S/m-pahoinpitely

Syvästi masentunut

Olen ollut sado-masokistisessa suhteessa mieheen yli vuoden. Viime syksynä erosimme mutta hän halusi tehdä kanssani pyynnöstäni vielä session jossa kipu, piiskaus ja nöyryytys olivat pääasia.

Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes sanoin turvasanan jonka piti keskeyttää kaikki. Mutta näin ei tapahtunutkaan. Hän jatkoi ja jatkoi ja lopuksi tyydytti itsensä päälleni.
Olin hämmentynyt enkä osannut siinä hetkessä sanoa mitään. Olen tavallaan pelännyt häntä koko suhteen ajan. Olin ollut asemassa missä minulla ei ole ollut mitään oikeuksia.
Niinpä lähdin kotiin.

Otin kontaktin monen kuukauden jälkeen ja halusin keskustella menneestä suhteestamme.
Hänen asenteensa oli pöyristyttävä. Ei ottanut vastuuta eikä kantaa minun ahdinkooni.

Varasin ajan lääkärille tämän kuun loppupuolelle.
Koko suhteen ajan jatkuvista piiskaamisista joista osaan olin antanut luvan, osaan en pelon takia - nyt kehoani särkee joistakin kohdista.
Lisäksi olen hyvin masentunut kun nyt vasta tajuan mitä minulle on tehty koko suhteen ajan. Fyysisen väkivallan ohella henkistä väkivaltaa ja nöyryytystä.

Voiko tässä vaiheessa vielä mennä poliisin puheille ja tehdä rikosilmoitus pahoinpitelystä vaikka fyysisiä jälkiä ei enää ole. Ottavatko poliisit tosissaan minut. Haluaisin jutusta oikeudenkäynnin.

Kuvia löytyy aikaisemmista sm-sessioista vartalostani joissa jäljet aika kamalan näköiset. Näitä kuvia en varmaan voi käyttää todisteena koska osa niiistä on tehty luvanvaraisissa sessioissa joissa turvasana on pitänyt ja osa taas tilanteissa joissa hän jatkoi, piiskasi ja raiskasi vaikka halusin hänen lopettavan.

En ole toipunut erosta henkiseltä puolelta. Kipu vartalossani muistuttaa myös suhteesta.
Mitä voisin tehdä?

12

2874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitä saa

      Mitä tilaa.

    • sadomasokistitar

      Samaa mieltä, sitä saa mitä tilaa. Ehkä juuri ja juuri voisit tuosta turvasanan pitämättömyydestä lähteä jonkinlaiseen vastuuseen miestä laittamaan, mutta ainakaan sovittujen sessioiden jäljistä on turha kitistä. Kehotan sinua vain unohtamaan koko tyypin ja keskittymään jatkossa miehiin, joilla ei S/M-taipumusta ole. Sinä kun et siitä selvästi itse pidä.

    • leg avenue

      Piiskauksesta, eikä nyt varsinkaan nöyryytyksestä voi syyttää sadistia, jos maso kerran itse on pyytänyt tai suostunut niihin. Itsekin olen vähän maso ja pidän session varsinaisena pihvinä juuri sellaista henkistä nöyryytystä, jossa mennään todella ihon alle. Sadistin on kovin vaikeaa nöyryyttää ketään nöyryyttämättä tätä. Ja tehdä se jopa kunnioittavasti ?? Sadisti voi osoittaa kunnioitusta masolle vain noudattamalla sovittua turvasanaa. Muutenhan koko juttu menettää mielensä.

    • Avustaja_Hki

      Lähestyn asiaa teorian ja käytännön vinkkeleistä.

      1. Teoria

      Voit tehdä rikosilmoituksen. Rikoksen tunnusmerkistö on täyttynyt ja tekijä saa tuomion.

      2. Käytäntö.

      Näyttö voi olla sangen hankalaa ja homma kaatunee näytön puutteeseen. Sana sanaa vastaan -tilanteessa pääsääntöisesti homma kääntyy vastaajan eduksi.

      Onhan se toki teoriassa mahdollista, että vastaaja myöntää syyllisyytensä, tätä kuitenkin hieman epäilisin. Monella asiaa tutkivalla ja/tai tuomitsevalla voi olla vastaava "mitäs läksit" -asenne, ehkä vähän itsellänikin vaikka trolliksi epäilenkin.

    • 7+2

      Tietenkin voit yrittää rikosilmoitusta, mutta mitä se loppupäässä ratkaisee, vaikka hän saisikin tuomion? Teko ja rankaisu on yleinen käytäntö (peräisin mooseksen ajoilta) ja itseasiassa se on pyrkimys ratkoa ongelma väärässä päässä, ja siksi ongelmat eivät koskaan ratkeakkaan.

      Mitä sinun itse tarvitsee ymmärtää jotta pääset tapahtumasta yli? Ne henkiset vaivat mitkä sinulle jäivät ovat sinun omassa mielessäsi, eikä ne sieltä katoa mihinkään, mikäli et niitä omakohtaisesti ratkaise. Jonkun muun vankilatuomio ei ratko ongelmaasi. Toki tuolla miehellä on vastuu omasta henkilöstään, ja hän joutuu vielä kohtaamaan ongelmansa, mutta se ei tässä tilanteessa auta sinua, teki hän sitten mitä tahansa.

      Suosittelen sinua hankkimaan kirjan Alkuajatus - Elämän pieni käsikirja. Kirjan avulla opit ymmärtämään miten ajatuksesi ja käsityksesi vaikuttavat toimintaasi, sekä siihen miten koet elämän, ja siksi voit selkeyttää mielesi. Tuo kirja tarjoaa täysin erilaisen näkokulman valaisemaan asioita, ja se todella toimii. Löysin kirjan täältä: www.alkuajatus.org

      Tsemppiä!

    • ugh ugh piiska soi

      ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön............kun innostutaan ja aletaan namittelemaan ni turvasanat on sanan helinää.............

    • Mies naiselleni

      Olet ollut huonossa S/m-suhteessa. Alistuvanankin on koko ajan pidettävä mielessä ja suhteessa selvänä, mitä haluat ja milloin haluat lopettaa. Alistuvalle on tärkeää, ettei ajaudu suhteisiin sellaisten kanssa, joilla ei ole kykyä tai halua hallita itseään tai ei ole edes käsittänyt S/m-suhteen molemminpuolisuutta. perussääntö on, että alistuvalla on AINA viimeinen sana. Lisäksi alistavan on oltava niin vahva, että kykenee ottamaan vastuun myös alistuvasta silloinkin kun tämä ei itse alistumisen nautinnossaan kykene enää tekemään järkeviä ratkaisuja.

      Seksissä, on se sitten tavanomaista tai S/m:ää, on jokaisella aina, missä tahansa tilanteessa ilmoittaa, jos ei enää sitä halua. Silloin toisen on toiminta lopetettava välittömästi, muulloin syyllistyy tavanomaisessa seksissä raiskaukseen ja S/m-seksissä muuhun fyysiseen väkivaltaan. Tämän tulisi olla selvänä jokaisella dominoivallla osapuolella tai yleensä jokaisella miehellä.

      Entinen miessuhteesi ei tätä käsittänyt, vaan hänellä S/m-seksi muuttui siinä vaiheessa, kun sanoit turvasanan, pelkäksi moraalisesti ja juridisesti tuomittavaksi väkivallaksi.

      Tuon tapauksen todistaminen on täysin mahdotonta. Ikävä kyllä joudun sanomaan, ettei sinun kannata tehdä asiasta poliisille ilmoitusta. Ennen tuomiota pitäisi oikeuden olla varma syyllisyydestä. Tuossa tilanteessa vain jäisi kaksi sanaa toisiaan vastaan, ilman mitään todisteita. kertomasi valokuvat vain päinvastoin todistaisivat todennäköisesti sitä,että kyse oli teidän yhteisesti haluamistanne seksuaalisista toimistanne ja leikeistänne.

      Kerroit, että näin oli tapahtunut jo aiemmin, hän ei ollut välittänyt turvasanoistasi. Se, että jatkoit suhdetta etkä ehkä kunnolla ja yksiselitteisesti aiempien kertojen jälkeen ilmaissut hänelle, että hän ollessaan välittämättä turvasanasta teki väärin etkä missään tapauksessa hyväksy sitä, saattoi antaa hänelle kuvan, että turvasana ei olisikaan oikeasti voimassa suhteessanne, vaan, että olet antanut hänelle vapauden ratkaista miten pitkälle mennään.

      Sinun on tulevissa suhteissasi, ovat ne sitten vanilja- tai S/m-suhteita selvästri kerrottava partnerille, ettei sinun yksityisyytesi rajoja saa rikkoa. Sinua voi rakastella ja piiskata, vain ja vain silloin, jos sinä sitä haluat. Ei koskaan muulloin.

      Raskaasta ja huonosti päättyneestä suhteesta kestää aina palautua. Näin on vielä herkemmin niin henkiesesti kokonaisvaltaisessa suhteessa kuin S/m-suhde saattaa olla. Tuo suhde on kuitenkin nyt mennyttä. varmasti siinä oli hyviäkin hetkiä, vaikka huonot lopuksi jäivätkin päällimmäisiksi. Olennaista on, että kasvoit tuossa suhteessa. Nyt tiedät, mitä virheitä ei pidä tehdä. Tiedät, että jo ensimmäisten merkien tullessa suhde on joko lopetettava tai ainakin sen säännöt on tuotava avoimeen keskusteluun.

      Se, että saat seksuaalista mielihyvää alistumisesta ei tarkoita sitä, että sinun tulisi vähääkään luopua omasta itsemääräämisoikeudestasi. Viimekädessä aina sinä päätät, mitä sinulle saa tehdä. Tämä on oltava sinulle selvää ja se on myös tehtävä täysin selväksi kumppanillesi.

      Vaikka poliisi ei tunnukaan hyvälle ratkaisulle, voit varoittaa muita kuitenkin, mikäli liikut S/m-piireissä, entisen miesystäväsi tavoista olla välittämättä turvasanoista. Vielä kerran: seksi muuttuu raiskaukseksi tai väkivallaksi sinä hetkenä, kun ilmoitat halustasi lopetaa ja toinen ei sitä tee.

    • ffffffffffffffffffff

      Jokos tuostakin on tehty urheilulaji?
      Seksiä SM-tasolla?
      Kuka voittaa kultaa,kuka jää hopealle tai pronssille.

    • been there

      Pisti sellainen silmään, että jos uhrilla on kuvia ja kokee tulleensa pahoinpidellyksi niin eikö muka puolustuskyvyttömän ihmisen pahoinpitely ja raiskaus ole rikos?

      Se että uhri on henkisesti masentunut ja kärsii muistakin häiriöistä osoittaa mielestäni sen ettei hän ole kyennyt puolustautumaan pahoinpiteliäänsä vastaan.

      Suhde on ollut kahden henkisesti tasapainottoman suhde mutta vain toinen on tullut pahoinpidellyksi.

    • Piiskanvarsi

      Turvasanan jälkeen mikä tahansa toimenpide on rikos, tapahtuma mikä ohittaa koskemattomuuteen ja itsemääräämisoikeuteen liittyvät (laki)pykälät. Todistusaineisto on, kuten jo aiemmin mainittiin, sana sanaa vastaan. Valokuvien ottohetket pitäisi pystyä todistamaan. "Paras" kosto on puskaradio alan ihmisten keskuudessa.

    • neuvontaa

      Lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä tilanteissa voit saada apua, tukea ja neuvontaa (myös oikeudellista) kriisikeskus Tukinaisesta, puh. 0800-97899 ma-pe klo 9-15 ja la-su klo 15-21. Voit ottaa yhteyttä myös nimettömänä: www.nettitukinainen.fi.

    • Vad, inte S/M?-82

      Siis, miksi S/M- ei kuulu hermostolliseen ohjelmaasi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe