittivat reklamoimaan laskun. Tein sen ja tarjouduin maksamaan unohduksesta sen mitä muut lähialueen asemat ilmoittavat nettisivuillaan, mutta eivät nähneet vaivakseen vastata minulle mitään, vaan laittoivat vaan uhkauskirjeen ulosotosta ja maksuhäiriömerkinnöistä.

      En jaksanut alkaa tappelemaan, vaikka kuluttajasuojamiehen mukaan olisin ollut vahvoilla (eivätkä he mitään olisi voinneet perintäänkään laittaa, kun kerran reklamaatioon eivät vaivautuneet vastaamaan). Valitsin siis maksamisen, mutta äänestän jaloillani ja teen kyllä kaikille tutuille ja tuntemattomille selväksi, miten tuo paikka kohtelee vanhoja asiakkaitaan. Sitäpaitsi ovat sikakalliita, nyt kun löysin uuden aseman Vihdistä, jossa alan käymään (ajomatka yllättävän lyhyt).

    • Sskkkk

      Myös huonoja kokemuksia Perkkaan eläinlääkäristä. Mieslääkäri, myöhässä ja tympeä ja vielä kallista. Tuohon hintaan luulisi saavan edes ystävällistä palvelua. No ei mennä toista kertaa enkä voi suositella muillekkaan.

      • eieieieiei

        Meillä oli myös mieslääkäri, tympeä ja epäystävällinen. Emme tahdo toista kertaa kyseiselle herralle. Naislääkärit olleet tosi mukavia. Hoitajat myös.


    • 1511

      Taina Haarahiltunen on meidän omalääkäri.

    • Eläinlekurille

      Hei kaikki, lisää kokemuksia erityisesti sopulitien asemasta ja Ahmasta kaivataan!

      • Ei_bisnes_nainen

        Samoista paikoista haluaisin lisää tietoa.
        Hyviä kokemuksia , eikä turhaa rahastusta.
        Sopulitielle on tullut useita uusia lääkäreitä Ikäväkseni kuulin, että Tuija Salminen jää eläkkeelle :(

        Molemmissa paikoissa käynyt, mutta nyt tuli takapakkia molempien kohdalla :(
        Koirani(pieni rotu) oli omasta mielestäni "kipeä".
        Toisessa ellä selkeästi pelkäsi (S) ja toisessa (A)sain antibiotti kuurin
        Vetekissä sitten dignoosi:haimatulehdus , alkava nivelrikko etutassa
        patellaluksaatio toisessa taka tassussa.
        Nyt haluaisin kokemuksia VETEKISTÄ. Kannattaako vaihtaa sinne tulevat hodot vai MEVETiin, vai, vai----:(
        (En mieleeläni noille ketjuuntuneille haluaisi rahojani viedä.)


      • ärrierit

        Vetek on kokemukseni mukaan hyvä paikka. Vähän samoilla suunnilla myös jo aiemmin tässä ketjussa mainittu eläinklinikka Ahma on myös tosi hyvä. Mevet toki on hyvä myös, mutta paljon ensinmainittuja kalliimpi, ja lisäksi jotenkin asiakaspalvelu ei ole niin persoonallista ja ystävällistä.

        Tuo Ahma kyllä saa itseltäni erityismaininnan, kun on sieltä saatu erinomaista hoitoa 3 koiran elinkaaren aikana. Ensimmäisellä kerralla vähän vieroksuin, koska eläinlääkäri oli puolalainen eikä puhunut kovin hyvin suomea, mutta hän kohteli eläintä erittäin hyvin ja rauhallisesti, selitti minulle asioita mm. omaa ajatuksenkulkuaan kun mietti mitä kokeita tarvittaisiin, ja lopulta vielä yllättävän edullinen lasku sitten...


      • monikissaa

        sopulitie aivan erinomainen. Vuosia on käyty ja aina sama hyvä palvelu ja edullinen.


      • Anonyymi

        Ahmasta kokemuksia eniten. Paras. Edullinen. Asiantunteva


    • MontakinHyvää

      Pienjyrsijöidemme kanssa käytimme Kauniaisten vieressä olevaa Eläinlääkäri Arkkia, todella loistava ainakin pieneläinten hoidossa! Muuton vuoksi siirryimme sitten koirien kanssa käyttämään Kauklahden Alfabetiä, ja olemme olleet siihen todella tyytyväisiä.
      Kerran ei saatu aikaa lähempää, menimme Lohjalle johonkin keskustan eläinlääkärille, sekin oli ihan loistava paikka, hinnoiltaankin selkeästi halvempi kuin pääkaupunkiseudun eläinlääkärit.
      Kivenlahden eläinlääkäriasema oli pettymys, kertakäynti siellä riitti.

    • Koira_ja_emäntä

      Espoon Friisilässä oleva Remedium on todella hyvä ja edullinen eläinlääkäriasema. Olemme käyneet siellä vuosikaudet ja aina olemme saaneet erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Eikä ole edes kalleimmasta päästä.

      http://www.remedium.fi/

      • remedium

        Remedium ihan älyttömän kallis paikka! Taidat olla siellä hommissa kun mainostat sitä halpana. Huh! Hinnat poskettomat!


    • Cocospähkinä

      Vetekistä hyvät kokemukset, osaava ja ystävällinen palvelu, hintataso kilpailukykyinen. Mevet hyvä, valmiudet monenlaiseen toimenpiteeseen nostavat hintoja. Espoon Eläinlääkäritalosta surkeat kokemukset, en voi suositella. Saldona käynnistä mm. ylläritoimenpiteita (tarpeettomia toisen eläinlääkärin mielestä eläimen yleistila huomioiden) joista ei ennen laskua mainita asiakkaalle mitään (asiakas käskettiin toiseen huoneeseen odottamaan). Eläinlääkärin vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot teinitytön tasolla; omista virheistä syytetään asiakasta, kiukutellaan ja näytetään ilmeitä. Kummallista asiakaspalvelua kaiken kaikkiaan. Ystävällinen vastaanottotyöntekijä ainoa plussa. Jatkossa kierrän kaukaa tämän paikan.

    • Koirulinoma

      Alfapet-eläinlääkäriasema Espoon Kauklahdessa. Junalla pääsee ihan viereen. Älyttömän ihanat lääkärit ja hoitajat ja kohtuullinen hintataso. Meillä koira ja kissa saanut siellä aina parhaan palvelun ja kun käynnillä pyydetty jotain ylimääräistä esim. kynsienleikkuuta niin aina järjestynyt. :-)

    • Rahastettu

      Espoon eläinlääkäritalossa tyttökissan virtsatietulehduksen toteaminen kustansi meiltä 290 € . Oltiin jo itse päätelty vaivan todennäköinen syy, tarvittiin vaan reseptilääke. Helvetinmoista rahastusta. Tiedetään minne ei jatkossa mennä, ainakaan pikku vaivojen takia.

    • 1515å

      Suosittelen: Taina Haarahiltunen. Edullinen ja asiansatunteva. Tekee kotikäyntejä.

      • Anonyymi

        Moi Taina!


    • Origo098

      Pienempiin ei niin akuutteihin vaivoihin/ traumoihin suosittelen Espoon Mankkaalla Kristiina Nordlingin asiantuntevaa, ystävällistä ja tolkkua palvelua :)

    • Ell.Arkki

      Me olemme suosineet eläinlääkäri Arkkia, joka on Espoossa. Ystävälliset työntekijät ja suht hyvät hinnat :)

    • Pöyristynyt

      Ikävä kyllä en voi suositella mitenkään Arkkia!! Kuukautta aikaisemmin koirani sai terveen paperit. Seuraavalla kerralla ( siis kuukauden kuluttua ) löydettiin
      nyrkin kokoinen kasvain ja kuulemma mitään ei ollut enää tehtävissä. Hoitovirhe, josta ei otettu minkäänlaista vastuuta. Kannattaa kiertää kaukaa tämän kaltaista ammatinharjoitusta tekevät eläinlääkärit!

      • Enta onko kokemuksia Herttoniemen eläinlääkäriasemasta. Tämä ei ole Sopulitien paikka. En nyt muista osoitetta mutta on lähellä Hetsikan liikenneympyrää. Onko kukaan käynyt ja mitkä ovat kokemukset?


    • TähänTassuun

      Vaikka asumme Espoossa, käymme koiriemme ja kissojemme kanssa eläinlääkäriasema Tassussa Hakunilassa. Asiallista ja edullista palvelua, siellä oikeasti välitetään lemmikistä ja niitten parhaasta.

    • koiranomistaja

      Espoossa Vermon raviradan yhteydessä on tosi hyvä eläinlääkäriasema Equivet! Kohtuuhinnatkin!
      http://www.equivet.fi/

    • Joo me käyty myös Equivetissä! Hyvältä on vaikuttanut tähän saakka kaikin puolin.

    • Hertta Herttoniemenrannassa: vain hyviä kokemuksia muutaman käyntikerran jälkeen, hinnat kohtuullisia.
      2015 sysksyllä käytin 7v. Shelttipoikamme Viikin Eläinklinikalla hammasremontissa saatteella "tehkää mitä tarvitsee, mutta soittakaa kun tiedätte kuinka suuri lasku on". Kun soittivat että maksaa max. 1000€ sanoin että tehkää vaan kaikki tarvittava. Oli hyvissä ja asiantuntevissa (Diplomaatti-lemmikkieläin-hammaslääkärin) käsissä mutta lasku lähenteli 900€. Tosin hampaitakin taidettiin poistaa useita (oliko jopa viisi) ja ehkä osaavissa käsissä näitä saatiin tehdyksi melko nopeasti.
      -tämän jälkeen aloinkin kutsua kaveria Shetlannin Hammaskoiraksi...
      Ensi viikolla menossa Viikin Ahmaan hammaskiven poistoon, hinta-arvio puhelimessa 110...120€ sisältäen koko hoidon. Saas sit nähdä...

    • Opossum

      Evidensia Malmilla, Kirkonkyläntie 15 (entinen Apex) hoiti ELL Esa Eskelinen vuonna 2008 Judith-vinttikoiramme murtuneen etujalan kuntoon sellaisella ammattitaidolla, että koirallamme on ollut sen jälkeen kohta 9 hyvää vuotta. Hän on tapaamistamme eläinlääkäreistä empaattisin, pätevin ja alalle sopivin. Vamma edellytti kuntoutusta, jonka fysioterapeutti Heli Hyytiäinen Viikin Eläinsairaalassa hoiti kiitettävästi. Kiitos vielä kerran, Esa ja Heli!

    • Peppimaria

      Timo Talvio on paras.Eläinpiireissä..koirat..hevoset etc kyllä sana kulkee.
      Kallis,mutta tietää mitä tekee.
      Olen valmis maksamaan perheenjäseneni hoidosta,siinä kuin omista menoistani.

      • Anonyymi

        "Oerheenjäsen"

        hanki elämä


      • Anonyymi

        Ei ollut hyvä.töykeä, kiireinen ja ylimielistä kohtelua.Hinta päätähuimaava yli 400 e muutamasta röngtenkuvasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut hyvä.töykeä, kiireinen ja ylimielistä kohtelua.Hinta päätähuimaava yli 400 e muutamasta röngtenkuvasta.

        Siis tuo Timo Talvio.


      • Anonyymi

        Ääni Timolle myös minulta, ystävällinen, perusteellinen ja asiantunteva eläinlääkäri, sekä pieneläin- että hevospuolella. Ei tee mitään turhaa vaan juuri tarpeeksi, maalaisjärkeä ja pitkä kokemus. Ymmärtääkseni Timolle on kysyntää ulkomaita myöten, alallaan arvostettu. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä.


      • Anonyymi

        Ääni myös Timo Talviolle. Rauhallinen, perusteellinen ja ystavällinen palvelu. Hyvin selitti asiat ja lasku kohtuullinen.


    • Jiihoorr

      mevet asiakaspalvelu on surkeaa joiltakin osin samoin eläintä ei ole saatu kuntoon ja tietoja ei kerrota pyynnöistä huolimatta. Diaknoosiabei ole tehty ja lääkkeet on määrätty puhelimitse arvion perusteella. Rahastaa kyllä osaavat.

    • kissanomistaja

      Mitä kokemuksia löytyy Tammiston Evidensiasta? Joudun viemään kissani laajoihin ruuansulatuskanavan tutkimuksiin, joten tarvittaisiin hyvää laitteistoa ja osaavia lääkäreitä. Mevetin ja Tammiston välillä pähkäilen, joten kummastakohan löytyisi osaavampaa hoitoa. Onko hinnoissa paljon eroa näiden välillä?

    • Anonyymi

      Jos välitätte oikeesti lemmikistänne välttäkää evidensiaa...

    • Anonyymi

      Eläinlääkäri asemat on melkoisia ryöstäjiä, kyllä jonkin viranomaisen pitäisi puuttua tähän rahastukseen.Kalliita kokeita tehdään ja jos ei osata hoitaa potilasta niin se lopetetaanminulla on ikävä kokemus tälläisestä tapauksesta

    • Yliopiston pieneläinklinikka on hyvä. Sieltä löytyy lääkäri jokaista vaivaa kohden mihin ovat erikoistuneet.

      Mistä olet kotoisin? Kysyn siksi että pieneläinklinikka palvelee vain pääkaupunkiseudun koirat ja muut lemmikit. Muualtakin sinne pääsee lääkärin lähetteellä. Näin oli ainakin ennen mutta en tiedä josko tuo pätee. Vai koskiko tuo edellä sanottu vain päivystystapauksia.

      Itse käytän koirani aina siellä. Jos on asia mitä vastaanottava lääkäri ei ymmärrä niin isossa sairaalassa apu on aina lähellä.

      Hieman siellä joutuu joskus odottamaan jos päivystystapauksia tulee paljon väliin. Eläkeläistä se ei haittaa ja olen ollut tyytyväinen kaikkeen toimintaan

    • Anonyymi

      Espoon Eläinlääkäritalo ainakin suuri pettymys. Ei selvinnyt koiran vaivat, vaikka ultrattiin ja otettiin verikokeita. Espoon eläinsairaalassa ultra ja verikokeet toivat lohduttoman tiedon ja nyt koira nukkuu ikiunta. Periaatteessa ei viivytyksestä haittaa mutta harmittaa maksaa monen sadan euron maksua periaatteessa ei mistään!

    • Anonyymi

      Tämä mukamas ortopedi Timo Talvio ei kyllä tiennyt yhtään mitään koirien ruokinnasta.Rahastaa kyllä osaa mutta kun jälkeenpäin olisin kaivannut neuvoa ja laitoin viestiä spostitse niin ei vaivautunut vastaamaan vaikka kysyin ruokintaneuvoa kun hän käski syöttää pelkkää nappulaa ja koirani vatsa meni kuralle siitä niin ei vaivautunu neuvoo mitä voisin syöttää nappulan lisäksi.Muutenkin oli tylyn tuntunen koko ukko ja samaan aikaan monta potilasta ja ei keskittynyt yhteen potilaaseen vaan juoksi siellä sun täällä.Hinta kallis laatu huono.En menisi enää toiste enkä suosittele.Koko paikassa ei ollut edes vaakaa jotta olis koiran voinu punnita.

      • Anonyymi

        Itse sain aikoinaan ruokintaneuvoina, että koirani on sairastunut reumaan, koska olen antanut sille koiranruokaa, sillä se olisi hänen mielestään tarvinnut mm. puuroa, porkkanaa ja kananluita. Todella erikoinen tapaus kaikenkaikkiaan. Syyllisti minua vainoharhaiseksi niin, että paikalla ollut äitinikin oli todella ihmeissään. Mukanani oli eri eläinlääkäreiden lausunnot koirista, jotka hän oli kumoamassa täysin. Lisäksi teki isosti väärän diagnoosin koirastani, jonka verikokeet kiistatta osoittivat muuta. Toinen koirani menehtyi vaivaan jonka olemassaolon hän kielsi. Vein asian silloin kuluttajariitalautakuntaan ja kuluttajariitalautakunta suositti rahojen palautumista minulle. Rahoja en toki nähnyt, sain lisää haukkuja.

        Mistään hinnasta en enää menisi. Tämä henkilö ei ollut ammattilainen ja käyttäytyi erittäin epäasiallisesti.


    • Anonyymi

      Kysy Tallink Pre-orderista

    • Anonyymi

      Hintalaatusuhde paras meidän kokemusten mukaan!
      Syyskuussa 2022 ensikäynti 9v seropin kanssa. Oli korvatulehdusta, iho vaivaa ja Ot jalan kipeytymistä.
      Saimme hyvät lääkkeet ja ohjeet, tilat olivat siistit ja rauhalliset sekä lääkäri asiantuntevan oloinen.
      Suosittelen tämän käynnin perusteella ehdottomasti!

    • Anonyymi

      Tämä on ainakin sympaattinen ja kehuttu.
      Helsinkiläinen Pups 'n Pets. Saanut paljon mediahuomiotakin, koska siellä mm. autetaan vähävaraisten lemmikkien hoidossa.
      Iso peukku!

      • Anonyymi

        Ollaan menossa tällä viikolla, eikä edes jännitä, kun olen saanut sen kuvan, että ihan mahtava paikka olisi. Ei ollut ongelmaa saada aikaa, heti tajuttiin, mistä on kyse.

        Minusta on hienoa, että heillä on vähävaraistenkin auttamisprojekti. Sekin on kyllä sanottava, että hintataso on aika kilpailukykyinen muutenkin, eli ei mitään rahastusta tuolla harjoiteta.


      • Anonyymi

        Hyvä tietää että on tuollainenkin paikka.


    • Anonyymi

      Mitä suurempi ketju sitä huonompi palvelu. Hinnat perustuvat arvaustutkimuksiin. Erehdyin valitsemaan espoolaisen eläinsairaalan. Kaikin tavoin terveelle ja nälkäiselle koiralle tuli syömisvaikeuksia. Lääkäri kieltäytyi tutkimasta koska pelkäsi koiran purevan!
      Kaikista huonoin paikka on Espoon Eläinsairaala - paitsi jos olet valtakunnan huipun koiran kanssa paikalla- silloin toimii. Ollaan ulko-ovella kumartamassa ja jonon ohi äkkiä.
      Suurin joukko kassan kasvattajista eli rahvas saa odottaa omaa vuoroaan tunnin tai yli. Pahinta jos omistaja on yhtä vanha kuin koira, silloin olet todella pohjilla. Tutkimatta pikadiagnoosi - EUTANASIA. Lähdin hiljaa pois ja vaihdoin toiseen paikkaan, jossa koiran suusta poistettiin tikku. Elo ja lenkit jatkuu vielä 14 vuotiaalla seniorkoiralla ja 88 vuotiaalla kestävyysvaje taluttajalla.
      Tuntui siltä että sekä koira ja emäntä olisi pitänyt piikittää pois päiviltä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe