THERMOTRANSIT FINLAND OY

tietoo on

ALIPALKAUS miehet ajaa noin 3e alle tessin läpi tunti palkka kierätetään norjan vuokrafirman kautta kuskit maksaa veroa sinne päivärahoistakin eli työnantajan sosiaalimaksut siis maksaa kujettaja päivärahoistaan verona ja kaikenlaisii vero ongelmii joka kuskilla isoja mätkyjä........

29

5995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jau jau

      on se sitten kumma että suomessa saavat sellasen mahdollisuuden,,,hakevat oikein sellasia kuskeja joilla on halu päästä pakoon suomen voutia

    • kala kalle

      jaa katoppa antaa miesten ajaa pääasia,että kala kulkee

    • Oiva-z

      Tämä on arki-realismia.Suomen palkkataulokot ovat Virtuaali-todellisuutta.
      Laskenta on jäänyt kesken,pitäisi ottaa huomioon mistä maksetaan.Yhteiskunta lisää
      rasituksia ja globaali-todeillisuus määrää tahdin.Jos näihin ei puututa,niin tulee eri-
      valtioista kuljettajat ja sossun asiakkaat lisääntyy.Kyllä meillä on varaa maksaa.

    • EDELLEEN TTF:läinen

      Vai tietoa!!!! Kyllä tässä on nähty tulijoita ja menijöitä, itkijöitä ja kehujia. Päivärahoista ei oo ainakaan mulla menny pennin jeniä veroja, palkka maksetaan siitäkin kun naidaan ja juodaan etelässä, käteen jää kuukaudessa helposti 4-5t€. Vero päivärahoista menee vasta tai ainakin pitäisi mennä (ainakin ymmärtääkseni) jos päivärahapäiviä on tietty määrä ylittynyt. Ulkomaanpäiväraha tulee joka maasta samansuuruisena, olit missä maassa tahansa, että siinä vertailukohtaa monelle.

      • EDELLEEN TTF:läinen

        P.S. Ja mätkyjä ei kertaakaan ole tullu, palautuksia kyllä.


      • Valehtelulla onneen?
        EDELLEEN TTF:läinen kirjoitti:

        P.S. Ja mätkyjä ei kertaakaan ole tullu, palautuksia kyllä.

        Ihan varmasti joo. Sulla on peräti huono muisti tai sitten olet pelkästään suuri packanpuhuja!! Kirjoituksissasi ei nimittäin mikään pidä paikkaansa!


      • vinterdekk

      • ex fisu men

        juu niin saat mut paljoks tulee tunteja kuus eli perseestä se palkka kuitenkin on eli ei mitään järkee siin työn teos


      • TTF:LLÄ kuljettajana
        Valehtelulla onneen? kirjoitti:

        Ihan varmasti joo. Sulla on peräti huono muisti tai sitten olet pelkästään suuri packanpuhuja!! Kirjoituksissasi ei nimittäin mikään pidä paikkaansa!

        Se nyt vain sattuu olemaan niin et nyt olen ollu thermo-transitilla duunissa 2,5v kaksi veropäätöstä on norjasta tullut eikä mätkyjä ole tullut! Joillekkin kuskeille mätkyjä on tietääkseni tullut mutta niitähän voi tulla suomestakin. vai olenko väärässä! Voihan sitä palkkoja luvata vaikka kuinka isoja mut saako niitä sit sovittuna maksupäivänä sinne omalle tilille. No täytyy myöntää että eipä itsellenikään ole kertaakaan tullut palkka sovittuna päivänä vain aina pari päivää ennen sovittua päivää. Myös iso asia on se että omista työskentely ajan jaksoista ja vapaista on voinut päättää aika pitkälle itse! Palkkaa maksetaa kaikille reissussa olo päiville vähintään 8h myös kakkos kuskin ajamisista tulee täysi palkka sekä muista odotus tunneista! Ajo ja lepoaikalakia ei ole tarvinnut rikkoa tokihan tietenkin sillointällöin pieniä ylityksiä tulee mutta niitä kyllä tuli kotimaan ajossakin ja aivan työnantajan määräyksestä mitä ei thermolla ollessa ei ole tapahtunut. Näinhän se aina on ollut että ne jotka ovat saaneet firmoista kenkää ovat niitä ensimäisinä haukkumassa.


    • Kapitalistiriistäjä

      Niin te ajatte sitten sitä kalaa norskeihi ja just sillä palkkaa ko käsketää! Ei jumalauta menee teidä pavianien touhu kummaksi! Te teette VAIN sitä varten työtä että me isot ja rikkaat rikastuismme enemmän. Muistakaas tämä! Aina on ollut orjia, nyt ootte te kuskipetterit vuorossa. Me hyvää hyvyyttämme elätämme teitä ja koko teidän sukuanne ja kiitoksena saamme vittuilut. Te ajatte vaikka ilmaiseksi kun käsketään!

      • Rahalaitoksen omistaja

        Kannattaisi sinunkin velkarahalla firmaasi pyörittävän ymmärtää ettet ilman meitä rahoittajia olisi kuin seinille syljeksivä pummi. Ilman kaltaisteni rahallista tulea et pystyisi edes sitä iltaasi pitämään koska omalla rahallasi et illanviettopaikkasi vuokraa pystyisi edes maksamaan. Kehitysaluetuella saat firmaasi tekohengitystä koska luottotietosi ovat jo kauan olleet pakkasen puolella. Suuta soukemmalle ja lakki kouraan un taas rahaa menet rukoilemaan! Meillä on kyllä rahaa mutta kaltaisillesi kaiken liiketoiminnan tuhoaville rahaa ei loputtomasti heru. Voi olla että työntekijöittesi puoleen joudut kumartamaan ja apua pyytämään. Hekin ovat varakkaampia kuin sinä persaukinen "yrittäjä"!


    • Hiki hoi

      Tän "KAPI-RISTIN" (kirjoitetaan kapitalistiriistäjä) jutut on aivan ulapalta.
      Mikäli toi on työnantaja niin ihmettelen mikäli saa kuljettajia töihin.
      KR:n kirjoituksissa ei ole mikään muu tarkoitus, kun provosoida.
      Todennäköisesti nimimerkin takana on joku muu kuin kuljetusalan yrittäjä.
      Ehkäpä joku reppana jolla on jotain ongelmia eimerkiksi naisten kanssa.

    • hienoille rouville

      Nää kapiristit, saksanseisoki, patrullit ja -fyrkat piiskaa banaanipalkalla ajavia kuskipenojaan samalla ämmiään nyrkillä hakaten. Mutta mutta, hienot rouvat na vaan pitää kulisseja yllä. Pääasia että kaikki näyttää hienolta, mitä sen nyt väliä jos kerran kaks viikossa saa kapitaalisialta kunnolla kuonoon!

      Eli se siitä: "kenellä on ongelmia naisten kanssa"....

      • 451

        täh?


    • Suoriteala öljy

      Ei tää kapiristi todennäköisesti yrittäjä ole.

      Eihän kukaan normaalilla järjellä varustettu yrittäjä kirjoittele tuohon tyyliin, mitä
      jutut ovat koko ajan. Samaa p....a koko ajan.

      Vapaa palstahan tämä on joten hänenkin kirjoitukset ovat sallittuja, mutta pilaa
      tietenkin oikeiden kuljetusyrittäjien mainetta, jotka arvostavat ammattitaitosta
      henkilökuntaansa ja maksavat vielä heille oikean palkankin.

      Kaikkea hyvää tälle kyseiselle nimimerkille provosoivasta kirjoitustyylistä huolimatta.

      Ystäväsi tai yhteistyökumppanisi en haluaisi olla missään tapauksessa.
      Ystävät voi valita toimeksiantajia ja yhteistyökumppaneitakin voi vähän miettiä
      kenen kanssa istuu samaan pöytään.

      • Gaanjan Viddu

        Kapitalistiristäjä,Saksanseisojavoimaa,Kuljetuspatruuna,Kalle Kapitaali jne. ovat yksi ja sama apina joka provoilee ja yrittää esittää kuljetusyrittäjää. Syy miksi tämän puupään pitää provoilla juuri kuljetusfoorumilla olisi mielenkiintoista tietää. Oikealla kuljetusfirman pyörittäjällä ei voi olla mitään intressäjä dissata omaa alansa kuten Kapiristi monine nicceineen tekee. Onneksi kaverin älykkyys ei riitä sellaiseen tasoon että osaisi vaihdella kirjoitustyyliään niin ettei aina muut tunnistaisi saman tyypin olevan näiden kaikkien em. nimimerkkiensä takana.


    • saksanseisojavoimaa

      Sama linja jatkuu töissä kuin vapaallakin, eli sama typeryys,jankaatte saaaatana samaa asiaa koko ajan ja tyhmempikin huomaa,että minun ,että Kapitalistin nimimerkeillä kirjoittelee muutkin ,mutta mitäpä muuta teiltä älynjättiläisiltä voisi odottaa,kun paskanjauhantaa ja saamattomuutta,kun työnteosta on kysymys.

      Huilaamis puoli teillä on kyllä hyvin hanskassa,ei ei pojat elämää huilaamalla rakenneta/eikä pelasteta,vaan kovalla työn teolla,eikä se palkka ole pääasia ,vaan työ.

      • mahdat olla nero!!?

        Mikset sä ressukka-apina voi rekisteröidä niitä monia nimimerkkejäsi niin niitä ei kukaan muu voi käyttää?! Jos kerran haluat foorumia häiriköidä jatkuvasti samanlaisella packalla niin miksi se pitää tehdä vielä monella nimimerkillä? Ja mikä **tun pakkomielle sulla on ylipäätään häiriköidä tällä palstalla? Kuvitteletko että joku uskoo sinun olevan joku yrittäjä? Jo kuvittelwt niin ikäväkseni on todettava ettei kukaan oikea yrittäjä ole niin tyhmä että viitsisi kirjoittaa yhtä typerää ja valheellista skeidaa kuin sinä nimimerkeilläsi!


    • 750 power

      Mikäli nimimerkki on kirjattu rekisteriin, niin sillä ei voi kirjoittaa kuin itse nimimerkin rekisteröijä.

      Jos sitä ei ole kirjattu niin se on silloin vapaa käytettäväksi.

      Eihän sitä kaikki tiedä, että joku on ominut nimimerkin, mutta ei ole älykkyys riittänyt sitä rekisteröimään.

      Ei voi kuin ihmetetllä tuollaista typeryyttä, jossa sanotaan, että joku kirjoittelee mun nimimerkillä. Hoh hoijjaa te pikku poijjaat.

    • saksanseisojavoimaa

      ihmettele ihan rauhassa ja kerro sitte mitä hyötyä sait siitä ihmettelemisestä.

    • ÄO on pääoma

      Kyl siitä ihmettelemisestä on se hyöty, että huomaa saksanseijojavoiman kirjoitukset täydellisen tyhmiksi provoisoivaksi p.....ksi.

      Tuliko tämä nyt kyllin selvästi sanottua ja tuli myös selväksu saksanseisojavoimalle, kun ei nätisti kerta rivien välistä osaa lukea, että kirjoittelu on ala-arvoista

      • Gaanjan Viddu

        Kapitalistiriistäjä/Saksanseisojavoimaa/Kalle Kapitaali/Iso Fyrkka-nimimerkeillä kirjoittava häirikkö ei ymmärrä muuta kuin sen että elämänsä tärkein asia on kirjoittaa valheita ja provoja tällekn palstalle. Äo on surullisen matala joten mitään järkevää on turhaa odottaa tältä apinalta. Sitkeästi kaveri yrittää kirjoitella eri nimimerkeillä jotta saisi annettua "tukea" omille kirjoituksilleen muilla omillana käyttämillään niceilä. Kuten aikaisemmin jo on todettu niin kavere ei osaa kirjoitustyyliään sitä vertaa muuttaa ettei sama häirikkö paljastuisi samojen nimimerkkiensä takaa.


      • Edvin
        Gaanjan Viddu kirjoitti:

        Kapitalistiriistäjä/Saksanseisojavoimaa/Kalle Kapitaali/Iso Fyrkka-nimimerkeillä kirjoittava häirikkö ei ymmärrä muuta kuin sen että elämänsä tärkein asia on kirjoittaa valheita ja provoja tällekn palstalle. Äo on surullisen matala joten mitään järkevää on turhaa odottaa tältä apinalta. Sitkeästi kaveri yrittää kirjoitella eri nimimerkeillä jotta saisi annettua "tukea" omille kirjoituksilleen muilla omillana käyttämillään niceilä. Kuten aikaisemmin jo on todettu niin kavere ei osaa kirjoitustyyliään sitä vertaa muuttaa ettei sama häirikkö paljastuisi samojen nimimerkkiensä takaa.

        Onko otsikko unohtunut, jauhatte taas tyhjää paskaa, kirjoitti kuka mitäkin, ei tarvi
        takertua tyhjiin provoihin.


      • Tykkäät trollaamisesta?
        Edvin kirjoitti:

        Onko otsikko unohtunut, jauhatte taas tyhjää paskaa, kirjoitti kuka mitäkin, ei tarvi
        takertua tyhjiin provoihin.

        Sinun mielestäsi näille palstoille kuuluu typerät provot eli niihin ja niitä kirjoittaviin häiriköihin ei kannata ottaa kantaa? Jos joku yrittää oikeasti keskustella ihan asiallisesti niin mielestäsi on hyvä että nämä tämänkin foorumin vakitrolli jatkuvasti suoltaa samaa skeidaa mm. Kapitalistiriistäjänä,Saksanseisojana ja minä muina milloinkin?


    • saksanseisojavoimaa

      jaahas,jos olette työrajoitteisia täystuhoja ,niin minkäs minä sille voin,kuin kertoa siitä oman mielipiteeni.

      Yleensähän ne jotka kokevat kirjoittelun omaavan totuuden koskettavan itseään eniten ,siihen myös eniten reagoivat.

      Otan osaa työnantajienne puolesta ja koittakaahan pitää edes viikko kamppeet ehjinä.

      Toivotan Hyvää tulevaa kesää kaikille teille täystuho Turhapuroille.

    • Palstojen lukija

      Oikeassa nämä taitavat olla mainitessaan tämä saksanseisojavoiman olevan
      arvioinnissa.

      Tosi negatiivistä ilmaisua kuljettajista ja muista asioista tässä viestiketjussa ja
      myös sama tyyli näytti jatkuvan muissa keskusteluissa.

      Mikä sitten lie syynä tälläiseen kirjoitteluun? Onko se katkeruus, ylimielisyys, vai mikä sitten onkin, niin eipä kyllä paljon pisteitä tuolla tyylillä asteikolla 1-10 voi antaa.

      Ykkönenkin taitaa olla liikaa.

    • Lervo moi

      Lervo täällä moi. Paheksun syvästi kapitaali-trollien solvauksia karskaista rahtimaunoista. Samalle huoltikanbaarille kun osutaan niin voin ottaa asiaksi ja silloin katotaan mitä miehiä olette!

      Kevätterkuin: Lervo

      • karvapersereijjo

        Lervo nykii kapitaaliherroja turpaan ja nykäsee sitten ison kossun naamariinsa. Niittihyttä veekasi 111 kanja ronksottaa pihassa ja tuhma-hulda laittaa höyräriä keittiössä. On se semmonen lervo juu.


    • EHC

      No mites tänä päivänä menee kaikilla kirjoittajilla..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1937
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1326
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe