Derbi vs Beta

nopeestsghsd

Eli nyt olisin ostamassa uutta derbiä tai betaa, että kumpi kannattaisi ostaa?
derbi drd pro r/sm tai beta rr 50 motard track. Kertoisitteko kumpienkin mopojen hyviä ja huonoja ominaisuuksia?

77

5581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nepssfqwe

      kommenttei?

    • masateppo

      Suosittelen derbiä. Paljon laadukkaampi hyvät osat jne. Mulla ollut toi Derbi viime kesästä lähtien. osta se! :)

    • rolololoolllooo

      Ei mitään derbiä. Beta kannattaa!

    • nopeestsghsd

      Joo ostaisin derbin mutta kun ottaa kurit pois niin hitaampi kuin beta? Ja onko betassa kovemmat äänet?

      • dfg4

        Ei ole yhtään hitaampi kurittomana kuin Beta.

        Am6 ja Rabasa moottorit ovat aivan yhtä ''tehokkaita''.


      • betapoika

        beta on äkäsempi ku derbi kurittomana, ja betas on kovemmat äänet.


    • nopeestsghsd

      Tarkoitin jos molemmat ovat kurittomia niin beta vie?

      • Pronussia

        Ei vie


    • nopeestsghsd

      Mut siis jos noist 2 mallist pitää valita nii kumpi?

      • sakupetteeeeri

        Derbi tietenki älä ole hölmö niinku mä toissavuonna!


    • nopeestsghsd

      kumpi derbeistä sitten sm vai r malli?

      • dfg4

        Jos molemmat on kurittomia niin kumpikaan ei vie kumpaakaan. Kummatkin moottorit on sylinterin puolesta yhtä kireitä.

        SM tai R ihan oman mielipiteen mukaan. Jos tykkäät poiketa metsän/hiekkateiden puolella, niin valitse R.

        R - On todella hyvä maastossa ja hiekkateillä. Hyvä asfaltilla
        SM - On ala-arvoisen surkea maastossa ja hiekkateillä. Tosi hyvä asfaltilla.

        Itse ainakin tykkään enemmän endurorenkaista, koska tykkään vetää off-roadia aina silloin tällöin.


    • derbiparasonjuuei

      Elä helvetissä osta sitä ihme betaa! Sellasesta kukaa ny ikinä kuullukkaa? Menee vaa sen vitun 75 kurittomana ja pörisee kaikkien vitun turbokittien yli ja ulisee ihan tarpeeksi jotta foppa tulee ja nappaa kortin pois. On se italian laatu vaan niin paskaa että kyllä minäkin käänytyisin sinne epsanjaan päin. Mieti nyt, derpissä on kaikki hienoudet, akku, kunnon sähköt (jopa sähköstartti parhaimmassa versiossa) = niin vitun kätevä! Virittäminenkin on paljon helpompaa derbissä koska rakennettu mopon runkoon niin joutuu purkamaan koko masiinan että kaasariin edes pääsee käsiksi. Derbin vakio putkikin on tehokkaimpien teharien kanssa samaa luokkaa koska derbin putki on aivan vitun mainoisti suunniteltu hukkaputkiensa ja taktisten kuristuksiensa takia. Betassahan on vain se kurilevy ja katti perässä niin eihän se mitään tehoa kun ei edes kuristamiseen nähty vaivaa. Eli yhteen vetona tosi derbi kuskina voin sanoa että kyllä, osta se derbi.

      • dfg4

        Itsekin Derbillä ajelin ja voin sanoa että ihan kelpo mopoja ne on, mutta täytyy sanoa että tuon ''derbiparasonjuuei'' teksti on täyttä p*skaa. Ei tunnu tietävän mistään mitään ja vetää ''faktoja'' p*rseestään...


      • Anonyymi

        mene muualle homoilemaan sun terpiskaa!!!!!


    • 123214242

      Jos aikomuksena on virittää, ni osta beta.

    • nopeestsghsd

      En haluu et pitää mitää kauheet metelii ja haluun et kulkee vaa 65km/h ilma teharii ja iha ok äänet jote taidan ottaa ton derbi

    • derbiparasonjuuei

      Hyvä jos derbis menee ees hukkaputki tukittuna ja kurit vittuun otettuna, suutin vaihdettuna sen 65

    • kantsee

      Derbi!!

    • Kettuemppu

      Derbi on massamopo ja kaikki tuntuu suosivan sitä. Voit toki ostaa Derbin, mutta suosittelen ehdottomasti ostaan toisen moisen varaosiks. Sähköviat on pelkkä ajankysymys. Ja mitä tulee tohon tehokkuuteen... Derbissä on kuri putkes ja viel hukkaputki jotka on hankala ottaa pois. Betassa on pelkkä holkki joka tippuu jo maahan kun avaat putken. Isompo suutinkin on Betaan helppo vaihtaa kun on niin paljon tilaa koneen ympärillä. 5 minuutissa Betan saakin kulkeen n.85. Minarellin kone on kyllä kiistatta aivan eri luokkaa kun Rabasa, joka on täysi pommi. Katoppas betan '12 malli ja ihastu! Niin on nätti. Eikä betassa juuri muita vikoja ole kun mittari voi kyllä kusta(kunhan on huollot tehty). On tietty toinen miinus ainakin itselle kun olen pitkä kuski(191cm) että tahtoo olla vähän matala, mutta koropalaa ei ole vaikea värkätä. Sillä on komeen näkönen. Ja mitä tuuninkiin tulee niin vaihdat vaan kilventelineen vilkut peilin kahvakumit ohjaustangon niin on UPEA mopo! Ja äänet on kyllä miehekkäät että jos ei tykkää kovista äänistä niin kannattaa porata kurista osa pois vaikka niin että kulkee semmoset 60km/h niin äänetkin on hillityt. Akkua ei tosiaan ole, mutta en ite oo vielä keksinyt mihin sitä mopossa tarvitaan? Tuolla sähköstartilla ei kyllä mopoa kannata mainostaa. Jos talvella ajattelit ajaa niin ei ole kuin yksi vaihtoehto laittaa mopo käymään ja se ei ole sähköstartti! Ja mitä tulee valmistusmaahan niin Italia on laadukkuudessa kyllä kärjessä heti Japanin jälkeen. Voisin Yamaha Dt:täkin kyllä ylistää vaikka millä mitalla, eihän Beta ole kuin 2. paras mopo. Mutta jos Dt ei ole sun hankintalistalla (mikä on kyllä ehdottomasti se paras mopo) niin kääntyisin kyllä ehdottomasti tohon Betaan. Saat kyllä taatusti rahoillesi vastinetta. Sen voisi vielä mainita että osien saatavuus on hieman rajoitettu. Kyllä suomestakin siis betan osia toki saa kun esim. tilaa netistä tai etsii kaupan joka on Betan jälleenmyyjä. Mutta eihän Betaan osia sillai tarvitsekaan ostaa kuin Derbiin! Voin kyllä kertoa että tulet katumaan jos Derbin hommaat. Eihän näistä mopoista voi edes samana päivänä puhua! Mutta se annettakoon anteeksi. Jos sulla tulee jotain kysyttävää Betaan liittyen niin voit kääntyä mun puoleen. Heitä tähän keskusteluun vaikka sun puh. numero tai s.posti.

    • dasdsfd

      tuosta betasta..

      Moposta lähtevät äänet ovat kuulemma aika kovat, jonka juuri tälläisillä kaupunkiseuduilla poliisit kuulee.

      edellinen kirjoittaja kirjoitti että mopon kuria voisi porata pois. Pystyisikö betan saada kulkemaan sekä noin 65, hieman hillitymmillä äänillä, tavalla, ettei tarvitsisi tehdä mitään peruuttamatonta? (oman kurin teko) (äänien hiljentäminen villalla, jonka olen kuullut kaverilta).

      Saisiko asiallisia vastauksia kiitos!

      • Betaguy

        Itellä beta kulki vakiona n.60 ja äänet on nätit ei mitkään tyhjän gianellin äänet


    • ggggggggggg

      osta hm derapage rr

    • bnvvmvcjfjmhjffj

      ällä vitus osta mitään derbiä, netist rupee lukee ni menee viikko ja leipoo kii tai tulee 10000 vikaa ja vähän päälle. betast en oo kuullu mitään paskaa, kuulemma hyvä on

    • nopeestsghsd

      derbi tulos tallii jo

      • Betafiili

        Teit virheen :) eivaan riippu siittäki jos ei halua niin pommia ku beta


    • nopeestsghsd

      derbi drd pro r 2011 oon iha tyytyväine mut derbi hävii selväst betalle jarruis :(

      • Jare1111

        Kylläpäs täällä on v*tunmoinen vääntö siitä kumpi on parempi. Jokasella mielipiteensä, turha väitellä vastaan.

        Betasta ei kokemusta, mutta derbissä alkaa tosiaan sähkövikoja tulla v*tusti. Välillä ei pitkät valot toimi, ja sen kun korjaa niin kohta ei takavalo toimi. Mutta näin yleisesti derbi on ihan luotettava merkki.


      • Betamiäs
        Jare1111 kirjoitti:

        Kylläpäs täällä on v*tunmoinen vääntö siitä kumpi on parempi. Jokasella mielipiteensä, turha väitellä vastaan.

        Betasta ei kokemusta, mutta derbissä alkaa tosiaan sähkövikoja tulla v*tusti. Välillä ei pitkät valot toimi, ja sen kun korjaa niin kohta ei takavalo toimi. Mutta näin yleisesti derbi on ihan luotettava merkki.

        Omassa derbissä on ollut pientä sähkövikaa (valot, vilkut ym. ei aina toimi kunnolla), muuten ihan kelvollinen. Betaa ollaan ehkä hankkimassa lähiaikoina. Kaikilla kavereilla on derbi tai giler ja koko kunnassa ei ole yhtään betaa, niin ainakin olis omaperäisempi.


      • Joonazz04
        Betamiäs kirjoitti:

        Omassa derbissä on ollut pientä sähkövikaa (valot, vilkut ym. ei aina toimi kunnolla), muuten ihan kelvollinen. Betaa ollaan ehkä hankkimassa lähiaikoina. Kaikilla kavereilla on derbi tai giler ja koko kunnassa ei ole yhtään betaa, niin ainakin olis omaperäisempi.

        TEetkyllä oikeeh valinnen ku vaihat derpis betaa. Saat vie kaiken lisäks tykeiimän moponkii.


    • MOPOOOOO

      drd pro:ssa on rabasan kone, ja betassa minarelli am6. molemmat mopot kulkee kurittomana 80-90. molemmat on mopojen eliittiä, eli aika paha sanoo, mutta derbiin saa helpommin ja nopeemmin varaosia, ja beta on kalliimpi. mutta se vaa että am6 kestää kovia tehoja hieman paremmin koska siinä on paremmin tasapainotettu kampiakseli ja laakerit. SE O MIELIPIDEKYSYMYS, MOLEMMAT ON HYVIÄ MOPOJA.

    • peerad

      Derbi(kö) mopojen eliittiä? Sehän on huonoimmasta päästä ellei peräti huonoin Aprilian rinnalla. Aprilian moottoripyörät tosin ovatkin ihan toista luokkaa.

      Beta Italia!
      Derbi Kiina!

      Ei ole vaikea valita.

      • jooh2

        Vai että kiinalainen, jos ei sentään.


      • dareep

        Päivän naurut ku sanoit että derbi on kiinalainen :DDDD

        Ja kaverin derbissä on iha vitusti sähkövikoja ja itellä beta eikä oo ollu mitään vikaa


      • Opanaaattori

        Aprilian moottoripyöristä en tiedä mutta mopot ovat Derbin kanssa samoja, sama runko, kone ja sähköt, katteet on eri mutta samaa luokkaa Aprilia on Derbin kanssa.
        Itse kyllä käännyn kanssa Betan puolelle


    • MARSVUB

      derbi drd pro ei ole mikätahansa derbi, siinä on (up side down) keula mitä betassa ei löydy, tosi hyvä pro link takaiskari, vakiona fatbar tanko, kestävä alumiini runko, ei paljon sähkövikoja, hienompi ku beta, joka jonnen unelma. osta derbi drd pro. takuukestävä :) kyllähän ne betatkii on hyviä kait , mut se drd pro sm on parempi malli mutta ei tehdä enään uusia niitä koskaa se maksaa niin paljon uutena ettei ihmiset ostanut. :) osta Derbi

      • juuso1231

        Mun 2014 Betassa on USD-keula :))) En oo kyl viel saanu sitä mut varattu on :D!!!!!


    • yolo:D

      mulla on ollu beta ja derpi ja vittu se beta on niin saatanasti parempi ku derpi mulla ku otin kurin pois derpist ni kulki 70 jotai ja betas otin kurin pois tukin hukkaputken ja vaihoin vähä välityksii ni kulki 100kmh ei en oo kertaakaa vaihtanu villoin änkästä eikä päästä edes kovaa ääntä vaikka ottaa sen läpän pois ilmanputsarikopan pööltä ja siis jos ostat betan niin älä osta 2010 mallist uudenpaa ne yläkauttaset putket on aivan vitun paskoja. :D

    • beta2014

      Onko 2014 Beta super motard trackissa akkua?

      • 2014 betan omistaja

        Ei ole


    • betafactory

      Itelläni on 2012 vuoden beta factory. Kulkee kurittomana hyvin eikä jää muista mopoista jälkeen mopolla on ajettu 5tkm eikä mitään vikoja ole ilmennyt. Eine äänet niin kovat ole vaikka saattaa pitää hieman enemmän meteliä kun muut mopot.

    • beta is best

      v***** apinat debi on sähkö vikainen p****!beta menee kurittomana 80-90kmh.derbissä on huono kone ja betassa kunnon minarelli derbi on köihien ihmisten mopo ja tyhmien.... haukutte betaa koska teillä ei ole varaa betaan koska laatu maksaa derbi leipoo kurittomana koska kakkaaaja menne30kmh alamäkee betassa paremmat ja möreemmät äänet

      • derbi iha hyvä

        voi vitun pelle am6 kone ei oo yhtää sen parempi ku rabasa vittu mul ollu molemmat beta leipo ku sil jettu 10000km derbil ajettu 20tkm eikäö sano vielkää mitää ja mitää osia ei vaihettu derbii


    • derbi on iha jees

      mul on derbi drd pro 08 otin putkesta kaikki kurit pois nii 100kg poliisi veti tutkaan 69km/h eikä muuta viriä ollu nii kyl se derbi kulkee hyvin ku pelkästään putkesta ottaa kurit pois

    • beta is best

      derbi iha hyvä jonne betas leipo koska oot p?ska ajaan tai laitoit tekniikan päin vi??uu
      tommosille apinoille ei kannat mitään mopoo ostaa:DD

    • vnmbv

      Oon itteki kattonut toto betaa onko alle 2000€ hyvä saako varaosia vai mikä mopo sillä hinnalla olis hyvä

    • mrt

      Rieju

    • Betavie

      Laitetaans faktat pöytään.

      Beta painaa 75kg, Derbi yli 90kg=Betalla on helpompi kikkailla ja se on paremmin hallittavissa.

      Beta on arvostettu merkki esimerkiksi enduro-kilpailuissa, Derbi taas ei edes tee 50cc isompia pyöriä.

      Betassa on Minarelli AM6-kone johon saa enemmän vara- ja viritysosia, kuin Derbin Rabasa-koneeseen, koska monet muut merkit kuten Yamaha, Rieju, Malagnuti, Peugeot ja Fantic käyttävät samaa moottoria kuin Beta.

      Jo pelkästään painonsa ja koneensa takia Beta kulkee kovempaa kuristamattomana kuin Derbi.

      Beta on omaan silmään hienompi.

      Molemmat ovat käytännössä saman hintaisia.

      • Idiootti. Derbillä on 125cc kevareita! Halooo!


    • Hemmikuski

      Vitut mitää derbiä tai betaa! Hemmi on se juttu ja tiedoks hemmi on mopojen mersu;)

    • Jonne

      Beta on olisi kannattavampi am6 on tehokkaampi kuin rabasa ja betaa on helpompi huoltaakin kun derbissä taas kaikki osat on ängetty tosi ahtaasti ja onkuin aasialais naisen pilluun työntäisit 10cm penistä

      • nääin

        Am6 tehokkaampi :DDD Jos persdynolla mitataan niin molemmat on yhtä laiskoja, mutta rabasasta saadaan teoriassa enemmän tehoa irti koska pidempi isku.


    • Asiantuntija1

      Beta RR on kyllä unelma mopo ei oo jättäny tie varteen kertaakaa! Toiminut muutenki moitteemattomasti. Itellä tuo 2016 malli

    • Kokemuksella

      Itellähän on tollanen 08 derbi ja sähköviat on ominaisuus. Veljen käytössä leipo 4 kertaa, mutta yksi niistä oli tuorevoitelun syytä, joten heitettiin se helevettiin. Toimii ihan hyvin. Ja näin vaan, että joka helevetin luuseri täällä lässyttää paskaa oman moponsa puolesta, mutta totuus on, että melkein aina se mopo kestää jos sillä osaa ajaa jumalauta oikein. Loput 3 leipomista oli virien takia. Niitä mopoja pitää huoltaa, että niistä ei tuu sellasta mekaanista paskaihmemaata. Nyt vittu ottakaa mulkut pois suusta ja huoltamaan niitä mopoja nii kyllä kestää. Ps. ite en huolla mopoani ja ihan paskahan tuo on.

    • Jertsalle

      Ja semmonen poika joka omistaa pösön, orionin ja derpin on läpeensä hullu. Derbi ei käyntii lähe ja pösö ja orioni on vittu ku ukkosmyrsky saatana. Leipoo kaikki perkele. Tommosia poikia voi kuvitella vaan homojen päiväunissa ja homoja ovat itekkin perkele. Eivät ossaa ajjaakkaan ollenkaa ku rikkovat ne vehkeet heti. Opettele ajamaan saatana!!!

    • terpalta

      Oon kuullu, että se jammu on se oikea vehe ajaa. Kyllähän se ehkä vähän perseennäyttäjä on, mutta on se parempi ku joku orion. Jammu kulkee ja onhan se kaunis

    • Kymysys

      Saanko testata sitä jammua joku päivä?

    • oikeesti

      Fortnite homot helvettiin. Jos pelaat fortntea=et osaa ajaa. Mitä meinasit tehä elämälläs jos pelaat fortnitea?

    • mopo

      Osta mopo. Ei nuilla pyörillä mitään tee

    • mietin

      Pelaako kukaan täälä Runescapea?

    • ruokaa

      Tietääkö kukaa, että paljon uunia pitää lämmittää tollasta grandiosa pakaste pizzaa varten?

      • apua

        Eikö se oo 225? Mikä pizza? Havaji?


      • ruokaa

        Kiitti. Pepperoni.


      • Anonyymi
        ruokaa kirjoitti:

        Kiitti. Pepperoni.

        Vähä myöhässä mutta saitko syötyä pitsas


    • Betatrackonhyva

      Beta kannattaa derpi Ihan paska

    • Betamielummin

      Itselläni on ollut kaksi derbiä, toinen 2013 ja toinen 2014. Tällä hetkellä omistan betan (2012) ja kahden vuoden kokemuksella suosittelen ehdottomasti betaa. Derbejä sai aina huoltaa ja koko ajan oli joku vialla... Beta on nyt ollut 7kk ja ei ole ollut mitään vikaa vaikka betalla onkin ajettu yli 9000km enemmän kuin derbeillä. Betalla on ajettu tällä hetkellä 16 000km ja ei ole vielä kertaakaan edes tarvinnut vilkaista yläkertaan. Derbeissä jouduin männän vaihtamaan kaksi kertaa. Öljyä oli mutta ei aina jäädgytys toiminut ja siihen sitten leikkasi. Huom. pidin/pidän pyöräni aina erittäin hyvässä kunnossa ja hullan ne aina.

      Tietysti jokainen pyörä on yksilö, mutta itse kokemuksen perusteella ottaisin bertan.

      Tämä tieto niille jotka siellä miettii betan ja derbin välillä. :)

      • Jutustelija1

        Beta on hyvä.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe