E-k -Radio

savolaista kieltä

En kehtaa kuunnella etelä-karjalan radiota, kun siellä se savolais poeka holottaa savvoo ja puhelee omiaan ja mitä nyt sylki suuhun tuo. juontoa Ilman ajattelua, hölistään vaan.... Myös ne nais äänet puhuu mitä sattuu, matkii tuota retteetä poekoo.......

Eikös olisi osaavia älykkäitä koulutettuja juontajia saatavilla ?
- tartteis nääs jotain kielen ja ajatuksen tasoa paikallisradioonkin ... ?!

46

3580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käläkäläkälä

      Samaa mieltä. Soita kuusikolmenollakolmenollkolmenollanollkollmenolla käläkäläkäläkälä.
      Sit musiikki on perseestä, kaikenlaiset uudet inisijät ja muut itseään iskelmälaulajina pitävät joiden levyjä soitetaan, kai levy-yhtiöt on voidellut ylen musiikista päättävät. Samat levyt soi jatkuvasti. Ei hyvä.

    • uusi suunta !

      e-lk-radio voisi olla eduksi seudulle. Jalostava ja kehittävä !

    • pixmassiissss

      kollasin ketjun mut kiva kuuneella savolaisia ! vanhan kartan mukaan lpr kuului johohkin etelä-savoon? terveisin rovvaniemen poika,

    • Yrpiintynyt

      Aina kun joku noista sudettisavolaisista alkaa höpöttää vaihtuu kanava toiseen.On siellä muitakin omia mielipiteitään totuutena höpöttäviä ns.toimittajia.Toimittajan ei pidä totuutena omia mielipiteitään julkisesti saarnata julkisin varoin ylläpidettävässä radiossa.Tämä ei ole mitenkään uusi ilmiö,mutta näin paikallisradioissa se kukoistaa.Toimittaja voi ja pitääkin kysyä asiansa ilman omia kommentteja jotka on höystetty kyseisen toimittajan mieltymyksillä asioihin.Neutraalimpi ja ennenkaikkea tasokkaampi ote toimintaan.

    • Juho Pekko

      Ei saa harjoittelijaa heti tyrmätä!!!

    • reino v räty

      Pieksämäen jiipeetee on paras, hyvä savo!
      Mutta sitä jääkiekkoa vähän vähemmän
      ja soitetaan pelkkää potaskaa.
      Mutta ei se Pieksämäen vika ole.

    • Tarja

      Noh,eihän siun ole sitä savolaespoikoo pakko kuunnella.Miusta Juha-Pekka Taskinen on paras juontaja. Paikallisradiossa on kiva kuunnella tuollaista huumorillahöystettyä jutustelua.Meikä ainakin tulee hyvälle tuulelle hänen jutuistaan. Paras aamulähetys juontajapari oli Juha-Pekka ja Petri aikanaan. Monet naurut nauroin yksikseni kuunnellessani heitä :D. Käännä sie se ration näppylä vaikka sinne vakavammille kanaville,sehän on jokaisen vapaa valinta.

      • 6358411

        Kyllä huomaa, että savolaisen mieli musiikkia on Paula Koivuniemi sillä aina kun se jamppa on etterissä niin Paula soi!!


      • ihahaa1

        Hyvä,etä Petri on saanut vähennettyä sitä "hevosennaurua".


    • :(:(:(:(juklö

      Ella Sorminen ei oo niin hyvä kuin antaa olettaa.

    • kari smaattinen

      Kun näillä juontajilla ei yleensäkään ole mitään järkevää ja tarpeellista sanottavaa, niin miksi sanoja pitää lyhentää, kuten srikka hverinen, tlä karlan rdio jne? Kuunnelkaa vaikka Annu Pasojaa, ihminen malttaa sanoa sanansa kokonaisina.

    • ok

      Ihan on mukava, kun välillä saa kuunnella Kymenlaakson radion tomittajia näitten täkäläisten pamittajien sijaan

      • yks kyllästynyt

        Kyllä saisi nämä omhyväiset juontajat lopettaa nämä keskinäiset potaskan jauhamiset ja keskittyä olennaiseen, elikkä paremman ohjelman tekemiseen.
        Valitettavasti musiikin valinta tapahtuu keskitetysti Radio Suomessa. Sen takia nämä samat jollotukset pyörii päivästä toiseen. Ei se yhtenä vuotena saavutettu maakunta-radioiden voitto kanna kovin pitkälle näköjään.


    • elä itke apinaaaaa

      pitäkääpä apinat ratio kiinni jos ei maistu............

      • Volvo V70 2010

        Lappenrannan Citymarketin parkkihallissa kuulu autossa vain Radio Sputnik.
        Miksi suomalaiset radio-asemat eivät käytä yhtä tehokkaita lehettimiä?


    • Muutoksen paikka

      Alueradiot voisi pienentää pelkikisi uutislähetysten tuottajiksi.Paikalliset TV uutiset voisi jäädä ja alueuutiset radiouutiset.Muu roskahöpötys pois ja valtakunnallinen tasokkaampi lähetys tilalle.Miten tähän on oikein tultu,kun ohjelmien laatu tuntuu vain huononevan vuosi vuodelta.On yritetty apinoida kaupalliselta puolelta hyviä puolia onnistumatta siinä.Lopputuloksena on joukko lässyttäviä toimittajia kertomassa omia mielipiteitään totuutena radiossa.

      • yks kyllästynyt

        Täysin samaa mieltä kanssasi. Tarttes siellä radion päällikönkin muuttaa asennettaan siitä,ettei yli 50-vuotiaat kuulu kohderyhmään joita he mukamas tavoittelee.


      • näää mie en ala ....
        yks kyllästynyt kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä kanssasi. Tarttes siellä radion päällikönkin muuttaa asennettaan siitä,ettei yli 50-vuotiaat kuulu kohderyhmään joita he mukamas tavoittelee.

        sanoisin teille että plaa plaa paskaa.........roiskeet valuu paidalle!!! kokeilkaapa radiostanne siinä on myös OFF nappula ni ei tarvitsi vinkua ja kitistä


      • ruuti on jo keksitty
        näää mie en ala .... kirjoitti:

        sanoisin teille että plaa plaa paskaa.........roiskeet valuu paidalle!!! kokeilkaapa radiostanne siinä on myös OFF nappula ni ei tarvitsi vinkua ja kitistä

        Jo oli keksintö. Tätä ei varmaan kukaan ole huomannutkaan. Kuuntele vaan näitä itsehyväisiä huippu toimittajia ja heidän viisauksiaa niin maailma pelastuu.


    • tyhjää ohjelmaa

      siellä e-k-radiossa vanhat naiset kikattaa kuin teini-lapset.
      Ei sitä kehtaa kuunnella, sitä päätöntä tirskunta ollenkaan !

    • dogy style

      joo älä kuuntelekkaan vajaa pää.......et ymmärrä huumoria joten kuuntele vaan pääsi sisäisiä piippailuja....koirat haukkuu ja paska haisoo

    • Hupinsa kullakin

      Kyllä on ihan mukava kuunnella Imatralaista savolais-"poikaa" ja Petriä kun uutisista ja ajankohtaisohjelmissa tulee vain Suomen ja Euroopan jatkuvaa kurjuutta kertovaa utista ja keskustelua niin kevyt ja kiltti huumori on ihan paikallaan että joskus tulee vaihteeksi hymynvirne kasvoille. Terveisiä "pojille" Imatralta Karhumäen kupeelta.
      (musiikista taitavat vastata toiset tahot ainakin sen linjasta)

    • hra Herranen

      ''Kyllä on ihan mukava kuunnella Imatralaista savolais-"poikaa" ja Petriä kun uutisista ja ajankohtaisohjelmissa tulee vain Suomen ja Euroopan jatkuvaa kurjuutta kertovaa utista ja keskustelua niin kevyt ja kiltti huumori on ihan paikallaan että joskus tulee vaihteeksi hymynvirne kasvoille. Terveisiä "pojille" Imatralta Karhumäen kupeelta.
      (musiikista taitavat vastata toiset tahot ainakin sen linjasta) ''


      Imatra ei ole Savoa nähnytkään.
      J-P Taskinen saisi painua savolaisaksentteineen takaisin isiensä maille, Savoon.

    • hra Hakkarainen

      Kyllähän näissä juontajissa ei ole moitteensanaa.Ihan hyvin hommansa hoitavat.Mutta mutta............mikä mun vee-käyrän saa nousemaan tappiin,on nämä kaksi "vakitoimittajaa",toinen Lemiltä ja toinen Mustakulkkulasta.Ei sellaista asiaa johon tämä parivaljakko ei soita ja aina vastaus on kaikkea muuta kuin sitä,mitä kysytään tai mistä on puhe. Voi elämän kevät!!!! Ottaisi se Lemin ukko tämän Mustakulkkulan mummon mukaansa ja etsisivät sellaisen maitokopin joka jää puhelimen katvealueelle. **HUOKS**
      EKR:n toimittajille aurinkoista kevättä vaan,jatkakaa samaan malliin.

    • kipakka 7

      Kyllä jotkut ovat pikkusieluja. Meidän juontajat panevat itsensä peliin. Ei tartte olla aina niin virallista. Kun ajelen joskus hämeeseen ja pohjanmaalle niin ikävä tulee meidän radiota. Ovat niin latteita muualla. Säilyttäköön valtakunnan radio virallisen linjan. HYVÄ JP , kun lauloit säätiedotuksen. Petrille ja Vesalle myös SUURKIITOKSET kun järjestitte näin hienon päivän lasten hyväksi. Olettehan hyviä myös muusikkoina.

      KIITOS EK kiitollinen mummeli Kimpisestä

    • ihan asiaa vaan kiit

      Kun eivät panisi......

    • pieksänmäki

      Pitääkö olla savon mies puikoissa kun en tykkää.

    • perkelee

      aivan vitusta ne kaikki

    • suattoo se olla

      Mitä väliä jos savossa savolaiset höpöttää.

    • ami berssoni

      mani almihan on meidän kaikkien vähänkään chubby-suuntautuneiden suoranainen märkä uni on se vaan niin bbw

    • kuulia

      Saisko tohon toosaan automaattisen käännön kanavalta, kun E-K radio alkaa?

    • eerikki3

      Samaa uutisten toistoa ja samat soittajat.

    • 43522

      Oi Ella, Ella saapunut et koskaan.

    • kanavan vaihtaja

      Pojathan ovat toimituksessa ihan ok, hyvät jutut ja asiantuntemustakin löytyy monelta alalta. Jatkakaa samaan malliin.
      Mutta ne kaksi akkaa!!! Toinen perus negatiivinen lähes joka asiassa. Toinen taas älytön käkättäjä. Puhuvat mitä sattujaan ja omat mielipiteet aina esille hyvin vahvasti.
      Perseestä molemmat ja syvältä.

      • kuuntelen

        Siinä radiossa on nappula jota kääntelemällä kanavat vaihtuu, mut mie en kääntele mie kuuntelen.


    • byebyewilma

      no kohta ryss... kieli.

    • Mie oon niin hyvä

      Joks ne toimittajat ovat itteensä kehumassa.

    • poroakka

      Moro, osta poro jouluksi,tulloo kuule hyvvää! Ku sinä oot tehny kaikkea, suosittelen Peltsin kans menoa Lappiin, suosittelen poronpuremista ja -lassoamista, vie emäntä ja lapset ens suvenna /talvena lomalle sinne, eläkä puhu ennää jääkiekosta joka pirun aamu, eläkä kutittele sitä tyttöä siellä toimituksessa, ku se nauraa kikattaa kaiken aikaa niin erektion saaneena. Juuri panin 2,5 kg:n kinkun uuniin, kuhan se ei UKONKAMPURA mee taas lisämään tuota uunin lämpöä salaa - ei jää ku tulitikunkokonen musta hiili jälelle, pittää antaa sille sulukeisia. puhutaan politiikasta myöhemmin; Jani Mäkelä on ehdoton suosikkini täällä, ku isä-ukko ja appiukko oli täällä taistelemassa - uhtualla ja äänisellä (ovat jo edesmenneitä). Aiotko ilmoittautua sankarihaudalle vartioimaan sodassakaatuneita (vielä sovit ryhmään 16-44 v.), tämä oli niinkuin parasta pitkään aikaan, kun näin kunnioitetaan sodassa kaatuneita - aioin käydä 6.12. katsomassa tätä - mutta hieno ihminen, ken on tuon keksinyt!!!!! Palataakoon poeka tuotatuonnenpana kantaa päivänpolittisiin asioihin? t: Lapin akka (62 v -senior? - en varmana oo), Päätalon pitäjästä

      • ElämäntuskaaRatiosta

        piätalonpitäjässä ja koti selekosilla, rouvvan kotimailla kainuun syvillä kairassa, tais olla kuitennii ajatukset sillä tavvoin hittaan sorttisija noin yleissemminkiin ?

        ja noista ration kikatus naisista se, että mitä ne selevästi vanahat naiset siellä tirskuu joutavina, kun siinä toimin siten se salloo palajastuu se kikatus naisen syvä olemus, se luajempi tietämättömmyys ja pien elämän sivun ja muailiman ymmärrys, aivan kokonaan ja täysiin mittoihin. Niin siitä kukerruksesta ei jiä kuuntelijalle kuin nolo mälli henkisen tason sijjainnista pusakkaan.

        Nuorempiia, vielä hormmooni toiminnalttaan sykkiviä kikattavia teeriä sentään voipi ajatella jonkinmoisina houkuttavina sexiopjekteina ja mukavina kutiteltavina lemmenkehrääjinä ja houkutus tanssivina orjattarina,, yms. miehen elämän sulouttajina. Ja nämä vanhemmat jo hallavat kurpat ja tomerat tätit hoitaa sitten keittiöhommat ja taloushommat järestään . Niin mies suapi keskittyä nuorempiin kujertajjiin, ja olemassa olon suureen pohtintaan.


    • Anonyymi

      Juha Pekka Taskinen on Suomen paras juontaja

    • Anonyymi

      Myös se toinen savolaisjuontaja Radio Suomessa on kans hyvä.

    • Anonyymi

      Olen aivan samaa mieltä usean kommentoijan kanssa siitä, ettei Juha-Pekka Taskista kuuntele erkkikään viittäminuuttia kauempaa. Partaansa mumiseva pohjois-karjalais- savolais- keski-suomalais murteiden sekotusta vieäntäevä radiojuontaja. Kuvittelee ilmeisesti olevansa hyväkin tarinan vääntäjä ja vitsinikkari. Vaihdan melkein aina radiokanavaa tai suljen radion, kun kuulen siellä Juha-Pekka Taskisen äänen.

      • Anonyymi

        Niinpä,ja sitte sitä Haverisen kaakatusta siihen kylkeen nii radion voi heittää metsäratioks.


      • Anonyymi

        Mieluummin noita juttuja kuuntelen, kuin että sinne paukahtaisi joku lällykarjalainen, jot ehä mie ko häähähhää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mieluummin noita juttuja kuuntelen, kuin että sinne paukahtaisi joku lällykarjalainen, jot ehä mie ko häähähhää...

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      Tänään olen "saanut" kuunnella lähetystä Kotkasta, ja voi hyvä tavaton millainen jankkaaja on siellä äänessä. Miten kuulostaakin merisään lukemiselta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe