huhtikuun alussa sousseen

höö39

Onkohan silloin lämmintä? Minkälainen hintataso?
Kokemuksia Vincci El Kantaoui Center Hotellista? Entä Tej Marhaba Huoneistohotellista?
Muuta plussaa ja miinusta kyseisestä paikasta?

10

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sousseen ehkä

      Heippa, on siellä varmast ainakin lämpöisempää kuin täällä nyt.. Eikä lunta !! Hotelleilla ei sinänsä eroja ole, mutta sijainnilla kylläkin. Eli jos tykkäät liikkua Soussen kaupungin alueella jossa on paikallista väestöä jne. niin kannattaa valita Marhaba, Vincci taas sijaitsee soussen kaupungista 10 km. päässä ja on ns. parempaa aluetta, missä ei taas näe oikeata paikallista elämää. Toki sieltä pääsee kätevästi ja halvalla paikallisilla takseilla itse Soussen kaupungin alueelle. Valinta kannattaa tehdä sen perusteella mistä itse tykkää, mitä haluaa lomaltaan.

    • lintetta

      Asustelen Port El Kantouissa, jossa Vicci hotelli sijaitsee. En suosittele hotellia, koska siellä majailee paljon libyalaisia ja palvelu ei todellakaan ole hyvää. Kannattaa ehdottomasti valita hotelli Port El Kantouista, koska Sousse on rauhaton ja ei niin kiva. Ainakaan omasta mielestäni. Port el Kantouista pääsee Sousseen keskustaan 10 minuutissa ja Kantouissa on kivemmat rannat. Jos haluaa nähdä paikallista elämää niin kannattaa suunnata syömään hammam-sousseen eikä sousseen... suosittelen tour khalef marhaba hotellia! Aivan ihana puutarha, allas-alue, ranta ja ravintolat. Ja hotelli on aivan uskomattoman hieno... lisäksi siellä on spa! Hotelli sijaitsee melkein Soussen keskustassa, mutta POrt el Kantouiin päin!

      • Morientes

        lintetta, kiitos!
        Mikä lämpötila on nyt Soussessa ja paljonko yleensä odotellaan lämpötilan olevan huhtikuun alkupuolella. Olen tulossa kahden teini-ikäisen poikani kanssa, onko mitään vinkkejä käyntikohteista? Onko sukellusta tarjolla?


    • lintetta

      Tällä hetkellä lämpötila vaihtelee 15-20 asteen välillä päivisin ja öisin ollaan 10 asteen alapuolella. Huhtikuussa lämpötila on jo varmasti yli 20 päivisin. Tietysti silloinkin voi vielä välillä sataa, mutta ihan Suomen kesän lämpötiloihin pääsee. Tälläkin hetkellä turistit ottavat aurinkoa bikineissä, itse en kyllä tarkenisi! Mikähän teini-ikäisiä poikia kiinnostaa.. hmmm. no matkajärjestäjien sahara reissulle kannattaa lähteä, Soussen medinassa käydä ostoksilla, Sidi bou Said on kauempana soussesta, mutta aivan ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka! Voit googlettaa kuvia, niin näät miten uskomattoman kaunis paikka se on,.. Friguia park on eläinpuisto, jossa voi uida delfiinien kanssa ja nähdä leijonia yms. Rantaa riittää ja matkatoimistot järjestävät paljon ohjelmaa! Mutta ei kannata uskoa mitä ruokapaikkoja he suosittelevat... :)

    • aavikolle

      Osaako joku sanoa, mikä viikonpäivä Deturin Saharan reissu tehdään?

    • Tunisaan ihastunut

      Pakko on nyt antaa oma kommentini asiasta.
      Olimme mieheni kanssa helmi-maaliskuun vaihteessa ko.hotelli Vinccissä ja olin todella positiivisesti yllättynyt hotellistamme, koska olin netistä lukenut kaikenlaista negatiivista kirjoittelua ko.hotellista; lattialaattoja irti,likaisia huoneita,Libyalaisia täynnä ym.Yhtään lattialaattaa en nähnyt irrallaan, huoneemme oli todella siisti ja siivottiin päivittäin enkä huomannut, että naapurimaan kansalaisia olisi ollut tungokseen asti..ja mitä sitten??? Huoneemme oli hintaan nähden todella hyvä:kaksio isolla parvekkeella,näkymät kahteen suuntaan joista toinen oli merelle ja josta saimme seurata hienoja auringon-nousuja:) Parvekkeen alla muuten asusteli domedaari-äiti suloisen varsansa kanssa:)Hotellin yleisilme hiveli silmää kaarikäytävineen, sisäuimaaltaineen, iltaisin kauniine valaistuksineen ym. muine sisustusratkaisuineen. Siihen oli panostettu, vaikka hotelli oli rakennettu 2002..ihan erilainen rakennuskulttuuri kuin meillä suomessa. Aamiainen oli hyvä ja sielläkin palvelu pelasi nopeammin kuin ajatus. Kaiken kaikkiaan palvelu oli todella hyvää eli ei voi muuta miettiä että olisikohan negatiivisen palautteen antajat itse käyttäytyneet siten (ehken ylimieliseti), että he saavat tylyä palvelua???
      Hintataso Tunisiassa on hyvin edullinen.Tarkka kuitenkin pitää olla ettei tule huijatuksi Sussen Medinan kujilla ostoksilla, tinkiä kannattaa ja kai pitääkin.Me aloimme käyttää Kantouin ja Soussen väliseen ajeluun Louage-taksia, hinta n. 9km matkalta oli 1dinaari eli n. 50 senttiä. Simppeli ja halpa tapa vaihtaa paikkaa. Ruoasta sai Kantouin vierasvenesataman ravintoloissa kyllä pulittaa,mutta kannatti käydä syömässä jossain vähän kauempana turistirysistä. Ruoka oli hyvää ja hyvin monipuolista jos pitää hieman tulisemmasta, kasviksia oli aina paljon tarjolla.
      Sääkin suosi meitä;minään päivänä ei satanut, lämpöä oli ainakin 23 astetta ,mutta tuuli oli välillä kova. Väriäkin saatiin iholle:)Illat oli kylmiä.
      Kaiken kaikkiaan ihastuin maahan ja sen kulttuuriin. Loma-aika oli liian lyhyt, juuri kun vähän aloimme oppia tapoja piti lähteä pois. Mutta aiomme lähteä sinne uudestaan ja ehkäpä samaan hotelliin:)
      Ainoa asia joka harmitti oli yltiöpäinen tuputtaminen kauppiailla,terassien sisäänheittäjillä ja jopa taksikuskeilla; he suorastaan tulivat iholle, mutta loppuajasta jo osasin suhtautua siihenkin vain sanomalla ystävällisesti mutta tiukasti "non merci". Toivotan oikein hyvää matkaa ja ihastu Tunisiaan!

    • lintetta

      Kokemukseni Vicci hotellista perustuu ihan omiin kokemuksiin ystävien kommentteihin ja paikallisten oppaiden mielipiteisiin. Mutta hyvä jos hotelli on menossa parempaan suuntaan ja saitte hyvää palvelua. Itse kävin siellä viimeksi helmikuun lopussa vaihtamassa rahaa ja palvelu oli kamalaa.... Ja miksipä sitä asuinmaassaan käyttäytyisi ylimielisesti :)

    • Tunisiaan huhtikuuss

      Pääseekö Port el Kantouista helposti Soussen keskustaan ja rautatieasemalle? Ei viittis viettää lomaa jossain turistikylässä, mutta siellä olevat hotellit miellyttää, varsinkin tämän Vinccin sisustus. Eli onko jotain muuta kuin taksi? Lähden yksin ja vaikka taksi on halpa, tulee se pitemmän päälle kalliiksi, kun yksin maksaa.

    • lintetta

      Port el Kantouista pääsee minibusseilla eli tilatakseilla 1 dinaarilla eli n. 0,5e Sousseen, eli jos haluaa halvalla päästä niin sitä kannattaa käyttää. Sousse on mielettömän iso alue, ja siellä on muutakin kuin pelkkää turistirysää. Hammam-Sousseen päin kun lähdet niin siellä on vain paikallista menoa ja meininkiä :) Rautatieasema on aivan Soussen keskustassa.

      • Tunisiaan huhtikuuss

        Hei, kiitos vastauksesta. Tarkoitin, että tuo Port el Kantoui on turistirysä ja en halua jäädä jökkiin sinne!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1335
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1227
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1165
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1080
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      61
      916
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      762
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      692
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      691
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      679
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      656
    Aihe