Kap Verde ja Riu karamboa-hotelli

matkustan ympäri

Hei kaikki Riu Karamboassa käyneet. Kohta olis reissu edessä ja muutamaan asiaan olisi kiva kuulla kokemuksia.

Onko hotellilla omia takseja vai tilataanko taksit jostain yleisestä numerosta, hotellin respasta vai kadun varrelta?
Paljonko taksimatka maksaa edes takas kylälle?

Minkälaisia viinejä, oluita ja alkoholidrinksuja löytyy hotellin tarjonnasta? Entä alkoholittomat juomat?

Onko hedelmät ja salaatit freesejä buffetissa?

Minkälaisia hotelin tarjoamat jäätelöt olivat?

Suuret kiitokset etukäteen vastauksista!

18

2082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Boa Vista 10krt

      Hotellin ulkopuolella on takseja,heti pääportin vieressä.. Respasta soittavat pääovelle taksin pyydettäessä. Kymmenen euroa maksaa hotellilta Sal Reihin taksi. Drinkkilista on aika normaali, pyydettäessä sekoittavat baareissa mieleiset juomat.. :) Paikallinen Strela-olut löytyy hanoista hotellissa.
      Hedelmät ja salaatit ovat ihania, aina tuoreita ja maistuvia!!!
      Jäätelö on erilaista kuin suomessa,se on selvää,mutta makuja on monia ja löytyi sieltä itsellekin lempimaku :)

      Hotelli on hieno,palvelu upeaa ja en muuta sano kuin että MUKAVAA LOMAA!!!!

    • ihana loma

      Yhdyn edellisen kirjoittajaan.

      Lisään vielä, että buffetissa ruoka vaihtuu tiuhaa tahtia. kovin pitkää aikaa ei yksi tarjotin ole paikallansa, vaan tuoretta tulee tilalle koko ajan. Hedelmät ovat ihania ja salaatteja on joka lähtöön.

      Jätskejä en itse maistanut, mutta lapsiin upposivat.

      Taksimatka Sal Reihin on aina 10 euroa.

    • starter...

      Minkälaiset ruoat oli finnmatkojen lennoilla.?
      Ateria lennoilla maksoi 19€, mutta mitä kaikkea tuo sisältää, kuinka usein ruokaa saa? Aamupalan, lämpimän ruoan, välipalan jne.?

    • Melisagreen

      Mielestäni siihen kuuluu yksi lämmin ruoka, voi olla esimerkiksi riisiä, vihanneksia ja kanaa, leipä sekä jälkiruoka (leivos ja kahvi/tee) Sekä yksi välipala ehkä sämpylä ja taas kahvi/tee. Mausta ja laadusta en osaa sanoa, mutta harvoin lentokoneruoka mitään herkkua on, mutta varmasti syötävää :) Ja näiden lisäksi tarjoilukärry kiertää 2-4 krt, että tuskin nälkä pääsee yllättämään.

      • jatkoa juttuun

        "näiden lisäksi tarjoilukärry kiertää 2-4 krt, että tuskin nälkä pääsee yllättämään."

        Eli muut tarjoiluvaunusta ostettavat ruoat ym. pitää maksaa erikseen?

        Lennoille piti ostaa ruoka, jos sen halusi ja maksoi 19€. Siihen kai sisältyy tuo lämmin ruoka jälkiruokineen sekä sämpylä yhdellä välipalalla...?

        Kyllä 10 tunnin lennolle tarvitsee enemmän ruokaa=) Varsinkin jos ajatellaan, että tuon 19€ pitäisi sisältää kaikki ruoat, ettei tarvitse olla nälissään.


    • Ei kunnon viinejä

      Viinit olivat aivan surkeita. Niitä ei voinut juoda!
      Valkkaria sai alas jotenkuten, kun sekoitti puolet paikallista Spriteä.

      Jos on viini-ihminen ja haluaa juoda lomalla hyviäviinejä, niin ne kannattaa kyllä ostaa koneesta mukaan.

      • Ihana kap verde

        Lentokoneruuat oli mitä oli, eli kauheita :D kuiva juustosämpylä oli välipalana mehun kera. Onneksi tarjoilukärry kiertää, kun osti siideriä ja sipsejä nii ei nälkä yllättäny ;) Riu Karamboa oli aivan MAHTAVA paikka! Suosittelen lämpimästi!! Ja taxit saa respasta, mutta meillä oli oma vakkaritaksikuski koko loman jolle sai soittaa suoraan ja se tuli hotellin eteen hakoon =) Kunnon aurinkorasvat vaan mukaan, auringonpolte on tosi petollinen, kun tuuliessa sitä ei ei tunne ja kappas vaan, loppuloma ollaankin ku ravut kattilassa... :D


    • NO STRESS

      VIIKKO SITTEN SIELTÄ PALANNEENA VOIN KERTOA,ETTÄ PAIKKA OLI AIVAN LOISTAVA LEPOLOMAN VIETTOON. RUOAT TODELLA HYVIÄ,MONIPUOLISIA JA TUOREITA. MEILLÄ KAKSI PIENTÄ LASTA MUKANA JA KAIKKEA SYÖTIIN,EIKÄ MITÄÄN VATSAVAIVOJA OLLUT. JÄTSKIT HYVIÄ,PUNAVIINI MEIDÄN MIELEEMME JA OLUTKIN IHAN JUOTAVAA. A´LA CARTEA MYÖSKIN KÄYTIMME MUUTAMAN KERRAN,SUOSITTELEN. HOTELLIN HENKILÖKUNTA OIKEIN YSTÄVÄLLISTÄ JA OHJELMAA RITTI PITKIN PÄIVÄÄ,JOSTA KANNATTAA OTTAA KAIKKI IRTI JA NAUTTIA KAIKESTA .ILMASTO OLI ERITTÄIN MIELLYTTÄVÄÄ,KUNHAN MUISTAA VAAN KÄYTTÄÄ AURINKOVOITEITA,NIIN VÄLTTYY IHON KUORIUTUMISELTA.TOIVOTAN TEILLE IHANAA LOMAA,SIELLÄ TEITÄ ODOTTAA TAKUULLA MIELUISA PAIKKA!

    • cv

      Juuri viimeiseltä kevään matkalta palanneena ( ei palaneena) voin suositella hotellia. Ystävällistä ja nopeaa palvelua, ehkä liiankin nopeaa, ja siisteyssä ennen kaikkea. Joka paikassa ( myös rannalla ) oli siistiä ja aina joku täti iloisena harjan varressa siistimässä. Aurinkoa oli, mutta myös paljon pilvisyyttä, mutta rusketti hyvin pilven läpikin, suojakerroin 25. Mahtavan kokoinen paikka, kartta oli hyvä aluksi, kun kulki omaan huoneeseensa..

    • Caramba

      Moi,
      Pärjääkö Kap Verdellä euroilla vai onko vaihdettava paikallista valuuttaa?

      • escudo

        Pärjää euroilla! Et tarvitse paikallisia escudoja,ellet halua vaihtaa.. Mutta esim hotellilla vaihtaminen käy hyvin! :) Hyvää lomaa!


    • Karamboa fani

      Riu karamboassa vietin parhaan loman missä olen ikinä ollut. Ja minä jos kuka olen matkaillut yllin kyllin.
      Hotellin aulassa oli eräs suomalainen opas, hän järkkäsi taksin. Taksi Sal Reihin maksaa 10 euroa.
      Juomatarjoilu vallan mainio, perus olutta yms saa sekä tietysti drinkkilista mistä sekoittelevat trooppisia juomiaan. Alkoholittomia drinkkejä oli listalla muistaakseni 4, ja lisäksi tietty 5 limumakua, kokikset ja sen sellaiset.
      Hedelmät olivat oikein hyviä ja mehukkaita, kerran melonini maistui oudolta, saattoi olla vähän pilaantunut mutta jätin sitten sen syömättä. No big deal, pääsääntöisesti freshiä kamaa.
      Jäätelöpalloja sai pyöräytellä itse, maut mansikka suklaa päärynä ja mikähän se neljäs oli. Kastikkeet ja strösselitkin sai itse laittaa.

    • JEH73

      Juu on huippu hotelli ja kaupunki on lähellä, että jopa lapset jaksoivat kävellä sinne(11&9 v). 4,5 km rantaa pitkin ja autotietä 7,mutta parasta on lentokentän sijainti. meneekö kokonaista 5 minuuttia kentältä hotellille,kun taas Riu touaregiin kestää 30 min.Tänä vuonna menemme touaregiin.

    • KMA66

      Olemme mieheni kanssa lähdössä tässä kuussa Riu karamboaan.
      Läheisessä rantabaarissa on kuulemma reggae ilta 1x viikossa. Onko kukaan ollut siellä ? Onko siellä turvallista liikkua iltaisin esim rannalla ?
      Mitä suojakerrointa käytitte auringossa ?

      Kiitos etukäteen vastauksista :)

    • palannut kohteesta

      Itse käytin Vichyn 50 :aa koko ajan ja paloin siltikin. Eli kertoimet saavat olla korkealla. Ruskettumistahan voiteet eivät estä, ainoastaan palamista.

      Reggae-illassa en käynyt, mutta oletan, että kyseessä on sama paikka mihin Finnmatkat tekee retken. Siellä on erilaisia teemailtoja. Kävin hotellin rannalla yöllä, mikä oli turvallista, koska sisäänkäynnillä oli vartija.

    • Jellie

      Salaatit olivat nahistuneita joka kerran, kun olisin niitä ottanut. Hedelmät puolestaan tuoreita. Altaan äärellä olevasta lounaspaikasta, las dunasista, meni maku kun huomasin että linnut käyvät syömässä tarjolla olevia leipiä ja pihvejä, sekä kakkivat leipäpisteelle.

      Ihan ok paikka, paremmissakin olen ollut mutta niin myös huonommissa. Alkoholilttomia ja alkoholillisia drinksuja hyvin tarjolla. Hotellialue suuri ja väenpaljous ajoittain tuntui. Näin jälkeenpäin mietittynä joku pienempi hotelli olisi ollut enemmän minun heiniä.

    • Susan25

      Viikko meni hotellilla nopeasti ja kaikenlaista aktiviteettia oli tarjolla maksutta aamusta iltaan jokaisena päivänä. Maksuton Wi-Fi oli aulassa kaikkien hotellivieraiden käytössä. Vaelsimme itsenäisesti rantaa pitkin pohjoiseen sekä etelään. Sal Reissäkin pärjäsi ilman oppaita, paikallisten suunnalta oli pyöritystä ja joka kulmalta löytyi juttuseuraa. Kohteliaasti kuitenkin kieltäydyttyä pääsi aina jatkamaan matkaansa.

      Päärakennuksen perusbuffa osottautui parhaimmaksi ja tarjolla oli jokaisella jotakin. Herkkävatsaisella ja laktoosittomia tuotteita käyttävälläkään ei ollut minkäänlaisia vaivoja koko reissun aikana, söi lähes kaikkea tarjolla ollutta. Rannalla riitti aurinkotuoleja, aallokko yltyi välillä hieman hurjemmaksi pienemmille uimareille ja oli hyvä siirtyä allas-alueelle. Todella positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan äkkilähdöksi ja varmasti tulee tulevaisuudessa käytyä muillakin saarilla. :)

    • Naantalilaiset

      Paras lomamme ikinä!!! Olimme "aikuisten" puolella, jossa oli oma uma-allas merivedellä. Huonessa seinäkaapissa olivat visky, vodka, brandy- ja rommipullot hanoineen. jääkaapissa virvokkeita ja olutta. Päivittäin kaapit tarkastetiin ja vajaat pullot vaihdetiin kokonaisiin, vaikka oli otettu pullosta vaan hiukaan;)). Joka ikinen päivä soitettiin ja kysytiin, että onko kaikki hyvin!!!!
      Suosittelemme lämpimästi jos kaipaa rauhaa ja löhöttelyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe