Annetaan sekarotuinen koira 9kk KIIRE!!!!

koiralle koti

Ystäväni joutuu ikävä kyllä luopumaan koirasta joten lupasin auttaa. Eli kyseessä olisi 9kk ikäinen seropi narttu (collie,suomenpystykorva ja sakemmanni)... Koira asustaa Kempeleessä. Tottunut lapsiin mutta mielellään perheeseen missä lapset ovat jo vähän isompia ja tietävät miten koiran kanssa toimia.Ei hauku. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa.. Kissoista ei tietoa onko joskus totutettu.. Koiralla omistajat vahtunut useampaan kertaan eli etsitään koiralle PYSYVÄ koti ja tulevalta omistajalta vaaditaan koiralle aikaa ja malttia koska koira on hiukan arka ja sen kanssa joutuu tekemään töitä (tutustuttaa muihin ihmisiin ja koiriin).. Koira on sisäsiisti ja pärjää hyvin yksin kotona. Koirasta luovutaan koska perheen pieni lapsi on ruennu oireilee koska ei saa niin paljon huomiota kun on tottunut saamaan ja purkaa pahaa oloaan koiraan... joten päättivät luopua koirasta että molemmilla olisi parempi olla. Koira pääsee parempaan kotiin missä sille on aikaa ja missä se saa rauhassa olla ja lapsi saa viettää enemmän aikaa vanhempiensa kans. Jos kiinnostuit ota yhteyttä joko minuun 0453552322 tai koiran omistajaan 0451129022 koira saa tosiaan hakea ilmaiseksi ja mahdollisimman pian!!

15

3267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kikkelitonttu

      Kiitos ei.

    • kettuilija--

      ei hauku, kaikki koirat haukkuu. ja toi pentu, siis lapsi olis pitäny kasvattaa vaan paremmin enneku koira tulee kotii, vastuuntunnottomia aikuisia liikkeellä. ja siinähän se koira olis voinu opettaa sitä lasta et mua ei kiusata, olis purru ni ei lapsi olis enää kiusannu. säälittää nää kiertokoirat. mä otin kiertokoiran ja koulutin sen pirusta enkeliksi. ottakaa mallia

      • kikkelitonttu

        hui. olet varsinainen jesse hihihihihih


      • järkeäkinSAAkäyttää.

        Niinpä,taas kasvamassa minä,minä lapsi..

        Lapsille pitää opettaa että eivät he ole maailman napoja&ELÄIMIÄ EI RÄÄKÄTÄ!!!

        Mua kans säälittää koira kiertokapulana!:=((

        HARKINTAA NIIDEN LEMMIKKIEN HANKINTAAN!!!!!!!!!


    • Tympääntynyt

      Tässäpä oiva esimerkki siihen, kuinka ne aikuisetkaan ei aina ajattele asioita loppuun saakka. :)

      Itse otin vajaa vuosi sitten pennelin, kun muutin silloisen poikakaverini kanssa yhteen. No, sukset meni ristiin ja yhdessä asuminen ei enää hauskaa ollutkaan - ero. Mielessäni ei käynytkään se vaihtoehto, että koira annettaisiin/myytäisiin pois, vaikka kuinka olin muuttamassa koko eläintarhani kanssa takaisin vanhempieni luokse! Kaikki kolme kissaa ja koira seurasivat mukana.

      Jonkun mielestä koira ei saa hallita tekemisiä ja menoja ymym.. Mutta kerran olet sen koiran kontollesi ottanu, myös huolehdit siitä! Onhan tämä tosiaan himpun verran vaikeampaa suunnitella elämä niin että koirakin on siinä aina mukana, mutta ei auta. Opiskelupaikkakin valitaan sen mukaan, minne pystyn koirani ja kissani mukana raahaamaan. Penne on totutettu myös lapsiin, ihan vain sitä mahdollisuutta ajatellen että JOS JOSKUS taloon sattuukin syntymään lapsi! Useampien vuosien päästä kyllä joo, mutta varmasti alle sen 15vuoden jonka koira voi mahdollisesti elää.

      Jotenka! Pentujen myyjät nyt tarkkana kenelle koiranne myytte! Säälittää lukea, kuinka 9kk:n ikäinen penne on jo kiertänyt useita koteja. :( Luulin oman ensimmäisen koirani olevan säälittävä tapaus, kun se oli ollut huonolla pidolla ja kiertänyt 11kk:n ikään mennessä kolme kotia, mutta kyllä tämä alkaa olla jo kaiken huippu...

      • Joobax

        Juuri näin! Pentu pitää totuttaa kaikkeen. Myös lapsiin ja muihin kotieläimiin ;)

        Ap:lle...Lapsella on nyt kasvun paikka. "Perheen pieni lapsi oireilee, kun ei saa kaikkea huomiota.." no voi nyyh! Se on elämää se.


    • pallipöksy

      "Koiralla omistajat vahtunut useampaan" sillälailla häikkää on

    • joonkummma

      Kyllä ei oo tuttavaperheessä lapsikaan oireillu, vaikka ei enää saakkaan kaikkea huomiota jonka haluaisi, kun on nyt pienempi lapsikin ja koiranpentu. Tyttö on kasvatettu tavoille, ja ovat koiran kanssa mitä parhaimmat ystävykset, ja tytteli muutenkin erittäin eläinrakas parivuotias. :)

      Mielestäni nykyisin ei kannattaisi enää edes lapsiperheisiin harkita koiraa, kun niitä tunnutaan ihan muuten vain otettavan että jos lapset vaikka EHKÄ innostuisivat niistä. Ok, saattavathan ne hetkeksi innostua mutta arvatkaapa kauanko se innostut jatkuu? Riippuen taas tietenkin tässäkin siitä että minkä ikäinen lapsi kyseessä.

      Yhteen tapaukseen törmäsin, jossa vanhemmat olivat 14vuotiaalle ottaneet koiran, eivätkä itse auttauneet huolehtimaan koirasta, vaan kun se oli lapsen koira kun oli sitä halunnutkin. :(

    • eläinystävä
    • ei oo totta

      Joo, oikeesti opettakaa ja komentakaa myös lapsianne ihmiset! jos lapsi kiusaa koiraa sille on kerrottava ettei sellainen peli vetele ja että koira asuu nyt täällä ja tämä on myös sen koti missä sen täytyy saada tuntea olonsa turvalliseksi ja onnelliseksi niin kuin muidenkin, eikä niin että lapsi hallitsee ja sen oikutteluiden takia muutkin kärsivät.. oma koirani tuli minulle vähän vajaa 7kk ikäisenä ja kun aloin oston jälkeen tutkimaan paremmin sen pareita niin huomasin että olin koiran jo 4 omistaja.. olin vähän aikaa että mitäs helkuttia ja samalla helpottunut että pääsi luokseni sillä en aijo myydä tai antaa koiraani koskaan pois, ennen kuin kuolema meidät erottaa:)

    • koiralle koti

      Koira sai uuden kodin!! Ajattelin ilmoittaa että ette sitten soittele turhaan :)

    • Olisin ollut kiinnostunut, mutta meillä on jo 2 narttu koiraa entuudestaan. Ja hyvä että koira on löytänyt jo kodin.

    • Haasteeseen sitoutun

      Silloin kun koiralla on takanaan hylätyksi tulemisia, niin on selvää, että se oireilee, muun muassa haastavalla käyttäytymisellä. Kokemattomasta tällainen haastava käytös voi tuntua jopa liian vaativalta ja on luonnollista, että ei ole käsitystä siitä, että koira oikeasti voi muuttua, kun sen perheenjäsenyyteen (loppuelämän koti) on koko perhe sitoutunut.

      Puhun omasta kokemuksestani. Kunhan vain omistajat sitoutuvat, koiran rauhoittumisen myötä ja kun se luottamus uusiin omistajiin kasvaa, se alkaa muuttua: haasteellinen käytös ´unohtuu´ asteittain pois.

      Meillä on nyt ihana ja kiltti perhekoira, jota ei uskoisi samaksi koiraksi, mitä se oli meille tultuaan, etenkin ensimmäisinä kuukausina. Tosin meillä todellakin sitouduttiin koiran luottamuksen rakentamiseen ja valtava merkitys oli tietysti sillä, että meillä oli aina joku kotona koiran kanssa.

    • Anonyymi

      Nappaa vasaralla piskiä otsaan , se on ympäristö teko .

    • Anonyymi

      Lapsellinen selitys taas luopumisesta. Kun on halvalla ottanut koiran niin voisi läskiperseensä nostaa ylös ja käydä koiran ja lapsen kanssa päivisin tunnin-kahden metsälenkeillä,että koira saa juosta vapaana ym. Toivottavasti tämä henkilö ei enää ota uutta koiraa, kun ei tästäkään halua huolehtia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      95
      6806
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2686
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      83
      1952
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1487
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe