ALANYA VS KOS

marsupilami

Suunnittelemme kaveriporukalla matkaa toiseen näistä matkakohteista eli kertokaahan kyseisissä paikoissa lomailleet, että millaista oli :) Jos joku on ollut molemmissa niin aina vain parempi, pystytte ainakin kertomaan kumpi on parempi kohde! Matkaltamme toivomme aurinkoa, rantaa ja iltaisin menoa ja meininkiä.

8

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alanyassa käynyt

      Alanyassa oon käyny ensimmäisen kerran 2010 kaveriporukalla ja toukokuussa olis tarkotus suunnata sinne uudelleen :) Sieltä löyty just ne mitä näytätte toivovan matkalta ja mitä mekin toivottiin. Viikon aikana ei ainuttakaan pilvistä päivää (oltiin heinäkuun lopulla),viikon matkalle oli sopivasti nähtävää, ranta erittäin siisti ja mukava, iltaisin baarit täytty ihmisistä ja meininki oli kyllä paljo parempi ku Suomen baareissa. Plussaa mielettömän mukavista tarjoilijoista ja baarimikoista. Miinusta drinkkien hinnoista. Eli jos meinaatte joka ilta käydä pilettää niin kalliiksi tulee ku yhen drinksun hinta heiluu siinä 8-10 euron paikkeilla :) Mutta oluthan siellä on kaupoissa halpaa! Ite tykkäsin tosi paljon Alanyasta, ja vaikka paljon on varoteltu niistä kojujen ärsyttävistä miehistä niin huumorilla kun otti niiden vikittelyt niin eipä sekään kauheena haitannu. Me oltiin ainaki oikein tyytyväisiä matkaan ja kohteeseen. :-)

      • marsupilami

        Melko hintavia kyllä on drinksut...oliko sielä monessa paikassa happy hour? Miten muuten oli hintataso, esim. ruoka, vaatteet? :) Missä hotellissa olitte*? Ajattelin kun tässä matkaa suunnitellaan niin olisi kiva tietää mielipiteitä myös hotelleista.


    • Alanyassa käynyt

      Me ei käyty ku kahessa paikassa niin tuohon happy hour juttuun en osaa vastata. Ruoka oli suht edullista, ja kebabia on tässä vaiheessa kyllä pakko kehua. Ei ollu ihan samanlaista lastukebabia mitä täällä kotopuolessa saa. :) Paljonhan siellä niitä kojuja oli missä myytiin niitä feikkivaatteita, muistaakseni aika edullisia oli.Me käytiin yhtenä päivänä ostoskeskuksessa, missä oli enemmän sitten oikeita putiikkeja. Hinnat siellä tais olla ehkä vähän edullisemmat mitä Suomessa. Me oltiin Villa sunflower 2:ssa. Hotelliin oltiin myös tosi tyytyväisiä. Henkilökunta oli mukavaa, huoneessa ei mitään muuta moitittavaa ku lisävuoteissa jotka oli aika onnettomat. Mutta muuten kaikin puolin tosi siisti hotelli ja huoneessaki toimi niin ilmastointi ku muutki tarvittavat just eikä melkeen. :) Milles ajankohalle ootte suunnitellu matkaa?

      • marsupilami

        Tällä tietoa matkamme ajankohta on elokuu...viikkoa emme ole vielä päättäneet :)


      • DRAZVUITE
        marsupilami kirjoitti:

        Tällä tietoa matkamme ajankohta on elokuu...viikkoa emme ole vielä päättäneet :)

        RUSSKI PARADISE


    • Alanyassa käynyt

      Jeps. Heinäkuun lopulla oli ainaki tukahduttavan kuuma niin päivällä ku illalla, lähtöpäivänä tais olla 40 lämmintä ja se oli jo vähän liikaa :D

    • myosth

      Molemmissa käyneenä voin sano että ehdottomasti ALANYA! Vaikka pidän enemmän Kreikasta, niin ruoka, ihmiset jne. niin alanya on parempi juuri yllämainitsemiisi tarkoituksiin. Kosillakin on hyvät rannat ja biletysmahdollisuudet mutta alanyassa enemmän valinnanvaraa ja nähtävää. Kosilla tuli ostettua perus turistikamaa ei niinkään vaatteita ja kenkiä mitä taas alanyasta raahasin. Elokuussa varsinki alanya on helmi paikka, paljon turisteja ja täys sesonki päällä!
      Nähään alanyassa :P ja noista häppäreistä nii kyllä sielä niitäki on!

      • marsupilami

        No joo oon kuullukki vähän juttuja, että Kosilla yöelämä on pienimuotosempaa tai että valinnanvaraa ei oo kauheesti. Ehkä me siis lähetään Alanyaan, pitää vakuuttaa vielä muutkin matkaporukasta ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe