Voittaminen heti alussa!

kafferahaa...

8v pokeri kokemuksella vuodatusta...

Pokerin peluulla rikastuminen vaatii paljon. Jos olet aloitteleva pelaaja unohda koko rikastuminen ja rikastumisen toivossa pelaaminen heti. Alussa tulet köyhtymään! Todennäköisesti et koskaan tule tienaamaan senttiäkään pokerinpeluulla. Voitolliseksi pelaajaksi on todella pitkä tie tuhansia tunteja peliä opiskeua jne.

Jokaisella on joku kaveri joka on heti voittanut ja paljon. Aina voi käydä ns hyvä tuuri. Mutta se tuuri harvoin jatkuu vuosia. Todella harvassa on ne pelaajat jotka kykenee vuosia pelaamaan voitollisesti. Jokaisella tulee häviöllisiä päiviä viikkoja kuukausia vuosia. Ja ne kaverit tahtoo mainita aina kun voittaa mutta mainitsevatko myös häviöt? Suhtautukaa todella skeptisesti näihin voittajiin.

Tämän nyt ei ole tarkoitus kieltää uusia pelaajia aloittamasta mutta mielestäni pitää olla vähän realismia mukana tulosodotuksissa. Ei ole mitään vikaa pelata vähän pokeria huvikseen iltaisin mutta jos summa on itselle merkittävä ollaan vähän heikoilla jäillä! Tervettuloa uuden harrastuksen pariin jossa riittää opettelemista järjettömänpaljon enemmän kun sitä alussa ikinä uskoisi.

2 korttia handussa ja 5 pöydällä ei oo vaikeeta? näin sitä alussa luulee....

Tsemppiä pöytiin kaikille.

9

573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luckyshot

      kuka idiootti yrittäis rikastua pokerinpeluulla, ei rikastumisen tartte mitään uhkapeliä olla.

    • iteturrr

      Mikä tahansa ammatti vaatii vuosien opiskelun ja hyvässä lykyssä tuhansien tuntien työntekoa. Ennen kuin on "voitollinen" työntekijä.
      Ei kai kukaan oikeasti luule, että pokeriammatti(tai sillä "rikastuminen" jotenkin poikkeaisi tästä?
      Mikäli et ole valmis kasvattamaan kassaasi kurinalaisesti 2-3 vuotta, unohda koko peli.

      Pokeripöydässä A6 offarilla PF OOP all-in menevä wanna-be-bling-bling gambleri on vähän sama asia kun maalari vetelisi lateksia öljymaalin päälle.

    • ....................

      yllttävän usein näillä a6 offari gamblereillä käy kuitenkin tuo flaksi ; )

      • Tietysti, kun vihuilla on mahtikädet tyyliin 89s tai TK, joilla maksut tulevat...


      • PLoo

        Ota huomioon että sillä A6o:lla on vähintään sellainen 30% equity kaikkia muita käsiä paitsi AA vastaan.


    • Oikeassa olet. Alussa tulee häviämään varmasti. varsinkin nykypeleissä. Joten panokset kannattaa alussa pitää matalina eikä rynnätä heti suurimpaan pöytäään. Itse aloitein pokerin jo 2004 ja silloin oli helppoa rahaa kun kukaan ei osannut pelata, mutta sitten tuli jenkkibanni ja apuohjelmat jotka pilasivat koko nettipokerin todella kiviseksi voittaa. Vieläkin toki pelaan ammatikseni, mutta panokset ovat pienetyneet reilusti ja elän lähinnä 2004--2008 pokerista saaduilla säästöillä ja koroilla jotka ovat niin hyvät, että koskaan ei ehkä töihin tarvi mennä jos voittaa vielä koko ajan pienempiä summia.

    • Netti KUSETTAA !!

      Hyvä ja looginen kirjoitus. Mutta pätee valitettavasti AINOASTAAN livepeleissä. Nettipokeri puolestaan on vain pokerin muotoon naamioitua huijausta jolla hyväuskoisilta kusetetaan tietokoneohjelmilla rahat pois.

      Jokainen joka käsittää edes vähänkään siitä mihin tietokoneohjelmilla pystytään, ei voi tulla mihinkään muuhun loppupäätelmään kuin että 99,9999 %:n varmuudella nettipokeri on täyttä kusetusta missä huijarit vievät hyväuskoisilta rahat pois. Ja tätä rikollisuutta kukaan ei pysty OIKEASTI valvomaan.

      • live taituri

        Netti KUSETTAA kirjoitti täyttä asiaa.

        Kukaan ei edes yritä valvoa nettipokeriin liittyvää rikollisuutta ja huijausta, mutta jokainen pelaaja voi halutessaan tehdä tilastoja ohjelmien antamista käsistä ja verrata niitä todennäköisyyksiin. Mitä laajempi materiaali (tilastot) on, sitä selvemmin huijauksen näkee.

        Kannattaa seurata omien käsien lisäksi vihujen pelejä ja tehdä niistä tilastoja. Heti huomaa, että he voittavat oddseja paremmin jatkuvasti. Sen pitäisi panna rehellinen pelaaja miettimään, mistä moinen johtuu. Johtopäätös ja seuraus järkevällä pelaajalla on lopettaa nettipokeri ja pelata pelkästään livenä, jos pelaa lainkaan.


    • tuuria joillain

      Heikkoja ovat kaikki jotka moiseen täysin tuuri peliin sotkeutuvat ja ovat elämän todellisia luusereita. Parempi elämä ilman RISTUKSEN POKERIA joka on tuuri peli 99 %. Korteilla ja korttipakalla ei ole muistia ! sama pätee RISTUKSEN RULETTIIN ! Itse pelasin elämäni viimeisen ja ensimmäisen pokeri turnauksen ja voitin yli miljoonan noin 5 tunnin pelaamisella ja täysin tuurilla !. Osallistujia oli yli 30 000 pokerstarsin mikro millionissa. Saavutin sijan 1 aivan päättömällä pelilläni. Löin vain kokoajan all in ja aina osui paitsi pienemmät kortit kuin 87 löin pakkaan, mutta muut löin aina automaattisesti all in. Peli tietonikaan ei ollut kummoinen kun luulin ensin että KQ johtaa AA:ta ennen floppia. Koska luulin, että minulla on enemmän outteja KQ kädellä kuin ässillä, onhan pakassa vielä 3 Kallea ja 3 akkaa eli 6 outtia ja ässillä vain 3 outtia. Noh tuosta sain kuulla chatissa pientä naljailua loppuun asti turnauksessa. Mutta enään en pelaa mitään raha pelejä ja elän silti pokeriammattilaisen elämää. Tuo turnaus tosiaan oli elämäni ensimmäinen ja viimeinen todettuani sen olevan täysin TUURI PELI !. Yritin vain rauhoitella chattiin huutelijoita että en tiedä pelistä tuon taivaallista. Englantini on heikko niin yritin vain vastata takaisin että relax tai don´t worry, mutta ei auttanut mitään. Pokeri turnauksen päätyttyä oloni oli suorastaan oksettava kaiken chatti huuteluiden ja tuuri paskan päätyttyä, mutta toisaalta olin aivan shokissa ja helpottunut kun ruutuun ilmestyy onnittelut voitosta ja ilmoitettiin että ottavat vielä yhteyttä minuun... Tälläinen oma tarinani pokerin osalta. Olen vihainen ja katkera siitä, että tuli hukattua elämästä johonkin tälläiseen paskaan 5 tuntia jonka olisi voinut käyttää paremminkin. Meillä on vain yksi ainoa elämä ja se tulisi käyttää harkiten ja viisaammin. Elämä ei ole hukattavaksi tarkoitettu ! Varoitan kaikkia vielä, että miettikää mielummin 10 kertaa mihin uhraatte aikaanne elämästänne !

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe