Saunassa kahden miehen kanssa

merja210

Oli kesäilta. Minä, mieheni ja hänen kaverinsa (joka oli juuri eronnut) päätimme lähteä iltauinnille ja saunaan. Olin jo rannalla, bikinit päällä valmiina juoksemassa veteen. Sukelsin veteen vaikka se olikin kylmää. Mieheni tuli perässäni ja nosti minut syliinsä kiihottavasti. Suutelimme ja huomasin hänen katseensa menevän tisseihini.
"Muista kulta, meillä on vieraita" kuiskasin mieheni (Jonaksen) korvaan. Tuo nyökkäsi. Myös Timo, mieheni työkaveri tuli veteen ja ui ympärillämme. Ihoni alkoi mennä kananlihalle ja kysyin mentäisiinkö saunaan. Tuo kävi heille ja siirryimme tilavan saunan puolelle. Nännini olivat kivikovat kylmästä vedestä. Timo huomasi sen ja naurahti:
"Ollaanko me noin komeita vai?". Punaisena pudistin päätäni ja heitin löylyä.
"Kuule vaan, Timo, ne näyttää paremmilta käsissä" mieheni heitti. Säikähdin kun hän tarrasi tissiini ja puristeli sitä. Huumorintajuisena naurahdin miehelleni ja toruin häntä.

"Saankos koittaa?" Timo kysyi. Nyökkäsin hyväksyvästi ja toinen käsi tarrautui toiseen rintaani. Oli aika kiihottavaa istua kahden miehen keskellä heidän hieroessa rintojani. Tunsin kuinka bikinieni alaosa alkoi kostua. Päätin yllättää miehet ja pitää hauskaa. Repäisin bikinieni yläosan pois. Nuo katsoivat minua kummastellen. Mieheni kysyi katseellaan käykö se jos pidetään hauskaa. Nyökäytin ja mieheni rupesi imemään rintaani. Hän otti minut syliinsä ja imi rintojani kunnolla. Timo katsoi ensin vierestä, mutta kyykistyi sitten jalkovälini eteen minun avatessani reisiäni. Hitaasti tuo veti alaosankin pois ja katseli näkymää.

"Heii! Mä ensin!" mieheni huudahti ja Timo istuutui lauteelle viereeni hieromaan rintojani. Mieheni kyykistyi eteeni ja rupesi nuolemaan ja sormittamaan. Hänen kielensä lipoi pilluani ja hän tunki kaksi sormeani sisääni ja liikutteli niitä. Rupesin huokailemaan ja Timo vetäisi uimahousunsa pois. Tartuin hänen kulliinsa ja otin sen suuhuni. Timo piti kättään päälläni ja painoi päätäni lähemmäs kulliaan. Miehenikin oli ottanut jo housunsa pois ja pani minua kunnolla. Sitten kävin ratsastamaan Jonaksen päälle ja häån kysyi tahtoisinko kahta miestä. Vastasin kiihottuneena joo. Timo työntyi anaaliini ja siinä minä olin kahden miehen kanssa.

13

39125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Veljelle kans.

   Miulle kävi samoin. Tuo toinnen mies oman mieheni lisäksi on miun oma isoveli. Harrastetaan usein kolmen kimppaa. Veljeni on myös naimisissa. Hänen vaimo on aika tiukkapipoinen, eikä heillä kuulemma sekstailla kuin lapsen teko tarkoituksessa. No on veli saanut ainakin kolme kertaa vaimoltaan. On tyytyväinen kun me ollaan tällainen vapaamielinen pari, ettei hänen tarvii olla puutteessa. Sisko on kuulemma parasta hänelle. Ollaan joskus kahdenkin sängyssä veljen kanssa. Tietysti mieheni luvalla.

  • sunrise@live.fi

   siis harrastat seksi veljesi kansa? ilmoita jos joku halua seksi tumma miehen kansa!olen turkilainen.

  • Olen haaveillut tuollaisesta...

   • hirsi kyrpaa

    Olen tanssi taitoinen ison 36.v soita erohKeastl
    0465201163


  • Veljelle Kans!

   Kyllä meillä veljen kaa on aina pientä kivaa keskenään. Vaikka kumpikin ollaan naimisissa tahollamme. Syytän hänen vaimoa, joka on se tiukkapipo joksi häntä edellisessä viestissä nimitin. Tässä vähän aikaa sitten veli oli meillä käymässä. Kun hän korjasi meidän dvd-laitteen, annoin hänelle palkan luonnossa meidän olohuoneen matolla. Siinä lesbofilmiä katsellessa meidän molempien halut kasvoi
   Pian olimme toistemme kimpussa pussailemassa ja riisumassa vaatteita pois. Aivan tajuttoman ihana kielensä käyttäjä toi veli on. Minä kuvittelin siinä filmin pyöriessä, että ne naiset nuolee minua. Sain ensimmäisen orgasmin kun veli kieletti minua.
   Sen jälkeen hän nussi takaapäin. Ihana paksu kyrpä hinkkasi minun klitorista mielettömällä rytmillä. Huohotin ja melkein huusin kun hän nai minulle voimakkaan orkun. Olisimme varmasti olleet pitempäänkin siinä matolla, mutta koululainen oli tulossa kotiin.
   Tosta veljen kielen käytöstä, että hän on ainut minun tuntemani mies joka nuolee jälkensä puhtaaksi. Jos hän nussii minua esim. tissien väliin ja laukee rinnoille ja kasvoille, niin hän suutelee ja nuolee kaikki omat nesteensä tisseiltäni ja kasvoilta pois. Harvinaista minusta, mutta ihanaa. Rakastan ja haluun hoitaa omaa isoveljeäni.

   • Anonyymi

    Oispa veli...


  • lolww

   Siis miten hurjia jotkut ihmiset voi olla!

  • puuhapete321

   Eiköhän toi ole vain vitsi :D

   • lolww

    Siis tarkotin tota veljen "hoito" hommaa... Sisäsiittonen paska.


  • seksi

   ilmoita jos joku halua seksi tumma miehen kansa!olen turkilainen.
   a.rasti@yahoo.com

  • nonniii ja mä jäin paitsi!!!

  • SaijaZL

   Oli varmasti ihabaa

  • Anonyymi

   Cuf8yfoyf9yfyfofoyf8yryf8foyf8yf8yr9yf9uf96r9yf9yf9yr96r96f69f96g9ufpugp😄🍿😉😇😙👍😘🫠🫶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️oj1aug1sgu1sut2eut2eugihefugeuteuheuheuhejgfhdjeejegscdhcuwh2eh2uheeu2eihdughuruedyeyts5yzuufhgijfrijcl4tikfijfr8u8urkr4ogojriu7hkqwuiykeg3o1u4kidjdkdkkdkdkeiieiwueuekwkiwuwueu rkjjejjjocuogoähfpjfjfojxojgpjgpkglgjfhfhfhgjgjgjfhgjfhgjgjgjfhgjoyxl ,hyvä i vejc wih owug owug 8wug puwg 9iwg 9uw ojsgou gw

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   148
   1410
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   987
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   968
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   10
   896
  5. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   768
  6. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   764
  7. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   58
   762
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   740
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   174
   710
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   701
  Aihe