Salibandyleiri

Seuralainen

Puhelimeni värisi verkkahousujeni taskussa tekstiviestin merkiksi. Katsoin kelloa, joka oli kymmentä vaille seitsemän ja vihelsin pelin poikki. ’Okei tytöt...ottakaahan vielä pienet loppuvenyttelyt ja sitten suihkuun. Nähdään taas sitten ylihuomenna linja-autossa’. Kaivoin kännykkäni taskusta ja avasin Johannan viestin. Johanna lähetti kiihkeät terveisensä Leviltä, jonne oli jo etukäteen matkustanut. Johanna oli siellä muiden valmentajien kanssa valmistelemassa salibandy-leiriä, jonne myös meidän valmentamme joukkue oli osallistumassa. Johanna oli jo ennen tutustumistamme pyörinyt valmennuspiireissä ja salibändyssä mukana ja minä olin sitten Johannan kautta pikkuhiljaa ajautunut apuvalmentajaksi joukkueelle. Vaikka en ollut lajista oikeastaan mitään aiemmin tiennyt, olin oppinut hurjasti ja omasta mielestäni nopeasti. Johanna oli osallistunut leirin valmisteluun jo pitkään ja siellä tulisi olemaan myös pienimuotoinen turnaus. Oikeastaan odotin jo innolla reissua, sillä tiesin että siellä ehtisimme myös viettämään vapaa-aikaa. Se olikin leirin toinen päätarkoitus: joukkueen syyskauden lopetus ja pikkujoulut. Oli todella mahtavaa, että Johanna oli ahkeruudella ja pienoisella onnella meidän joukkueemme mukaan moiselle leirille. Joukkueemme tytöt olivat vaihtelevia iältään nuorimman ollessa 15 ja vanhimman jopa 25. Vaikka emme olleet suoranaisesti kertoneet olevamme pari tai ilmaisseet asiaa muuten, niin epäilin aika monen tietävän sen kuitenkin. Jopa tyttöjen vanhempien ja seuran, johon joukkueemme kuului.

”Olisihan se kiva viettää kiihkeitä hetkiä nyt kanssasi ;) Vaan nyt tavarat varastoon!” vastasin Johannan viestiin ja aloin keräämään omia tavaroitani. ’Muistaahan kaikki vielä mistä lähdetään ja mihin aikaan?’ kysyin vielä tytöiltä jotka alkoivat jo poistua pukuhuoneeseen. ’Joo joo’ oli yleisin vastaus, jonka sain tytöiltä. ’Okei..kiitos kun tulitte vielä tälle treenikerralle vaikka Johanna onkin jo valmistelemassa leiriä!’ sanoin tullessani pukuhuoneeseen. En oikeastaan kuunnellut edes tyttöjen vastauksia vaan katsoin juuri Johannalta saamani tekstiviestin. Huomasin viestin olevan todella pitkä ja kuvailevan mitä hän tekisi minulle välinevarastossa. Tahtomattani punastuin ja laskin puhelimeni vaatekasani päälle. Katsoin ympärilleni ja suurin osa tytöistä oli jo poistunut vain muutaman ollessa suihkussa ja pukuhuoneessa. ’Viimeinen laittaa sitten oven lukkoon. Laitan vielä loput tavarat paikoilleen!’ huikkasin suihkun puolelle ja parille tytölle pukuhuoneessa.

Lähdin kiireesti raahaamaan maaleja välinevarastoon mielessäni Johannalta tullut viesti. Mietin että soittaisinko heti vai vasta kotoa Johannalle, sillä halusin kuulla tarkemmin mitä hän haluaisi tehdä minulle. Raahasin maalit välinevaraston perukoille. Kasasin pujottelussa käytetyt keilat päällekkäin ja vein ne välinevarastoon omalle paikalleen. Keräsin pallot pussiin ja nostin pukuhuoneen oven vierelle. Viimeisenä kannoin maalien edustalle laitettavat ’maalivahdit’ omille paikoilleen varastoon, joista olimme tarvinneet vain toista. Sain vaivalla molemmat maalivahdit siististi maalien taakse kiroten samalla tyhmyyttäni, että miksen tuonut maalivahteja ensin ja sitten vasta maaleja. Kääntyessäni takaisin salia päin näin kuinka pimeää siellä oli. Vatsanpohjaani kouraisi, sillä en varmasti ollut sammuttanut valoja. Oliko jokin sähkökatko sammuttanut valot? Vai olikohan joku tytöistä kuitenkin sammuttanut ne lähtiessään, mietin kun astuin askeleen kohti välinevaraston ovea. Samassa näin kuinka tumma hahmo tuli ovelle. En saanut selvää kuka hän oli, vaikka välinevaraston oven yläpuolella oli varauloskäynnin merkkivalo. Hahmo oli kuitenkin hieman pitempi kuin minä ja omasi naiselliset muodot. ’Käänny seksipupu ympäri’ hahmo sanoi käheällä ja hieman värisevällä äänellä.

3

4567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jäin ihmettelemään hahmon sanoja, sillä juuri nuo sanat olin nähnyt Johannan viestissä. Tunsin punastuvani sillä muistin jättäneeni puhelimeni ihan näkösälle ja viestin siihen auki. Hiljaisuus laskeutui välinevarastoon mennessäni täysin sanattomaksi. Hetken hiljaisuuden jälkeen näin kuinka hahmo alkoi epäröimään ovella ja selvästi meinasi jo kääntyä pois lähteäkseen. Sen kummemmin ajattelematta käännyin ympäri nopeasti tuntien jännityksen kipristelyt vatsanpohjassani. Halusin todellakin katsoa mihin moinen johtaisi vaikken tiennyt kuka hahmo oli. Kuulin kuinka hän henkäisi hiljaa. Seisoin vaiti odottaen. Miettien joko hän lähti, kun samassa tunsin kuinka kaulahuivi painui silmilleni. Hän veti kaulahuivin tiukkaan solmulle pääni taakse ja sitten käänsi minut ympäri sanaakaan sanomatta. Kuulin nyt hänen hiljaiset askeleensa ja kaulahuivin lävitse näin valojen syttyvän takaisin. Tunsin, en kuullut, kuinka hän tuli takaisin vierelleni. Kuinka hiljaa hän osasikaan kävellä ajattelin itsekseni. Tunsin kuinka hän laittoi kätensä rinnoilleni puristaen niitä hellästi kuin kokeillen niiden pehmeyttä. Sitten hänen kätensä valuivat alemmas paidanhelmalleni. Nostin käteni jo valmiiksi ylös, ikäänkuin hyväksynnän merkiksi ehkä liiankin innokkaana. Hän nosti nopeasti paitani pois ja saman tien avasi urheilurintaliivini. Tuskin kerkesin pujottaa rintaliivini pois käsivarsiltani, kun tunsin hänen kiskovan jo collegehousujani alas. Nilkkoihini valuivat pikatahtia collegehousujeni myötä myös alushousuni ja seison melkein alasti hänen edessään vain sukat jaloissani. Hetkeen ei taas tapahtunut mitään. Jännitys sai kuitenkin kiihkoni yltymään ja sain tahdonvoimallani pidettyä käteni sivuillani sen sijaan että ne olisivat peittäneet mitään. Sitten kuulin kahinaa hieman kauempaa ja arvelin hänen riisuvan omia vaatteitaan. Jälleen seurasi tuo piinaava, mutta samalla kiihoittava hiljaisuus. Vaistosin hänen seisovan lähelläni. Kenties katsellen, kenties vertaillen.

      Hetken jännittävän hiljaisuuden jälkeen tunsin hänen käsiensä laskeutuvan käsivarsilleni. Ne kulkivat hitaasti ylös kaulalleni ja poskilleni. Hellästi hän hyväili poskiani kuljettaen kätensä niskani taakse. Määrätietoisesti hän veti päätäni eteenpäin ja astuin vaistomaisesti askeleen eteenpäin. Tunsin kuinka varpaamme koskettivat, kuinka reitemme painuivat toisiaan vasten, kuinka lantiomme hipoivat toisiaan, kuinka rintani kohtasivat hänen hieman isommat kiinteät vastakappaleet ja kuinka huulemme kohtasivat toisensa uppoutuen pehmeään suudelmaan. Hän piti kätensä poskillani suudelmamme ajan ja vartalonsa aivan kiinni minun vartalossani. Tunsin haluni kohoavan sietämättömiksi. Väkisin käteni menivät hänen selälleen kulkien pitkin hänen selkänsä kaarta aistien hänen ihonsa pehmeyden. Hän tuoksui puhtaalle mustikkaiselle saippualle ja maistui ksylitolipurukumille. En tiedä kauanko suudelma kesti, mutta se oli ujo, hellä ja silti määrätietoinen.

      Sitten hänen huulensa vetäytyivät ja tunsin hänen kätensä valuvan kaulalleni ja siitä hitaasti rinnoilleni. Hellästi sormenpäillään hän hyväili niitä kunnes yhtäkkiä puristi toista kovakouraisesti. En voinut olla päästämättä vaikerrusta huuliltani. Samalla myös omat käteni etsiytyivät hänen rinnoilleen. Ne olivat kimmoisat ja sopivat melkein täydellisesti käsiini ja kuulin pienen huokauksen hyväillessäni niitä hellästi. Samassa hän veti minut nopeasti taas aivan liki ja suuteli minua kiihkeästi. Tunsin hänen kätensä puristavan pakaroitani samalla kun hänen kielensä valtasi suuni. Uppouduimme kiihkeään kielisuudelmaan, jonka aikana sain omat käteni vietyä hänen kiinteille pakaroilleen. Lantiomme painautuivat toisiaan vasten kieliemme taistellessa toisaan vastaan suissamme. Olin tuntevinani hänen häpykarvansa oman pienen karvavanani joukossa, mutta se saattoi olla ylikierroksilla käyvän mieleni tuotetta.

      • Hän lopetti suudelman aivan yhtäkkiä kuin oli aloittanutkin. Tunsin hänen kätensä olkapäilläni ja hän painoi minua alaspäin. Valuin hitaasti alas suudellen hänen ihoaan matkallani. Kuljin hänen rintojensa välistä pienelle pehmeälle vatsalle ja siitä suoraan alas häpykarvoitukselle. Olin polvillani ja otin kiinni hänen lantiostaan suudellen alavatsaa hellästi, kun hän otti minua hiuksistani kiinni ja alkoi vetämään perässään. Hän ei mennyt lujaa eikä ote ollut liian raju vaan tiukan määrätietoinen. Kuulin muovin narinaa hänen istuessaan patjalle vetäen minut luokseen jalkojensa väliin. Kyyristyin parempaan asentoon ja hieman vastustelin käden painaessa minua syvemmälle jalkojen väliin. Haistoin hänen kiimansa jo ennen kuin hän painoi naamani vasten hänen märkää vakoaan. Hän hieroi ensin naamaani häpyään vasten ennen kuin löysäsi otetaan ja pääsin nuolemaan valuvaa häpyä. Aloitin hellästi pitkin vedoin nuolemaan maistellen hänen kiihkoaan. Hänen otteensa kirposi hiuksistani ja vaistosin hänen vajoavan makaamaan. Nostin hänen jalkansa patjalle ja levitin niitä päästen paremmin nuolemaan hänen ihanuuttaan. Painoin suudelman hänen häpyhuulilleen ja aloin nuolemaan hieman vaativammin, kun samassa tunsin hänen jo värisevän. Pienoinen vaikerrus kuului hänen saavuttaessaan huippunsa, mutta en halunnut päästää häntä näin helpolla.

        Hellästi nuollen saatoin hänet orkkunsa ylitse jatkaen hidasta tahtiani saattaen häntä uudelle orgasmimatkalle. Levitin sormillani hänen häpyhuuliaan ja kieleni vaelsi hitaasti ylös ja alas vakoa pitkin. Hänen huokailunsa vaimeni ja mielessäni kuvittelin hänen purevan huultaan odottaen seuraavaa nautinnon huippua. Hitaasti ja kiusoitellen siirryin vähitellen hänen nupukkansa kimppuun. Painoin toisella kädelläni häpykummun yläosasta saaden klitan paremmin esille. Hänen klittansa joutuessa kieleni uhriksi kuulin kuinka kiimaista voihkinaa karkasi hänen huuliltaan. Olisin voinut ehkä tunnistaa hänet äänestä, mutta siinä vaiheessa olin täysin keskittynyt tuohon nautinnon hermokimppuun. Kiusoittelin kielelläni aina melkein nautinnon huipulle ja sitten taas jäähdyttelin hiljentämällä tahtia tai nuolemalla jostain muualta. Lopulta hän ei enää malttanut odottaa vaan ollessani klitoriksensa kimpussa hän pysäytti pääni käsillään. Kieleni kierteli hänen klittansa ympärillä nopeammin ja nopeammin samalla kun sormeni hivuttautuivat hänen peppuaukolleen, välilihalleen ja häpyhuulten väliin. Otin klitan huulieni väliin samalla kun sormeni uppoutuivat syvemmälle. Nyt kuulin kuinka hän voihki äänekkäästi ja hänen selkänsä kaareutui. Samalla hänen peppuaukkonsa supisteli sormeni ympärillä kieleni jatkaessa klitoriksen piinausta. Hän voihki ja vapisi armoillani, kunnes hidastin tahtiani vain suudellen hänen märkiä huuliaan. Nostin pääni ja jäin odottamaan vuoroani kun kuulin hänen nousevan ylös patjalta. ’Odota hetki..’ hän kuiskasi ja tunsin kuinka märkä itsekin olin. Himosin tyydytystä ja nostin peppuani kaarelle yrittäen tehdä itsestäni haluttavamman. Odotin hetken kiimoissani, mutta mitään ei tapahtunut. Kuulostelin, mutta mitään ei kuulunut. ’Huhuu?’ sanoin, mutta mitään ei edelleenkään kuulunut. Nousin ylös ja otin siteen silmiltäni. Tajusin siteen olleen oma kaulahuivini ja tajusin myös olevani yksin. Keräsin vaatteeni ja kävelin rauhassa pukuhuoneeseen. Tyhjä. Kuten arvelinkin sen olevan. Istahdin penkille ja katsoin puhelintani, jossa edelleen oli Johannan viesti. Hymyilin itsekseni ja päätin soittaa Johannalle saman tien kertoakseni mitä oli juuri tapahtunut.


    • Fanisi

      Fanisi on erittäin iloinen,että olet "olemassa",kiitos!Erikoinenko,sanoisinko,,mut" sävel"ihan Sua itseään.Olen toivonut jatkoa,hieronta sessiosta ja sieltä laskettelu jutusta ja tietysti ,voi sanoa näin,jatka meidän tuhansien lukunautintoa,hitsi,hitsi mikä sana,haittaaks??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe