JOVI AIR (Ora) yhdistelmävaunu 2011 ja järkyttävä haju!?

iippanat

Tilasin nuo kärryt kohta syntyvälle ipanalle. Kankaat ja ite runko-osa haisee niin kamalalle (joku kemikaali) ettei kamalasti huvita lasta sinne nukuttaa. Kaikki maholliset ja mahottomat kankaat irrotin ja ne piti pestä 2 kertaa että haju kutakuinkin lähti. Runko kangasosien kanssa joita ei voi pestä on ollut ulkona 3 päivää, nyt alkoi lumimyräkkä ja otin vaunut sisään,-haju on ihan järkyttävä edelleenkin. Vaunut lähti kylmään ulkovarastoon kun ei niitten kanssa yksinkertaisesti voi olla sisällä. Onkos muilla ollut samanmoista haju onkelmaa ja mitenhän sen hajun saisi edes laimenemaan? Laitoin muuten oralle säpoa ja kysyin mikä niin voimakkaan hajun tekee, eipä tuolta luonnollisesti vastausta ole tullut..

10

1111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkssjsj

      otappa pois ne sieltä varastosta ettei mee homeeseen.. Pakkaa vaikka takas sinne laatikkoon missä ne tulikin. Ja odottele vastausta. Jos ei ala kuulumaan niin soita.

    • Ntaurkind

      Ne haisee "kiinalle" Ainoat vaunut joissa tutkitusti ei ole haitallisia kemikaaleja on Naturkind -vaunut, jotka tehdään Itävallassa ja niissä käytetyään vain luomumateriaaleja kaikissa muissa osissa paitsi rungossa, jonka metalliputket tietenkään ei ole luomurautaa. Eristeet on luomukaritsanvillaa, tukilevyt korkkia ja pyökkiä ja kankaat luomupuuvillaa. Eipä haise "kiinalle" ja niissä ei ole käytetty terveydelle haitallisia kemikaaleja,

    • myrkytysvaara

      Jos vaunut haisevat niin vie ne takaisin sinne mistä ne ostitkin. Jos eivät ota takaisin niin mene kuntasi ympäristösuojelijan puheille ja pyydä heitä mittaamaan myrkkyarvot vaunusta.

      Älä missään nimessä laita lasta vaunuihin jotka haisevat homeenesto aineelle.

      Osta ennenkin vaikka käytetyt vaunut .

    • iippanat

      Joo, tiesin kylllä että on olemassa vain yhdet vaunut ilman myrkkyjä, vaan eipä ukko antanut ostaa. Kankaat olen jo pessyt noista vaunuista, eikai niitä enää voi palauttaa ja nettikaupasta tilatutkin vielä. Voihan sanonko mikä persiinsuti, vauva kohta syntyy ja vaunut haisee, kiva.

      • myrkytys vaara

        Myy ne eteenpäin ja osta käytetyt, mutta mittauta ne myrkkyarvot ensin ennenkuin laitat pienokaisen vaunuihin.
        Jos arvot eivät ole kohdallaan niin otat heti yhteyttä sinne nettibutiikkiin ja ilmoitat heille , saat varmasti maksutta palauttaa vaunut takaisin.
        Miksi sinä et muuten heti palauttanut vaunuja jos ne haisivat? Se on aivan sama vaikka mistä nettibutiikista ostat samanlainen laki niillekin on olemassa kuin muillekin. En minä ainakaan uskaltaisi vauvaa laittaa vaunuihin jotka haisevat epämääräiselle.


      • luomu = turvallista
        myrkytys vaara kirjoitti:

        Myy ne eteenpäin ja osta käytetyt, mutta mittauta ne myrkkyarvot ensin ennenkuin laitat pienokaisen vaunuihin.
        Jos arvot eivät ole kohdallaan niin otat heti yhteyttä sinne nettibutiikkiin ja ilmoitat heille , saat varmasti maksutta palauttaa vaunut takaisin.
        Miksi sinä et muuten heti palauttanut vaunuja jos ne haisivat? Se on aivan sama vaikka mistä nettibutiikista ostat samanlainen laki niillekin on olemassa kuin muillekin. En minä ainakaan uskaltaisi vauvaa laittaa vaunuihin jotka haisevat epämääräiselle.

        MIstä sen tiitää, vaikka käytetyissäkin vaunuissa olisi myrkkyjä. Hajut ovat vain kadonneet ajan myötä. Ne saatavat olla myös homeessa. En ollut noista luomuvaunuista kuullutkaan, mutta kotisivujen perusteella ostan kyllä minäkin sellaiset.


    • iippanat

      Säpoon ei vastattu, soitin äkäsen puhelun. "ennenkuulumatonta sellainen haju" ja paras oli että "eihän nyt lastenvaunuihin laiteta mitään kemikaaleja" vastasin että no laitetaanhan niihin, ei tullut enää vastaväitteitä. No, vaunut pitäs nyt laittaa matkahuollon kautta sinne tehtaalle, että voivat tehdä "testejä". Niin ja siksi en tehny kaikkea heti koska ensinnäkin ne oli paketissaan ihan muutaman viikon koska tässä ollut muutakin laitettavaa ennen vauvan tuloa ja sitten kun paketti viimein avattiin ajattelin sen hajun olevan "normaalia", ja haihtuvan ulkoilmassa ja kun pesen kankaat. Varastossa ne on edelleen pidettävä, otin tossa testille tänään eteiseen, kas kummaa koko eteinen kärysi, ei vaan voi pitää sisällä.
      Voinkohan vaatia niitä maksamaan lähetyskulut? Vaunut siis ostettu nettikaupasta, mutta mitäpä niille enää natisemaan, nyt täytyy tapella tehtaan kanssa. Haluaisin vaan rahat takas, enkä taas niiltä mahollisesti uusia haisuja tai noita samoja takasin, eihän niistä kuitenkaan mitään löydy, heidän mielestään.
      ympäristösuojelijaa en kyllä tiedä, enkä netistä löytänyt mitään. Onkohan oikea nimi? Mieluusti veisin testattavaksi.

    • *******

      Kauas joutuu lähettämään, kun tehdas on Kiinassa.

      • OraJovien käyttäjä

        Ora jovi vaunut tehdään kyllä ihan suomessa!


      • *********
        OraJovien käyttäjä kirjoitti:

        Ora jovi vaunut tehdään kyllä ihan suomessa!

        Eipäs tehdä aivan takuulla. Laatikossa, jossa ne meillekin tuli on kiinalaiset tiedot.
        Ostin kyllä Jovit, vaikka tiesin, että ne tehdään Kiinassa. Siellähän tehdään nykyään melkein kaikki vaunumerkit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe