Entinen rikollinen tuli uskoon

Koulukoti Muhos 1988

Terveiset kaikille konnille.Ex.rikollinen nykyisin armahdettu.Kerron tässä että entinen murhamies Petri Kankaanpää on nykyisin uskossa.Asuu naapurissa ja vilkaiskaapas nettisivujani.Olen myös ex.moninkertainen vanki ja koulukotilainen.
Siellä Leif Lindemanin onnellinen mies koskettava kappale ym.Laittakaa konnat ja nunnat viestiä sivuilleni niin kunnon ihmisetkin näkevät että meilläkin konnilla ja armahdetuilla on sydäntä.
www.hengellinenkotikirjasto.fi

44

8791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aborttivideot

      järkyttäviä, murhia nekin.

    • 15 + 4
      • Paskat uskossa

        Noi vankiloissaolijoiden uskoontulemiset ne nyt on pelkkää fuulaa, ja jokainenhan sen tietää. Näytellään uskoon tulemista ja toivotaan parasta että tuomiota lyhennettäisi tai armahdettaisi muuten vain aikaisemmin, kun ihan uskossa ollaan.

        Hah hah. Eikai ne itsekään voi luulla että vartijat ja muut niitä uskoontulemisia tosissaan ottaisi.


    • jk784

      Miksei tuollaista luuseripelleä vetänyt kukaan turpaan, ei ole kovimmista päistä.

      • LennyNe

        vieläkikö heppu elelee k-vedellä? miksi ihmeessä!???


      • Herran oma

        Herra Jeesus yksin tietää kuka on Hänen lapsensa ja pete ei mihinkään kirkkoon kuulu kun kirkot vääristelevät Herran Sanaa ja eksyttävät ihmisiä ja opettavat ihmisten oppeja,ehkä paria poikkeusta lukuunottamatta..ja kukaan ei meistä synnitön ole.ei se uskossa oleminen sitä ole että käydään kirkossa ja osotellaan sitten sormella muita että nuo semmosia ja tämmösiä ja ollaan sitten hissukseen kun kirkon rotat.eikä pete kellekkään mitään pahaa halua ja on kyllä pyytänyt anteeksi varmaan tekojaan.ja voihan sitä turpaan vetämistä yrittää ja monet on yrittänyt isommallakin porukalla ja ollu vaikka minkälaista suomenmestaria kamppailulajeissa niin yrittämiseks on jääny..euroopanmestareitakin aikoinaan ollut..mutta enpä usko että häntä tollaset asiat kiinnostaa vaan seurata Herraa Jeesusta.ja ainut kova mies tässä maailmassa on Kaikkivaltias Jeesus Kristus.


      • hjl
        Herran oma kirjoitti:

        Herra Jeesus yksin tietää kuka on Hänen lapsensa ja pete ei mihinkään kirkkoon kuulu kun kirkot vääristelevät Herran Sanaa ja eksyttävät ihmisiä ja opettavat ihmisten oppeja,ehkä paria poikkeusta lukuunottamatta..ja kukaan ei meistä synnitön ole.ei se uskossa oleminen sitä ole että käydään kirkossa ja osotellaan sitten sormella muita että nuo semmosia ja tämmösiä ja ollaan sitten hissukseen kun kirkon rotat.eikä pete kellekkään mitään pahaa halua ja on kyllä pyytänyt anteeksi varmaan tekojaan.ja voihan sitä turpaan vetämistä yrittää ja monet on yrittänyt isommallakin porukalla ja ollu vaikka minkälaista suomenmestaria kamppailulajeissa niin yrittämiseks on jääny..euroopanmestareitakin aikoinaan ollut..mutta enpä usko että häntä tollaset asiat kiinnostaa vaan seurata Herraa Jeesusta.ja ainut kova mies tässä maailmassa on Kaikkivaltias Jeesus Kristus.

        Väkivalta on pahasta ja vaikka kuin on kova nyrkkisankari niin se ei ainakaan paranna ihmistä vaan em.On henkisellä puolella jotain pahasti pielessä.Seon varmaan Petelläkin alkanut kuolema pelottamaan jne.Kun uskoon on tullut.Toivottavasti saa avun Jumalasta hän sitä tarvitsee!


      • vdwertyui

        käy koittaa...


      • fwTETGEA
        vdwertyui kirjoitti:

        käy koittaa...

        Annelia odotellessa.


      • 12345654321
        fwTETGEA kirjoitti:

        Annelia odotellessa.

        Siis että jaahas...
        Huomaa päivämäärä tässä Annelin odottelussa!


      • NiinpäNiinpäniin

        Jaaha ja takasin linnaan muistelemaan uskomattomia juttuja.


      • 12345654321

        Ja taas.... Huomaa päivämäärät!


    • Etelän tyttö

      Kyllä ihminen voi olla uskossa, mutta se ei pelkästään aina riitä tuomaan tasapainoa tai parantamaan mielen kiemuroita. Ja syytä tähän kahakkaan torilla meistä kukaan tuskin tietää, jotkut vaan sietää vittuilua tms huonommin kuin toiset.
      Väkivalta on kamalaa ja tuomittavaa juu, mutta ihan aina ei asiat ole niin mustavalkoisia kuin luulemme.
      Peten jonkun vuoden tunteneena tiedän, että uskonpuheet ei ole paskapuhetta ja foolaa.

      • Paco 69

        Minä uskon joulupukkiin - silti huonoja ja hyviä päiviä sisältyy elämääni


    • matlockb.

      Minä taas kuvasin kerran takaraivon eräältä uskovaiselta joka tuli rikolliseksi. Huomasin näet että pihisti kolehtihaavista. Menin heti sundikalle kertomaan, ollaan hyviä tuttuja, naminami. Sundsleni otti roiston kiinni ja antoi porttarin ehtoolliselle. Vaivaisukkoa saisi tuurata roisto.

    • voe per....

      Puolustella nyt jotkut vielä.. ei tainnu tulla mtn siitä tori kahakasta?

    • Mieti vielä

      Nimimerkki Herran oma,noissa jutuissasi on paha ristiriita;sanot että Peteä kiinnostaa seurata vain Jeesusta ja samaan hengenvetoon kerskut että sopii tulla yrittämään turpaan vetoa tätä uskovaa veljeä kohtaan,kun ei siihen kamppailulajien suomenmestaritkaan pysty.Mieti nyt oikein tarkkaan että mikä tässä ei nyt täsmää uskovan arvomaailmaan?

    • ruuna

      Tiedän moniakin vempuloita jotka ovat tulleet "uskoon" siksi aikaa kun heille on sopivaa. Muutamalle sanonutkin et taitavat olla homoja kun ensin tulevat uskoon ja keikalla saavat toivoa paremmasta saalista.
      Saahan sitä uskoa joulupukkiin ja tonttuihin jos niin haluaa. Mä tiedän nää vempuloiden uskoon tulot ja niissä pysymiset. Ei toimi oikeassa elämässä.

    • huolestuttaaaaaaaa

      Missä Petri nykyään on ja vieläkö hänellä on koira? Millaista mahtaa olla se koiran kohtelu noin äkkipikaiselta ja mielenvikaiselta mieheltä :(

      • Likkasuomesta

        Monet kutsutaan taivasten valtakuntaan,harvat valitaan.
        Uskova ei ole taydellinen vaan armahdettu ihminen.
        Katsokaa puuta ja seen hedelmia.
        Hyva puu tunnetaan sen hedelmista huono puu hakataan pois.
        Ei kannata tuomia toisen uskoa .
        Katsokaa itse Etta pysytte siina kunnossa Etta teidan viimesena paivana olette lahtovalmiina.


    • kyllä osataan

      Kylläpä Petrin tunnen ja Aina on koiristaan huolehtinut hyvin.

    • erkki788

      veti jokusen vuos takaperin jotain sidarissa turpaan toi kankaanpää... tietääkö kukaaan enempätä

      • luddiitti

        Ihmiskunnan haittapuolena tulevat aina olemaan tämän tyypin kaltaiset ruikulikakat. Ei voi mittään. Pitää vaan toivoa, ettei törmätä pimeällä kujalla.

        Täysin epäonnistunut yksilö josta ei ole kenellekään mitään iloa.


    • keps

      Uskonnot on perseestä! Ählämitkin huutaa allahur fuckbar kun tappavat ihmisiä terrori-iskuissaan!

      Uskon varjolla voit tehdä lisää pahaa kanssaihmisille! Kertoohan tästä katolistipappien pedofiilitouhut vatikaanissa, herra jeesus ryhmäkuolemat hihhulipiireissään, mitä muuta?

      • Jeesus.on.tie

        Helppohan sitä on machoilla. Mutta nöyrtyminen vaatii enemmän luontoa. Jeesus kutsuu kulkemaan perässään tietä, joka ei ole ruusuilla siloteltu. Harva haluaa häntä seurata. Raamatussa sanotaankiin: "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema." (Ilm. 21:8)

        Pelkureilla tässä ei tarkoiteta mitään fobioita, vaan sitä, ettei uskalla ihmispelon tai tulevien seuraamusten takia lähteä taivastielle. Ketkään väkivallantekijät eivät ole Jeesuksen seuraajia, koska hän ei heitä lähettänyt. Jeesus sen sijaan kielsi tarttumasta miekkaan ja lähetti opetuslapsensa julistamaan evankeliumia kaikille kansoille. Voi siis tehdä johtopäätöksen, etteivät ne, jotka eivät noudata Jeesuksen ohjeita, ole hänen lähettämiään. Yksinkertaista, eikö?

        Moni uskovaisen nimellä kulkeva toimii väärin. Mutta se ei poista meidän omaa vastuutamme Luojan edessä. Me teemme hänelle kerran tiliä omasta elämästämme, emmekä kenenkään muun. Jeesukseen uskomalla saa syntinsä anteeksi, eikä joudu tuomittavaksi. Hyvin yksinkertaista. Hän kulki kaikista raskaimman tien meidän tähtemme ja näytti esimerkin. Saatanasta hän sanoi: "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys". (Joh.10:10) Mutta itsestään hän sanoi: "Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä". (Joh.10:11) Siinä näkee eron näiden kahden herran välillä. Kumman sinä valitset Herraksesi? Hänet, joka haluaa tuhota sinut vai Hänet, joka antoi henkensä tähtesi?


    • tekouskovaisia

      Ahnesika mannerkin muka uskovainen ja kristittyjen ehdokkaana kunnallisvaaleissa. Ahneena on kyllä poliitikon ainesta, mutta eikö pedomurhaajan puolustaminen mene jo liian pitkälle ja aivan liian tyhmä jos uskoo syyttömäksi. Enitenhän noita pedofiileja uskovaisissa on ja vatikaanissakin murhanneet ihmisiä jotka yrittäneet paljastaa niitä, samaa sarjaa Jukan murha.

    • heikunkeikunjou

      Kaikki psykopaatit, narsistit, tulkaa uskoon ja tunnustakaa.

    • jooosua

      kuolemantuomio murhamiehille!!! Just tuollasta paskaa uskoon tuloja ym. Entäs uhrit ja omaiset, ei auta uskoon tulo. Saakeli et ottaa kaaliin nuo murhamiehet. Kuolema niille.

    • tiedossaon

      Kukahan lie tuon elukan alkuunpanenut, tuommoinen saasta ei voi syntyä muusta kuin juoposta joka puutteessa pistänyt uroskarju sian raskaaksi. Kankaanpää tiedän että olet käynyt varkaissa edesmenneen isäni tavaroista! Vittu kun vituttaa saatana että tekisi mieli piestä tuo vitun paskaläjä sonta saatana!

    • Petri12345

      Tai usko loppua viime yönä kesken, taas meni naishenkilö kylmäs Kiuruvedellä

    • Sakkeus55

      Eikös tämä kaveri fb.ssä juuri kehu uskomattomuuttaan. Ei varmaankaan ihan kaikki muumit laaksosss

    • WonderWhy

      Kuka tämä nyt kuollut naishenkilö on??

    • Järkyttynyt

      Kankaanpää oli vankilasta vapauduttuaan jo v. -98 kehuskellut vartialle hankkiutuvansa Suomen rikostilastojen ykköseksi. Tätä ei vaan pysty ymmärtämään, miksi hän pääsee aina vapauteen???

    • Niiniinn

      Jopa joo tämä ns. Uskovainen tappoi taas naisystävänsä joulun jälkeen, se siitä uskoon tulemisesta!!! Jopa joo

    • uustap

      uskovainen tappoi taas

    • Odininäpärä

      Näyttäs kuvien perusteella sterodistilta

    • Eijatkoon

      Ikuinen väkivaltarikollinen ja taas naisystävänsä murhannut uskovainen pääsi takaisin vankilaan suorittamaan elinkautista tuomiota. Mitä apua uskosta hänelle muka oli?

    • Anonyymi

      Naisten tappaja ja pienempien känniläisten hakkaaja petri vain on! kukaan "omista" ei arvosta Petriä muulloin kun se hyödyllinen niille. Muutenhan mölisijä petri touhuaakin siviilissä kun oli soolona paljon kaikkee ja jos asiat ois selvinnyt kavereilleen minkalainen rotta välistävetäjä petri on, ois varmaan ainakin toinen nainen jäänyt henkiin kun petri olisi varmasti oman possen avustamana piesty tunnistamattomaksi. Sukevan puukotus oli ehkä petrin elämän ainut hyvä teko, siis kuka sai rassista on kanssa yhtä vastemmielinen kun petri. TsemPPiä ek.n lusimiseen, on naiset turvassa nyt kun naisten tappaja raasu istuu ek.ta.

    • Anonyymi

      Ennen asiat hoidettiin saunan takana ja poistettiin roskat muonavahvuudesta.Nyt veronmaksajat siis rehellinen kansa maksaa näiden pellejen täyshoidon vuosiksi eteenpäin.

    • Anonyymi

      Ei ole mitään entisiä murhajia. Murhaaja on aina murhaaja, siihen ei uskoontulo tuo muutosta. PISTE

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kusipää kankunpää täysimittanen rotta

    • Anonyymi

      En kommentoi Kankaanpää-asiaa,vaan yleisesti. On paljon käännynnäisten tekijöitä,jotka eivät odota Jumalan työtä,vaan kiirehtivät ja paahtavat ihmisiä sielulliseen "kääntymykseen". Eli ihmistä ei Jumala uudesti synnytä,vaan hän on yhä ilman Pyhän Hengen osallisuutta. Järjellisesti kääntynyt. Hedelmistään puu tunnetaan,uudestisyntyneessä alkaa näkyä uusi elämä. Tosiasia on kuitenkin,että "Näin syntisenä mun täytyy vaeltaa" silti tämä maallisen matkan aika. Tuomari on Jumala yksin , itsekullekin.

      • Anonyymi

        Tosi on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe