Aihe

Annoin rekkakuskille

Cathyd81

Tämä tapahtui parisen vuotta sitten, ollessani vielä suhteessa ex-mieheeni. meillä oli jo jonkin aikaa mennyt huonosti, emmekä juuri edes keskustelleet kotona ollessamme.
Oli lähestulkoon normipäivä töissä, tosin toimistohommien sijaan olin ulkona tekemässä pihan siivoushommia talven jäljiltä.
Siinä kykkiessäni en sen kummemmin kiinnittänyt huomiota naapurifirmassa ravaaviin rekkoihin, kunnes selän takaa kuului vislaus.
joku rahtarihan se siellä, käännyin katsomaan. Komea kuski asteli juttusilleni, ja kysäisi, mitä näin kaunis nainen teki tällaisissa hommissa. Tokaisin vain että tekeehän tätä, paremman puutteessa. Hän jatkoi huulen heittoaan, iski välillä silmää ja hymyilin takaisin, sen kummempia mielessäni.
Oli aika lähteä ruokatunnille, jolloin mies pyysi minua lounaalle läheiseen ravintolaan. Ajattelin että samapa tuo, juttuseura ei tehnyt pahaa kotona vietetyn mykkäkoulun jälkeen.
Söimme, juttelimme ja nauroimme, oli aika lähtea taas työn pariin. Mies sanoi, että hänellä menisi kaupungissa loppupäivä, tietäisinkö mukavaa kahvipaikkaa iltapäivästä. Luettelin muutamia, ja mies sai ylipuhuttua kahviseuraksi vielä töiden loputtua.
Loppupäivä meni kuin siivillä, mietin tuota komeaa rahtaria ja alapääni alkoi kostumaan. Mieheni kanssa meillä ei ollut peitto heilunut viikkokausiin, ja minua panetti.
Lähdin sopimaamme kahvipaikkaan, jossa näin miehen rekkansa luona. Hän vinkkasi minulle silmää ja kysyi, olinko ennen käynyt rekan nupissa. En ollut, ja niinpä nousin autoon mies perässäni.
Mies istutti minut hellästi penkille ja alkoi suudella huuliani sekä kaulaani. Kädet hapuilivat alapäin ja koskettivat hameeni alta kuumaa pimppiäni. Voihkaisin, olin niin tätä vailla. Vedimme verhot kiinni, mies repi paitani auki ja hieroi sekä suuteli kovettuneita nännejäni. Tartuin housujen läpi hänen kaluunsa joka oli valtava. Riisuimme suudellen vaatteemme pois, mies laskeutui hameeni alle suudellen kiihkeästi pilluani. Ahh, ihanaaa, Tunsin sormen liukuvan litimärkään vittuuni ja voihkin kiimasta. "anna mulle kyrpää", voihkaisin. Mies kaivoi kortsun hanskalokerosta, veti sen kyrpänsä päälle ja alkoi hitaasti upota minuun. Tunsin jumalatonta kiimaa ja nautintoa tästä kielletystä panosta. Mies nussi turvonnutta, limaista pilluani lykkien, ja minä olin tajunnan rajamailla. Laukesin valtavaan orgasmiin suudellen häntä, veäisin kortsun hänen kalunsa päältä ja imin hänen kyrvälleen orasmin.
Lepäsimme hetken raukeina katsoen toisiamme silmiin. Oli aika lähteä, -ja unohtaa. Hymyillen hyppäsin autoon ja ajoin kotiin. -Ihana päivä.
Erosimme pian silloisen mieheni kanssa, suurin kiitos siitä kuuluu tälle salaperäiselle rekkamiehelle, joka sai minut tajuamaan, ettei tuleen pidä jäädä makaamaan. Se pano ei kyllä hetkeen unohtunut, ja sitä miettien olen lauennut monet, monet kerrat.

6

15386

  Vastaukset

  • Ahaa.... kiva kun jaoit tämän tiedon meidänkin kanssamme:)

  • Hyvin kerrottu juttu. Kaluni hytkähteli tyytyväisenä lukiessani juttuasi, ja muuttui Isoksi kyrrrväksi sitten, ja sitten ejakuloinkin Onnelaan.

   Kiitos-siitos!

  • mites annoitko pillua ukollesi kun menit kotiin vaiko ihan vaan vituilit normaalisti kok illan ja ukko imi kaljaa

  • OK kiva juttu. Ymmärsin, että halusit luitenkin keskustella jostakin asiasta.

  • Huora on huora aina tarinoissakin.. vaikka keksityissä sellaisissa. Asiat voi kotona hoitaa kuntoon, eikä tarvii vieraille pillua jakaa.

  • Sain kortin 18v tyttönä ja lainailin veljeni autoa,se kerto että käy levähdyspaikoissa öisin(runkkaanassa muiden kanssa). Kun kotona oli mykkäkoulu niin ajoin kerran sellaiseen parkkiin. Polttelin tupakkaa minihameessa auton vieressä ja monenlaista kysyjää kävi. Vanhemmat kuskit olivat törkeitä kun ehdottelivat että halunko munaa. Joskus sanoin näytä ja moni näytti, jos oli kiihottavan kokonen niin lähdin rekan nuppiin. Toiset pitivät huorana ja nussivat kovaa. Mutta yleensä pikaset vieraan kanssa piristi ja sai monen kokosta/ikäistä kun kotona saa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16830
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   13965
  3. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   127
   7869
  4. Helsinkiläiset köyhtyvät vauhdilla, syy vuokralla asuminen

   Helsingissä on erikoinen muutos, nuoret aikuiset tulevat olemaan "varattomampia" kuin aikaisempi sukupolvi. Syy on asuntojen erittäin korkea ostohinta
   Helsinki
   218
   6866
  5. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1787