Rekkakuski, oletko ylpeä ammatistasi..?

Kapitalistiriistäjä

Mites on, arvon ruitit ja karvapersekonnat..onko kiva kertoa vieraalle ihmiselle ammattinsa?

Olen ollut kohta 40 vuotta kuljetusalan töissä. Oikeastaan koskaan ei ole mukava avautua vieraille ihmiselle, varsinkaan naisille, ja kertoa olevansa kuljetusyrittäjä..:)
Ai, sä oot rekkakuski...hmm, eiks siin tuu hirveen pitkii päivii..?
Missä te käytte pesulla siellä reissussa..? Missä te nukutte..?
Nukuttekste autossa, voi ei...siellähän tulee hirveen kylmä..ai webasto..hmm..mikä se on..? Onx sul lomaa koskaan..? Siis miten sä jaksat ajaa satoi kilometrei..? No, heippa..(lähti jonkun dosentin mukaan..siis tämä kuvitteellinen emäntä baarissa)

Oikeasti häpeän ammattikunnan edustajia, mustahampaisia rekkaraneja, jotka valehtelevat silmät kirkkaina uskomattomia satuja..!
Häpeän ammattiani joka on esillä jatkuvasti näyttävine kaatoineen ja häiriöineen..!
Häpeän vaatimatonta tulotasoani ja välillä kuraista olemustani, kun dimexit likaantuu rungon välissä nuohotessa..
Häpeän työaikojani, kun on pakko aina sanoa että tulen jos pääsen..en ole varma onko keikkaa silloin..?

Onneksi työura alkaa olla jo takanapäin..! Vaihtaisin kyllä toiseen alaan, jos olisin vielä nuori ja pystyisin! Sellaiseen ihmisarvoiseen..:)

26

1432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jehova-rahtari

      Rauhaa ja Voimia Sinulle ja Herran Armoa. Herramme joka on Sinua noin rankaissut varmasti Armahtaa Sinut Synneistäsi ja Vapauttaa Sinut Helvetin Kiirastulilta. Herran Rauhaa Sinulle.

      • Kapitalistiriistäjä

        Kiitos. Olen kiitollinen että ajattelet noin lämpimästi puolestani..:)
        En uskonutkaan joutuvani enää uudestaan helvettiin..!


        Kaikkea hyvää sinullekin ja uskosi Sinua auttakoon..!


      • PussiKuski88v

        Taidat olla sellanen rekkahomo ku vahtii pikku poikii?


    • Gaanjan Viddu

      Onneksi jokainen tällä palstalla pyörivä kaveri tietää ettet ole kuljetusfirmaa nähnytkään ja sen että jokainen kirjoituksesi useine nimimerkkeinesi on täyttä bull shittiä!!! Kiitettävästi kyllä jaksat pitää nettihäiriköiden lippua korkealla! Te häiriköt olette kyllä perin sikiävää sorttia sillä yhä enenevissä määrin teitä ilmestyy foorumille kuin foorumille jossa on yhtä packa moderointi kuin tällä Suoli24:lla. Ja moderoimattomuutta te häiriköt sentään ymmärrätte käyttää hyväksenne. Muuten kyllä kirjoittelunne on kovasti typerää ja saman levyn pyörittämistä. Kapitalistiriistäjänä,Kalle Kapitaalina,Kuljetuspatruunana ja Iso fyrkkana sinäkin ressukka yrität suoltaa provoa päivittäin. Kirjoitusten sisältö on kyllä kiitettävän samanlaista ettei sen suhteen tule pettymyksiä kenellekään. Jatka toki samalla linjalla sillä pettymys olisi olisi se jos palstan ahkerin häirikkö pitäisi välipäivän provoilussaan. Ethän petä palstaa? Ethän!

    • Pruitti.

      Kaverilla tuntuu olevan paljon rekkamiehiä vastaan. Mä luulen et sen nainen on lähtenyt rekkaranen matkaan.. Voihan sekin olla et vaimo on levittänyt Penalle ja Pena pruitannut sisuksiin:D

    • Kapellikyytiä

      Kapitalistiriistäjä on taas ottanu lääkettä ja kiljua sekasin.Taas on hyvä olla suurta asiantuntijaa.SANON SINULLE yhden asian.SUHDE perustuu RAKKAUTEEN
      ei AMMATTIIN!Jos saat aina tälläisiä vastauksia Naisilta mitä kerroit niin katso
      PEILIIN ja JÄTÄ katkera asenteesi.Naiset huomaa asenteesi ja keksii kyllä
      tekosyitä päästäksesi SINUSTA nopeasti EROON.Ja ei läheskään kaikki
      kuljettajat nuku autossa.Suurin osa käy töissä kotoa päin.
      Terveyttä ja onnea ja hyvä Nainen tekee Sinut vielä onnelliseksi Mieheksi!
      Toivoo Kapellikyytiä nimin.Sinulle!

    • Kapitalistiriistäjä

      Typerää lätinää..:) Naisjutut ovat asia erikseen, tietysti. Kai sen jokainen tietää.
      Puhuinkin kuljetusalan "statuksesta". Siis miten ihan tavikset rekkamiehet mieltää.

      Ja kyllä edelleen hävettää. En tunnusta olevani rekkamies kuin vasta kun on pakko.
      Tyypit ovat sössineet hienon alan alimpaan helvettiin juopotteluillaan ja karmealla ulkomuodolla. Hoitamattomat hampaat, karmeat jutut ja olemus. Jne, jne!

      Menkää katsomaan vaikka satamaan, minkä näköistä porukkaa ovat rekkakuskit.Hyi helvetti!

      • Kuljetuspatruuna

        90% suomalaisista kuljetufirmoista ei tunnista kuljettajiaan kertomasi mukaisiksi! Kuljetusalan sössii alle kannattavuusrajan LIIKENNÖITSIJÄT jotka polkevat rahtihinnat alle kannattavuusrajan ja sitten ihmettelevät miksi firma ei tuota mitään. Kun vielä läpitunti-ja muilla polkuliksoilla taloon kerääntyy juuri kertomasi mukaisia hamppeja saat syyttää siitä vain itseäsi. Ei 6:n Euron keskituntipalkalla juuri uusia vaatteita saati hampaita hankita. Pidä siis törkyinen suuvärkkisi supussa kun kerran itse olet tilanteeseesi itsesi saattanut!


    • Olipa yllätys ettei kukaan taaskaan tässäkään threadissa ollu oikea henkilö... ja toi kapitalistiriistäjä alkaa olla jo vanha juttu...

      Laivalla ei tuu ensinnäkään kukaan nainen ikinä juttelemaan rekkakuskeille..
      ABC:llä oot ihan yksin siellä omassa nurkassasi...
      jos oot yrittäjä, sulla soi kännykkä kokoajan.. siis... koko.. ajan..
      jos oot renki... sulla soi kännykkä kokoajan... kaverit soittelee ja kyselee missä oot menossa...

      Jos oot oikeesti rekalla menossa.. kukaan ei soittele... tai sitten jos kaverit soittelee.... niin ne kaverit on menossa 100 kilsaa länteen eri tiellä..

      Kapitalistisiat ei soittele rekkojensa perään, ne kattoo gps:llä missä se uus homo kulkee...

      lukekaa rivien välistä.. sähköpostia saa laittaa niinkun valitustaki

    • jämpti näin

      OLEN!

    • SKAL

      Kyllä olen erittäin ylpeä ammatistani kuljetusyrittäjänä.En ole koskaan huomannut että jotenkin ihmiset välttelisi kait se on siisti ulkonäkö ja herrasmies käytös.Nuorena ainakin naista oli jonoksi asti kun oli autoilijan poika.Naiset kun juoksevat rahan perässä.Nykyinen vaimokin löytyi reissusta silloin joskus ja on se tuossa vauhdissa pysynyt vaikken paljon kotona ole.Kannan ylpeänä autoilijan mainetta ja päivääkään en vaihtaisi enkä ole aikonut lopettaa vaan jatkan niin pitkälle kun henkipihisee ja poika astuu joskus remmiin.Näin se vaan on yritän pitää sitä mainetta yllä mikä autoilijalla joskus oli eli hiukan korkeammalla kuin muut.Tosin ala on täynnä kaikenlaista yrittäjää ja taksanpolkijaa jotka pilaavat koko alan maineen.Kouluista valmistuu korvakoru hihhuleita joilla housutkin roikkuu polvissa ja kalsarit loistaa.Minun tarkoitus onkin pitää ala puhtaana siltä osin kun voin.Pari pikkuasiaa kun muistaa niin voi olla ylpeä ammatistaan1 ei korvakorua ammattikuskilla 2.housut kunnolla jalassa 3 ei pitkää tukkaa 4 ei sosialistia 5 ei koulusta tullutta jullia vaan vähintään 10vuoden työkokemus.Näilla se alan maine pysyy kunnossa

      • seljord

        Alalle tulijoita ei kohta puoliin taida hirveesti olla tätä vauhtia , mitä taksan poljentaan tulee niin kyllä nämä isoimmat huolitsijat pitävät huolen ettei pikkuyrittäjät pääse vahingossa tienaan .


      • alfatah
        seljord kirjoitti:

        Alalle tulijoita ei kohta puoliin taida hirveesti olla tätä vauhtia , mitä taksan poljentaan tulee niin kyllä nämä isoimmat huolitsijat pitävät huolen ettei pikkuyrittäjät pääse vahingossa tienaan .

        olisi nastaa ajaa 18. 20. 25 tonnisia. yhdistelmia. ja soraa. lihaa. rahtia. 20 tonnista. ja 18 tonnista. ja sitten hevostraileria:-( ofelia. walhalla. emerald. ja kuljetusautoa:-( ja 20 tonnista.


    • kanjalla mennään

      Rekkakuskin homma on siitä kivaa että saa istuksia rahtibaareissa ja turista tuttujen rekkaköriläiden kanssa. Viikonloppuisin saa tumuttaa turpansa täyteen kossua ja viinaa, sekin on hulvattoman hauskaa eikös vaan! Ja myös se on kiva asia että saa ajaa niin perkkeleesti!

      • alfatah

        olisi upeaa ajaa keikkaa valiolle. lihajalosteita. soraa. puutavaraa. sellua. tukkeja. valiolle ajoja. liihajalostetta. transpoint ajoja. ja ajaa keikkaa valilla turku-jyvaskyla. jyvaskyla-tampere. tampere pori. pori helsinki. kotka. kouvola. mikkeli. jyvaskyla. jyvaskyla-lapua. lapua-tampere. tampere. helsinki. pietarsaari lapua. lapua turku. turku. hl ja 20 tonnisella ukko ajaisi valiia kotka-kouvola kouvola. mikkeli jyvaskyla. jyvaskyla tampere


    • ex- naisrahtari

      No voi voi... Jos luulet, että naiset välttelee rahtareita, niin voin sanoa, että olet todella väärässä. Olen aina ihaillut rekkamiehiä, seurustellut ja seurustelen edelleen rekkamiehen kanssa, enkä todellakaan vaihtais mihinkään perhanan tietokone- nörttiin, joka istuu toimistossa 8h ja ajaa kotiin sohvalle. Laiha luikku, narukäsi. Ei kiitos!
      Kyllä se vaan niin on, että rekkamiehissä on sitä jotain mitä ei muissa. Miehekkäämpää hommaa saa hakea. Johtuneeko ajatukseni siitä, että itsekin rekkaa työkseni ajaneena ymmärrän aikaiset herätykset, mies tulee todella väsyneenä kotiin ja kaatuu suoraan sänkyyn tai kun soitan ja mies toteaa, että tulen kun kerkiän, vaikee sanoa.. Rekkamiehen vaimona olo vaatii ymmärrystä ja kärsivällisyyttä ( ei ole itsestään selvää, että mies tulee 4 kotiin tai tietyn ajan sisällä, matkalla voi sattua niin paljon kaikkea arvaamatonta), mutta en kadu valintaani. Ja vaikka itse en pysty enää rekkahommia tekemään ( valitettavasti) niin aina on ihanaa istua kyydissä. Mikä onkaan parempi tilaisuus viettää sitä yhteistä aikaa...

    • Nainen.

      On. Olen ylpeä ammatistani. Yleensä aina ihmiset vain kiinnostuvat, kun kerron mitä työkseni teen. Koskaan ei tarvitse yksin nurkissa kyhjöttää, aina on kavereita, jos vaan itseä huvittaa. Palkka on todella hyvä, siis jos vaan osaa työnantajansa oikein valita. Välillä vaatteet sotkeentuvat, välillä päivät on pitkiä, välillä joutuu jättämään menot väliin, mutta kaikenkaikkiaan kysymys on asenteesta. Itse ainakin nautin työstäni ja lopulta kuitenkin on aivan sama mitä muut ammatistani ajattelevat.

      Totta on myös, että joukkoomme mahtuu monenlaisia kuljettajia, enemmän ja vähemmän ammattitaitoisia, hygieniastaan ja terveydestään enemmän ja vähemmän huolehtivia jne. Mutta näin on myös muissa ammattikunnissa.

    • rekkakuljettaja88

      terve, olen rekkakuski, rakastan kuljetus koska en tarvi perhe. eikä ystävää. miksi? koska olen kouluu ja opiskelee koko aja kärsitön elämää minusta ei vaikusta perhelle eikä ystävälle jopa ajaa pitkä matkaa se on niin ihanaa saan unohduu mitä ennen tapahtuu. ja vie aikaa. T: rekkakuski

      • Että silleen...

        Kirjoitustaito sinulta ainakin on jäänyt oppimatta. Ehkä on siis parempi pysyä vain siellä rekankopissa tosiaan.


      • Rekkakuski88
        Että silleen... kirjoitti:

        Kirjoitustaito sinulta ainakin on jäänyt oppimatta. Ehkä on siis parempi pysyä vain siellä rekankopissa tosiaan.

        Koska en ole suomalainen menee itte afrikaan mustia ihmisiä kanssa sama sänky.


      • rekkakuljettaja88
        Että silleen... kirjoitti:

        Kirjoitustaito sinulta ainakin on jäänyt oppimatta. Ehkä on siis parempi pysyä vain siellä rekankopissa tosiaan.

        Jag är från Sverige och jag lär mig hela tiden på finska.


    • kanelipää

      Täällä olevista jutuista päätellen....aika pöljää porukkaa tuntuu olevan. ja tunnen yhden ns. rekkamiehen joka nyt on kyllä työtön. Yhtään niin yksinkertaista äijää en ole tavannut kuin se on. Näyttää vanhalta mieheltä ja jutut on ärsyttäviä, kieli lipoo naisten perään, kähmii ja kourii. Vastenmielinen niljake. Ei ihme että on sinkkuna pysynyt. Ei ole kadehtimista. yksinäinen ja nyt vielä työtönkin.

    • E.R

      No en todellakaan ole! Tämä rekkahomma on paskaduuni.Saa painaa yötäpäivää pienellä palkalla,raskasta hommaa.Nukkua väliollä pienessä kopissa yms.Mutta minkäs teet,pakko painaa ei auta muuta.Onneksi saa kuiteskin ajaa.En tiijä jaksanko kauan....

    • cashmore

      Jaa paska palkka.... mun palkka on noin kaks kertaa teollisuustyöntekijän palkka.... lippispäät ajaa kyllä sillä mitä sattuu saamaan.... konkurssin partaalla olevissa firmoissa....

    • cashmore

      Olen aina viikon reissussa. Mulla on parranajovehkeet ja pesutarpeet mukana. Käyn taukopaikoilla saunassa tai vähintään suihkussa. Huolehdin muutenkin ulkonäöstäni ja kommunikoin asiallisesti asiakkaiden sekä muiden ihmisten kanssa joita matkoillani tapaan. Vaihtovaatteita mulla on kahdet kappaleet mukana. Epäsiisti rekkakuski alkaa olla katoava laji. Suuri osa tiedostaa olevansa palveluammatissa. Sitä saa mitä tilaa joten kehoittaisin jäljellä olevia "reiskoja" vähän miettimään että oletteko todella niin ylivertaisia ammattilaisia....

    • rekkanainen

      oikein,taukopaikoilla on hyvissä paikoissa pesumahdollisuus,ja puhtaat vaatteet ei ,niin paljoa tilaa vie ,ettei mahtuis mukaan.Ainahan voi vetää työhaalarit omien vaatteiden päälle.Rekan hytti säilyy näin myös puhtaana ja takaosan lepohytti.Itse ajan pitkää linjaa tosin suomessa,työ matkojen pituus ja kkestopäivät.Ei haittaa.Taka hytissa on ,jaakaappi.vesikannut,kahvinkeitin ,microaaltouuni ,porttapotti hajuton ja puhdas punkka.Ennenkaikkea alla hieno puhdasrekka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8650
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2342
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1213
    Aihe