Playa del Carmen marraskuu - tammikuu

matkailija

Hei!
Onko kokemuksia Finnmatkojen all inclusive hotelleista, esim. Riu Tequila tai Barcleo Maya Carbo tai Cataloinia Play Maroma? Minkälainen hotelli, huone, all -inclusive, ympäristö, beach, shoppailumahdollisuudet? Mitenkä paljon marraskuussa keskimäärin satanee, onko tammi-helmikuu varmempi ajankohta säiden suhteen kuin marras-joulukuu?

5

901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takas pitäs päästä

      Riu hotelleja sää käyttää ristiin (poislukien yöpyminen ja päivällinen sekä poislukien Palacet). Itse Riu Playacarissa olleena kävimme katsastamassa tuon Tequilan myös. Molemmat noista ihan ok; Playacar rauhallisempi ja Tequilassa enemmän porukkaa ja menoa. Näkyy esim jonoina aamiaisella kun taas Playcarissa ei sellaisiin törmätty.
      RIU hotellien rannat ovat hyvin hoidettu ja siivotan joka yö. Rannasta hotellille päin kivat palmuistutukset. AI ruoka hyvää ja syötävää mutta ei se Meksikolais ravinteleiden vaihtelulle pärjää. Minibaari on kiva, koska sieltä voipi ottaa vaikka limut mukaan pidemmille kävelyille. Playacarin alue on kivan rauhallinen ja PDC lähellä, jopa kävellen. Suuremmille shoppailulle pitänee varmaan mennä Cancuniin.

    • ekieki2

      Tultiin juuri kotiin kahden viikon matkasta Barcelo Maya Caribe hotellista. Hotellialue on iso, ihana allasalue, voi käyttää myös viereisten Barcelo hotellien altaita jos haluaa. Esim Tropicalissa on kiva vesipuisto lapsille. Ranta ihana, suosittelen kuitenkin korallien takia uimakenkiä, silloin ei tarvi miettiä mihin astuu...Suurin osa ihan hiekkaa kuitenkin. Sää oli todella hyvä helmikuussa ainakin, mutta tuttava joka kävi tammikuussa kertoi että silloin oli satanut aika paljon ja oli tuulista sekä illat viileät. Nyt oli todella hyvä keliä, noin 30 astetta joka päivä sekä lämpimät illat. Shoppailumahdollisuudet ovat lähinnä Playa del Carmenissa johon noin 20 km tai Cancunissa noin 1 tunnin matkan päästä hotellista. Kävimme molemmissa. All-inclusive oli todella hyvä, hyvä valikoima ruoista sekä saat "seteleitä" josta saat valita alueen (muistaakseni) 5-6 erikoisravintolasta illallisen. Tämä kannattaa tosiaan tehdä ekana päivänä koska ajat menee todella nopeasti. Coba ja Tulumissa kannattaa käydä sekä XCaretissa, suosittelen myös delfiinien kanssa uimista vaikka kallista onkin. Beach on todella upea, hieno vitivalkoinen hiekka ja ihan hotellin vieressä, ilmaiset aurinkotuolit. Rahaa et juuri tarvi hotellialueella. Joo, ja huoneissa oli ilmainen säilytyslokero. Joka päivä saatiin uudet pyyhkeet ja illalla tultiin vielä kysymään tarvitaanko niitä lisää? Rantapyyhkeet tosiaan oli aika pienet ja 1 per hlö. Otin yleensä yhden valkoisen mukaan aina huoneesta vaikka niin ei varmaan olisi saanut tehdä. Vaihtopiste rannan läheisyydessä, bamsetalon vieressä. Rahaa meiltä meni (retket maksettu jo suomessa) 1000 euroa kahdessa viikossa 3lta. Jos lisätietoja vielä kaipailet niin laita vaikkapa mailia: [email protected]

    • liinu

      Olimme Finnmatkojen reisulla Playa de Carmenissa hotellina Catalonia playa maroma.Ruoka ,palvelu,rannat,aktiviitit,esitykset ja hotelli alue kuin satu maailmasta.Ostokset teimme keskustassa jonne noin 20 min matka.Cancunissakin käytiin pari kertaa.Olimme joulukuun alussa,sää tosi hyvä joka päivä.Meitä oli 2 aikuista ja kolme lasta ja kaikki olimme sitä mieltä,että Meksiko voittaa Thaimaan,jossa olemme käyneet 2krt.Ainoana miinuksena pidin sitä,ettei hotellilta ollut kyytiä Carmenin keskustaan,vaan piti aina soittaa taksi.Kuulin,että joissakin hotelleissa tämä oli ilmainen palvelu.Jos joku haluaa lisää vinkkejä voin kertoa.

      • Ensi kertaa Meksikoo

        Kiitos tiedoista. Ja laitanpa lisäkysymyksiä.
        Oliko teillä hyvä huone? Oliko pitkä matka rannalle ja/tai ravintoloihin? Kuuluiko minibaari all-inclusiveen?
        Pitikö jättää tippiä vaikka all-inclusive lounaat ja päivälliset?
        Vaihtuiko ruokatarjonta joka päivä vai kerkesikö jo kyllästyttää samat eväät?
        Ranta taisi olla hyvä auringonottoon, uimiseen ja kävelyretkiin, vai miten? Oliko riittävästi rantatuoleja? Paljonko maksoi taksi Carmenin keskustaan?
        Kiitos paljon etukäteen.


    • ekieki2

      Minibaari kuului AI ohjelmaan. Tippisysteemi tosisaan oli pikkasen outo kun siihen ei ole tottunut, jenkkituristit jakoivat pieniä 20 peson seteleitä "jokapaikassa". Ei ole pakko jättää tippiä. Joskus jätimme pienen tipin 20 peson setelin, lähinnä päivällisellä. Bussikuskeille ja taksikuskeille myös. Mutta tuo 20 peso on aika pieni summa, noin euro varmaan niin ei paha. Ruokatarjonta Barcelo hotellilla oli todella hyvä ja kattava kun paljon vaihtoehtoja ja teemailtoja jotta sitten toisella viikolla toistui. Rantatuoleja oli ihan riittävästi, paljon tyhjiä oli.
      Taksin maksoi muistaakseni noin 300 pesoa meno-paluu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2184
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      156
      1419
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe