Tulkintanne kokemuksestani?

Siiriretiisi

Hei kaikki. Näin todellakin tapahtui eilen illalla.

En halunnut enää pelätä. Olin luonteeltani nimittäin pelokas, ja pelkäsin turhia. Pyysin jotenkin joltain suojelusenkeliltäni, otaksuen että semmosia on, että en enää pelkäisi niin paljon.

Hiukan myöhemmin pyrin jotenkin yhteyteen Jumalan kanssa (tai Valon tai miten sen nyt ottaa).

Hiukan myöhemmin tunsin pienen valo-olennon laskeutuvan yläilmoista, ja lähestyvän minua. Tai jos ei nyt valo-olento ollut niin jonkinlainen valo-energia-ilmentymä. Pidin silmäni kiinni tosin, mutta tunsin, ja kykenin näkemään valon jotenkin vaistoten. Tunsin sillä olevan hyvää energiaa.

Se lähestyi ja lähestyi, ja se meni päälaelleni, koskettelemaan sitä. Se imeytyi hitaasti päälakini läpi jotenkin "päälakeni ja aivokuoreni väliin" (huom. tämä on oma arvioni). Se ei tuntunut mukavalta mutta ei se mitenkään kipeääkään ottanut. Tuntui oudolta. Tunsin sen energian tosiaankin sitten mylläävän siellä pääkopassani, ihan siis tunsin niin käyvän.
Ihan kuin se olisi painellut aivokuortani, muokannut sitä (HUOM: TÄMÄ ON OMA TUNTEMUKSENI).

Tunsin ajattelevani kohta eri tavalla.
En enää kykenyt käyttämään aivojen yhtä osaa, mitä käytin ennen eskapistisiin tarkoituksiin. Nyt ajatteluni oli suunnattu jotenkin maan tasolle, kun ennen olin vähän semmonen pilvissä heiluva.

Seuraavana päivänä muutos pysyi.
Itsevarmuuteni oli kasvanut koska en jotenkin ollut kykenevä pelkäämään! En huolestnut turhista kuten tavanomaisesti, mutta jotenkin en olisi enää kykeneväkään! Aivoni eivät enää toimisi sillai, ENKÄ kyllä haluaisi turhia yrittääkään.

Tunnen vieläkin siis jonkin ylimääräisen olevan tuolla pääkopassani, tai ehkä se on vain tunne muutoksesta. En tiedä.

En valita. Minusta tässä on jotain hyvää. Mutta minkälainen tulkinta teillä olisi, mitä tässä on oikein tapahtunut?

29

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      näkemine kertoo että 6. chakra o auki. päälae tuntemus kertoo että 7. chakra o aukeamassa tai jo auennu.

      ajattelu nopeusmuutos o minkä huomaa mm ajattelu kirkkautena ja helppoutena ja kitkattomuutena. oma tietoisuutesi ei oo aivot vaa keho ulkopuolella joka o kytketty kehoo.

      oma keho aiheuttaa kitkaa omaa tietoisuutee ja kitka vähentyessä maapallo päivittäi kohoava taajuude ansiosta ja omie tottumuste muuttuessa myönteiseen asenteeseen alkaa oma tietoisuus toimia nopeammi ja vaivattomammi ja kirkkaammi. aivot ylläpitävät kehon toimintoja jolla ei oo tietoisuude kanssa mitää tekemistä jolloi liika ajattelu häiritsee keho toimintoja ku liika ajattelu vaikuttaa aivoje alueella tukkona.

      tärkeämpää o tuntea eikä ajatella ja ymmärtää mitä tuntee ymmärtääkseen enemmä. minkä tietona jo ymmärtää voi jättää kantamatta tietoa taakkana ja säilyttää ymmärrettynä ku ymmärrys ei muodosta taakkaa ja oma tuntee kautta ymmärrys o huomattavasti nopeampi kui tiedo kautta joka o kuinka kolmas silmä toimii koska o joka toimii ku katsoo eikä oleta.

      päälaellasi tuntuu painee vaihtelua riippue kuinka auki oot. kannattaa olla aina auki ja ymmärtää mahdollisimma paljo tuntee kautta ku pelkoa ei enää oo koska pelko oli ainoa juttu joka sotki eikä pelko välttämättä ollu omaa pelkoa vaa ohjelmoitua tai kerrottua tai uskoteltua.

      pysy valossa. elä rauhassa. kanna valoa sisällä. valo kasvaa sisältä ulos päi olle kaikkie tunnettavissa ympärillä. valo o kaikkialla minne kävelee ku valo mukana eikä tarvi välttämättä puhua. kaikki jotka tuntee valo näkee valo myös puhumatta.

      tuo tarkoittaa että oot saavuttanu rauha sisälläs tai mahdollistaa saavutat sisäistä rauhaa ku ei tarvi ajatella vaa tunne riittää. tuo avulla helpotat omaa fyysistä "ylösnousua" tai mikä fyysine muutos ku sulla o kyky "kirjoittaa suoraa" oma sielusi avulla omaa fyysisee kehoo mitä todella oot etkä mitä oot ajatellu olevasi. tuolla avulla voi tuntea maapallo omaa kasvavaa taajuutta joka siirtyy tunteella suoraa fyysisee kehoo "atomitasolle" jolloi oma taajuus alkaa myös kohoamaa jolloi henkilöllä o helpompi siirtymine 5. fyysiseen ulottuvuutee jolloi voi siirtyä fyysisesti 5. fyysiseen ulottuvuutee kuolematta loppuvuonna 2012.

    • :)

      tuo mitä sulle käytännössä tapahtu oli valmistelua valaistumiseen.

      Enlightenment & Soul Awakening the same? - Acharya Shree Yogeesh
      http://www.youtube.com/watch?v=tMsuKljasuU

      "Buddhalaisuudessa valaistuminen eli nirvana ei tarkoita yhdistymistä jumalaan, vaan yksinkertaisesti janoamisen lakkaamista."

      tuo o melko vääristellysti kerrottu koska "jano ei sammu ennekui yhdistyy jumalaa" joka ei oo vaikeaa vaa jonka ihmiste mieli ajattelee oleva jotai vaikeasti saavutettavaa. ei oo saavutettavissa vaa ymmärrettävissä eikä oo vaikea vaa o helppo.

      uskontoje tarkoitus ei näemmä ollu kui pitää väkisi erossa "yhteydestä jumalaa" että ihmiste manipulointi olisi mahdollista eikä oo tuo ollu ainoa uskonto joka yritti tuota samaa temppua. "yhteys jumalaa" o luonnolline juttu joka voi olla jatkuvana eikä vaa osaaikaa joka voi olla kaikilla eikä vaa osalla.

      Sadhguru's enlightenment... in his own words
      http://www.youtube.com/watch?v=zYXlOJlhf38

      Nithyananda's Enlightenment Experience at the foothills of Arunachala - Inner Awakening Dec 2009
      http://www.youtube.com/watch?v=6QPbNMUnsvw

    • aloittaja....

      Heippa! Kiitos kun vastailit!

      Painetta tunnen välillä joo päässäni, jotenkin erityisesti silloin kun yritän ajatella jotain epäolennaista (erit. eskapistista). Sitten kun lopetan yrittämisen, ja annan olla vaan, ajattelematta oikein mitään, paine lakkaa. Mitenhän käy yliopisto-opintojeni heko heko :D

      Onkohan tuo paine siis päässäni nyt koko loppuelämäni? Nautin siitä, ettei tarvitse ajatella, ja näen tämän yksinomaan positiivisena kokemuksena ym ym. mutta kun joskus pitäisi vähän ajatellakin selvitäkseen arkielämästä.... Tai ehkä ei, ehkä yliopisto-opinnot selviää ilmankin. Tiedä häntä. Asioiden ymmärtämistähän se ennen kaikkea on enemmän kuin varsinaisesti "ajattelemista". Hmmmmmmmmmmmmmmm. Pitäisiköhän minun huolestua. :D

      Mikähän se "valo-olento" oli, olisiko sille tulkintoja?

      Ja jos minä "olen valaistumassa" jos olen, liittyykö se inkarnaatioon, että jos valaistun, minun ei "tarvitsisi" enää syntyä uudelleen?

      • 朋友

        On tärkeää vaan antaa olla välillä ja tehdä "ei mitään". Ei tuosta ainakaan mitään häiritsevää tuntemusta jää.


    • 朋友

      Nuo ovat suhteellisen normaaleja tuntemuksia "chakroiksi" sanottujen energiapyörteiden alueella sitten kun niihin pääsee käsiksi. Sinulla luultavasti puhdistui spontaanisti energiatukoksia, jonka vuoksi olet pirteämpi ja määrätietoisempi. Tuolla alueella on ylempi dantien("viisauden kultainen pyörä") jonne varastoituva "valo" auttaa juuri saavuttamaan määrätietoisen otteen elämään.

      Monissa kulttuureissa eletään tietoisina näistä energioista, mutta meilläpäin ne kitketään lapsuudessa tehokkaalla ohjelmoinnilla ja aikuisuudessa pysyvällä kiireellä.

      Luultavasti "suojelusenkeli" oli se muoto jonka itse annoit energiallesi eikä erillinen olento, koska kutsuit sitä tietoisesti. Vaikka tuo ei ole vielä valaistumista niin sinulle aukeaa nyt uusi ulottuvuus olemassaoloosi jos niin haluat. "Sumu" on poistunut silmistäsi. Tervetuloa. ;)

    • aloittajaaa...

      Kiitos tulkinnastasi. Tosiaan, en oo noista chakroista ennen kuullutkaan. Oon kuullu vaan etta ihmisilla olis erivarisia auroja, olisikohan se sitten etta jos tietty chakra on ihmisessa voimakkaampi niin sen chakran varinen aura ihmisessa on? Tan teorian mukaan ihmisen auran vari ois luonteeltaan muuttuvainen.

      Se kylla ihmetyttaa etta miksi en ole ikina elamassani kenenkaan ihmisen kuullut puhuttavan tammosista asioista. Monenkin uskovaisen ja joidenkin kasityskykynsa mukaan hengellisenkin ihmisten kanssa olen jutellut maailmankatsomuksista sun muista, mutta tammosiin kasityskykyihin (chakrat sun muut) en ole tormannyt.

      Kun mina sitten viime aikoine olen jotenkin avautunut talle kaikille (aloin nakemaan kummituksia, uskomaan Valoon, jne. ja nyt minulta aukesi joku chakrakin), niin minun on tarkkaan mietittava mita kellekin puhun. Kummituksista voi puhuaki aika monelle ihmiselle, onhan siina jotain hekumaa ja saan statusta jotenkin hengellisesta tyypista, mutta chakroista tai tasta kokemuksesta mainitsin poikaystavalleni ymparipyoreasti ja han ei kommentoinut asiaan mitenkaan -toisin sanoen han piti minua kahelina.

      Mita siis yritan sanoa, miksi jos tama nayttaa olevan jotenkin "selviota" joillekin, vaikkapa teille jos se selvio teille on, miksi siita en ole kuullut nuoren elamani aikana kertaakaan mistaan suunnasta? Olen kylla matkaillut ja asustellut useissa maissa, myos lansimaiden ulkopuolella, ettei tama pelkastaan Suomeen tai pieneen asuinymparistooni rajoitu. Toki jos asiaa lahtee kaivamaan, kuten huomasin, niin on naita Rajatieto-palstoja ja jotain Youtube-videoita ja varmasti muitakin lahteita, mutta ne ovat kylla helvetin hyvin piilotettu. Onko tama niin harvinaista etta tammoista tapahtuu, vai eivatko ihmiset vain puhu siita mitaan?

      En oikein tieda mihin uskoa. Toisaalta luulen, etta kukaan ihminen ei ole viela kehittanyt taydellista teoriaa maailmankaikkeudesta, on olemassa vain tulkintoja siita. Eli ei ole edes tarvetta uskoa mihinkaan.

      • aloittajaaa.

        Niin taytyy kylla korjata etta Aasiat on jaanyt kokonaan kokematta. Olen kuullut kylla, etta Japanissa miltei "kaikki" ihmiset pitavat esim. kummituksia luonnollisena ilmiona, tai siis ainakin uskovat siihen.

        Ja siella suunnalla varmaan painotetaanki tammosia henkisia puolia enemman.

        Etta nokka kohti jotai Kiinaan ehka sit seuraavaks.


      • aloittaja taas kerra

        Niin, massapostitan nyt oikeen, mutta tuli semmonenki mieleen tassa etta musta tuntuu esim. etta mun aivot eivat enaa yksinkertaisesti tuota pelkoa.

        Mun kroppa kylla tuottaa. Siis esim. jos nakisin kaarmeen niin mun kroppa tuottais jonkun laisen pelkoreaktion esim. sapsahdyksen mutta se ei kantautuis mun aivoihin eli sita varsinaista pelon tunnetta en tunne.

        Sen pelonhan taitaa tuottaa paa-asiassa tuo mantelitumake aivoissa. Oisipa mielenkiintoista menna jolleki tutkimuskeskukselle (nain virtuaalimaailmassa...) nayttamassa aivojansa, ja kysymassa etta mikahan siella tan pelon tuottamisen suhteen on erilaista kuin normaaleilla ihmisilla.

        (ei loydy nyt suomalaisia kirjaimia nappaimistosta, valitan..)


      • :)
        aloittaja taas kerra kirjoitti:

        Niin, massapostitan nyt oikeen, mutta tuli semmonenki mieleen tassa etta musta tuntuu esim. etta mun aivot eivat enaa yksinkertaisesti tuota pelkoa.

        Mun kroppa kylla tuottaa. Siis esim. jos nakisin kaarmeen niin mun kroppa tuottais jonkun laisen pelkoreaktion esim. sapsahdyksen mutta se ei kantautuis mun aivoihin eli sita varsinaista pelon tunnetta en tunne.

        Sen pelonhan taitaa tuottaa paa-asiassa tuo mantelitumake aivoissa. Oisipa mielenkiintoista menna jolleki tutkimuskeskukselle (nain virtuaalimaailmassa...) nayttamassa aivojansa, ja kysymassa etta mikahan siella tan pelon tuottamisen suhteen on erilaista kuin normaaleilla ihmisilla.

        (ei loydy nyt suomalaisia kirjaimia nappaimistosta, valitan..)

        "Painetta tunnen välillä joo päässäni, jotenkin erityisesti silloin kun yritän ajatella jotain epäolennaista (erit. eskapistista). Sitten kun lopetan yrittämisen, ja annan olla vaan, ajattelematta oikein mitään, paine lakkaa."

        tuo o koska su ei tarvi ajatella ku sulla o kyky tuntea. mitä enemmä tuntee oppii luottamaa mitä tuntee joho sua koetetaa ohjailla. tuo ohjailu koska päälae avautumine o suuri tapahtuma. koeta pitää päälaki mahdollisimma auki nii ymmärrät mahdollisimma paljo koska pelkoa sulla ei enää oo jolloi päälakesi voi olla auki.

        unohda opiskelu koska su täytyy olla rauhassa jonki aikaa. yliopistosta et hyödy enää mitää. elämä o enemmä kui yliopistot koskaa o ollu.

        maailma muuttuu muutamassa kuukaudessa nii paljo ettei kukaa enää yliopistoopiskele vaa opiskelu unohdetaa kokonaa ku korvautuu informaatiolla jota vanhat sielut kertovat ihmiste kuulle vanhimpina. apu tuoho kaikkee tulee fyysisesti ihmiste keskuutee.

        moni aito opettaja tulee puhumaa ihmiste keskuutee. ihmiste omasta systeemistä ei tuollaisii opettajia opettamaa löydy.

        historia o jo ny muuttunu nii paljo ettei kirjoja kyetä päivittämää jäljellä oleva aja kuluessa eikä ihmiste opit selviydy muutoksessa eteepäi. tuoho menee 2-3 kk vielä vaa jo 1-2 kk aikana huomaa asioide muuttuva jotta älä luota vanhaa vaa katso uus äläkä luota valtio apuu koska valtio ei oo ajatellu kui itteä kaikki tuo aja mitä o pyörittäny olematonta rahaa ihmiste tuella ylläpitääksee järjestäytynyttä rikollisuutta.

        keskity sisäiseen rauhaa joho sulla o ny ainutlaatuine mahdollisuus. koska äänesi o kuuluva yläkertaa asti koettavat hillitä omaa ajatteluasi vaa ku ajatella su ei ny tarvi vaa tuntea ja ymmärtää mahdollisimma paljo mitä voi ajatuksetta tuntea nii oma sisäine rauhasi ohjaa sua oikeaa suuntaa.

        su ei tarvi kui olla ajattelematta ja keskittyä tunteeseen mitä voi tuntea ku ei tarvi ajatella. tuo ei oo sama kui sulkea omat ajatukset ulos vaa ku kerra voi olla ajattelematta nii anna tuntee viedä mennessä.

        alat kuulla henget ympärilläsi jonki aja kuluttua joka o luonnolline juttu. aluksi heikkona voimmistue aja kuluessa. monta muuta juttua voi myös nähä tapahtuva riippue kuinka paljo ymmärrät.

        kaike tuo mahdollisti sulle su oma pelottomuus. koska pelko rajoittaa ymmärrystä ja oma ymmärrys o ainoa rajoittava tekijä mikä o alla auringo.

        tuo sama o mulla ny mone vuode jälkee vaa ny ku sulle kerro nii voimmakkaammi kui enne koska muistuu näi paremmi mielee kertoa. tuollo ku tuo alko pystyi pysäyttämää juokseva villihiire eikä villihiirikää tuntenu pelkoa vaa käveli luo.

        sisäine rauha leviää ympäristöö sisältä ulos eikä tarvi tehä mitää tuntea ja ymmärtää mitä tuntee koska mitä ulos säteilee o ymmärrys joka empatiaa joka telepatiaa. telepatia oli luonnollisuus aiemmi ja o edellee luonnolline juttu ja moni alkuperäiskansa tietää tuo vaikka valkoine tahto unohtaa luonnollisuude ja alkaa puhua.

        enne kui ajatus syntyy sulla o tarkoitus. enne kui puhe ja kirjoitus syntuu sulla o usei ajatus. su ei tarvi viedä prosessia nii pitkälle että olisi puhe tai kirjoitus koska sulla o jo tarkoitus jonka ymmärtää myös sanoitta.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Painetta tunnen välillä joo päässäni, jotenkin erityisesti silloin kun yritän ajatella jotain epäolennaista (erit. eskapistista). Sitten kun lopetan yrittämisen, ja annan olla vaan, ajattelematta oikein mitään, paine lakkaa."

        tuo o koska su ei tarvi ajatella ku sulla o kyky tuntea. mitä enemmä tuntee oppii luottamaa mitä tuntee joho sua koetetaa ohjailla. tuo ohjailu koska päälae avautumine o suuri tapahtuma. koeta pitää päälaki mahdollisimma auki nii ymmärrät mahdollisimma paljo koska pelkoa sulla ei enää oo jolloi päälakesi voi olla auki.

        unohda opiskelu koska su täytyy olla rauhassa jonki aikaa. yliopistosta et hyödy enää mitää. elämä o enemmä kui yliopistot koskaa o ollu.

        maailma muuttuu muutamassa kuukaudessa nii paljo ettei kukaa enää yliopistoopiskele vaa opiskelu unohdetaa kokonaa ku korvautuu informaatiolla jota vanhat sielut kertovat ihmiste kuulle vanhimpina. apu tuoho kaikkee tulee fyysisesti ihmiste keskuutee.

        moni aito opettaja tulee puhumaa ihmiste keskuutee. ihmiste omasta systeemistä ei tuollaisii opettajia opettamaa löydy.

        historia o jo ny muuttunu nii paljo ettei kirjoja kyetä päivittämää jäljellä oleva aja kuluessa eikä ihmiste opit selviydy muutoksessa eteepäi. tuoho menee 2-3 kk vielä vaa jo 1-2 kk aikana huomaa asioide muuttuva jotta älä luota vanhaa vaa katso uus äläkä luota valtio apuu koska valtio ei oo ajatellu kui itteä kaikki tuo aja mitä o pyörittäny olematonta rahaa ihmiste tuella ylläpitääksee järjestäytynyttä rikollisuutta.

        keskity sisäiseen rauhaa joho sulla o ny ainutlaatuine mahdollisuus. koska äänesi o kuuluva yläkertaa asti koettavat hillitä omaa ajatteluasi vaa ku ajatella su ei ny tarvi vaa tuntea ja ymmärtää mahdollisimma paljo mitä voi ajatuksetta tuntea nii oma sisäine rauhasi ohjaa sua oikeaa suuntaa.

        su ei tarvi kui olla ajattelematta ja keskittyä tunteeseen mitä voi tuntea ku ei tarvi ajatella. tuo ei oo sama kui sulkea omat ajatukset ulos vaa ku kerra voi olla ajattelematta nii anna tuntee viedä mennessä.

        alat kuulla henget ympärilläsi jonki aja kuluttua joka o luonnolline juttu. aluksi heikkona voimmistue aja kuluessa. monta muuta juttua voi myös nähä tapahtuva riippue kuinka paljo ymmärrät.

        kaike tuo mahdollisti sulle su oma pelottomuus. koska pelko rajoittaa ymmärrystä ja oma ymmärrys o ainoa rajoittava tekijä mikä o alla auringo.

        tuo sama o mulla ny mone vuode jälkee vaa ny ku sulle kerro nii voimmakkaammi kui enne koska muistuu näi paremmi mielee kertoa. tuollo ku tuo alko pystyi pysäyttämää juokseva villihiire eikä villihiirikää tuntenu pelkoa vaa käveli luo.

        sisäine rauha leviää ympäristöö sisältä ulos eikä tarvi tehä mitää tuntea ja ymmärtää mitä tuntee koska mitä ulos säteilee o ymmärrys joka empatiaa joka telepatiaa. telepatia oli luonnollisuus aiemmi ja o edellee luonnolline juttu ja moni alkuperäiskansa tietää tuo vaikka valkoine tahto unohtaa luonnollisuude ja alkaa puhua.

        enne kui ajatus syntyy sulla o tarkoitus. enne kui puhe ja kirjoitus syntuu sulla o usei ajatus. su ei tarvi viedä prosessia nii pitkälle että olisi puhe tai kirjoitus koska sulla o jo tarkoitus jonka ymmärtää myös sanoitta.

        "Onkohan tuo paine siis päässäni nyt koko loppuelämäni?"

        tuo paine tasoittuu aja myötä ku su oma ajattelu rauhoittuu. sulla o kyky hengittää myös ajattelematta ku su aivot pitää yllä su elimistö sähköisiä toimintoja jollo sulla itellä o mahdollisuus ymmärtää että et oo kehosi sisäpuolella vaa ulkopuolella ja vaa kytkeytyny kehoo.

        "Nautin siitä, ettei tarvitse ajatella, ja näen tämän yksinomaan positiivisena kokemuksena ym ym. mutta kun joskus pitäisi vähän ajatellakin selvitäkseen arkielämästä...."

        odota nii kaua ku oma ajattelusi tasoittuu. odota nii kaua ku paine päälaella tasoittuu. tuoho auttaa ku syventää rauhaa meditoinni avulla tai rentoutue totaalisesti tai tekee hengitysharjoituksii joka lisää enegia kiertoa.

        *Breathing Techniques* (Yoga, Meditation, Relaxation, Stress, Cancer, Blood Pressure)
        http://www.youtube.com/watch?v=d6d7_oJGzKQ

        ku syventää tilaa joka päivä nii paljo ku pystyy nii tila tasoittuu nopeammpi nii paljo että voi hoitaa tärkeimmät jutut. tila o parhaimmillaa jatkuvana.

        tuolla tilalla positiivine vaikutus fyysiseen kehoo tulevaa ajatelle koska tuossa tilassa kohoaa keho taajuus nii että oma sielu alkaa uudellee kirjoittaa keho DNAta joka tuo sielu kehoo. tuolla o paljo merkitystä ku vuosi 2012 etenee loppuu ellei jo ennemmi ku DNA kirjoitus vaikuttaa minne lopulta sijoittuu fyysisesti ku o aika siirtyä fyysisesti turvaa ku maapallo oma fyysine muutos käy sietämättömäksi. tuollo sulla o jo paljo enemmä käsitystä ja ymmärrystä ja läsnä oleva apu joka vielä saattaa tuntua etäältä. tärkeää että säilyttää sisäistä rauhaa nii paljo ku vaa voi.

        kiire ei oo ku kaikki aika o ihmsite puolella. kesällä alkaa olla jo kaikkie tiedossa mitä tarkoittaa vuosi 2012 ihmiste perspektiivistä jota ette osaa odottaa ettekä kuvitella vielä.

        "Pitäisiköhän minun huolestua. :D"

        pärjäät myös ajattelematta ku et tressaa tai ajattelu ei oo ongelma ku ajattelusi kevenee. ihmiste sisäine rauhattomuus ja pelko aiheuttaa ajattelua joka o lähes pakottamista tai pakottautumista vaa ku rauhoittuu ja luopuu pelosta ja luottaa tunteeseen enemmä nii ajattelu kevenee joka o mahdollisuus ymmärtää enemmä kerralla ja nopeammi ja vaivattomasti.

        "Mikähän se "valo-olento" oli, olisiko sille tulkintoja?"

        o keijuja ja valopalloja ja valoolentoja ku aluksi näkee valoa ja muotoa myöhemmi. sama juttu ufoje kanssa koska mitä korkeampi taajuus nii kirkkaampi valo jollo täytyy joko ite kehittyä taajuudella ylös tai kohtee laskeutua taajuudella alas että näkee muodo.

        apu mikä tulee laskeutuu taajuudella alas. ihmiste suunta o taajuudella ylös avu kanssa yhdessä ku ihmiste taajuus pidettii luonnottoma alhaalla jo liia kaua.

        "Ja jos minä "olen valaistumassa" jos olen, liittyykö se inkarnaatioon, että jos valaistun, minun ei "tarvitsisi" enää syntyä uudelleen?"

        vuonna 2012 suuri osa inkarnaatiotarpeesta katoaa koska ihmiste ja henkie matka o suoraa 5. fyysiseen ulottuvuutee tästä missä ny jo ovat. ihmiste o vaikea ymmärtää että ovat jo fyysisesti 4. fyysisessä ulottuvuudessa joka vaihtu 3. fyysisestä ulottuvuudesta vuonna 2006 joka päivä kohoavana taajuutena ku maapallo siirtyi ulottuvuudella ylös joka siirsi kaikki ulottuvuudella ylös.

        normaalisti inkarnaatiokierto oli prosessi joka otti aikaa enemmä vaa maapallolla kaikki meni pielee ja jotku alko suosia lyhye aikaväli inkarnaatiota joka vei nopeammi alas päi. elämä maapallolla meni nii paljo pielee että tälläista avu määrää mitä tulee kuukausie aikana näkyvii ei oo aiemmi koettu ja o varmistettu nii pitkälle että jos avu määrä ei oo riittävä nii aukeaa taivas ja laskeutuu maapäälle.

        jos ihmiste käsitys olis mitä todella tapahtuu nii arki ei olisi ihmiste mielessä ensimmäisenä. toki ne tärkeimmät jutut voi hoitaa ja ellei luota mitä voi tuntea nii aikaa o ymmärtää lisää ja oma järje käyttö ei oo kiellettyä vaa päälaki ei aukea joka päivä eikä välttämättä kaikilla jollo kannattaa ootella rauhassa oma päälae tasottumine antae tapahtua luonnollisesti eikä laittaa "hattua päähä jollo pää räjähtää painee vaikutuksesta myöhemmi" joka vaa kuvainnolline kielikuva. toi päälae avautumine o tärkeämpi juttu kui koulu tai tressi tai arki eikä estä myöhemmi elämästä arkea jos iha välttämättä tahtoo tuollo elää vaa arkea.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Onkohan tuo paine siis päässäni nyt koko loppuelämäni?"

        tuo paine tasoittuu aja myötä ku su oma ajattelu rauhoittuu. sulla o kyky hengittää myös ajattelematta ku su aivot pitää yllä su elimistö sähköisiä toimintoja jollo sulla itellä o mahdollisuus ymmärtää että et oo kehosi sisäpuolella vaa ulkopuolella ja vaa kytkeytyny kehoo.

        "Nautin siitä, ettei tarvitse ajatella, ja näen tämän yksinomaan positiivisena kokemuksena ym ym. mutta kun joskus pitäisi vähän ajatellakin selvitäkseen arkielämästä...."

        odota nii kaua ku oma ajattelusi tasoittuu. odota nii kaua ku paine päälaella tasoittuu. tuoho auttaa ku syventää rauhaa meditoinni avulla tai rentoutue totaalisesti tai tekee hengitysharjoituksii joka lisää enegia kiertoa.

        *Breathing Techniques* (Yoga, Meditation, Relaxation, Stress, Cancer, Blood Pressure)
        http://www.youtube.com/watch?v=d6d7_oJGzKQ

        ku syventää tilaa joka päivä nii paljo ku pystyy nii tila tasoittuu nopeammpi nii paljo että voi hoitaa tärkeimmät jutut. tila o parhaimmillaa jatkuvana.

        tuolla tilalla positiivine vaikutus fyysiseen kehoo tulevaa ajatelle koska tuossa tilassa kohoaa keho taajuus nii että oma sielu alkaa uudellee kirjoittaa keho DNAta joka tuo sielu kehoo. tuolla o paljo merkitystä ku vuosi 2012 etenee loppuu ellei jo ennemmi ku DNA kirjoitus vaikuttaa minne lopulta sijoittuu fyysisesti ku o aika siirtyä fyysisesti turvaa ku maapallo oma fyysine muutos käy sietämättömäksi. tuollo sulla o jo paljo enemmä käsitystä ja ymmärrystä ja läsnä oleva apu joka vielä saattaa tuntua etäältä. tärkeää että säilyttää sisäistä rauhaa nii paljo ku vaa voi.

        kiire ei oo ku kaikki aika o ihmsite puolella. kesällä alkaa olla jo kaikkie tiedossa mitä tarkoittaa vuosi 2012 ihmiste perspektiivistä jota ette osaa odottaa ettekä kuvitella vielä.

        "Pitäisiköhän minun huolestua. :D"

        pärjäät myös ajattelematta ku et tressaa tai ajattelu ei oo ongelma ku ajattelusi kevenee. ihmiste sisäine rauhattomuus ja pelko aiheuttaa ajattelua joka o lähes pakottamista tai pakottautumista vaa ku rauhoittuu ja luopuu pelosta ja luottaa tunteeseen enemmä nii ajattelu kevenee joka o mahdollisuus ymmärtää enemmä kerralla ja nopeammi ja vaivattomasti.

        "Mikähän se "valo-olento" oli, olisiko sille tulkintoja?"

        o keijuja ja valopalloja ja valoolentoja ku aluksi näkee valoa ja muotoa myöhemmi. sama juttu ufoje kanssa koska mitä korkeampi taajuus nii kirkkaampi valo jollo täytyy joko ite kehittyä taajuudella ylös tai kohtee laskeutua taajuudella alas että näkee muodo.

        apu mikä tulee laskeutuu taajuudella alas. ihmiste suunta o taajuudella ylös avu kanssa yhdessä ku ihmiste taajuus pidettii luonnottoma alhaalla jo liia kaua.

        "Ja jos minä "olen valaistumassa" jos olen, liittyykö se inkarnaatioon, että jos valaistun, minun ei "tarvitsisi" enää syntyä uudelleen?"

        vuonna 2012 suuri osa inkarnaatiotarpeesta katoaa koska ihmiste ja henkie matka o suoraa 5. fyysiseen ulottuvuutee tästä missä ny jo ovat. ihmiste o vaikea ymmärtää että ovat jo fyysisesti 4. fyysisessä ulottuvuudessa joka vaihtu 3. fyysisestä ulottuvuudesta vuonna 2006 joka päivä kohoavana taajuutena ku maapallo siirtyi ulottuvuudella ylös joka siirsi kaikki ulottuvuudella ylös.

        normaalisti inkarnaatiokierto oli prosessi joka otti aikaa enemmä vaa maapallolla kaikki meni pielee ja jotku alko suosia lyhye aikaväli inkarnaatiota joka vei nopeammi alas päi. elämä maapallolla meni nii paljo pielee että tälläista avu määrää mitä tulee kuukausie aikana näkyvii ei oo aiemmi koettu ja o varmistettu nii pitkälle että jos avu määrä ei oo riittävä nii aukeaa taivas ja laskeutuu maapäälle.

        jos ihmiste käsitys olis mitä todella tapahtuu nii arki ei olisi ihmiste mielessä ensimmäisenä. toki ne tärkeimmät jutut voi hoitaa ja ellei luota mitä voi tuntea nii aikaa o ymmärtää lisää ja oma järje käyttö ei oo kiellettyä vaa päälaki ei aukea joka päivä eikä välttämättä kaikilla jollo kannattaa ootella rauhassa oma päälae tasottumine antae tapahtua luonnollisesti eikä laittaa "hattua päähä jollo pää räjähtää painee vaikutuksesta myöhemmi" joka vaa kuvainnolline kielikuva. toi päälae avautumine o tärkeämpi juttu kui koulu tai tressi tai arki eikä estä myöhemmi elämästä arkea jos iha välttämättä tahtoo tuollo elää vaa arkea.

        "Tosiaan, en oo noista chakroista ennen kuullutkaan."

        ihmiste chakra järjestelmä uudistu viimmevuonna 7 pisteestä 12 pisteeseen ku 5. fyysine ulottuvuus lähenee. edellee monella aukee 6. chakra vaa sulla aukesi jo 7. chakra.

        "Oon kuullu vaan etta ihmisilla olis erivarisia auroja, olisikohan se sitten etta jos tietty chakra on ihmisessa voimakkaampi niin sen chakran varinen aura ihmisessa on? Tan teorian mukaan ihmisen auran vari ois luonteeltaan muuttuvainen."

        ihmiste chakra värit ovat vastusvärejä joita taajuus maanpinnalla tuottaa. värit mitä tunnetaa maapäällä ovat värejä vaa maapäällä jollo värit ovat erilaiset toisaalla. taajuus o mikä tuottaa väri olosuhteide kautta mitkä vallitsee maapäällä jotka eivät oo samat toisaalla. taajuus tuottaa vastusta olosuhteissa jotka vallitsee maanpäällä.

        aurat muuttuu realiajassa mm jos liittää kädet yhtee tai ottaa käsii jonki esinee nii aurassa näkyy juurichakra värejä ja jos kädet laskee alas sivuu nii näkyy aurassa pääaluee chakravärejä. "valkoine väri" avaa tai puhdistaa tai hoitaa chakroja. vuorikiteillä voi puhdistaa ja avata chakroja ja hoitaa energia kehoa joka sama kui hoitaa fyysistä kehoa.

        auravärit kertova "mikä on hetke tila" eikä niinkää "millaine henkilö o". toki tukokset ja muutos ja moni terveydelline juttu näkyy aurassa vaa lähinnä aurassa näkyy mikä o energia virtaus katsotulla hetkellä.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Tosiaan, en oo noista chakroista ennen kuullutkaan."

        ihmiste chakra järjestelmä uudistu viimmevuonna 7 pisteestä 12 pisteeseen ku 5. fyysine ulottuvuus lähenee. edellee monella aukee 6. chakra vaa sulla aukesi jo 7. chakra.

        "Oon kuullu vaan etta ihmisilla olis erivarisia auroja, olisikohan se sitten etta jos tietty chakra on ihmisessa voimakkaampi niin sen chakran varinen aura ihmisessa on? Tan teorian mukaan ihmisen auran vari ois luonteeltaan muuttuvainen."

        ihmiste chakra värit ovat vastusvärejä joita taajuus maanpinnalla tuottaa. värit mitä tunnetaa maapäällä ovat värejä vaa maapäällä jollo värit ovat erilaiset toisaalla. taajuus o mikä tuottaa väri olosuhteide kautta mitkä vallitsee maapäällä jotka eivät oo samat toisaalla. taajuus tuottaa vastusta olosuhteissa jotka vallitsee maanpäällä.

        aurat muuttuu realiajassa mm jos liittää kädet yhtee tai ottaa käsii jonki esinee nii aurassa näkyy juurichakra värejä ja jos kädet laskee alas sivuu nii näkyy aurassa pääaluee chakravärejä. "valkoine väri" avaa tai puhdistaa tai hoitaa chakroja. vuorikiteillä voi puhdistaa ja avata chakroja ja hoitaa energia kehoa joka sama kui hoitaa fyysistä kehoa.

        auravärit kertova "mikä on hetke tila" eikä niinkää "millaine henkilö o". toki tukokset ja muutos ja moni terveydelline juttu näkyy aurassa vaa lähinnä aurassa näkyy mikä o energia virtaus katsotulla hetkellä.

        "Se kylla ihmetyttaa etta miksi en ole ikina elamassani kenenkaan ihmisen kuullut puhuttavan tammosista asioista. Monenkin uskovaisen ja joidenkin kasityskykynsa mukaan hengellisenkin ihmisten kanssa olen jutellut maailmankatsomuksista sun muista, mutta tammosiin kasityskykyihin (chakrat sun muut) en ole tormannyt."

        ove taa tuli joku päivä uskovaisii kysymää "tuleeko maailma loppu tai mitä tapahtuu". tavallisesti kertovat ihmisille että maailmaloppu tulloo vaa ny kysyivät tuleeko maailmaloppu eikä tuo ollu ensimmäine kerta ku kysyvät vaa ku oli lapsi nii kysyttii jo ekaa kertaa mitä mieltä oon. yli 10 vuotta taa ennustaja sano puhelimessa että ei voi kertoa mulle tulevaisuutta ku mä jo tiedä. joskus lapsena koeti astraalimatkata vaa tuollo ei tuntunu oleva kovi turvalline juttu jollo en koettanu enää.

        moni juttu o muuttunu viimme 6kk aikana huomattavasti. ihmiste keskuudessa kaikki ei kuitenkaa oo heränny vaa moni herää kuukausie kuluessa. mitä oon tavannu ihmisii ja keskustellu nii ihmiste keskuudesta o ollu vaa tietyt henkilöt joide sydä o ollu riittävä vahva matkaamaa omaa tietä vaa oon tavannu myös hybridejä joille pystyi puhumaa suuta avaamatta vaa vastasivat suulla puhue.

        ihmiste ymmärry ei helpolla ymmärrä että oli kaksi rinnakkaista "todellisuutta" vierekkäi joilla ainoa ero oli että hybridit tiesi mitä eivät kertonu ihmiste tietoisuutee koska pelkäsivät ihmistä. kummatki "todellisuudet" oli käytännössä sama pimeä valla alla vaa ihmiste tietoisuus ei ollu tietoine pimeä valla vaikutuksesta tiedo avulla vaa tuntee avulla jollo oli vaa tunne että jotai oli pielessä tai jotai o vääri tai jotai väärää o käsittämättä mitä. tuo o historiaa ny eikä tarvi pelätä eikä tressata eikä katsoa taa vaa keskittyä hetkee ku tuo vaa tietona koettuna ja nähtynä ja ymmärrettynä ku oli osa omaa elämää.

        "miksi ei kukaa puhunu" ku kaikkie suut koetettii vaientaa nii myös oma suuni. tulevina kuukausina yhä useampi alkaa puhua luonnollisesti koska ihmiste onnistuu saada "todisteita" joita kukaa ei onnistu enää kiistää eikä kukaa enää lähde kiistämää mitä kaikki näkevät ja josta kaikki alkaa puhua. myös suodatettu media avautuu ihmiste kuulle ku alkaa suodattamato uutisointi.

        "Onko tama niin harvinaista etta tammoista tapahtuu, vai eivatko ihmiset vain puhu siita mitaan?"

        melko harvinaine tapahtuma että 7. chakra avautuu ihmiste keskuudessa. 6. chakra avautumine yleistyy ihmiste keskuudessa kuukausie kuluessa. ku ihmisiä o säännö kautta pidetty nii alhaalla nii ollu melko paljo itestä kii mitä avautuu ja kuinka avautuu ku apu o säännö kautta pidetty etäällä. ny kaikki apu o läsnä vaa apu tarvii edellee sovintoa maailma sotateollisuude kanssa etteivät hyökkää ku apu laskeutuu jota parhaillaa solmivat siirtäe samaa aikaa pimeä puole sivuu ihmiste tieltä joka viimmeistelevät noi kuukaude kuluttua joka saattaa aiheuttaa katkosta ihmiste arkee.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Se kylla ihmetyttaa etta miksi en ole ikina elamassani kenenkaan ihmisen kuullut puhuttavan tammosista asioista. Monenkin uskovaisen ja joidenkin kasityskykynsa mukaan hengellisenkin ihmisten kanssa olen jutellut maailmankatsomuksista sun muista, mutta tammosiin kasityskykyihin (chakrat sun muut) en ole tormannyt."

        ove taa tuli joku päivä uskovaisii kysymää "tuleeko maailma loppu tai mitä tapahtuu". tavallisesti kertovat ihmisille että maailmaloppu tulloo vaa ny kysyivät tuleeko maailmaloppu eikä tuo ollu ensimmäine kerta ku kysyvät vaa ku oli lapsi nii kysyttii jo ekaa kertaa mitä mieltä oon. yli 10 vuotta taa ennustaja sano puhelimessa että ei voi kertoa mulle tulevaisuutta ku mä jo tiedä. joskus lapsena koeti astraalimatkata vaa tuollo ei tuntunu oleva kovi turvalline juttu jollo en koettanu enää.

        moni juttu o muuttunu viimme 6kk aikana huomattavasti. ihmiste keskuudessa kaikki ei kuitenkaa oo heränny vaa moni herää kuukausie kuluessa. mitä oon tavannu ihmisii ja keskustellu nii ihmiste keskuudesta o ollu vaa tietyt henkilöt joide sydä o ollu riittävä vahva matkaamaa omaa tietä vaa oon tavannu myös hybridejä joille pystyi puhumaa suuta avaamatta vaa vastasivat suulla puhue.

        ihmiste ymmärry ei helpolla ymmärrä että oli kaksi rinnakkaista "todellisuutta" vierekkäi joilla ainoa ero oli että hybridit tiesi mitä eivät kertonu ihmiste tietoisuutee koska pelkäsivät ihmistä. kummatki "todellisuudet" oli käytännössä sama pimeä valla alla vaa ihmiste tietoisuus ei ollu tietoine pimeä valla vaikutuksesta tiedo avulla vaa tuntee avulla jollo oli vaa tunne että jotai oli pielessä tai jotai o vääri tai jotai väärää o käsittämättä mitä. tuo o historiaa ny eikä tarvi pelätä eikä tressata eikä katsoa taa vaa keskittyä hetkee ku tuo vaa tietona koettuna ja nähtynä ja ymmärrettynä ku oli osa omaa elämää.

        "miksi ei kukaa puhunu" ku kaikkie suut koetettii vaientaa nii myös oma suuni. tulevina kuukausina yhä useampi alkaa puhua luonnollisesti koska ihmiste onnistuu saada "todisteita" joita kukaa ei onnistu enää kiistää eikä kukaa enää lähde kiistämää mitä kaikki näkevät ja josta kaikki alkaa puhua. myös suodatettu media avautuu ihmiste kuulle ku alkaa suodattamato uutisointi.

        "Onko tama niin harvinaista etta tammoista tapahtuu, vai eivatko ihmiset vain puhu siita mitaan?"

        melko harvinaine tapahtuma että 7. chakra avautuu ihmiste keskuudessa. 6. chakra avautumine yleistyy ihmiste keskuudessa kuukausie kuluessa. ku ihmisiä o säännö kautta pidetty nii alhaalla nii ollu melko paljo itestä kii mitä avautuu ja kuinka avautuu ku apu o säännö kautta pidetty etäällä. ny kaikki apu o läsnä vaa apu tarvii edellee sovintoa maailma sotateollisuude kanssa etteivät hyökkää ku apu laskeutuu jota parhaillaa solmivat siirtäe samaa aikaa pimeä puole sivuu ihmiste tieltä joka viimmeistelevät noi kuukaude kuluttua joka saattaa aiheuttaa katkosta ihmiste arkee.

        "En oikein tieda mihin uskoa. Toisaalta luulen, etta kukaan ihminen ei ole viela kehittanyt taydellista teoriaa maailmankaikkeudesta, on olemassa vain tulkintoja siita. Eli ei ole edes tarvetta uskoa mihinkaan."

        uskoa ei tarvi olla ku usko o usei sokeaa. luota valoo ja mitä huomaat tapahtuva itellesi ja yritä ymmärtää mahdollisimma paljo mitä kykyä tuntea energiaa fyysisesti ku jos avaat kädet ja laittat kädet vastakkai nii että ovat 20 - 30 cm etäisyydellä hitaasti pyörittäe vastakkaisii suuntii nii voi jo tuntea omaa energiaa fyysisesti.

        koko muutos mitä sulle tapahtuu o fyysine muutos joka tapahtuu kaikille. jotku ei vaa välitä tai ei huomaa tai ei ymmärrä jolloi jatkavat samalla kaavalla kui aiemmi jos kykenevät.

        kuinka joku tutkija voisi kertoa sulle enemmä kui mitä ite käy läpi ku tutkijakaa ei oo vielä läpikäyny mitä sä käyt läpi. mulla toi sama juttu tapahtu vuonna 2007 vaa läpikävi paljo enemmä kui vaa ton jutu koska vastustus oli tuollo iha järjetö ku joka kerta ku henkilöllä avautuu 7. chakra o henkilö paljo enemmä kui järjestäytyny rikollisuus ympärillä jolloi järjestäytyny rikollisuus yritti kaiki keinoi pelotella ja vääristellä ja tehä sopimusta että hyötyisi jostai mikä o paljo enemmä kui mitä ite olivat. tällä hetkellä teillä ei oo enää samaa vaikeutta ku tuollo oli koska teillä o ny kaikki apu mikä vaa o mahdolline joka o kui yö ja päivä jos vertaa.

        toki yli 20 vuodessa kävi läpi enemmä kui voi käydä läpi 1 vuodessa vaa oli myös moniverroi rankempi juttu koska apu ei tuollo ollu paikalla laajuudessa kui o ny eikä ihmiste ymmärrys oo ollu lähellekkää riittävä. tulossa o kuitenki maapallo viimmeine muutos ku tähä asti maapallolla o ollu vaa välimuutoksii aiemmi kute vedepaisumusta ja jääkautta ja asteroidie törmäyksii koska maapallo o annettu läpikäydä monii muutoksii. tällä hetkellä muutoste määrä o minimoitu nii että vaa tärkeimmät muutokset o sallittuja ja samaa aikaa maapallo valtameriä ja ilmakehää o alettu puhdistaa. kaikki tuo o mitä ihmiste ite ei onnistunu tehä jollo ihmiste olisi hyvä arvostaa enemmä apua mitä saavat ku siivoavat ihmiste jälkiä jota ei pitäisi kuitata kiittämättömyydellä vaa ihmiste ymmärrys ei oo vielä riittävä.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "En oikein tieda mihin uskoa. Toisaalta luulen, etta kukaan ihminen ei ole viela kehittanyt taydellista teoriaa maailmankaikkeudesta, on olemassa vain tulkintoja siita. Eli ei ole edes tarvetta uskoa mihinkaan."

        uskoa ei tarvi olla ku usko o usei sokeaa. luota valoo ja mitä huomaat tapahtuva itellesi ja yritä ymmärtää mahdollisimma paljo mitä kykyä tuntea energiaa fyysisesti ku jos avaat kädet ja laittat kädet vastakkai nii että ovat 20 - 30 cm etäisyydellä hitaasti pyörittäe vastakkaisii suuntii nii voi jo tuntea omaa energiaa fyysisesti.

        koko muutos mitä sulle tapahtuu o fyysine muutos joka tapahtuu kaikille. jotku ei vaa välitä tai ei huomaa tai ei ymmärrä jolloi jatkavat samalla kaavalla kui aiemmi jos kykenevät.

        kuinka joku tutkija voisi kertoa sulle enemmä kui mitä ite käy läpi ku tutkijakaa ei oo vielä läpikäyny mitä sä käyt läpi. mulla toi sama juttu tapahtu vuonna 2007 vaa läpikävi paljo enemmä kui vaa ton jutu koska vastustus oli tuollo iha järjetö ku joka kerta ku henkilöllä avautuu 7. chakra o henkilö paljo enemmä kui järjestäytyny rikollisuus ympärillä jolloi järjestäytyny rikollisuus yritti kaiki keinoi pelotella ja vääristellä ja tehä sopimusta että hyötyisi jostai mikä o paljo enemmä kui mitä ite olivat. tällä hetkellä teillä ei oo enää samaa vaikeutta ku tuollo oli koska teillä o ny kaikki apu mikä vaa o mahdolline joka o kui yö ja päivä jos vertaa.

        toki yli 20 vuodessa kävi läpi enemmä kui voi käydä läpi 1 vuodessa vaa oli myös moniverroi rankempi juttu koska apu ei tuollo ollu paikalla laajuudessa kui o ny eikä ihmiste ymmärrys oo ollu lähellekkää riittävä. tulossa o kuitenki maapallo viimmeine muutos ku tähä asti maapallolla o ollu vaa välimuutoksii aiemmi kute vedepaisumusta ja jääkautta ja asteroidie törmäyksii koska maapallo o annettu läpikäydä monii muutoksii. tällä hetkellä muutoste määrä o minimoitu nii että vaa tärkeimmät muutokset o sallittuja ja samaa aikaa maapallo valtameriä ja ilmakehää o alettu puhdistaa. kaikki tuo o mitä ihmiste ite ei onnistunu tehä jollo ihmiste olisi hyvä arvostaa enemmä apua mitä saavat ku siivoavat ihmiste jälkiä jota ei pitäisi kuitata kiittämättömyydellä vaa ihmiste ymmärrys ei oo vielä riittävä.

        "Niin taytyy kylla korjata etta Aasiat on jaanyt kokonaan kokematta."

        ite huomasi että aasiassa kummitukset ovat lähes arkea. aasia puolella kulttuurissa kummittelu oli lähes normaalia.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Niin taytyy kylla korjata etta Aasiat on jaanyt kokonaan kokematta."

        ite huomasi että aasiassa kummitukset ovat lähes arkea. aasia puolella kulttuurissa kummittelu oli lähes normaalia.

        "Niin, massapostitan nyt oikeen, mutta tuli semmonenki mieleen tassa etta musta tuntuu esim. etta mun aivot eivat enaa yksinkertaisesti tuota pelkoa.

        Mun kroppa kylla tuottaa. Siis esim. jos nakisin kaarmeen niin mun kroppa tuottais jonkun laisen pelkoreaktion esim. sapsahdyksen mutta se ei kantautuis mun aivoihin eli sita varsinaista pelon tunnetta en tunne."

        säikähtää yllättää juttua o eri kui pelätä pimeää. ite o lapsena pelänny pimeää ja vaikka mitä ja myöhemmi ei oo tullu enää vastaa mitää mitä olisi enää pelänny.

        mitä enemmä todellisuude ympärillä ymmärtää moniulotteisesti nii ei oo myöskää syytä pelätä. ympärillä o enemmä porukkaa ku tiesi oleva ja mitää salaisuuksia ei oo ja kaikki tapahtumat mitä kokee rekisteröityy ku "näkymättömiä" todistajia o ympärillä nii paljo. tuossa kaikessa o liikaa ihmiste ymmärtää joilla ei oo havaintoa eikä koettua eikä mielenkiintoa vaa tuo o mihi maailma o menossa pysyvästi. juosta voi vaa ei piiloutua :)


      • 朋友

        Ei se ole mitenkään ihmeellistä että et ole kuullut niistä meidän uskonto ja sen jälkeläinen materialistinen tiede(huom. en nyt dissaa rehellistä tiedettä) ovat molemmat vihamielisiä ihmisen luontaisille kyvyille. Lännessä tilanne nyt vain on tämä ja melkein kaikki jotka näistä puhuvat lännessä käyttävät tuota intialaista terminologiaa. Jokaisella kansalla on tietysti oma kielensä tälle energialle, esim. kreikkalaisten pneuma. Intialaisessa terminologiassa on se hyvä puoli että he ovat kartoittaneet hyvin tarkasti sisäisiä maailmoja ja energioita tuhansia vuosia ennen ajanlaskumme alkua ja kirjoittaneet niistä.

        Ihmiset eivät puhu tällaisista asioista kasvotusten koska pelkäävät tulevansa tuomituiksi, pelkäävät itse olevansa hulluja tai heillä ei ole enää mitään kieltä ilmiöille. Olen kuullut ihmisistä jotka ovat tulleet sinuiksi itsensä ja energiansa kanssa kymmenenkin vuotta ennenkuin ovat internetin yleistyttyä vihdoin törmänneet kieleen jolla keskustella näistä.

        Luultavasti tämä kaikki on sinulle nyt raskasta senkin takia että se keskus mikä sinulla alkoi herätä on melko korkealla kehossa. Kokeile tuntea vastaava paine(sitä oppii liikuttelemaan ja luomaan eri puolille kehoa) noin kolme sormenleveyttä navan alapuolelle ja syvälle kehoon. Siellä on elinvoiman kultainen pyörä jonka useimmat perinteiset itämaiset kamppailulajit tuntevat. Sen jälkeen kokeile luoda vastaava paine rintakehään n. sydämen korkeudelle mutta keskelle. Siellä on sydänchackra. Näiden kolmen keskuksen tasapainottaminen tuntuu todella hyvältä, eikä sinusta tunnu enää nuutuneelta vaan kaikinpuolin jaksavalta.

        En tiedä mitä sinun pitäisi opiskelujesi kanssa tehdä, se on asia joka selkiytyy vielä. Ehkä tämä loppukevät kannattaisi keskittyä ottamaan valinnaisia kursseja jotka kiinnostavat ja jättää oman alasi kurssit esim. syksyyn jos ei siitä tule tulevien kurssien esitietovaatimuksissa ongelmia. Jos meinaat jatkaa alallasi, keskustele esim. opintotoimiston kanssa mitä kursseja voit jättää myöhemmäksi ilman että myöhemmin tulee vaikeuksia. En suosittele puhumaan näistä kokemuksista heidän kanssaan koska he eivät niitä ymmärrä :), sano että olet haluat levähtää tms.


      • vanha ja kokenut

        Heippa, minulla on 20 vuoden kokemus meditoinnista ja chakroistakin tiedän jotain...

        Mutta asiaan. Näiden juttujen kanssa ei kannata mennä leikkimään vaan jonkunlainen pätevä opettaja olisi hyvä olla olemassa. Kuten itsellänikin aikoinaan.

        Sitten nämä kummitukset joita olet alkanut näkemään. Vilpittömästi ja ystävällisesti kehottasin Sinua juttelemaan jonkun psykiatrin kanssa näistä asioista. Itse kunkin kannattaa aika ajoin käydä "tarkistuttamassa pollansa", ei siinä enää nykypäivänä ole mitään hävettävää.


    • :)

      "Olen kuullut ihmisistä jotka ovat tulleet sinuiksi itsensä ja energiansa kanssa kymmenenkin vuotta ennenkuin ovat internetin yleistyttyä vihdoin törmänneet kieleen jolla keskustella näistä."

      tuo o tavalline juttu koska käytännössä henkilö oma kieli sisällää o mikä o henkilölle itelle mahdollisuus ymmärtää enemmä ulkoisesta kielestä riippumatta. armeijassa eräs henkilö kirjotti itelle muistii käsialla jota oli mahdoto muide ymmärtää vaa henkilö sano "tärkeintä o että ite ymmärrä" joka tosi.

      "Luultavasti tämä kaikki on sinulle nyt raskasta senkin takia että se keskus mikä sinulla alkoi herätä on melko korkealla kehossa."

      rakasta voi olla omat suunnitelmat jotka olivat enne kui ite pyysi että pelko laitettaisii sivuu. ku pelko laitetaa sivuu nii kaikki muuttuu eikä vanhat suunnitelmat päde joka o ymmärrettävä koska kahtee suuntaa ei voi kulkea yhtäaikaa.

      jos kuitenki ymmärtää riittävästi mitä pyysi ja millä tavalla pyydetty ja omat aiemmat suunnitelmat ovat ristiriidassa ei oo sanottu kuinka henkilö elää omaa elämää eikä oo määrätty millä tavalla elää koska mikä tuossa tapahtu oli henkilö oma vapaa tahto ja jos ei ymmärtäny mitä pyysi nii ny joutuu ymmärtämää mitä pyysi joka ei oo rangaistus vaa oma pyynnö vaatimus koska täys vastuu täytyy kantaa ite mitä pyytää ja mitä tahtoo ja mitä toivoo. ihmiste apu ei millää tavalla voi ymmärtää kaikkea mitä tunnette vaikka kuulee ajatuksenne koska mitä tarkoitatte voi olla eri mitä ajattelette jolloi ajattelette enemmä kui mitä tarkoitatte tai ajattelette huvikesenne tai ajattelette muute vaa joka ei kerro mitä tarkoitatte koska ajattelunne o levotonta ku teillä ei oo vielä rauhaa olla ajattelematta tai ette tyydy rauhaa jonka voitte jo tuntea ku ette vielä ymmärrä rauhaa jota voitte tuntea. elämä o omissa käsissänne vaa koska turvaudutte elämässänne apuu pyytäe nii teidä tulee myös ymmärtää enemmä.

      • :)

        "Kokeile tuntea vastaava paine(sitä oppii liikuttelemaan ja luomaan eri puolille kehoa) noin kolme sormenleveyttä navan alapuolelle ja syvälle kehoon."

        Chakra Healing: Crown Chakra aka Sahasrara
        http://www.youtube.com/watch?v=v68jzcnK9M0

        Opening Chakras (mountain crystal)
        http://www.youtube.com/watch?v=PdqgwHC8LeQ

        hengitysharjoitus jonka aiemmi laitoi linkkinä auttaa pääsemää tuntee kanssa maksimi tasolle joka tasoittaa nopeammi koska muutoi taso pysyy puolivälissä jolloi tasoittumine kestää viikkoja tai kuukausia. tuota prosessia ei voi lopettaa ku o kerra aloittanu vaa mitä voi o säilyttää rauha ja nauttia ja ymmärtää jota ainaostaa oma logiikka koettaa rikkoa.

        "En tiedä mitä sinun pitäisi opiskelujesi kanssa tehdä, se on asia joka selkiytyy vielä.... En suosittele puhumaan näistä kokemuksista heidän kanssaan koska he eivät niitä ymmärrä :), sano että olet haluat levähtää tms."

        paras neuvo o että älä neuvo jos henkilö ite ei ymmärrä ku henkilö ite pitää jaksaa pysyä rauhassa mahdollisimma kaua. avu kanssa kaikki tapahtuu aikanaa koska avu kanssa tuo o suunnitelma joho voi vaa ite vaikuttaa.

        tärkei juttu o että älä missää tapauksessa valehtele. käärmee tie o lyhyt ja vastassa vaa oma häntä. jos et pysty tai halua tai tahdo kertoa että et oo kiinnostunu tai että et jaksa tai että tekisit jos voisit vaa ku et tunne voivasi tehdä nii et tee nii suunta o väärä. vastaus o mitä tunnet tai miltä susta itestä tuntuu ottae huomioo mitä käyt läpi ja tuo vastaus täytyy myös osata kertoa jos kysytää vaikka itestä saattaa tuntua hassulta kertoa mitä tuntee. kertoa mitä tuntee täytyy vaa helpottaa itteä tekemää mitä tuntee jos ei muutoi tee miltä tuntuu.

        mitä vahvemmi myönnät mitä läpi käyt nii vahvempi oot myöhemmi ja enemmä ymmärrät ja helpompi tuo juttu o. eihä tuota kukaa muu juuri ny läpi käy ku sä ite jollo mitä muut osaa sulle kertoa ku eivät tiedä mistä sä puhut vaa ymmärtävät jos kerrot miltä susta tuntuu koska jos et jaksa tai tuntuu että o parempi muuttaa suunnitelmaa tai tahdot vaa tuntea rauhaa etkä muuta nii kaikki tuo sun ite pitää tulkita susta itestä joka o helppo juttu jos keskittyy tekee mitä tuntee tai miltä tuntuu.

        teitä o pakotettu että ajattelisitte ja teille o ehdoteltu että puhuisitte ja teille o kerrottu vaa mitä ite ootte osannu kysyä joka riittämätöntä jollo kaikki tuo o teidä hyvä tunnistaa ellette oo vieläkää varma valhee vakavuudesta. jos ette todellakaa tiedä nii o paljo parempi istua alas ja katsoa kuinka todellisuudessa o ja todellisuudessaha ei oo nii kui teille oli kerrottu jonka jo tiedätte.

        kaikki kääntyy parhai päi. katsokaa nii teillä o tieto ja kuunnelkaa nii teillä o ymmärrys ja koskettakaa nii teillä o tunne.


      • :)
        :) kirjoitti:

        "Kokeile tuntea vastaava paine(sitä oppii liikuttelemaan ja luomaan eri puolille kehoa) noin kolme sormenleveyttä navan alapuolelle ja syvälle kehoon."

        Chakra Healing: Crown Chakra aka Sahasrara
        http://www.youtube.com/watch?v=v68jzcnK9M0

        Opening Chakras (mountain crystal)
        http://www.youtube.com/watch?v=PdqgwHC8LeQ

        hengitysharjoitus jonka aiemmi laitoi linkkinä auttaa pääsemää tuntee kanssa maksimi tasolle joka tasoittaa nopeammi koska muutoi taso pysyy puolivälissä jolloi tasoittumine kestää viikkoja tai kuukausia. tuota prosessia ei voi lopettaa ku o kerra aloittanu vaa mitä voi o säilyttää rauha ja nauttia ja ymmärtää jota ainaostaa oma logiikka koettaa rikkoa.

        "En tiedä mitä sinun pitäisi opiskelujesi kanssa tehdä, se on asia joka selkiytyy vielä.... En suosittele puhumaan näistä kokemuksista heidän kanssaan koska he eivät niitä ymmärrä :), sano että olet haluat levähtää tms."

        paras neuvo o että älä neuvo jos henkilö ite ei ymmärrä ku henkilö ite pitää jaksaa pysyä rauhassa mahdollisimma kaua. avu kanssa kaikki tapahtuu aikanaa koska avu kanssa tuo o suunnitelma joho voi vaa ite vaikuttaa.

        tärkei juttu o että älä missää tapauksessa valehtele. käärmee tie o lyhyt ja vastassa vaa oma häntä. jos et pysty tai halua tai tahdo kertoa että et oo kiinnostunu tai että et jaksa tai että tekisit jos voisit vaa ku et tunne voivasi tehdä nii et tee nii suunta o väärä. vastaus o mitä tunnet tai miltä susta itestä tuntuu ottae huomioo mitä käyt läpi ja tuo vastaus täytyy myös osata kertoa jos kysytää vaikka itestä saattaa tuntua hassulta kertoa mitä tuntee. kertoa mitä tuntee täytyy vaa helpottaa itteä tekemää mitä tuntee jos ei muutoi tee miltä tuntuu.

        mitä vahvemmi myönnät mitä läpi käyt nii vahvempi oot myöhemmi ja enemmä ymmärrät ja helpompi tuo juttu o. eihä tuota kukaa muu juuri ny läpi käy ku sä ite jollo mitä muut osaa sulle kertoa ku eivät tiedä mistä sä puhut vaa ymmärtävät jos kerrot miltä susta tuntuu koska jos et jaksa tai tuntuu että o parempi muuttaa suunnitelmaa tai tahdot vaa tuntea rauhaa etkä muuta nii kaikki tuo sun ite pitää tulkita susta itestä joka o helppo juttu jos keskittyy tekee mitä tuntee tai miltä tuntuu.

        teitä o pakotettu että ajattelisitte ja teille o ehdoteltu että puhuisitte ja teille o kerrottu vaa mitä ite ootte osannu kysyä joka riittämätöntä jollo kaikki tuo o teidä hyvä tunnistaa ellette oo vieläkää varma valhee vakavuudesta. jos ette todellakaa tiedä nii o paljo parempi istua alas ja katsoa kuinka todellisuudessa o ja todellisuudessaha ei oo nii kui teille oli kerrottu jonka jo tiedätte.

        kaikki kääntyy parhai päi. katsokaa nii teillä o tieto ja kuunnelkaa nii teillä o ymmärrys ja koskettakaa nii teillä o tunne.

        käyttäkää monipuolisesti mitä teillä o ku teillä o tieto ja ymmärrys ja tunne. muuta ette tarvi jos teillä o kaikki tuo.


      • :)
        :) kirjoitti:

        käyttäkää monipuolisesti mitä teillä o ku teillä o tieto ja ymmärrys ja tunne. muuta ette tarvi jos teillä o kaikki tuo.

        muista että sä tiedät tai tunnet että tuo tapahtuma o hyvä ja positiine tapahtuma ja tuntuu hyvältä olla ajattelematta jollo jos sä haluut palata menneesee nii jota su omat suunnitelmat ny ovat nii su täytyy ymmärtää että sulla o ny mahdollisuus luottaa tunteeseen joka kulkee aina mukanasi ja tuo tunne o su oma henkilökohtaine suhde jumalaa joka ei rankaise vaa auttaa.

        Enlightenment - Eckhart Tolle - www.eckharttolle.com
        http://www.youtube.com/watch?v=rdgO4UDrwm8


      • :)
        :) kirjoitti:

        muista että sä tiedät tai tunnet että tuo tapahtuma o hyvä ja positiine tapahtuma ja tuntuu hyvältä olla ajattelematta jollo jos sä haluut palata menneesee nii jota su omat suunnitelmat ny ovat nii su täytyy ymmärtää että sulla o ny mahdollisuus luottaa tunteeseen joka kulkee aina mukanasi ja tuo tunne o su oma henkilökohtaine suhde jumalaa joka ei rankaise vaa auttaa.

        Enlightenment - Eckhart Tolle - www.eckharttolle.com
        http://www.youtube.com/watch?v=rdgO4UDrwm8

        ku tuota ei riko vaa tekee tuo nii hyvi kui vaa voi nii apu o aina lähellä ku tuo o käytännössä su oma henkilökohtaine suhde jumalaa vaikka jumalaa mielestäsi ei olisi olemassakaa koska "jumalalla ei oo nimeä vaikka jumala olisi olemassa". katsokaa ite mitä teette vaa pelko o turhaa koska kaikki o jo valmiiksi parhai päi jos ette riko ku "jos rikkoo nii rikkoa ei oo jumala rangaistus vaa henkilö oma rikko".


      • :)
        :) kirjoitti:

        ku tuota ei riko vaa tekee tuo nii hyvi kui vaa voi nii apu o aina lähellä ku tuo o käytännössä su oma henkilökohtaine suhde jumalaa vaikka jumalaa mielestäsi ei olisi olemassakaa koska "jumalalla ei oo nimeä vaikka jumala olisi olemassa". katsokaa ite mitä teette vaa pelko o turhaa koska kaikki o jo valmiiksi parhai päi jos ette riko ku "jos rikkoo nii rikkoa ei oo jumala rangaistus vaa henkilö oma rikko".

        jonka henkilö pitäisi ymmärtää eikä tuomita myöskää itteä koska täydellisyyttä ei oo olemassa vaa kukaa ei yllä lähemmäs jumalaa kui mitä oma ymmärrys o. tuossa suhteessa teillä ei oo kui "teidä oma henkilökohtaine suhde jumalaa jonka voitte tuntea että teillä olisi myös ymmärrys".


      • :)
        :) kirjoitti:

        jonka henkilö pitäisi ymmärtää eikä tuomita myöskää itteä koska täydellisyyttä ei oo olemassa vaa kukaa ei yllä lähemmäs jumalaa kui mitä oma ymmärrys o. tuossa suhteessa teillä ei oo kui "teidä oma henkilökohtaine suhde jumalaa jonka voitte tuntea että teillä olisi myös ymmärrys".

        tähä loppuu kirjottelu tällä palstalla ja lopeti aiemmi myös internetissä kirjottelu ja jatkoa ei oo ny tiedossa vaa kaikki oli tuossa. todellakaa kirjottelu ja internetti ja jatko ei oo mu juttu vaa jatkossa ainoastaa jos o iha pakko.

        http://www.facebook.com/profile.php?id=1833787690&sk=wall


      • =)
        :) kirjoitti:

        tähä loppuu kirjottelu tällä palstalla ja lopeti aiemmi myös internetissä kirjottelu ja jatkoa ei oo ny tiedossa vaa kaikki oli tuossa. todellakaa kirjottelu ja internetti ja jatko ei oo mu juttu vaa jatkossa ainoastaa jos o iha pakko.

        http://www.facebook.com/profile.php?id=1833787690&sk=wall

        Vastaisitko vielä tähän " :) " ? Miksi kirjoitat noin helkkarin epäselvästi? Ei pahalla mutta teksteistäsi on hyvin vaikeaa saada minkäänlaista tolkkua. Hyvää jatkoa sinulle internetin maailmasta poistuvalle!


      • aloitttaja..
        :) kirjoitti:

        tähä loppuu kirjottelu tällä palstalla ja lopeti aiemmi myös internetissä kirjottelu ja jatkoa ei oo ny tiedossa vaa kaikki oli tuossa. todellakaa kirjottelu ja internetti ja jatko ei oo mu juttu vaa jatkossa ainoastaa jos o iha pakko.

        http://www.facebook.com/profile.php?id=1833787690&sk=wall

        kiitoksia paljon vastailusta. pitää ihan lukea ajatuksen kanssa mitä oot kirjottanut kunhan tästä kohta joudan.
        tänään paine päästä oli hävinny. saattaa kyllä hyvinkin paljon eilisillan alkoholiannoksilla olla vaikutusta asiaan, ei alkoholi varmaa herkkyydelle hyvää tee....
        alan kyllä suhtautua koko asiaan paljo myönteisemmin nytte. aluks se kun oli vaan ajattelun este mutta en oikeen enää. mieluummin oon tämmöne ku se pelokas. ja tätähän mä pitemmän päälle nimenomaan halusinkin. kuulumisiin :)


      • :)
        aloitttaja.. kirjoitti:

        kiitoksia paljon vastailusta. pitää ihan lukea ajatuksen kanssa mitä oot kirjottanut kunhan tästä kohta joudan.
        tänään paine päästä oli hävinny. saattaa kyllä hyvinkin paljon eilisillan alkoholiannoksilla olla vaikutusta asiaan, ei alkoholi varmaa herkkyydelle hyvää tee....
        alan kyllä suhtautua koko asiaan paljo myönteisemmin nytte. aluks se kun oli vaan ajattelun este mutta en oikeen enää. mieluummin oon tämmöne ku se pelokas. ja tätähän mä pitemmän päälle nimenomaan halusinkin. kuulumisiin :)

        "Vastaisitko vielä tähän " :) " ? Miksi kirjoitat noin helkkarin epäselvästi? Ei pahalla mutta teksteistäsi on hyvin vaikeaa saada minkäänlaista tolkkua. Hyvää jatkoa sinulle internetin maailmasta poistuvalle!".

        vielä vähemmä tolkkua olisi kirjoittaa kirjakielellä ku kirjakieli o jo yks paha ongelma ku aluperi oli vaa puhuttua kieltä joho lisättii vielä kirjakieli jolloi kehitys oli väärää suuntaa ku ihmiste pitäisi tuntea eikä ajatella. vääryys lisää ajattelu määrää ja vähättelee tuntee määrä jolloi ootta huKASSA vaa kenen kassa ootta.

        :)

        "saattaa kyllä hyvinkin paljon eilisillan alkoholiannoksilla olla vaikutusta asiaan, ei alkoholi varmaa herkkyydelle hyvää tee...."

        alkoholi o myrkkyä. koeta helpottaa oloa muilla keinoi. alkoholi vaikutus kestää vähes viiko. ei kannata ottaa mallia mitä muut tekee vaa tehä kui ite tekisi. tyhmyys tiivistyy ryhmässä ja järki lisääntyy ku ei tarvi olla alttiina toiste mielijohteille.

        "mieluummin oon tämmöne ku se pelokas. ja tätähän mä pitemmän päälle nimenomaan halusinkin. kuulumisiin :)"

        jokaine yksilö o ainutlaatuine. ryhmä ei korvaa yksilöä milloinkaa.


    • :)

      eikä ryhmä oo ainutlaatuine koskaa vaa joutuu olemaa heikoimma lenki mukaa.

      olo helpottuu huomattavasti ku syö hyvi ja nukkuu hyvi. tää vuosi o melko nopea rytmine jollo rauhottua tavallista enemmä o hyvä.

      • :)

        ryhmät usei myös tavoittelee toiste tilaa joka ei oo terveellistä.

        jos o kärsivälline nii joka päivä o parempi päivä ku varsinki lopussa rauha o rauhattomuutta tai ailahtelua huomattavasti tärkeäpi juttu ku mentaali ohjaa mitä fyysisesti o vaikka fyysisyyde muutos o 2-4 päivää jälessä riippue oma fyysisyyde tiheydestä joho vaikuttaa ympäristötaajuus ja oma taajuus ja avu osuus ku koko muutos o taajuudelline.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      263
      2501
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1997
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1258
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe