Alhovuori tänään

Hyvää kesää!

Tulipa oltua Alhossa tänään ja ekaa kertaa pariin vuoteen. Sen verran järkyttävään kuntoon on mesta ravissut, että tuli tarve kirjoittaa tänne pari varoituksen sanaa..
Rinteet oli umpijäässä kaikki, eikä lumikissa oltu raaskittu käyttä ties milloin. Loppupäivästä siinä rinteessä, mikä tuolihissiltä lähtee sinisenä oli muodostunut "irtolunta" jonkunmatkaa alkupäähän ja se ohikiitävä hetki, jonka sitä laski tuntui jopa kivalta!
Kaikki hyppyrit oli umpijäisiä möhköjä ilman minkäänlaista sheippiä. Alastulot oli karmivia. Reilit ihan hohhoijjaa "half pipestä" puhumattakaan :DD
Ankkurihissin lähtöruutu oli kalteva ja jäinen ja nousulatu oli todella köyhässä kuosissa, niin kuin poistumispaikkakin.. Tuolihissien porttien edustaa ei oltu tasoitettu ja se oli jäinen ja porttien jälkeen oli metrin droppi, joka tuotti hankaluuksia aloittelijoille, mikä hidasti jonon etenemistä. Todella Hazard!

Jäi sellainen vaikutelma, ettei ketään kiinnostanut tippaakaan laskettelumukavuus miltään osin kenenkään kohdalla..

Ravintola oli muuten ok, mutta meny oli koostettu vain rasvakeittimellä valmistettavista annoksista, kuten "kanakori" =pahvilautasellinen ranuja 5 nukettia, makkaraperunat, lihapiirakkaa.. No oli siinä hampurilainenkin, eli ei kaikkee oltukaan valmistettu keittämällä..
Kahvi tuli automaatista, joka jauhoi pavut per kuppi, eli voitte vain kuvitella kuinka sujuvaa jonon eteneminen siinäkin kohtaa oli. Eikä ollu ees ruuhka!
Tilauksien toimittamisessa oli ongelmia.

Mä oon käyny Alhossa '80-luvulta alkaen ja nyt kyllä täytyy todeta, että oli kertakaikkisen kammottavaan kuosiin päästetty mesta.
Onneksi seura oli vimosenpäälle hyvää, josta syystä viihdyimme hienosti ja oli jotain mistä nauttia auringon ja maukkaan automaattikaakaon lisäksi!

171

7037

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • gfgsgo

   Itse oli lauantaina ekaa kertaa n. 25 vuoteen Alhossa ja ihan hyvä fiilis jäi, hisseissä ei ollut mitään ongelmia tosita kertaa laskettelemassa olleen 8v tytön kanssa, itse asiassa pirun helppo mennä tuolihissillä vrt. ankkuri. No se porttialue olisi kyllä syytä fiksata tasaisemmaksi. Rinteiden eikä hyppyrien kunnossa ei ollut valittamista. Jonoja ei lauantaina juuri ollut ja sai laskea täyden mukavan aurinkoisissa rinteissä.

  • kiitti jo riitti

   Tuurissa on milloin rinteet on ajettu ja nyt ei oltu ajettu lainkaan viikonloppuna. IHMETELLÄ pitää, MIKSI ei ajeta.
   Miksi lumetus jätetty puolitiehen, jos siihenkään. Heinät rapisevat suksien pohjissa, vaikka lunta pitäis olla 50 cm rinteillä????
   On kuin olisivat pistäneet "hanskat naulaan"! muuta järjellistä selitystä ei löydy.

   Paremmaksi eivät kelit voisi olla, mutta ei inosta laskea epätasaisilla rinteillä.

  • Sano JABADADUU

   Jos rinteet on kamalassa kunnossa niin mikäköhän istumahissiä vaivaa
   kun se pysähtyy niin se alkaa pyörimään väärään suuntaan.
   Onkohan tämä joku uusi elämyskokemus laskettelun ohella.??
   Onkohan ihan normaalia.??
   Onkohan hissejä katsastettu koska viimeeksi.
   Sattumoisin kuulin muualla keskustelun jossa vain mainitsivat ,että hissitarkastajat eivät ole innokkaita katsastamaan alhon hissejä kun eivät korjaa huomautuksista huolimatta vikoja.!
   Kovin vakuuttavaa toimintaa ei paikalla ole.!
   Joten varauksella rinteeseen ja hissiin.!

  • Filkarikelit tulivat

   Kausihan alkaa olla lopussa ja kelit sellaiset, ettei rinteeseen monikaan mene. Ehtivät korjata hissin ennen seuraavaa kautta. Ankkurihissi taitaa toimia.

  • äijäpää

   Mitähän ravintolalle ja ruokalistalle on tapahtunut? Missä ne ihanat isot salaatti annokset mitä ainakin ennen oli ainakin viikonlopuisin saatavilla? Entä ne ihanan muhkeat ja hyvännäköiset sämpylät? Uusi kassaneiti oli aika karmaiseva kokemus liekö netissä roikkui ja ihmeellisiä sammakoita pääsi suusta(kaksimielisiä). Palvelu on hidasta ja annokset kamalan pieniä!

   • Voi itku! :(

    :(( :(( :(( :(( :(( :(


   • Käsittämätöntä!
    Voi itku! :( kirjoitti:

    :(( :(( :(( :(( :(( :(

    :/ , täysin sanaton siihen, mitä näin kesällä.


   • duotrio
    Käsittämätöntä! kirjoitti:

    :/ , täysin sanaton siihen, mitä näin kesällä.

    puskaradion mukaan konkurssihakemus on jo jätetty....


  • Näin kait se menee

   Pitäisi silloin näkyä kaupparekisterissä kuulutuksissa jos konkurssihakemus on jätetty. Hiihtokeskus Oy:llä ei ole varoja, mutta on edelleen rekisterissä. A:n toimintakeskus Oy ei uusinut sopimusta(ulkoistettu toiminta) A:n Hiihtokeskus Oy:n kanssa(samat henkilöt molemmissa yhtiöissä)ja näin ollen toimii taas kuten alunperinkin, l. pyörittänee laskettelukeskusta itse.

   • JeppuLi katsoo...

    Just katselin tuossa alhon nettisivuja ja totesin vaan että siellä on edelleen alhovuoren hiihtokeskus ilmoittajan roolissa..et se siitä konkursista tai muusta toimintamallista.
    Pakoon on vaikea lähteä vaan konkka vapautuksen antaa tahtoi sitä tai ei.!!
    >Mielenkiintoista tulevaa aikaa odotellessa.!


  • mitä tulossa

   ja konkurssissa on jo näköjään, liekö uusia yrittäjiä tiedossa?

   • hiljaista on

    Ei ole Ski.fi:n listoilla(=hiihtokeskusyhdistyksen jäsenmaksu maksamatta). Tuli käytyä tsekkaamassa ko. sivustolla. Konkurssista en tiedä, mutta tuskinpa tuollaiseen paikkaan heti tulisi uutta yrittäjää. Niin on kaikki surkeassa kunnossa (rakennukset, vetolaitteet, lumetuskalusto,ym.)ja EU-direktiivit(jätevesi sähköt)painavat päälle. Vaatii hurjan investoinnin, jotta olisi ajan vaatimusten mukaisessa kunnossa. Ei puhalla uudet tuulet ei, vaikka K...n T...o-lehti monena vuonna sitä julistikin.


   • ookoohookoo
    hiljaista on kirjoitti:

    Ei ole Ski.fi:n listoilla(=hiihtokeskusyhdistyksen jäsenmaksu maksamatta). Tuli käytyä tsekkaamassa ko. sivustolla. Konkurssista en tiedä, mutta tuskinpa tuollaiseen paikkaan heti tulisi uutta yrittäjää. Niin on kaikki surkeassa kunnossa (rakennukset, vetolaitteet, lumetuskalusto,ym.)ja EU-direktiivit(jätevesi sähköt)painavat päälle. Vaatii hurjan investoinnin, jotta olisi ajan vaatimusten mukaisessa kunnossa. Ei puhalla uudet tuulet ei, vaikka K...n T...o-lehti monena vuonna sitä julistikin.

    kauppalrhden sivulla alho mennyt konkurssiin.Nyt Alhovuoren sivulla myydään alennuksella kausilippuja päivitys 30.12.2012.Ei kansti ostaa varmaan,kun ei tiedä saako rahoileen vastinetta.


  • kantti88

   Tämä mollaaminen on ihan hullua, sillä meitä laskijoita asuu varmasti eniten max 100 km alhosta. Ja kun noita nyppylöitä ei kasva tänne etelään vaikka mitä tehtäis.
   Alhon koko ja rinteet pienellä muokkauksella on aivan ylivoimaiset etelän muihin rinteisiin verrattuna, joten eihän torpata tai pelotella" seuraavaa yrittäjää" vanhojen perusteella. Pahin skenaario on tässä se, että alholle käy kuten keimolalle ja katsomme pajua parhaassa etelä-suomen rinteessä. Jos alho saataisiin palvelutasoltaan ( ravintola , lumetus , siisteys ja 2000-luku look ) esim. vihtiskin tasolle , eikö alho voittaisikin 6-0. Multa ainakin ääni.

   Ps. Kuka vaan tuntee rahanomistajia niin vihjettä kehittämiskohteesta eteenpäin.
   "itse en oo nähny kun jalliksen telkkarissa"

   • Yrittäjyys on TEKEMISTÄ

    Onhan jo muutama "yrittäjä" menettänyt rahansa tässä putiikissa. Ei toimi, kuin vasta sitten, jos pankki aikanaan myy kohteen ja tulee KOKONAAN UUSI OMISTUSPOHJA, ei muuten. Yrittäjän, joka haluaa menestyä on ITSE TEHTÄVÄ TÖITÄ, TÖITÄ, eikä vetelehtiä päivät pitkät ja olettaa, että muut tekevät. " Minä se vaan paukuttelen henkseleitä..." EHEI, ei semmonen peli vetele.


  • houdin88

   Asiaa Kantti88, mutta kun "meinaaminen" ja "jossittelut" ei vaan riitä! Vihti Ski avasi ekat rinteet viime viikonloppuna ja tasoero senkun kasvaa...... Surkeeta kattoo kun Alholla takana loistava tulevaisuus........

   • ent. Alhon laskettelija

    Niin, ennenvanhaan Alhon rinteet olivat ensimmäisinä auki. Se pn tosiasia, että rinneprofiilit ovat vetaansa vailla, mutta kun,se EI riitä. Keskuksen rakennukset, koneet ja laitteet pitäisi saada ajan tasalle(uusiminen, ym.)nythän KAIKKI on rempallaan. EU-direktiivitkin painavat päälle. Uhkarohkealta tuntuu mennä niihin hisseihin, kun ei tiedä, ovatko tarkastetut ja korjatut(huolletut). Rinneprofiileista ei ole mitään iloa, jos kaikki kuu mättää. Hiihtokeskus Oy on hokatapauksessa konkurssissa, mutta A:toimintakeskus Oy on vielä olemassa, mutta joko taas on polkaistu joku firmake pystyyn, joka sitten jatkaa A:n Hiihtokeskus Oy:n toimintaa. Luottotiedot ovat menneet ja uusi putiikkki on pykättävä tilalle, jotta voisi pyörittää keskusta. "Piikkiä" kun ei voi avata, jos on entuudestaan maksuhäiriöitä.


  • roosa691

   Kamalassa kunnossa kokopaikka täytyy sanoa se omakotitalokin ihan ränsistyneen näköinen.Asuukohan siinä enää omistajat? talon veressä on ainakin iso asuntovaunu siirretty.kauniit maisemat,mutta alue karseessa kunnossa.

   • Alpo 75

    joo ja pitävät roskiksena pihalla olevaa betoniallasta jossa roskapussit kelluu ja lilluu! Upea näky alueelle tulijoille. Olis terveysviranomaisille töitä!


   • "liikemies"
    Alpo 75 kirjoitti:

    joo ja pitävät roskiksena pihalla olevaa betoniallasta jossa roskapussit kelluu ja lilluu! Upea näky alueelle tulijoille. Olis terveysviranomaisille töitä!

    Hiihtokeskus konkurssissa ja isännälle tuomio pahoinpitelystä! Juttu Karkkilan Tienoossa 28.11.2012 .


   • YRITTÄMINEN ON TEKEMISTÄ
    "liikemies" kirjoitti:

    Hiihtokeskus konkurssissa ja isännälle tuomio pahoinpitelystä! Juttu Karkkilan Tienoossa 28.11.2012 .

    Karkkilan Tienookin herännyt "Ruususen Alhovuoriunestaan". Tähän saakka vaan hehkutellut uusista tuulista, mutta nyt on tainnut viimein "silmät aueta".
    Alhovuoren sivustot kaatuneet, "hacked by hacker luki tänään.


  • Alpo 76

   On ne sentään alhossa jo tykittänyt pari päivää. Näillä näkimin aukeis aika pian.

   • slalomnette

    4:llä raihnaisella(antiikkisella)lumitykillä ja ihan VÄÄRÄÄ rinnettä. Dont worry, be happy, yeah. Se rinne vaatii aikas paljon snögeä, ettei ihan just aukea. Olis pitänyt nääs alotta ihan eri rinteestä, jotta olisi ollut auki aiemmin. Ongelman ydin on kyllä tiedossa, että miksi näin menetellään, muttei kuulu sulle eikä muille.


  • Alpo 76

   Kyllä se on jo tiedossa miksi tykittävät ankkuri hissin rinnettä että sillälaila (taitaa tiedot vuotaa julki hahaha).
   Ja on toi ankkuri turvallisempi kun tuoli hissi. Että miksi olis väärä rinne?
   Eikä noi tykit ny niin antiikkisia ole uusimmat vm 04 Lenko

   • &&&&&&&

    Ne Lencot olivat vuokrakalustoa, jotka piti lunastaa, kun omistaja vaihtui. Niin ei tainut tapahtua. Liekö nuo tykit juuri niitä, joista tuli 9000€ :n velkomustuomio 2-3 vuotta sitten(velkojana Ruka Oy). Oli miten oli, siellä on lumetettu ja LUONNONLUNTAKIN on taas mukavasti tullut. Nyt jos saavat rinteen auki, pitäis siitä tiedottaa, mutta nettisivut nurin, ollut jo 2 viikkoa. Nythän niiden pitäisi toimia.


  • Lenko
   • stallarijadallari

    Nettisivut toimivat, muttei ehkä mobiiliversioina, miksi, who knows. Muiden keskusten sivustot toimivat niin normaali kuin mobiiliversioinakin.
    Olkoot lenco tai LENKO, mitä välii, jos eivät toimi....


  • Maku6

   Kävin viikonloppuna Alhossa ja on kyllä pakko sanoa, että paikka on tosi huonoon kuntoon päästetty, kävin joskus 5 vuotta sitten siellä ja oli mun lemppari paikkoja tässä eteläsuomessa, mutta en taida enä mennä sinne.

  • 23v lautaillut

   Käytiin 13.01.2013 laskemassa muutama tunti.
   -Tulet paikalle tien vieressä ei ole kylttiä ko paikan aukioloaikoja JNE
   -Rautaromua risteyksessä.
   -Parkkiksella romuauto lumen peitossa.
   -Romu paku seisoo tuolihissin vieressä.
   -Parkkiksen reunassa viipaletalo 3 osassa.
   -Caravan alueelle johtavan tien reunat romun peitossa.
   -Osa tuolihissin tuoleista pois käytöstä koska jotain osia rikki.
   -Rakennukset ihan kauheessa kunnossa paitsi ravintola joka semi ok.
   -Lipun tarkistus laitteet laiteetu jostain syystä oikealle puolelle ja toimivat joskus.
   -Ankkurihissin nousulatu suht ok kunnossa.
   -Tuolihissin ala-asema jään peitossa ja ylhäällä melkosia uria.
   -Rinteessä rouhastu maat näkyviin. Kivet ois ollu helppo poistaa käsin ja laittaa kissalla vähän lunta päälle. Mutta se olisi tietysti vaatinut työtä.
   -Ankkurihissi ei mennyt ylös saakka ei varmaan olisi ollut iso työ ajaa kissalla kuntoon.
   -Kilparinteen reunassa kissan vanha tela retkottamassa.

   Eli suurin osa sotkuista olisi ollut siivottavissa suht pienellä työllä mutta siinähän voi tulla hiki.
   Eikä noiden lauta talojen maalaus varmaan olisi mikään maailmaa mullistava tempaus mutta taaskin olisi tarvinnut hikoilla.
   Tien varsi kyltti maksaa varmaaan sen pari kolmesataa ja olisi uusille asiakkaille ja ohikulkijoille ihan kiva homma.
   Vuokraamossa en käynyt ja ravintolassa en syönyt.
   Ravintolan hamppari oli kuulemma ollut hyvä.

   • hsnks

    Tehtiin reissu 25.1.2013 Alhovuoreen halpojen Groupon-lippujen innoittamana. Ei ollut entuudestaan tuttu paikka. Yhdelle lapselle saatiin ok-välineet vuokraamosta. Pisti heti silmään paikan nuhjuisuus, epämääräistä romua levällään siellä täällä. Parkkipaikan vieressä joku puolikas puurakennus kallellaan ojan penkalla!?!

    No, laskettiin kyllä ihan tyytyvisenä rinteitä, joiden profiili kyllä yllätti näillä leveyksillä. Rinteet oli laskettavassa kunnossa, ei oltu kyllä ihan viime päivinä kunnostettu, jyrkissä kohdissa oli vähän risuja ja pikkukiviäkinnäkyvissä, ja piti niitä kiertää.

    Mutta tuolihissi kyllä oli antiikkinen. Muutaman kerran se lähti pyörimään väärään suuntaan, ja peruuttavissa tuoleissa istuvien ihmisten sukset ja laudat takertuivat ala-aseman vieressä oleviin turva-aitoihin. Jonossa edelläni oleva ryntäsi painamaan HÄTÄ-SEIS nappia, mutta kone vaan jatkoi pyörimistään. Osan aikaa päivästä hissi oli poissa käytöstä, mutta sitten taas avautui. Jonkun tarkastajan pitäisi kieltää moisen antiikkisen hissinrähjän käyttö.

    Piti ihan mielenkiinnosta googlailla tätä Alhovuorta ja nämä suomi24:n keskustelut eivät lopulta yllättäneet.


   • Juuso64X
    hsnks kirjoitti:

    Tehtiin reissu 25.1.2013 Alhovuoreen halpojen Groupon-lippujen innoittamana. Ei ollut entuudestaan tuttu paikka. Yhdelle lapselle saatiin ok-välineet vuokraamosta. Pisti heti silmään paikan nuhjuisuus, epämääräistä romua levällään siellä täällä. Parkkipaikan vieressä joku puolikas puurakennus kallellaan ojan penkalla!?!

    No, laskettiin kyllä ihan tyytyvisenä rinteitä, joiden profiili kyllä yllätti näillä leveyksillä. Rinteet oli laskettavassa kunnossa, ei oltu kyllä ihan viime päivinä kunnostettu, jyrkissä kohdissa oli vähän risuja ja pikkukiviäkinnäkyvissä, ja piti niitä kiertää.

    Mutta tuolihissi kyllä oli antiikkinen. Muutaman kerran se lähti pyörimään väärään suuntaan, ja peruuttavissa tuoleissa istuvien ihmisten sukset ja laudat takertuivat ala-aseman vieressä oleviin turva-aitoihin. Jonossa edelläni oleva ryntäsi painamaan HÄTÄ-SEIS nappia, mutta kone vaan jatkoi pyörimistään. Osan aikaa päivästä hissi oli poissa käytöstä, mutta sitten taas avautui. Jonkun tarkastajan pitäisi kieltää moisen antiikkisen hissinrähjän käyttö.

    Piti ihan mielenkiinnosta googlailla tätä Alhovuorta ja nämä suomi24:n keskustelut eivät lopulta yllättäneet.

    Hei.!
    Oletko sitä mieltä ,että jonkun tarkastustahojen pitäis asialle tehdä jotakin.?
    Ole ystävällinen ja ole yhteydessä vaikkapa kuluttajavirastoon asian tiimoilta.
    Itse olen lähettänyt sähköpostia asian tiimoilta ja toivon ,että asialle tehtäisiin jotakin.>>!!!
    Asiassa ei taphdu mitään jos kukaan ei uskalla antaa titoja tapahtuneesta.!
    Joten toivon ,että sinäkin tiedotat tilanteesta vaikkapa anonyyminä persoonana jos et
    uskalla yhteystietojasi antaa.
    Turvallisuus ennekaikkea harrastusten parissa on tärkein.!
    Joten......


  • kyselijä vaan

   Onkohan ne oranssiset suojukset (pylväät/puunrungot) ja suoja-aidat paikoillaan? Niiden kuuluu ehdottomasti olla, jotta mahdollisessa törmäyksessä laskettelija ei teloisi itseään, ainakaan pahemmin. Riski on suuri, jos kiviä(rinteillä?)osuu suksen pohjiin, silloin viedään.....

  • huolestunut4

   Mahtaakohan tuolihissi olla koska millon viimeksi katsastettu? Onko kukaan nähnyt todistusta? Itse järkytyin kun ravintolassa touhuaa mustalais nainen, on tietysti verokortilla töissä ja hänellä tietysti on myös hygienia passi ;)

  • hanks

   No eilen käytiin uudestaan jälleen hiihtolomaviikon päätteeksi. Ilma oli upea ja rinteetkin olivat ajeltu kissalla, hyvät laskut oli. Tuolihissikin pyöri koko ajan oikeaan suuntaan, joten ei siitä valittamista nyt. Ihan ok keikka tällä kertaa.

   Nuotiopaikalla oli roskia hieman levällään, kun oli ehtinyt jäteastia tulla täyteen ja "vuotanut" yli. Eräs rouva kävi ilmoittamassa henkilökunnalle ja astia käytiin tyhjentämässä.

  • timppa1

   Tom oli tyttärensä kanssa leijonanluona ohjelmassa tänään

  • Halpavuori

   Kuka paikkaa pyörittää tai omistaa?

  • digdog

   Tom Puusa omistaa tai no pankki kai sen lähinnä omistaa :D

   • Sivusta seuraa

    Nyyh nyyh kun kukaan ei auta kusettajaa.

    Alkaa olla aika paikan vaihtaa omistajaa.....!!!

    900 tonnia velkaa ja omaisuutta muka 2 miljoonaa..

    hoh hoh hoijaa kun rautaromustakaan ei makseta kummoisia summia.

    Muuta alueella ei sitten olekkaan...

    Niin rinneyrittäjän bisnes luetaan riskibisnekseksi joten yrittäjiä tulee ja menee....

    Joten bye bye tomppa....and family...


  • pelastetaan heidät

   Minun kävi perhettä sääliksi. Kunnan pitäisi antaa heille rahat.

  • Lumitykittäjä

   No toivottavasti joku rupee pyörittämään tuota yritystä, kun kerta konkurssiin mennyt niin eiköhän tuo omaisuus realisoida, ja todellakin 2miljuunaa on helposti tuollainen metsä alue jossa on maatilaa mukana. Muutto vaan taitaa väkinsin olla edessä jos rahoja ei piaan kaiveta jostain velkojen maksuun, kyllähän tuo varmasti kunnallisestikin iso menetys on, mutta ei kai niitä huonosti menestyviä yrityksia voi rueta veronmaksajien rahoilla auttamaan ,on niitä paljon muitakin jotka ongelmissa ovat kaikki menee ja sitten aloitetaan pohjalta..jos voimia ja elämänhalua vielä jäljellä.

  • digdog

   Maatila :DD noin puolen hehtaarin pläntti jossa kaksi huonokuntoista pientä taloa joista toinen on entinen heinälato,talli on vanhaan navettaan tehty 4hevosen talli. "Maatilan" piha täynnä roskaa ja romua.

  • tykkilumi

   Ei heru Sääliä! Yritys on rekisteröity Vihtiin ja verorahoja ei ole koskaan maksettu Nummi-Pusulaan! Tosi on! Metsät on jo hakattu viimeistä linnun istuinta myöten ja maat on uudelleen istuttamatta. Myydäkään ei voi, kun kaikki on jo kiinnitetty. Piste on piste.

   • pieni korjaus

    Eipä ole Vihtiin rekisteröity vaan Turkuun. Vihtiin rekisteröity oli A hiihtokeskus Oy, joka teki konkurssin. A:n toimintakeskus Oy on alkuperäinen yritys(kotikunta Turku), joka nyt jatkaa toimintaa aktiivisesti. Toiminnan ulkoistaminen(A:n hiihtokeskus Oy)ei onnistunut.


  • Alhovuori on paras

   Upea yrittäjä ja alue. Toivotaan että perheyritys nousee suureen kukoistukseen tulevaisuudessa.

  • parhaasta kaukana

   Tyhmä pankinjohtaja ja tyhmät yrittäjäkaverit ja tyhmät työntekijät ja tyhmät asiakkaat kun eivät anna mulle rahojaan! Minä kyllä tiedän! ja osaan.

   • Arvuri00

    Sivuillakin on yleisiä kielioppivirheitä (esim. pilkka hintaan) niin eipä lovin vakuuttavalta vaikuta. Ja voisivat he vähän virallisemman kurjoitustyylin ottaa esim. uutisissaan niin koko touhu vaikuttaisi virallisemmalta.


   • Taidat olla tyhmä
    Arvuri00 kirjoitti:

    Sivuillakin on yleisiä kielioppivirheitä (esim. pilkka hintaan) niin eipä lovin vakuuttavalta vaikuta. Ja voisivat he vähän virallisemman kurjoitustyylin ottaa esim. uutisissaan niin koko touhu vaikuttaisi virallisemmalta.

    Oh, the irony...


   • laskettelija=räknare
    Arvuri00 kirjoitti:

    Sivuillakin on yleisiä kielioppivirheitä (esim. pilkka hintaan) niin eipä lovin vakuuttavalta vaikuta. Ja voisivat he vähän virallisemman kurjoitustyylin ottaa esim. uutisissaan niin koko touhu vaikuttaisi virallisemmalta.

    Ne google-käännökset vasta NOLOJA ovat! Komeasti on eri maiden lipputunnukset, mutta käännökset ihan *******. Hävettävää luettavaa.


   • VORSSASTA11
    laskettelija=räknare kirjoitti:

    Ne google-käännökset vasta NOLOJA ovat! Komeasti on eri maiden lipputunnukset, mutta käännökset ihan *******. Hävettävää luettavaa.

    No tietysti tuota valittamista löytyy ihan maailman tappiin saakka. Enkä sitä kiistä ettei tuota aluetta saisi siistiä oikein isolla kädellä. Mutta ollaan nyt kumminkin tyytyväisiä, että on joku paikka tässä lähellä missä voi tälläiset huono polvisetkin lasketella. Omat polveni ei kumminkaan kestä ilman tuota tuolihissin lepotaukoa kovinkaan montaa laskua. Siitä on turha valittaa etteikö Alhon rinteet olisi ollut hyvässä kunnossa viime talvena ,kyllä ne muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta olivat koko kauden niin hyvässä kunnossa kuin ne voivat olla tällä leveys asteella.


  • Kyllä vit*uttaa

   Ne romanialaiset jotka siellä asuu ja ilmeisesti ovat töissä käyvät varastelemassa kuorma-autoista polttoaineita ainakin. Toissayönä poliisit meidänki pihalla kävi asiaa tutkimassa, mutta ne perkeleet pääsi karkuun, muutamasta naapuritalosta jo onnistuneet teoissaan. Pankkiautomaateilla kyttäävät ihmisten tunnuslukuja yms. Voin kertoa että jos ne ei itse tajua sitä touhua lopettaa niin kyllä kohta joku puhaltaa pelin poikki. Poliisi on tietoinen tästä.

  • Alhoton

   Luulisi että kyläläiset voisivat jotain tehdä asialle...

   • Noroman

    Liittyykö kreikassa tapahtunut ihmiskauppaepäily alhovuoreen?


   • Atomic69
    Noroman kirjoitti:

    Liittyykö kreikassa tapahtunut ihmiskauppaepäily alhovuoreen?

    Mitäpä kuuluu Alhovuoren arkeen näin Joulun alla, onko lumetus jo aloitettu?


   • Fischer79
    Atomic69 kirjoitti:

    Mitäpä kuuluu Alhovuoren arkeen näin Joulun alla, onko lumetus jo aloitettu?

    pitäisi saada rahoitusta uusien tykkien ostoon joilla voi lumettaa vesisateessa ja plussakelissä, mutta kun tyhmä pankin johtaja pitää yritystä riskitoimintana! Voitteko ymmärtää! Tyhmä Pankin Johtaja!


  • Atomic69

   Joko lumitykit tykittää Alhossa, onko kukaan käynyt paikanpäällä tarkastamassa tilannetta?

   • Fischer RC69

    Kyllä, Etelä-Suomen parhaan keskuksen avaamista jo odotellaan!


   • Icon

    Avaamista odetellaan täälläkin. Tuli ostettua grouponista kasa alennuslippuja. Toivottavasti pääsee käyttämään ennen ku kevät tulee :) Nettisivut ovat vieläkin kaatuneina, ovat olleet noin pari viikkoa. Pistäkäähän päivityksiä, jos jotain kuulette.


   • kästle101
    Fischer RC69 kirjoitti:

    Kyllä, Etelä-Suomen parhaan keskuksen avaamista jo odotellaan!

    Ei saa Pilkata!


  • nallekarkki3

   Meinasin ostaa Grouponin kautta tarjoushissiliput Alhovuoreen, mutta päätin vähän googlailla ensin kyseistä paikkaa. Yrityksen nettisivut suljettu, Facebookin hakukenttään kun kirjoittaa Alhovuori ja valitsee ensimmäisen ehdotuksen, lukee tilana "Voi olla pysyvästi suljettu" plus että lasketteluliput Grouponin tarjouksena lämpimän alkutalven jälkeen, jolloin loppusesonki varmasti kävisi kuumana=hälytyskellot soi aika kovaa!

  • senera

   Valitettavasti nettisivut edelleen pois käytöstä eikä rinteitä ole tiettävästi avattu. Muuta tietoa ei ole. Lähellä asujat voisivat käydä tsekkaamassa tilannetta, missä mennään.

   • Hevoshoitaja

    It is over for ever, vaikka on Alhon huipuun nousi uusi lumivuorikin.


  • kukkuuu

   Alho olisi tarkoitus avata viikonloppuun mennessä

  • kukkuuuuu

   Alhovuori.fi sivuilta kopioitu:

   "Avaamme perjantaina 24.1. klo 17.

   Avaamme perjantaina 24.1. klo 17 Turisti 1 ja Turisti 2 rinteet sekä ankkurihissin.
   Muissa rinteissä jatkamme edelleen lumettamista.

   Nyt ensimmäisenä viikonloppuna emme valitettavasti voi ottaa vastaan kuin käteistä."

   MA Suljettu
   TI - PE 17 - 20.30
   LA - SU 10 - 19

   • kukkurukuu5

    Vai Käteis maksu! Ja oletettavasti ilman kuittia....


   • menoxi
    kukkurukuu5 kirjoitti:

    Vai Käteis maksu! Ja oletettavasti ilman kuittia....

    Kuitinhan voi aina pyytää ja se on silloin annettava asiakkaalle. Ko. laki tuli voimaan kait jo viime vuoden puolella..
    Senverran aukeamiseen muutosta(?), että huomenna lauantaina klo 16.00 alkaen pitäisi turistirinne 1 ja 2 olla auki. Näin on nyt heidän nettisivuillaan.


  • Atomic69

   Alhossa käyneet missä kunnossa mestat ja muitakin tuoreita kommentteka?
   Jos vaikka ens vkl menis käymään mestoilla.

   • sess1

    Oli tosi kiva lasketella koko päivä Alhossa ja rinteet ihan ok ja kahvilassa lämmin kaakao ja tuore sämpylä takkatululen lämmössä antoi taas voimia jatkaa rinteessä .
    Oli tosi kiva päivä ! Suosittelen !


  • kukkuuuuuu1

   Jokainen sai tänään kuitin kassalta :) Korttimaksu tulee mahdolliseksi luultavasti ensiviikon aikana.

  • kukkuuuu2

   Päärinnettä aletaan lumettaa tälläviikolla ja tavotteena saada loputkin rinteet auki hiihtolomiin mennessä eli viikoksi 8.

   • KATSASTETTAVA HISSI

    Kukkuu vaan sinne. Olemme pian viikolla 7 ja sataa vettä koko tuleva viikko. Miten ihmeessä rinteitä saadaan enemmän auki viikoksi 8. Miksi ei ole opetettu niille vähäisille työntekijöille , miten ko. töitä tehdään, ETTEI KAIKKI OLE YHDEN IHMISEN HARTEILLA. Tuolihissin istuinosat lojuvat maassa! Onko tuolihissi KATSASTETTU? Se tulisi varmistaa, ennenkuin kukaan menee tuolihissiin. LAITTAKAA SE TUOLIHISSI KUNTOON!


  • HALOOOO!!

   Tuolihissiä ei oo katsastettu,eikä tule aukeamaan. ravintolasta ei saa mitään muuta kuin kahvia ja jotain hikistä pullaa. Työntekijä vanha muija. olis aika jäädä eläkkeelle! olis paras vaan kun laittas koko läävän kiinni! Tämä porukka on velkaa täynnä ja ilman velkaa ei olis tänäkään vuonna tää `ravintola` auki olleskaa. Tää paikka on täys vitsi! Sääliks käy tätä mestaa kun on tommotteet omistajat!

  • Hyvä paikka

   Kyllä kannattaa käydä.

  • Alho fun club

   Montako rinnettä mahtaa olla auki?

  • Hyvä paikka

   Alhovuori.fi Sieltä saa lisätietoa. Todella kiva paikka :).

  • seniorilaskettelija

   Eipä ollut infoa sen enempää kuin 2vk sitten. Sadesäät(vesisateet) eivät suosi lumetusta laisinkaan. Turistirinne ja kapulahissi on ainakin auki, muttei se pelkästään riitä. Joku paremmin tietävä voisi laittaa tänne tarkempaa infoa, onko tilanne edelleen sama vai onko edistytty ja milloin muut rinteet aukeavat. Kiitos.

  • Hyvä paikka

   Kyllä varmasti on auki jo :). Sinne vaa kattelemaa.
   Siel on kans kaikkkee muutaki, Voi vaikka mennä caravan alueelle vaununkaa taikka hyvään ravintolaan syömään. Kannattaa mennä viettämään mukava päivä alhovuoressa :=) www.alhovuori.fi

  • Hyvä paikka

   Eikä se oikeesti ole niin huono kuin ihmiset väittävät.
   Kateellistenpanettelu. Ovat vain kateellisia isosta hienosta tontista :(
   Kaikennäköisiä ihmisiä liikkeellä.
   Kannattaa ehdottomasti käydä itse kokemassa paikan ihanuus ja mahtavuus.
   www.alhovuori.fi

   • Kneissel69

    Hyvä juttu, ite ollaan ensiviikolla perheen ja vaunun kanssa tulossa sinne vähän täältä pidemmältä hiihtolomaa viettämään! Onko hiihtolatuja myös lähistöllä?


  • et sillee

   Tuolihissi ei ole auki ja latuja ei ole. Ankkurihissin mäet on auki.

   • Hyvä paikka

    Ei varmaa oo latuja, kun ei ole tullut luntakaan pahemmin.
    Mutta turhaa sitä sen paikan syyksi on pistää, eipä noille sääilmiöille voi mitään.
    Ihme narinaa ja alhovuoren pilkkaamista.
    Tuollaisista asioista mitä täällä on kirjoitettu voi olla todella huonoja vaikutuksia yrityksen taloudellisiin asioihin, kun jotkut voi pelkästään jättää menemättä tuonne noiden kommenttien takia.


  • alhooon

   Olemme avoinna hiihtolomaviikolla 8 päivittäin kello 10-18.

   Keskiviikkona kaikki Lohjalaiset mäkeen 10€/hlö.
   Keskiviikkona 19.2. rinnerieha pujottelun merkeissä:

   kaikki Lohjalaiset mäkeen 10€/hlö.
   keittoa aidosta soppatykistä 6€/annos, sisältäen leivän ja mehun.
   Suomi Slalom kilpailu, jossa loistavia palkintoja!

   Lauantaina 22.2.:

   keittoa aidosta soppatykistä 6€/annos, sisältäen leivän ja mehun.

   Katsellaan viikon mittaan vähän millaisia säitä on tiedossa, ja katsotaan sitten miten pidetään auki sitten viikolla 9.

  • Laskettelija vihdist

   Juu kaikki sinne läävään vaa! :D Ei ole tuoli auki ja yks rinne ! hahahah hyvin pyyhkii . konkkaan koko p***A!

   • jep1

    Voi voi. Täällä vaa anonyymisti kirjoitellaan toisista pahaa.
    Kannattaa kumminkin miettiä tarkkaan mitä ja miten kirjoitellaan toisista vaikka voikin kirjoitella anonyymisti..
    Voi helposti syyllistyä kunnianloukkaukseen..


   • so simple
    jep1 kirjoitti:

    Voi voi. Täällä vaa anonyymisti kirjoitellaan toisista pahaa.
    Kannattaa kumminkin miettiä tarkkaan mitä ja miten kirjoitellaan toisista vaikka voikin kirjoitella anonyymisti..
    Voi helposti syyllistyä kunnianloukkaukseen..

    Helposti syyllistytään myös väärän tiedon jakamiseen(harhautusta). Luvataan jotain, mitä ei sitten olekaan. Pätee kaikkiin laskettelukeskuksiin

    Paras tapa todeta, miten asiat ovat, on tulla itse kohteeseen. Paikan päällä on helppo verrata, vastaako todellisuus annettua kuvausta. Sen jälkeen voi tehdä omat johtopäätöksensä ja toimia sen mukaan.


  • jape1

   Olikos alhossa tänään porukkaa?

   • ei ruuhkaa

    Eipä tainnut paljoa olla, kuuleman mukaan. Kehno keli, vetistä ja harmaata.


  • CARAVAANARINA 29V

   No huh huh...käynti eilen paikanpäällä järkytti.

   Nettisivuilla ei ollut minkäänlaista mainintaa tämän hetkisestä tilasta.
   Pettymys oli suuri.

   Yksi ainut rinne auki ja ankkurihissi pyöri.No ruuhkaa ei ollut mutta kun eturinteet/muut rinteet eivät olleet auki eikä tuolihissi edes käyttökunnossa.

   Yleisilme koko alue parkkipaikalta katsottuna näytti kamalalta.

   Ravintolaan emme edes vaivautuneet mennä käymään.

   Tiestö alueelle oli järkyttävässä kunnossa.

   Taitaa olla lopun alku nykyisellä yrittäjällä.

   TOIVOTTAVASTI HIIHTOKESKUS LÖYTÄÄ JATKOSSA UUDEN SUUNNAN
   SILLÄ PAIKKANA ALHOVUORI ON KAUNISTA JA VAIHTELEVAA MAASTOA
   JOSSA VIIHTYY KUNHAN HOMMA TOIMII.

  • tyytyväinen

   Koko päivä alhossa ja kyllä oli hauskaa :) Soppatykin keitto oli super hyvää ja lätkää pääsi seuraavaan skriiniltä samalla kun kävi ruokailemassa. Molemmat rinteet oli ok kunnossa. Sääli kun vain kaksi rinnettä auki,mutta kyllä mennään loppuviikosta uudestaan! Tsemppiä omistajille ja toivotaan että ensi kautena olisi kunnon talvi.

   • NikSuLi

    Miten muka harmillinen? Uutta Verta kehään ja asiat toimimaan!


   • mmm3
    NikSuLi kirjoitti:

    Miten muka harmillinen? Uutta Verta kehään ja asiat toimimaan!

    Kun on rahat noin vähissä niin se on ikävä asia. Mutta toivottavasti saavat asiat kuntoon


   • rocketti

    Tsemppii loppuvuoteen , toivottavasti homma jatkuu, olosuhteet tänä talvena ei ole helpot.


   • OsmosCosmos
    mmm3 kirjoitti:

    Kun on rahat noin vähissä niin se on ikävä asia. Mutta toivottavasti saavat asiat kuntoon

    Se vaan on vapaan talouden laki. Huonosti hoidetut yritykset kaatuvat ja uudet tulevat tilalle. Piste.


   • näin
    OsmosCosmos kirjoitti:

    Se vaan on vapaan talouden laki. Huonosti hoidetut yritykset kaatuvat ja uudet tulevat tilalle. Piste.

    Sinähänse varsinainen talouden nero olet. Eipä se ihan aina noinkaan mene.
    Välillä voi tulla yllättäviäkin asioita minkätakia alkaa alamäki.
    Mutta tsemppiä kumminkin.
    Hienoa kun jotkut yrittävät eikä vaik dissaa muitten yrittämisiä suomi24


   • ei savua ilman tulta
    rocketti kirjoitti:

    Tsemppii loppuvuoteen , toivottavasti homma jatkuu, olosuhteet tänä talvena ei ole helpot.

    Aina on seurauksille syynsä. Mitä sanovat aiemmat yhteistyökumppanit? He tuntevat parhaiten taustat, syyt ja niiden seuraukset.


  • CARAVAANARINA 29V

   Juuri näin on.!
   Yhteistyökumppanit sen tietävät parhaiten..:(
   Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan.

   • niinniin

    No kerroppa mitäs ne sanoo, kun näytät tietävän asiasta niin hyvin`?
    Etpä taida tietää`? Se on kyllä nii hienoa ku suomalaiset aina kitisee ja haukkuu netissä yrittäji, niitä ketkä oikeasti maksaa veroja paljon ja pitää yllä hyvinvointivaltiota.
    Ja sit ku saadaa firmoille huonomaine ni ihmetellään miksei verorahoja tule


  • kukkuuuuu

   Kympillä rinteeseen!

   Nyt kaikki reippaasti rinteeseen.
   Ensi viikonloppuna 1-2.3.2014, sekä lauantaina, että sunnuntaina, Alhovuoressa lasketaan edullisesti tasarahalla.
   Hissilipun lataus kokopäiväksi 10€, niin aikuisilta kuin lapsiltakin.

   Hissit ovat avoinna viikonloppuna klo 10-18

   • It's a fact

    No huh huh en todellakaan suosittele! Itse ajettiin noin 50km viime viikolla kun ajateltiin että se alhovuorihan oli joskus tosi hyvä paikka, mennäänpä sinne laskettelemaan päiväksi. Päästiin perille ja unelmat romahti. Ei lähellekkään sellainen paikka kuin kaikki seurueesta muistimme sen olevan. Päällystämätön tie oli aivan karmeassa kunnossa kun ajettiin parkkipaikalle, hyvä ettei auto hajonnut jo heti kättelyssä kun sai rynkyttää menemään järkkyä kuoppamonttu tietä. Ajettiin parkkipaikalle ja katsottiin rinteisiin. Tasan yksi rinne auki ja siinäkin nurmikko paistaa läpi. Tuolihissi ilmeisesti rikki kun ei ollut käytössä ja osa "tuoleista" oli täytenä romuna rinteen alapäässä. Vuokraamorakennus ja toinen rakennus jotka olivat rinteiden vieressä, aivan ränsistyneessä kunnossa. Molemmat näyttivät suurinpiirtein ladoilta, joiden seinät kaatuu kohta. Ja tässä yhdessä rinteessä ehkä viitisen laskijaa, vaikka hiihtolomaviikko menossa parhaimmassa vauhdissa... Noh käännyttiin parkkipaikalla ympäri ja ajettiin n.20 min päähän Vihti Ski Centeriin, jossa rinteet moitteettomassa kunnossa-- ilman nurmikkoja!
    Kyllä aivan saneerausvalmiilta näytti tuo alhovuori, joten en suosittele.


   • fair play, please

    Mitkä hissiT? Ankkurhissi on auki ja turistirinne(1 ja 2?). Ei muuta. Turha sitä on salailla, mentävä niillä mitä on. Reilusti sen voi nettisivuillaankin mainita. Vähemmän vahinkoa se tekee kuin luulottelu, että kaikki ok ja ihmiset tulevat hyvässä uskossa ja PETTYVÄT. Se vie ve luottamuksen lopulesti. Paikkaa hypettävät tekevät ennemmin vahinkoa alueelle kuin hyödyttävät sitä. Liekö tarkoituskin?


   • ahihihiii
    It's a fact kirjoitti:

    No huh huh en todellakaan suosittele! Itse ajettiin noin 50km viime viikolla kun ajateltiin että se alhovuorihan oli joskus tosi hyvä paikka, mennäänpä sinne laskettelemaan päiväksi. Päästiin perille ja unelmat romahti. Ei lähellekkään sellainen paikka kuin kaikki seurueesta muistimme sen olevan. Päällystämätön tie oli aivan karmeassa kunnossa kun ajettiin parkkipaikalle, hyvä ettei auto hajonnut jo heti kättelyssä kun sai rynkyttää menemään järkkyä kuoppamonttu tietä. Ajettiin parkkipaikalle ja katsottiin rinteisiin. Tasan yksi rinne auki ja siinäkin nurmikko paistaa läpi. Tuolihissi ilmeisesti rikki kun ei ollut käytössä ja osa "tuoleista" oli täytenä romuna rinteen alapäässä. Vuokraamorakennus ja toinen rakennus jotka olivat rinteiden vieressä, aivan ränsistyneessä kunnossa. Molemmat näyttivät suurinpiirtein ladoilta, joiden seinät kaatuu kohta. Ja tässä yhdessä rinteessä ehkä viitisen laskijaa, vaikka hiihtolomaviikko menossa parhaimmassa vauhdissa... Noh käännyttiin parkkipaikalla ympäri ja ajettiin n.20 min päähän Vihti Ski Centeriin, jossa rinteet moitteettomassa kunnossa-- ilman nurmikkoja!
    Kyllä aivan saneerausvalmiilta näytti tuo alhovuori, joten en suosittele.

    Ahahahaha päivän naurut xD xD xD


  • Atomic69

   Täällä tuntuu pyörivän Alhon sisäpiiriläinen näin ainakin otaksun vastauksista ja tiedotuksista niin kysyisin vko 10 aukioloajat, etenkin viikon ilta-ajat. Meneekö kotisivujen mukaisesti klo 17-20.30. Kiittäen ja kumartaen etukäteen jos tietoa on.

  • kukkuuuuuuuuu

   Kyllä pitäisi olla ihan normaalisti auki, mutta voithan soittaa ja varmistaa ennen kun lähdet kohti alhoa :) Vaikea sanoa miten kauan rinteet on vielä auki,tällähetkellä ainakin on vielä hyvin lunta eikä näy ruoho käytössä olevissa rinteissä vaikka täällä niin on kirjoitettu. Rinteistä auki on ankkurimäet turisti1 ja turisti2. Omistajat eivät itse käy täällä lukemassa tätä keskustelua, mutta koitan mahdollisimman hyvin vastata asiallisiin kysymyksiin. 050-4325901/Tom Puusa tai 050-4325900/Piia Puusa

   • kukkuuuuuuu

    Aukioloajat
    MA Suljettu
    TI - PE 17 - 20.30
    LA - SU 10 - 18


   • Länskäri
    kukkuuuuuuu kirjoitti:

    Aukioloajat
    MA Suljettu
    TI - PE 17 - 20.30
    LA - SU 10 - 18

    Mikä on Alhon tulevaisuus?
    Haetaan velka saneerukseen Länsi-uusimaassa Tompan haastattelu ja että ei ole varaa pitää caravan aluetta kesällä auki? Joko jatko tiedetään?


   • kukkuuuuuuu
    Länskäri kirjoitti:

    Mikä on Alhon tulevaisuus?
    Haetaan velka saneerukseen Länsi-uusimaassa Tompan haastattelu ja että ei ole varaa pitää caravan aluetta kesällä auki? Joko jatko tiedetään?

    Tohon mä en osaa vastata


  • Atomic69

   Ankkurihissi katsastettu 6.3.2014.
   Iha ite luin hissin kyljestä, hieno homma.

  • Kukkuuuuu

   Tänään laskettiin viimeiset laskut kauniissa mutta tuulisessa säässä.Kiitos kaikille mukaville asiakkaille tästä kaudesta,toivottavasti nähdään ensi kaudella :)

  • Näkiä ja tekiä.

   On tainnut Alho parhaat päivänssä jo ajat sit nähdä.Siellä yrittäminen ei oo ollut helpoo kellekään,ei ees Ahon vetämälle Rukalle ja silloin oli ainaski rahaa takana.Kyllä se vaatii kovaa työtä ja osaamista tollanen homma,ei siinä ole varaa ruveta kelään leikkimään jos aikoo pärjätä.Ja jos vielä nykyisellä yrittäjällä ei ollut mitään käsitystä koko laskettelu pisneksestä kun tohon homaan rupes niin on jo lähtökohtakin vaikee.Ja kyllä toi homma olisi pitänyt alusta asti ruveta hoitaan ihan eri tavalla,eikä tehdä siitä alueesta ekaks kaatopaikaa.Kyllä mielestäni nykyisellä yrittäjällä on ollut näiden vuosien varrella aikaa näyttää mihin pystyy ja mihin ei.Ei kaikesta vaan aina voi syytää muita tai huonoo säätä tai mitä milloinkin.Sääli tosiaan on että Alhossa on hienot rinteet mutta eiköhän sen alamäki alkanut jo silloin kun se uudempi tuolihissi vietiin sieltä rukalle ja toi ankkuri hissi pistetiin pilaamaan hyvä rinne.No on varmaan muitakin jotka ovat läheltä seuraneet tuota Alhon taistelua olemassaolostaan ja sen hyviä ja huonoja aikoja ja voisivat kertoa yhtä sun toista.En kuitenkaan usko että nykyisellä meiningillä olisi Alhon kanalta hirveesti tulevaisuutta.Ikävä kyllä.

  • ???

   Miten niin viimeiset laskut. Eikös Alhon pitäisi olla auki viikonloppuisin? Näin ainakin sivustoillaan on informoitu.

  • kukkuuuuuuu

   Ilmeisesti lumitilanne on nyt sittenkin omistajan mielestä ok että voi pitää viikonloppuisin auki,en ole viime viikonlopun jälkeen käynyt jolloin puhuttiin että enään ei pidetä auki.

   • fani1

    Kiitokset Tompalle tynkäkaudesta, yritys oli kova mut etelän talvelle mitään voinut...
    Toivottavasti ensi kausi on parempi ja saatte tilanteen haltuun.
    Good luck Alhovuori since 1967!


   • Vanha kävijä
    fani1 kirjoitti:

    Kiitokset Tompalle tynkäkaudesta, yritys oli kova mut etelän talvelle mitään voinut...
    Toivottavasti ensi kausi on parempi ja saatte tilanteen haltuun.
    Good luck Alhovuori since 1967!

    Joo, kyllä Alhovuori on mennyt tosi hirveään kuntoon. Kävin syksyllä katsomassa, jos olisi vienyt asuntovaunun talveksi sinne, mut päätös oli aika helppo tehdä että ei todellakaan. Ympäristö ihan hirveässä kunnossa ja piha täynnä romaneita. Miten joku yrittäjä voi pitää ympäristön noin huonossa kunnossa ja sitten vielä ihmettelee, kun porukka ei käy ja rahat on loppu?? Kyllä on ikävä niitä vanhoja aikoja, kun Alho oli vielä laskettelukeskus, eikä kaatopaikka, niinkuin nykyisin!!!


   • exä
    Vanha kävijä kirjoitti:

    Joo, kyllä Alhovuori on mennyt tosi hirveään kuntoon. Kävin syksyllä katsomassa, jos olisi vienyt asuntovaunun talveksi sinne, mut päätös oli aika helppo tehdä että ei todellakaan. Ympäristö ihan hirveässä kunnossa ja piha täynnä romaneita. Miten joku yrittäjä voi pitää ympäristön noin huonossa kunnossa ja sitten vielä ihmettelee, kun porukka ei käy ja rahat on loppu?? Kyllä on ikävä niitä vanhoja aikoja, kun Alho oli vielä laskettelukeskus, eikä kaatopaikka, niinkuin nykyisin!!!

    Jee! Kesä on tullut Alhoon ja Romanialaiset Kerjäläiset Telttoineen saapuneet piristämään maakunnan hiljaiseloa! Yksi auto on jo "romutettu" ja hylätty humalapäissään (kuljettajalla noin 1.5prom) Karkkilan tien varteen.... Upeaa toimintaa, että JOKU haluaa majoittaa nämä tulokkaat pihapiiriinsä.


  • ärtynyt...

   hei nyt kaikki vois vähän rauhoittua! noi teijän jutut on jostai syvältä! ja noi EI pidä paikkaansa! mä käyn laskemassa Alhossa ilmaiseksi, koska mun äiti on siellä töissä! Joten.. miettikkää uudestaan...Tomppa yrittää parhaan mukaan saada ihmiset viihtymään siellä.... Alho on ihan paras laskettelukeskus!

   • kateelliset pois!!!

    KONKURSSIA EI OLE TULOSSA!! LOPETTAKAA NYT NOI JUTUT!! NOI ON IHMISTEN HARHAKUVITELMII!!! FAKTAT KUNTOO NYT IHAN OIKEESTI!!!! TUOLIHISSIT EI OLE OLLUT TÄNÄ TALVEL KÄYTÖS KOSKA ME HUOLLETAAN NE!! JOTEN TOI LOUKKAA AIKA PALJON MYÖS MUA, KOSKA MÄ OON SIELLÄ TÖISSÄ!!!! I DONE AND THAT´S IT! KANNATTAA OTTAA ASIAST SELVÄÄ IHAN KUNNOLLA ENNEN KUIN ALKAA JAKAMAAN SITÄ TÄÄLLÄ! TOSI TYLSÄ LUKEE TÄÄL TÄLLÄST SHAIPAA.....NE JOTKA HAUKKUU JA JAKELEE TÄÄL VÄÄRÄÄ TIETOO, ON SELVÄSTI PUUTTEIS.... KANATTAA VÄHÄ MIETTII MITÄ TÄNNE LAITTAA... :D KIITOS OLEN PUHUNUT! :DD


   • alhonhevoset<3
    kateelliset pois!!! kirjoitti:

    KONKURSSIA EI OLE TULOSSA!! LOPETTAKAA NYT NOI JUTUT!! NOI ON IHMISTEN HARHAKUVITELMII!!! FAKTAT KUNTOO NYT IHAN OIKEESTI!!!! TUOLIHISSIT EI OLE OLLUT TÄNÄ TALVEL KÄYTÖS KOSKA ME HUOLLETAAN NE!! JOTEN TOI LOUKKAA AIKA PALJON MYÖS MUA, KOSKA MÄ OON SIELLÄ TÖISSÄ!!!! I DONE AND THAT´S IT! KANNATTAA OTTAA ASIAST SELVÄÄ IHAN KUNNOLLA ENNEN KUIN ALKAA JAKAMAAN SITÄ TÄÄLLÄ! TOSI TYLSÄ LUKEE TÄÄL TÄLLÄST SHAIPAA.....NE JOTKA HAUKKUU JA JAKELEE TÄÄL VÄÄRÄÄ TIETOO, ON SELVÄSTI PUUTTEIS.... KANATTAA VÄHÄ MIETTII MITÄ TÄNNE LAITTAA... :D KIITOS OLEN PUHUNUT! :DD

    toivon et tääl aikuistutaa ja lopetetaa nää jutut!! :D


   • Superkade
    kateelliset pois!!! kirjoitti:

    KONKURSSIA EI OLE TULOSSA!! LOPETTAKAA NYT NOI JUTUT!! NOI ON IHMISTEN HARHAKUVITELMII!!! FAKTAT KUNTOO NYT IHAN OIKEESTI!!!! TUOLIHISSIT EI OLE OLLUT TÄNÄ TALVEL KÄYTÖS KOSKA ME HUOLLETAAN NE!! JOTEN TOI LOUKKAA AIKA PALJON MYÖS MUA, KOSKA MÄ OON SIELLÄ TÖISSÄ!!!! I DONE AND THAT´S IT! KANNATTAA OTTAA ASIAST SELVÄÄ IHAN KUNNOLLA ENNEN KUIN ALKAA JAKAMAAN SITÄ TÄÄLLÄ! TOSI TYLSÄ LUKEE TÄÄL TÄLLÄST SHAIPAA.....NE JOTKA HAUKKUU JA JAKELEE TÄÄL VÄÄRÄÄ TIETOO, ON SELVÄSTI PUUTTEIS.... KANATTAA VÄHÄ MIETTII MITÄ TÄNNE LAITTAA... :D KIITOS OLEN PUHUNUT! :DD

    Olen todella kateellinen koko alhovuoren omistajaperheelle.


  • Perheenisä läheltä

   Moi. Toivon todella että saatte homman kuntoon siellä Alhossa. Käytiin monta kertaa keväällä 2013 ja 2014 talvella oli tarkoitus tulla myös, koska kohtuu lähellä asutaan. Tulematta jäi, kun ei oikein ollut talveakaan...
   Muutamia huomioita kuitenkin 2013 talvelta: lumikissa hajonneena rinteessä, ankkurihissistä puuttui aika paljon ankkureita, lipun lukulaitteet eivä toimineet. Pieniä, mutta merkityksellisiä juttuja. Tuolihissi melko rähjäisessä kunnossa. Oli kuitenkin katsastettu.
   Ruoka oli hyvää ja nuotiopaikalla oli puita tarjolla. Lasten pulkkamäki nuotiopaikan vieressä mukavan vauhdikas.
   Alueella on potentiaalia kunhan rinteiden aluskasvillisuus pidetään kurissa, hissit ankkurineen ja tuoleineen siistitään/laitetaan kuntoon, ja yleinen "pysähtyneisyyden meiniki" pikkuhiljaa hävitetään rakennusten ja ympäristön siistinnällä ja kunnossapidolla. Ymmärrän ettei raha kasva puissa Alhossakaan, mutta pikku hiljaa ja omasta elintasosta tinkimällä päästään kannattavaan lopputulokseen.
   Tsemppiä!

   • Suomi Slalom

    Perheenisä läheltä: Miten maassamakaavaa risaa tuolihissiä on voitu katsastaa? Katsastajana on täytynyt silloin toimia joku Alhon romaneista, ei mikään virallinen taho ;). Ankkurihissi toimi kyllä ja on katsastettu.


  • olin tulossa

   Vaunuilijoille ei ole edes sähköä enää omistajien puolelta. Vaan sähköt on katkaistu.

   • moikaikki<3

    Moi! :D Ollaa siistitty Alhoa jne. Mutta ne romanialaiset.... Mäki oon aika kade, mut Tomppa on sanonu et minä ja mun äiti kuulutaa kalustoo, ku ollaa siel yötä jne


   • tiedoksi
    moikaikki<3 kirjoitti:

    Moi! :D Ollaa siistitty Alhoa jne. Mutta ne romanialaiset.... Mäki oon aika kade, mut Tomppa on sanonu et minä ja mun äiti kuulutaa kalustoo, ku ollaa siel yötä jne

    Alhovuori EI ole vieläraukseen. Väliaikainen kielto on astunut voimaan13.06.14. Tarkoittaa, että.perintätoimet,ym. ovat toistaiseksi . Velkasaneeraukseen JOS tuurilla pääsee, alkaa tosi raju vyönkiristys. Mitään ei mene enää ohi kirjanpidon. Pienikin rike ja se on peli seis. Jos jokubluulee, että velkasaneeraus on helppoa kuin heinänteko, erehtyy karusti.
    Sähköt ovat talolla ja "kuppilassa", muttei karavanalueella.
    Kannattaa itse mennä katsomaan , missä a,j, mis KUNNOSSA alue oikeasti on.
    Patentti ja rekisterihallituksen sivuilta voi seurata asioiden etenemistä. Tiedot ovat julkisia. Pientä maksua vastaan voi ostaa yrityksen taloustiedot,tilinpäätökset, ilmoitukset,ym.


   • alhorules<3
    tiedoksi kirjoitti:

    Alhovuori EI ole vieläraukseen. Väliaikainen kielto on astunut voimaan13.06.14. Tarkoittaa, että.perintätoimet,ym. ovat toistaiseksi . Velkasaneeraukseen JOS tuurilla pääsee, alkaa tosi raju vyönkiristys. Mitään ei mene enää ohi kirjanpidon. Pienikin rike ja se on peli seis. Jos jokubluulee, että velkasaneeraus on helppoa kuin heinänteko, erehtyy karusti.
    Sähköt ovat talolla ja "kuppilassa", muttei karavanalueella.
    Kannattaa itse mennä katsomaan , missä a,j, mis KUNNOSSA alue oikeasti on.
    Patentti ja rekisterihallituksen sivuilta voi seurata asioiden etenemistä. Tiedot ovat julkisia. Pientä maksua vastaan voi ostaa yrityksen taloustiedot,tilinpäätökset, ilmoitukset,ym.

    ?


   • Karavaani tai ei!
    tiedoksi kirjoitti:

    Alhovuori EI ole vieläraukseen. Väliaikainen kielto on astunut voimaan13.06.14. Tarkoittaa, että.perintätoimet,ym. ovat toistaiseksi . Velkasaneeraukseen JOS tuurilla pääsee, alkaa tosi raju vyönkiristys. Mitään ei mene enää ohi kirjanpidon. Pienikin rike ja se on peli seis. Jos jokubluulee, että velkasaneeraus on helppoa kuin heinänteko, erehtyy karusti.
    Sähköt ovat talolla ja "kuppilassa", muttei karavanalueella.
    Kannattaa itse mennä katsomaan , missä a,j, mis KUNNOSSA alue oikeasti on.
    Patentti ja rekisterihallituksen sivuilta voi seurata asioiden etenemistä. Tiedot ovat julkisia. Pientä maksua vastaan voi ostaa yrityksen taloustiedot,tilinpäätökset, ilmoitukset,ym.

    aika sekalaista ehkä parissa ölvissä yritetty riivata tää tekstikin.Ei saa ees apoteekki selevää jokubluulee.että koulut ehkä käymättä tai lukihäiriö meibi?
    Alhossa tuskin mikään muuttuu,jos sähköjä ei ees oo.Lähtee viimenenki karavaani alueelta varsinkin,jos maksanut sähköt alueella-Mitens suihkut tai saunat ei siis pääse ees pesulle.Sanomattakaan astoiden pesusta.Viimeksi ollessani tiskipaikka aika epäsiisti onko korjattu?


   • tiedoksi
    tiedoksi kirjoitti:

    Alhovuori EI ole vieläraukseen. Väliaikainen kielto on astunut voimaan13.06.14. Tarkoittaa, että.perintätoimet,ym. ovat toistaiseksi . Velkasaneeraukseen JOS tuurilla pääsee, alkaa tosi raju vyönkiristys. Mitään ei mene enää ohi kirjanpidon. Pienikin rike ja se on peli seis. Jos jokubluulee, että velkasaneeraus on helppoa kuin heinänteko, erehtyy karusti.
    Sähköt ovat talolla ja "kuppilassa", muttei karavanalueella.
    Kannattaa itse mennä katsomaan , missä a,j, mis KUNNOSSA alue oikeasti on.
    Patentti ja rekisterihallituksen sivuilta voi seurata asioiden etenemistä. Tiedot ovat julkisia. Pientä maksua vastaan voi ostaa yrityksen taloustiedot,tilinpäätökset, ilmoitukset,ym.

    Korjaus: Alhovuori EI ole vielä päässyt velkasaneeraukseen. Karavanalueella on sähköt, mutta karavaanarien omalla sopimuksella(=karavaanarit maksavat itse sähkönsä). Roskista ei tyhjennetä, likakaivon tyhjennyksen maksavat karavaanarit l. on ns. omatoimialue.


   • tiedoksi
    tiedoksi kirjoitti:

    Korjaus: Alhovuori EI ole vielä päässyt velkasaneeraukseen. Karavanalueella on sähköt, mutta karavaanarien omalla sopimuksella(=karavaanarit maksavat itse sähkönsä). Roskista ei tyhjennetä, likakaivon tyhjennyksen maksavat karavaanarit l. on ns. omatoimialue.

    Ei varmaankaan, ei siellä kait varsinaista siivousta suoriteta. Joku ehkä sipaisee enimmät liat ja se on siinä.


   • karavaani tai ei!!
    tiedoksi kirjoitti:

    Ei varmaankaan, ei siellä kait varsinaista siivousta suoriteta. Joku ehkä sipaisee enimmät liat ja se on siinä.

    Olisi hieno alue pelkäksi karavaanialueeksi.Muttapa kuka sitä ostaa ja kunnostaisi vaatii liikaa rahaa ja korjauksia.Heino paikka menee piloille,kun sitä ei millään tavalla ylläpidetä.Olisi lähellä pääkaupunkiseutuakin ja palveluita.saisi sen kukoistamaan hyödyntämällä alueella olevia tiloja ilman eläimiäTai voi olla mutta hoidettuina ja ei vapaina.Toivotaan,että joku joskus ostaa ja kunnostaa hienon paikan siitä.


   • surullista
    karavaani tai ei!! kirjoitti:

    Olisi hieno alue pelkäksi karavaanialueeksi.Muttapa kuka sitä ostaa ja kunnostaisi vaatii liikaa rahaa ja korjauksia.Heino paikka menee piloille,kun sitä ei millään tavalla ylläpidetä.Olisi lähellä pääkaupunkiseutuakin ja palveluita.saisi sen kukoistamaan hyödyntämällä alueella olevia tiloja ilman eläimiäTai voi olla mutta hoidettuina ja ei vapaina.Toivotaan,että joku joskus ostaa ja kunnostaa hienon paikan siitä.

    Paikkana on kerrassaan upea, kunhan siivotaan kaikki sotkut ja poistetaan sinne pesiytynyt epämääräinen aines, josta ikkalalaiset ovat saanet tuta. Alueen nostaminen pohjamudista edellyttää sellaista tahoa, jolla olisi rahaa ja halua hoitaa aluetta, niin että se olisi siisti ja palvelut pelaisivat. Jospa Lohjan kaupunki voisi ostaa alueen virkistyskäyttöön, mutta taitaa taloustilanne olla tänään niin kireä, ettei resurssit ostamiseen riitä.
    Alue on päästetty ränsistymään(rakennukset, laitteet, jne), mikä osoittaa, ettei nykyisellä omistajalla ole ollut juurikaan kiinnostusta edes yrittää. Osasyynä alueen alasmenossa on ollut, ettei yhteistyö minkään tahon kanssa ole onnistunut.


   • Rudolffin muistolle
    karavaani tai ei!! kirjoitti:

    Olisi hieno alue pelkäksi karavaanialueeksi.Muttapa kuka sitä ostaa ja kunnostaisi vaatii liikaa rahaa ja korjauksia.Heino paikka menee piloille,kun sitä ei millään tavalla ylläpidetä.Olisi lähellä pääkaupunkiseutuakin ja palveluita.saisi sen kukoistamaan hyödyntämällä alueella olevia tiloja ilman eläimiäTai voi olla mutta hoidettuina ja ei vapaina.Toivotaan,että joku joskus ostaa ja kunnostaa hienon paikan siitä.

    Ja varsinkaan kuolleita eläimiä ei matkailualalalla kannata pitää alueella yleisesti esillä.


   • ??-
    Rudolffin muistolle kirjoitti:

    Ja varsinkaan kuolleita eläimiä ei matkailualalalla kannata pitää alueella yleisesti esillä.

    Ei kait niitä enää ole, vai?


  • Laskija

   Onko tietoa tilanteesta, eli meinataanko avata talveksi?

   • Profeetta 1

    Tuskinpa aukee ja jos aukee niin ei ainakaan nykyisen yrittäjän toimesta.
    Taitaa paikka olla konkurssikypsä nyt.


   • Laskija
    Profeetta 1 kirjoitti:

    Tuskinpa aukee ja jos aukee niin ei ainakaan nykyisen yrittäjän toimesta.
    Taitaa paikka olla konkurssikypsä nyt.

    Onko paikka myynnissä?
    Toivottavasti toiminta jatkuu paremmissa merkeissä joko nykyisen tai sitten uuden yrittäjän voimin...


  • Profeetta 3

   NO EI TOD OO MIHINKÄÄN KONKURSSIIN MENOS! EIKÄ VARMASTI MYYNNISSÄKÄÄN. TOMPPA HOITAA HOMMAN. SE ON UUSI SARJA SUBTV:LLÄ JA SITÄ ALETAAN KUVATA NY SYKSYLLÄ. SE KÄSITTELEE SUOMALAISEN YRITTÄJÄN ARKEE NIINKU.

  • Tosi Töllö

   Kuvataan varmaan jaksoa:"Miten päästä asiakkaista helposti eroon ."

  • zoozoozoo

   Tainnut hirmumyrsky puhaltaa Ahovuoren yllä vieden loputkin asiakkaat mennessään paremmille karavaanialueille.

  • Rakentamaan?

   Olisi alhovuoressa okt tontti myynnissä, siis laskettulukeskuksen alueella.
   Hyvät ulkoilumaastot ja skimbaamaan sukset jalassa suoraan kotiovelta.
   Aika herkku paikka!

   • Laskija

    Yritetäänkö rinteitä avata tulevana talvena?


   • Pusulalainen

    Onkos siellä kaavamuutos tehty ja milloin? Virkistysalueelta ei ok-tontteja myydä. Alhojärven toisella puolella on kyllä tontteja myynnissä, mutta ne eivät kuulu Alhovuoren maihin. Osoite on toki sama. Mökkiläisiä on sen pikku tien varrella. Ulottuu Hiirlampeen(vai oliko Saarlampi?)


   • Ent. laskija
    Laskija kirjoitti:

    Yritetäänkö rinteitä avata tulevana talvena?

    Laskija: Tuskin.


  • aikansakutakin

   Se on Siinä! Alhovuori on myynnissä SKV:llä ,eikä enää aukea ensi talvena!!!

  • Atomic69

   Toi on kyllä suht suolanen hintapyyntö tosin en tiedä metsän arvoa.
   Paljon vaatii keskus remppaa että kukoistaisi taas vanhaan hyvään malliin.
   Pidin kovasti paikasta, saa nähdä sitten tulevaisuus, metsittyykö vai jatkuuko toiminta.

   • Atomic69

    Paljonkohan T. Puusa maksoi paikasta ja onko siitä kuinka pitkä aika?
    Jotenkin muistelen että sai paikan "suht sopivasti".


   • melkein naapuri
    Atomic69 kirjoitti:

    Paljonkohan T. Puusa maksoi paikasta ja onko siitä kuinka pitkä aika?
    Jotenkin muistelen että sai paikan "suht sopivasti".

    Jos n. milli on suht.sopivasti niin ok. 2007 Alhovuori oli ed.kerran myynnissä.


  • melkein naapuri

   Suht.sopivasti, melkein millin maksoi. Ei siis ihan ilmainen ollut.

   • melkein naapuri

    Sorry, tuli tuplasti, kun näytti, ettei onnistu lainkaan.


  • Atomic69

   Ogey kiitti tiedosta. Muistin jotenkin väärin..
   Kovan hinnan Tomppa pulitti sitten, tosin asiallisella hoidolla paikan olisi ehkä voinutkin saada toimimaan. Riskibisnestä.
   Kauanko Alhov. oli Rukan omistuksessa ja kuka sitä aiemmin, kiinnostaisi vain historia, kivaa paikkaa muistellessa!

   • melkein naapuri

    Juhani Aho(kuollut?,joka omistaa myös Rukan ja Pyhän hiihtokeskukset. Nykyisin hänen lapsensa pyörittävät Rukaa ja Pyhää. Bossain vaiheessa pari kaverusta pyöritti Alhoa. Tekivät aika pian konkurssin. Sen jälkeen kait Aho tuli kuvioihin. Alhossa oli parhaimmillaan n.1000 as.vaunua(karavantoiminta oli todella huipussaan). Kannattaa huhuilla Alhosta paljon tietävien perään. Heitä kyllä on.


   • hiihtokeskus yrittäjä
    melkein naapuri kirjoitti:

    Juhani Aho(kuollut?,joka omistaa myös Rukan ja Pyhän hiihtokeskukset. Nykyisin hänen lapsensa pyörittävät Rukaa ja Pyhää. Bossain vaiheessa pari kaverusta pyöritti Alhoa. Tekivät aika pian konkurssin. Sen jälkeen kait Aho tuli kuvioihin. Alhossa oli parhaimmillaan n.1000 as.vaunua(karavantoiminta oli todella huipussaan). Kannattaa huhuilla Alhosta paljon tietävien perään. Heitä kyllä on.

    Onkohan kaudelle 14-15 mitään toiminnan merkkejä. Mitkään puh numerot ei vastaa eikä mistää nettisivuilta ei oo tietoa saatavana.


  • Ossil
   • Alhovuorellauusiomistaja

    Konkurssi 02/2015. Uusi omistaja on Tiina Mela. 300 000€ maksoi. Alueella ei ole muuta arvoa, kuin maapohjalla. Rakennukset purkukunnossa, laitteet täyttä romua.
    Melalla on kolme yritystä: 1)Mozer Oy(Metalli-ja mineraalituotteiden tukkukauppa), 2)Finski&co Oy(Ongelmajätteen käsittely, loppusijoitus ja hävittäminen)ja 3)Scanbet Oy(Metalli-ja mineraalituotteiden tukkukauppa). Lisäksi J.K.Maaseutupalvelu Oy on myös jotenkin sidoksissa Tiina Melaan.
    Mitä aikoo alueella tehdä, myykö eteenpäin, jää nähtäväksi.


  • jerik

   Tarkoitus ainakin kunnostaa Camping-alue kesäksi, työt ovat alkaneet. Huoltorakennus jo ihan kohtuullisessa kunnossa.

   • Koukkuun

    Hienoo:)alue on todella ainut laatuinen caravaanari käyttöön maaston suhteen,toivottavasti asiakkaat löytää takaisin.


   • EntinenAlhossakävijä

    Vaunupaikat vaativat nykykriteerit täyttävän sähköistyksen(kokonaan uusiksi). Jokaista vaunua kohti oltava oma pistoke/mittari. Jätevesihuolto pitäisi uusia. Vanha umpisäiliö on läpimätä ja tihkuu maastoon. Toivottavasti huoltorakennuksen putket eivät ole menneet jäähän ja haljenneet(vaara on ilmeinen, ellei ole pidetty peruslämpöä päällä). ALhovuori oli upea paikka, sääli, että edelliset omistajat eivät ymmärtäneet asiakaspalvelun ja yrittämisen päälle mitään.


  • Hänkkä

   Mikä on tilanne tällä hetkellä muuten ? Onko rinteet aukeamassa tulevaisuudessa ja onkohan tuolihissikin tulossa käyttöön ?

  • Alhovuorilove

   Asun Alhovuoren vieressä ja olen kova laskettelemaan. Alhovuoren osti jokunen aika yksi perhe, jotka sai mäet niin pas*aan kuntoon ettei siellä pystynyt kukaan laskettelemaan

  • Atomic69

   Onko uudella omistajalla intressejä mäkitouhuun vai pelkästään karavaanioleskeluun, tietäiskö joku paikallinen jotain?

  • exlaskettelija

   Pelkät intressit eivät riitä, sehän on nähty. Siihen tarvitaan osaamista ja ammattitaitoista henkilökuntaa sekä rahaa. Rahaa uppoaa laitteiden uusimiseen(hissit, lumetuskalusto, ym. ovat silkkaa romua). Rakennukset ovat lähes purkukuntoiset(paitsi huoltorakennus)uutta pitää saada tilalle. Täytyy olla reilusti "ylimääräistä" rahaa, jotta mäkitoiminta voisi alkaa ja jatkuakin. Etelä-Suomen lyhyet ja vähälumiset talvetkaan eivät suosi pelkkiä laskettelukeskuksia. Ympärivuotista toimintaa on oltava. Karavanalueen ylläpitokin vaatii jonkinmoista osaamista, ei ihan pystymetsästä sitäkää toimintaa pyöritetä menestyksellisesti. Nykyinen yleinen taloudellinen tilanne ei ole kovinkaan rohkaiseva. Uhkarohkeata on alkaa yrittäjäksi alalla, jossa on kilpailua.

  • pitkätalvi

   Alhovuori aukeaa viikolla 29/2016, ensi kesänä mäet taas auki. Helvetisti rahaa kiinni tossa touhussa, toivon sydämestäni menestystä.

  • AlhoWuori

   Mitään varmuutta vielä mäen avaamisesta ei ole, mutta muuta toimintaa olisi kyllä tarkoitus järjestää. alhovuori.net
   paljon on työtä takana ja vielä enemmän edessä...
   Hirveään kuntoon oli paikat saatu?

  • exalholainen

   Koska julkaistaan nettisivusto, mistä ilmenee yöpymishinnat(vaunu/teltta),ym.? Tuleeko mahdollisesti kausipaikkoja myyntiin?

   • Anonyymi

    mikähän on tänhetkinen kohtalo? Alhovuoren kyltit revitty tien nokasta ja iidet nettisivut poistettu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    mikähän on tänhetkinen kohtalo? Alhovuoren kyltit revitty tien nokasta ja iidet nettisivut poistettu?

    Onko Alhossa toimintaa?
    Mistään ei löydy infoa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko Alhossa toimintaa?
    Mistään ei löydy infoa!

    Toi oli hyvä ketjun viimeinen kysymys. Toiveikkaana tulin itsekin tänne etsimään tietoa, että pääsisikö sinne vaikka hiihtämään? Sen oikeastaan arvasin jo aikaisemman oletuksen perusteella, että hissit ei toimi. Pitää varmaan käydä itse paikan päällä ziigaamassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toi oli hyvä ketjun viimeinen kysymys. Toiveikkaana tulin itsekin tänne etsimään tietoa, että pääsisikö sinne vaikka hiihtämään? Sen oikeastaan arvasin jo aikaisemman oletuksen perusteella, että hissit ei toimi. Pitää varmaan käydä itse paikan päällä ziigaamassa.

    Ei ole minkäänlaista toimintaa.
    Surullinen loppu Alhovuorelle taas,
    toisen kerran.
    Yhden virallisen, valtakunnallisen, maksullisen toiminnan kautta saa Alhosta päivitettyä tietoa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole minkäänlaista toimintaa.
    Surullinen loppu Alhovuorelle taas,
    toisen kerran.
    Yhden virallisen, valtakunnallisen, maksullisen toiminnan kautta saa Alhosta päivitettyä tietoa...

    Epävirallisesti tuolla suunnalla kyllä saa toimintaa, kutsutaan sitä sitten vaikka hiihtämiseksi. Nimittäin paikkakunnan tunnetuin ravintolayrittäjä kyllä antaa siitä huolimatta että on varattu mies.

    Tätä nyt tapahtuu kaikkialla, mutta Namilassa, missä toki "jokainen on duunannut jokaista", kuten pikkukylään kuuluu, asia alkaa kaikesta hissuttelusta huolimatta olla vähitellen ns. julkinen salaisuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toi oli hyvä ketjun viimeinen kysymys. Toiveikkaana tulin itsekin tänne etsimään tietoa, että pääsisikö sinne vaikka hiihtämään? Sen oikeastaan arvasin jo aikaisemman oletuksen perusteella, että hissit ei toimi. Pitää varmaan käydä itse paikan päällä ziigaamassa.

    Tie on suljettu lippusiimalla ja kameravalvontamerkeillä. Mäet kyllä näyttäisi kovin hyvälle vaikkapa omatoimiseen ylösskinnaamiseen, mutta ensin pitäisi mennä peltoja pitkin paikalle. Harmi - olisi tällaisena talvena vallan mainio mäki.


  • Anonyymi

   meikäläinen kävin skinnaamassa juuri helmikuun paikkeilla. Oli hyvät lumet kyllä, pakko sanoa. En viitsinyt kertaa enempää laskea kun jouduin jo ensimmäisellä ylösnousulla vääntämään kättä ilmeisesti paikan omistajan kanssa.
   Varmempi tapa päästä laskemaan on kiivetä huipulle rinteiden takaa Näkintien kautta, tosin tällöin voi olla vaarana yhtälailla törmätä vihaisiin naamoihin rinteiden alapuolella.
   Hyvänä talvena kunnon dumpeilla ex musta rinne (huipulta vasemmanpuolimmainen) on lyhyt mutta mukava laskettava.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   4812
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   171
   3980
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2713
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2502
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   108
   1944
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1662
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   1249
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1059
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1054
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1031
  Aihe