Pokerstars vs Betsson

korttihuijarit..

Pidin muutaman vuoden tauon nettipokerista. Tuota ennen pelailin lähinnä otsikossa mainituilla saiteilla jääden Betssonilla voitolle noin 12t euroa vuodessa ja Pokerstarsilla tappiolle pari- kolme tonnia.

Koska olen mieltynyt omahan eri muotoihin niin nyt palattuani pelien ääreen aloitin starsilla koska siellä on mahtava tarjonta ympäri vuorokauden sopivia turnauspelejä.

Nooh... Pian muistin taas miksi starsilla ei kannata pelata. Homma ei ollut muuttunut miksikään vuosien saatossa. Depositin jälkeen AINA pieni nousu tosin erittäin kovan työn takana käsittämättömien jakojen jälkeen ja sitten saattaakin mennä parikymmentä turnausta etten voita juurikaan yhtään kättä. Mahtavia taskukortteja ja hirmuisia vetoja tulee koko ajan mutta ei tulosta. Käsittämättömiä maksuja ja ohivetoja lähes JOKA JAOSSA.

Otin rahat pois starsilta ja laitoin ne Betssoniin ja homma aukesi jo ekassa turneessa jossa tulin neljänneksi. Kymmenen turnauksen jälkeen olin palkinnoilla kuudesti ja kolmasti finaalipöydässä asti. Sitten voitinkin yhden tosin melko pienen teksuturnauksen. Jatkan voittoisaa pelailua edelleen. Persaukisena nostelen tosin rahaa pois koko ajan joten pelikassani on melko pieni.

Tulin tuossa yhtenä yönä jurrissa kotiin juhlimasta ja avasin koneen. Betssonilla ei ollut actionia joten pamautin itseni starsille pelaamaan omppu turnausta. Aamulla en ollut uskoa silmiäni kun en muistanut koko turnauksesta mitään mutta tilillä oli melkein viisisataa taalaa. Katselin käsihistoriaa ja olin pelannut käytännössä kaikki jaot ja ihan paskoilla hooleilla mutta voittanut jatkuvasti ja tullut toiseksi yli tuhannen hengen turnauksessa. Muunmuassa olin saanut neljä kertaa kymppiquadsit (joka on pokerstarsin erikoisuus)
Otin äkkiä rahat pois koska tiedän että kaikki olisi mennyt seuraaviin peleihin saitin tuntien.
Pitäisi olla olemassa instanssi joka kertoisi tuon Pokerstarsin jakojen rehellisyyden oikean laidan ihmisille.

Pokerstars suosii käsittämättömällä tavalla tyhmiä ja hulluja pelaajia. Syyn nyt arvaakin. Siellä annetaan mahdollisimman paljon käsiä ja vetoja pelaajille jotta action on taattu ja uudet depositit sitten taas kehiin.
Massiivinen huijaus.

Oli helpottavaa huomata ettei kaikki saitit ole vielä kuitenkaan pilalla.

9

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pokeri=kusetusta

      Ihan samaa skeidaa ne on molemmat.. Betssonilla pelasin muutaman vuoden, ja kuvio oli aina tismalleen sama. Onneksi viisastuin vihdoin ja lopetin sen sonnan tukemisen.

    • kokeileppa carbonia hyvät bonarit reload cashbackit ku pelaat paljon 70%palaustukset päivittäin

    • eläköön pokerstars

      Kävin tyrkkäämässä satasen eilen starsin käteispöytiin. En voittanut yhtään kättä. Riverillä mentiin ohi aina.
      vitunvitunvittu.

    • lololololoollllllloo

      "Oli helpottavaa huomata ettei kaikki saitit ole vielä kuitenkaan pilalla."

      Hahahaa....jos et kuulu siihen valioituun muutamaan prosenttiin (ongamella) jotka saavat voittaa esim. oikeasti hyvillä tai paskakorteilla niin kyllä se totuus tulee kohta vastaan, eli ohi vedetään kohta lujaa kerta toisensa jälkeen niin että oksat pois. Tai sitten kortti vaan ei käy enää mitenkään päin sillon kun sattuu hyvät taskukortit......

    • jaahas...

      "Oli helpottavaa huomata ettei kaikki saitit ole vielä kuitenkaan pilalla."

      Tainnut betssonilla vaan käydä tosi hyvä tuuri sulla. No kyllä se siitä pilaantuu jos et kuulu siihen pariin prosenttiin jolla ei downswing:ejä esiinny......

    • paskapokkaa

      pokerstarsilla underdogit maksavat aivan sama paljonko lyöt flopin jälkeen ja joka armas kerta ne vetää ohi. Uskomatonta, muilla sivustoilla pelit sujuu suosikkina ollessa mukavasti. Starsilla pikkupöydissä uskomattomia gamblereitä jotka ottaa mitkä tahansa oddsit vastaan - ja vetää ohi.

      Talletuksen jälkeen lähes epäilyttävän vakuuttava voittoputki, joka ei paljon muuta vaatinut, kuin nutseilla kovaa korottelua - ja ne apinat maksoivat tietenkin.

      Rigged, sanon minä. Muualla pelattuihin tuloksiin verrattuna vika ei ole pelaajassa. Kierrän mielelläni kaukaa pokerstaarsssin nyt ja jatkossa.

    • jeps1

      Johan tuolla on pokerstarsilla muutama vuosi tehty ihan mukavaa voittoa. Eipä se rigged ole sen enempää kuin muutkaan isommat toimijat.

    • cvcvcvccvcv

      Juu Betsonilla jännästi aina talletuksen jälkeen kortti käy ja sitten parin päivän jälkeen häviäminen alkaa. Sama juttu testattu useasti, kun pitää taukoa ja aloittaa uudestaan kortti käy heti alussa ja sitten parin päivän jälkeen ei sitten ollenkaan.... aikamoista yhteensattumaa, että kaikilla alussa nousua ja sitten muutaman päivän jälkeen alkaa lasku.... hohhhooooijaaa

    • kohelo

      Viime päivinä Bettsonilla kaikki all-init jossa olen 80-90% on menneet ohi. AA vs KK , K pöytään... QQ vs J10, JJ pöytään .. AA vs 86 , 866 pöytään... älkää talletako tuonne 10e enempää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe