Uusi Helvetin Enkelien talli Oulussa?

SariKi

Viikonloppuna oli Oulun hiukkavaarassa liikenteessä paljon moottoripyöräliiveihin pukeutuneita miehiä ja suurin osa näytti olevan punavalkoisia. Samoten rakennuksen seinään oli ilmestynyt suuri iso punavalkoinen valotaulu. En viitsinyt jäädä lähempää koirien kanssa tarkkailemaan. Mikä tämä homma oikein on? Eipä tuo häiriöksi ole mutta kiinnostaa lähiseudun asukkaana.

75

24000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jerree

      Taitaa olla kyse DEVILS HAMMERS kerhosta. Ovat liikkuneet viimeaikoina baareissa omineen ja enkelien kanssa. Tunnistin pari nuoruuden 90100 ajoilta. Tosi asiallisia kavereita ja näkyvät kähttäytyvän paljon paremmin kuin keskiverto baarikävijät. Tiedän silti omasta kokemjksesta että tarvittaessa osaavat olla vähän turhankin pahoja.

      • No..joo..

        Ei kai ikämiehet pelkästään hakkaa ja tee rikoksia..ilkeys on luonteenpiirre, eikä mikään käytöskoodi jota pitää noudattaa...teinit on eriasia. Väkivalta sensijaan on kuuluu imago- hakuiseen kunnioituksen tarpeseen, joka liittyy rikollisiin bisneksiin tehokeinona.


    • juupas3

      Devils Hammers 81 ja kuulema kunnon porukkaa!

      • HOO-

        ..."moottoripyöräliiveihin pukeutuneita miehiä ..""

        Minkälaiset ovat moottoripyöräliivit ?? tarkoittaa varmaan jengiliivejä !


    • motoristi

      Hiukkavaaraan moottoripyöräkerhon tiloihin on ilmestynyt todellakin DEVILS HAMMERS SYL 81 kyltti ja missä on myös vasarat ristissä.. Samanlaisissa punavalkoisissa liiveissä kulkevat ihan julkisesti. Miten se on mahdollista, koska luulin ainoastaan enkelien saavan kulkea noissa väreissä!? Osaisko joku kertoa myös mitä tuo SYL 81 tarkoittaa.. Tai no 81 on tiedossa, että se on helvetin enkelien jonkinmoinen tunnus, mutta tuo SYL ei avaudu minulle...

      Ei ole kyllä tullut korviin, että minkäänlaisia rikoksia olisi tapahtunut tai ollut ihmisillä ongelmia tämän väen kanssa.

    • rug15

      SYL = Support Your Local. 81 = 8 kirjain aakkosista H ja 1 kirjain aakkosista A eli Hells Angels. Liekkö ihan virallinen supportti kerho koska saa käyttää punavalkoisia värejä. Tiedä häntä...

      Hiukkavaarassa taitaa olla aika monta kerhoa nyt.. onko tämä joku uusi vai joku vanha kerho muuttunut punavalkoiseksi?

    • toripoliisi

      Uusi kerho tiedustelujeni mukaan.. Onhan siinä tilassa ollut aiemminkin moottoripyöräkerho, mutta eivät ole sama porukka. Hiukkavaarassa tosiaan on tämän kerhon lisäksi ainakin oulu mc ja old army mc..

    • Mitä haetaan??

      Ihan itekkö ne näitä kirjoittelee.
      Joka 24 palstalla samoja juttuja.
      Meinaako ne että näitä jotkut isommat jäsenkerhot lukee ja sitten päästään täysjäseneksi.
      No voipi olla että työttömillä "kerhon" miehillä ole muuta tekemistä kuin lueskella ja kirjootella Suomi 24.
      Onko niillä edes pyöriä ,moottori selaisia?

    • matafaka22222

      babydos^^ , Suksi vittuun kirjottelemasta tuollasta paskaa tänne...

      • sh33pfaka

        hehehe, matafaka juuaar. Tiedä sitten mitä tarkoitti mutta kivalta kyllä kuulosti.
        Kyllä nää pitsinnyplääjä kerhot tekevät itsestään tyhmiä, tajuamatta sitä edes itse, ja kyllä tämä oli tarkoitettu juuri sinulle matafaka...

        Nimimerkki kyllä kertoo että täysjäseneksi pyritään ja VAHVASTI...

        Millä helvetillä sä tohon spämmibotin kysymykseen sait vastauksen?


    • näio

      Taitaa olla ihan täysiverinen moottoripyöräkerho, kun moottoripyöriä porukalla tuntuu olevan enemmän kuin yksi miestä kohden. Näillä uusilla CMC tai DMC pyrkyreillä taas homma kuulemma ihan toisin... Se MC merkki liiveissä ei pelasta kyllä mitään näillä kerhoilla. Pikkupojat ostelee kimppapyöriä osamaksuilla, jos vaan pappa betalar.

      • Huomaa aina !

        Moottoripyöräkerho on eriasia kuin moottoripyöräjengi !


      • ????????!
        Huomaa aina ! kirjoitti:

        Moottoripyöräkerho on eriasia kuin moottoripyöräjengi !

        kerrohan tyhmemmällekin se ero?


      • Anonyymi
        ????????! kirjoitti:

        kerrohan tyhmemmällekin se ero?

        Seuraa johtajaa,hih hih


    • No made

      Mc merkki ei tarkoita noita asioita.
      Se meinaa moottoripyöräkerhoa joita on monelaisia......
      Prosentit ova muuta................................................................

    • Jotain tietävä

      Devils Hammers on täysi support kerho HA porukoille. Ovat virallisia supporteja koska käyttävät HA värejä. Oulu Mc on normaali Ry jolla ei ole mitään tekemistä noiden kanssa. Old Army on myös kallellaan HA suuntaan.

    • supportman

      cmc ottaa poikkeustapauksissa pyörättömiä hangareiksi. Yleneminen prosariksi ja MC merkin saaminen ei onnistu ennen pyörän hankkimista. niillä kuulemma jo yli 150 ukkoa rivissä, näistä pyörättömiä 4-5 kpl kertoi kaveri.
      Noiden lisäks virallinen support porukka Yellow Outfit noin 30 ukkoa..

    • liivitön/onnellinen

      kyllähän näistä jätkistä puolet on horppa päitä ja narkkareita . Ei ota eteen enään mikään muu kuin moottoripyörä , pystypenkillä . Säälittäviä apinoita , näistähän yks oli HA prospect mutta liivit paloi valehtelun takia . Että se siitä asenteesta .

      • K.

        Ole hyvä, herra/rouva/neiti "liivitön/onnellinen" ja soittele vaikka mahdollisimman pian puhelimella minulle niin saadaan päivitettyä tietosi parempaan kuntoon kun sieltä ruudun takaa on nimettömänä niin helppo huudella, kun "faktatietoakin" tuntuu olevan niin helvetisti. :)



        T. Se jota väität valehtelijaksi


      • <

        Joo harrikkarikolliset on aina pölyssä-...


      • guikulikuu
        K. kirjoitti:

        Ole hyvä, herra/rouva/neiti "liivitön/onnellinen" ja soittele vaikka mahdollisimman pian puhelimella minulle niin saadaan päivitettyä tietosi parempaan kuntoon kun sieltä ruudun takaa on nimettömänä niin helppo huudella, kun "faktatietoakin" tuntuu olevan niin helvetisti. :)



        T. Se jota väität valehtelijaksi

        KH, ethän sä valehtehtelija kuulemma ole,, vasikka olet, ja sellaset ei kuulemma saa kerhoon kuulua?


    • Pena812

      Pitääkö olla HD vai kelpaako muukin kuin amerikkalainen?

    • mulliturpa

      riittää ku osaa imeä kaverin tikkaria

    • F U ! :)

      Hei ! K vai oliko se H . päivittele ihan mitä haluat , osupa alle vyön ja pahemman kerran . :) :)

    • tupla-k

      tikkari suuhun ja vaikka solikka alle ja kelpaa vaikka minkä maalainen kunhan imee . nämä pojat on tolloja ne ei huomaa vaikka poliisi setä ajas perässä ku huolettaa enemmän ulkonäkö . yhet sille aina ei voi voittaa :)

    • terose

      tupla-k:n kannattaisi käydä apukoulun äidinkielen tunnit uudelleen.

      Muutamaan otteeseen sivusta seuranneena on ollut hauska nähdä miten paikalliset diablot väistelee näitä hammereita. No nämä punavalkoiset on oikeita motoristeja ja toiset alaikäisiä taskuvarkaita. Toivottavasti ajaisivat nämä Ouluun pesiytyneet pikkunistit pois.

      Hyvin käyttäytyvää porukkaa nämä DH:n miehet ja mitään pahaa sanottavaa ei ole. Silti vähän ihmettelen onko heillä jotain peliä paikallisen UB:n kanssa kun monesti samassa pöydässä näkyneet juttelevan...

      • gfxr

        Ihan samat vavainnot


      • onpa kiva

        "Hyvin käyttäytyviä... ei mitään pahaa sanottavaa" Tajuatko nyt ollenkaan mitä kirjoittelet ja ketä selkään taputtelet? Kysymys on järjestäytyneestä rikollisuudesta.


      • Niin stna!
        onpa kiva kirjoitti:

        "Hyvin käyttäytyviä... ei mitään pahaa sanottavaa" Tajuatko nyt ollenkaan mitä kirjoittelet ja ketä selkään taputtelet? Kysymys on järjestäytyneestä rikollisuudesta.

        Otappa asioista selvää. DH kuten muös HA ,CB ja Bandidos ovat moottoripyöräkerhoja. Se että KRP luokittelee heidät rikollisjärjestöiksi ei tarkoita että he sitä olisivat.

        Porukassa on niitä prosenttilaisia, mutta ei ne kaikki ole rikollisia. Ja muut hyväksyvät kaidalta polultakin eksyneet porukkaansa.

        Ei kai sinun mielestä kaikki koululaisetkaan oo koulukiusaajia jos siä muutama ääliö on mukana?

        Niin, ja en kuulu kerhoihin, enkä pyri jäseneksi, enkä hengaile samoissa porukoissa.


    • JariS

      Näiden kerhojen perusluonnekin on jo sellainen, että jos et ole valmis tekemään laittomuuksia, sinulla ei ole mitään asiaa pyöriä näiden prosenttihamppien kans.

      Aluksihan kaikki alkaa siitä, että jäädään kiitollisuudesta velkaa. Ollaan jo pitkällä, jos ottaa palveluksia näiltä tyypeiltä vastaan.

      Perusoletus kouluun menemisessä ei ole olla kiusattu/kiusaaja. Mutta näiden mc-hamppien kanssa rikoksien tekeminen on päivittäistä ja täysin normaalia.

      Mutta eihän näiden prossatyyppien pääkoppa olekaan sieltä kaikista terävimmästä päästä. Oulussa pari tyyppiä saa käskyjä korkeammilta pomoilta etelämpää ja Ruotsista, ja teettää kaikki näillä tyhmillä.

    • Missämunyksityisyys?

      Mitä sä näistä naisen ominaisuuksista haet?
      - Että pääseekö niistä johonkin töihin?
      Jos jaksaa, joskus on parempi olla ilman rahaa.
      - Ettei naisen ominaisuuksiin, koostuen ulkonäöstä ja seksuaalisuudesta, jotka muodostavat narsismin, saa koskea kehosta, kuten ekshibitionismi-narsismi.
      Niistä, helvetin enkeleistä, yleensä saa heijasteita, sy.hepolttavat elämää, jos sinulla ei esim. ole ajattelulaatikostoa paranormaalin kautta, julkisesta laitoksesta.
      Älä nyt ole lapsellinen, ja pidä tahallisesti edes lievästi lapsenmielistä ympäristöä, kuten ekshibiotionismi-narsismiton keho, vanhoilinen..... Vanhoillinen, alistava holhousko?

      1. Ekshibitionimis
      ' ekshibitionismi
      Tarvin näitä jatkuvasti, helpottamaan omaani ja muiden, ympäristöni psyykkistä kipua.

      • prkl

        Pakko muuttaa Saarelasta pois joka varmaan Oulun rauhallisimpia alueita, mutta nyt kun nuo motskariukot alkaa ajeleen tosta aina huvikseen niin palaa hermo


      • Ari Tsoona
        prkl kirjoitti:

        Pakko muuttaa Saarelasta pois joka varmaan Oulun rauhallisimpia alueita, mutta nyt kun nuo motskariukot alkaa ajeleen tosta aina huvikseen niin palaa hermo

        Soitappa polliisille, että tulevat mittaamaan db-mittarilla motskarien äänet. Tulis kivasti sakkoja ja joutuisivat helvetin paskat remonttihommiin, eikä ne muuten sitä osaa!


    • salama santeri

      No miksi nyt muuttaa pois saarelasta jonku muutaman motoristin takia jos kyseinen kerho on majaillut jo aikoja siinä ja sitä ennen eräs muu kerho.. ja samalla hiukkavaaran alueella on muutekin pyöräkerhoja ollut jo vuosia ja useita.

      ihme homostelua tommonen kitinä.

    • sivustaseuraaja

      voi vittu kyllä maailmaan mölyä mahtuu ja tyhjät tynnyrrit on kollissut maailmansivun.
      nokiallekkin kävi niinkun kävi.moni hävis . mutta enkelit jäi.

    • H-D on MOOTTORIPYÖRÄ

      Jännä juttu,kun porukka äijjäilee tälläsillä palstoilla.Menisivät huutamaan tallien oville....jos luontoa riittää.Eli tuskin riittää ja se siitä.

      • rhmc

        Yksitellen hoidettava näiden persreikien opettaminen. Tai toinen vaihtoehtohan on koota muutama kaveri salilta ja käydä ovelle koputtelemaan. Eihän kukaan täysjärkinen lähde yksin koputtelemaan, kun sieltä tulee 10 kimppuu. Mutta tulis jonossa, niin sit olis heillä äitiä ikävä.


      • kasiyks.
        rhmc kirjoitti:

        Yksitellen hoidettava näiden persreikien opettaminen. Tai toinen vaihtoehtohan on koota muutama kaveri salilta ja käydä ovelle koputtelemaan. Eihän kukaan täysjärkinen lähde yksin koputtelemaan, kun sieltä tulee 10 kimppuu. Mutta tulis jonossa, niin sit olis heillä äitiä ikävä.

        Olen muuten reenaillu samalla salilla noiden punavalkoisten kans. Ovat sieltä salin suuremmasta päästä joten tuo sun salivertaus on aikas lailla huono.


    • krisse81

      tässä tallissa virtaa piri ja hormoonit , Jätkät on pukannu vähän neulaa pyllyyn ja mitä lie muutakin .
      No huvinsa kullakin , on vaan naurettavaa jengiä ku ollaan niin leveetä , niin leveetä . Mutta aikansa kutakin .
      Elämä opettaa

    • hl

      antaakaa olla tommosten tyhmien kommetteja

    • mopot vittuun

      Kyllähän nämä mopojengit on keskenkasvusten ukkojen puuhastelua. Liivit tai vaipat molemmat osoittaa ihmisen kypsymättömyyden. Nämä selkeästi rikollisjärjestöt pitäisi kokonaan kieltää ja ottaa niihin ehdoton nollatoleranssi esimerkiksi baareissa ja kaikissa muissakin kauppaliikkeissä. Miten ihminen voi olla niin idiootti, että lähtee tommoseen touhuun mukaan. Suurimmalta osalta on tainnu koulunkäynti loppua yläasteeseen ja sen jälkeen alkanu viimestään pirihammasta kolottamaan. Tulis sota ja huuhtos tommosen pohjaskan pois täältä.

      • kasiyks.

        Että lähtee mukaan? No se jonka takia sinäkin käyt säälittävässä työssäsi - RAHA.

        Ja miten kiellät nämä? Kiellät kavereiden hengailun? Jotkut merkit jotka voidaan korvata kuten natsipuolella? Pyörät, joita suomessa on yli 200 000?

        Voi veli kuule - ei noita voida lailla kieltää.

        Ja vaikka voitaisiin, niin katoaako esim laiton ase maailmasta koska se on laiton?

        Ihme viherpiiperrys kommentteja


      • varma tieto

        Mukana on maisterismiehiä :)
        Se siitä koulunkäynnistä.


      • Haustahan v
        varma tieto kirjoitti:

        Mukana on maisterismiehiä :)
        Se siitä koulunkäynnistä.

        Joku epäonnistunut mt-ongelmainen koulutukseltaan voi olla, mutta täysiä idiootteja ja apukoululaisia ne enin osa on.


    • MONGOL ON! HUAH!
      • hoitakaa asianne

        On typerää yhdistää DH ja Diablosit.... musta-keltaiset ovat asia erikseen kun punamustat.........


    • kasikaks2

      millä salilla ne punavalkoiset treenaavat?

      • Veto perseeseen

        En tiiä mikä se on nahkahomojen sali? Treenaako ne vai viihtyykö paremmin suihkussa ja puksarissa?


    • kasikaks2

      ????

    • töttöröö

      pt-gymillä ja pro amilla

    • A.C.A.B/FTW

      huvittavaa lukea tollasten katkerien ihmisten paska puheita,jolla ei ole omaa elämää.asiallista porukkaa ovat.käykää kasvotusten kysymässä,jos kenkä puristaa.niin tajuatte miten rentoja sällejä ovat.lopettakaa toi mustamaalaaminen,kun ette tiedä mistä puhutte.

    • hassujapikkuukkoja

      Suuttuvat ressukat vain niin pienistä..

    • hmm6

      Kunnon ihmisiä ovat, ei ole mitään jengisotaa. Vähän kun joku mummo katsoo poliisi tv:tä niin ****** housussa kotona, Kyllä ne tässä on ne poliisit jotka kokoajan mustamaalaavat kaikkia jengiläisiä... Nyt ollaan Suomessa, ei Ameriikassa. ja mikä yleinen luulo se on että ne ihmiset ovat jotenkin tyhmiä?? joku viisas siellä kotonaan voi haukkua aivan turhaa kun ei tiedä mistään yhtään mitään..

    • ei annakkoasenteita

      eihän vaan poliisi ja tietyt valvovat virkamiehet syyllisty itse johonkin kiihotukseen tms. näitä moottoripyöräporukoita kohtaan. Mielestäni asioihin pitää suhtautua asiallisesti ja kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti. Suomessa on yhdistymisvapaus ja oikeus kenellä hyvään liittyä johonkin kerhoon yhdisitykseen tms. Itse olen seurannut noita juttuja, viimeksi oli joku tv haastattelu siinä oli se huumepoliisin pomo Jari Aarnio ja se kansanedustaja poliisimomo jonka nimi ei nyt tule muistiin ja sitten pari moottoripyöräkerholaista. Tuo Aarnio suhtautui aika realistisesti ja jopa maltillisesti tuossa esitettyihin asioihin ja kysymyksiin, mutta tuo kansanedustaja poliisivirkamies oli hieman kuin löysä ajokoira mielipiteineen jotka olivat melko eri suuntaisia kuin Aarnio näkemykset. Nuo kaksi kaveria ne kerholaiset saivat tunnustusta myös Aarniolta että olivat tulleet tuohon ohjelmaan omalla naamallaan henk. kohtaisesti ja esiintyivät mielestäni paljon asiallisemmin kun poliisikansanedustaja. Että selvästi oli nähtävissä tietyn suuntainen ennakkosuhtautuminen ja tätähän poliisiministeriö ja suurin osa poliiseista pyrkii tekemään eli mustaamaan koko kerholaisporukan. Asiat pitäisi ottaa asioina ja toimia sen mukaan ja sillä sipuli.

    • mmm20

      Siinä vaiheessa ku noitten kanssa joutuu ongelmiin on peili paras syyllisen ilmasija. Normaali ihmisen ei tarvi pelätä tai väistellä kadulla. Omasa pitävät kurissa.

    • tykästynyt

      Tapasin erään Oulun enkelin tossa lauantaina nitroissa alastarolla, todella mukava mieh henkilö, ainut että tiet erosi jotenkin illan aikana :/ tunteeko joku Oulun enkeli tapauksen? :)
      Olisi mukavaa löytää hänet jälleen :)

    • Kukahan?

      Kuka se yksi Harrikalla ajeleva tyyppi on, jolla on punaiset pirunsarvet kypärässä?

      • ashhhh

        Olisikohan se maanisdepresiivinen sosiopaatti joka tykkää pikkutytöistä sekä silpoa ihmisiä huumata niitä nussia niitä kavereitensakanssa joku niinkö herra vitun apaattinen tai kenties joulupukin homopetteri

        http://www.youtube.com/watch?v=xGyKBFCd_u4


      • Kukahan?
        ashhhh kirjoitti:

        Olisikohan se maanisdepresiivinen sosiopaatti joka tykkää pikkutytöistä sekä silpoa ihmisiä huumata niitä nussia niitä kavereitensakanssa joku niinkö herra vitun apaattinen tai kenties joulupukin homopetteri

        http://www.youtube.com/watch?v=xGyKBFCd_u4

        No ei paljo auta tuo kuvaus mua... En minä koko tyyppiä edes tunnistais, jos se ilman sitä kypäräänsä olis liikkeellä. Ainut mistä tunnistan on se erikoisempi kypärä, niin siksi vaan mietin että kukahan se on.


      • Mikko

        Tuo punaiset pirunsarvet kypärässä tyyppi on Diablos MC Northin jäsen.

        Ihan eri kerho. Taitavat olla koko pohjois-suomen häpeäpilkkuja moottoripyöräkerhoissa. Pikkunarkkareita, jotka arki-iltoina viettävät Oulun yöelämässä aikaa mm. Apollo ja Tivoli yökerhoissa. verkkarit ja resut t-paidat päällään. 160cm pitkät pöhöttyneet pullaposki pojat sämpylät kainaloissa ja uhma-asenne pirinhajuisissa liiveissä. Taitaa presidenttinä olla se punapartainen, lihava ja epäsiisti rillipää, jonka ympärillä pyörii aina nämä puolta nuoremmat reppanat. Ei uskalla ravintolassa edes yksin mennä vessaan, vaan mukana pitää olla vähintään 5 reppanaa. Pyyhkivät varmaan pyllynkin reippaasti kun aurinkokuninkaansa tuskin siihen itse taipuu. Ja onhan tässä häpeän armeijassa mukana tietysti oulun räppääviä pirinlaihduttamia kuikeloita. Perseaukisia soskupummeja. Oikein moottoripyörä kerho isolla M:llä :D Oikein surkuhupaisuuden tiivistymä. Ovat kuitenkin saaneet pari moottoripyörää ostettua rqahoituksilla ja vuorotellen niillä ajavat. Tokikaan suurinosa näistä ei vielä saa ajaa isokuutioisilla pyörillä. Ei muuta kuin onnea näille Diablos reppanoile. Sitä tulevat kovasti tarvitsemaan, kun muita lahjoja näillä koulujakäymättömillä koulukiusatuilla narkkareilla tuskin löytyy...


      • 12+18
        Mikko kirjoitti:

        Tuo punaiset pirunsarvet kypärässä tyyppi on Diablos MC Northin jäsen.

        Ihan eri kerho. Taitavat olla koko pohjois-suomen häpeäpilkkuja moottoripyöräkerhoissa. Pikkunarkkareita, jotka arki-iltoina viettävät Oulun yöelämässä aikaa mm. Apollo ja Tivoli yökerhoissa. verkkarit ja resut t-paidat päällään. 160cm pitkät pöhöttyneet pullaposki pojat sämpylät kainaloissa ja uhma-asenne pirinhajuisissa liiveissä. Taitaa presidenttinä olla se punapartainen, lihava ja epäsiisti rillipää, jonka ympärillä pyörii aina nämä puolta nuoremmat reppanat. Ei uskalla ravintolassa edes yksin mennä vessaan, vaan mukana pitää olla vähintään 5 reppanaa. Pyyhkivät varmaan pyllynkin reippaasti kun aurinkokuninkaansa tuskin siihen itse taipuu. Ja onhan tässä häpeän armeijassa mukana tietysti oulun räppääviä pirinlaihduttamia kuikeloita. Perseaukisia soskupummeja. Oikein moottoripyörä kerho isolla M:llä :D Oikein surkuhupaisuuden tiivistymä. Ovat kuitenkin saaneet pari moottoripyörää ostettua rqahoituksilla ja vuorotellen niillä ajavat. Tokikaan suurinosa näistä ei vielä saa ajaa isokuutioisilla pyörillä. Ei muuta kuin onnea näille Diablos reppanoile. Sitä tulevat kovasti tarvitsemaan, kun muita lahjoja näillä koulujakäymättömillä koulukiusatuilla narkkareilla tuskin löytyy...

        Ai eikö se olekaan sen yhden tatuointitaiteilian veli, ja tää tatska -tyyppi HA? Minä oon aina luullu, mutta toisaalta en minä tiedä noista eri mp -kerhoista ja tyypeistä yms. yhtää mitään. On niillä kyllä hienoja pyöriä, olipa omia tai yhteisiä ja olipa kerho mikä hyvänsä, niin harrikat on komeita.


      • Kukahan?
        12+18 kirjoitti:

        Ai eikö se olekaan sen yhden tatuointitaiteilian veli, ja tää tatska -tyyppi HA? Minä oon aina luullu, mutta toisaalta en minä tiedä noista eri mp -kerhoista ja tyypeistä yms. yhtää mitään. On niillä kyllä hienoja pyöriä, olipa omia tai yhteisiä ja olipa kerho mikä hyvänsä, niin harrikat on komeita.

        No minä en sen naamaa tunnistais, joten en tiedä onko sillä punanen parta tai partaa ylipäänsä. Kuten sanoin, en tunnistais ilman kypärää. Enkä tiedä mitään tatuoijiakaan, että silleen.


    • jkkkhkjhkh

      http://www.youtube.com/watch?v=Vn05lGA6Gng

      • BRUUM BRUUM

    • sinne siis
    • rtyu

      Siel näky yks päivä ironbar poikia.Onks niilläki talli tulossa ouluun vai onko ne vaan käyny vierailulla ? Onko ne HA alla vai ei ?

    • ftyuhjio

      No ei oo sit

    • Kaikkeesitä...

      Miksi nuo diablot on mukamas huonompia kun muut? Eikö ne ole samaa paskaa vähän erilaisessa paketissa, kun muutkin moottoripyöräkerhot? Eikö nää kaikki harrasta huumekauppaa, velkojenperintää ja suojelurahanperintää, eli rikollisjengejä kaikki, vai eikö diablot rötöstele yhtä paljon? Sekö niistä tekee huonompia? Mitään muuta eroa ole, kun vähän eri tekstit ja kuvat liiveissä...

    • juu1

      diabloksen jätkät ne vaa käy kempeleessä karhunpesässä riehumassa ja haastamassa riitaa ja lähtevät kotiansa... mutta ei suurin osa mp kerholaisista huonoja ihmisiä ole :D yhden kaverin vanhemmat kuuluvat mp kerhoon ja iha töissä käyviä ihmisiä ja tosi mukavia!

    • Yrittäjä

      Loisto porukkaahan noi liivi-miehet on. Aina ovat olleet tosi avuliaita, kun tämmönen random ihminen on käynyt kyselemässä apua pyöriin liittyvissä asioissa. Kannattaa vain kattoa keneltä apua kysyy. Jos rinnassa lukee "prospect", niin heillä on useasti näyttämisen tarvetta, eikä ulkopuoliselle jutustelu suuremmin kiinnosta.
      Pakko vielä mainita, kun nuorempana asuin "lähiössä", jossa asui paljon pieniä lapsia ja heidän leikkipaikalla, paikalliset denat tykkäs viettää aikaa. Tässä ko. ympäristössä asui myös jonkun verran näitä mc-jäseniä ja ne oli nämä herrat, jotka piti huolen siitä että leikkipaikka oli lapsille, eikä mikään julkinen juopottelupaikka. Kyllä siinä heitä kohtaan arvostus nousi ja ei pelottanut yhtään kulkea tällaisella laita-alueella, kun tiesi että siellä on vastaavanlaisia herras-miehiä.

      • Anonyymi

        Pelkkää kilvenkiillotusta, todellisuudessa nuo prosenttijengit tekevät huumekauppaa ja muita rötöksiä.


    • mc apukoulu11+8=19

      kikkelis kokkelis,mitäs läksit..

    • Anonyymi

      Vieläkö nämä reppanat pitää majaa hiukkavaarassa. On nimittäin niin naurettava porukka et nauraa naapurin mummotkin näille.

    • Anonyymi

      KOVAT JÄTKÄT EI TARVI LIIVEJÄ PÄÄLLEEN.EIKÄ TUKIJOITA YMPÄRILLEEN.PISTE.

    • Anonyymi

      Ei niitä ole paska päitten takia perustettu vaan mukavien ihmisten takia jotka ajattelee asioista toisin ihan vaan muotojen vuoksi T 1A Adidas

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe