Lillakarnillan

td809

huomasin et heille pentuja tulossa joten kyselen minkalaisia ovat olleet luonteeltaan edelliset pennut ja niiden vahemmat,, koska etsin pentua itselleni tästä väriryhmästä....

66

4001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en ota
    • rumakorva =D

      Rumat korvatkin =DD, Uskon että olet kasvattaja?... Onko kilpailu kovaa? Ihan vaan sivusta seuraaja tiedustelee.

    • lillakarnillan

      korvat on osalla pennuista kieltämättä "lentävät", ei kotikoiria pahenna. epilepsia on epäily, ei varmistettu, pennuista kaksi kuvattu selästä, ei spondyloosia, emän isä kuvattu selästä 7v, ei spondyloosia, muita esivanhempia ei ole tutkittu, olen tehnyt ratkaisuni jatkojalostuksesta kuulemani mukaan, mistä ei ole dokumentteja. luonnehäiriöthän muodostuu 20% kasvattajan luona vietetystä ajasta ja 80% sen taluttimen toisesta päästä. jos jotakuta näin kovasti kiinnostaa, tervetuloa tutustumaan kotona olevaan emäkoiraan
      terveisin vuokko jormakka ja osoite löytyy kotisivuilta, että tervetuloa kahville

    • Marjo Alhonen

      Jalostustietokannastahan näemme että jalostukseen käytettävät koirat ovat kuvattu asianmukaisesti ja terveeksi todettu.
      Tanskandogilta ei vaadita jalostukseen selän kuvausta, mutta se on kuvattu nimenomaan spondyloosin ja muiden selkäsairauksien varalta.

      Omistan itse puoliksi Vuokon kanssa nartun kenelle oli pentue suunnitteilla, emmekä ikimaailmassa hyväksy sairaiden koirien jatkojalostusta.

      Lennokkaat korvat mielestäni kuvastavat hyvin Lillakarnillan jälkeläisten luonnetta ja lennokasta olemusta, enkä itse ole sen takia omalta dogiltani niitä halunnut muuttaa/korjata.
      Luonne näillä kaikilla tietämilläni/tuntemillani jälkeläisillä on hyvä, eikä missään nimessa yhdelläkään heistä ole luonteessa mitään vikaa.

      Lillakarnillan kennel on yksi suorapuheisimmista, rehellisimmistä ja vastuuntutoisimmista kasvattajista mitä minua vastaan on tullut.
      Mitään ei ole minulta salattu. Joka ei Vuokon kanssa tule toimeen voi rehellisesti katsoa peiliin.
      On uskomatonta miten kukaan asioista sen enempää tietämättä uskaltaa levittää tällaista sooppaa.
      Joillekin ehkä tanskandoggien tai muiden rotukoirien jalostus on liiketoimintaa, meille se on sydämmen asia!!!

    • toisen pentueen isä

      Lillakarnillaa sivuavasta aiheesta keskustelua tuolla hyväksytkö spondyloosi..

    • Meille ei ole nyt tulossa pentuja eli kenenkään ei tartte pelätä että omat pennut ei käy kaupan, edellinen parjattu pentuehan oli likipitäen varattu (4/6) jo ennen syntymistään ja kukaan teistä jotka parjas astutuksen jälkeen ja jatkaa nyt parjaamistaan yllättäen kun sijotusnarttu astutettiin, EI JOUDU kantamaan vastuuta minun ratkaisuistani. Harmillinen asia se Minin tyhjäksi jäänti, koska siitäkin pentueesta oli jo varauksia...

    • Kysyjä

      "toki sukurasitteita on "
      Miten määrittelet tämän ?

    • Uroksen omistaja

      Tämän ketjun alussa mainittiin että suvussa on epilepsiaa, spondyloosia, luonnehäiriöitä ja rumia korvia;)

      Uroksen veljellä oli epilepsia, mutta on ainoastaan suositus että sairaita koiria ei käytetä jalostukseen. Ei ole kiellettyä käyttää terveitä sisaruksia. Jos joku osaa kertoa kuinka suuri mahdollisuus tällä pentueelle on saada ko.sairaus, niin otan kiitollisena tiedon vastaan.
      Uroksen siskolla on ilmeisesti lievä spondyloosi, siitä en osaa tarkemmin kertoa. Tarkoitin sitä että taustat tiedetään sen verran kun on kerrottu.

      Luonnehäiriöistä en osaa sanoa mitään. "rumat korvat" ovat periytyneet, niiden kanssa pystytään ehkä just ja just elämään...
      En ala ketään syyttelemään enkä itseäni puolustelemaan, koska asia ei kuulu kenellekään. Tässä nyt on varmasti ongelmana se että asioista on puhuttu avoimesti. En enään ihmettele että osa kasvattajista jättää asioita ja sairauksia kertomatta, koska kukaan ei halua tällaiseen myllytykseen.
      Kiitti ja kuitti!

    • IhmetteleväT

      En haluaisi koiraa itselleni,jos edes sisaruksille on ollut epilepsiaan,en edes ymmärrä sellaisten sisarusten käyttöä jalostukseen.

    • mimmi83

      Ja minä olen sen edesmenneen epilepsiaa sairastavan uroksen entinen omistaja ja satuin itse olemaan paikalla kuulemassa Turun Vettorissa ( eläinlääkäriasemalla) kun kysyttiin että voiko sisarusta käyttää astutukseen niin eläinlääkäri sanoi että EI ole mitään estettä ja tuskin eläinlääkäri haluaa jalostaa tänne sairaita yksilöitä jos hän olis sitä mieltä että kyseinen sairaus voi periytyä sitä kautta. ja sekin on totta että kyseistä epilepsiaa ei ole varmistettu koska se olisi vaatinut pään kuvauttamisen helsingissä ja siinä vaiheessa tein oman päätökseni ja päästin rakkaan koirani kärsimyksistä! tällä hetkellä omistan itse kyseisestä Lillakarnillan pentueesta nartun eikä yhtään pelottanut ottaa pentua vaikka tiesin isän veljellä olleen epilepsian kun tiesin mitä eläinlääkäri oli sanonut. eli kannattaa ottaa mun mielestä asioista selvää ennen ku alkaa arvostelemaan toisten pentueita ja koiria!

    • =)

      Tämän kysyn ihan kaikella ystävyydellä haluamatta pahoittaa kenenkään mieltä ja myöskin sen takia kun en itsekkään valitettavasti ole se terveen dogin omistaja (eli kokemusta sairaan koiran kanssa elämisestä löytyy)... eli onko siis hyväksyttävää käyttää urosta jolla kuitenkin kaksi sisarusta sairastaa jotain? Eikös siinä ole jo aika paljon yhteen pentueeseen että mahdollisesti kaksi koiraa ovat sairaita? Ymmärrän toki sen että vaikeaa on löytää täysin tervettä linjaa mutta... eikös siinä vaiheessa jo kannattaisi jättää koko pentue käyttämättä jalostukseen...? Toivottavasti joku osaa vastata asiallisesti tähän...=)

    • eiko terveys tavote?

      Ei, en hyväksyisi. Isovanhempien sisarusten terveys myäs kyseenalainen.
      Serkuissa ja pikkuserkuiisa löytyy sairauksia myös..

    • Jokaisella on oikeus ottaa pentu sieltä mistä haluaa, en ole onneks joutunu väkisin myymään kenellekkään ja onnea kaikille sen täysin terveen linjan etsintään, ihmeitäkin on joskus tapahtunut.

    • mimmi83

      tää menee kyl niin älyttömäks koko keskustelu ku puhe on kuitenkin koirarodusta millä tiedetään olevan paljon sairauksia niin kyl se hankalaa on saada pentueista pelkkiä terveitä yksilöitä vaikka käytetään terveitä yksilöitä niin silti saattaa tulla joku sairaus! ihmisilläkin on paljon sairauksii mut perkele nekin lisääntyy tämän tästä!!

      • ei pidä paikkaansa

        kaikki suvut eivät ole sairauksien kyllästämiä!


    • justusdogo

      onhan kaikkien linjat niin kauan terveitä kun ei tutkita sitä selkää ja vaikka tutkittaisiin niin ei missään nimessä julkisteta jos sattuu olemaan sairas selältään...onhan noita kasvattajia joka junaan... onneksi kyseinen kenneli tutkituttaa koiransa ja rehdisti kertoo tulokset! Näin ei moni tee!

    • Kateellinen ?

      Piileviä vikoja ja sairauksia esiintyy kaikissa linjoissa, mutta se miten lähdetään tekemään jalostusta, on se, että käytetään vain niitä narttuja ja uroksia, joissa ei tiettävästi ole tavattu vakavia vikoja aiemmin. Mielestäni ei riitä selitykseksi se, että "me tutkitaan ja puhutaan ääneen sairaiden käyttämisestä"! Hyi!

    • ????????????????????

      Mielestäni ei riitä selitykseksi se, että "me tutkitaan ja puhutaan ääneen sairaiden käyttämisestä"! Hyi!
      ??????????????????? Nimeä kasvattaja joka näin tekee??????????????
      Jos et pysty nimeämään, niin älä kirjoita tuollaista!

      • ????????????????????

        ????????????????? Tuttu eläinlääkäri, sano nimi???????????????
        Aivan käsitöntä, jos et pysty nimeämään ketään, niin älä kirjoita!


    • Vitun kateellinen

      Etkö lukenut em. Viestejä ? Lillakarnillastahan tässä koko ajan on ollut kysymys,kuten edeltä voit lukea.

    • kysymys

      Nyt meni vähän ohi? Lillakarnillanko on näin toiminut? Käyttänyt siis sairaita koiria?

    • Hämmästynyt

      Vitun kateellinen,
      Mitä sairasta koiraa on käytetty, mitä eläinlääkäriä on käytetty.
      Kuullostaa ihan lynkkaukselta :-(

    • Sen minäkin tahtoisin tietää, kuka on se sairas koira jota olen käyttänyt jalostukseen Otsossa käyty rokotuksilla ja Kiki ultrassa sekä molempien pentueitten lääkärintarkastus, Tähdessä käyty sydänultrassa ja Minin kuvaukset, kun mahtu pöydälle, Viitaniemessä Sylvin silmätarkki, siellä ainut ell Jyväskylässä joka saa virallisesti lausunnon antaa silmistä ja röntgen kuvaukset, kun Sylvi ei mahtunut Tähden pöydälle, aikanaan Kikin kuvaukset Pet-Amissa, että annanko nää viestit eteenpäin ko. lääkäreille ja he tutkivat kirjottajien alkuperän, tuskin lääkäritkään antaa itteensä rienata ihan huvikseen. helvetti mitä sakkia, tulee mieleen jotenkin se kun mulle soiteltiin kännissä ennen viime pentuetta....ja nimettömänä tietenkin ja likipitäen samoja asioita ränkätettiin, no sehän selviää kun laittaa tutkinnan päälle ja sen jälkeen jokaikinen nimi tulee julkisuuteen. tässä mein käyttämät ellät, eipä olla muuten tuttuja, kun kartutettu hein palkkapussia tarkastuksilla ja rokotuksilla

    • hmm??

      Aivan turhaa rienaamista, häpeäisitte!
      Nämä viestit ovat valheellisia.
      Näissä on jo aihetta poliisitutkintaan.
      Viesteistä saa käsityksen että Lillakarnillan olisi vastuuntunnoton kennel, joka lahjoo eläinlääkäreitä saadakseen terveen koiran paperit.
      Tämä todella on häpeällistä!
      Upea rotu mutta hyvin ahdasmielistä kuppikuntaa!

      • Börje von Dane

        Seuraavaksi voi kysyä Keisarinnalta kuinka monta selkäkuvattua löytyy. Ultraustakin voisi kysyä?
        Rohkea rokan syö;).


    • se on aivan sama kuka mitäkin tarkottaa, jokainen löytyy ja tulee julkisuuteen, perkele toivottavasti ootte onnellisia siinä vaiheessa kun nimi julkistetaan

    • monttu auki

      Lillakarnillan ketjuun kirjoitat noin, tarkoittaen muita kasvattajia???. Kuu-ukko, älä ole kuutamolla. Osasithan hyvin asiallista palautetta antaa topiciin jossa keskustellaan rotu-yhdistyksestä.
      Toivon että saisin nimesi, petollinen kuu-ukko.
      Olet niitä kummarran ja pyllistän samaan aikaan.
      Ällötys!

    • kuu-ukkonen

      Ehkä yleistin liikaa, mutta yleensä ottaen tälläisiä kasvattajia on, jotka eivät rehellistä peliä pelaa (enkä tarkoita ny Lillakarnillaa). Olen huono kirjoittamaan niin että asia tulisi oikein ymmärretyksi.
      Mutta arvosta rehellisä kasvattajia (mm. Lillakarnillan) jotka oikeasti ja rohkeasti julki tuovat ne ikävätkin puolet. mutta myöskin ne ilot ja hyvät asiat. Toki muitakin kasvattajia TD rodussa on jotka ovat varmasti rehelliiä :) Mutta ovatko kaikki? Ja mitä tuohon minun eläinlääkäri kommenttiin tulee. Niin valitettavsti tälläisiä mätäpaiseita joukkoon mahtuu, jotka väärin käyttävät hienoa järjestelmää. Lopetan tämän keskustelun tähän. Mutta mätäpaiseita on joka rodussa ja eläinlajissa. Sellaisia ihmiset ovat. Valitettavasti.

      Pyydän anteeksi jos olen pahoittanut jonkun mielen.

      Toivotan kaikille eritoten hyvää pääsiäistä!!
      Lillakarnillalle terveiset että jatka samalla linjalla, ole rehellinen ja jatka kasvatustyöätäsi, Sinunlaisia tarvitaan! Tsemppiä!

      Ja pennun kyselijöille yleensä kenneliin ja rotuun katsomatta.. Olkaa suoraan kasvattajiin yhteyttä. helppo on nimettömänä täällä kirjoitella/pahaa puhua. Monelta mielipahalta säilyy kun suoraan kysyy kasvattajalta!

    • Tylypahkalaiset :(

      Arvostan Vuokkoa kasvattajana, tosin hänellä ei ole ollut vielä montaa pentuetta ja varmasti ajan myötä oppii että mitä avoimemmin asiat kertoo sitä enemmän sataa paskaa kauluksesta niskaan ;) Valitettavasti se on niin , jos avoimesti kerrot sairauksista jne. tietyt harrastuksemme mätämunat alkavat soittelemaan kännipuheluita jne , ja juoruamaan ympäriinsä. Näille eivät edes dogit riitä vaan myös perheenjäsenet ja elämäntyyli ruoditaan jossain vaiheessa! Asiat suurentuvat matkalla ja jokainen laittaa vähän omiaan lisää.. Asioita tongitaan ja terveystuloksia luetaan kuin piru raamattua!
      Sairauksista, perinnöllisyydestä jne olisi kiva lukea FAKTAA niin jäisivät amatöörimäiset jeesustelut vähemmälle!
      Vuokolle tsemppiä, jokainen avoin joutuu ankeuttajien uhriksi joskus, kaikenlisäksi nämä ilkeilijät salaavat kaiken ja tekevät arveluttavia yhdistelmiä joissa ei edes vanhemmat ole sitä mitä luullaan!

    • syytettynäeikivaao

      Kuka harrastuksen mätämuna kännää ja soittelee jne ? Kasvattaja vai omistaja ?
      Kuka tekee arvelluttavia yhdistelmiä, joissa vanhemmat ei edes ole sitä mitä luullaan?

      Aiemmin kirjoitettiin eläinlääkärien lausuvan väärin terveystuloksia..
      Kirjoittaja seisotko sanojesi takana? Kerro koira millä väärät tulokset! ???

      Tunnette monia kasvattajia ja omistajia ?
      Tai kenties kasvatatte itse tai olette innostuneita harrastajia ?

      Avautukaa hiukan enemmän näistä rodun valheellisista ja mätämunista !

    • eikainytihantyhmiäol

      ^ Luuletko että täällä uskaltaa nimiä mainita!

      • VoiPyh

        Jos ei mitään faktatietoa ole, niin silloin ei myös pidäkään mitään nimiä julkiseksi laittaa.

        Se että virheellisten tietojen perusteella jonkun kasvattajan nimi tuodaan mukaan tällaiseen keskusteluun on enemmän kuin kyseenalaista.

        Kieltämättä hieman huvittavaa osan porukan kommentit.
        Ensin haukutaan kenneleitä ja kun joku väläyttää "rikosilmoitus, poliisi tai tutkintapyyntökortin", niin johan kukaan kirjoittajista ei tarkoittanut sitä mitä sanoi...
        Ja alunalkaen ei puhuttukaan alkuperäisestä kennelistä, vaan "ihan jostain muusta".
        Pyh.
        Nämä ala-arvoiset kommentit ja keskustelut kertoo enemmän rodun harrastajista kuin (tällä kertaa) ruodittavana olevasta kasvattajasta.


    • kyökkitsykoloki

      ^Taidat olla "hippasen" lapsellinen :)

    • noita-akka / merlin

      jonkun aikaa suomi24 palstaa seuranneena - huomioitu seuraavaa
      lähes "kaikki" tanskandokki tyypit toisiaan täällä haukkuu vuoron perään, olivat he kasvattajia tai omistajia tai sivustaseuraajia. Naurettavaksi sen tekee se et jos vaki haukkujan oma nimi on loattavana kokee hän suurta mielipahaa ja katkeruutta joutuessaan muka väärinkohdelluksi. Itse saa hyvillä mielin muita, tuntemattomiakin arvostella ja osallistua mukaellen muiden muassa pilkaamaan, mustamaalaamaan ja solvailemaan, kunhan ei omaan nilkkaan kenellekkään huipputyypille osu pilkka.

      Nettiherjaus aikansa kivittämistä.

    • Perheen painajainen

      Kyseisestä kasvattajasta tai hänen yhdistelmistään en tiedä mitään.

      Voin vain sanoa epilepsiaa sairastaneen (jo edesmenneen) dogin omistajana että se on aivan helvettiä.
      Tanskandoggi ja HALLITSEMATON epilepsia on kamala yhdistelmä . Mitkään sanat ei voi sitä kuvata !
      Toivon,että kasvattajat miettii tarkoin tällaisen koiran lähisukulaisen käyttöä jalostuksessa.

      Toivottavasti doggien omistajat myös REHELLISESTI kera kasvattajien, merkitsevät tiedon epilepsiasta koiranettiin kun koira kuolee/lopetetaan.

      • selvitys peliin

        Tänään tarkastettu, viimeisimmän Lillakarnillan astutuksen pentujen isän terveystulos !! 28.10.2010 sydämen kuuntelutulos, ei sivuääniä. Eikö Lillakarnillassa tiedetä että tämän vuoden alusta sydänkuuntelu on dogeilla liitetty PEVI: saan ja tulos ei saa olla vuotta vanhempi astutushetkellä ???.. Hups pennut olisivat tämän perusteella joutuneet EJ-rekisteriin.


      • 202

        Toivottavasti doggien omistajat myös REHELLISESTI kera kasvattajien, merkitsevät tiedon epilepsiasta koiranettiin kun koira kuolee/lopetetaan.
        -Löytyykö sinun koirasi tiedot koiranetistä?


    • no onnekshan se ei olis ollu ku mun päänvaiva eikä kenenkään muun...

    • kiusa se on pienikin

      Tänään tarkastettu, viimeisimmän Lillakarnillan astutuksen pentujen isän terveystulos !! 28.10.2010 sydämen kuuntelutulos, ei sivuääniä. Eikö Lillakarnillassa tiedetä että tämän vuoden alusta sydänkuuntelu on dogeilla liitetty PEVI: saan ja tulos ei saa olla vuotta vanhempi astutushetkellä ???.. Hups pennut olisivat tämän perusteella joutuneet EJ-rekisteriin. ..........

      Uroksen omistajana kerron teille uutisen, 14.02.2012, on tehty VIRALLINEN sydänkuuntelu Kotkassa. Eläinlääkäri oli unohtanut laittaa tiedon eteenpäin kennelliittoon.. Minä nokkelana, hupsista vaan! otin yhteyttä kennelliittoon ja selitin tilanteen.. ja ylläri pylläri, tulos varmasti näkyy siellä tuota pikaa... 14.02.2012 tulee olemaan päivä..
      pennut olisi tulleet olemaan ihan normirekkarissa.
      että hupsista vaan.. =D
      Ai niin joo.. pakko laittaa linkki empun siskosta, joka on muuten todella kaunis tyttö, niinku Venäjältä Italiaan myytynä..
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=414980151864032&set=a.299040333458015.88193.100000561520843&type=1&theater
      Harmi että Mini jäi tyhjäksi, Vuokko parempi onni ensi kerralla =)

    • huuuuuuuuulia
    • uskoisiko !?

      onko tuttu eläinlääkäri ja oikea tulos. joku sellaista visersi että tuloksia väärennetään ..

    • kolinapurkki

      ^menee herjauksen puolelle!

    • en herjaa toistin

      siis tuolla spotyloosujuttelussa oli niin että tulokisa tutut eläinlääkärit väärentää ja jos sen sieltä sano täällä ääneen onko muka herjaus.

    • karvalakki

      tuskin väärentää! on se verran vakavasta asiasta kysymys. eikä selkäkuvaus ole edes pakollinen tehdä eli miksi pitäisi tulokset väärentää ja julkaista?

    • en harjannu utelen

      sitähän minäkin¨tuollaista itteensä vaan saa lúkea jonkun "varmana" tietona tuolta..
      miten se sydän tutkitaan? jääkö siitä kuvadogumnetteja tai muuta todistetta?

    • joka leikkiin ryhtyy

      Nyt menee pikkuisen ali riman tämä keskustelu..

      Aion ottaa yhteyttä eläinlääkäriin joka on tehnyt tutkimukset uroksesta ja kertoa hänelle että täällä spekuloidaan tulosten uskottavuutta.
      Tulen ottamaan myös yhteyttä poliisiin, tämä menee jo herjauksen puolelle!
      Viestien kirjoittajat saadaan selville hetkessä.

      terveisin Anneli Kuvaja

    • karvalakki

      ^asiaa!

    • Eemelin sijoituskoti

      Hupsista keikkaa, sattuipa eräänä ystävänpäivänä vuonna 2012 (14.2.2012!) ...
      Vein aamupäivästä uroksen (jonka sijoitusperhe olen) eläinlääkäriin, syynä oli, että tätä urosta aiottiin käyttää jalostukseen ja tarvittiin VIRALLINEN sydänkuuntelu. Toimenpide tehtiin ja tulos oli selvä; Sydän kunnossa, ei sivuääniä. Tämän lyhyen tarinan uros on Dinastiya Leksa Emelien aka Eemeli aka Emppu. Eläinlääkäri oli Teemu Tenhunen ja toimipaikka on Kotka/Hamina. Firman nimi on Oiwallinen eläinklinikka Oy. Voin kertoa (teille, jotka olette eläinlääkäreitä, asiantuntijoita tai muuten vaan niin fiksuja, että tiedätte Eemelistä ja sen tutkimuksista kaiken), että tulos EI ole väärennetty EIKÄ myöskään tekaistu EIKÄ myöskään vessapaperiin ylöskirjoitettu. Ilmoitan myös teille, että Anneli Kuvaja (koiran omistaja) ei aio, yhtään sen enempää kuin minäkään jättää tätä asiaa tähän, herjauksesta ilmoitetaan sekä eläinlääkärille, että viranomaisille. Tähän asti olen antanut teidän rauhassa parjata ja kehitellä Eemelille sairauksia joita sillä EI ole, koska tiedän paremmin, mutta nyt kun hyvä, mukava ja PÄTEVÄ ell. vedetään lokaan niin puutun asiaan. Jos jollakin teistä todellakin on VIRALLISIA dokumentteja siitä, miten sairas ja kelvoton yksilö Eemeli on niin olkaa hyvä ja astukaa eteenpäin. Minulla ON VIRALLISIA dokumentteja siitä, että Eemeli on TERVE. Silmät on tutkittu, selkä on tutkittu, sydän on tutkittu, karva on tutkittu, hampaat on tutkittu, kynnet on tutkittu, kakka ja pissa on tutkittu, häntä on tutkittu, pippeli on tutkittu, korvat on tutkittu, sisäelimet on tutkittu. EI ole spondyloosia, EI wobbleria, EI sydämen vajaatoimintaa tai sivuääniä, EI ole silmäsairauksia. Ei ole myöskään liian ruskeaa kakkaa tai liian keltaista pissaa, EI ole vänkkyrät hampaat tai kynnet, EI ole huono karvanlaatu, EI ole liian takana/edessä/sivuilla korvat, ihan on siellä missä pitääkin, EI ole liian pieni/iso pippeli, EI puutu sisäelimiä eikä ole vajaatoimintaa niissäkään. Kaiken tämän EITTELYN jälkeen voin myös todeta, että luonne ON HYVÄ. Kun tällä koiralla on kaikki kunnossa ja mikään ei mättää niin se on niin, teidän parjaus ja panettelu EI tee siitä sairasta. Anneli ja minä olemme MOLEMMAT hyppyyttäneet koiraa vaikka ja missä tutkimuksissa, ERI eläinlääkäreillä ja aina vaan tulos on se, että kaikki KUNNOSSA. Te ette saa koirasta sairasta tai omistajasta (Anneli Kuvaja) epärehellistä, tietoja pimittävää käärmettä vaikka kuinka yrittäisitte. :)
      Jos jollekin nyt vielä jäi sellainen olo, että "kyllä siinä uroksessa nyt kuitenkin on semmonen ja tämmönen vika" niin kaivakaa dokumenttinne esiin niin kokoonnutaan vertailemaan. :) Minuun saa myös ottaa rohkeasti yhteyttä esim. Facebookin kautta, saa tulla käymään ja katsomaan, että millainen tämä koira todellisuudessa on.

      Yst. Terv. Heidi Saarimaa. (Uroksen sijoituspehe).

    • Hupppsss...

      Sattuipa ikävä kirjoitusvirhe tuonne loppuun. Älkäähän peljätkö, se ei uskoakseni tarttunut urokseen, kaikki edelleen kunnossa... Ehkä kuitenkin tutkitutan senkin vielä... ;)

      Yst. Terv. Heidi Saarimaa. (Uroksen sijoituspeRhe).

    • kaikki ei ole mustaa

      EI minun nähdäkseni kukaan ole herjannut sinun koirasi tuloksia epärehellisiksi vaan vaan ihmetellyt miksi toisten tuloksia tuolla toisaalla epäillään vääristellyiksi?
      Siis varmastikkin olisi tuolla toisessa ketjussa pitänyt kirjoittaa..

      Näin minä tämän kirjoittajan kyselyt ymmärrän. Olet liian herkästi ottanut itseesi nyt.
      Samalla lailla uskon kirjoittajan kirjoittaneen yleisesti kuin Perheen painajainen on kirjoittanut.

      Miksi ette pyydä poistamaan koko ketjua ?

    • Eemelin sijoituskoti

      ""Tänään tarkastettu, viimeisimmän Lillakarnillan astutuksen pentujen isän terveystulos !! 28.10.2010 sydämen kuuntelutulos, ei sivuääniä. Eikö Lillakarnillassa tiedetä että tämän vuoden alusta sydänkuuntelu on dogeilla liitetty PEVI: saan ja tulos ei saa olla vuotta vanhempi astutushetkellä ???.. Hups pennut olisivat tämän perusteella joutuneet EJ-rekisteriin. ----> Otsikolla Selvitys peliin""

      ""onko tuttu eläinlääkäri ja oikea tulos. joku sellaista visersi että tuloksia väärennetään .. -----> Otsikolla Uskoisko!?""

      Kyllä, tuossa esimerkiksi puhutaan nimenomaan mun koirasta ja epäillään mun käyttämää ellää. Jos noin suoraan viitataan johonkin tiettyyn asiaan tai olentoon niin on aika turha alkaa kiemurtelee, että "eiku, emmä ku se toinen tuolla jossain joskus ehkä... Eiku eime, puhuttiin ihan vaan naapurin etanasta".

      En myöskään ole ottanut liian herkästi itseeni, on ihan selvää, että ne on samat pikkusieluiset ihmiset jotka kirjottelee ja huutelee ympäriinsä. Se, että monen vuoden jälkeen sanon vastaan ja luettelen muutaman tutkitun faktan ei minun mielestäni ole "liian herkästi itseensä ottamista". Toki, kukin nähköön asian niinkuin haluaa. :)

      - Heidi S.

      • Selvitys peliin

        Voitko kertoa että missä kohtaa tuossa minun kirjoituksessa epäillään ell. ?? Jos koiranetissä viimeisin kuuntelu löytyy tuolla päivämäärällä niin eikö se ole päivänselvä että sitä ihmetellään , astutuksesta kun on jo aikaa. Tässä vasta kyselyn jälkeen on kerrottu että ell. unohti laittaa tulokset eteenpäin joten ei tuossa nyt ihan herjauksen merkit täyty :)


    • Pettynyt!

      Totean samalla tavalla kuin toisessa viestiketjussa.
      Minun osaltani tämä kirjoittelu loppuu tähän, peli menee likaiseksi. Uskalletaan niccien takaa heittää mitä tahansa lokaa toisten niskaan.
      Joku järjenriemuvoitto voi jatkaa jälleen että "heti kun aletaan puhua, niin menee likaiseksi".. TÄMÄ ON NYT SITÄ LIKAISTA!
      Jos on osattu mennä Suomen kennelliiton sivuilta katsomaan koiran nimellä että mitäs terveystuloksia siellä näkyy, niin samalla olisi voinut googlettaa koiran nimen, siten olisi selvittänyt myös nroni. Olisi ollut pikkaisen aikuisempaa ottaa suoraan minuun yhteyttä ja hupsista, olisin kertonut tästä kuuluisasta sydänkuuntelusta.
      Nythän jo mietitään että USKOISIKO.. kun viserrellään.. Kuka lahjoo ja mitä lahjoo, kun on tuttuja eläinlääkäreitä.. Aivan ala-arvoista tekstiä.
      Rotu on maailman paras mutta muutamat ihmiset rodun parissa ovat kakkiaisia=(

      Olen 2 syytettä nostanut eläinrääkkäyksistä, tämän vuoden puolella jotka koskevat minun koiriani, niin olen valmis nostamaan myös herjauksesta.

    • Jenni@Tara

      Seisoisitte nyt hyvät ihmiset sanojenne takana ihan omalla nimellänne. Kun on kerran pokkaa täällä netissä alkaa kritisoimaan tiettyjä koiria, niiden kasvattajia, omistajia, sijoitusperheitä, eläinlääkäreitä etc. niin kyllä silloin pitäisi olla myös pokkaa vastata sanoistaan. Ja mikäli asia todellakin jotakuta niin kovasti kaivelee että siitä on netissä huudeltava, niin silloin asia kannattaisi varmaan hoitaa ihan kasvotusten joko Anneli Kuvajan tai Heidi Saarimaan kanssa.
      Heidin ystävänä ja asiaa sivusta seuranneena voin kertoa, että ei ole kyllä kovin herkästi Heidi ottanut itseensä puheista, ottaen huomioon sen kuran määrän mikä vuosien varrella on Eemelistä ollut liikkeellä. On jo korkea aika puolustaa ihan faktoilla ja omalla nimellä itseään ja koiraansa jatkuvalta herjaukselta/mustamaalaamiselta/mollaamiselta yms. Ja myös Eemelin kanssa paljon tekemisissä olleena, voin allekirjoittaa että siinä on koira jonka luonne on ihan puhdasta kultaa, en ole koskaan tavannut tanskandoggia joka omaisi moisen luonteen. Sen lisäksi kaikki tutkimukset mitä kennelliitto vaatii, ja melko paljon enemmänkin, on tehty, eikä ole mitään sairauksia kyllä löytynyt... Lieneekö kuitenkin niin, että ihmisiä vaan kismittää ihan suunnattomasti se että on koira joka on sekä fysiikaltaan, että psyykeeltään terve. Ja se koira älähtää kehen kalikka kalahtaa, vai miten se nyt oli.

      Summa summarum, koittakaa nyt hyvät ihmiset ryhdistäytyä, ja lakata kirjoittelemasta netissä tai juoruamalla puhelimessa ja näyttelypaikoilla asioista joista ette mitään faktaa omista, tiedätte varsin hyvin kuinka herkästi jutut paisuu ja aiheuttaa toisille pahaa mieltä. Jos joku asia kaivelee, hoitakaa se suoraan asianomaisen/asianomaisten kanssa (tässäkin tapauksessa sekä koiran omistaja että sijoituskoti on tarjonneet mahdollisuutta tulla ihan kyläilemään ja keskustelemaan, sen lisäksi myös puhelimet on keksitty asioiden selvittämiseen eikä pelkästään juoruilemiseen), niin säästytään paljolta harmilta. Sekä omistajien että kasvattajien tehtävä on kuitenkin edistää rodun hyvinvointia, joka vaatii luonnollisesti yhteistyötä ja yhteen hiileen puhaltamista onnistuakseen, selkään puukottaminen/haukkuminen/mustamaalaaminen yms. ei edistä rodun terveyttä eikä kehitä rotua paremmaksi.

      Oikein aurinkoista kesän odotusta kaikille!

      Jenni Ahtonen

    • Nimetön Elli

      En nyt halua nimeäni mainita tässä sopassa, mutta itse en millään epileptikko dogin omistajana hyväksy sisarusten käyttöä. En halua kenellekkään samanlaista tarinaa kuin meillä. Lisäksi henk. koht sitä mieltä että titteleitä katsellaan liikaa ja unohdetaan sukurasitteet, mutta se on sitten taas tämä nykyinen koirakulttuuri joka sitä poikii. Jokainen haluaa aina vaan suurempi sukuista koiraa itselleen ihan rodussa kuin rodussa.
      Jokainen kasvattaja tekee päätöksensä ihan kysynnän mukaan, se on niin myyjän kuin ostajan kädessä! Jos haluat sukurasittoman koiran, mikä on tietenkin mahdotonta koska emme voi kaikkea tietää edes kasvattaja mutta lähes rasittoman sinun täytyy sitä vaatia, tutki, tiedustele jne, silloin helpommin saat mitä haluat.
      Ketään on turha lähteä haukkumaan kyllä jokainen joutuu tavalla tai toisella vastuuseen omista päätöksistään oli ne hyviä tai huonoja :)

    • ,,,

      Pitää muistaa että terveet terveystulokset ei takaa että koiran päänsisällä on kaikki kunnossa sitä kun ei missään mitatat tai allergiat..

      • onneamatkassa

        Ostajan kannattaa siis vaatia nähdä ne molemmat vanhemmat,eiköhän se pään sisältö siinä samalla selkiä....ellei koira pahus sitten teeskentele tervettä juuri silloin.
        Allergiathan näkyvät usein ihon punoituksena yms.niitäkin kannataa sitten vierailulla tarkkaan syynätä.....onnea pennunhankkijoille,maalaisjärjellä pärjää kyllä :)


    • itäsuomi

      onko olleet terveitä. koska pentuja tulossa. aion ostaa tanskadoggin

      • lillakarnillan1

        ei ole tulossa pentuja
        terv: vuokko


    • idästä aurinko nouse

      Ihana kasvattaja. Suosittelen lämpimästi.

    • harrlekini

      Onko tulossa pentuja? Kuinka vanhana saa tulla valisemaan ja katsomaan niitä. Miten varauksen saa teiltä tehtyä?

      • 102

        soittamalla saa tietoa, puhelin numero on netissä ja ihan julkinen

        Vuokko


    • Apuaaaaaaaa

      Apua mikä ketju! Kiitti tätit!

    • Anonyymi

      Vieläkin tuntuu kiinnostavan sopimattoman tekstin verran kun poistettu 11 viestiä, ootte te onnettomia peenjauhajia
      Vuokko

    • Anonyymi

      Kennel kasvattaja ilmoitta Facebookissa lopettanut kasvattamisen.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe