Lidliin kesätöihin

miten edetä?

Olen jättänyt kesätyöhakemuksen Lidliin, mutta kaipaisin vinkkejä miten kannattaisi toimia tästä eteenpäin. Kuinka hankalaa Lidliin on päästä jos ei ole lainkaan aiempaa asiakaspalvelukokemusta? Sivustolla ei kerrota myymälöiden puhelinnumeroita, joten hakemuksen perään ei ilmeisesti pysty soittamaan ja kyselemään. Miten te muut olette kyseisestä puljusta saaneet töitä?

8

1818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s.elena

      Lidli on erinomainen ensimmäinen työpaikka. Aikaisempi asiakaspalvelukokemus ei ole niinkään tärkeää. Hakemusten perään ei tosiaan pysty soittamaan, mutta mikäli hakemuksesi (tai mikäli olet täyttänyt valmiin kaavakkeen) on ok, pääset hyvin todennäköisesti ryhmähaastatteluihin asti. Huomioi kuitenkin että Lidl palkkaa kesätyöntekijät yleensä aika myöhään, eli älä ihmettele jos soitto tulee vasta huhtikuussa...

    • lidl_on_halpa!

      Lapsi rakas, miksi sinä haluat Lidliin töihin? Siellä syyllistetään joka asiasta. Myös niistä jotka on tehty hyvin, koska olisi ne asiat voitu tehdä vielä nopeammin ja paremmin. Myymälöiden yhteishenki on kamala. Vähänkin tauolla jos on työkaverin kanssa mukavaa ja naurattaa, keksii myymälävastaava jonkin tavan että hymy saataisiin hyytymään. Kirjaimellisesti. Se kuuluu yrityksen kulttuuriin. Lidl ei ole paikka jonne tullaan viihtymään. Kaikkia ja kaikkea kytätään. Toivon sinun saavan paikan sieltä. Kesän jälkeen olisit taatusti uusi ihminen. Väsynyt, kyyninen ja apaattinen.

      • M_m

        Riippuu ilmeisesti paljon siitä, missä myymälässä on töissä ja ketkä siellä sattuu olemaan työkavereina (ja etenkin pomoina).

        Itse olin viime kesän erään pienemmän eteläsuomalaisen paikkakunnan Lidlissä töissä, oli mielestäni todella mukava työpaikka :)


    • ap

      Kyllähän se kieltämättä epäilyttää kun on kaikenlaista enimmäkseen negatiivista kuullut. Mutta näin opiskelijana ei ole kamalasti varaa heittäytyä valikoivaksi, kesätyön saaminen ylipäätään kun ei ole mitenkään taattua. Olisin siis kiitollinen jos pääsisin edes Lidliin kesäksi töihin. Hieman vaan mietityttää, kun oma hakemus ei työkokemuksen (tai lähinnä sen yksipuolisuuden) puolesta varmastikaan pistä sieltä muiden hakemusten joukosta silmään. Niin sen takia mietin että mahtaako olla kummoiset mahdollisuudet tulla kutsutuksi haastatteluun.

    • mievaad

      Lidl tykkää ottaa nuoria töihin ilman työkokemusta, koska silloin pääsee itse kouluttamaan työntekijät. Ainakin meillä aluepäällikkö katsoo hakijoissa motivaatiota ja miten kyseinen ihminen tulisi toimeen muiden työntekijöiden kanssa.

      Itse olen tykännyt olla Lidlissä töissä ja aion jatkaakkin täällä kunnes on aika hankkia oman alan töitä!

    • Työtön pari vuotta

      Olen lähettänyt lukuisia työhakemuksia Lidliin ja kolmessa Lidlin myymälässä haastattelussakin, mutta ei ne valitse ei. Minä tunnen Lidlin tuotteet alusta loppuun. Palava halua oppia uutta ja tunnen Lidlin toimintaperiatteet. Mutta se ei näköjään kelpaa... Edes kesätyöhön.

      Luulisi olevan varaa palkata nuori mies hommiin, jota aidosti kiinnostaa yritys.

      • Yli kolmekymppinen

        Olet ilmeisesti liian vanha.... ja sulla voi olla kokemusta työelämästä. Lidl suosii nuoria työelämänsä alkutaipaleella olevia hakijoita. Ei tarvi maksaa kunnollista liksaa (harjottelijan 80% liksa), tunteja voi olla se 4h/pv (ei tarvi taukoja) jne.


    • Mittansa täyttänyt

      Älä ikinä mene lidliin töihin! Toki myymäläthän vaihtelevat ja kaikki riippuu johtajasta. Itse olen ollut jo 8 kk töissä ja irtisanouduin. Jos tahdot pitää omankin elämän niin lidli ei ole sinun paikkasi. Kieltäydy kerranki menemästä töihin vapaapäivänä kun itselläsi on tärkeitä menoja saat uhkauksen saada potkut. Mene töihin solvattavaksi asiakkaiden nähden, tee kaikki niinkuin käsketään eikä se ole koskaan hyvä. Tee näin kun on opetettu niin se olisi pitänyt tehdä noin, tee ensi kerralla noin niin se olisi taas pitänyt tehdä näin. Ja sitä rataa. Ole tarpeeksi nopea kassalla tai no et voi olla. Ensimmäisellä työviikolla sinun tulisi olla samalla tasolla kun jo vuoden töissä olleet. Tämä kyseinen myymälä missä itse olen vielä pari viikkoa on sellainen johon päin en enää kusekaan! Ylipäätänsä lidlissä ei noudateta lakeja! mm. taukoja. olen ollut Pam:iin yhteydessä vapaapäiviin sekä taukoihin sekä työpäivän peruuntumis asioissa. Esimerkiksi minulta on peruttu eräätkin kerrat työpäivä paria tuntia aikaisemmin.. Sen voin sanoa että lidli ei ole mukava paikka työskennellä ei todellakaan. Itse olen ymmärtänyt että väsymykseni ja muut apea olo on johtunut ainoastaan työpaikasta. Vapaapäivää edeltävänä iltana joudut mennä aikaisin nukkumaan sillä varotuksella että aamulla sinut saatetaan soittaa töihin. Koskaan ei huomata sitä minkä teet vaan se mitä et tee! Kertaukseksi vielä koskaan et tee mitään hyvin tai täysin oikein. Toivottavasti on hyviäkin johtajia suomen lidleissä mutta itse olen aivan loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2535
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1897
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1625
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      109
      1388
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe