Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kumpi hotelli?

Hotel GLO Helsinki Airport vai Hilton Helsinki-Vantaa Airport .Kumpaa lentokenttähotellia suosittelette?

31

5482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkk

      Vai oikein luksusta pitää olla? GLO:ssa ei ole edes ikkunoita huoneissa, kaikki on kellarissa. Menkää Holiday Inniin.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä


    • 123123

      Minä en kyllä löytänyt tuosta aloituskysymyksestä mitää luksusvaatimusta. Itse en ole GLOssa ollut, ja se tosiaan on kellarikerroksessa. Tosin lentokenttähotelleihinhan mennään harvoin maisemia katselemaan, joten siinä mielessä tuolla ikkunattomuudella ei varmaan ole mitään väliä.

      Hiltonissa on tullut oltua useita kertoja eikä siinä ole mitään valittamista. Hintoja kannattaa vertailla myös ulkomaisilta varaussivustoilta, esim. dhr.com. Erot voivat olla todella isot.

    • Selvä valinta

      Itse ollut kerran Glo Airportissa (silloin kun se oli vielä Scandic) ja toista kertaa en mene. Huoneet klaustrofobisen pienet ja ikkunattomat. Vaikka lentokenttähotellin tärkein funktio onkin helpottaa matkantekoa ja aikaisia lentoja, niin jotain mukavuutta sentään haluan.

      Hiltonissa olen yöpynyt yli kymmenen kertaa ja ollut joka kerta todella tyytyväinen ihan perushuoneeseenkin. Nykyään otamme aina vähintään Executive-luokan huoneen, koska se lounge on niin mukava. OMuutaman kerran on satsattu saunalliseen huoneeseen, kun on ollut hyvä tarjous. Se matka hotellista kentälle on kuitenkin niin lyhyt että sen kävelee muutamassa minuutissa.

      Lisäksi Glo on usein kalliimpi kuin Hilton.

      • Vaatimaton otus

        Onko kokemuksia Best Western hotellista? Olisi tarkoitus yöpyä siellä piakkoin. Oli halvin (96 eur)


      • triipatraa
        Vaatimaton otus kirjoitti:

        Onko kokemuksia Best Western hotellista? Olisi tarkoitus yöpyä siellä piakkoin. Oli halvin (96 eur)

        Jos Pilottia tarkoitat niin riittää yhden yön nukkumiseen. Käytännössä hosteltasoa, kylppärikin on laivahytin kylppäriä pienempi. Ajaa asian yhden yön osalta, varsinkin jos menee juuri ennen nukkumaanmenoa. Kyyti kentälle kestää viisi minuuttia.

        Alkuperäiseen kysmykseen: ehdottomasti Hilton. Perustelut samat kuin aiemmissa vastauksissa. GLOn ainoa etu on lyhyempi matka turvatarkastukseen. 300m katettua ulkokäytävää voittaa GLOn putkat mennen tullen.


      • Anonyymi

        Suurin ongelma on joustamattomuus siellä ei mikään toimi ja jos muuttuu niin asiakas on siellä väärssä


    • Näistä vaihtoehdoista Hilton on kaikinpuolin parempi.

      Mutta tahtoo ainakin itsellä tuo hinta ratkaista. Jos yöpymisen voi ennustaa paljon ennakkoon, voi hetken kyttäillä Hiltonin tarjouksia ja alle satasella lyödään kättä päälle.

      GLO on lähes aina kallis. Jos lähtö pakettimatkalle, niin sitten Rantasipi, Cumulus tai Holiday Inn (noin 85€), mutta ei oikeastaan milloinkaan Pilotti tai Bonus Inn (transfereita harvakseltaan).

      Jos aamiaisesta tykkää niin Hiltonissa, GLO:ssa ja Holiday Innissä ne täytyy erikseen huomata tilata / tai maksaa paikan päällä huonehinnan päälle.

      • 123123

        GLOssa en ole ollut, mutta Hiltonissa ja Holiday Innissä en ole koskaan erikseen tilannut enkä maksanut aamiaista, vaan se on kuulunut huoneen hintaan. Asia varmaan riippuu siitä, mitä varaussivustoa käyttää; joillakin on tarjolla vain huoneita, joiden hintaan aamiainen kuuluu, toisilla taas on erilaisia vaihtoehtoja: huone aamiaisella tai ilman, varaus, jota ei voi peruuttaa jne. Tuo siis kannattaa varatessaan tarkistaa.


      • Vaatimaton otus

        Milloin ja mitä kautta mainitsemiesi hotellien hinnat ovat n 85 euroa? Tarkistin juuri omaa tarvettani ajatelen (20 - 21. 3. ja hinnat olivat tuplaten mitä kirjoitit.

        Kiitos "triipatraalle". Vietän tosiaan vain yhden yön. Lento lähtee klo 6. Aamupalaakin ovat luvanneet jo neljästä lähtien


      • Anonyymi

        Glo on kallis


    • Kiitos asiallisista vastauksista! Tämä auttoi paljon valintaa!

    • Glo mieluummin

      GLOn suurin ja tärkein plussa on että pääset hotellista hissillä suoraan check-in -kerrokseen ilman mitään häsläämistä. Monelle lennolle pystyt tekemään myös matkatavaroiden check-inin jo edellisenä iltana ja esim. etelänlomalle lähtiessä voit edellisenä iltana rauhassa viedä päällysvaatteet esim. autoon tai lentoaseman säilytykseen ja aamulla ei sitten ole enää kiire mihinkään, ei tarvitse raahata ylimääräisiä tavaroita eikä tarvitse kävellä ulkona tai odotella lentokenttäkuljetusta kuten muista lentokentän lähistön hotelleista.

      Aamulennolle lähtö ei enää helpommaksi voi muuttua. Aamupala, check-out hotellista ja hissillä suoraan turvatarkastukseen. Käytännössä voit nukkua aamulla puoli tuntia pitempään verrattuna melkein mihin tahansa toiseen hotellivaihtoehtoon.

      Miinuksena tosin että hinnat ovat usein aika kovia. Huoneen viihtyvyydellä (ikkunattomuudella) sinänsä ei ole merkitystä jos huoneessa oikeasti vain nukkuu. Kun hotelli muuttui GLO:ksi huoneet myös remontoitiin ja ovat nykyisin oikein tyylikkäästi sisutettuja, Scandicin aikaan olivat vähän nuhjuisia ja tunkkaisia.

      • GLO mieluummin 2

        Se vielä unohtui edellisestä että en ole kyllä GLO:ssa ainakaan tietoisesti koskaan erikseen maksanut aamiaisesta vaan on aina kuulunut huoneen perushintaan. Viimeksi olen siellä yöpynyt viime vuoden lokakuussa eli voi olla toki sen jälkeen muuttunut.

        Ainakin aiemmin hotellista on saanut aina sellaiset aamiaiskupongit millä on sitten siitä respan viereisestä ravintolasta saanut aamupalan.


      • Anonyymi

        Glo on kallis ja nuiva palvelu


    • eka ja viimeinen

      Glo Hotellissa epäillään asiakkaita huoneessa olevien pehmolelujen varastamisesta, muuten mukava paikka.

      • Anonyymi

        Siellä epäillään aina asiakasta kaikesta


    • maakuntamatkustaja

      Vaatimaton otus: 85 € hinnat ovat tiettyjen matkanjärjestäjien asiakkaille, heillä on sopimus hotellien kanssa ja varatessa täytyy ilmoittaa järjestäjän nimi.
      Pilotin hyvä puoli on että auton saa jättää ilmaiseksi pihalle kahdeksi viikoksi yöpymisen yhteydessä. Holiday autopaikka Inn:ssä kuluu myös hintaan. Hyvä etu maakunnista tuleville.

    • GLO on valintani

      GLO ilman muuta.....pääset kulkemaan sisätiloissa. Huoneet ikkunattomat ja huoneet ei kovin isot,niin silti pidän siitä enemmän.

      Hilton on steriili eikä ollenkaan viihtyisä.

      Muut lentoaseman lähellä olevat hotellit ovat suht surkeita ja ylihinnoiteltuja laatuunsa nähden joudut ottamaan hotellin shuttle bussin tai taxin.

      GLO pieni,kätevä,check-in ja check-out hoituvat nopeasti ja suoraan hissillä lähtöaulaan.

      Lisäksi etuna että terminaalissa saatavilla syötävää ja juotavaa 24h.

      • Kannatan Glo:ta

        Varasin eilen yöpymisen GLO hotelliin. Kyllä aamiainen kuuluu hintaan. Loistava paikka yöpyä, jos aamulähtö. Ikkunoita en ole kaivammut eikä huoneiden pienuus ole häirinnyt. Olen vain yöpynyt ko. Hotellissa jo 3 kertaa. Helppous ennen kaikkea.


      • GLO airport
        Kannatan Glo:ta kirjoitti:

        Varasin eilen yöpymisen GLO hotelliin. Kyllä aamiainen kuuluu hintaan. Loistava paikka yöpyä, jos aamulähtö. Ikkunoita en ole kaivammut eikä huoneiden pienuus ole häirinnyt. Olen vain yöpynyt ko. Hotellissa jo 3 kertaa. Helppous ennen kaikkea.

        Hintakin on kohtuullinen. 62 euroa 1000 Finnair pistettä viikonloppuisin, sisältää aamiaisen.


      • Anonyymi
        Kannatan Glo:ta kirjoitti:

        Varasin eilen yöpymisen GLO hotelliin. Kyllä aamiainen kuuluu hintaan. Loistava paikka yöpyä, jos aamulähtö. Ikkunoita en ole kaivammut eikä huoneiden pienuus ole häirinnyt. Olen vain yöpynyt ko. Hotellissa jo 3 kertaa. Helppous ennen kaikkea.

        Ai henkilökuntakin tuli kesksuteluun mukaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai henkilökuntakin tuli kesksuteluun mukaan

        2013


    • Reissue

      GLO on mielestäni ahdistava (kellarissa, ilman ikkunoita), Hilton OK mutta steriili ja hintava, ellei osu varaamaan tarjoushinta-aikaan.

      Minä olen usein autolla liikkeellä, ja tykästynyt Bonus Inniin - tasokkaampi kuin Pilotti, joustavat kuljetukset suoraan kentälle, viikon ilmainen autopaikoitus säästää lentokentän parkkiin verrattuna yli EUR30. Parhaan hinnan olen saanut soittamalla suoraan hotelliin.

    • GLO kätevämpi

      GLO:n ehdoton etu on sijainti eli hissillä pääsee suoraan hotellista/aamupalalta check-iniin ja lisäksi check-in ja tavaroiden luovutus on usein mahdollista tehdä jo edellisenä iltana kun lentoasemalla on hiljaista, käydä viemässä ulkovaatteet esim. talvella etelänlomalle lähtiessä kentän säilytykseen (tai jättää autoon) ja painua nukkumaan. Ja kaikki tämä saman rakennuksen sisätiloissa ilman tarvetta kävellä ulkona enää metriäkään.

      Hiltonista joutuu kuitenkin ulkokautta siirtymään parisataa metriä ja matkatavaroiden roudaaminen edellisiltana check-iniin on myös ylimääräinen edestakainen mutka mikä GLO:sta käsin hoituu hissillä.

      Jos kone lähtee vaikka aamuseitselmältä, voit käytännössä nukkua GLO:ssa lähes kuuteen, käydä suihkussa ja aamupalalla ja mennä suoraan hissillä turvatarkastukseen. Korkeintaan joudut kävelemään sisätiloissa terminaali 1:een jos kone lähtee sieltä. Helppoa ja vaivatonta ja se, että GLO:n huoneissa ei ole ikkunoita ei pahemmin taida haitata kun hotellissa kuitenkin vain nukutaan se yksi yö ennen matkalle lähtöä.

    • Omatoimimatkailija

      Yleisesti lentokenttähotellien toiminnasta:
      Mitä Rantasipi Airport tai Cumulus airport menettäisivät siinä, että tarjoaisivat lomamatkaan liittyvän yöpymisen edulliseen hintaan myös omatoimilomamatkailijoille?

      Jos halpa hinta on tarjolla vain rajoitetulle lomalentoväelle (esim. Detur, Finnmatkat, Aurinkomatkat jne), niin näin toimivat hotellit ottakoon halvan hinnan pois nettisivuiltaan muiden nähtäviltä ja hoitakoon erikoishintaiset huonevaraukset jollain muulla tavalla tai tarjouskoodilla, joka on vain ryhmämatkaväen tiedossa.

      • näinonon

        Varaa hotelli kansainvälisiltä varaussivuilta, niin voit saada vieläkin edullisemmin. Varasin Bonus nn hotelliin 2 hengelle huoneen AAMIAISELLA, ilmaisella autoparkilla ja edestakaisella kenttäkuljetuksella 76e. Omatoimimatkalle menossa, mutta edullisemmin kuin sopimushintaisilla, joihin ei aamiainenkaan kuulu.


    • Aviapolliisi
      • Aamutorkku

        Autopaikoitus uudessa hotellissa on maksullinen, EUR 19/yö paikoituksesta nostaa huonehintaa autoilijalle. Parkki taitaa olla melkein kaikissa muissakin lentokenttähotelleissa maksullinen. Kannattaa ottaa huomioon kun vertaa hintoja, varsinkin jos auto jää loman ajaksi parkkiin. Me olemme useasti aloittaneet loman Bonus Inn Airport -hotellista, missä myös auton lomaparkki ja kuljetus (5-10 min.) lentokentälle sisältyvät huonehintaan. Kätevää ja huoletonta - säästyy aikaa, rahaa ja hermoja. www.bonusinn.fi


    • satunnainenreissaaja

      GLO:ta en suosittele herkkäuniselle, kun betonipunkkerissa ääni kulkeutuu pitkiäkin matkoja. Muuten on loistava sijainniltaa ja aamulähtijöille hyvä paikka, ite viimeks, kun illa ei voinut laukkuja jättää, kävin heti check innin avauduttua laukut jättämässä ja takaisin huoneeseen, pienet torkut, suihku, aamupala ja suoraa koneeseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe